Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μια κοινή απατεώνας η κυρία Λαγκάρντ...


Στις 9 Ιουνίου το Δ.Ν.Τ. μέσω εκπροσώπων του δήλωνε ότι:"Μία σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση είναι απαράβατος όρος για επαναδιαπραγμάτευση"...Η κυρία Λαγκάρντ δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει καμιά διάθεση για επαναδιαπραγμάτευση... Άρα ή δεν θεωρεί την Κυβέρνηση των τριών σοβαρή ή όλα ειπώθηκαν για να κατευθυνθεί το εκλογικό σώμα σε συγκεκριμένη απόφαση... Aλλά αν ειπώθηκαν για να κατευθύνει το εκλογικό σώμα προς τα εκεί καλλιεργώντας προσδοκίες έπρεπε να θεωρεί σοβαρή την Κυβέρνηση που σχηματίστηκε και να διαπραγματευτεί...Άρα είναι μια απλή κοινή απατεώνας...με δική της ομολογία...
 
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6197.html

Μέσα σε 10 χρόνια «χάθηκαν» ένα εκατομμύριο Έλληνες


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την τελευταία απογραφή πληθυσμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφού όπως προκύπτει μέσα σε διάστημα δέκα ετών «χάθηκε» ένα εκατομμύριο Έλληνες στη χειρότερη περίοδο δημογραφικά από τη δεκαετία του 1940.



 Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αφού επισημαίνουν πως ακόμα και στα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και παρά τη δημογραφική αιμορραγία των νεκρών της Κατοχής και του Εμφυλίου δεν καταγράφηκε πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.

 Όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), το 2011 καταγράφηκαν την Ελλάδα 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι εκ των οποίων 5.303.690 άνδρες (ποσοστό 49,2% του γενικού πληθυσμού) και 5.484.000 γυναίκες (ποσοστό 50,8%) Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα, ενώ το 2009, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, υπολογίσθηκε ότι ξεπέρασε τα 11.282.571 άτομα.

Έτσι, μπορεί η επίσημη μείωση σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή να είναι 190.000 άτομα, ωστόσο εκτιμάται ότι είναι πενταπλάσια του εν λόγω αριθμού. Επιπλέον στα δημογραφικά στοιχεία πρέπει να συνυπολογιστεί ο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών που ενώ το 2001 υπολογίζονταν σε 300.000 άτομα σήμερα ξεπερνούν το 1.300.000!

 Φυσικά σε όλο αυτό το πλαίσιο είνα σημαντικό να ληφθεί υπόψιν η οικονομική κρίση που ωθεί όλο και περισσότερους Έλληνες να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Μόνο την τελευταία διετία υπολογίζεται πως ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 500.000 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των αλλοδαπών).

 Από τα προσωρινά αποτελέσματα προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας (21.067,6), Ν. Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7). Ακόμη, οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27).

Με τον υπάρχοντα ρυθμό μείωσης του πληθυσμού υπολογίζεται ότι στα τέλη της δεκαετίας θα έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1970 με την Ελλάδα να αριθμεί μόλις 8 εκατομμύρια κατοίκους!

Πηγή 
 
http://strangehellas.blogspot.gr/2012/07/10.html

Ας διώξει πρώτα τις Καρυάτιδες!

Με κλείσιμο των βρετανικών συνόρων στους Έλληνες μετανάστες σε περίπτωση που η Ελλαδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη προειδοποίησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Μιλώντας στο κοινοβούλιο, ο Κάμερον ανέφερε ότι οι υπουργοί έχουν εξετάσει ένα σχέδιο που θα επιτρέπει στην Βρετανία να στερεί από τους Έλληνες πολίτες το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στην Ε.Ε., εάν η κρίση στην ευρωζώνη οδηγήσει σε πιέσεις και εντάσεις.

Το χειρότερο σενάριο είναι το πώς θα καλυφθεί μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το οποίο θα πυροδοτήσει μία κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο χιλιάδων πολιτών της, που πιθανότατα θα αναζητήσουν καταφύγιο σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Ως απάντηση σε αυτές τις δηλώσεις του Κάμερον, το γύρο του Facebook κάνει μια εικόνα με μια Καρυάτιδα που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο και το σχόλιο: Αφού δεν θέλει τους Έλληνες ας ξεκινήσει με την 'απέλαση' αυτής!
newsbomb.gr

Αντώνη σύνελθε πρίν είναι αργά....Του Αντώνη Μυλωνάκη

Παραξενευόμαστε και εκνευριζόμαστε όταν οι τοκογλύφοι δανειστές μας προσπαθούν με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον να μας ειρωνευτούν , να μας κατηγορήσουν ,να μας απαξιώσουν. Δεν έχω χρόνο να μιλάω συνεχώς με τους έλληνες και στο κάτω κάτω δεν μπορώ συνεχώς να επαναδιαπραγματεύομαι τα ίδια και τα ίδια. Αλλωστε γιατί να λυπηθώ τους έλληνες λυπάμαι περισσότερο τα παιδιά του Νίγηρα. Δεν με ενδιαφέρουν οι έλληνες και οι θυσίες τους. Εμείς τους δανείσαμε και τώρα θέλουμε τα λεφτά μας με τους τόκους πίσω. Δεν με απασχολεί αν υποφέρουν. Αυτά λέει η κυρία Λαγκάρντ. Αυτά έλεγε και συμφωνούσε με τους οικονομικούς τρομοκράτες ο δικός τους όπως αποδείχτηκε άνθρωπος. Ο πολιτικός εγκληματίας Γιώργος Παπανδρέου με το τσιράκι του τον μικρό Γιωργάκη που χωρίς να έχει δουλέψει πουθενά ήθελε να γίνει υπουργός οικονομικών της ελλάδος. Εμείς το μόνο που κάνουμε δια στόματος κυβερνητικών αξιωματούχων είναι να τονίζουμε ότι δεν πρέπει να ενοχλούμε και να εκνευρίζουμε τους δανειστές μας. Θα κάνουμε ότι θέλουν για να μας δίνουν ένα κομμάτι ψωμί να τρώμε. Απο την άλλη η ελληνική τρόικα...
προσπαθεί να βρεί και να σκαρφιστεί κάθε μέσον για να κρατήσει ήρεμο τον έλληνα πολίτη. Με 40 βαθμούς θερμοκρασίες και με τα κερατιάτικα σε χαράτσια και φόρους περίμερνε τις εκλογές μπάς και αναπνεύσει. Δεν βλέπει όμως φώς και είναι έτοιμη να κτυπήσει τις οπλές στο πλακόστρωτο. Ουέ κι αλλοίμονο τότε. Δεν θα αλλάξουμε τον νόμο Ραγκούση περί ιθαγένειας είχαν συμφωνήσει τη περασμένη βδομάδα. Τώρα που βλέπουν ότι τίποτα απ΄αυτά που που είχαν υποσχεθεί δεν τους βγαίνει ,αποφάσισαν να πουν ότι ό νόμος Ραγκούση θα αλλάξει εν μέρει αλλά να μην αποκαλούνται λαθρομετανάστες ,αλλα παράνομοι μετανάστες οι αλλοδαποί εισβολείς. Ε ρε σφαλιάρα που έχει να πέσει. Θα γελάσει κάθε πικραμμένος. Ει σβολείς ,λαθρομετανάστες τους αποκαλούσε ο Αντώνης Σαμαράς πρίν τις εκλογές. Παράνομους μετανάστες απλά τώρα. Σε λίγο θα συμφωνήσει και με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι άνθρωποι που πρέπει να τους περιθάλψουμε και να δημιουργήσουμε νέες υπατίες. Αντώνη πρόσεχε. Σε λίγο με το ρυθμό που πάς θα έχεις τολάχιστον τη τύχη του πρώην συμμαθητού σου. Εμείς τουλάχιστον στα λέμε απο τώρα. Εσύ αμα θές ακούς...........
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8415.html 

Πολιτικός με 100 κιλά χρυσού!...

Οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και τρείς, περίπου μήνες, στελέχη του ΣΔΟΕ, στην έρευνα που διεξάγουν για 500 πολιτικά πρόσωπα και ιδιαίτερα για πολιτικά πρόσωπα που είναι αναμεμειγμένα στην "αμαρτωλή" υπόθεση της Siemens, έπεσαν πάνω σε μεγάλο "λαυράκι". Εντόπισαν πρωτοκλασάτο....


πολιτικό πρόσωπο να έχει στην κατοχή του 100 κιλά χρυσό! Σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε «περεταίρω μυστική έρευνα». Το πολιτικό αυτό πρόσωπο που έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές με μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού, αναστατώθηκε και έκρινε ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου έπρεπε οπωσδήποτε να επανεκλεγεί για να διατηρήσει τη βουλευτική ασυλία.

Συνεργάστηκε με άλλο κόμμα και εξελέγη βουλευτής ωστόσο το κόμμα δεν αξιοποίησε πουθενά το εν λόγω μεγάλο πολιτικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «έγιναν προσπάθειες για να ταφεί το θέμα», αλλά τα στελέχη του ΣΔΟΕ είναι ανένδοτα και συνεχίζουν την έρευνα.

Διευκρινίζουμε ότι οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.

Έπεται η συνέχεια...
spirospero.gr
 
http://www.trelokouneli.gr/2012/07/100_04.html

Ταυτοποιήθηκαν 28 άτομα για τα επεισόδια του Φεβρουαρίου

Η μαρτυρία περίπου 400 πολιτών που επικοινώνησαν με τις αρχές ασφαλείας μόλις δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ οι 177 φωτογραφίες από τις λεηλασίες της 12ης Φεβρουαρίου 2012 στην Αθήνα, οδήγησαν στην σύνταξη δικογραφίας εναντίον 28 ατόμων τα οποία κατηγορούνται ότι....


συμμετείχαν στα επεισόδια, σε φθορές και λεηλασίες σε καταστήματα και για άλλα αδικήματα στο κέντρο της Αθήνας! Η συμμετοχή των πολιτών στην διαλεύκανση της υπόθεσης, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρουν, ότι «στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, όπου είχαν αναρτηθεί οι φωτογραφίες από τα επεισόδια υπήρξαν μέσα σε λίγες ημέρες περίπου 170.000 επισκέψεις, όταν σε αντίστοιχες αναρτήσεις για συμμετοχή ατόμων σε ένοπλες οργανώσεις ή σε ποινικές υποθέσεις ο αριθμός αυτός δεν ξεπερνά τις 30.000 επισκέψεις».

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν ότι «ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι πολίτες βοήθησαν μαζικά, τις αρχές στην διακρίβωση ατόμων που συμμετέχουν σε παράνομες πράξεις. Ενδεικτικό για την ευαισθησία των πολιτών στους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας».

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν κληθεί να καταθέσουν δέκα από τους κατηγορουμένους από τους οποίους πολλοί έχουν παραδεχθεί την συμμετοχή τους στα επεισόδια, ύστερα από την επίδειξη σχετικού οπτικού υλικού.

Η διερεύνηση της υπόθεσης έγινε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Πρόκειται για 22 Ελληνες (16 άνδρες και έξι γυναίκες), καθώς και έξι αλλοδαπούς (πέντε άνδρες και μία γυναίκα). Συνολικά οι δράστες είναι ηλικίας από 18 έως 48 ετών και διαμένουν σε διάφορες περιοχές των νομών Αττικής, Ηλείας, Αχαΐας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ομάδες ατόμων που είχαν παρεισφρήσει σε κινητοποίηση προκάλεσαν εμπρησμούς, ζημιές και λεηλασίες σε κτίρια και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας ενώ επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις, ενώ είχαν πυρπολήσει και μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΕΛΤΑ της ΕΛ.ΑΣ.

Επειτα από έκδοση σχετικών εισαγγελικών διατάξεων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται άτομα που συμμετείχαν στην διάπραξη των αδικημάτων και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας «στη διαδικασία ταυτοποίησης ήταν καθοριστική η συμβολή των πολιτών, οι οποίοι επικοινωνώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς που δόθηκαν στη δημοσιότητα, παρείχαν σημαντικές πληροφορίες και στοιχεία, τα οποία σε συνδυασμό με τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών οδήγησαν στον εντοπισμό των δραστών».

Σχηματίστηκαν σε βάρος τους δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή, κατά περίσταση, σε σοβαρά αδικήματα, όπως εμπρησμούς και εκρήξεις, παραβάσεις σχετικά με τα όπλα, τις εκρηκτικές ύλες, για επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών, για διατάραξη κοινής ειρήνης, ναρκωτικά και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Επιπλέον, κατηγορούνται, κατά περίσταση, για κατοχή εκρηκτικών βομβών με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο σε άνθρωπο, για βιαιοπραγίες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, για αντίσταση και για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.
tovima

http://www.trelokouneli.gr/2012/07/28_04.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters