Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

1100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!! !! ΤΥΧΑΙΟ ΡΩΜΙΟΙ?

1.100 Xρόνια Bυζαντινής Iστορίας.... 91 Αυτοκράτορες.... Κανένας Έλληνας! Ονομάζονταν «Βασιλείς των Ρωμαίων». Oι όροι «Βυζάντιο» και «Βυζαντινή Αυτοκρατορία» επινοήθηκαν τον ιη΄ αιώνα, προκειμένου να εμπεδώσουν τον δήθεν Ελληνικό χαρακτήρα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατoρίας. Στα ιστορικά κείμενα του Μεσαίωνα η συγκεκριμένη αυτοκρατορία ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε Βυζαντινή ή Ελληνική. Το Βυζάντιο ουδέποτε υπήρξε Ελληνικό, ούτε καν φιλελληνικό.

Γεώργιος Σίνας: Ο Έλληνας που ένωσε τις Βούδα και Πέστη

Το όνομα της σημερινής πρωτεύουσας της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη, είναι σύνθετο αλλά δεν ήταν από την αρχή έτσι! Για την ακρίβεια προέρχεται από την συνένωση των ονομάτων των δυο πόλεων της Βούδας και της Πέστης, που είχαν κτιστεί κατά το Μεσαίωνα, ως ξεχωριστές πόλεις, αλλά αντικριστά στις όχθες του ποταμού Δούναβη.

Ποιες εκλογές; Για αυτό ετοιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Πολύς ντόρος γίνεται τον τελευταίο καιρό για την διεξαγωγή των εκλογών.
Θα γίνουν φέτος, του χρόνου, ταυτόχρονα με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές;
Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε πλάνο για την Ελλάδα του 2030, στο πλαίσιο φυσικά, δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να το μαντέψει κανείς, της Ατζέντας 2030!!!
Συγκεκριμένα ο αντιπροέδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, αρθρογράφησε περί τούτου, για το αφιέρωμα των αμερικανικών New York Times και του Euro2day.gr με θέμα «Turning Points».

Η Αφρικανική Σκόνη «Κάθεται» και στο Νευρικό Σύστημα



Μεγαλύτερη ταλαιπωρία σε όσους ήδη αντιμετωπίζουν χρόνια αναπνευστικά προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν οι τακτικές επισκέψεις της αφρικανικής σκόνης και οι συχνές και απότομες εναλλαγές του καιρού. 
Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτές καθαυτές οι κλιματικές αλλαγές δεν φαίνεται να επηρεάζουν ιδιαίτερα την ψυχική διάθεση. Η ίδια η άνοιξη είναι αυτή που μπορεί να κουράσει και να «απορρυθμίσει» σημαντικό τμήμα του πληθυσμού.

Αυτός Είναι ο Πραγματικός Λόγος που Στέλνουν Μετανάστες στην Ελλάδα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Το θέμα των μεταναστών ή/και λαθρομεταναστών είναι ένα πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα περίπλοκο ζήτημα, το οποίο ακόμα και οι ίδιοι οι ιθύνοντες, ενδεχομένως, να μην έχουν αντιληφθεί.

Χωρίς αμφιβολία, ο καθένας από εμάς έχει εκφράσει τις απόψεις του γι’ αυτό, είτε αυτές είναι «υπέρ», είτε «κατά», είτε «ναι μεν αλλά», είτε «με κάποιες προϋποθέσεις», κλπ.

Ασφόδελος ή σπερδούκλι ή ασφόντυλος και οι θεραπευτικές ιδιότητες

Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του ασφόδελου Ο ασφόδελος από της αρχαιότητος μέχρι σήμερα θεωρείτο θεραπευτικό βότανο και χορηγείτο προπαντός:
-σαν σπουδαίο καρδιοτονωτικό - διουρητικό φάρμακο στις ίδιες ενδείξεις με την Σκίλλα την παραθαλάσσια (πολύ πιθανόν να περιέχει σαν δραστικά συστατικά γλυκοζίδες αναλόγου συνθέσεως με την Σκιλλαβιόζη – Scillaren Α-Β)

Βέλγιο: Πορεία μαθητών στη Γάνδη για τη συνέχιση της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών


arxaia_elliniki_epigrafi 

Οι διαδηλωτές διαφωνούν με την κατάργηση της εκμάθησης των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών – Αναφέρονται στη χρησιμότητα των κλασικών γλωσσών 

Διαδήλωση για τη συνέχιση της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιούν σήμερα στη Γάνδη μαθητές και καθηγητές. Οι διοργανωτές θεωρούν ότι στη συγκέντρωση λαμβάνουν μέρος περίπου 1.000 μαθητές και πάνω από 100 καθηγητές.

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ..!


ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ. ΠΟΣΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. 

Αποκάλυψη: Επί 2 μήνες η Εισαγγελία ερευνά για τα Εξάρχεια -Κανένα αποτέλεσμα


 

Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα μπήκε η επιστολή περίπου 400 κατοίκων των Εξαρχείων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, κάνοντας λόγο για κράτος εν κράτει.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης πριν από περίπου δύο μήνες, όταν και έφτασε στα χέρια της η επίμαχη επιστολή,

ΕΚΤΑΚΤΟ – Γκριζάρουν την περιοχή οι Τούρκοι μιλώντας για «Ουδέτερη Ζώνη» – Μεταφέρουν τον Τούρκο στα κρατητήρια – Αυτόφωρο αύριο

 
Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί ο Τούρκος για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έμμισθος υπάλληλος της τουρκικής συνοριοφυλακής. Αναμένεται να κατηγορηθεί για παράνομη είσοδο στην χώρα και ίσως για αντίσταση κατά των Αρχών αναφέρουν πληροφορίες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters