Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – Γκριζάρουν την περιοχή οι Τούρκοι μιλώντας για «Ουδέτερη Ζώνη» – Μεταφέρουν τον Τούρκο στα κρατητήρια – Αυτόφωρο αύριο

 
Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί ο Τούρκος για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έμμισθος υπάλληλος της τουρκικής συνοριοφυλακής. Αναμένεται να κατηγορηθεί για παράνομη είσοδο στην χώρα και ίσως για αντίσταση κατά των Αρχών αναφέρουν πληροφορίες.

Οι Έλληνες στρατιώτες υποστηρίζουν ότι τον είδαν να μπαίνει 10 μέτρα σε ελληνικό έδαφος, με τον εκσκαφέα που χειριζόταν. Έτσι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες στρατιώτες παρέδωσαν τον άνδρα στην αστυνομία. Με την υπόθεση ασχολείται και το υπουργείο Εξωτερικών.

Ομως το πιο σημαντικό είναι πως οι Τούρκοι προσπαθούν να «γκριζάρουν» χερσαίο έδαφος στον Εβρο επιβεβαιώνοντας απόλυτα το άρθρο μας Οι Τούρκοι γκριζάρουν χερσαίο έδαφος: Το αιματηρό σενάριο που φέρνει τις δυο χώρες στον προθάλαμο πολεμικής αναμέτρησης.

Και το «παραμύθι» περί Τούρκου αγρότη που είχε χωράφια στην περιοχή και έκοβε βόλτες μπαίνοντας 10 μέτρα στο ελληνικό έδαφος, ταιριάζει απόλυτα με το τουρκικό σχέδιο-προβοκάτσια.

Τουρκικά ΜΜΕ αλλά και ο Αντιδήμαρχος Ανδριανούπολης κάνουν λόγο για «ουδέτερη ζώνη» στον Εβρο που όμως δεν υπάρχει!

Ο εκσκαφέας κατασχέθηκε και φυλάσσεται σε σε “ουδέτερη ζώνη” αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ ενώ ο Αντιδήμαρχος Αδριανούπολης μιλά και αυτός για «ουδέτερη ζώνη» λέγοντας τα εξής:

«Ατυχές γεγονός χαρακτήρισε τη σύλληψη Τούρκου χειριστή εκσκαφέα στον Έβρο από τις ελληνικές αρχές σήμερα το απόγευμα, ο αντιδήμαρχος Αδριανούπολης Σελτζούκ Τσακίρ, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει αν πρόκειται για αντίποινα ή όχι.

Ο αντιδήμαρχος Αδριανούπολης ανέφερε ότι ο χειριστής του εκσκαφέα πήγαινε για τις εργασίες που γίνονταν στην περιοχή του τελωνείου.

“Ενώ προχωρούσε από την τουρκική πλευρά προς την τουρκική, δηλαδή ενώ περνούσε από τη δική μας ουδέτερη ζώνη, πέρασε τα σύνορα δεν τα πέρασε, αυτό συζητείται. Σε εκείνο το σημείο κάνοντας ελιγμούς για να γυρίσει, τον πήραν οι αρμόδιοι. Κατάσχεσαν και τον εκσκαφέα”» , ανέφερε.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο πρόκειται για παρεξήγηση κατά την άποψή του. Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί ο ίδιος να πει αν πρόκειται για αντίποινα ή όχι.

“Δεν ξέρω αν είναι αντίποινα ή όχι”, είπε προσθέτοντας ότι ο νομάρχης κάνει προσπάθειες. Πρόκειται για τον Μούσα Αλερίκ 38 ετών, χειριστή εκσκαφέα στον δήμο Αδριανούπολης.

Οπως αναφέραμε πριν, εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου προσήλθε το απόγευμα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Επιβεβαιώνεται πλέον πως στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα συζητήθηκε το θέμα της σύλληψης Τούρκου πολίτη στις Καστανιές Έβρου.

Ο κ. Καμμένος, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, είχε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της σύλληψης Τούρκου πολίτη στις Καστανιές Έβρου, καθώς και οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Έγινε, γενικά, μία αποτίμηση της στάσης της Τουρκίας έως τώρα, ενώ συζητήθηκε και το τι βήματα θα γίνουν από δω και στο εξής.

Στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί την Πέμπτη ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου

Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου σίγουρα με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην χώρα ενώ ερευνάται ακόμη και η κατηγορία της αντίστασης κατά των αρχών.

Ο δημοτικός υπάλληλος, Μουσά Αλερίκ αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα από το στρατιωτικό φυλάκιο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας.

Αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα αν θα τον απελευθερώσουμε ή όχι σύντομα καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως για τον Ρ.Τ.Ερντογάν θεωρείται αναλώσιμος και το τουρκικό σχέδιο έχει συγκεκριμένη στόχευση…

Στα κρατητήρια Ορεστιάδας οδηγείται ο Τούρκος



Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ: 









pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters