Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Σημαντικά γεγονότα γύρω από την έκλειψη Ηλίου της 8ης Απριλίου – Τεκτονικά τελετουργικά προγραμματίζονται παγκοσμίως για να εισαγάγουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ! Greg Reese:

Η έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου γίνεται ένα σημαντικό γεγονός. Αναπτύσσεται η Εθνοφρουρά και οι άνθρωποι συμβουλεύονται να έχουν φαγητό δύο εβδομάδων και να γεμίσουν τις δεξαμενές καυσίμων τους.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να εξηγηθούν λόγω του γεγονότος ότι αναμένονται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες στο μονοπάτι της ολότητας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters