Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Οι Αστρικές Αποστολές των Ολύμπιων

Στο αμέτρητο πέρασμα των αιώνων, το ανθρώπινο γένος διήλθε πολλά στάδια εξέλιξης, βίωσε καταστάσεις ολέθρου και καταστροφών του πλανήτη. Έχασε τη συνέχεια της ζωής στη Γαία. Λησμόνησε την ουράνια καταγωγή του και τη γνώση. Βυθίστηκε στο σκοτάδι του πνεύματος και το λήθαργο της ψυχής. Έπαψε να θυμάται το παρελθόν του και αδιαφόρησε για το μέλλον του.

Το σύμπαν εμπεριέχει τα πάντα, όσα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σας και όσα αδυνατεί να συλλάβει ο νους σας. Υπάρχουν κόσμοι τους οποίους η ανθρώπινη σκέψη δεν μπορεί να πλησιάσει, δε φθάνει να τους εννοήσει.

Στη διαδρομή των αμέτρητων αιώνων, άνθρωπος, ζώα και φυτά της Γαίας άλλαξαν πολλές φορές μορφές, είτε ακολουθώντας την εξέλιξη, είτε με την επέμβαση των Ουράνιων. Άλλα εκφυλίστηκαν τελείως και αφανίστηκαν, άλλα διασώθηκαν με τη μορφή που τα βλέπετε σήμερα, και άλλα εξοντώθηκαν για να προστατευθεί το έργο της δημιουργίας.

Επισκέφθηκαν τη Γαία όντα άγνωστα και ασύλληπτα από τη δική σας νόηση. Κάθε φορά οι ουράνιες αποστολές έφευγαν πίσω στους ουρανούς και άφηναν σπέρματα ζωής που έφερναν από τ ‘ άστρα για να εξελιχθούν μόνα τους. Παρακολουθούσαν την εξέλιξη με ουράνιες αποστολές και τίποτα δεν άφησαν στην τύχη του.

Όλες οι ουράνιες αποστολές προσπαθούσαν να προωθήσουν τη ζωή στη Γαία σύμφωνα με τα ουράνια πρότυπα.

Η αστρική αποστολή «ΜΟΙΡΕΣ» είχε σκοπό την υποβοήθηση του προγράμματος αναπαραγωγής του γήινου ανθρώπου, με γονιμοποίηση του θηλυκού από το αρσενικό, ρυθμίζοντας τον χρόνο κύησης για την ωρίμανση του εμβρύου, καθώς και τη μέση διάρκεια ζωής. Η διάρκεια ζωής ή υλικός βίος του ανθρώπου στη Γαία καθορίστηκε με βάση το χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ο κύκλος αναπαραγωγής και γνώσης.

Η αποστολή αυτή υποστηρίχθηκε με το πρόγραμμα «ΕΡΩΣ» που καθόριζε τις βιολογικές ισορροπίες έλξης των δύο φύλων για αναπαραγωγή, στην οποία έλξη συμμετείχαν και οι πέντε αισθήσεις του ανθρώπου. Γονιδιακές μνήμες που είναι καταχωρημένες στον άνθρωπο ώστε το ένα φύλο να αναζητά το άλλο για την ολοκλήρωση του. Ο έρωτας είναι η δύναμη έλξης των όντων για την αναπαραγωγή, που περιέχει το σπέρμα της δημιουργίας και διαποτίζει όλα τα όντα. Τα ζώα ερωτεύονται μόνο (έλξη) ενώ ο άνθρωπος ερωτεύεται και αγαπά.

Η αστρική αποστολή «ΧΑΡΙΤΕΣ» προώθησε τον εξευγενισμό και εξωραϊσμό του θήλεος φύλου, ισότιμου και ισάριθμου με το αρσενικό, τόσο στη Γαία όσο και στους ουρανούς. Έδωσε προτεραιότητα στις αρετές της γυναίκας και στη βιολογική αποστολή της μητρότητας.

Όλες οι ενέργειες και τα θέματα που σχετιζόταν με τη γυναίκα παρακολουθούντο από το πρόγραμμα «ΙΡΙΣ» για το οποίο ήταν υπεύθυνη η Ήρα. Με ειδικές ουράνιες διατάξεις που έφεραν το όνομα «ΜΩΜΟΣ», αξιολογείτο το αξιόποινο ή όχι των πράξεων και των ενεργειών.

Σεις Ελλάνιοι, υπήρξατε στο παρελθόν οι ιεροί συνοδοί του Δία και σοφοί εποικιστές του πλανήτη με δική του εντολή. Σεις μόνοι στη Γαία έχετε ουράνιες καταβολές και συνέχεια. Είστε όμοιοι με τους ουράνιους γεννήτορες σας. Είσθε πρότυπο ανθρώπινου είδους στη μορφή και όμοιοι μ ‘ εσάς δημιουργήθηκαν οι άνθρωποι της Γαίας με σπέρμα που έφεραν μαζί τους οι ουράνιες αποστολές εποικισμού. Αυτό είναι το ουράνιο παρελθόν σας. Οφείλετε να το διατηρήσετε ανεξίτηλο από τη λήθη που φέρνει ο χρόνος.

Το Ελλάνιο Πνεύμα εκφράζει το κάλλος και την τελειότητα του πνεύματος των ουράνιων αδελφών σας τους οποίους εκπροσωπείτε στη Γαία.

Το αιώνιο και ανέσπερο πνεύμα σας, θα καταυγάσει τις θεϊκές λάμψεις του Ελλάνιου Φωτός που προορίζεται να φωτίσει τη ψυχή και το πνεύμα των τέκνων της Γαίας. Είστε τέκνα των ουρανών και του απείρου και η πορεία σας θα συνεχισθεί στη Γαία.

Σεις μεταφέρετε τη σοφία των άστρων και θα τη μεταδώσετε στα γήινα αδέλφια σας. Ήρθε η στιγμή που όρισαν οι ουρανοί να γίνετε τέλειοι παιδαγωγοί. Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου όπου θα μεταφέρετε το φως των ουρανών στη Γαία.

Αναζητείστε τη γνώση ανοίγοντας τις πύλες τ ‘ ουρανού και του πνεύματος σας. Για να επιτύχετε αυτό χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και αγάπη για τον άνθρωπο. Σεις έχετε προορισμό να συνδέσετε τα τέκνα της Γαίας με τον κόσμο των άστρων. Έχετε ιερό καθήκον να διασώσετε τις ουράνιες καταβολές σας και να μην αφήσετε τη λήθη να σκεπάσει το παρελθόν σας. Δεν πρέπει να ξεχάσετε τί είστε και πού ανήκετε. Τέκνα του Δία Ελλάνιοι. Κατάγεσθε από ψηλά. Ανεβείτε ψηλά παίρνοντας μαζί σας και τα τέκνα της Γαίας, φθάστε στους ουρανούς.

Μιλήστε στους ανθρώπους για τον ουρανό και τ ‘ αστέρια, για τους ουράνιους αδελφούς τους. Πώς γεννήθηκαν αυτοί στη Γαία και πώς ήρθατε εσείς από τ ‘ άστρα, σαν συνοδοί του Δία. Αναφερθείτε στα ορατά και αόρατα, τα γήινα και τα ουράνια και για όσα μπορούν να καταλάβουν. Αναφερθείτε στην ουράνια βοήθεια και προστασία. Το σήμερα προσδιορίζει την πορεία σας στο χρόνο του μέλλοντος. Η ουράνια προέλευση, σας έδωσε το προνόμιο να βρίσκεσθε σε υψηλά νοητικά επίπεδα. Πάνω από εσάς βρίσκονται οι υπερβατικές οντότητες του σύμπαντος. Πάνω από αυτές βρίσκονται οι θεϊκές οντότητες και πάνω από τα πάντα βρίσκεται το Όλον Φως.

Σεις, με όλα αυτά βρίσκεσθε σε συνεχή νοητική επικοινωνία, με άγνωστο σ ‘ εσάς τρόπο. Κατάγεσθε από τον ουρανό και τ ‘ άστρα και έχετε υποχρέωση να μεταφέρετε την ουράνια κοινωνία στη Γαία. Η υλοποίηση σας σ ‘ αυτή έγινε με δική σας επιθυμία. Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν έρχεσθε πρώτη φορά στη Γαία· έχετε ζήσει σ ‘ αυτήν και άλλες φορές στο παρελθόν, όπως έχετε ζήσει και σε άλλους πλανήτες, άλλους γαλαξίες, με άλλες αποστολές και θα επιστρέψετε και πάλι πολλές φορές στο μέλλον. Τώρα όμως η ζωή σας θα συνεχισθεί συνυφασμένη με την ζωή των τέκνων της Γαίας· η επιτυχία ή αποτυχίας τους θα εξαρτηθεί από τις δικές σας πράξεις. Οι ανθρώπινες σκέψεις ανανεώνονται συνέχεια, καθώς ο νους εξελίσσεται, ανέρχονται πνευματικά και αναζητούν την ουράνια γνώση. Μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο.

…..

Το ανθρώπινο σώμα είναι τρισυπόστατο: υλικό, αστρικό και αιθερικό. Το καθένα δέχεται διαφορετικούς συμπαντικούς κραδασμούς. • Με το αιθερικό (φωτονιακό) σώμα λαμβάνονται τα μηνύματα του Όλου Φωτός και του σύμπαντος. • Με το αστρικό σώμα ο άνθρωπος δέχεται τα μηνύματα των υπερβατικών οντοτήτων και των ουράνιων αδελφών μας των άλλων πλανητών του διαστήματος. • Τέλος με το υλικό σώμα επικοινωνούμε με τις τρισδιάστατες πραγματικότητες της Γαίας και των άστρων.

…..

Μην εκμεταλλευθείτε σε βάρος των άλλων αυτά που σας δόθηκαν. Θα προκαλέσετε την επέμβαση του Διός. Αποτελείτε τους εκπροσώπους της ουράνιας κοινωνίας, θεματοφύλακες του μέλλοντος του ανθρώπου. Μην καταληφθείτε από τον εγωισμό σας απέναντι στα τέκνα της Γαίας και αδιαφορήσετε για το έργο σας, θεωρώντας τα πάντα δεδομένα. Θα έχετε εκτραπεί από την αποστολή σας. Θα έχετε κλείσει τις πύλες τ ‘ ουρανού.

Ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι το εγώ, που σ ‘ αυτό ταξιδεύει καθημερινά ατελείωτα. Το εγώ απομονώνει τον άνθρωπο, τον διαχωρίζει από το σύνολο, τον μετατρέπει σε αλαζόνα, τον μεταβάλλει σε ανόητο. Το σκοτεινό εγώ δημιουργεί φουρτούνες ψυχής, η οποία ή ναυαγεί και χάνεται μ ‘ αυτό ή επιστρέφει νικήτρια συνοδευόμενη από το μεγαλειώδες εμείς.

Αποσπάσματα από το βιβλίο Γερ. Καλογεράκη,
«Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», εκδ. Δίον.
enneaetifotos

http://www.diadrastika.com/2016/11/astrikes-apostoles-ton-olybion.html

Πρώτο χτύπημα του Ν.Τραμπ κατά της Παγκοσμιοποίησης - «Ακυρώνω τις ΤΤΡ-ΤΤΙΡ» (βίντεο)

FR
DE
ES
RU
AR

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
O N.Tραμπ δύο μήνες πριν την επίσημη ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του έδωσε το πρώτο χτύπημα κατά της Παγκοσμιοποιήσης (ενός εύσχημου τίτλου για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων) ανακοινώνοντας με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα το οποίο δημοσίευσε χθες την δέσμευσή του ότι στις 20 Ιανουαρίου μια από τις πρώτες δράσεις του θα είναι η απόσυρση των ΗΠΑ από την Υπερειρηνική Συμφωνία Εταιρικής Σχέσης (TPP) της συμφωνίας η οποία μαζί με την έτερη της ΤΤΙΡ (Υπερατλαντική ΗΠΑ-ΕΕ) θα καταργούσαν την εθνική κυριαρχία και τα εργασιακά δικαιώματα.
Ο Τραμπ είπε επίσης ότι θα εκδώσει διάταγμα το οποίο μειώνει τον αριθμό των κανονισμών της κυβέρνησης, θα ζητήσει από το υπουργείο Εργασίας να εξετάσει τις παραβιάσεις των προγραμμάτων άδειας εργασίας σε ξένους υπηκόους, και θα ακυρώσει κάποιους περιορισμούς στην παραγωγή ενέργειας, μεταξύ των οποίων και την παραγωγή πετρελαιοφόρου σχιστόλιθου, αερίου και άνθρακα.
Αμέσως μετά το βίντεο αυτό ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε δήλωσε ότι «η Υπερειρηνική Συμφωνία Εταιρικής Σχέσης (TPP) δεν θα έχει νόημα χωρίς τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών».
Ο Άμπε, που συμμετείχε με άλλους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής των συμμετεχόντων στη συμφωνία χωρών στη Λίμα το Σάββατο, είπε ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση στη σύνοδο που πρότεινε την εφαρμογή της συμφωνίας Trans-Pacific χωρίς τις ΗΠΑ. "Το TPP δεν έχει κανένα νόημα χωρίς τις ΗΠΑ", δήλωσε.
Η συμφωνία δεν έχει επικυρωθεί από τις χώρες που την υπέγραψαν ακόμα 
Κατά την προεκλογική του εκστρατεία ο Ν.Τραμπ δεσμεύθηκε για την απόσυρση από την εμπορική συμφωνία των 12 χωρών. Ο ίδιος την αποκάλεσε "καταστροφική" για τους Αμερικανούς εργαζόμενους.
Η TPP είναι ίδια με την ΤΤΙΡ. Το μόνο που αλλάζει είναι ταμέλη-κράτη που συμμετέχουν.
Τι είναι η Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, γνωστή και ως TTIP; - Έχουμε ξαναγράψει εδώ στο pronews.gr για αυτή την μυστική συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ που επί της ουσίας θα καταργήσει την μεσαία τάξη και τους μικρούς επιχειρηματίες, όπως και η άλλη που προωθεί η Ουάσιγκτον με τις χώρες του Ειρηνικού την  Trans-Pacific Partnership (TPP)   
Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία δεν θα περάσει από έγκριση από τα κοινοβούλια των κρατών μελών της ΕΕ, αλλά από το ευρωκοινοβούλιο όταν ολοκληρωθεί η σύνταξή της από κάποιους άγνωστους γραφειοκράτες-λομπίστες των ΗΠΑ στα γραφεία των Βρυξελλών.   
Το τι επιπτώσεις θα έχει η συμφωνία αυτή στους αγρότες και στην υγεία μας μπορεί να το κατανοήσει διαβάζοντας την λεπτομερέστατη προ δύο μηνών ανακοίνωση του ΚΕ.Π.ΚΑ.- Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών για τη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων και Τρόφιμα. Διαβάστε τη με πολύ προσοχή διότι αυτό θα είναι και το μέλλον των παιδιών μας.   
Το ΚΕ.Π.ΚΑ.- Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών για τη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων και Τρόφιμα    03.11.15 
Το ΚΕ.Π.ΚΑ.- Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ενημερώσει τους καταναλωτές της Ελλάδας, για τη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, γνωστή και ως TTIP.    
Η TIIP είναι μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται, υπό διαπραγμάτευση, μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Στόχος της είναι να εξαλείψει τους εμπορικούς φραγμούς, σε διάφορους τομείς της οικονομίας, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η αγορά και η πώληση αγαθών και υπηρεσιών, μεταξύ των δύο εταίρων. Είναι πολύ σημαντικό, ως καταναλωτές να γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι και πως μας επηρεάζει.    
Μια συμφωνία, που έχει επιτευχθεί, με σωστούς όρους, σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα επωφεληθούν, από μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, σε χαμηλότερες τιμές. Θέλουμε οι διαπραγματεύσεις να δώσουν προτεραιότητα, σε ζητήματα, που αφορούν τους καταναλωτές. Η διατλαντική εμπορική συμφωνία δεν θα πρέπει να υπονομεύσει την προστασία των καταναλωτών.    
Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει η TTIP, για εμάς. Σήμερα, λοιπόν, το ΚΕ.Π.ΚΑ. δημοσιεύει το ενημερωτικό δελτίο της BEUC – Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών, για τις επιπτώσεις της TTIP, στη νομοθεσία της Ε.Ε., για τα τρόφιμα.    
Σε ό,τι αφορά τα γεωργικά προϊόντα, η Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (ΤΤΙΡ) δεν εστιάζει μόνο στους δασμούς αλλά και στην άρση των εμποδίων, που προέρχονται, από τη νομοθεσία, αφού τα προϊόντα «περάσουν», από τα τελωνεία. Σε αυτά μπορεί να περιλαμβάνεται οποιοσδήποτε νόμος, για τα τρόφιμα, που καταναλώνουμε. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό, για τους καταναλωτές, να κατανοήσουν εάν και πώς η TTIP θα επηρεάσει τα υφιστάμενα πρότυπα της Ε.Ε., για την ασφάλεια και την επισήμανση των τροφίμων 
1.Οι Η.Π.Α. και η Ε.Ε. έχουν υιοθετήσει πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις, ως προς την πολιτική των τροφίμων. Συγκεκριμένα, στην ΕΕ, η «αρχή της προφύλαξης 2» αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της διαχείρισης των κινδύνων, που προέρχονται, από τα τρόφιμα, ενώ οι Η.Π.Α. υιοθετούν μια προσέγγιση κόστους-ωφέλειας. Παραδείγματος χάριν, ενώ η ρακτοπαμίνη και άλλα παρόμοια φάρμακα, που χρησιμοποιούνται, για την πάχυνση των ζώων, έχουν απαγορευτεί, στην Ε.Ε., καθώς τα περιορισμένα διαθέσιμα δεδομένα, δεν απέκλειαν κινδύνους, για την ανθρώπινη υγεία, επιτρέπονται και χρησιμοποιούνται, ευρέως, στις Η.Π.Α.    
Άλλα βασικά χαρακτηριστικά της νομοθεσίας της Ε.Ε. για τα τρόφιμα, είναι ο σεβασμός, στο δικαίωμα των καταναλωτών στην επιλογή και ότι αναγνωρίζει ότι, πέρα από την ασφάλεια, και άλλοι παράγοντες 3, όπως οι κοινωνικές, οικονομικές, δεοντολογικές, ή περιβαλλοντικές ανησυχίες και οι προσδοκίες των καταναλωτών, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, κατά τη διαμόρφωση της πολιτικής, για τα τρόφιμα. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται, σε απαιτήσεις επισήμανσης, π.χ. για την ενημέρωση των Ευρωπαίων καταναλωτών, σχετικά με την παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (Γ.Τ.Ο.), ή νανοσυστατικών, στα τρόφιμά τους. Αντιθέτως, στις Η.Π.Α. δεν εφαρμόζονται τέτοιες απαιτήσεις επισήμανσης.    
Ενώ το εμπόριο τροφίμων μπορεί να ωφελήσει τους καταναλωτές, π.χ. προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, σε χαμηλότερες τιμές, αυτό δεν θα πρέπει να αποβεί σε βάρος της ασφάλειας των τροφίμων, ή της προστασίας των καταναλωτών.      
Τι τίθεται επί τάπητος;    
Η θέση της Ε.Ε.4, για τα «Υγειονοµικά και Φυτοϋγειονοµικά Μέτρα» (που καλύπτει θέματα ασφάλειας των τροφίμων, υγείας των ζώων και των φυτών) δημοσιεύθηκε, στις 7 Ιανουαρίου 2015. Η θέση των Η.Π.Α. για τα Υγειονομικά και Φυτοϋγειονομικά Μέτρα, κοινοποιήθηκε, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Φεβρουάριο του 2015, αλλά δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Και οι δύο πλευρές θα εργαστούν, πλέον, με βάση «κωδικοποιημένα» κείμενα 5 6, στην προσπάθεια εξεύρεσης κοινού εδάφους.   
Η θέση της Ε.Ε. που βασίζεται, στην υφιστάμενη Κτηνιατρική Συμφωνία, με τις Η.Π.Α., με πρόσθετα μέτρα, για την υγεία των φυτών, προωθεί την ευρύτερη συνεργασία, μεταξύ Ε.Ε. και Η.Π.Α., για την καλή μεταχείριση των ζώων και περιέχει διατάξεις, για τη σύσταση μιας «Μεικτής Διαχειριστικής Επιτροπής», προκειμένου να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α., με στόχο την μεγαλύτερη σύγκλιση, ως προς τα πρότυπα των τροφίμων.    
Τι σημαίνει για τους πολίτες/καταναλωτές της ΕΕ;    
Δεδομένου ότι οι διαθέσιμες πληροφορίες είναι αποσπασματικές (δεν υπάρχει πρόσβαση, στα κωδικοποιημένα κείμενα, ή στη θέση των Η.Π.Α.), είναι δύσκολο να εκτιμηθεί τι ακριβώς διακυβεύεται. Παρόλα αυτά, τα δημόσια αιτήματα, που έχουν υποβληθεί, από αξιωματούχους, εκπροσώπους της βιομηχανίας και γεωργικές οργανώσεις των Η.Π.Α., δίνουν μια ιδέα, για ορισμένα από τα κύρια ζητήματα, που έχουν τεθεί επί τάπητος.    Ενώ, στην Ε.Ε., απαγορεύονται οι ορμόνες και άλλα κτηνοτροφικά φάρμακα, που χρησιμοποιούνται, για την ταχύτερη ανάπτυξη των ζώων, καθώς εκφράζονται ανησυχίες, για τους κινδύνους, που ενέχουν, για την υγεία των ανθρώπων και των ζώων, οι εν λόγω ουσίες δεν απαγορεύονται, στις Η.Π.Α. Οι Αμερικανοί γεωργοί έχουν εκφράσει παράπονα ότι η απαγόρευση, που εφαρμόζεται, στην Ε.Ε., αποτελεί αδικαιολόγητο εμπορικό φραγμό.    
Στην Ε.Ε., πρέπει να εφαρμόζονται προληπτικές δράσεις και έλεγχοι, από το αγρόκτημα, έως το τραπέζι, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η εκτροφή των ζώων πραγματοποιείται, με τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και ότι τελικά το κρέας μπορεί να καταναλωθεί, με ασφάλεια. 
Στις Η.Π.Α., η κυρίαρχη τάση είναι να προτιμάται η επεξεργασία απολύμανσης (π.χ. χλώριο, υπεροξυοξικό οξύ), στα σφάγια.    
Οι περισσότερες ουσίες, που χρησιμοποιούνται, στις Η.Π.Α. για την «έκπλυση» του κρέατος και των πουλερικών, δεν είναι εγκεκριμένες, για χρήση στην Ε.Ε. και το κρέας, που έχει υποστεί επεξεργασία, με αυτές τις ουσίες, δεν μπορεί να εισαχθεί στην Ε.Ε. Μόλις πρόσφατα (2013), η Ε.Ε. ενέκρινε την έκπλυση του βοδινού κρέατος, με γαλακτικό οξύ, κατόπιν αιτήματος από τις Η.Π.Α., που ασκούν, τώρα, πιέσεις, για την έγκριση περισσότερων ουσιών έκπλυσης (π.χ. έκπλυση πουλερικών, με υπεροξυοξικό οξύ). Οι προσεγγίσεις της Ε.Ε. και των Η.Π.Α., ως προς την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, δεν είναι, ωστόσο, ισοδύναμες από πλευράς δημόσιας υγείας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο έλεγχος των βακτηρίων, στο αγρόκτημα, οδηγεί, σε μεγαλύτερα οφέλη, από ό,τι σε μεταγενέστερο στάδιο της τροφικής αλυσίδας, καθώς τα βακτήρια μπορούν να μεταδίδονται, από τα αγροκτήματα, στους ανθρώπους, μέσω άλλων οδών, πέραν του τελικού προϊόντος κρέατος 6, 7.    
Σε αντίθεση με τις Η.Π.Α., η Ε.Ε. προβλέπει την υποχρεωτική επισήμανση των τροφίμων, που περιέχουν Γ.Τ.Ο., σε ποσοστό άνω του 0,9%. Καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δηλώσει ότι η υποχρεωτική επισήμανση είναι μία από τις κόκκινες γραμμές της Ε.Ε., στις διαπραγματεύσεις, οι Η.Π.Α. πιέζουν, ώστε οι πληροφορίες, για τους Γ.Τ.Ο. να παρέχονται, μέσω σάρωσης γραμμωτού κώδικα 8 και όχι επάνω στην ετικέτα. Με αυτόν τον τρόπο, θα ήταν δύσκολο, για τους Ευρωπαίους καταναλωτές, να γνωρίζουν, εάν τα τρόφιμά τους περιέχουν ΓΤΟ. Ως εκ τούτου, το αίτημα των Η.Π.Α. θα πρέπει να απορριφθεί.    
Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές δεν αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα ευνοϊκά, την κλωνοποίηση των ζώων, για την παραγωγή τροφίμων 9 και σε ποσοστό 83% δήλωσαν ότι θα ήθελαν να γνωρίζουν εάν το κρέας, που καταναλώνουν, προέρχεται, από απογόνους κλώνου 10. Οι Η.Π.Α. έχουν καταστήσει σαφές ότι προτίθενται να αμφισβητήσουν οποιονδήποτε νόμο της Ε.Ε., περί κλωνοποίησης, ο οποίος δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένος 11 (ήτοι, οι ανησυχίες των καταναλωτών και τα δεοντολογικά ζητήματα δεν αποτελούν - κατά την άποψή τους - βάσιμο λόγο ρύθμισης). 
Η θέση των Η.Π.Α. θεωρείται ότι έχει επηρεάσει το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, που υπεβλήθη, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή 12 (και το οποίο συζητείται, επί του παρόντος, στο Συμβούλιο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο), στο οποίο δεν απαιτείται η επισήμανση των τροφίμων, που προέρχονται, από απογόνους κλώνων.    Οι προτάσεις μας    Οι βασικοί πυλώνες της νομοθεσίας της Ε.Ε., για τα τρόφιμα, όπως η αρχή της προφύλαξης και οι άλλοι παράγοντες (ήτοι, όχι μόνο η εκτίμηση του κινδύνου), θα πρέπει να διατηρηθούν, στην ΤΤΙΡ.    Η Ε.Ε. θα πρέπει να παραμείνει ελεύθερη να καθορίζει το επίπεδο προστασίας, που θεωρεί κατάλληλο, για τους πολίτες της, στο παρόν και στο μέλλον. Είναι ζωτικής σημασίας οι προβλεπόμενοι μηχανισμοί κανονιστικής συνεργασίας να μην οδηγήσουν, σε απώλεια της κανονιστικής κυριαρχίας ή/και σε πάγωμα των ρυθμίσεων.  Αντί να αποτελεί έναν αγώνα δρόμου, προς την υιοθέτηση υποβαθμισμένων προτύπων, η ΤΤΙΡ θα πρέπει να προωθήσει την εναρμόνιση των προτύπων ασφάλειας και επισήμανσης των τροφίμων, σε πιο αναβαθμισμένο επίπεδο, προς το συμφέρον και των Ευρωπαίων και των Αμερικανών καταναλωτών 
13. Η TTIP θα μπορούσε, επίσης, να αποτελέσει μια ευκαιρία, για την ενίσχυση της συνεργασίας, μεταξύ Ε.Ε. και Η.Π.Α., με στόχο:  Την υιοθέτηση φιλόδοξων μέτρων, για την αντιμετώπιση της υπερβολικής χρήσης και κατάχρησης αντιβιοτικών, στα ζώα (ήτοι, την απαγόρευση της προφυλακτικής χρήσης και την εφαρμογή συμφωνημένων περιορισμών της χρήσης, στην κτηνιατρική, των αντιβιοτικών εκείνων, που είναι ζωτικής σημασίας, για τη θεραπεία των ανθρώπων 14).  Την απαγόρευση της χρήσης των trans-λιπαρών οξέων, που παρασκευάζονται, από τη βιομηχανία, στην τροφική αλυσίδα, καθώς είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή, για την ανθρώπινη υγεία.  Τη βελτιστοποίηση της ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών, μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α., για τον γρήγορο εντοπισμό της πηγής μόλυνσης των τροφίμων και της εμφάνισης επιδημιών.  Προκαλούμε τους διαπραγματευτές να μας αποδείξουν ότι μπορούν να αρθούν, στο ύψος των περιστάσεων.    Υποσημειώσεις: http://www.beuc.eu/publications/beuc-x-2014-030_ipa_beuc_position_paper_... Η αρχή της προφύλαξης επιτρέπει, στις Αρχές, να αναλαμβάνουν δράση, για την προστασία των πολιτών, χωρίς να περιμένουν να καταστούν διαθέσιμα στοιχεία, που επιβεβαιώνουν την πρόκληση βλάβης και νέα επιστημονικά δεδομένα, για μια πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση του κινδύνου.  Κανονισµός που αφορά τη γενική νοµοθεσία για τα τρόφιµα (ΕΚ) αριθ. 178/2002 και Λευκή Βίβλος της ΕΕ για την ασφάλεια των ειδών διατροφής (2000)  
http://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2015/january/tradoc_153026.pdf Τα κωδικοποιημένα κείμενα παρουσιάζουν, σε ένα ενιαίο κείμενο, τις προτάσεις, που διατύπωσε κάθε πλευρά, για ένα συγκεκριμένο ζήτημα.  Επιστημονική γνωμοδότηση της ΕΑΑΤ σχετικά με το καμπυλοβακτηρίδιο, σε κοτόπουλα πάχυνσης, για παραγωγή κρέατος: επιλογές ελέγχου και στόχοι επίδοσης ή/και στόχοι σε διάφορα στάδια της τροφικής αλυσίδας (βλέπε απόσπασμα) http://www.efsa.europa.eu/sites/default/files/scientific_output/files/ma... http://www.beuc.eu/publications/beuc-x-2014-052_cpe_beuc_position_paper-... http://www.euractiv.com/sections/trade-industrv/us-wants-science-settle-... eu-302876 http://www.beuc.eu/publications/beuc-x-2014-076_cpe_beuc_position_paper_... Έκτακτο Ευρωβαρόμετρο 238 που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2008. Στάση των Ευρωπαίων απέναντι στην κλωνοποίηση των ζώων.  http://www.fas.usda.gov/ioint-statement-animal-cloning-livestock-production http://ec.europa.eu/food/safety/novel_food/authorisations/list_authorisa... http://tacd.org/wp-content/uploads/2013/09/TACD-FOOD-Resolution-on-the-a... http://http://www.beuc.eu/publications/beuc-x-2014-043_pca_beuc_position...   ΠΗΓΗ: ΚΕ.Π.ΚΑ   
Φυσικά αυτό αποτελεί το διατροφικό κομμάτι της συμφωνίας ΤΤΙΡ ομως θα υπάρξουν και άλλες φοβερές επιπτώσεις από τα εργασιακά μέχρι και τα δικαιώματα των πολιτών.   
Στα παρασκήνια της παγκόσμιας εξουσίας εξυφαίνεται εν απόλυτη μυστικότητα και έλλειψη διαφάνειας η περιβόητη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, ή αλλιώς TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), η οποία επί της ουσίας θα ενώσει τις ΗΠΑ με την ΕΕ ως ενιαίο οικονομικό χώρο δημιουργώντας την μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά του πλανήτη, όπου θα επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών.     
Πρόκειται για μια συμφωνία, οι όροι της οποίας συζητούνται ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ σε πλήρη μυστικότητα εδώ και δύο χρόνια ενώ η Wikileaks προσφέρει αμοιβή 100.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει το κείμενο της συμφωνίας. Βέβαια τα χρήματα φαίνονται λίγα για κάποιον που θα θέσει την ύπαρξή του σε κίνδυνο φανερώνοντας κάτι τέτοιο πριν την ώρα που οι επικυρίαρχοι του πλανήτη επιθυμούν να γίνει.   
Η TTIP αφορά 850 εκατ. κατοίκους, στους οποίους αντιστοιχεί το 45% του παγκόσμιου ΑΕΠ και είναι το σύνολο των κατοίκων σε ΗΠΑ και ΕΕ, ενώ εάν υπολογίσουμε ότι οι ετήσιες εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο περιοχών ανέρχονται σε 500 δισ. ευρώ γίεται κατανοητό ότι πρόκειται για «big business».
Εν ολίγοις μαζί με την ΤΤΡ θα μετασχημάτιζαν τον πλανήτη σε έναν κόσμο εταιριών και οικονομικών τραστ και όχι κρατών.
Αλλά ακόμα και αυτό είναι το λιγότερο. Το μεγαλύτερο κακό θα είναι ότι όλοι θα μετατραπούν σε υπηκόους (όχι πολίτες) ενός Imperium που μπροστά του το Γ' Ράιχ θα φαντάζει με παιδική χαρά.


http://www.pronews.gr/portal/20161122/economy/diethnis-oikonomia/55/proto-htypima-toy-ntramp-kata-tis-pagkosmiopoiisis-akyrono#.WDQSfT8RSzs.facebook

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 20.11.16 ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Αρτέμης Σώρρας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στην kilkiswebtv.  Δείτε το βίντεο


http://kilkiswebtv.blogspot.gr/2016/11/201116_22.html

Ο Αρτέμης Σώρρας ήρθε τελικά στο Κιλκίς και μίλησε στο Κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» του Κιλκίς, Σε έναν χώρο που κανένα κόμμα δεν θα τολμούσε να κάνει μία πολιτική συγκέντρωση, μια και ν φανεί ότι έχει επιτυχία θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τριακόσια άτομα.  Το τόλμησε και το κατάφερε.
Ο κόσμος τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα και κατά την διάρκεια της ομιλίας του τον επευφημούσαν  σαν αρχηγό μεγάλου κόμματος.
Ήταν απλός και επικοινωνιακός, χαρισματικός ομιλητής θα λέγαμε.
Επειδή η εικόνες είναι ποιο δηλωτικές της παρουσίας του, δείτε το βίντεο.


http://kilkiswebtv.blogspot.gr/2016/11/201116_67.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 20/11/2016 ΒΙΝΤΕΟ


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters