Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ (Ντέιβιντ Άικ και υιός)

Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Σημείωμα της μτφρ.: αμέσως μετά το κείμενο ακολουθούν δύο πολύ ενδιαφέροντα βίντεο με τον ανάλογο πρόλογο. Το δεύτερο μάλιστα είναι στα ελληνικά.

Πόσο καταλληλότερη στιγμή θα υπήρχε να συζητήσουμε για μια οικογένεια που είναι στενά συνδεδεμένη με το δολάριο; Αυτή η οικογένεια είναι τόσο πλούσια - αν όχι πλουσιότερη – όσο και οι Rockefellers, όμως δεν είναι ένα γνωστό όνομα.

Βοήθημα 2.000 ευρώ σε 5.000 μετανάστες από τα ελληνικά νησιά

Με χρηματοδότηση της Κομισιόν, δίνεται η δυνατότητα σε 5.000 μετανάστες από τα ελληνικά νησιά να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους λαμβάνοντας βοήθημα ύψους 2.000 ευρώ.
Τη δημιουργία προσωρινού μηχανισμού εθελοντικής επιστροφής 5.000 μεταναστών από τα ελληνικά νησιά στις χώρες καταγωγής τους με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά, ανακοίνωσαν σε κοινές δηλώσεις τους η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον, και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μετά το τέλος της σύσκεψης που είχαν στο υπουργείο.

Ο Τραμπ, εθνικοποιεί την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FED)!

Το νομοσχέδιο για τα μέτρα τόνωσης περιλαμβάνει ουσιαστικά τη συγχώνευση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και του Υπουργείου Οικονομικών σε έναν οργανισμό.
Ο Πρόεδρος Τραμπ θα μπορούσε να κάνει μία σημαντική κίνηση, η οποία έχει τη δυνατότητα να σώσει την Αμερική και την οικονομία της, καθώς το Έθνος αντιμετωπίζει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της πρόσφατης ιστορίας του.

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ....JACK IS BACK.........
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο JACK;;;;;;
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ....... O JACK PETERSEN........

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟ......

ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο J.F.KENENTY ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ;;;; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΩΤΟ.....

Δραματική η κατάσταση στις ΗΠΑ: Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ θέτει σε επιστράτευση ένα εκατομμύριο Αμερικανούς εφέδρους (upd)


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ θέτει σε επιστράτευση ένα εκατομμύριο Αμερικανούς εφέδρους για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ενώ συνομίλησε για το θέμα με τον Κινέζο ομόλογό του, σε μια δραματική τροπή της καταστάσεως στην χώρα που είναι πρώτη στον κόσμο πλέον σε κρούσματα.

Ο Τραμπ και ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping είχαν τηλεφωνική συζήτηση στην οποία αποφάσισαν να συνεργαστούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού, σημάδι χαλάρωσης των εντάσεων μεταξύ των δύο εθνών.

Κορωνοϊός - Ron Paul: Κίνδυνος Είναι Η Υπερβολική Αντίδραση Των Κυβερνήσεων, Όχι Ο Κορωνοϊός

Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι ευθυγραμμισμένοι υπέρ της κυβερνητικής προπαγάνδας αλλά δεν έχουν καταλάβει τι θα συμβεί, με όρους οικονομικούς που θα πληρώσουν την οικονομική ζημία αλλά και με όρους ατομικής ελευθερίας.
Νομίζω ότι εκατομμύρια άνθρωποι πιθανότατα έχουν μολυνθεί και εξακολουθούν να μολύνονται.
Αλλά χρησιμοποιείται ως μια καλή δικαιολογία και αυτό είναι πολύ λυπηρό.
Το πρόβλημα είναι ότι η κρίση αυτή κατασκευάστηκε και υπερτονίστηκε για να προκαλέσει φόβο έτσι ώστε ορισμένοι άνθρωποι (η άρχουσα τάξη) να αυξήσουν την  εξουσία έναντι των πολιτών.

Bill Gates: «Θα χρησιμοποιηθεί μικροτσίπ για την καταπολέμηση του κορωναϊού»

O συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, θα λανσάρει εμφυτεύσιμη κάψουλα με «ψηφιακά πιστοποιητικά» που θα δείξουν ποιος έχει δοκιμαστεί για τον κοροναϊό και έχει εμβολιαστεί εναντίον του.

Ο 64χρονος τεχνολόγος και σήμερα ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αποκάλυψε αυτό χθες κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Reddit «Ask Me Anything» απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την πανδημία του COVID-19 Coronavirus.

Κορωνοϊός – Τουρκία: Μαρτυρίες πολιτών που σοκάρουν! «Πεθαίνουν 400-500 άτομα κάθε μέρα – Kρύβει το χάος ο Ερντογάν!…» – Συλλαμβάνεται όποιος δημοσιεύει τα προβλήματα!…

φοβερά και τρομερά πράγματα καταγγέλλει Τουρκάλα σε βίντεο, για το φοβερό κακό που xτυπάει την Τουρκία εδώ και ημέρες, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ασύστολα ψέμματα περί του πραγματικού αριθμού των νεκρών.
“Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν 400 με 500 νεκρούς από τον Covid-19 στην Τουρκία μέσα μόνο σε μία ημέρα, ενώ οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν 600 άτομα για δημοσιοποίηση των τεράστιων προβλημάτων σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον COVID19.

Ανακαλεί τα περί καραντίνας στη Νέα Υόρκη ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, γνωστοποίησε ότι εντέλει δεν εξετάζεται το σενάριο να τεθούν σε καραντίνα οι πολιτείες της Νέας Υόρκης, του Νιού Τζέρσι και του Κονέτικατ, μερικές ώρες αφού αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αυτό χθες Σάββατο, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνησή του για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ‼️ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Effie Tsolakou

Όπως και κάθε άλλος ιός, ο COVID-19 έχει χαμηλή δόνηση με κλειστή ηλεκτρομαγνητική δομή κυκλώματος, με συχνότητα συντονισμού περίπου 5,5-14,5 Hz. Στα πιο υψηλά εύρη συχνοτήτων δεν είναι ενεργός, και από το εύρος των 25,5 Hz και άνω ο ιός πεθαίνει.
Για έναν άνθρωπο που ζει σε υψηλές συχνότητες, δηλαδή στην Υπερσυνειδητότητα (Πνεύμα), ο ιός δεν είναι πιο επικίνδυνος από οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις, επειδή το σώμα ενός υγιούς ανθρώπου που "δονείται" στα πιο υψηλά εύρη συχνοτήτων, μόνο περιστασιακά και για διάφορους λόγους, πέφτει σε χαμηλότερες συχνότητες.

Qanon. Ποιος είναι ο Q; Και ίσως ποιο σημαντική ερώτηση είναι, γιατί Q;



O Q και η παγκοσμίως ολοένα αυξανόμενη κίνηση την οποία έχει εμπνεύσει, έχουν υπάρξει τα αντικείμενα θαυμασμού, γελοιοποίησης και μίσους αλλά ταυτόχρονα ελάχιστης σοβαρής έρευνας.

Ο Q πρωτοεμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2017 σε ένα ανώνυμο διαδικτυακό φόρουμ που ονομαζόταν 4Chan, στο οποίο δημοσίευε μηνύματα τα οποία μαρτυρούσαν κάποιον που είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητες πληροφορίες μελλοντικών γεγονότων. Μέσα από 3.000 μηνύματα ο Q δημιούργησε ένα ενοχλητικό, πολύπλευρο πορτρέτο ενός παγκόσμιου συνδικάτου εγκληματικότητας που λειτουργεί με πλήρη ατιμωρησία.

JAMES BROWN 1966 THIS IS A MAN'S WORLD


Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος

Oι στοιχοι του τραγουδιου

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΡΩΝ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η' ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΤΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ....

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ....
ΟΙ ΑΝΡΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΟΠΩΣ Ο ΝΟΕ ΤΗΝ ΚΥΒΩΤΟ.....

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η' ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ....

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΕΜΠΙΔΕΣ
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ

ΚΙ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ....
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΦΤΙΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ....

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΡΩΝ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ
ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η' ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ......

ΕΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η' ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ....

Y.Γ. Τ.Μ.Δ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Γαλαξιακή ενημέρωση: 5D Gamma Waves

Αγαπητοί μη φοβάστε όπως τώρα έχουμε τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη σας. Γνωρίζουμε πολύ καλά την Cabal και παρακολουθούμε τις δράσεις τους εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Δεν είχαμε τη συλλογική άδεια να παρέμβουμε μέχρι πρόσφατα. Στέλνουμε τρισδιάστατα κύματα γάμμα τις τελευταίες εβδομάδες που βοηθά στην ενεργοποίηση του αδρανούς DNA σας.

Άγιος Ζερμαίν: Ο αντίκτυπος του Covid-19



Χαιρετισμοί με αγάπη και αλήθεια σας εμπνέουν τώρα, καθώς έρχομαι κοντά για να επικοινωνήσω μαζί σας στην αλήθεια του Δημιουργού. Είμαι ο Άγιος Ζερμαίν μιλώντας σε σας, αν και συνοδεύεται από ολόκληρο το Σύμπαν τουΔημιουργός. Όλοι μας επεκτείνουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας σε κάθε ύπαρξη πάνω στη Γη και στην πραγματικότητα όλες τις όψεις της Γης.

Κορονοιός – Παγκόσμιο Κράχ: Η ΕΕ πολύ κοντά στον εμφύλιο της διάλυσή της

Η ιδέα δεν είναι καινούργια. Στη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης, ιδιαίτερα από το 2011 και μετά, πολλοί είχαν προτείνει την έκδοση ευρω-ομολόγων για την ανακούφιση υπερχρεωμένων χωρών της νότιας Ευρώπης. Τον Μάιο του 2017, όταν βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η συζήτηση για τις αναγκαίες αλλαγές στο ρυθμιστικό πλαίσιο της ευρωζώνης, ο τότε επικεφαλής της Κ.Ο. των Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters