Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ


Αρτέμης Σώρρας: Είμαι πολιτικός κρατούμενος ...

Πολιτικό κρατούμενο εμφανίζει εαυτόν ο προφυλακισμένος πλέον Αρτέμης Σώρρας εμμένοντας στον ισχυρισμό ότι είναι κάτοχος των χρημάτων τα οποία μπορούν να ... σώσουν την Ελλάδα από τη δημοσιονομική κρίση.

«Είχα και έχω στερεά την πεποίθηση για τα χρηματοοικονομικά μου εργαλεία, και είναι κυρίαρχη βούλησή μου να βοηθήσω την Ελλάδα και τους απανταχού Έλληνες », υποστήριξε ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 21-6-2018 ΑΘΗΝΑ 22-6-2018

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ «ΑΝΩΘΕΝ», ΚΡΑΤΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ» ΚΑΙ «ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ» ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters