Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ! "ΑΓΙΟΣ" ΛΩΤ: ΠΗΔΗΞΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ! ΑΥΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Image:Lot and his Daughters.jpg
 

Ο ορθόδοξος άγιος Λώτ, μεγάλη η χάρη του και τα έργα του μεγάλη και η χριστιανική παράνοια!! Δεν έχουν ηθική στον χριστιανισμό πόρνες, αιμομίκτες, δολοφόνοι, ληστές όλοι αγιοποιούνται!!

Στις  9 Οκτωβρίου 2010, η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει την μνήμη του αγίου Λώτ. Τα έργα του θαυμαστά και πιο θαυμαστό για τους ορθόδοξους χριστιανούς το γεγονός ότι συνουσιάστηκε με τις κόρες του. 
 
1. Την πρώτη νύκτα δεν κατάλαβε, την δεύτερη όμως; 

 
2. Καλά ο Λώτ δεν καταλάβαινε, ο πάνσοφος θεός όμως κοιμόταν ; 

 
3. Αν ήθελε να αποφύγει το γεγονός της αιμομιξίας ο Θεός των Εβραίων και των Χριστιανών, γιατί δεν προνόησε να αφήσει έστω και ένα αρσενικό ζωντανό για να τεκνοποιήσουν οι κόρες του Λώτ; 
Βαράτε τις καμπάνες!! Ο Λώτ γιορτάζει.

Διαβαζουμε στο θεοπνευστο κειμενο Γενεσις,κεφαλαιο ΙΘ', εδαφια 31-38
"Ειπε η μεγαλυτερη στη μικροτερη: Ο πατερας μας ειναι μεγαλος και δεν υπαρχει κανενας πανω στη γη για να μπει μεσα μας οπως αρμοζει σε καθε γυναικα. 
Ελα να ποτισουμε τον πατερα μας κρασι και να πλαγιασουμε μαζι του και να γεννησουμε απογονους απο το σπερμα του πατερα μας. 
Εποτισαν λοιπον τον πατερα τους κρασι εκεινη τη νυχτα και αφου μπηκε η μεγαλυτερη πλαγιασε με τον πατερα της και δεν καταλαβε ο Λωτ οτι πλαγιασε διπλα του και σηκωθηκε. 
Και συνεβη την αλλη μερα και ειπε η μεγαλυτερη στη νεωτερη:να εγω που πλαγιασα χθες με τον πατερα μας.
Να τον ποτισουμε και αυτη τη νυχτα και να μπεις να κοιμηθεις μαζι του και να γεννησουμε απο το σπερμα του πατερα μας.
Εποτισαν λοιπον και εκεινη τη νυχτα κρασι τον πατερα τους και αφου μπηκε η νεωτερη κοιμηθηκε με τον πατερα της και δεν καταλαβε ο Λωτ οτι πλαγιασε διπλα του και σηκωθηκε.
Και συνελαβαν οι διο κορες του Λωτ απο τον πατερα τους. Και γεννησε η μεγαλυτερη γιο και τον ονομασε Μωαβ λεγοντας: απο τον πατερα. Αυτος υπηρξε ο πατερας των Μωαβιτων μεχρι την σημερινη ημερα. Γεννησε και η νεωτερη αγορι και το ονομασε Αμμαν, λεγοντας, γιος απο το γενος μου.

Αυτος ειναι ο πατερας των Αμμανιτων μεχρι την σημερινη ημερα."
Δύο νύκτες ο Λώτ ξεφάντωνε με τις κόρες του. Και λένε οι Χριστιανοί δεν καταλάβαινε, ήταν μεθυσμένος, άρα αθώος. 
Συμπέρασμα. Ο Γιαχβέ είχε θεικό σχέδιο, να νομιμοποιήσει την αιμομιξία και να κάνει τα κτήνη που μέχρι σήμερα ασελγούν στις κόρες τους και βγάζουν την κάθε διαστροφή τους πάνω στα ίδια τους τα παιδιά , να μην έχουν τύψεις και βάρος στην συνείδηση τους.

Goltzius ζωγραφικήπαρτίδα του Λωτ με  τις κόρες του  που δείχνει να κανουν παρτου@!!!!!
 Σαγηνεύτηκα από τις δύο κόρες  και τον αξιο αυτο πατερα!!!  

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ HENDERIK GOLΤΖIUS!!ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ .. 
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ   ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΜΗΠΩΣ Ο "ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ" ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ??????? ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!! ΝΑΖΩΡΑΙΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!


http://apollonios.pblogs.gr/2012/09/aishos-agios-lwt-phdhxe-tis-kores-toy-kai-agiopoihthhke-ayton-gi.html

Tα LIDL εγκαινίασαν την νέα ελληνική σημαία. Κάτι σαν ριγωτή κουρελού μοιάζει.

22
 
Έθεσαν βέτο οι μουσουλμάνοι για τον σταυρό. Οπότε ΟΤΙ πούν έγινε. ΔΕΙΤΕ>>
 

 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/t-lidl.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ… Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ…» Ράδιο Λευκάδα 30/9/2900 (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

screenshot


ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 88,4 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 30-9-2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Γ. ΘΟΥΑΣ: Καλημέρα κύριε Σώρρα; Πώς είμαστε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το παλεύουμε ! Είμαστε σε πόλεμο και στην γραμμή πυρός και κάνουμε αυτό που πρέπει !

Γ. ΘΟΥΑΣ: Κάνουμε αυτό που πρέπει! Είσαστε ευχαριστημένος από όλη αυτή την κίνηση, έτσι όπως έχει δημιουργηθεί;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ευχαριστημένος δεν είμαι ποτέ! Ευχαριστημένος θα είμαι μόνο, όταν οι Έλληνες πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους και εγκαθιδρυθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και σαφώς να εκτελεστεί η πραγματική Δημοκρατία, όπως το έχουμε ορίσει από την Διακήρυξη μας, μέχρι την Καταστατική διαδικασία της Δημοκρατικής διαδικασίας του Φορέα.

Γ. ΘΟΥΑΣ: Χαίρομαι, καταρχήν, που μιλάμε μαζί, γιατί άλλα πράγματα φρόντισαν να μου δώσουν να καταλάβω για εσάς, ότι είσαστε απατεώνας και κάτι τέτοιο λέγεται στην τηλεόραση, όταν λέγεται…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι ο λαός έχει εκπαιδευτεί! Αλλά και εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε πολύ εκπαιδευμένοι !

Ας υποθέσουμε όλα αυτά τα χρόνια, όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν έρθει, κανένας δεν έχει κάνει αυτό που έχει πει. Έχουμε κάνει μια τεράστια συλλογή από βίντεο, από ψευδο-πτυχία, από ψευδείς ειδήσεις, από όλα τα κανάλια, σε όλον τον πλανήτη και δη, στην Ελλάδα.

Έχουμε ένα τεράστιο αρχείο αυτή την στιγμή, γιατί εμείς έχουμε μαζέψει όλα τα στοιχεία από το τι έχει γίνει.

Πρέπει να καταλάβεις, τι έχει γίνει, ποιος σε πολεμάει, ποιος είναι ο εχθρός, γιατί γίνονται όλα αυτά, ποιος είναι ο σκοπός και ο στόχος, τι θέλουν ακριβώς και ποια είναι η τεχνική τους !

Σας λέω λοιπόν ότι η τεχνική τους είναι ίδια ακριβώς. Είναι σαν να υπάρχει μια αμνησία και να μην θυμάται κανένας πώς συνέβη την προηγούμενη και την παραπροηγούμενη τετραετία και όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν έχουν καμία τεχνική ! Η τεχνική είναι πάντα η ίδια.

Ουσιαστικά, γίνεται στην μνήμη των Ελλήνων. Κάνουν τον Έλληνα να ξεχνάει και φυσικά, υπάρχει κι ένα συγκεκριμένο κοινό, το Ελληνικό, να μετατοπίζεται κάθε φορά σε άλλο κόμμα.

Τώρα τελευταία, που τα κόμματα έχουν γίνει ένας τεράστιος δηλητηριασμένος μπουφές, αλλάζουν τα πρόσωπα! Λες και η Ν. Δ δεν ήταν στην κυβέρνηση και δεν υπέγραψε τα Μνημόνια κι αν αλλάξει το πρόσωπο του Σαμαρά και πάει κάποιος άλλος, ο οποιοσδήποτε, έγινε κάτι! Δηλαδή, βλέπεις κάποια στιγμή, ότι στιγματίζουν πρόσωπα και δεν στιγματίζουν ιδεολογίες, τα κόμματα ή τουλάχιστον το τι πρεσβεύει το κάθε ένα !

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Δεν έχουν αποδείξει ποτέ τίποτα ! Τώρα λοιπόν που έρχονται οι αποδείξεις, κρύβουν τις αποδείξεις και μένουν στα λόγια.

Άρα, ο λαός, ξέροντας καλά τι έχει συμβεί και χρειάζεται μόνο να του θυμίσεις, γνωρίζει ότι η εγκυρότητα των λόγων τους είναι μηδέν και η εγκυρότητα των ειδήσεων στα κανάλια είναι πάλι μηδέν. Ακούει ο κόσμος τις ειδήσεις, αλλά ξέρει ότι αυτά που λέει, είναι ανοησίες και ψεύδη. Το γνωρίζει όμως! Ας βλέπει τηλεόραση, γνωρίζει ότι ο άλλος λέει ψέματα.

Οπότε, τώρα μου λέτε το τι σας έχουν δείξει! Δεν έχει καμία εγκυρότητα το ό,τι λένε, παρά μόνο αυτό που μπορούν να αποδείξουν.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ…

Και από την άλλη, δεν σας έχει κάνει καθόλου εντύπωση;

Καλά ρε παιδιά! Λέτε για αυτή την «Οργάνωση» της Ελλήνων Συνέλευσις, που δεν είναι Οργάνωση, είναι ολόκληρος Εθνικός Φορέας, που είναι ο μόνος Εθνικός Φορέας, λέτε για τον κύριο Σώρρα, δεν κάνετε έτσι να βγάλετε και τον κύριο Σώρρα να μας τα πει ο ίδιος και να απολογηθεί ο άνθρωπος;

Γ. ΘΟΥΑΣ: Αυτό δεν κάναμε εμείς; Ακριβώς αυτό κάναμε σήμερα !

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν μιλάω για εσάς. Εσείς, στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν με βρίσατε !

Αν όμως με λοιδωρήσετε, όπως λέει ο Νόμος της Δεοντολογίας όλων των ΜΜΕ, επειδή οι δυνατότητες της δημοσιογραφίας είναι πολύ συγκεκριμένες και βάσει του νόμου θα πρέπει: ή κάνεις ρεπορτάζ με στοιχεία πλήρη, οπότε έχεις άποψη και στηρίζεις το ρεπορτάζ, γιατί καλώς ή κακώς η αλήθεια είναι αυτή, οπότε βγάζεις τα πραγματικά στοιχεία στον αέρα και το ρεπορτάζ αποκαλύπτει τα στοιχεία.

Ή παίρνεις την ευθύνη και την θέση και λες: «ο κύριος Σώρρας είναι αυτό, είναι έτσι και έτσι, το γνωρίζω», οπότε θα πρέπει μετά να αφήσεις εμένα, εφόσον μιλούσες για εμένα, να πω και εγώ την δική μου θέση.

Ούτε το ένα γίνεται, ούτε το άλλο! Οπότε, γίνεται μια προπαγάνδα. Ζούμε στους χαλεπούς καιρούς της προπαγάνδας. Θα την αντέξουμε να την δούμε μέχρι το τέλος, γιατί εμφανίζονται ποιοι το κάνουν και γιατί το κάνουν, τι ακριβώς πρεσβεύουν και τι ακριβώς θέλουν! Ακόμα κι αυτό, αν θέλετε, είναι ένα μάθημα στην κοινωνία, στους Συνέλληνες, αλλά και στην ίδια την δημοσιογραφία, η οποία θα πρέπει να ξεκαθαριστεί κάποια στιγμή σε όλα τα επίπεδα του Δημόσιου Βίου, αλλά και των λειτουργημάτων.

ΑΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Γ. ΘΟΥΑΣ: Μάλιστα! Είσαστε σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλουμε ορισμένοι Έλληνες αυτή την στιγμή και μετά από αυτό το διάστημα που έχετε προσφέρει αυτά τα χρήματα, τα οποία τα δίνεται στον Ελληνικό κράτος και οι οποίοι, θα πρέπει να πω κύριε Σώρρα, ότι δεν τα άγγιξαν! Αλλά, είναι ένα θέμα που θα ήθελα να σταθούμε λίγο αργότερα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ, είναι κακό να βλέπουν τον Σώρρα. Άλλωστε, αν δείτε, φοβούνται να πουν και την λέξη ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γιατί είναι ένας Εθνικός Φορέας και η δύναμη είναι του Ελληνικού λαού. Δεν είναι του Σώρρα. Από την άλλη, μιλάνε για χρήματα του Σώρρα, ενώ δεν είναι του Σώρρα.

Αν μιλάτε για τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια, αυτά είναι κατατεθειμένα από το 2012. Δεν είναι καν δικά μου! Κακώς ο κόσμος βλέπει εμένα για τον «κύριο 600»! Δεν είμαι ο Κύριος 600.

Είμαι ο κύριος Σώρρας που πρωτοστατώ, αν το θέλετε, στην στρατηγική, σε ένα αγώνα συνένωσης.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΑΓΩΝΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΤΩ, ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !

ΑΝΑΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Όχι όμως από κόμμα σε κόμμα, αλλά από άνθρωπο σε άνθρωπο, αν είναι αξιότερος, για να εκτελέσει την Δημοκρατική διαδικασία, στην οποία η Ουσία, δηλαδή, ο λαός, τον έχει βάλει.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞ-ΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Αυτό θέλει ένα πάρα πολύ καλό ξεκαθάρισμα και μεγάλη προσοχή, γιατί δεν είναι αυτό που βλέπετε Δημοκρατία, ούτε καν η εκτέλεση της.

Από την άλλη, αυτό που θα πρέπει να δείτε είναι ότι εστιάζουν στον Σώρρα. Δεν έχει ο Σώρρας τα 600 δισεκατομμύρια, αλλά η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αυτή ανήκει στους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, δηλαδή, στον κάθε Έλληνα πολίτη.

«… ΕΝΤΑΞΕΙ… ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 600 ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ;…

Αν θέλετε να πάμε και λίγο παραπέρα, εντάξει, τι να ακουμπήσουν τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια;

Γιατί δεν ακουμπάνε τα Παγκόσμια Ταμεία τα οποία είναι Ελληνικοί λογαριασμοί;

Τα υπογράφουν όλοι οι Θεσμοί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός των Οικονομικών, ο Πρέσβης μας στον ΟΗΕ, υπογράφονται από 27 Ανώτατους Δικαστές, από 45 έπειτα, από τα Ηνωμένα Έθνη. Οι ισολογισμοί είναι κάθε χρόνο που σημαίνει, πρόσθεσε και το 4% τον χρόνο που δεν τα χρησιμοποιήσαμε, αλλά τα δώσαμε στην διατραπεζική που χρησιμοποιούνται, που σημαίνει ότι για μόνο έναν λογαριασμό που έχω καταθέσει και είναι πάνω στα Εξώδικα, είναι 115,5 τρισεκατομμύρια.

Από αυτόν τον λογαριασμό, εισπράττει συνεχώς η Βουλή για να τα δίνει το ΔΝΤ και να μας πληρώσει υποτίθεται την δόση.

Γίνεται μια πολύ μεγάλη πλάκα με τον Ελληνικό λαό και τώρα καθόμαστε και συζητάμε για τα 600 δισεκατομμύρια τα δικά μου, τα οποία είναι πάρα πολύ μικρό το νούμερο.

Δεν χρειάζονται καν, ας υπάρχουν εκεί ! Αλλά δεν είναι στα χέρια μου.

Άρα, ασχολούνται με τον Σώρρα και δεν ασχολούνται με το εγχείρημα των Ελλήνων που η δύναμη είναι των Ελλήνων.

Όλες οι δράσεις που γίνονται και τα γραφεία, αν το θέλετε, τα οποία είναι Αυτόνομοι Οργανισμοί, Μη Κερδοσκοπικοί, οι οποίοι ανήκουν στον κάθε Δήμο. Τα γραφεία που υφίστανται, είναι Οργανισμοί με Α.Φ.Μ. είναι μια Αυτόνομη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία έχει Συμβούλιο, η οποία έχει δικά της Οικονομικά, την κίνηση και την οργάνωση του Δήμου.

Άρα, τον Σώρρα πού τον βλέπετε; Δεν είναι λοιπόν έτσι τα πράγματα.

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ίσως, έγινε το λάθος στην αρχή, ξεκινώντας, όταν προσφέρατε εσείς τα 600 δις.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σωστά! Αυτό έγινε! Πάει! Έφυγε από μένα! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε να τα πάρω πίσω μπορώ.

Από την άλλη μεριά, γιατί δεν μιλάνε για τα Παγκόσμια Ταμεία. Αυτά πιέζουν ολόκληρο τον πλανήτη.

Άρα, λοιπόν είναι του Ελληνικού Λαού να τα πάρει. Φυσικά, από αυτά τα χρήματα παίρνουν και από αυτά έχουν χρηματοδοτηθεί όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις που εσείς τις λέτε «ελίτ».

Είναι δανειζόμενοι και έχει παιχτεί ένα άσχημο παιχνίδι στις πλάτες του Ελληνικού Λαού.

Έβγαλα την προηγούμενη βδομάδα ότι τα μπισκότα Παπαδοπούλου έγινα με τα λεφτά αυτών των Ταμείων που τα χειρίζονται άτοκα. Και φυσικά, εκεί υπάρχουν και υπερ-κέρδη.

Τα LIDLE, τα ναυπηγεία, ο Σκλαβενίτης από εκεί έχει πάρει! Τι φανταστήκατε; Ότι ήταν καλός μπακάλης και πουλούσε πολύ τυρί και έκανε κέρδη; Όλες οι βιομηχανίες στην Ελλάδα έχουν γίνει με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ;»

Αντ’ αυτού, καμία υποχρέωση στον Ελληνικό λαό! Κοιτάμε πώς να τον λοιδωρήσουμε για ο,τιδήποτε!

Όχι, αυτή την στιγμή λοιπόν ο πολίτης θα πάρει την δύναμη στα χέρια του! Και αυτό που έχω καταφέρει είναι να δώσω την Δύναμη στον πολίτη τον πραγματικό. Και αν δείτε, σε όλες τις δράσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο πολίτης της κάθε μέρας !

Εμείς λοιπόν σε όλη μας την Οργάνωση, δεν έχουμε κανέναν άνεργο, να μην ξέρει τι να κάνει!

Δεν συστρατεύουμε παιδιά, νεαρά, άνεργα που τα βάζουμε ή αν θέλετε, να τους κάνουμε κατήχηση για το πώς θα άγονται και θα φέρονται.

Όλοι μας οι άνθρωποι που είναι μαζί μας έχουν επιχειρήσεις, καταστήματα, συνεργεία, είναι μηχανικοί, επιστήμονες, μηχανολόγοι, είναι της καθημερινότητας, είναι οι άνθρωποι που κινούνται.

Θέλω να πω λοιπόν ότι ο καταστηματάρχης έχει βγει στον δρόμο, έχει πάρει την ντουντούκα, έχει πάρει το πανό και φωνάζει και ενημερώνει τους συνέλληνες του με ένα ωραίο ειρηνικό τρόπο με μια ενημέρωση να καταλάβει τον πλούτο και να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Αυτή είναι η τεράστια κίνηση και αυτό είναι που πονάει. Δεν είναι δηλαδή κάποια παιδιά που πληρώνονται και βγαίνουν στον δρόμο και κάνουν βαβούρα.

Είσαι εσύ που έχεις αντιληφθεί τι έχει γίνει και προχωράς και αυτό είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό στην Ελλάδα τώρα.

Εμείς δεν είμαστε παιδιά των ΜΜΕ, αλλά είμαστε στην Βάση.

Έχουμε 250 έδρες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είμαστε στην βάση στην ενημέρωση και από την στιγμή που θα καταλάβεις και θα αντιληφθείς τι έχει γίνει και θα αποδειχθούν μέσα στα μάτια σου και θα εξελιχθούν με ΦΕΚ και με κρατικά χαρτιά, μετά τελείωσε! Τι να πας να κάνεις; Τι να ξανασυζητήσεις;

Βέβαια, θα πω ότι είναι πολλά τα δικά μας θέματα για να μάθεις και να κατανοήσεις, θα πρέπει να είσαι Νομικός, ναι! Θα πρέπει να είσαι Πανεπιστήμονας. Δεν γίνεται να σου πούμε: «Έλα εδώ, ψήφισε αυτό και πήγαινε να ανοίξεις ένα γραφείο». Δεν γίνεται αυτό!

«ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΗ…»

Τα γραφεία μας έχουν πάρα πολύ δουλειά. Έχουν τα Εξώδικα μέσα που γίνονται. Ήδη τώρα κινούμαστε σε μια ευθυγράμμιση και βγάζουμε Εντολή-Εξουσιοδότηση για να πληρώνει ο κόσμος το ρεύμα του, το νερό του, τα δημοτικά του τέλη που έχουν πετσοκόψει και τους Δήμους και τους επιχειρηματίες.

Ήδη τώρα μέχρι τις 10 του μήνα θα μπουν τα Δημοτικά τέλη, που σημαίνει ότι είναι το 2% που πληρώνουν όλα τα καταστήματα, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, πλατείες, εστιατόρια, ψησταριές.

Όλοι αυτοί πληρώνουν 2% και χρωστάνε τα κέρατά τους σε κάθε Δήμο. Οι Δήμοι πτωχεύουν, άρα οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να εισπράξουν τα χρήματα για να μην πτωχεύσουν και να μην έχει πρόβλημα ο πολίτης, ο επιχειρηματίας, να πληρώσει και να ξεχρεώσει ο άνθρωπος.

Οπότε, εκεί υπάρχει μια τεράστια κινητικότητα.

Ειδικά με την Δ.Ε.Η. θα γίνει χαμός στην Ελλάδα. Και στην ΔΕΗ και στο νερό, θα γίνει ένας μεγάλος χαμός!

Διότι η ΔΕΗ και το νερό είναι ένα βιοτικό αγαθό. Έτσι όπως έχουν κτίσει τις πόλεις, όταν τους κόψεις κάποιου το ρεύμα, αμέσως του κόβεις την ζωή. Πώς θα μαγειρέψει; Δεν είναι στο χωριό για να βάλει λίγα κάρβουνα ή ξύλα! Άρα, αν του κόψεις το ρεύμα, δεν έχει ασανσέρ, δεν έχει κουζίνα, δεν έχει ψυγείο! Πώς θα φάει; Τι θα κάνει; Αν του κόψεις το νερό, μέσα σε 8 ημέρες, η τουαλέτα με 5 άτομα να κάνουν χρήση, αναπτύσσεται η χολέρα μέσα σε 7 ημέρες! Τότε, πώς θα του κόψεις το νερό;

Βάσει του Νόμου και του Συντάγματος λοιπόν, απαγορεύεται να του κόψεις το ρεύμα και το νερό, εφόσον σε πληρώνει ο άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο των μετρητών έτσι όπως είναι, στις τράπεζες κι αν του το κόψεις, μπαίνει στον Νόμο 231 αν δεν κάνω λάθος και άλλοι δύο Νόμοι, όπου είναι Ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αφού σε πληρώνει, γιατί το κόβεις;

Αυτό θα χρειαστεί εσείς κι όλα τα ΜΜΕ να διατηρήσετε μια πολύ καθαρή απελευθερωτική γραμμή και να διαδώσετε το νέο και να έρθει όλος ο κόσμος, να υποστηρίξει και να πληρώσει την ΔΕΗ του και να πληρώσει την ΔΕΗ του, όχι αυτή που χρωστάει, αλλά ό,τι στο μέλλον γράψει ο μετρητής του από τα λεφτά του που είναι δικά του.

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ… Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ…»

Δυστυχώς, για το καθεστώς, εμείς δεν κάνουμε χάρη στους πολίτες. Είναι δικά τους τα χρήματα.

Γι’αυτό ξεκινάει η Εντολή-Εξουσιοδότησης και ο κάθε πολίτης λέει: «Εγώ είμαι Κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής και κατέστη πλουσιότερος εν αγνοία μου σε αυτούς τους λογαριασμούς και σας παρακαλώ όπως σας εξουσιοδοτώ να πάρετε χρήματα από τους λογαριασμούς μου, που τους υπογράφετε όλοι και είναι πιστοποιημένοι εκεί και εκεί και να πληρώσετε αυτά που χρωστάω και ό,τι στο μέλλον κάνω!»

Οπότε, αύριο ο πολίτης δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ναι, έχεις εξασφαλίσει τα είδη πρώτης ανάγκης.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως! Του εξασφαλίζεις την Εφορία του επίσης να την πληρώσει. Μα έχει χρήματα ο πολίτης, δεν δίνω εγώ δικά μου χρήματα. Αυτά τα χρήματα, πρέπει να καταλάβει ο πολίτης ότι είναι δικά του, άσχετα που είναι μηχανισμός ο Σώρρας, αν και το είχα πει από την πρώτη μου ομιλία στο President που εμφανίστηκα!

Εγώ είμαι ο μηχανισμός! Εσείς είστε το ποτάμι που θα καθαρίσετε τους στάβλους τους Αυγέα.

Ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα, το οποίο δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια.

Ήρθε η ώρα που ο πολίτης από τον δικό του λογαριασμό, να πληρώσει ό,τι χρωστάει. Δηλαδή, ο πολίτης δεν αρνείται να πληρώσει αγαπητέ μου! Πληρώνει την Εφορία του, πληρώνει την Τράπεζα, πληρώνει την ΔΕΗ του, πληρώνει το νερό, πληρώνει τον Δήμο και μια άλλη υπηρεσία στους αγρότες.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ…

Και καλώ όλους τους αγρότες, οι οποίοι έχουν μια άλλη υπηρεσία για τα αγροτικά νερό και που κάθε αγρότης χρωστάει 7.000, 10.000 ευρώ, 15.000 και του κόβουν το νερό και δεν μπορεί να ποτίσει τα χωράφια του. Τώρα λοιπόν δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Το δικαίωμα το νόμιμο είναι αυτό και πληρώνεις όποιον κερατά χρωστάς! Και δεν μπορεί κανείς να σου αρνηθεί. Αν σου αρνηθεί, κάνε του μήνυση και λιώσε τον, γιατί σε δουλεύει!

Είναι δυνατόν να μπαίνουν σε λογαριασμούς παράνομα και να υπεξαιρούν χρήματα από τις περιουσίες του κόσμου και τώρα που τους δίνεις τον λογαριασμό σου να πληρωθούν, να μην πληρώνονται;

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ…

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ήταν το αμέσως επόμενο ερώτημα αυτό. Αυτό το οικονομικό πρόβλημα που έχουμε αυτή την στιγμή ή που μας δημιουργούν και υπεύθυνοι είναι το κράτος μας. Δεν αγγίζουμε εμείς καν αυτά τα χρήματα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ Δημοσιογράφε, πέραν από την δομή που είναι δομημένα τα ταμεία, αλλά και οι λογαριασμοί σου όλοι, χθες λοιπόν έβγαλε η κυβέρνηση ότι σου έχει capital control. Μίλησε κανένας;

Το ξέρετε ότι τα capital control ήταν για δύο μήνες και μετά η υπουργική απόφαση, δεν έχει προεδρικό διάταγμα που σημαίνει δεν ισχύει; Όλοι υπακούν!

Το capital control δεν ισχύει, αν δεν γίνει ΦΕΚ. Το έκανε ΦΕΚ, αν θυμάμαι καλά, στην αρχή για να είναι για λίγες βδομάδες μέχρι το δημοψήφισμα. Ουσιαστικά, βγήκε και το δημοψήφισμα! Μετά;

Θέλω να πω λοιπόν ότι αυτό το κράτος είναι δικό μου και δικό σου. Είναι του πολίτη. Το κράτος είμαστε εμείς! Πρέπει να το καταλάβετε αυτό!

Όταν μιλάμε για το Δημόσιο, πρέπει να καταλάβει την σχέση που έχει ο πολίτης με το Δημόσιο και το κράτος του. Οι πολίτες είναι το Δημόσιο το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι φτιάξαμε μια Νομική Οντότητα, γιατί σε αυτόν τον πλανήτη ή είσαι φυσικό πρόσωπο ή είσαι Νομική Οντότητα. Δεν έχεις κάτι άλλο! Δηλαδή, αν δεν έχεις φυσικό πρόσωπο ή αν δεν έχεις Νομική Οντότητα θα είσαι φάντασμα! Δεν γίνεται!

Άρα, φτιάξαμε μια Νομική Οντότητα, το Δημόσιο, που εκπροσωπεί εμάς! Αν λοιπόν χρωστάμε στο Δημόσιο, το οποίο είναι ο εαυτός μας, χρωστάμε στον εαυτό μας. Όταν κάνουμε κάτι λάθος και δώσουμε παραπάνω λεφτά στο Δημόσιο, ουσιαστικά, μας χρωστάει ο εαυτός μας!

Άρα, δεν γίνεται το κράτος να είναι εχθρικό σε μένα, γιατί εγώ είμαι το κράτος!

Σήμερα, λοιπόν, αφού υπάρχει ένα εχθρικό κράτος απέναντι στον πολίτη με νόμους και με ΦΕΚ, εδώ έχει γίνει κάτι άλλο.

Εδώ υπάρχει ένα παρά-κράτος κι ότι υπάρχουν κάποιοι μηχανισμοί που έχουν υπό κατοχή το κράτος, άρα λοιπόν εσύ είσαι υπό κατοχή!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εκδηλώσεις την Κυριαρχία σου, πάνω σε αυτόν τον δυναστευτικό καθεστωτικό μηχανισμό που είναι τόσο απλός, όσο μια κατσαρίδα, με ό,τι ψευτιές διαθέτει και σου παίρνει την κατοχή του κράτους σου. Δεν γίνεται το κράτος να είναι εχθρικό σε μένα!

Από την άλλη όμως, επειδή στρατηγικά το έχω πάει έτσι, ωραία κύριοι, τι χρωστάμε να πληρώσουμε! Τι χρωστάει ο πολίτης; Ωραία!

Έλα πολίτη να ασκήσεις το Κυριαρχικό σου Δικαίωμα! Έλα παιδί μου! Έλα να πληρώσεις με χρήματα, τα οποία είναι δικά σου, τα οποία στα έχω ρυθμίσει τόσο πολύ καλά νομικά που έχουν λαλήσει οι δικηγόροι και όλα τα καθεστωτικά καθάρματα! Έλα παιδί μου!

«ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΚΙΣΤΗ…» (Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ- ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ- PROJECTS (ΣΧΕΔΙΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ)

Γ. ΘΟΥΑΣ: Αναφέρεστε στα 2,3 τρισεκατομμύρια.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, αναφέρομαι στα 115,5 τρις. Ο τρόπος, για να κατεβάσεις τα χρήματα από αυτούς τους ιδιαίτερους λογαριασμούς, αλλά πάντα στους Κυρίαρχους δικούς σου, θα πρέπει να βάλεις εγγυήσεις, γιατί έχουν θεσπιστεί Παγκόσμιοι Νόμοι πάνω σε αυτά, ώστε πρέπει πάντα να βάζεις εγγυήσεις για να μην πτωχεύσει ποτέ ο πλανήτης και να μην χάσει τα χρήματα ο απόγονος.

Δηλαδή, έφτιαξαν ένα σύστημα που είναι καλό, αλλά η διαχείριση είναι κάκιστη.

Σημαίνει λοιπόν ότι όταν φτιάξαμε τα Παγκόσμια Ταμεία και τις Παγκόσμιες Κοινοπραξίες, η Ελλάδα συμμετέχει σε 29 από αυτές κι εγώ μιλάω μόνο για την τελευταία του Bretton Woods, φτιάχτηκαν λοιπόν οι συμφωνίες για να μην πεινάσουν ποτέ τα παιδιά και οι απόγονοι μας!

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς εσύ κύριε Σώρρα να πάρεις τα χρήματα και να κάνεις κάποια προγράμματα που δεν θα αποδώσουν, οπότε δεν θα επιστραφούν τα χρήματα, άρα ο απόγονος δεν θα έχει, οπότε πάει το έθνος, πάει το κράτος! Αυτό βέβαια, το έκαναν για άλλα κράτη, γιατί για το έθνος είναι μια άλλη ιστορία.

Ωστόσο πρέπει να εγγυηθείς τα χρήματα που θα πάρεις, άτοκα βέβαια, γιατί δεν μπορείς να βάλεις τόκους στον δικό σου λογαριασμό.

Δεν γίνεται να πάμε στον δικό μας λογαριασμό και να πληρώσουμε τόκους και για αυτό και τα χρήματα, όταν κατεβαίνουν από εκεί, είναι άτοκα. Πρέπει όμως να είναι εγγυημένα.

Έτσι λοιπόν οι εγγυήσεις έχουν πάει σε Ομοσπονδιακό δικαστήριο και κατέστη δυνατόν να είναι οι εγγυήσεις των Παγκόσμιων Ταμείων, το οποίο έχει γίνει στην Αμερική. Άρα, εμείς περάσαμε Ομοσπονδιακό δικαστήριο για να δεχτούν στο Παγκόσμιο Σύστημα τις εγγυήσεις που μπορούμε να κατεβάσουμε τα χρήματα.

Μετά, για να πεις ότι κατεβάζω χρήματα, θα πρέπει να τα «καθίσεις» πάνω σε ένα σχέδιο, δηλαδή τι θα τα κάνεις τα χρήματα.

Έτσι αναγκαστήκαμε να βγάλουμε γύρω στις 49.000 μελέτες για όλη την Επικράτεια των Δήμων της Ελλάδος, αλλά και για Έλληνες του εξωτερικού, δηλαδή σε χώρες που είναι οι Έλληνες και χρειάζονται οποιαδήποτε ανάπτυξη.

Αν διαβάσετε δηλαδή, ακόμα και τα έγγραφα του Δήμου που έχω υπογράψει, αλλά και το μεγάλο βιβλίο των Διαταγών, θα δείτε ότι είναι μέσα όλες οι μελέτες για κάθε Δήμο. Έχουμε συγκεκριμένες μελέτες, τις οποίες τις έχουμε οριοθετήσει εμείς και στον Δήμο τον δικό σας, στην Λευκάδα…

Σ. ΝΑΚΟΣ: Να το αναφέρω εγώ, είναι 3,5 δις ευρώ για τον Δήμο της Λευκάδας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Προσέξτε τώρα. Τα 3,5 δις είναι με μια λογική δική μας στρατηγικής, εφ΄όλης της ύλης της χώρας.

Ο Δήμος και ο Δήμαρχος, ο Άρχων που άρχει σε Ανθρώπους του Δήμου έχει δικαίωμα και το λέμε και μέσα στο συμφωνητικό μας, να αλλάξει τα έργα. Δηλαδή να μας πει: «δεν θέλω αυτό, χρειάζομαι αυτό!». Αμέσως, περνάει μια Επιτροπή, όπως έχουν χωριστεί τα έργα σε Αναπτυξιακά και σε έργα ανθρωπιστικού χαρακτήρα και δράσης και θα πρέπει να χρηματοδοτούνται από τα άλλα έργα που έχουν κέρδη, ιδιαίτερα τα κοινωνικά.

Έχουμε λοιπόν μια δομή, η οποία έχει εγκριθεί από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Θέλω λοιπόν να πω ότι δεν είναι εύκολο πράγμα να πας σε αυτούς τους λογαριασμούς και να κινηθείς παγκόσμια σε ένα τέτοιο σύστημα.

Όμως αυτό έχει τελειώσει και έχει φτάσει σε μια διαδικασία τέλους για εμάς.

Οπότε, για αυτό ο πολίτης τώρα, ναι μεν έχει τα 115,5 τρισεκατομμύρια, αλλά δεν μπορεί να τα πάρει όλα. Παίρνει μέχρι τα 2.3 τρισεκατομμύρια, που εμείς έχουμε δώσει εγγυήσεις και έχουμε καταθέσει και τα έργα στην Παγκόσμια τράπεζα, πού θα πάνε αυτά τα λεφτά, όταν κατέβουν!

Για παράδειγμα, αν δείτε μέσα στις μελέτες μας και στους Δήμους, αυτό που κάνουμε τώρα με την ΔΕΗ και με το νερό και έχουμε προβλέψει και για τα κόκκινα δάνεια και τις τράπεζες.

Είναι κοινωνικό project για να ξεχρεώσεις τον κόσμο και να ξαναπαράγει.

Άρα, τα Εξώδικα που δίνουμε, είναι ήδη εγκεκριμένα. Μπορούμε να το κάνουμε για να αποσυμφορήσουμε την αγορά από τα χρέη, από τα κόκκινα δάνεια στις τράπεζες, για τις πρώτες κατοικίες, για την εφορία…

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ! ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…»

Γ. ΘΟΥΑΣ: Μιας και αναφέρετε κύριε Σώρρα, τα κόκκινα δάνεια, είναι πολλοί που μας λένε εδώ, γιατί δεν έρχεται ο κύριος Σώρρας ή κάποια επιτροπή και να δώσει σε αυτούς που χρωστάνε τα χρήματα για να πληρώσουν τα χρέη τους;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Ότι μέχρι χθες, ενώ όλοι χρωστάνε και είναι χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό, έχουν χρησιμοποιήσει χιλιάδες δικηγόρους και χιλιάδες νομικούς μηχανισμούς, τώρα κάνουν, λες και έχουν έρθει από την Ουγκάντα!

Για να το λύσουμε κι αυτό στον αέρα. Ας ρωτήσουν κι έναν νομικό, αν και οι νομικοί είναι εγκάθετοι οι περισσότεροι με εμάς.

Δεν μπορεί κανένας να πληρώσει το δάνειο του άλλου. Το γνωρίζετε; Αν δεν το γνωρίζετε, ψάξτε το! Εγώ να έρθω να πληρώσω το δάνειο σου, δεν γίνεται! Πρέπει ο καθένας να καταστεί ικανός να το πληρώσει!

Δηλαδή, αν θέλω αύριο να πάω να αγοράσω 4-5 δάνεια, μου απαγορεύεται από την σύμβαση του δανείου.

Ας λύσουν οι νομικοί το θέμα!

Γ. ΘΟΥΑΣ: Και πώς θα δοθούν αυτά τα δάνεια που τα ετοιμάζουν για πώληση σε ένα trust;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Σύμβαση που έχεις κάνει λέει ότι μπορεί να σου πουλήσει το δάνειο, ή να σου πάρει χρήματα από τον λογαριασμό. Αυτή είναι η Σύμβαση με την τράπεζα.

Η Σύμβαση με την Τράπεζα σε δεσμεύει εσένα που πήρες το δάνειο, να μην πουλήσεις εσύ το δάνειο σου πουθενά! Αυτή μπορεί να το πουλήσει, όπου γουστάρει!

Δεν μπορεί να σε ξεχρεώσει κανένας, πέραν από εσένα τον ίδιο!

Για διαβάστε μια Σύμβαση! Ποιος σου είπε ότι είναι απλό το θέμα; Η τράπεζα όμως που έχει πάρει τις εγγυήσεις, το κάνει, γιατί αυτή την σύμβαση έχει κάνει και κανείς δεν την διάβασε, όταν ξεκινήσατε να κάνετε συμβάσεις.

Δοκίμασε να πας να πληρώσεις ένα δάνειο 1000 ευρώ κάποιου. Δεν μπορείς! Θα πρέπει να πάει ο ίδιος, ή θα πρέπει να δώσεις τα χρήματα σε αυτόν για να πάει να το κάνει.

Με αυτόν τον τρόπο που το κάνουμε, έτσι όπως το έχουμε ρυθμίσει, γιατί έχουμε όλο το νομικό φάσμα, ο ίδιος ξεχρεώνει το δάνειο του.

Αν δείτε πάνω στην Εντολή-Εξουσιοδότηση είναι ο ίδιος ο πολίτης. Ξεχρεώνει το δάνειο του από δικά του χρήματα.

Άρα, η τράπεζα δεν μπορεί να πουλήσει τίποτα και μπορεί αύριο να μπλοκάρουν τα πάντα! Δεν μπορεί να κουνηθεί τίποτα.

Έλα πολίτη να υπογράψεις και να πάρεις από τα δικά σου χρήματα για να ξεχρεώσεις τον εαυτό σου.

Να ξεχρεώσεις τα πάντα που χρωστάς και κράτα τα χρήματα σου για να φας και να πιείς, ωσότου πάρουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και στείλουμε στο διάολο, όλα αυτά τα καθάρματα και να τελειώνουμε με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν έχετε άλλη λύση, πείτε μου και εμένα, να πάω κι εγώ!

Γ. ΘΟΥΑΣ: Όχι, εγώ δεν έχω κάποια λύση!

«ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΤΟΛΗ «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί; Έχει κανένας; Όλοι συζητάνε! Έχει σημασία να πω τούτο: Όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι, επειδή ξέρετε ότι είναι μια Ένωση στην Ελλάδα που είναι ισχυρό, σκληρό που το πληρώνουν όμως οι πολίτες και διατηρείται ως Αρχή.

Όλοι λοιπόν οι Νομικοί που είναι γύρω στις 46.000 στην Ελλάδα και όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι έχουν βγάλει εντολή «μακριά από τον Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα, γιατί αν περάσει, δεν θα έχουμε δουλειά». Οπότε, βλέπεις σε όλη την Ελλάδα, κανένας δικηγόρος δεν αναλαμβάνει τίποτα. Παρά ταύτα μας πολεμάνε κιόλας!

Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι ότι αυτός ο χαμός και αυτό το άδικο στην Ελλάδα ναι, είναι πραγματικά από τους δικηγόρους.

Μπορώ να πω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί δικηγόροι και πάρα πολλοί καλοί άνθρωποι δικηγόροι και γνωρίζω μερικούς.

Όμως η πλειοψηφία θα πω την λέξη ότι είναι σκουπίδια και εγκάθετοι και έχουν σκοτώσει το Δίκαιο στην Ελλάδα. Οι Νομικοί σκότωσαν το Δίκαιο στην Ελλάδα.

Καταρχήν, στην Βουλή σου μέσα είναι το 95%-97% δικηγόροι, που είναι συνέχεια στο τιμόνι της χώρας. Κάνω λάθος;

Γ. ΘΟΥΑΣ: Όχι βέβαια!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό λοιπόν το δεκαϊκό σύστημα στην Ελλάδα το έχουν επιτρέψει οι δικηγόροι. Στην Ελλάδα, και δη, στην δική μου Πολιτεία, δεν υπάρχουν δικηγόροι. Άρα, καλά το έχουν πιάσει οι δικηγόροι και κινδυνεύουν από μένα. Ναι. Σου λέω ότι κινδυνεύουν όλα αυτά τα παραπαίδια που γυρίζουν γύρω-γύρω και σκοτώνουν τον Έλληνα! Όλος ο κόσμος έχει παράπονα από ένα δεκαϊκό σύστημα κι ένα δικηγόρο που τους πούλησε. Έχω πολύ προσωπικές εμπειρίες από δικηγόρους που έχω φτάσει σε σημείο να λέω ότι όσο ζει ο δικηγόρος θα σου κάνει κακό. Όταν σταματήσει να ζει, τότε σταματάς να κινδυνεύεις από δικηγόρο.

Θα πω ότι από τους Ιλλουμινάτι και 50-60 χρόνια μετά, κατασκευάστηκε αυτό το επάγγελμα που λέγεται «δικηγόρος».

Στην πραγματική Ελλάδα, οι δικηγόροι δεν υπήρχαν.

Υπήρχαν οι Ρήτορες! Η Ρητορική λοιπόν είναι μια τεράστια τέχνη. Καταρχή, ο Ρήτορας θα πρέπει να ξέρει την Αλήθεια και αφού ξέρει την Αλήθεια, η τέχνη της Ρητορικής είναι να αποτυπώσεις την Αλήθεια με τον πιο ευκρινέστατο τρόπο και να την αποτυπώσει ο καθένας που σε ακούει! Αυτή ήταν η ρητορική!

Στην Ελλήνων Πολιτεία, πάντως, να βλέπω όλα αυτά τα ανθρωπάκια με την τσαντούλα την χρησιμοποιημένη, με το κοστούμι των νεωτερισμών και να γυρίζουν μέσα στα δικαστήρια, αυτά τα σκελετωμένα φαντασματάκια να κοιτάνε για πελάτη, οπότε πρέπει πάντα να εκφοβίζουν τον πολίτη για να του παίρνουν χρήματα, δεν έχει κόψει ποτέ κανείς καμία απόδειξη, ό,τι γουστάρουν σου ζητάνε και τελικά μπαίνουν και όποια απόφαση και αν βγει.

Είναι μπορώ να πω ο μεσίτης μεταξύ του πολίτη και του δικαστή. Και τους δικαστές, άμα το θέλετε, αυτοί τους έχουν σκοτώσει, άμα εξαιρέσουμε κάποιους Δικαστές που τους βάζει η Στοά.

Η Δικαιοσύνη ουσιαστικά είναι εργαλείο της Βουλής αυτή την στιγμή. Δεν μπορεί να κάνει κάτι! Έχει προϊστάμενη αρχή την Βουλή, οπότε αυτά τα ανθρωπάκια έχουν σκοτώσει το Δίκαιο στην Ελλάδα και σήμερα, στον τεράστιο αγώνα της Απελευθέρωσης και Ένωσης των Ελλήνων πρωτοστατούν απέναντι.

Θα προτιμούσα εγώ, σαν ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, εάν ποτέ διαχειριστούμε και πρέπει να διαχειριστούμε την Ελλάδα μας, θα προτιμούσα διπλάσιους και τριπλάσιους δικαστές, ώστε ο κατηγορούμενος σε μια έδρα και να λέει ο ίδιος αυτό που θα πει και να μην μπαίνει αυτό το ανθρωποειδές, να του έχεις πληρώσει κρυφά λεφτά από πίσω και να λέει ό,τι θέλει και να κάνει και συμφωνίες, ό,τι γουστάρει.

Οπότε, δεν υπάρχει δίκαιο. Άρα, θα προτιμούσα τριπλάσιους δικαστές και ο κατηγορούμενος να έρθει να πει και να εξακριβωθεί το αδίκημα του μπροστά σε μια έδρα τριπλάσια αυτή την φορά και όσο χρειαστεί.

Το κράτος να έχει τον χρόνο και τους μισθούς κατάλληλα για τους Δικαστές. Να τους τιμά και όχι όπως τους έχει τώρα, που υπάρχει Δικαστής με 1000 και 1200 ευρώ, οπότε τι να συζητήσω;

Από την άλλη, ο Ρήτορας θα μπορεί στο τέλος να αγορεύσει μόνο και να αποτυπώσει την Αλήθεια της όλης υπόθεσης με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να βοηθήσει τους Δικαστές και τον κατηγορούμενο. Κι όχι αυτά τα ανθρωπάκια που γυρίζουν με τα χαρτόσημα γύρω-γύρω και το παίζουν επαγγελματίες, οι οποίοι σήμερα είναι κατά της Πολιτείας και κατά της Ελλήνων Συνέλευσις! Ας το θυμηθούν αυτό λοιπόν!

Κάποια παιδιά, νομικοί, κτυπάει η καρδιά τους, αλλά τελικά μπορεί να είναι και λίγο στην Στοά και να ανήκουν και σε μια τράπεζα και έπαιρναν ένα μισθό από εκεί, γιατί αυτό συμβαίνει και το καθεστώς έχει φροντίσει όλοι οι δικηγόροι να έχουν μισθό σε κάποια τράπεζα, στον ΟΤΕ ή σε κάποιον άλλον οργανισμό και ό,τι πάρουν από τις υποθέσεις των ανθρώπων γύρω-γύρω.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ… ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ !

Γ. ΘΟΥΑΣ: Να ρωτήσω το εξής, κάτι που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, αλλά γνωρίζοντας τους Έλληνες, όντας κι εγώ Έλληνας, έχει δίκιο ο Έλληνας που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.

Γιατί δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι υπήρξε κάποιος Έλληνας που διαθέτει μια μεγάλη περιουσία και ένα μέρος αυτής της περιουσίας μπορεί να το προσφέρει για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων.

Εξάλλου, υπάρχουν και στο παρελθόν παραδείγματα από διάφορους, οι οποίοι ονομάστηκαν ευεργέτες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αδερφέ μου, δεν είναι οικονομικό το θέμα στην Ελλάδα σήμερα. Ξεκαθαρίστε το λίγο στο κεφάλι σας! Είναι θέμα αλλαγής τρόπου σκέψης! Εσείς είσαστε ακόμα στο οικονομικό;

Γ. ΘΟΥΑΣ: Εμείς που είμαστε, το έχουμε ξεκαθαρίσει, αλλά αναφέρομαι σε ανθρώπους που συζητάμε μαζί και δεν το δέχονται αυτό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα σας πω. Θα απαντήσω. Καταρχήν, στην Ελλάδα έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί δηλώνουν όλοι Έλληνες αλλά δεν είναι. Υπάρχουν πρόσωπα τα οποία είναι αλλογενή.

Η Ελλάδα έχει πολλούς αλλογενείς! Ένα μεγάλο πρόβλημα αλλογενών είναι στην Ελλάδα.

Εντούτοις, θα σας πω ότι πολλοί Εβραίοι και πολλοί αλλογενείς που τους βλέπω από τα ονόματα και τους μυρίζομαι, άμα το θέλεις, έχουν κάνει αιτήματα για να ξεχρεώσουν.

Θα πω στους Έλληνες, ότι πιο πολλοί αλλογενείς και μη Ελληνικό DNA έχει κάνει τις αιτήσεις, παρά οι Έλληνες.

Βέβαια, εμείς δεν πειράζουμε κάτι, εφόσον έχει ελληνικά χαρτιά, τον αφήνουμε να ξεχρεώσει.

Από την άλλη, ο Έλληνας είναι ένας χαρακτήρας που όλα αυτά τα χρόνια δεν τσεκάρισε τίποτα, δεν έλεγξε τίποτα και τώρα που του βάζεις τις αποδείξεις απέναντι του και του λες: «Βρε αγαπητέ, δικά σου είναι! Κοίτα τα!», τώρα σου λέει ότι δεν πιστεύει.

Εμάς δεν θέλουμε να μας πιστέψει κανένας! Θέλουμε να μάθει. Αυτός που πιστεύει, δεν γνωρίζει! Αυτός που γνωρίζει, δεν πιστεύει! Είναι μέχρι να μάθει. Μόλις μάθει, γνωρίζει, σταματάει να πιστεύει. Πιστεύεις όσο δεν ξέρεις! Με το που μάθεις, δεν πιστεύεις!

Από την άλλη, ο Έλληνας είναι μια ράτσα πολύ μυστήρια. Μάλλον, θα πω «Γένος» κι όχι «ράτσα», γιατί οι ρατσιστές και όποιοι χρησιμοποιούν την λέξη δεν είναι άνθρωποι.

Οι Άνθρωποι έχουν Γένος! Αυτός που χρησιμοποιεί την λέξη «ρατσιστής» και την έβγαλε, είναι αυτός που δεν είναι Άνθρωπος, γιατί ο Άνθρωπος έχει Γένος.

«Ράτσα» έχουν τα ζώα που είναι παράγωγα και υβρίδια. Το πραγματικό Γένος των ζώων και αυτό Γένος έχει. Άρα, λοιπόν βγάλαμε σκύλους «ράτσες». Οπότε, έχουμε σκυλιά με ράτσες.

Πάντως, ανθρώπους με ράτσες δεν έχουμε. Αυτό που χρησιμοποιεί την λέξη ρατσιστής λοιπόν, δεν είναι άνθρωπος! Ψάχνει για την ράτσα του.

Θα πω ότι οι Έλληνες είναι εγωιστές με την έννοια, ότι δεν δέχεται ότι ο Θούας έχει καταλάβει και ότι είναι πιο έξυπνος από τον Πέτρο! Σου λέει: «εσύ έχεις καταλάβει και εγώ είμαι ο βλάκας;».

Δεν θέλει να δεχτεί ότι έχει πιαστεί κορόιδο σε όλα τα θέματα, στο θρησκευτικό κομμάτι, στο δογματικό κομμάτι, στο κομματικό κομμάτι, στο μασονικό κομμάτι.

Δεν μπορεί να καταλάβει ότι όλα τα κόμματα είναι μια ευθυγράμμιση και ο κόσμος μετατοπίζεται γύρω-γύρω, όπως μετατοπίζονται κι οι βουλευτές. Πόσοι βουλευτές πάνε πάνω-κάτω και μετακινούνται; Δεν υπάρχει τίποτα! Όλα ένα ίσωμα είναι!

Εσείς ρε ψηφοφόροι! Μία έρχεστε από εδώ και μια πάτε από εκεί! Τι γίνεται ρε παιδιά;

Τελικά, τώρα τους τελείωσαν και οι ψηφοφόροι και έχει πάρει τα ηνία η Singular Logic. «Ό,τι θέλεις να ψηφίσεις, εμείς θα βγάλουμε όποιον θέλουμε» και για αυτό δεν υπάρχει και πολιτικό κόστος.

Δεν καταλαβαίνει ότι αφού δεν υπάρχει πολιτικό κόστος, άρα δεν είναι κυβερνώντας. Απλά τον έχουν βάλει οι άλλοι για να περάσουν τα σχέδια τους.

Αν υπήρχε πολιτικό κόστος, δεν γίνεται εγώ να λέω ότι θα κάνω αυτά, την άλλη μέρα να μην κάνω τίποτα και να είμαι και κυβέρνηση. Δεν γίνεται. Γίνεται μόνο όταν είμαι ο κανένας, είμαι μια μαριονέτα και τα νούμερα είναι τόσο ψεύτικα και πλασματικά και ένα καθεστωτικό σύστημα με βγάζει πάνω με ψεύτικα νούμερα. Οπότε, κάνω ό,τι μου λένε και δεν κυβερνάω, γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα και πολλά χρόνια.

Άρα, λοιπόν, ο Έλληνας είναι εγωιστής και πρέπει να αφήσει τον εγωισμό του, γιατί ο εγωισμός είναι καθαρά μόνο εβραϊσμός. Ο συναγωνισμός ναι, είναι Ελληνικός, ναι να τρέξουμε, ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος ο αξιότερος.

Ο εγωισμός είναι μόνο Εβραϊσμός και Σιωνισμός, ο οποίος πρέπει να σκοτώσει το μεγάλο το Αληθινό για να μείνει το ψεύτικο το δικό του, το κοντό. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Μετά, έχουμε πολλούς που είναι δογματισμένοι. Μασόνοι. Βλέπεις έναν Μασόνο που είναι φίλος σου και δεν το ξέρεις ότι είναι Μασόνος, γιατί είναι κρυφός. Δεν το λένε και πουθενά, δεν έχει καμιά ταμπέλα και σου λέει: «δεν ξέρω τι μου λες, να κοιτάξω…» κι όλες αυτές τις αμφισβητήσεις, οι οποίες δεν είναι ουσιαστικά αμφισβητήσεις.

Είναι μια παράνοια στην οποία εσύ νομίζεις ότι δεν έχει καταλάβει! Βεβαίως, έχει καταλάβει!

Αν δεις ένα πολιτικό πρόσωπο αύριο, το οποίο είναι μηνυόμενο για Εσχάτη Προδοσία και θα σου πει: «Τον Αρτέμη τον Σώρρα, κάπου τον έχω ακούσει… 600 δις; Θα το ψάξω! Θα το δω!»

Κοίτα πώς κάνουν τα κανάλια! Αντιλαμβάνεσαι τι σου λέω τόσα χρόνια; Εδώ ο κόσμος το έχει τούμπανο, έχουν πάρει τα πάντα όλα και το κανάλι, δεν σε καλεί να κάνει ρεπορτάζ! Λέει τα δικά του! Δεν θέλει να ξέρει! Γιατί, αν σου πει ότι ξέρει πρέπει να πάρει θέση. Και τι θέση να πάρει αφού είναι δικά τους; Έλα πες μου! Τι θέλεις να σου παραδεχτεί;

Θέλεις να σου παραδεχτεί ότι έχει πιαστεί κορόιδο; Ότι έχει ψηφίσει όλα τα κόμματα και έχει πάει από το τέρμα δεξιά στο τέρμα αριστερά, στο κέντρο παντού, έχει δώσει λευκό, έχει κάνει τα πάντα και δεν βρίσκει άκρη και δεν ξέρει τι του φταίει; Και τώρα που του λες πρέπει να πάρει θέση και πρέπει να πάρει θέση με σένα, δηλαδή με τον Έλληνα, δηλαδή με τον Φορέα! Με τι να πάρει θέση; Όλα τα ψήφισε! Ό,τι βλέπεις και δεν βλέπεις, τα έχει ψηφίσει όλα! Έχει πάει, έχει τσακωθεί, έχει βριστεί με τους φίλους του. Όλα τα έχει κάνει! Τι να παραδεχτεί;

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝ-ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..»

Το ζήτημα είναι ότι σήμερα υπάρχουν πολλοί αλλογενείς στην χώρα που στο παίζουν Έλληνες, αλλά δεν είναι με διάφορα ονόματα, δεν θέλω να πω. Είναι από παλιά, είναι από τους χατζήδες, από τους καράδες, από τους χρυσα…κατι….αργυρο…κάτι, φρατζή….κάποια μέρα θα βγάλω όλα τα ονόματα, αλλά δεν σημαίνει πάντα ότι είναι απέναντι και εγκάθετοι.

Είμαστε μια κοινωνία και πρέπει να συγχωρέσουμε και το συν-χωρέσουμε σημαίνει χωράμε όλοι μαζί και όχι να συγχωρέσουμε καμιά αμαρτία. Αυτό δεν υπάρχει!

Άρα, λοιπόν να συγχωρέσουμε όλοι σε μια Κοινωνία με κανόνες, με Αξίες, με Αρχές, να βγάλουμε τους Νόμους, να κυβερνηθούμε, να ψηφιστούν οι αξιότεροι, να καταλάβει ο καθένας ότι: «Δεν γίνεται αγαπητέ, αν κάποιος είναι καλύτερος από σένα, πρέπει να του παραδώσεις την θέση γιατί θα βγει καλύτερο αποτέλεσμα».

«ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ…»

«Μόνο ένα Έθνος μπορεί να σου πει αν είσαι Άνθρωπος κι αυτό είναι οι Έλληνες, αλλά σήμερα, δεν εκπροσωπείται στον ΟΗΕ»!

Σήμερα λοιπόν το πρόβλημα στην Ελλάδα και γενικά, στον πλανήτη είναι η αλλαγή τρόπου σκέψης. Αλλά θα πω αυτό που συνέβη στην Ελλάδα με έναν Γερμανό. Έχουμε έναν συνέλληνα, ο οποίος έχει κατάστημα στην Κω, μια πολύ καλή ταβέρνα. Ένας Γερμανός ευκατάστατος, γιατί είναι και καλό το μαγαζί, του λέει: «μέχρι πότε θα σε ταΐζω βρε Έλληνα; Όλο εγώ σε ταΐζω! Ο δικός μας ήρεμος, γιατί έχουν ηρεμήσει λίγο οι δικοί μας, λέει: «για κάτσε αδερφέ λίγο κάτω» και του δείχνει τα Παγκόσμια Ταμεία και τα δικά μας και του λέει: «Τι να μου δώσεις αγαπητέ μου; Κοίτα τι έχω! Αυτά τα έχω εγώ! Υπάρχουν κάποια εβραιόπαιδα εδώ πέρα και κάνουν πλάκα με εμένα. Αλλά να σου πω και κάτι; Κάνουν και με σένα πλάκα! Ορίστε και η Γερμανία έχει χρήματα και η Αγγλία έχει χρήματα, και η Ιταλία έχει χρήματα, όλοι έχουν λογαριασμούς»

Ο Γερμανός έκατσε επιμελώς, τα πρόσεξε, τα διάβασε, μπήκε και στο διαδίκτυο και τα είδε, γιατί του δώσαμε και σελίδα και ήδη βγάζουμε ένα ειδικό έντυπο που το μοιράζουμε και στους τουρίστες, δηλαδή από ξένα κράτη για να καταλάβουν τον πλούτο τους.

Γιατί έχω πει ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα ως πλάκα, γίνεται σε όλον τον πλανήτη και έχω πει ότι από την Ελλάδα θα σπάσει όλος ο πλανήτης.

Ο Γερμανός λοιπόν αγαπητέ, δεν σήκωσε την μύτη, ούτε έδειξε εγωιστική τάση. Ζήτησε συγνώμη από τον συνέλληνα μας, τον κέρασε, άμα το θέλεις και του είπε: «Συγνώμη που σου μίλησα έτσι!» και έφυγε για την χώρα του.

Θέλω να πω ότι άλλαξε αμέσως το κλίμα, το διόρθωσε ο Γερμανός που στην αρχή τον προσέβαλε τον δικό μας, αλλά μόλις του έδειξε τι πλάκα γίνεται με την χώρα μας και του έδειξε και τα δικά του, ο Γερμανός τρελάθηκε.

Επειδή είμαστε συνδεδεμένοι με πολλές χώρες και πολλές οργανώσεις, που καταλαβαίνουν και αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στον πλανήτη, υπάρχει μια οργάνωση από την Γερμανία, όπου ο Γερμανός, που έτσι δηλώνει, αλλά, αν δεν του κάνουμε DNA, δεν ξέρουμε τι είναι, μπορεί να είναι και δικός μας, ο οποίος έχει έρθει και μου έχει στείλει γύρω στις 1500 σελίδες, ο οποίος έχει προσπαθήσει με μια Οργάνωση με 1,5 εκατομμύριο κόσμο κι όχι κόμμα και θέλει να μιλήσει μαζί μου και πρέπει αυτή την βδομάδα να το κάνω.

Έχει κάνει προσπάθειες για να του αποδείξουν στον πλανήτη ότι είναι άνθρωπος, γιατί, πρόσεξε, γερμανός δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει Έθνος γερμανού, δεν έχουν προγόνους! Δεν υπάρχει γερμανικό έθνος, δεν υπάρχει αγγλικό έθνος, δεν υπάρχει κανένα έθνος στον πλανήτη!

Ούτε αμερικάνικο, ούτε ισπανικό, ούτε τίποτα! Αυτά είναι γεωγραφικά διαμερίσματα τα οποία τα έκοψαν και τα ονομάτισαν με ένα όνομα.

Άρα, λοιπόν ένας ιταλός ψάξει τους προγόνους του, θα βρει ότι είναι Έλληνας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Ο γερμανός λοιπόν έχει καταλάβει και πήγε μέχρι τον ΟΗΕ και σε Παγκόσμια ιδρύματα και έκανε αίτηση ακόμα και στον ΟΗΕ με το DNA του για να δει ότι είναι Άνθρωπος. Δεν ψάχνει να δει αν είναι Γερμανός, αλλά αν είναι Άνθρωπος!

Γιατί ο πλανήτης έχει ανθρώπους και το πρόβλημα στον πλανήτη είναι άνθρωποι και μη άνθρωποι.

Έχω όλα του τα χαρτιά και την απάντηση του ΟΗΕ που μου την έχει στείλει και θα συναντηθώ μαζί του. Του απαντάει ο ΟΗΕ επίσημα και λέει: «Μόνο ένα Έθνος μπορεί να σου πει αν είσαι Άνθρωπος κι αυτό είναι οι Έλληνες, αλλά σήμερα, δεν εκπροσωπείται στον ΟΗΕ»!

Άκουσες; Το είπαν επίσημα στον ΟΗΕ. Σου λέει ότι δεν εκπροσωπείται σήμερα επίσημα στον ΟΗΕ, γιατί σήμερα, δεν εκπροσωπείται το Έθνος, αλλά το κράτος με ιδιωτική εταιρεία στην Αμερική, στην Ουάσιγκτον και στο Βερολίνο.

Δεν εκπροσωπείται λοιπόν το Έθνος στον ΟΗΕ, παρά μόνο ως κράτος, αλλά μόνο το Έθνος των Ελλήνων μπορεί να σου πει και να σου επιβεβαιώσουν αν είσαι άνθρωπος. Κρατήστε το αυτό! Θα μας χρειαστεί τις επόμενες μέρες, μήνες, χρόνια. Κρατήστε το!

«Η ιστορία σε εμάς είναι: ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ…»

Γ. ΘΟΥΑΣ: Θεωρείτε κύριε Σώρρα ότι αυτή η τεράστια προσπάθεια που κάνετε, θα ευοδώσει κάποια στιγμή; Και όλη αυτή η αρνητικότητα που υπάρχει γύρω μας, πώς πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να γίνει καλύτερα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καταρχήν, εγώ δεν πιστεύω! Εγώ ξέρω! Είναι κάτι που ξέρω και δεν πιστεύω. Ξέρω, δεν πιστεύω τίποτα. Ξέρω για ο,τιδήποτε. Δεύτερον, μου λέτε αν ευοδώσει! Γιατί; Μέχρι τώρα, τι έχει γίνει; Όλος αυτός ο χαμός που γίνεται και θα τερματίσει σε λίγους μήνες και ευθυγραμμίζεται σε μια τεράστια Ελληνική λεωφόρο. Τι να ευοδώσει; Ήδη έχει ευοδώσει! Ήδη έχει ρίζες! Έχει σάρκα και οστά, έχει τεράστια ποσοστά…

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ναι, αλλά πώς θα το δούμε εμείς; Πώς θα το δει ο απλός Έλληνας;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα γνωρίσει ο Έλληνας! Έχουμε γραφεία, συνεχίζουμε και ανοίγουμε παντού. Δεν ανοίξαμε και σταματήσαμε. Μέχρι τα 1000 έχουμε καιρό ακόμα. Όλοι οι Έλληνες θα μάθουν τα πάντα. Και αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται πολύ, θα μπουν σε μια διαδικασία που να μην τα καταλάβουν όλα, αλλά θα ξέρουν για τον στόχο και τον σκοπό που πάμε. Δεν μπορούν να γίνουν όλοι ειδικοί, όμως θα καταλάβουν τι θέλουν.

Όμως να καταλάβετε ότι όλοι έχουμε κοινές ανάγκες και θέλουμε τα ίδια: ασφάλεια, καλή ζωή, ανέλιξη, υγεία.

Ωραία! Αφού έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, γιατί δεν τα βρίσκουμε, γιατί όλοι στην βάση, τα ίδια θέλουμε! Τότε τι μας χωρίζει;

Υπάρχουν προσωπικά θέματα; Με ποιον; Στην βάση και στον σκοπό δεν έχουμε προσωπικά θέματα. Πλούτο; Θα τον πάρουμε όλοι μαζί!

Δυστυχώς, αγαπητέ μου, τον πλούτο και την ευημερία, αν το θέλετε, ακόμα και το μέλλον, τα αποφασίζουμε όλοι μαζί.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Για να πάρουμε αυτόν τον πλούτο και να ξεκινήσουμε την επόμενη μέρα, θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ή τουλάχιστον θα πρέπει να είμαστε πλειοψηφία. Η μειοψηφία δεν μπορεί να κάνει την διαφορά, εκτός αν κλέψει. Εμείς δεν μπορούμε να κλέψουμε. Είναι τόσο αληθινό και ξέρετε και κάτι; Απαγορεύεται σε εμάς να έρθει κάποιος και να μην ξέρει τι θέλει και τι είναι. Δηλαδή, δεν είναι να σε παραμυθιάσει κάποιος, έλα να ψηφίσεις.

Η ιστορία σε εμάς είναι: ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ουσιαστικά, θα πω ότι όλα τα κόμματα κινδυνεύουν από εμάς. Κινδυνεύουν και τα δόγματα, γιατί κόμματα και δόγματα είναι το ίδιο πράγμα.

Ό,τι δεν έχει αλήθεια και ό,τι δεν είναι αληθινό, στην Ελλήνων Πολιτεία έχει πρόβλημα. Αν δεν αποδείξεις την αλήθεια και αν δεν αποδείξεις τις Αξίες και τις Αρχές και τι ακριβώς θέλεις να μας κάνεις εδώ, υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως αυτά που λες και κάνεις είναι μέσα στα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, στις Αξίες και στις Αρχές, βεβαίως, έλα. Δεν μας πειράζει.

Είναι η πρώτη φορά που σταματάει να κάνει κάποιος κακό στον Άνθρωπο και στην Πολιτεία, αλλά και η Πολιτεία να μπορέσει να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Είναι η τέλεια ισορροπία όλο το Αξιακό μας και είναι 33 Πρωτόκολλα.

Ελάτε! Είδατε ποτέ, πουθενά, να μπει κάποιος και να ακουμπήσει τα Πρωτόκολλα μας και να πει: «όχι, δεν είναι έτσι!». Και αν δεν θέλεις τα δικά μας, για δείξε μας τα δικά σου! Τι θέλεις να κάνεις;

«Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΗ…»

Ξέρετε, έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβετε όλοι ότι εγώ μιλάω για Εθνοσυνέλευση. Η Εθνοσυνέλευση θα καταργήσει την κάλπη, η οποία κάλπη, είναι κάλπικη! Μα, το λέει η λέξη! Μα, είναι δυνατόν όλοι να ξέρουμε τι ψηφίζει ο καθένας από τους συνανθρώπους μας, αλλά τελικά να κρύβουμε τον ψήφο για να μην τον δει κανένας;

Αυτό γίνεται μόνο για να μετράνε αυτοί ό,τι γουστάρουν. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος. Πηγαίνεις με την ταυτότητα σου, γράφει το όνομα, τραβάει μια γραμμή, σου δίνει το φακελάκι και πηγαίνεις και κρύβεσαι! Γιατί κρύβεσαι; Αρτέμης Σώρρας ψηφίζω αυτό! Γιάννης Θούας ψηφίζω το τάδε…δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να κρύβεσαι; Για να μετράνε αυτά τα κωλόπαιδα μόνοι τους; Γιατί παιδί μου; Τι είναι η κάλπη; Δικαίωμα ψήφου, κρυφή;

Πάμε τώρα λοιπόν, γιατί εμείς έχουμε μαζέψει χιλιάδες απάτες, όσον αφορά τις εκλογές. Έχουμε πολλά εκλογικά τμήματα με το τι αποχές έχουν, με νούμερα και ποσοστά πολύ περίεργα και πολύ παραπάνω από τους ίδιους τους ανθρώπους. Δηλαδή, έχουμε εκλογικό τμήμα με 4.500 κόσμο και τελικά ψηφίσουν οι 565 από το εκλογικό τμήμα, αλλά τελικά τα αποτελέσματα είναι 12.000 ψήφοι το ένα κόμμα, 8.000 το άλλο! Είναι τρελά πράγματα! Έχουν γίνει τα πιο τρελά.

Είναι γαντζωμένοι στην εξουσία και φοβούνται, γιατί όταν περάσεις, όλα αυτά θα έρθουν μπροστά και θα πρέπει όχι να δικαστούν, αλλά να μπουν σε μια τάξη Δικαίου πραγματική.

Έχουν πολλές φορές δέσει τον λαό, την συνείδηση, τον πλούτο, την νόηση, άμα το θέλεις. Έκρυψαν την γραμματεία, διέλυσαν τα πάντα, αλλοίωσαν με τα πάντα και κάποιος έπρεπε να τα σταματήσει όλα αυτά. Και αν όχι εγώ και εσύ, ποιος θα το κάνει; Αν εγώ, εσύ και όλοι οι Έλληνες, ποιος θα το κάνει; Και αν όχι τώρα που μας αφανίζουν, πότε; Για βάλτε εσείς μια ημερομηνία που θέλετε. Δεν γίνεται αγαπητέ! Ή τώρα ή ποτέ. Γιατί τώρα σε θέλουν, τώρα σε σφίγγουν, τώρα σε τελειώνουν. Ή σε τελειώνουν και περνούν αυτοί και γίνεσαι ένα μίξερ, μια μάζα όπως το έχουν κανονίσει, ή περνάς εσύ και τα παίρνεις όλα! Ο νικητής τα παίρνει όλα! Ο χαμένος χάνει τα πάντα! Να το θυμάστε αυτό! Αυτές τις εποχές ζούμε. Ή τα παίρνεις όλα ή τα χάνεις όλα! Αποφασίστε και γρήγορα!

«ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ…»

Γ. ΘΟΥΑΣ: Κύριε Σώρρα γνωρίζετε σίγουρα πολλά πιο πολλά από εμάς και θα ήθελα να μου πείτε, αν γνωρίζετε, αν υπάρχει άλλο κράτος που έχει κάνει την χρήση του Παγκόσμιου αυτού Ταμείου..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα και στην Ελλάδα έχει γίνει αγαπητέ μου Θούα! Σου είπα! Στην Ελλάδα, το θυμάστε το σχέδιο Μάρσαλ;

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ναι, βέβαια!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, από εκεί ήταν, δεν υπάρχουν άλλα. Θυμάσαι τον Παπαδόπουλο που χάριζε δάνεια και έφτιαξε την Ελλάδα;

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ναι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, από εκεί ήταν αγαπητέ μου! Μετέπειτα η ΕΒΟ από αυτά πήρε χρήματα. Τα ορυχεία του Ρούπελ, το Σκαραμαγκά, η ΠΥΡΚΑΛ, ο ηλεκτρικός του Ποδοσάκη. Ποιος ήταν ο Ποδοσάκης μωρέ; Να σε πάω λίγο πιο κοντά; Η Χαλυβουργία του Αγγελόπουλου! Από πού πήρε χρήματα; Γιατί τώρα την πουλάει; Δεν την πουλάει κανένας. Την πήρε το κράτος. Όταν τελειώσουν τα 50 ή 30 χρόνια, όπου έχει γίνει η συμφωνία, το κράτος την παίρνει πίσω και την πουλάει.

Τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά τα είχε ο Λιβανός. Δεν τα είχε αυτός με δικά του λεφτά. Με τα λεφτά από τα Παγκόσμια Ταμεία έγιναν και εκεί είχε ένα μεγάλο πολιτικό μεροκάματο μεγάλο. Παράδειγμα, τα ναυπηγεία στοίχισαν 100 εκατομμύρια δολάρια. Τα πήγαμε 300, έφαγαν τα 200, τα δούλεψαν…κι αυτό προκύπτει ότι είναι project, η ανάγκη της χώρας κι ότι χρειάζεται αυτό το έργο. Καταλαβαίνεις;

Καταθέτεις ένα project στην Παγκόσμια Τράπεζα και λες: «Η χώρα, η Ελλάδα χρειάζεται Ναυπηγεία». Εγκρίνεται. Κατεβάζει τα χρήματα, δίνει τις εγγυήσεις. «Η χώρα χρειάζεται εργοστάσιο πυρομαχικών». Εγκρίνεται. Η χώρα χρειάζεται ηλεκτρικό σταθμό. Ο Ποδοσάκης είχε τον ηλεκτρικό σταθμό 50 χρόνια. Από την Κηφισιά, στον Πειραιά. Μόλις τελείωσαν τα 50 χρόνια, ήρθε στο Δημόσιο. Πριν, δεν τον άνοιξε ο Ποδοσάκης!

Όλη αυτή η ελίτ που βλέπεις, είναι όλοι για κλωτσιές. Με δικά σου λεφτά είναι! Οι Αγγελόπουλοι τώρα! Η Χαλυβουργία είναι χρηματοδοτούμενη από αυτά τα Ταμεία. Στα 50 χρόνια δίνουν τα χρήματα άτοκα και πρέπει αυτό να το διαχειριστούν κάποιοι. Οι Αγγελόπουλοι ήταν οι managers. Έβγαζαν τα χρήματα.

Είναι πολιτικές αυτές οι θέσεις και κανένα δεν είναι τυχαίο από αυτά τα παιδιά. Γιατί να σου δώσουν την διαχείριση της βιομηχανίας εσένα, η οποία είναι μονοπώλιο σε όλη την Ελλάδα, σιδήρου ή του Τιτάνα; Τι δεν καταλαβαίνεις;

Στα 50 χρόνια όμως πρέπει να την πάρει το Δημόσιο. Την πήρε το Δημόσιο και αρχίζει και την πουλάει, μετοχοποιημένη, πάρτε αυτό, πάρτε εκείνο… τα ναυπηγεία τα πούλησε!

Ο Σκλαβενίτης με δικά σου λεφτά έγινε! Δεν έχει κανένας άλλος λεφτά. Οι άλλοι είναι δανειζόμενοι. Στην Ελλάδα, ένας πλούσιος άνθρωπος δεν υπάρχει. Πες μου έναν πλούσιο άνθρωπο στην Ελλάδα. Δείξε μου! Πες μου ένα όνομα!

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ονόματα υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι πλούσιοι ή όχι.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πες μου ένα! Βαρδινογιάννης;

Γ. ΘΟΥΑΣ: Βαρδινογιάννης! Από το στόμα μου το πήρατε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτός χρωστάει 6,5 δις στις τράπεζες και 2,8 δις στην ΔΕΗ. Αν του τα ζητήσεις, τι θα γίνει; Από πού τα έχει πάρει τα δανεικά; Από σένα ρε παιδάκι μου! Από πού να τα πάρει; Μπορεί να πάρει κανείς χρήματα; Για ζήτησε του τα αύριο! Α, επειδή δεν του τα ζητάνε και τα ζητάνε σε σένα; Αυτό είναι άλλο καπέλο!

Πες μου ένα άλλο όνομα! Ο Μπόμπολας; Χρωστάει 3 δις και αν τον ψάξω εγώ, όταν γίνω κυβέρνηση, θα χρωστάει 9. Τι θα απογίνει μετά; Τα κανάλια; 500 το καθένα, τα κόμματα; Άλλα 600 το καθένα!

Κοντομηνάς; Δεν πήγε φυλακή για 5 και τον κρατάνε έξω και έδωσε και 5 εκατομμύρια για εγγύηση, γιατί πήρε 700 εκατομμύρια δανεικά! Βρε, δανειζόμενοι είναι φίλε μου, δεν έχει λεφτά κανένας!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ….

Γ. ΘΟΥΑΣ: Μιας και μιλήσατε για κανάλια, είναι ευκαιρία να σας κάνω ένα ερώτημα. Εσείς, για να έχετε την δική σας φωνή, πώς δεν πήρατε ένα κανάλι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν επιτρέπεται να μου δώσουν εμένα, εμένα μου απαγορεύεται να πάρω τράπεζα. Έχω κάνει τρεις διαδικασίες και κρυφές μάλιστα για να πάρω τράπεζες, τις προλαβαίνουν, μου τις κλείνουν. Εγώ, για να πάρω κανάλι, θα πρέπει να εγκριθώ από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Δεν εγκρίνομαι ποτέ! Είχα κάνει πρόταση στο Alfa είχα κάνει συγκεκριμένη πρόταση με λεφτά μπροστά…

Γ. ΘΟΥΑΣ: Τώρα, πρόσφατα τις έδωσε ο Υπουργός, εσείς γιατί θα πρέπει να πάτε στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι έκανε; Μωρέ είναι μόνο «φωτογραφικοί» αυτοί, μην τρελαίνεστε ότι δίνουν άδειες!

Πήγα να πάρω την ΔΕΥΑΠ πήγα στην Θεσσαλονίκη και γράφει μέσα ότι για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να είσαι μια εταιρεία που να έχεις εξυπηρετήσει μεγαλύτερο Δήμο από 300.000 κατοίκους! Διαφορετικά, δεν παίρνεις μέρος! Και θα πρέπει να έχεις την εμπειρία εκείνη και εκείνη. Τι λέτε τώρα;

Για πάρτε τον διαγωνισμό λοιπόν. Σε διαγωνισμό δεν βγήκαν οι άδειες; Ποιος τις εγκρίνει; Διαγωνισμό και εγκρίνει ο Υπουργός! Τι να εγκρίνει ο Υπουργός; Εμένα; Πάρτε τον διαγωνισμό να δείτε τι λέει μέσα. Ποιος σας είπε ότι είναι έτσι; Ο καθένας λέει την μπούρδα του; Πάρτε τον διαγωνισμό να δεις ποια φωτογραφία έχει μέσα! Τον Καλογρίτσα δεν τον έδιωξαν τώρα; Γιατί; Για Πόθεν έσχες! Τι έβαλε; Τα βοσκοτόπια! Είναι άλλο παιχνίδι αυτό τώρα! Πλάκα γίνεται! Το άλλο παιδί που έχει έρθει, ο Σαββίδης που δεν μιλάει και τα Ελληνικά!

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ναι, ο Ελληνορώσος!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιος Ελληνορώσος;

Γ. ΘΟΥΑΣ: Ο Πόντιος.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πίσω από τον Πόντιο, κρύβεται ο Εβραίος αδερφέ μου!

Όλη η Ρωσία, τι νομίζεις ότι έχει η Βουλή της; Ρώσους; Τι ήρθε να κάνει; Με τι πόθεν έσχες ήρθε; Πού είναι το πόθεν έσχες του; Τι δουλειά κάνει; Το «Μακεδονία» το κλείδωσε; Είδατε που δεν ξέρετε; Πήγε στο Μακεδονία και λέει: «Πόσα χρωστάει στην τράπεζα; 50 εκατομμύρια! Ωραία! Αναλαμβάνει το χρέος του δανεισμού! Άκου! Τράβα κάντο και εσύ!

Βρε, μας δουλεύουν όλους μαζί! Δεν πλήρωσε που πήρε το ξενοδοχείο! Δεν πλήρωσε φράγκο! «Ανέλαβα το χρέος του προηγούμενου» λέει! Για τράβα εσύ να κάνεις ένα τέτοιο θέμα! Ή να αναλάβω εγώ το δικό σου! Φέρε μου ένα ξενοδοχείο, να αναλάβω εγώ το δάνειο του και να δεις ότι δεν θα δέχεται η τράπεζα. Αλλά η τράπεζα δέχεται γιατί οι τραπεζίτες είναι απλοί υπάλληλοι, με το που πάρουν τηλέφωνο, τελειώσαμε. Αφού είναι όλα διαπλεκόμενα! Σε μια τεράστια διαπλοκή και μου λες εμένα να καθαρίσω;

Ο Μάκης ο Τριανταφυλλόπουλος…. δεν έκανα μια πρόταση στον Παναθηναϊκό; Μου είπαν τα παιδιά, γιατί δεν το κάνεις; Θα το κάνω λέω! Εντάξει, θα το κάνω. «Τις μετοχές τις έχει ο Αλαφούζος», μου λέει!

Πόσο κάνουν οι μετοχές; 27. Ωραία! Φέρε μου και θα φτιάξω εγώ το στάδιο! Δίνω προσφορά με τα λεφτά που χρωστάει 100.

Ωραία! Να μην πω και το όνομα, είναι ένας επιχειρηματίες που έχει 20 μεγάλα καταστήματα στην Αθήνα, τεράστια, ο οποίος μεσολάβησε!

Την άλλη μέρα, πήγε το Σ.Δ.Ο.Ε και τον έκλεισε και τελικά, πήγε και φυλακή! Και τελικά, δεν μου ξαναμίλησε ο άνθρωπος! Την άλλη μέρα, πήγε το ΣΔΟΕ και τον πήρε και μέσα.

Δεν παίρνεις ομάδα! Ομάδα σημαίνει ψήφοι για αυτούς! Σημαίνει πίεση! Δηλαδή, αν πάρεις τον Παναθηναϊκό, έχεις 1.000.000 ψήφους και είσαι, αυτός που είσαι, τους πήγες 2.500.000. Πού πας;

Άρα, λοιπόν, πρέπει να με εγκρίνει…ποιος εγκρίνει για να πάρεις την ομάδα; Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Πιο μασόνος, πεθαίνεις εκεί μέσα! Όλη η Μασονία μαζεμένη εκεί μέσα είναι! Όλα τα σωματεία είναι δικά τους! Αφήνουν τίποτα; Αφού αυτοί κάνουν κουμάντο, τώρα εδώ!

Για αυτό πρέπει να καταλάβεις Έλληνα, να ξεσηκωθείς, να το πάρεις το μαγαζί. Μόλις τα πάρεις, για να δούμε, θα κάτσουν αυτοί πουθενά;

Εγώ, στην Αμερική, ή στην Αυστραλία, όπου θέλετε, δεν έχω βρει να υπάρχει σωματείο που ο Πρόεδρος να είναι εγκάθετος και μασόνος! Κανένα σωματείο!

Ο λαός, οι Έλληνες, είναι 3 εκατομμύρια στην Αμερική. Ξέρετε πόσα σωματεία έχουν; Όλα τα έχουν! Έχουν περάσει σε κάθε κομμάτι!

Ο κόσμος εντωμεταξύ, κοιτάει την δουλειά του, οπότε έχει βγάλει έναν Πρόεδρο, τον Μήτσο ή τον Βαγγέλη, τον Βαγγέλη τον έχει πολλά χρόνια εκεί και όλα τα σωματεία έχουν τα καθαρματάκια τους.

Όλες οι εφημερίδες, επίσης. Δεν υπάρχει εφημερίδα και δεν υπάρχει να αφήσουν τίποτα στην τύχη. Και επειδή, δεν υπάρχει τύχη, γιατί αν υπήρχε θα κουτουλούσαν οι πλανήτες, για αυτό ο αγώνας είναι τόσο ξεκάθαρος.

« Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 302 ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ! … »

Γ. ΘΟΥΑΣ: Να ρωτήσω και κάτι άλλο! Από το παρελθόν, όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι, έχουμε κάνει μια μήνυση για Εσχάτη Προδοσία για όλους τους αρμόδιους φορείς, επειδή δεν αγγίζουν τις δύο περιουσίες που αναφέρατε εσείς.. τι κάνει η Δικαιοσύνη;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Δεν είναι έτσι! Να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, γιατί μας ακούν και νομικοί κι άλλα παιδιά.

Την μήνυση την έκανα, εφόσον δεν πήραν τα 600 δις, εφόσον μου απάντησαν, ότι βλέπουν και θα πάρουν τα 600 δις. Προσέξτε το!

Τα 600 δις έρχονται στο 3ο μνημόνιο! Μου απαντάει ο Πρόεδρος της Βουλής και μετά ο Υπουργός Οικονομικών ότι βάζει τις τρεις υπηρεσίες του να αναλάβουν το κατέβασμα των ομολόγων, των χρημάτων δηλαδή, για να σταματήσει το μνημόνιο.

Φυσικά εκεί προσπάθησαν να κάνουν πολλές συμφωνίες. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Υπάρχει κι ένα παρασκήνιο, το οποίο εσείς δεν μπορείτε να το δείτε.

Άρα, λοιπόν, έγιναν πολλές συμφωνίες που εγώ δεν διαπραγματεύομαι τίποτα όσον αφορά την Ελλάδα και όσον αφορά την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μέλημα.

Γιατί αυτό είναι το εγχείρημα: Να εγκαθιδρυθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, να εγκαθιδρυθούν τα Πρωτόκολλα και το status που θα βγαίνουν όλοι οι Νόμοι και θα διαχειριστεί και το χρήμα και την ζωή και το μέλλον.

Έκανα την μήνυση, εφόσον μέσα σε 6 μέρες δεν πήραν τα χρήματα, γιατί το Υπουργείο Οικονομικών τα κατέθεσε σε τρεις υπηρεσίες του –τόσο καλά είναι τα πράγματα, οπότε όλα αυτά που λένε είναι αηδίες και είναι μια μεγάλη προπαγάνδα, νομίζοντας ότι ο κόσμος ακόμα ακούει τα ψέματά τους. Αλλά ο κόσμος δεν ακούει τα ψέματά τους ή τουλάχιστον, ο κόσμος δεν θέλει να φαίνεται!

Κατέθεσε λοιπόν στην υπηρεσία Εξωτερικού χρέους, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους. Αυτές τις υπηρεσίες τις θέτει στην διάθεση μου ο Υπουργός, όπως κατέστη το έγγραφο και αυτό το έγγραφο το έχετε, αν όχι, να σας το δώσουν οι άνθρωποι μου. Σε έξι μέρες λοιπόν εφόσον δεν το έκαναν, ενώ ενημερώθηκαν και αυτές οι Υπηρεσίες, τότε έκανα Μήνυση στους 302, γιατί δεν πήραν τα 600 δις και έβαλαν την χώρα στο 3ο μνημόνιο, ενώ όλα αυτά τα κάνω πριν το 3ο μνημόνιο.

Άρα, υπήρχαν χρήματα και η Ελλάδα δεν πτωχεύει. Είχαν σκοπό να πτωχεύσουν την Ελλάδα. Από τότε, έχουμε φυλάξει όλα τα βίντεο και τις εφημερίδες που έλεγαν όλοι ότι πτωχεύει η Ελλάδα, δεν θα έχει να φέρει βενζίνη, λες και τα βενζινάδικα μας έκαναν πίστωση τότε! Και δεν θα έχει χρήματα και τα μηχανήματα δεν θα έχουν λεφτά κι ο κόσμος αυτοκτονούσε!

Αμέσως, 6 μέρες μετά από όλες αυτές τις διαβουλεύσεις των 8 ημερών που είχαμε, πέρασαν το 3ο μνημόνιο με 220 ψήφους! Όλη η βουλή συμφωνούσε! Μια χαρά είμαστε!

Οπότε. επειδή μπήκαν στο 3ο μνημόνιο, ενώ υπήρχαν χρήματα και μπορούσαμε να μην μπούμε, νομικά, έκανα την Μήνυση στους 302.

Βέβαια, αυτή η Μήνυση δεν θα δικαστεί στις ημέρες τις δικές τους. Οι δικές μας ημέρες είναι πάρα πολύ κοντά, για όσους καταλαβαίνουν τι λέω!

Θα δικαστεί λοιπόν στις δικές μας ημέρες! Δεν έκανα την Μήνυση για να δικαστεί στις δικές τους ημέρες, με δική τους Βουλή, με τους δικούς τους ανθρώπους στον Άρειο Πάγο, γιατί ξέρετε, όταν αλλάζει μια Βουλή, βάζει και Πρόεδρο στον Άρειο Πάγο δικό του, βάζει και Προϊστάμενο των Εισαγγελέων.

Όταν θα είναι δική μας αυτή η Κυβέρνηση και τότε η Δικαιοσύνη θα δουλεύει, τότε θα δείτε, πώς θα δουλέψει η Μήνυση.

Να θυμάστε πάντως ότι ο Παπαδόπουλος πήγε φυλακή από μια μήνυση του Λυκουρέζου που είχε γίνει πριν πέσει! Θυμηθείτε το!

Ο Παπαδόπουλος πήγε φυλακή, για την μήνυση που έκανε ο Λυκουρέζος πριν πέσει ο Παπαδόπουλος! Το θυμάστε; Δεν υπήρχε καμία μήνυση να κυνηγάει την χούντα, αλλά υπήρχε στο αρχείο μια μήνυση του Λυκουρέζου κι όταν έπεσε η χούντα λοιπόν, ανέβηκε η μήνυση και έβαλαν τον Παπαδόπουλο φυλακή. Καταλαβαίνετε τι λέω; Έτσι ο Παπαδόπουλος πήγε φυλακή! Με μία μήνυση του Λυκουρέζου!

Αλλιώς πώς θα τον έπιαναν; Με ποια κατηγορία; Η οποία τότε ήταν για Εσχάτη Προδοσία και είχε γίνει πριν πέσει χούντα. Μετά, όμως που έπεσε, την πήραν την μήνυση!

Απλά, το φέρνω ως παράδειγμα. Μπορεί να είναι και ατυχές το παράδειγμα, αλλά τέλος πάντων! Ας το θεωρήσετε και ατυχές!

Άρα, λοιπόν η Μήνυση ήταν για πολύ συγκεκριμένο λόγο και θα δικαστεί στις μέρες τις δικές μας.

Τώρα είναι 300 βουλευτές, η ασυλία είναι εκεί, η ασφάλεια έχει αναλάβει και από μια ενημέρωση πρόχειρη που είχα, έχουν περάσει μόνο 70 βουλευτές για να καταθέσουν από τότε που την έχω κάνει μέχρι σήμερα. Λόγω πολύ φόρτου εργασίας, έχουν περάσει μόνο 70 βουλευτές. Δεν πειράζει!

Γ. ΘΟΥΑΣ: Εν αναμονή!

« ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ! »

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όταν θα είσαι εσύ κυβέρνηση σε μια βδομάδα θα έχουν περάσει όλοι! Σε μια βδομάδα έχεις και απόφαση. Τώρα, κάνουν ό,τι γουστάρουν! Για αυτό κάνουν έτσι! Να μην περάσεις! Να μην μάθεις!

Κι όμως, όλο αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα αγαπητέ και για τον ελληνικό λαό και για εμάς και για τους ανθρώπους που θα πάνε αύριο να διοικήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, πώς το κάνουν.

Ουσιαστικά, ο κόσμος ζει δύο αλήθειες! Αυτό που ήταν κρυμμένο και εμφανίζεται σιγά-σιγά, αλλά και τι ακριβώς θέλει να φτιάξει, τι ακριβώς συμβαίνει που δεν πρέπει να κάνει λάθος ξανά, πουθενά.

Δεν πρέπει να γίνουν λάθη ξανά. Το επόμενο λάθος θα μας στείλει στον αφανισμό. Δεν πρέπει να ξαναγίνει λάθος. Και δεν υπάρχει τύχη, ούτε που εγώ είμαι εδώ και πολεμάω, ούτε εσείς που πολεμάτε μαζί με όλους τους συνέλληνες.

Πραγματικά, έχω δει Ελλάνιες Ψυχές πολλές, αδέρφια πολλά! Βεβαίως, προστριβές και στεναχώριες πολλές έχουμε, γιατί είναι και περίεργες οι καταστάσεις σε αυτόν τον βίο που διαβιώνουμε, αλλά πραγματικά, ενώνονται πολλές ψυχές σε όλον τον πλανήτη και σε όλη την Ελλάδα.

Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και έχω τέτοιους πολεμιστές θα έλεγα, Ψυχές που δεν κουράζονται ποτέ να ταξιδεύουν, να ενημερώσουν, τα γραφεία, να πάρουν τις ευθύνες τους.

Δεν φαντάζεστε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτόν τον λαό ενωμένο. Πραγματικά, εγώ είμαι σε θέση από εδώ, όταν ενωθεί όλη η Ελλάδα…..τον πλανήτη, θα τον γκρεμίσεις από την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να πας πουθενά αλλού!

Όπως ξεκίνησαν την κρίση από εδώ, θα την τελειώσουμε εδώ! Εδώ έστησαν τα πόδια τα ζώα, ε, τα ζώα από εδώ θα τελειώσουν κιόλας!

Γ. ΘΟΥΑΣ: Πείτε μου κύριε Σώρρα, υπάρχει ελπίδα να ανασάνει ο κόσμος που μας ακούει αυτή την ώρα και πολλοί έχουν και ψυχολογικό πρόβλημα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ξέρεις κάτι αγαπητέ Θούα; Μου λες την λέξη «ελπίδα». Εγώ δεν πιστεύω στην ελπίδα, γιατί δεν υπάρχει ελπίδα. Αυτές τις έννοιες τις έφτιαξαν μόνο και μόνο για να σε σκλαβώσουν!

Για μένα υπάρχουν επιλογές. Ας υποθέσουμε ότι μέχρι τώρα έκανες κακές επιλογές. Ωραία! Σήκω το ανάστημα σου επάνω και κάνε την σωστή επιλογή και Ενώσου.

Κάνε επιλογές!

………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ





http://alfeiospotamos.gr/?p=25478

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters