Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Σημείωμα της μτφρ.: αμέσως μετά το κείμενο ακολουθούν δύο πολύ ενδιαφέροντα βίντεο με τον ανάλογο πρόλογο. Το δεύτερο μάλιστα είναι στα ελληνικά.

Πόσο καταλληλότερη στιγμή θα υπήρχε να συζητήσουμε για μια οικογένεια που είναι στενά συνδεδεμένη με το δολάριο; Αυτή η οικογένεια είναι τόσο πλούσια - αν όχι πλουσιότερη – όσο και οι Rockefellers, όμως δεν είναι ένα γνωστό όνομα.


Έτσι, ας αφιερωθούμε σε αυτό το βίντεο μιλώντας για την οικογένεια Schiff ...



"Για να μιλήσουμε για μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στην Αμερική, που σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει, πρέπει να επιστρέψουμε στον Μεσαίωνα σε ένα εβραϊκό γκέτο, όπου η οικογένεια Schiff και η πιο περίφημη τραπεζική οικογένεια, η Rothschild, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη και συνέχισαν για αιώνες να λειτουργούν ως μία οικογένεια. Εκεί λοιπόν συναντάμε τον Jacob Schiff, ο οποίος γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας το 1847.

Στην ηλικία των 18 ετών, έβαλε πλώρη για τη Νέα Υόρκη, όπου γρήγορα έκανε διάφορες διασυνδέσεις και ανέβηκε στις τάξεις της αμερικανικής τραπεζικής βιομηχανίας. Ο Αμερικανός πλέον ξάδερφος των Rothschilds, ο οποίος τελειοποίησε τις οικονομικές του ικανότητες, έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Εταιρείας Επενδύσεων Kuhn-Loeb, η οποία εξελέγη ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της βιομηχανικής εποχής, έχοντας χρηματοδοτήσει κορυφαίους μεγιστάνες της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του John D Rockefeller στο άνοιγμά του στη Standar Oil.


Ο Jacob Schiff έγινε κομμάτι της Kuhn-Loeb, ηγούμενος της επιχείρησης, χωρίς όμως να αλλάξει ποτέ το όνομα. Επιπλέον, ο Schiff έγινε διευθυντής της National City Bank της Νέας Υόρκης, της Wells Fargo και της Union Pacific Railroad.


Το 1907 ίδρυσε το γραφείο πληροφοριών των Εβραίων μεταναστών για να ενθαρρύνει την ευρωπαϊκή εβραϊκή μετανάστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες και επινόησε με επιτυχία το Σχέδιο Galveston βάσει του οποίου οι ευρωπαϊκές οργανώσεις στρατολόγησαν εβραίους και τους μετέφεραν στο Τέξας, ενώσο ο Schiff κατάφερνε να αλλάξει μεταναστευτικούς νόμους υπέρ μιας ομάδας, καταπνίγοντας δραστικά τα δικαιώματα μεταναστών άλλων εθνικοτήτων.


Ο Schiff ήταν ένας από τους σημαντικότερους χρηματοδότες της μπολσεβίκικης επανάστασης, στην οποία σφαγιάστηκαν εκατομμύρια Χριστιανών στη Ρωσία. Μόλις καθιερώθηκε ως οικονομικός τιτάνας, αυτός, ο ξάδερφος των Rothschild, εφάρμοσε γρήγορα την οικογενειακή συνταγή: ο Jacob Schiff, μαζί με τον κουνιάδο του, Paul Warburg, διεξήγαγε μια αμείλικτη εκστρατεία για τη δημιουργία μιας Αμερικανικής κεντρικής τράπεζας.


Οι αντίπαλοι του εκατομμυριούχοι,
όπως ο John Jacob Astor, ο Isidor Straus και ο Benjamin Guggenheim, βυθίστηκαν μαζί με τον Τιτανικό το 1912. Ο JP Morgan υποτίθεται ότι θα ήταν στο πλοίο αλλά το ταξίδι του αυτό ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή. Τι σύμπτωση, σωστά;


Με το Κογκρέσο πρόθυμο να πάρει άδεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων, πέρασαν στις 23 Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο του 1913 για τη δημιουργία της Federal Reserve, ως κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ που θα επέβλεπε τη νομισματική πολιτική του έθνους εκ του πονηρού βεβαίως δεδομένου πως η Federal Reserve δεν ήταν καν κομμάτι της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης και φυσικά δεν εκτύπωνε καν χαρτονομίσματα.


Το 1933, οι Αμερικανοί υποχρεώθηκαν να παραδώσουν το χρυσό τους σε έναν εκπρόσωπο της Federal Reserve, υπό την απειλή ποινικών κυρώσεων. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Schiff διατήρησε την ιδιότητά της ως τραπεζικού τιτάνα, αλλά τελικά επεκτάθηκε κι άλλο, προκειμένου να οικοδομήσει μια αυτοκρατορία ΜΜΕ.


Η εγγονή του Jacob Schiff, Dorothy Schiff, ήταν ιδιοκτήτρια και εκδότρια της New York Post για σχεδόν 40 χρόνια. Επίσης, ο πρόεδρος τηςFederal Reserve, Eugene Meyer, αγόρασε τηνWashington Post.


Σήμερα η οικογένεια Schiff είναι πλούσια όπως πάντα, και σφιχτά διασυνδεδεμένη, κάνοντας γάμους που βολεύουν στην πολιτική τους (αναρρίχηση) με έναν Schiff απόγονο να παντρεύεται την κόρη του αντιπροέδρου Αλ Γκόρ. Και ενώ έχουν πάρει πλέον διαζύγιο, μπορείτε να δείτε άλλα μέλη της οικογένειας να ανακατεύονται στην πολιτική και στο Χόλυγουντ για να καταλήξουμε εδώ να έχουμε ένα πρότυπο που η οικογένεια Schiff βοήθησε να καθιερωθεί και από το οποίο επωφελήθηκε οικονομικά, καθιστώντας την μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στην Αμερική.


Το 1913, ένα εγκληματικό καρτέλ ανέλαβε τον έλεγχο του νομισματικού συστήματος ενός έθνους. Οι αντίστοιχες οικογένειες αυτού του καρτέλ αγόρασαν και δημιούργησαν μέσα ενημέρωσης, καθώς και εξαγόρασαν πολιτικούς για να ωθήσουν τις ΗΠΑ στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο.


Και οι δύο πλευρές του κάθε πολέμου χρηματοδοτούνται και χρηματοδοτούνταν πάντα από τους ίδιους τραπεζίτες.


Ας επανέλθουμε στη θορυβώδη δεκαετία του 20. Ο πόλεμος τελείωσε και όλοι οι άνθρωποι, με λίγα επιπλέον μετρητά στο χέρι, επέστρεψαν στη χρηματοπιστωτική αγορά. Στη συνέχεια οι τράπεζες συνέτριψαν την αγορά για άλλη μια φορά, γεγονός που προκάλεσε τη Μεγάλη Ύφεση της δεκαετίας του '30, κατά την οποία τα τραπεζικά καρτέλ αγόραζαν τα πάντα για λίγες πένες. Και για να σταθεροποιήσουν την διαταραγμένη οικονομία - ένα πρόβλημα που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι - είχαν ήδη μια προκατασκευασμένη λύση. Έθεσαν σε ισχύ τον Τραπεζικό Νόμο έκτακτης ανάγκης του 1933.


Στη συνέχεια, ήρθε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος προωθήθηκε σε όλους τους Αμερικανούς μέσω των ΜΜΕ, ενώ το τραπεζικό καρτέλ είχε στη διάθεσή του προς εφαρμογή μια έτοιμη πανομοιότυπη συνταγή για τον Πόλεμο στην Κορέα,το Βιετνάμ, τον Πόλεμο του Κόλπου, το Αφγανιστάν,τη Λιβύη.


Όλοι αυτοί οι πόλεμοι είναι πόλεμοι των τραπεζιτών, που πλασάρονται στο αμερικανικό κοινό μέσω των ΜΜΕ με ψεύτικες προφάσεις. Και αυτό που πρέπει να γίνει απολύτως σαφές είναι, ότι το κίνητρο πίσω από αυτή την πρακτική, αυτό το μοτίβο δεν είναι απλά ένα μαγικό κομμάτι χαρτί.


Τώρα μπορώ ήδη να προβλέψω κάποιες από τις αντιδράσεις που θα μπορούσα να εισπράξω ως αντίδραση στην αναφορά μου στη θρησκευτική σχέση κάποιου, είτε πρόκειται για Χριστιανό, Μορμόνο, Μουσουλμάνο, Ουαχάμπι, ή οτιδήποτε άλλο, με τον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό,ο οποίος διδάσκεται μέσω ενός ραβινικού κειμένου που ονομάζεται Βαβυλωνιακό Ταλμούδ και καταρτίστηκε το έτος 500.


Το Ταλμούδ αναφέρει μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την αντιμετώπιση των ειδωλολατρών (εθνικών-μη Εβραίων) αλλά οι ταλμουδιστές ραβίνοι διαψεύδουν την οπτική του αυτή, λέγοντας ότι οι αντισημίτες λαμβάνουν στοχευμένα αυτά τα άμεσα αποσπάσματα που αφορούν στους Εθνικούς και ομοίως και την άποψη του Χριστού για το Ταλμούδ. Από τη Βηθλεέμ έως τη Βαβυλώνα ή το σύγχρονο Ιράκ η απόσταση είναι περίπου 600 μίλια. Ένα τσικ από το σημείο όπου ο Ιουδαϊσμός έχει τις ρίζες του.


Στον πυρήνα του Ιουδαϊσμού βρίσκεται η διαθήκη του Νόμου του Μωυσή και η Διαθήκη του Αβραάμ. Το ιερό κείμενο είναι η Τορά. Υπάρχουν πολλοί Εβραίοι που δεν θα άγγιζαν το Ταλμούδ ούτε από μακριά. Αυτοί συμμορφώνονται αυστηρά στην Τορά. Δεν μιλάω γι αυτούς τους ανθρώπους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνω αυτή τη διάκριση. Δεν μιλάω για τους γείτονές σας. Δεν μιλάω για τους ανθρώπους που βλέπετε στο μαγαζί σας. Δεν μιλάω για εσάς, έναν κανονικό άνθρωπο που ζει απλά τη ζωή του.


Αυτό για το οποίο μιλάω είναι μια νοοτροπία, ούτε καν μια εθνότητα, γιατί κανείς δεν μπορεί να αλλάξει το πώς ή πού γεννήθηκε. Αυτό που έχουμε υπό τον έλεγχό μας είναι το πώς αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους. Έτσι μιλάω για το σύστημα ελέγχου της Βαβυλώνας και όχι την Ιερουσαλήμ.


Άτομα που βλέπουν τον εαυτό τους ως μια φυλή που θα κυβερνάει όλους τους άλλους. Άνθρωποι που διεκδικούν αυτή τη θρησκευτική ταυτότητα αλλά σαφώς κατάγονται από την Ανατολική Ευρώπη ή κατάγονται από τους Ashkenazi, οι οποίοι πιστεύεται ότι έχουν προσηλυτιστεί στον Ιουδαϊσμό ενώ ανήκαν στο βασίλειο των Χαζάρων, την ίδια εποχή που συντάχθηκε το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ. Και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κατέληξαν στην Πολωνία και στη συνέχεια στη Γερμανία.


Όλα τα πράγματα που έχω καλύψει σε αυτό το βίντεο και τα γεγονότα που βλέπουμε να παίζουν στην παγκόσμια σκηνή, ακόμα και σήμερα, είναι το λογικό αποκορύφωμα της δουλείας του Βαβυλωνιακού χρέους.


Το όνομα Βαβυλώνα μπορεί να μεταφραστεί σε "πύλες των θεών". Θεών με μικρό θήτα(θ) και όχι κεφαλαίο (Θ). Αυτών που κάποιοι μπορεί να αποκαλούν Εκπεσόντες Αγγέλους. Η Βίβλος μιλάει πολύ για τη Βαβυλώνα, που την αποκαλεί "κατοικία των δαιμόνων", τόπο θανάτου, δουλείας και τελετουργιών αίματος.


Το ενδιαφέρον μας πρέπει να εστιαστεί στα Βαβυλωνιακά μαθηματικά. Είναι χαραγμένα πάνω σε αρχαίες πλάκες. Τοκογλυφία ίσον Βαβυλώνα. Με άλλα λόγια η Αρχαία Βαβυλώνα σου δάνειζε π.χ. 50 δολάρια με την προϋπόθεση ότι θα της επιστρέψεις 75.


Αυτή η πρακτική έχει σαν αποτέλεσμα το 99% του πληθυσμού της γης να μην έχει τίποτα και το 1% τα πάντα… Η πλειοψηφία του πληθυσμού απαρτίζεται από ανθρώπους που δουλεύουν ίσα ίσα για να καταφέρουν να επιβιώσουν. Αυτό σημαίνει Δουλεία Χρέους.


Μπορούμε τώρα να δούμε κοινά σημεία με αυτά που συμβαίνουν στη σύγχρονη εποχή;


Ω! Μήπως ανέφερα ότι η Παλαιστίνη ή η Αίγυπτος είχε ως στόχο να δανείζει 50 δολάρια και να τους επιστρέφονται 75; Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο. Οπότε κατηγορείστε με για αντι-σημιτισμό.


Η Αμερική δεν προοριζόταν ποτέ να αποτελεί τον Ναό του Συστήματος Δουλείας.


Το έλεγαν άλλωστε και οι ιδρυτές της. Η Αμερική προοριζόταν να αποτελεί ένα στίβο όπου όλοι θα είχαν ίσες ευκαιρίες να πετύχουν και όχι να χάνουν το σπίτι τους εξ αιτίας κυμαινόμενων επιτοκίων και κατασκευασμένων κρίσεων που αφορούν στα ενυπόθηκα δάνεια. 


Καταλαβαίνετε πόσο παράλογο ακούγεται όλο αυτό; Τα χρήματα έπρεπε πάντα να υποστηρίζονται από κάτι απτό, όπως ο χρυσός ή το ασήμι, αλλά αντ΄αυτού, έχουμε ένα μαγικό χαρτονόμισμα, χωρίς κανένα αντίκρυσμα, εκτός από την εμπιστοσύνη για την ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών.


Και ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα ελέγχεται από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για εμάς. Κάνουν τεχνάσματα με ανατοκισμούς χρημάτων που έχουν ως αντίκρισμα αέρα κοπανιστό. Έχουν τη δυνατότητα να τυπώνουν όσες ποσότητες από αυτό τους χρειάζονται και να πλημμυρίζουν τις αγορές μας με δολάρια με το πρόσχημα ότι μας σώζουν.

Αλλά δεν μπορείς να σώσεις κάποιον από ένα πρόβλημα που εσύ ο ίδιος δημιούργησες.

Τότε δεν είσαι ήρωας αλλά ένας κοινός κακοποιός.


Λοιπόν ας δούμε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις.


Ένας ξάδερφος των Ρότσιλντ, έφτασε στην Αμερική και εργάστηκε με ταχείς ρυθμούς ώστε να λάβει χώρα μια ανατροπή του αμερικανικού νομισματικού συστήματος. Το 1910, με απόλυτη μυστικότητα, ο Schiff και οι φίλοι του ταξίδεψαν σε ένα νησί στα ανοικτά των ακτών της Γεωργίας, το νησί Jekyll, όπου οι Rockefellers είχαν ήδη μία κατοικία. Στην μπροστινή αυλή της κατοικίας αυτής υπήρχε ένα τεράστιο νεκροταφείο Αυτοχθόνων Ιθαγενών της Αμερικής. Υπήρχε μία φυλή Ιθαγενών της Αμερικής που κάποτε κατοικούσε στα νησιά της Γεωργίας και ιστορικοί είχαν επισημάνει πως κάποτε υπήρχε στο νησί Jekyll ένας βωμός Καναανιτών ( σημ. μτφρ.: Χαναάν ή Καναάν ή Κναναάν είναι ο αρχαίος όρος για μια περιοχή που αντιστοιχεί περίπου στο σημερινό Ισραήλ/Παλαιστίνη) που αποτελούσε τόπο τελετουργικών θυσιών, ένα ενδιαφέρον στοιχείο που χρησιμοποιείται προκειμένου να δικαιολογήσει την επιλογή του νησιού Jekyll από τα ιδρυτικά μέλη της Fed ως τοποθεσία όπου τέθηκε επί τάπητος και προγραμματίστηκε η νομισματική πολιτική της χώρας.


Στην πραγματικότητα, το 1892,ο Καταστατικός Χάρτης της Ατλάντα ανέφερε ότι είχε βρεθεί ένα ανάχωμα στην περιοχή εκείνη, που περιείχε έναν σκελετό ενός ανθρώπου ύψους 9 ποδιών (περίπου 3μ), ο οποίος πρέπει να ήταν ένας πολύ κοντινός συγγενής του παλαιού Γολιάθ. Ο Γολιάθ στη Βίβλο αναφέρεται ως ένας γίγαντας με ύψος 9 πόδια, οι δε λόγιοι της Βίβλου, τον θεωρούν ως έναν Νεφελίμ καταγόμενο από την Χαναάν.


Οι άνθρωποι έχουν την τάση να χαρακτηρίζουν λεγόμενα σαν αυτά που σας μεταφέρω, κουραφέξαλα και αποκυήματα της φαντασίας. Αλλά σκεφτείτε το εξής. Άνθρωποι πέθαναν, πεθαίνουν και θα πεθαίνουν για ένα δολάριο – ένα κωλόχαρτο με καμία αξία στην πραγματικότητα.


Απλά ανοίξτε το πορτοφόλι σας και κοιτάξτε το εικονογράφημα που βρίσκεται πάνω σε ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου. Έχουμε μια πυραμίδα με ένα μάτι πάνω και κάτω από αυτή, είναι γραμμένο το εξής: Novus Ordo Seclorum, που σημαίνει «Νέα Κοσμική Τάξη» ή «Νέα Τάξη των Αιώνων».


Αυτές οι οπτικές αλληγορίες σχετίζονται άμεσα με τη Δουλεία Χρέους, Τοκογλυφίας και Ανατοκισμών που υποτίθεται δεν θα ίσχυαν ποτέ στην Αμερική. Και αν το εξετάσουμε ιστορικά, αυτό το τραπεζικό καρτέλ έχει κλείσει το στόμα οποιουδήποτε αμφισβήτησε την εξουσία του, όπως του Ναπολέοντα με την Τράπεζα της Γαλλίας ή του Λίνκολν με το Greenback (δολάριο) του ή ακόμα και του JFK. Και ο Καντάφι είχε προσπαθήσει να εισαγάγει το Χρυσό Δηνάριο. Δείτε τι συνέβη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Τώρα, ο Trump ασχολείται με αυτούς και υπήρξαν στιγμές κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, όπου ήταν απίστευτα επικριτικός απέναντι στη Fed. Και πολύ πρόσφατα, η Fed παραδέχθηκε την κατασκευή αυτής της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της «σχεδιασμένης πανδημίας». Έτσι θα είναι πολύ σημαντικό να δούμε πώς θα απαντήσει ο Trump.


Και για να κάνουμε μια σούμα, το Μυστήριο της Βαβυλώνας δεν είναι και τόσο μυστήριο, έτσι;


Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει δημιουργήσει έναν αδιανόητο ιδιωτικό πλούτο, όπως ο οικογενειακός πλούτος της οικογένειας Schiff. Όλα αυτά έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τον Έλεγχο. Και ο Έλεγχος έρχεται σε άμεση αντίθεση με την Ελευθερία μία από τις πλέον αγαπημένες αξίες του αμερικανού.


Αυτές είναι οι Οικογένειες που βρίσκονται πάνω από όλα. Δεν υπάρχουν οικογένειες, εταιρίες ή κυβερνήσεις που να βρίσκονται πάνω από αυτές δεδομένου πως όλοι βρίσκονται κυριολεκτικά στο έλεός τους.

Ακολουθούν:


1) το τελευταίο βίντεο από τη ReallyGraceful, η οποία είναι πραγματικά ταλαντούχα και πραγματικά γενναία. Όντας για πάνω από δέκα χρόνια μια επιτυχημένη youtuber, έχει τόλμησει να τα βάλει με τη Fed(Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ) και το Babylonian Money Magic (Βαβυλωνιακό Μαγικό Χρήμα) και να μιλήσει για την ιστορία του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος, διανθίζοντας τα λεγόμενά της με μία λαμπρή επεξεργασία, γραφικά και φυσικά τις συγγραφικές δεξιότητές της. Αξίζει πραγματικά την υποστήριξη και τον σεβασμό μας!!



2) Ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ στα ελληνικά, βασισμένο σε ιστορικά ντοκουμέντα που δείχνει όλη την πορεία του Βαβυλωνιακού Χρήματος από την εποχή της Βασιλείας των Χαζάρων μέχρι τις μέρες μας και τις επιπτώσεις που είχε η ύπαρξή του στις κοινωνίες ανά τους αιώνες. Αξίζει να το δείτε και να το μοιραστείτε. Αποτελεί ένα θησαυρό γνώσης για θέματα που κανείς δεν σας είπε μέχρι σήμερα .(πατήστε πάνω στον σύνδεσμο)




https://www.brighteon.com



https://www.facebook.com/notes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters