Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ > Συνελήφθη Τούρκος "αντιεξουσιαστής" που συντόνιζε επεισόδια στο Σύνταγμα



MOGOLIA-EN-ATHINES
Τούρκος πολίτης συνελήφθη από την αστυνομία ενώ
προσπαθούσε να επιτεθεί σε πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο Τούρκος ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους Έλληνες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στις παρυφές της, στο Σύνταγμα..
Ο Τούρκος αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του (πετούσε βόμβες μολότοφ και συντόνιζε ομάδες αναρχικών) και εν τέλει διαπιστώθηκε ότι στην Ελλάδα βρίσκεται ως ... πολιτικός πρόσφυγας!

Ήδη έχει ενημερωθεί Η ΕΥΠ και ψάχνουν τον φάκελό του, αφού είναι ηλίου φαινότερο ότι κάτι τρέχει πίσω από αυτή την περίεργη υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΥΠ έχει ισχυρά στοιχεία ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ έχει "σπείρει" ή η ίδια έχει στείλει πράκτορες υπό την κάλυψη της ιδιότητας του πολιτικού πρόσφυγα στην Ελλάδα, είτε για να παρακολουθούν τους αριστεριστές Τούρκους είτε για να δημιουργούν επεισόδια όπως αυτά τον Δεκέμβριο του 2008 όταν Τούρκοι είχαν συλληφθεί σε διάφορα σημεία των Αθηνών να λεηλατούν και να καίνε...
Από εκεί και πέρα έχουμε μια "ζούγκλα" Τούρκων πρακτόρων ή Κούρδων είτε του DΗΚΡ-C, είτε προβοκατόρων συνεργατών της ΜΙΤ στην Ελλάδα.
Στις 5 Οκτωβρίου 2011 μετά την έκρηξη χειροβομβίδας στα χέρια 32χρονου Κούρδου μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου 27 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.
Σε κρύπτη στην κουζίνα του διαμερίσματος βρέθηκαν ένα αντιαρματικό τύπου λόου οπλισμένο με βλήμα ανατολικού τύπου. ένα υποπολυβόλο καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες, ένα πολυβόλο ΑΚ, δύο νάρκες κατά προσωπικού, ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion, ένα αυτόματο πολυβόλο παλαιού τύπου, δύο κασελάκια με 600 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 14 πυροκροτητές χειροβομβίδων, πέντε κιλά άγνωστης ύλης, τέσσερις επιθετικές και εννέα αμυντικές χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητές.
Ο συνήθης οπλισμός των ελληνικών τρομοκρατικών ομάδων. 
Τα ξημερώματα της 30ς Ιουλίου 2013 περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, εντόπισε και ακινητοποίησε 7μετρο φουσκωτό σκάφος, να κινείται ανάμεσα στην Χίο και τις Οινούσσες, στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες και δύο Κούρδοι τουρκικής υπηκοότητας.
 
Στο φουσκωτό βρέθηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες LOW, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1, ρωσικής προέλευσης (όμοια με αυτή που βρέθηκε στο αυτοκίνητο στο Π.Φάληρο χθες το μεσημέρι και ίδια με αυτή που ρίχθηκε στην Εφορία Γλυφάδας), τέσσερις πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων, δύο πιστόλια των 9mm, 195 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, τέσσερις γεμιστήρες, δύο αυτοσχέδια εκρηκτικά γεμίσματα ζελατινοδυναμίτιδας, δύο πλήρεις αυτοσχέδιοι ωρολογιακοί μηχανισμοί, υλικό ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

UNCOVERING ALIENS, Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ''ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ'' ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!

 
Ο ανεξάρτητος ερευνητής και πρώην μέλος της CIA Derrel Sims, ο συγγραφέας αστρονόμος και μηχανικός αεροδιαστημικής Mike Bara, η πτυχιούχος δημοσιογράφος, αρθρογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μεταφυσικών γεγονότων Maureen Elsberry, και ο επαφικός Steven Jones... ενώνουν τις γνώσεις τους και οργανώνουν μία ομάδα με ένα κοινό στόχο:

Να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από την αύξηση των θεάσεων UFOs και τις μαρτυρίες των Αμερικανών που πιστεύουν ότι είχαν μια πραγματική φυσική επαφή με κάποιο εξωγήινο επισκέπτη.

Οι έρευνες τους παρουσιάζονται μέσα από την τηλεοπτική σειρά Uncovering Aliens, που ήδη κάνει πάταγο στις ΗΠΑ και σιγά σιγά αποκτά φανατικούς θαυμαστές και στην Ευρώπη.

Μέσα από το κύκλο των επεισοδίων, οι τέσσερις ερευνητές θα σας παρουσιάσουν φωτογραφίες, απόρρητα έγγραφα, μυστικές τοποθεσίες, μαρτυρίες απαχθέντων και... ένα εύρημα που δεν κατατάσσεται στο γήινο Περιοδικό Πίνακα.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, μπορείτε να το δείτε και μέσω του You Tube (προς το παρόν χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους).

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙ E.N.D. Ο Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ GIGA FM ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3/2/2014 Ωρα:12.00

1513338_10201866727882148_1370800818_n.jpg
3/2/2898/Ω:12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΖΙΟΡΑ,

ΣΤΟΝ GIGA FM ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, http://www.gigafm.gr/ 

ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ


 ΡΑΔΙΟ ΓΚΙΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ http://radiogionis.gr/ 

KAI TO ΡΑΔΙΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ http://dionios.listen2myradio.com

Νίκος Γεωργαντζάς - artFM Radio 1.2.2014




ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (1-2-2014) ΤΣΑΠΟΣ-ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ


H AΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;
ΤΟ... ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ,ΟΙ ΝΤΟΝΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΝΤΡΟΠΑΣ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΝΤΟΝΚΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ 'ΤΡΙΠΛΟ' ΣΕΙΡΙΟ;
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.
ΝΙΓΗΡΙΑ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Ο Ομηρικός πόλεμος των άστρων


Στην “Ιλιάδα” του Ομήρου, οι μάχες μεταξύ Ελλήνων και Τρώων αντικατοπτρίζουν τις συγκρούσεις των άστρων και των αστερισμών, για την επικράτησή τους στον ουρανό.
Τι θα λέγατε  αν οι ομηρικοί ήρωες, εκτός από πλάσματα του μύθου και της ιστορίας, ήταν τα λαμπρότερα αστέρια του κάθε αστερισμού; Τότε η Ιλιάδα εκτός από έπος, θα ήταν και ένας αστρικός χάρτης, ο οποίος αφηγείται την απέραντη περιπέτεια του σύμπαντος.
Από την υπόθεση αυτή ξεκίνησαν οι συγγραφείς Φλόρενς και Kένεθ Γουντ, για να φτάσουν στο συμπέρασμα ότι η Ιλιάδα, εκτός από τη διήγηση ενός μεγάλου πολέμου που έγινε στο όνομα της ομορφιάς, είναι κι ένας αστρικός οδηγός, ένας ποιητικός κώδικας της αρχαίας γεωγραφίας, καθώς κι ένας αστρονομικός κατάλογος.
Εκ πρώτης όψεως, η ιδέα τους μοιάζει παράδοξη και υπερβολική. Κι όμως, πρόκειται για τα συμπεράσματα μιας έρευνας 40 χρόνων, που έρχεται να αποδείξει ότι η Ιλιάδα είναι μια αλληγορία του Σύμπαντος. Τα πορίσματα των ερευνών τους υπάρχουν στο βιβλίο Homer’s Secret Iliad (Η μυστική Ιλιάδα του Ομήρου).
Οι συγγραφείς του βιβλίου δεν είναι ακαδημαϊκοί ή επαγγελματίες αρχαιολόγοι. Αλλά μήπως ήταν αρχαιολόγος ο Ερρίκος Σλήμαν, ο οποίος, σε πείσμα των ειδικών, άρχισε ανασκαφές στο σημείο όπου πίστευε ότι βρισκόταν η αρχαία Τροία; Ή ο Βρετανός αρχιτέκτονας Μάικλ Βέντρις, ο άνθρωπος που αποκρυπτογράφησε τη Γραμμική B;
Συνεχιστές μιας παράδοσης
Ωστόσο, οι δυο ερευνητές δεν άρχισαν από το πουθενά. Συνέχισαν μια παράδοση την οποία ξεκίνησε η Έντνα Λάιτ, μητέρα της Φλόρενς Γουντ, της μιας εκ των δυο συγγραφέων της Μυστικής Ιλιάδας. Η γυναίκα αυτή ζούσε στο Κάνσας, το οποίο, σημειωτέον, βρίσκεται στον ίδιο γεωγραφικό παράλληλο με το Αιγαίο. Εκεί η Έντνα Λάιτ είδε για πρώτη φορά ένα σημάδι το οποίο παρέπεμπε στον αστρικό χάρτη της Ιλιάδας.
H Έντνα Λάιτ ήταν καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας. Φαίνεται όμως ότι δεν ήταν ο Σαίξπηρ που είχε καταλάβει το πνεύμα της, αλλά το παράδοξο, μαγικό μυστήριο των ομηρικών επών, τα οποία άλλωστε θυμόταν σχεδόν από μνήμης και διηγούνταν στα παιδιά της.
Η Ιλιάδα του Ομήρου εικονογραφημένη (493-508 μ.Χ.). Μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τρώων. Άκρη αριστερά: ο Τεύκρος δέχεται συγχαρητήρια για τις επιτυχίες του από τον Αγαμέμνονα. Τη μάχη επιβλέπουν οι θεές Αθηνά, Ήρα και Ίριδα. Αμβροσιανή Βιβλιοθήκη του Μιλάνου.
«Διάβαζα και ξαναδιάβαζα τα δυο αυτά έπη… Κι όμως, κάθε φορά που τελείωνα την ανάγνωση, η αντίδρασή μου ήταν η ίδια: είχα την αίσθηση ότι ακόμη δεν είχα συλλάβει το νόημα…» γράφει η Έντνα στις σημειώσεις της. Ήταν, όπως έλεγε η ίδια, σαν να άκουγε τον ψίθυρο μιας μελωδίας που έσβηνε πίσω από μια μουσική κλιμάκωση, ή σαν να προσπαθούσε να δει τις αναπαραστάσεις ενός τεράστιου αλλά μακρινού πίνακα.
Έπειτα από πολλές παρατηρήσεις, πρόσεξε –σχεδόν κατά τύχη– μια ομοιότητα ανάμεσα στη μορφολογία του Παγασητικού Κόλπου, στο Βόλο, και στον αστερισμό του Πήγασου. Αυτή ήταν ίσως και η άκρη του νήματος για να ξεκινήσει τις υποθέσεις της γύρω από κάποια μεγάλα ερωτήματα τα οποία βασανίζουν ακόμη τους μελετητές της Ιλιάδας.
Η ταύτιση με τους αστερισμούς
Στα ομηρικά έπη υπάρχουν κάποια τμήματα που προβληματίζουν τους ερευνητές. Για παράδειγμα, η ραψωδία B της Ιλιάδας περιλαμβάνει έναν μακρύ κατάλογο των 29 στρατευμάτων των Αχαιών και των 16 στρατιών των Τρώων, που πήραν μέρος στον Τρωικό Πόλεμο: από πού έρχονταν και ποιοι ήταν οι επικεφαλής της κάθε στρατιάς.
Έχουν δοθεί κάθε είδους εξηγήσεις γι’ αυτόν τον ατελεύτητο κατάλογο που μοιάζει με δοκιμασία της μνήμης. H πρόταση της Έντνα Λάιτ ήταν ότι κάθε στρατιά είναι κι ένας αστερισμός, και ο στρατηλάτης της κάθε στρατιάς είναι το λαμπρότερο αστέρι του αστερισμού.
Μάχη μεταξύ Ελλήνων (δεξιά) και Τρώων (αριστερά) που φορούν φρυγικούς σκούφους. Η μάχη διεξάγεται υπό την εποπτεία των θεών (κέντρο). Αμβροσιανή Βιβλιοθήκη του Μιλάνου.
H επιλογή κάθε αστερισμού έγινε λόγω της ομοιότητάς του με τον τόπο από τον οποίο προέρχονταν οι στρατοί. Για παράδειγμα, οι Μυκήνες εκπροσωπούν τον αστερισμό του Λέοντος, η Σπάρτη τον αστερισμό του Σκορπιού και η Τροία τη Μεγάλη Άρκτο.
Η πτώση της Τροίας αναφέρεται στην πτώση της Μεγάλης Άρκτου από τη θέση της σαν δείκτης του βορρά για να περάσει σήμερα ο βορράς στη Μικρή Άρκτο.
Από την άλλη μεριά, ο Αχιλλέας, ο μεγαλύτερος ήρωας της Ιλιάδας, είναι ο Σείριος, το λαμπρότερο άστρο του ουρανού.
O Αγαμέμνων είναι ο αστραφτερός Βασιλίσκος, ή αλλιώς το Άλφα του αστερισμού του Λέοντος.
O Μενέλαος εκπροσωπεί τον Αντάρη, που ονομάζεται και “καρδιά του Σκορπιού”.
O Οδυσσέας είναι ο Αρκτούρος, το Άλφα (δηλαδή ο μεγαλύτερος αστέρας) του Βοώτη.
Κατά τον ίδιο τρόπο, και οι 73 αρχηγοί που κατονομάζονται στον Κατάλογο των Πλοίων τοποθετούνται στον ουράνιο αυτό χάρτη.
Ο Φοίβος-Απόλλων ως ακτινοβόλος Ήλιος. Δεξιά, ο Αχιλλέας, ο μεγαλύτερος ήρωας της Ιλιάδας. Αττικός αμφορέας του 5ου αι. π.Χ. Μουσείο Βατικανού. Photo: Μ. Τιβέριος.
H Έντνα κατέγραφε όλες τις παρατηρήσεις της και έπειτα τις έκρυψε σε μια κασετίνα από μαόνι. «Όταν εμείς τα παιδιά το πλησιάζαμε, ήταν έτοιμη να μας κόψει τα χέρια…», θυμάται η Φλόρενς Γουντ.
Όταν η Έντνα πέθανε, το 1991, το ζεύγος Γουντ θέλησε πρώτα να ζητήσει την άποψη των ειδικών, παρουσιάζοντας το τεράστιο υλικό σε ιστορικούς και αρχαιολόγους. Οι περισσότεροι όμως δεν δέχτηκαν καν να του ρίξουν μια ματιά. «Ποτέ δεν θα καταλάβω την παντελή απουσία περιέργειας αυτών των ανθρώπων…» λέει η Γουντ. H ιδέα ωστόσο τράβηξε την προσοχή της δρος Χέρτα φον Ντέτσεντ και των συναδέλφων της από το Πανεπιστήμιο της Φραγκφούρτης, οι οποίοι μελετούν το νόημα των ελληνικών μύθων.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπόθεση της Έντνα Λάιτ θα έβρισκε γόνιμη βάση στη λογική της ελληνικής μυθολογίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Ολύμπιοι θεοί δεν ήταν τίποτε άλλο από τους γνωστούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Για παράδειγμα, ο Κρόνος, ο Δίας, ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ερμής αντιστοιχούν στα φερώνυμα αστέρια. Η Ήρα είναι η Σελήνη και ο Απόλλωνας ο Ήλιος.
Από την άλλη πλευρά, σε όλα τα έργα της πρώιμης αρχαιότητας συναντάμε κοσμολογικά στοιχεία. Μήπως η ίδια η Θεογονία του Ησίοδου δεν αρχίζει με μια μελέτη του σύμπαντος; Στην αρχή ήταν το Χάος, έπειτα εμφανίστηκε η Γαία και ο Ουρανός. (Γαία αποκαλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες όχι τη Γη, όπως υποθέτουν πολλοί, αλλά το κέντρο του σύμπαντος· η Γη ονομαζόταν Εστία).
Οι συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και Τρώων στη γη αντανακλούσαν αντίστοιχες συγκρούσεις και ανακατατάξεις στον ουρανό. Από την αρχέγονη ύλη ή Χάος, προέκυψε ο κόσμος (Ωραία Ελένη). Από την εικονογραφημένη Ιλιάδα του Ομήρου (493-508 μ.Χ.). Αμβροσιανή Βιβλιοθήκη του Μιλάνου.
Με το πρωταρχικό αυτό ζευγάρι, τη Γαία και τον Ουρανό, οι πρόγονοί μας αναφέρονταν σ’ εκείνη τη μακρινή εποχή κατά την οποία η ύλη ήταν ακόμη αδιαμόρφωτη μάζα. Τα στοιχεία της δεν είχαν ξεχωρίσει και δεν είχαν πάρει την ολοκληρωμένη μορφή τους (γη, νερό, αέρας, φωτιά, αιθέρας). Στο σύμπαν επικρατούσε ακινησία. Δεν υπήρχαν ήλιοι και παντού βασίλευε θλιβερή σιωπή. Δεν υπήρχε τίποτε άλλο παρά συγκεχυμένη ύλη.
Το ότι ο Ουρανός εκθρονίστηκε από τον γιο του, τον Κρόνο, είναι μια αλληγορία της στιγμής κατά την οποία η δημιουργός και κοσμογονική δύναμη του σύμπαντος εξασφάλισε τη ζωή και έδωσε στο σύμπαν τάξη και ομορφιά.
Και το ότι ο Κρόνος εκθρονίστηκε από τον Δία, τον βασιλιά των Ολύμπιων θεών, είναι δηλωτικό της περαιτέρω συνέχισης της δημιουργίας που φτάνει έως την εμφάνιση του ανθρώπινου είδους.
Οι ανθρώπινες ψυχές παρακάλεσαν τον δημιουργό να τις αφήσει να εκδηλωθούν. Και αυτός τους το επέτρεψε, δημιουργώντας τον κόσμο.
Αστρικοί συσχετισμοί
Η διαφορετική αυτή ερμηνεία των ομηρικών επών δεν ήταν άγνωστη στην αρχαιότητα. Στο έργο Ομηρικά προβλήματα, μια συλλογή αλληγοριών σε 79 κεφάλαια που φέρεται να έγραψε ο Ηράκλειτος από τον Πόντο, τον δεύτερο αιώνα μ.Χ., στο κεφάλαιο 65 γίνεται ένας παρόμοιος συσχετισμός.
Το βιβλίο της Φλόρενς και του Κένεθ Γουντ, βασισμένο στις σημειώσεις που η μητέρα της Φλόρενς, Έντνα, είχε καταχωνιάσει σε εκείνο το κουτί από μαόνι, αποτελεί μια προέκταση των Ομηρικών προβλημάτων. Ας θυμηθούμε ότι στην ιεραρχία της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, έπειτα από τους θεούς και τους Τιτάνες, έρχονται οι ημίθεοι, και έπειτα οι ήρωες, οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα στους θνητούς και τους αθάνατους. Γιατί λοιπόν να μην έμεινε και για εκείνους λίγη χρυσή αστερόσκονη από την αύρα του Ολύμπου;
Η σύλληψη του κατασκόπου Δόλωνα από τον Διομήδη και τον Οδυσσέα. Από την εικονογραφημένη Ιλιάδα του Ομήρου (493-508 μ.Χ.). Αμβροσιανή Βιβλιοθήκη του Μιλάνου.
Οι δυο συγγραφείς παρατηρούν πως όταν ένας ήρωας σκοτώνεται σε μια μάχη, είναι επειδή το φως που εξέπεμπε το άστρο του ήταν δυνατότερο απ’ ό,τι εκείνου που τον σκότωσε. Έτσι, συσχετίζουν τις πληγές, τις ασπίδες, τα κράνη και τα άρματα των ηρώων με τη θέση τους μέσα στο σύμπαν. Για παράδειγμα, οι πληγές που υπέστησαν οι γιοι του Πριάμου –μια στο χέρι, μια στη ζώνη και μια στον ώμο– αντιπροσωπεύουν τα αντίστοιχα άστρα στον αστερισμό του Ωρίωνος, που είναι άλλωστε και ο αστερισμός της οικογένειας του Πριάμου.
Όλα αυτά ίσως τελικά να μην είναι παρά μια ακόμη ερασιτεχνική, πολύ ποιητική ανάγνωση των ομηρικών επών. Ίσως πάλι να κρύβουν λίγη από την αλήθεια. Πάντως όλοι συμφωνούν ότι τα ομηρικά έπη ήταν τα ευαγγέλια της ελληνικής παράδοσης, τα οποία λόγω του κύρους και της μεγάλης σοφίας που έκρυβαν μεταφέρθηκαν από στόμα σε στόμα μέχρι που κάποια στιγμή καταγράφηκαν στον πάπυρο.
Βέβαια οι χιλιετίες που μας χωρίζουν από την εποχή της αρχικής τους σύλληψης, είναι εκείνες ενός κόσμου διαφορετικού: ενός κόσμου όπου ο άνθρωπος δεν είχε λησμονήσει την αστρική του καταγωγή και δεν ήταν αποκομμένος από τις δυνάμεις του σύμπαντος. Γι’ αυτό το λόγο και στον κόσμο του Ομήρου η ερμηνεία του σύμπαντος έχει απομνημονευθεί μέσα από τους ήχους και τους ρυθμούς ενός τυφλού ποιητή, που ωστόσο ήταν ικανός να παρατηρεί τα αστέρια…
http://www.apocalypsejohn.com/2014/01/o-omhrikos-polemos-twn-astrwn.html

ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΟΓΟΣ &ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡA



 
ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΑ FM ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ....
 ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 01/02/2014 .... ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .... ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ...
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ... 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Διαίρει και βασίλευε (remake) video

Μικρογραφία 

Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. Να είστε καλά...

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOU TUBE

 http://www.youtube.com/watch



"Το Αλφάβητο της Αλήθειας"

alt

Το Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους. 
Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. 
Η σειρά ΔΕΝ ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με ΓΕΓΟΝΟΤΑ! 
Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. 
Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOU TUBE

 http://www.youtube.com/watch?v=_-WcFDCTKkg&listTongueL664C82984D455D08







http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/to-alfabhto-ths-alhtheias.html





EI - E.N.D. ΠΕΡΑΜΑ 1.2.2014

 Ομιλητές: Αδριανός Μπεζούγλωφ, Νίκος Ρουμελιώτης, Θεανώ Μαγκαφά και ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Έχουμε "Χρείαν" άλλων μαρτύρων; Άδωνις: «Είπα ψέματα, ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι καταστροφή» ΒΙΝΤΕΟ

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης γνωστός υποστηρικτής του Μνημονίου, ομολόγησε σε βραδινή "ελαφριά" εκπομπή του ΑΝΤ1 (τα πιο σπουδαία λέγονται πάντοτε ελαφρώς) ότι γνώριζε εξ'αρχής την καταστροφή που θα έφερνε το Μνημόνιο, και είπε "κατά συνθήκη ψέμματα" στον ελληνικό λαό για να τον "καθησυχάσει" και να το αποδεχτεί.Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του "ναι" σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!Ο υπουργός Υγείας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι όταν ξεκίνησε το θέμα με το Μνημόνιο, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός, ενώ γνώριζε ότι τα Μνημόνια ήταν καταστροφή για την Ελλάδα..... ΒΙΝΤΕΟ>>
 Για ομολογημένα ψέμματα δεν πρέπει να υπάρξουν ποινές; Ας επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη. Το Μνημόνιο κατέστρεψε χιλιάδες ζωές, και είναι υπέυθυνο για χιλιάδες θανάτους. Δείτε το βίντεο με την ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4081.html

EI - E.N.D. ΚΟΡΩΠΙ ομιλία στις 30.1.2014 - αναμετάδοση artFM Radio Cyprus

αναμετάδοση
artFM Radio Cyprus www.artfmradio.com
ΠΑΡΕΑ ΡΑΔΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΡΑΔΙΟΝΙΟ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ
ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΔΝΕΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Το χάνουμε το νερό πατριώτη… Τι θα κάνεις για αυτό;

Διαβάζοντας τον τύπο μένει κανείς έκπληκτος για το πώς εννοεί η παρούσα κυβέρνηση τις επενδύσεις. Επενδύσεις είναι να πουλήσουμε, γιατί περί αυτού πρόκειται, το νερό της χώρας; Μας περνάνε για ανεγκέφαλους όταν αναιδέστατα λένε ότι θα παραχωρήσουν την «διαχείριση» και όχι τις υποδομές και τις πηγές;
Όταν δε διαβάζεις και την παρομοίωση του εκπροσώπου της SuezEnvironment, για το πώς θέλουν να μας παρουσιάσουν την επικειμένη επιχειρηματική δραστηριότητα τους: «Το στέλεχος της Suez χαρακτήρισε το φαινόμενο, σαν αυτό ενός μισθωτή που χρηματοδοτεί την ανακαίνιση ενός σπιτιού που δεν του ανήκει.» Νιώθεις περίεργα…
Μετά από αυτή την δήλωση κάποιος θα μπορούσε να πει ότι έχουμε να κάνουμε με φιλάνθρωπους και φιλέλληνες. Ποιον κοροϊδεύουν;
Και συνεχίζουμε με τις παρακάτω δηλώσεις: «Η εταιρεία «θα λάβει σοβαρά υπόψη της το τοπικό όραμα για την πόλη», ενώ δεν έχει αντίρρηση στη συμμετοχή αιρετών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητων μελών, στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει» και στην συνέχεια ο ίδιος λέει ότι: «Το δημοψήφισμα είναι μεν σημαντικό, αλλά αποτελεί πράξη πολιτικής. Πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε στο νομικό μέρος, στην απόφαση του ΣτΕ», καταλαβαίνεις πόσο υπολογίζουν τους θεσμούς και την θέληση του λαού.
Αλλά αρκετά με την Suez Environment Θα αναφερθούμε μια ακόμα φορά στα αυτονόητα που αυτή η κυβέρνηση θέλει να «ξεχνά»:
- Το νερό είναι μονοπωλιακός φυσικός πόρος, αρά δεν το παραδίδεις σε κανένα ιδιώτη, γιατί ακόμα και με όρους ελεύθερης αγοράς δημιουργείς μονοπώλιο. Αρά δεν έχεις καμία μορφή απελευθέρωση αγοράς , αλλά ακριβώς το αντίθετο.
- Τα νερό και οι υποδομές διαχείρισης δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση, σε καμία τρόικα, σε κανένα δανειστή. Ανήκουν στον λαό που τις έχει χρυσοπληρώσει, και που είναι ο μοναδικός νόμιμος ιδιοκτήτης τους και άρα αυτός είναι ο μόνος υπεύθυνος για το πως θα γίνει η χρήση τους. Γιατί λοιπόν δεν κάνουν ένα δημοψήφισμα να δούμε τι θα γίνει;
- Το μοντέλο των ιδιωτικών εταιριών διαχείρισης έχει αποτύχει διεθνώς. Η Suez Environment έχασε την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών της και εκδιώχτηκε από το Παρίσι. Την διαχείριση των υδάτινων πόρων πήρε πίσω ο δήμος της πόλης. Το ίδιο έγινε και στο Βερολίνο με τις αντίστοιχές εκεί εταιρίες.
- Η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, δεν είναι εταιρίες ούτε με χρέη, ούτε με οικονομικά προβλήματα, και στην ουσία τις χαρίζουν στο υποτιθέμενο επενδύτη. Αυτό προκύπτει από τους ισολογισμούς των εταιριών.
- Επίσης η κυβέρνηση φαίνεται να αδιαφορεί επιδεικτικά για τα ακόλουθα:
α) την απόφαση του ΣτΕ η οποία αναμένεται,
β) το γεγονός ότι μαζεύτηκαν υπερδιπλάσιος αριθμός υπογραφών για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών ώστε να ανακηρυχτεί η πρόσβαση σε νερό και αποχέτευση ανθρώπινο δικαίωμα και
γ) την δήλωση του Όλι Ρεν ότι η απόφαση για την πώληση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ είναι της ελληνική κυβέρνησης.
Για να καταλήγουμε. Πότε δεν έχουν καθίσει η κυβέρνηση ή η SUEZ να αντιμετωπίσει την επιχειρηματολογία κατά της ιδιωτικοποιήσης των εταιριών ύδρευσης και αποχέτευσης σε δημόσιο διάλογο , γιατί απλά δεν έχουν επιχειρήματα. Το μόνο που έχει η παρούσα κυβέρνηση να παρουσιάσει είναι οι συνεχόμενες επικύψεις και η SUEZ την απληστία της.
Και αν δεν θέλετε το νερό να περάσει στα χέρια τους, αν το νερό μας , πιστεύεται πραγματικά ότι μας ανήκει, έχει φτάσει η ώρα κάτι να κάνουμε.
Δεν χρειάζεται βία. Χρειάζεται όμως συνέχεια και συνέπεια. Μπορούμε άνετα ως πολίτες, να κάνουμε το περιβάλλον, κοινωνικό και οικονομικό εδώ στην Ελλάδα εντελώς εχθρικό, για αυτές τις εταιρίες. Από εδώ και πέρα δουλέψτε στο μυαλό σας, έξυπνες λύσεις… Αφού θέλουν να εισβάλλουν και να παίξουν με το νερό και άρα με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας, έχουμε το νόμιμο συμφέρον εντός των θεσμικών και των κινηματικών διαδικασιών να τους γονατίσουμε.
Και να θυμάστε ότι αν δεν το κάνουμε εμείς σε αυτούς θα το κάνουν αυτοί σε εμάς.
Σταμάτης Στεφανάκος


http://eleutherosnaskeftesai.blogspot.gr
http://www.katohika.gr/2014/02/to-xanoyme-to-nero.html

Περίεργο διαφημιστικό σποτάκι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ή μήπως μια Προειδοποίηση ?


Το BBC Sport δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σποτάκι για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι χρησιμοποιώντας την φωνή του Charles Dance, που είναι γνωστός για το ρόλο του Tywin Lannister στην επιτυχημένη σειρά «Game of Thrones»
Αθλητές σε χιονισμένα και «άγρια» βουνά απαρτίζουν το περίεργο αυτό τρέιλερ καθώς μία βαθιά φωνή η οποία μας συστήνεται σαν " Φοβερή Απειλή " απαγγέλλει -προειδοποιεί για μία μεγάλη καταστροφή...
Ξεκινώντας το βίντεο με Ένα βουνό που μας παραπέμπει στην γνωστή πυραμμίδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων ακούγονται τα παρακάτω λόγια...



Τα λόγια
I am the dreadful menace.
The one whose will is done.
The haunting chill upon your neck.
I am the conundrum.
I will summon armies.
Of wind and rain and snow.
I made the black cloud overhead.
The ice, like glass below.
Not you, nor any other.
Can fathom what is nigh.
I will tell you when to jump.
And I’ll dictate how high.
The ones that came before you.
Stood strong and tall and brave.
But I stole their dreams away.
Those dreams could not be saved.
But now you stand before me.
Devoid of all dismay.
Could it be? Just maybe.
I’ll let you have your day.
Μετάφραση
Είμαι η φοβερή απειλή
Αυτός ο ένας του οποίου η βούληση γίνεται
Η ψύχρα που συχνάζει στον σβέρκο σου
Είμαι το Αίνιγμα
-
Θα καλλέσω τις στρατιές
Του Ανέμου της Βροχής και του Χιονιού
Εγνω έφτιαξα το μαύρο σύννεφο πάνω από τα κεφάλια σας
Τον Πάγο όπως και το γυαλί παρακάτω
-
Ούτε εσύ , ούτε κανένας άλλος
δεν μπορεί να καταλάβει τι πλησιάζει
Θα σας πω εγώ πότε να πηδήξετε / ανυψωθείτε
Και εγώ θα δυναστεύω ... Ω ! Από πόσο ψηλά
-
Αυτοί που ήρθαν πριν από εσάς
Στάθηκαν στο ύψος στους , ισχυροί και γενναίοι
Αλλά εγώ τους έκλεψα τα όνειρα και τα πήγα μακρυά
Αυτά τα όνειρα δεν θα μπορούσαν να σωθούν
-
Αλλά τώρα θα σταθείς μπροστά μου
Απαλλάσωντας σε από κάθε απογοήτευση
Θα μπορούσε να συμβεί αυτό ? Έστω Ίσως ?
Θα σου επιτρέψω να έχεις την ημέρα σου.
Το βίντεο κλείνει όσο επικά είχε ξεκινήσει θέττωντας μία απορία



ΦΥΣΗ - ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ
Μήπως ακόμη ένα σενάριο συνωμοσιολογίας, μήπως καποιο τρομοκρατικό χτύπημα, μήπως κάποιο κοσμικό γεγονός ή μήπως τίποτα από τα παραπάνω ???
Όπως και να έχει οι ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων φθάνουν και θα είμαστε όλοι θεατές ...
http://www.katohika.gr/2014/02/periergo-diafimistiko-spot-gia-tous-xeimerinous-olimpiakous.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters