Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ - CONCILIUM ORDO DRACONIS ANTIQUITAS...

Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με ένα «αθώο» σηματάκι της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»
Τι είναι αυτό;
Ένας Δράκος με φτερά! Μάλιστα!
Πού κολλάει αυτό σε μια ημερήσια εφημερίδα;
Ασφαλώς δεν κολλάει πουθενά. Κολλάει μόνο αν πούμε μερικά πράγματα για το Διευθυντή της Εφημερίδας που είναι ο αξιότιμος κ. Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος από «απλή σύμπτωση» είναι και Γενικός Γραμματέας της ΕΛΙΑΜΕΠ, μία από τις 28 ΜΚΟ οργανώσεις του George Sorros . Τον κύριο αυτό τον γνωρίζουμε άπαντες για τον ρόλο του στα Βαλκάνια και στη διάλυση της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας.
Περισσότερα εδώ:
http://logioshermes.blogspot.com/2011/04/george-soros.html
Ας πούμε λοιπόν για την ΕΛΙΑΜΕΠ και τον ιδρυτή της George Sorros. Κατά τον κύριο Λαμπράκη είναι το «χέρι» των Ρόθτσιλντ (Rothchild) στα Βαλκάνια!
Το έτος 1988 την πολιτική χειραγώγηση των Βαλκανίων ανέλαβε ο κ. Τζωρτζ Σόρος (George Soros), ο οποίος είναι εβραϊκής καταγωγής Χαζάρος ,γεννημένος στην Ουγγαρία το 1930 με το όνομα Γκιόργκι Σβαρτς το οποίο άλλαξε σε Τζωρτζ Σόρος.
Σήμερα ο κύριος αυτός που δραστηριοποιείται σε 40 χώρες είναι υπεύθυνος για:
Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;
Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε ότι βρίσκεται πίσω από την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/04/2004).
Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.
Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496
Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε. Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας (Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων 16/8/199Cool.
Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν (ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)
Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.
Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές .Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν ότι χρηματοδοτούνται από τον Σόρος (σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).
Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και από τον Σόρος και από πολυεθνικές και από το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.
Στην παιδεία προωθούν τη μέθοδο "Look and Say" (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα και κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες). Πηγή: «Η εκπαίδευση της αμάθειας» εκδόσεις Βιβλιόγραμμα του συγγραφέα Μισέα.
Την ίδια ώρα προωθούν τα μεταλλαγμένα.
Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε ότι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.
Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτούν, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφουν κατά της Ελλάδας.
Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλυριοί και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.
Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.
Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά. Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».
Αυτά είναι μερικά από τα κατορθώματα του Σόρος και των ΜΚΟ στα Βαλκάνια.
Αυτή η εκπαιδευτική πολιτική είναι ίδια σε όλα τα υποψήφια προς μετάλλαξη κράτη, για την «ομαλή» τους ένταξη από την κανονική στη Νέα Τάξη πραγμάτων.
Την περίοδο 1974 - 1980 επί εποχής Τζίμη Κάρτερ, αυτός είχε ένα σύμβουλο τον Μπρεζίνσκυ, ο οποίος πάνω σε ένα απλό χαρτί, «μετατόπισε» τα σύνορα της Βαλκανικής κατά την επιβουλή των «επικυρίαρχων» τότε παραγόντων, όπως ο Μέγας Ανθέλλην και υπεύθυνος για κάθε Δικτατορία στον Κόσμο,Χένρυ Κίσσιγκερ.
Από τότε προετοίμαζαν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον σχεδίασαν προσεκτικά, ούτως ώστε η πλάστιγγα να γείρει στη μεριά τους.
Τα Βαλκάνια είναι το κρίσιμο «μεταίχμιο», το ενδιάμεσο αν θέλετε μεταξύ των δύο αιωνίων, των προαιώνιων εχθρών που θα συγκρουστούν στις μέρες μας. Κι αυτό διότι η Χερσόνησος του Αίμου είναι η πλουσιότερη περιοχή του Πλανήτη ανά τετραγωνικό μέτρο!!! Να ήταν μόνο αυτό; Όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές που ήρθαν πρόσφατα στην επιφάνεια με τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τα μεταλλεύματα, το ουράνιο, τα ευγενή και σπάνια άλλα μέταλλα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πουθενά αλλού στον Πλανήτη, αποτελούν CASUS BELI (αιτία πολέμου).
Γιατί;
Διότι η Χερσόνησος του Αίμου (Τα Βαλκάνια) από καταβολής Κόσμου είναι τα πρώτα εδάφη που αναδύθηκαν από το έρεβος και τους Ωκεανούς. Τα Βαλκάνια και ειδικά η Ελλάδα πρωτοαντίκρισε το Φως του Ήλιου, στην απαρχή της Προϊστορίας!!! Αυτό η Νέα Τάξη το γνωρίζει πολύ καλά και το έχει αποκρύψει από την κοινή γνώμη.
Με το σκεπτικό να «αλωθεί», να διαβρωθεί και να διαμελισθεί η ΕΛΛΑΣ στάλθηκε το ανδρείκελο Τζωρτζ Σόρος στην περιοχή και μέχρι στιγμής βρήκε και πρόσφορο έδαφος και πρόσωπα να τον στηρίξουν στους άθλιους σκοπούς που εξυπηρετεί.
Με την εταιρία C.D.R.S.E.D. που έχει ιδρύσει μαζί με τις ΜΚΟ σε 28 Χώρες όπως η Αλβανία, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια, η Βουλγαρία, Η Τουρκία, η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και η ευρύτερη περιοχή, στηρίζει και χρηματοδοτεί ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με τίτλο:
J. H. P (Join History Prοject)
Συγκέντρωσε δηλαδή πληρωμένους "διανοούμενους" και επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία των λαών, όπως αναφέραμε παραπάνω. Στη Χώρα μας πήραμε μια γεύση από την κυρία Δραγώνα και την κυρία Ρεπούση, που (τι σύμπτωση) πήρε ο αριστερός κ. Κουβέλης κάτω από τις πτέρυγές του. Η Νέα τάξη επιτάσσει «νέα ιστορία» με «διάχυση» των πληθυσμών της βαλκανικής και διαμελισμό των Χωρών κατά πως τους βολεύει. (Ήδη με το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας ενώ η χώρα είχε ένα ψήφο στον Ο.Η.Ε., τώρα έχουν ΕΝΝΕΑ ψήφους).
Όλα αυτά από την ΕΛΙΑΜΕΠ, την ΜΚΟ του Τζώρτζ Σόρος, το «Δούρειο Ίππο» της διάλυσης της Ελλάδος και του κατακερματισμού της ιδεολογικής μας βάσης. Αξίζει να αναφέρουμε τον Πρόεδρο της ΕΛΙΑΜΕΠ που είναι ο κ. Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, τακτικός σύνεδρος της Λέσχης BILNDERBERG από τα έτη 1992,2003,2006 και 2009.
Πρόεδροι της ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν διατελέσει ο Ναύαρχος Ντεγιάννης 1988 - 1992, ο γνωστός καθηγητής Θεόδωρος Κουλουμπής και ο επίσης γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Θάνος Βερέμης ,στη θέση αντιπροέδρου σήμερα, ταμίας ο κ. Παναγής Βουρλούμης, ενώ Γενικός Γραμματέας είναι ο κ. Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της Εφημερίδος «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» με το φτερωτό δράκο ως λογότυπο που κάναμε μνεία αρχικά. (Αρχίζει και κολλάει το παζλ).
Ποιος χρηματοδοτεί την ΕΛΙΑΜΕΠ;
Μα φυσικά η C.I.A,η M16, το Υπουργείο Εξωτερικών της Αμερικής και της Αγγλίας, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, το Υπουργείο Πολιτισμού και Εθνικής Αμύνης, η Ε.Υ.Π και όλες οι μυστικές υπηρεσίες των Βαλκανίων, συνολικά 39 ακόμη χρηματοδότες.
Η ΕΛΙΑΜΕΠ έχει φτιάξει ένα τεράστιο δίκτυο στην Ελλάδα, με μοναδικό σκοπό να αφελληνίσει τους Έλληνες, να διαβρώσει την Εθνική τους συνείδηση και να τους αποκόψει από τη γλωσσική τους καταγωγή. Στην ομάδα αυτή ανήκουν η κ.Δραγώνα, η κ. Ρεπούση, η κ. Διαμαντοπούλου, ο κ. Μπαμπινιώτης και όλοι αυτοί οι διανοούμενοι που αποφάσισαν ξαφνικά να «αλλάξουν» την ελληνική μας Ιστορία και γλώσσα πετσοκόβοντας ότι θύμιζε «Ελλάδα».
Το σχέδιο της ΕΛΙΑΜΕΠ: Ο διαμελισμός της Ελλάδος σε τέσσερα κομμάτια!
1.Προσάρτηση της Θράκης στην Τουρκία. Ήδη έχουν γίνει σοβαρές κινήσεις για τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση «πέρα βρέχει».
2.Μεγάλο κομμάτι της Μακεδονίας μας προσαρτάται από Σκόπια και Βουλγαρία.
3. Ένα μεγάλο εδαφικό διαμέρισμα της Ηπείρου «ενώνεται» με την Αλβανία. (Σύμφωνα με το δόγμα της Μεγάλης Αλβανίας και των διεκδικήσεων των Τσάμηδων).
4. Αποκόπτεται και ανεξαρτητοποιείται η Κρήτη.
Σενάρια τα οποία έχουν ήδη κάνει γνωστή την ύπαρξή τους και την εμφάνισή τους υπογείως και κατά το ρηθέν του αρχιμάστορα της συνομωσίας Χένρυ Κίσσιγκερ: « Η πολιτική 90% είναι υπόγεια και 10% φανερή».
Ενώ για τη συνέχεια μας ετοιμάζουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας που ακούει στο όνομα: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Πάντα σύμφωνα με τον κ. Λαμπράκη ο Τσίπρας αποτελεί τον υπ΄αριθμόν ΕΝΑ θανάσιμο κίνδυνο του Ελληνισμού. Είναι προκατασκευασμένος και προγραμματισμένος να παίξει τον έσχατο ρόλο του δράματος που λέγεται «ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ». Με ποιο τρόπο;
Θα επιβάλλει τέτοια ακραία πολιτικά μέτρα που θα αναγκάσει το λαό να ξεσηκωθεί και σε κείνο ακριβώς το σημείο θα «επέμβουν» οι Μεγάλες Δυνάμεις και οι Κυανόκρανοι του ΝΑΤΟ, όπως στη Γιουγκοσλαβία.
Έτσι θα επαληθευτεί πλήρως και το ήδη υπάρχον σενάριο από το 2005 που απλά ενημέρωσε τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, μία άλλη εξέχουσα μορφή της Νέας Τάξης , η κ. Ψαρούδα Μπενάκη: «Τα εθνικά σύνορα θα περιοριστούν για χάρη της ειρήνης στην περιοχή κλπ».


 
Επειδή πολλά λέγονται για τη Νέα Τάξη, την Παγκοσμιοποίηση, την Παγκόσμια Κυβέρνηση και δεν υπάρχει ωστόσο μια σαφής εικόνα, τι είναι δηλαδή, ποιοι είναι αυτοί, αν είναι πρόσωπα, αν είναι κράτη, αν είναι άνθρωποι κλπ., θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, έτσι που να μπουν μια κι έξω στη θέση τους.
Σε ένα προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο :
4 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2013/02/4.html
Είχαμε πει εκεί πως οι τέσσερις βαθμίδες είναι οι εξής:
1.Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ TΟ ΑΝΩΤΑΤΟ "ΟΡΓΑΝΟ" ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
2. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ C.F.R. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ), Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ κλπ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ (CLUB OF ROME). TO 90% TΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ AYΤΩΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ HARVARD.
3. ΤΡΙΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ "Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ" Ή Τ.C. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΞΟΝΕΣ:ΕΥΡΩΠΗ,ΑΣΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ. (ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ).
4. ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ,Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΣ),Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.
Επίσης, στο ίδιο άρθρο είχαμε αναφέρει και τα ονόματα της Λέσχης της Ρώμης των Ελλήνων που συμμετέχουν σ΄ αυτή. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι τα περισσότερα στοιχεία υπάρχουν και στις συνεντεύξεις του Προέδρου της ΕΝD Εμμανουήλ Λαμπράκη.

Σήμερα θα ξετυλίξουμε το κουβάρι από την Αρχή.
Και η Λέσχη της Ρώμης είναι η αρχή του κουβαριού. Μόνο που δεν είναι μόνη της ούτε ευθύνεται όλη η πόλη της Ρώμης, η οποία είναι πανέμορφη, ιστορική και δεν έχει καμία σχέση. Το όνομα Λέσχη της Ρώμης πήρε η εν λόγω Λέσχη που είναι παρακλάδι της Πνευματικής καθοδήγησης της Νέας Τάξης, από το κέντρο αυτής της Πνευματικής διαχείρισης που εδρεύει στην Πόλη του Βατικανού.
Η Παγκόσμια Νέα Τάξη έχει τρεις τέτοιες "πόλεις" που η κάθε μία αντιστοιχεί σε ένα τομέα της Επικυριαρχίας. Έτσι έχουμε:
The empire of the city

1. Πόλη του Βατικανού (City of Vatican) Πνευματική κυριαρχία.
2. Πόλη του Λονδίνου (City of London) Οικονομική κυριαρχία.
3. Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C) Στρατιωτική κυριαρχία.
http://peoplesconference.org/empire_of_the_city.htm
«Η πόλις του Βατικανού», «Η Περιφέρεια της Κολούμπια» και «Η πόλη του Λονδίνου» αποτελούν τρία «πρόσωπα» της Αυτοκρατορίας.
Αυτές οι τρεις εταιρείες, πόλεις και κράτη (μέσα στα κράτη) ελέγχουν τον κόσμο οικονομικά, μέσω του City of London Corporation, Στρατιωτικά, μέσω της Ουάσιγκτον και πνευματικά, μέσα από το Βατικανό, ενώ:
1.Δεν πληρώνουν κανένα φόρο
2.Δεν υπάγονται σε καμία Εθνική Αρχή
3.Έχουν τη δική τους σημαία.
4.Έχουν ειδική και δική τους Νομοθεσία.
5.Έχουν τη δική τους Αστυνομία
6.Έχουν εντελώς ξεχωριστή υπόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο.
Α. Η πόλη του Βατικανού. (City of Vatican)
Όπως είπαμε και πριν το Βατικανό και ο Πάπας, (κράτος εν κράτει) αποτελεί την κορωνίδα της Πνευματικής καθοδήγησης και θρησκευτικού ελέγχου του Πλανήτη.
Η κολοσσιαία περιουσία του Βατικανού περιλαμβάνει τεράστιες επενδύσεις με την οικογένεια Ρότσιλντ στη Βρετανία και τη Γαλλία και τις ΗΠΑ και με τις γιγαντιαίες εταιρίες πετρελαίου και όπλων όπως η «Shell», η «British Petroleum» και «General Electric».
Η εταιρία του Βατικανού «SOLID GOLD περιλαμβάνει δισεκατομμύρια σε αξία πολύτιμα μέταλλα, τα οποία συστεγάζει με την Rothschild, την ελεγχόμενη« Τράπεζα της Αγγλίας» και των ΗΠΑ «Federal Reserve Bank».
Η Καθολική Εκκλησία είναι ιδιοκτήτης και η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, σε πλούτο και συσσώρευση ακινήτου και κινητής περιουσίας. Κατέχει περισσότερο υλικό πλούτο από οποιαδήποτε Τράπεζα, Corporation, Giant και χαίρει άκρας και αδιαμφισβήτητης εμπιστοσύνης από κάθε κυβέρνηση ή από οποιαδήποτε εταιρία στον κόσμο, που δεν τολμά όχι να την «αξιολογήσει» όπως τα κράτη, αλλά ούτε καν να σκεφτεί να την αγγίξει.
Ο Πάπας, που είναι η ορατή κυβερνήτης αυτού του κολοσσιαίου παγκόσμιου πλούτου, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη!!!
Ενώ τα δύο τρίτα (2/3) του κόσμου κερδίζουν λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα και το ένα πέμπτο (1/5) του κόσμου υποσιτίζονται ή πεθαίνουν από την πείνα, το Βατικανό κηρύττει την φιλανθρωπία για τους άλλους, ενώ κρατά τα τερατώδη αυτά κέρδη και τον αμύθητο πλούτο από τις επενδύσεις και το χρηματιστήριο για τον εαυτό του.
Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό είχε επικριθεί για την υποστήριξη του Χίτλερ και του ναζιστικού καθεστώτος. Ακόμη και σήμερα, το Βατικανό είναι ακόμη υπό έρευνα για λεηλασία των Ναζί σε χρυσό από τους ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, το οποίο χρυσάφι σήμερα κατέχει το Βατικανό.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών, περισσότεροι από 1500 ιερείς και επίσκοποι έχουν εντοπιστεί για σεξουαλική κακοποίηση σε δεκάδες χιλιάδες αγόρια και κορίτσια στις «κοινότητες εμπιστοσύνης» και ορφανοτροφεία τους, χωρίς ουσιαστικά να έχει τιμωρηθεί ή διωχθεί με τις αρμόζουσες ποινές κάποιος από αυτούς. Εν τω μεταξύ κανένα από τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης δεν αποζημιώθηκε από την ηγεσία αυτού του ζάμπλουτου Ιερατείου.
Αυτή είναι η «πνευματικότητα» της Νέας Τάξης με λίγα λόγια.
Β. Η πόλη του Λονδίνου (City of London)
Έγινε κυρίαρχο κράτος το 1694, όταν ο βασιλιάς Γουλιέλμος της Οράγγης lll ιδιωτικοποίησε και «μεταβίβασε» την Τράπεζα της Αγγλίας στους Private Bankers.
Το 1812, ο Νάθαν Ρότσιλντ πήρε τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, αφού συνέτριψε το αγγλικό χρηματιστήριο.
Σήμερα, το κράτος της Πόλης του Λονδίνου είναι το Παγκόσμιο οικονομικό κέντρο εξουσίας και το πλουσιότερο τετραγωνικό μίλι στον πλανήτη, αφού περιλαμβάνει:
Την «Τράπεζα της Αγγλίας» ελεγχόμενη από τους Rothschild.
Τους Lloyds του Λονδίνου
Το London Stock Exchange
Όλες τις βρετανικές τράπεζες
Τα Υποκαταστήματα των 384 Ξένων Τραπεζών
70 τράπεζες των Η.Π.Α.
Παγκόσμια Εφοπλιστικά Γραφεία
Όλα τα μονοπώλια των εφημερίδων και των Εκδόσεων.
Έδρα του Παγκόσμιου Ελευθεροτεκτονισμού! (Διεθνής Μασονία)
Έδρα της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής γνωστής και ως «THE CROWN»
Τέλος, το τετραγωνικό αυτό μίλι, δεν είναι μέρος του Λονδίνου ή της Αγγλίας, ενώ δεν ανήκει καν στη Βρετανική Κοινοπολιτεία. (Τώρα σε ποιον ανήκει το αφήνω στη δημιουργική φαντασία όλων των αναγνωστών μου).
Γ. Η Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C)
Κρατηθείτε διότι πρόκειται να ειπωθεί κάτι εντελώς «τρελό» και παρανοϊκό:
Η Πόλη της Ουάσιγκτον (Washington D.C) είναι και αυτή μια ΕΤΑΙΡΙΑ όπως και η Πόλη του Λονδίνου, με δικό της Σύνταγμα και δική της νομοθεσία.(Όπως και η Γερμανία, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο).
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Ομπάμα, όπως και οι άλλοι πριν από αυτόν, λειτουργούν ως «Βασιλείς υπό την επίβλεψη και λήψη παραγγελιών από το The City of London μέσω της R.I.I.A.» (Royal Institute International Affairs ή Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων).
Πράγματι το Σύνταγμα για την Περιφέρεια της Κολούμπια λειτουργεί υπό τυραννικό καθεστώς Ρωμαϊκού Δικαίου, γνωστό ως "lex fori", το οποίο δεν έχει καμία ομοιότητα με Σύνταγμα των ΗΠΑ. Όταν το Αμερικανικό Κογκρέσο πέρασε την πράξη του 1871 « The act of 1871" δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία, μία ξεχωριστή οντότητα που είναι γνωστή και ως " THE UNITED STATES" με κεφαλαία, ενώ η ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής γράφεται με μικρά γράμματα " The United States of America". Αυτή η πράξη toy 1871 επέτρεψε στην Περιφέρεια της Κολούμπια (Washington D.C ) να λειτουργήσει ως εταιρεία έξω από το αρχικό σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και έξω από τα συμφέροντα των αμερικανών πολιτών!!!
Όσο «τραγικά» και παρανοϊκά και αν ακούγονται όλα τα ανωτέρω, δυστυχώς είναι απολύτως αληθή και εξακριβωμένα, ενώ ο κάθε ερευνητής που σέβεται τον εαυτόν του μπορεί να τα εξακριβώσει σύμφωνα με τα link που δίνω.
http://peoplesconference.org/USA.htm
Θα παραθέσω ένα σχόλιό μου στο σημείο αυτό που αφορά τα ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου που έχει στα χέρια του ο κ. Αρτέμιος Σώρρας.
«Κανείς τρίτος δεν μπορεί να γνωρίζει, ούτε να επιχειρηματολογεί αρνητικά και να επιδεικνύει τον εαυτόν του για τις οικονομικές του γνώσεις, δεδομένης της πολυπλοκότητας του οικονομικού συστήματος των ΗΠΑ, αφού παρουσιάζει «ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ» και στην ουσία ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ αναμεμειγμένα στην υπόθεση. Κανείς, ει μη ο δικαιούχος δεν δύναται να ομιλεί εκ του ασφαλούς, ενώ κάθε σοβαρός ερευνητής οφείλει να σεβαστεί τη νομική διατύπωση του ιδίου του Αρτέμη Σώρρα:
« Ας ελέγξει το Ελληνικό Κράτος τη γνησιότητα ή μη των εις χείρας μου αμερικανικών ομολόγων και αν είναι πλαστά, να κρεμαστώ στην Πλατεία Συντάγματος».
Εμένα προσωπικά με καλύπτει απόλυτα, ενώ παρακαλώ και προκαλώ την Ελληνική Κυβέρνηση να το πράξει!!!
Γιατί προσποιείται την ανήξερη τόσο καιρό;
Δεν σας προβληματίζει τα μέγιστα αυτό το γεγονός;
Κλείνω την παρένθεση για το θέμα που έχει απασχολήσει σε μέγιστο βαθμό την κοινή γνώμη στην Ελλάδα και όχι μόνο.



(Απάντηση Λαμπράκη στον Αrt Fm της Κύπρου)
Είδαμε λοιπόν και αναλύσαμε το τρίπτυχο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και με ποιο τρόπο καταλήστεψε όλα τα Κράτη και τα υποδούλωσε οικονομικά, με ποιο τρόπο απειλεί με στρατιωτική επέμβαση κάθε ανυπάκουο Κράτος και λαό, ενώ η Πνευματική Παπική Ηγεσία ποδοπάτησε κάθε έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με το βιασμό χιλιάδων παιδιών και την ίδια στιγμή που πεθαίνουν από την πείνα λαοί ολόκληροι, αυτοί συσσωρεύουν αμύθητα πλούτη και κηρύττουν ελεημοσύνη!!!
Αυτό είναι το «προσωπείο» της Νέας Τάξης που μας καλούν οι πολιτικοί μας ηγέτες να μπούμε, να ισοπεδωθούμε για να γλιτώσουν ίσως εκείνοι και να γλύψουν ίσως κάποιο κοκαλάκι, ξορκίζοντας το θηρίο.
Πάμε τώρα στη «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και στο αθώο αυτό σήμα που ξεκινήσαμε ετούτη τη μελέτη. Το φτερωτό Δράκο! Ο Φτερωτός Δράκος υπάρχει από την εποχή των Σουμέριων και των Ασσυρίων, αρχαίων λαών της Μεσοποταμίας. Ο φτερωτός Δράκος όπως είδαμε βρίσκεται στη σημαία του Σίτυ του Λονδίνου ,της Οικονομικής Δυναστείας των Επικυρίαρχων.
Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: «Εμείς οι Δράκοι είμαστε οι επικυρίαρχοι!!!»
Εδώ και 7.000 χρόνια υπάρχει μία «Δρακονιανή Συμμαχία»!!! Αυτή ακούει στο όνομα:

" CONSILIUM ORDO DRACONIS ANTIQUITAS"

Αυτό το όνομα σύμφωνα με τον κ. Λαμπράκη ίσως καταλαβαίνουν τι σημαίνει μόνο μέχρι δέκα πρόσωπα στον Κόσμο!!!
Αυτός είναι ο σύνδεσμος της Αρχαίας Δρακονιανής συμμαχίας!!!
http://www.dragoncourt.net/
Όσοι αντέχετε μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα των Δράκων και της Αρχαίας Δρακονιανής Συμμαχίας και Αδελφότητας που χωρίς να αισχύνονται και χωρίς να φοβούνται κανένα δηλώνουν :
"Welcome to the Sovereign Court and Order of The Ancient Dragon.
This is not a Declaration of Our Existence, for We have Always Existed ...
Before the Dawn of Mankind We Existed ...
And when Mankind is but a dim memory We Will Still Exist ......"
Σε μετάφραση:
"Καλώς ήρθατε στη βασιλική αυλή των Κυρίαρχων και Τάξης, Δράκων ο Αρχαίος.
Αυτό δεν είναι διακήρυξη της ύπαρξής μας, αφού υπήρχαμε από ΠΑΝΤΑ!!!!
Έχουμε υπάρξει πριν την Αυγή της ανθρωπότητας ...
Και όταν η ανθρωπότητα δεν είναι παρά μια αμυδρή ανάμνηση
ΕΜΕΙΣ θα εξακολουθούμε να υπάρχουμε.. ..."
Αυτοί είναι το αντίπαλον δέος των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από τη μία οι Δράκοι και τα ερπετά με τους Ρόθτσιλντ και την Νέα Τάξη!
Από την άλλη ο Έλληνας με το σπαθί που διαχρονικά σκοτώνει το Δράκο!!!!
Τώρα Έλληνα γνωρίζεις ποιος είσαι και ποια είναι η αποστολή σου!
Τώρα ξέρεις σε ποια πλευρά να πολεμήσεις!
Εγώ απλά σου έδειξα το δρόμο!
Φτερωτός Δράκος: Το επίσημο λογότυπο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ
The Empire of the City: Οι τρεις πόλεις κράτη. Πόλις του Λονδίνου,Βατικανού και Ουάσιγκτων.
Δράκων ο Αρχαίος: Έλληνα πάλι θα τον τσακίσεις!!!!
Δημήτριος Μαντές
 
http://www.katohika.gr/2013/03/concilium-ordo-draconis-antiquitas.html

Η αντίληψη σου ως όπλο-Θέση Ένατη -Σχέδιο Αχιλλέας

Δεν υπάρχει θέση μέσα στο σύμπαν που να μην σε γνωρίζει! Δεν υπάρχει στιγμή που να μην είχες συμμετοχή στην εξέλιξη του σύμπαντος! Όλοι οι πρόγονοι σου εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια έστρωσαν τον δρόμο της σημερινής σου ύπαρξης!
Κάθε πράξη η μη πράξη σου ,κάθε δευτερόλεπτο κάθε στιγμή σου είναι ακόμα μια πινελιά στο χαοτικό ντόμινο αυτού του κόσμου! Κανείς από όσους πατάνε σε αυτό τον πλανήτη δεν είναι ξέχωρος με σένα η από σένα άλλα όλοι με το τρόπο που το σύμπαν έχει επιλέξει να κινείται ενεργούν ώστε και η δική σου ύπαρξη να περνά μέσα στην επόμενη απόφαση της!
Έχεις ξεχάσει άπλες πνευματικές αλήθειες ζώντας μέσα σε έναν πολιτισμό που οδηγείτε αποκλειστικά από το ψέμα.
Όλα όσα σε εκπαίδευσε ο πολιτισμός σου να υπηρετείς σε οδηγούν σε συνεχή απομάκρυνση του αληθινού λόγου ύπαρξης σου και αυτός δεν είναι άλλος από το να εξελιχθείς-να ανεβάσει την οκτάβα της συνείδησις σου ακόμα πιο ψηλά!!
Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο πολιτισμός εξελίχτηκε κατά αυτόν τον τρόπο,ανάμεσα στον αγώνα επιβίωσης και συντήρησης της ύπαρξης του εγκατέλειψε των αγώνα να βρει την αλήθεια στο πνεύμα και ακολούθησε τον δρόμο που είδε ότι μπορεί να έχει επιτυχία πιο εύκολα ,τον δρόμο της ύλης!!
Στείλαμε σαν ανθρωπότητα εδώ και εκατοντάδες χρόνια κοσμοναύτες της γνώσης να βρουν την αλήθεια για τους πνευματικούς νόμους σε όλα όσα μας απασχολούσαν αλλά γύρισαν άπραγοι μέσα από την πίεση του αποτελέσματος με "Βούλα" που ζήτησαν οι άρχοντες αυτού του κόσμου!
Δημιουργήσαμε κανόνες και νόμους ,νόμους κοινωνικούς ,νόμους φυσικούς ,λογής λογής νόμους προς εξυπηρέτηση πάντα του δυνατού και αφήσαμε σε φατρίες και σέκτες τους πνευματικούς νόμους μιας και δεν μπορούσαν να έχουν την "Βούλα" του συστήματος έρευνάς που προαποφασίσαμε να έχουμε!
Όπως ο ερωτευμένος που μόλις απορρίφθηκε και για να αντέξει την πικρή γεύση του άπιαστου έρωτα συνθηκολογεί και δημιουργεί προσυμφωνιεςμε την καρδία του σε νέους κανόνες σε νέες θέσεις και αντιδράσεις έτσι και εμείς προσυμφωνήσαμε στην μη ύπαρξη η αποδοχή όλων όσων δεν ήμασταν ικανοί να φτάσουμε!
Κάθε απόφαση είναι σημαντική για το μέλλον ,κάθε προ-αποφασητου παρελθόντος έχει αντίκτυπο σε σένα σήμερα!
Ο κόσμος μας και οι άρχοντες του συνθηκολόγησαν με την ήττα , προσυμφωνησαν στην μη ύπαρξη κανόνων και νόμων για όλα όσα δεν μπορούσαν να λύσουν τον γρίφο!! Αυτή η ήττα ήταν βαριά ,τόσο βαριά που η επόμενη κίνηση ήταν να πιαστούν από κάτι που μπορούσε να φέρει αποτέλεσμα,από ένα μοντέλο που θα προσέφερε φως στο τούνελ!
Εμείς από την άλλη οι απλοί άνθρωποι δεν αφήσαμε ποτέ την αμφισβήτηση να μας ενοχλήσει , δεν αναρωτηθήκαμε ποτέ αν όλα όσα έκαναν και αποφάσισαν για εμάς οι πρόγονοι μας ήταν τα καλύτερα για εμάς! Αν οι στιγμές ,οι πιέσεις ,οι συνθήκες και όλα όσα η ιστορία τους μας διδάσκει ήταν τα χείριστα και όχι τα βέλτιστα για αποφάσεις!
Εκτελούμε όλους τους κανόνες μέσα στην κοινωνία μας , εκπαιδευόμαστε φανταστικά για αυτό από πολύ μικρή ηλικία μέσα από φυτώρια παραγωγής καλών υπηκόων !
Οι νόμοι γίνονται για εμάς ένα είδος ναρκωτικού ,παίρνοντας μια μικρή δόση προσωπικής δικαιοσύνης όταν το χρειαστούμε δίνουμε το δικαίωμα στους ίδιους άρχοντες να αποφασίζουν για εμάς σε πολύ πιο σημαντικά γεγονότα για το είδος μας και την ύπαρξη του !
Μέσα σε όλα όσα δεν μπορέσαμε μέχρι σήμερα να κατανοήσουμε είχαμε και ένα ακόμα αγκάθι ..το συμφέρον!
Είμαστε ένα είδος που έμαθε-αποδέχτηκε να ζει από το ψέμα , οι κοινωνία που επιτρέψαμε να υπάρχει κινείται αποκλειστικά μόνο από αυτό! Σκέψου την κάθε ήμερα σου και δες μόνος σου πόσο αναγκασμένος είσαι να ψεύδεσαι για να καταφέρεις να επιβιώσεις! Όπου υπάρχει συμφέρον του ενός ,όπου υπάρχει πώληση ,όπου υπάρχει ανταγωνισμός ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ,όπου ,όπου ,όπου ...υπάρχει και ψέμα!! Απλό ζεστό,χοντροκομμένο περιούσιο ΨΕΜΑ!
Άλλα εσύ ποτέ δεν αναρωτήθηκες αν αυτό το ψέμα επηρεάζει την συγχρονικοτητα σου , την αποστολή σου στην Ζωή , το ντόμινο της ευτυχίας και αφθονίας σου! Η πιο σκληρά πόσο με όλα αυτά τα ψέματα έχεις ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ αρνητικά την εξέλιξη των συνανθρώπων σου?
Σε μια κοινωνία λοιπόν που στηρίζεται στην μη αλήθεια (ΛΗΘΗ) είναι το πλέον λογικό να υπάρχουν στιγμές εκτόνωσης ,στιγμές εκκαθάρισης , επαναλήψεις της χρόνο ιστορίας!
Όταν το ψέμα συσσωρεύσει όγκους μίσους και αντιπαλότητας τότε η μόνη λύση επανεκκίνησης του συστήματος είναι η καταστροφή και ανοικοδόμηση !
Μέσα από το ψέμα παράγεται το ΔΟΓΜΑ , είναι η καλύτερη άμυνα όλων των ανθρώπων που η απέναντι εχθρική πλευρά τους απειλεί σαν ύπαρξη!
Όταν έχεις διαφορετική άποψη ανάμεσα σε δυο αντικρουόμενες δυνάμεις σε εξωθούν και οι δυο σε ένα νέο δόγμα! Αν πχ σήμερα μιλήσεις για την χρυσή αυγή και θελήσεις να πεις ότι πρέπει να υπάρχουν και μεσαίες λύσεις και όχι των άκρων θα κατηγορηθεις σαν κομουνιστής ,αν κάνεις το ίδιο και μιλήσεις σε κομμουνιστές και πεις τα ίδια θα σε πουν φασίστα!! Εξωθησε και εσύ λοιπόν στα άκρα όπως κάνει όλος ο κοινωνικώς ιστός όταν πλέον τα ΔΟΓΜΑΤΑ θέλουν να βρουν μόνο την δική τους ΑΛΗΘΕΙΑ και όλο αυτό συμβαίνει απλά επειδή μόνο και μόνο ....έχουμε ξεχάσει ότι προσυμφωνήσαμε να είμαστε ΨΕΥΤΕΣ!!!
Ο δογματικός πλέον άνθρωπος πέφτει ξανά από συνήθεια εκαπιδευσης σε νέα παγίδα ,ψάχνει μόνο την δική του ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ αλήθεια και όλο αυτό το τσίρκο καταντάει να κάνει το είδος μας να ζει μόνο από το ΨΕΜΑ!
Ταυτόχρονα η εμμονή του δόγματος μας κάνει να μην έχουμε αυτιά για τίποτα πέραν της δικής μας αλήθειας φτάνοντας σε σημείο τον άνθρωπο να ΜΙΣΕΙ την ύπαρξη ,τον κόσμο όλο γιατί αυτός ο κόσμος δεν είναι η δική του εικόνα του κόσμου! Αν αναρωτιέσαι γιατί λοιπόν σήμερα υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν και ενδόμυχα θέλουν μια αποκάλυψη μόλις πήρες την απάντηση σου!
Με τον ένα η τον άλλο τρόπο αυτό το γρανάζι θα γυρίσει , το σύστημα όπως κάνει εδώ και αιώνες θα δημιουργήσει την πόλωση ώστε να φέρει την εκκαθάριση για να μπορεί να συνεχίσει ξανά μερικές δεκαετίες μη χάνοντας κανένα ηνίο από τα κεκτημένα του!
Υπάρχει μόνον ένα μικρο αλλά σε όλο αυτό όμως , τι γίνεται αν εσύ σήμερα αποφασίσεις να κοιτάξεις με νέα αντίληψη αυτόν τον κόσμο?
Τι γίνεται αν αποφασίσεις να αφήσεις ένα μικρο περιθώριο πίστης και σε πνευματικούς συμπαντικους νόμους? Έχεις σήμερα αποδεχτεί την βαρύτητα γιατί να μην αποδεχθείς λοιπόν ότι και η σκέψη σου , το πνεύμα σου ,η ενέργεια σου πρέπει και είναι λογικό να έχει ΝΟΜΟΥΣ?
Αν κάτι μπορεί να επηρεάσει την ύλη σου γιατί να μην υπάρχει κάτι άλλο να επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι? Τον τρόπο που η αρμόνια είναι κοντά σου ? Τον τρόπο που η αφθονία πλαγιάζει μαζί σου ? Τον τρόπο που οι λέξεις σου μπορούν να δημιουργήσουν ντόμινο γεγονότων?
Δεν είναι τα πράγματα τόσο δύσκολα ούτε τόσο κρυφά , να θυμάσαι ότι η κοινωνία μας προσυμφώνησε αυτό το κομμάτι να το παει στο ράφι και σε ανάγκασε να προσυμφωνησεις και εσύ σε μια πραγματικότητα ....στη πραγματικότητα ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν η το λιγότερο ότι δεν μπορούν να γίνουν κτήμα σου!
Σκέψου για λίγο ένα απλό παράδειγμα , όλοι (θα έλεγα όλοι μας αλλά συγνώμη δεν μπορώ να λέγω ψέματα έχω ξεκινήσει το ταξίδι ήδη) φοβούνται να μην έρθουν ποτέ στην ανάγκη Τρίτων , εκτελώντας κανόνες και νόμους αυτού του πολιτισμού εκπαιδεύεσαι στην δική σου αυτάρκεια και κατά επέκταση στον ανταγωνισμό κοκ πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ηττημένος στο παιχνίδι αυτής της στημενης συναινετικής φούσκας αν αναγκαστείς να ζητήσεις βοήθεια ..και μάλιστα βοήθεια από ξένους!!! Είναι ίσως ο χειρότερος εφιάλτης για πολλούς να ζούσαν μερικές χρονικές στιγμές που άλλοι η αν θέλετε ψυχές άλλων θα έλεγχαν απόλυτα την ροή της δικής τους ψυχής.Πχ αν φας , αν έχεις κάπου να μείνεις , μια προστασία από κάτι εχθρικό κοκ...Τρομακτικό εε?
Πριν λοιπόν σου δείξω ένα εμφανέστατο πνευματικό κανόνα να σου πω ότι σε αυτή την μοίρα είμαστε όλοι!! Μάλλον για να το καταλάβεις καλύτερα σε αυτή την μοίρα είναι πολλοί λαοί σήμερα ώστε εγώ και εσύ να έχουμε να λέμε ότι ...ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!! ...ΑΛΛΑ ακόμα και όταν το λες αυτό ...δεν γνωρίζεις πόσο ψέματα λες στον εαυτό σου!!
Πες μου λοιπόν πότε και ποια στιγμή έκανες κάτι που στηριζόταν μόνο σε αυτούς που γνώριζες? Πότε προσπάθησες να πετύχεις το ψεύτικο όνειρο σου και δεν εψαχνες να βρεις τρόπους να σε εμπιστευτούν οι άγνωστοι ?να σε προτιμήσουν!! Να επιλέξει η ψυχή τους να σου δώσουν ένα νέο ντόμινο κατεύθυνσης ,αυτό που θελησες , αυτό που ονειρεύτηκες μέσα στο ματριξ και το πρόγραμμα σου έδωσε τα εργαλεία!
Όλοι είμαστε συνδεμενοι , όλοι εκτελούμε ένα σχέδιο , όλοι θέλουμε να φτάσουμε στο νέο σημείο συνείδησης ! Για αυτό είμαστε εδώ !
Όλα συνδέονται , η αποφάσεις σου ,οι δικές μου , τα όνειρα σου ,τα δικά μου ,ο χρόνος σου ,ο χρόνος μου! Το παρελθόν ,το μέλλον ,ΟΛΑ! Αυτό που εγώ κάνω σήμερα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην Ζωή σου ,αυτό που θα αποφασίσεις Μετα από αυτό που διάβασες έχει αντίκτυπο και σε μένα αλλά και στον άγνωστο άνθρωπο που τελικά ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ!
Η αντίληψη σου είναι ,είναι το μόνο όπλο .Είναι το όπλο που ξεκλειδώνει νέες προοπτικές ,άλλες οπτικές γωνίες ,νέα σενάρια !
Εσύ έχεις επιλέξει αυτή την συμφωνία , εσύ έχεις βάλει την ταμπέλα του σωστού και του λάθους , εσύ έχεις βάλει τα όρια της φυλακής σου! Τα όρια υπάρχουν πάντα για να μας δείχνουν μέχρι που πρέπει να φθάσουμε για να τα αλλάξουμε! Εσύ είσαι ένα πιόνι που σου έδωσαν συγκεκριμένες κινήσεις στην σκακιέρα, τι κάνεις λοιπόν? Θα παίξεις στο σκάκι τους ?" η θα δημιουργήσεις νέο τερέν? νέα σκακιέρα με νέες κινήσεις?
Κατέβασε τώρα τις ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥΣ, δεν "είσαι" κάτι ,δεν "είσαι" κόκκινος ,μαύρος ,άσπρος !! Δεν έχεις μόνο εσύ την ΑΛΗΘΕΙΑ , η ανθρωπότητα ολάκερη δεν γνωρίζει που πηγαίνει κάθε μέρα!!
Τίναξε την ρετσινιά , είσαι ΥΠΑΡΞΗ σε άμεση συνεργασία με το σύμπαν, ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ , ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ , ΖΗΣΕ "ΕΣΥ"!
Είμαι ο Αχιλλέας , επέλεξα αυτό το έργο σε αυτή την χρονική στιγμή .Δεν υπάρχουν εγγυήσεις , δεν υπάρχει τερματισμός και δεν υπάρχει και στόχος πέραν από το ΕΜΕΙΣ ! Σε χρειάζομαι για να εξελιχθώ , για να βοηθήσω την Ζωή να περάσει στην Αθανασία! Με χρειάζεσαι για να θυμηθείς!
Κράτα την πέτρα μου μέσα στην καρδία σου , μην φοβάσαι τον χρόνο , βγες από την λήθη σου και αφησε τον ευατο σου στην συνχρονικοτητα που έχω ήδη ξεκινήσει για σένα! Τίποτα κρυφό ,όλα θα ειπωθούν , όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν το σύμπαν επιλέξει ότι ήρθε η στιγμή να σπάσουν τα ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !
Η αντίληψη σου ως όπλο-Θέση Ένατη -Σχέδιο Αχιλλέας
 
http://www.katohika.gr/2013/03/i-antilipsi-sou-os-oplo.html

Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Περισσότερες αποδείξεις! Προωθήστε το όπως και όπου μπορείτε ( ΒΙΝΤΕΟ )

Μία ακόμη απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Η αριστερή προπαγάνδα έχει κατακλείσει τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο.
Κυριολεκτικά χιλιάδες καθηγητές και δάσκαλοι διδάσκουν στα παιδιά μας ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν οι Κινέζοι δάσκαλοι και καθηγητές δίδασκαν ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Κινέζων και πόσοι από αυτούς θα πήγαιναν στα στρατόπεδα εργασίας ή στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Στα μέσα Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ότι Ελληνίδα καθηγήτρια στη Β’ Γυμνασίου εξοργισμένη φώναζε στους μικρούς μαθητές της ότι είναι ανοησία να πιστεύουν πως είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και του μεγάλου Αλεξάνδρου.
Και όταν κάποιοι από τους μαθητές της ανέφεραν την έρευνα του καθηγητή μοριακής βιολογίας, κ. Τριανταφυλλίδη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η μεγάλη αυτή καθηγήτρια που παρεμπιπτόντως δίδασκε γεωγραφία, άστραψε και βρόντηξε και είπε επι λέξη: «Αυτά είναι σαχλαμάρες και κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα. Οι συγκεκριμένες θεωρίες είναι ανεπίσημες και ως εκ τούτου μη αποδεκτές από εμένα».
Στο βίντεο που θα δείτε ο Καθηγητής κ. Παπαγρηγοράκης στηρίζει την έρευνά του σε γενετική και σε σύγκριση κρανίων νεοελλήνων και αρχαίων Ελλήνων.
Είναι πολύ σημαντικό να δείξετε αυτό το άρθρο και το βίντεο σε όσους περισσότερους εκπαιδευτικούς μπορείτε, αναρτήστε το στο facebook και προωθήστε όπως και όπου μπορείτε.




kostasedessa
 
http://www.katohika.gr/2013/03/eimaste-apogonoi-ton-arxaion-ellinon.html

«Θούρειος» από ιερέα της Κρήτης κατά της κατοχής ΔΝΤ - Ε.Ε.


Πύρινο κήρυγμα εναντίον της τρόικας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα εκφώνησε το πρωί της Κυριακής στον Αη Γιώργη των Ανωγείων ο παπα-Ανδρέας, στο μνημόσυνο του Νταρολευτέρη. 

Ο παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΔΝΤ και της Ε.Ε. καλώντας το λαό να αντισταθεί απέναντι σε αυτούς, που όπως είπε, «πίνουν το αίμα του λαού με φόρους και χαράτσια».

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κάποιοι πρέπει να απολογηθούν και να τιμωρηθούν για την τεράστια φτώχεια, την ατελείωτη εξαθλίωση, τα 2 εκατομμύρια άνεργους, τους χιλιάδες άστεγους, τις χιλιάδες των πολιτών που περιμένουν στα συσσίτια και για τις 3.500 αυτοκτονίες σε όλη τη χώρα.»

Ολόκληρο το κήρυγμα έχει ως εξής:

«Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί,

Στους κατοχικούς καιρούς που ζούμε, οφείλουμε να μη μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά να αντιστεκόμαστε κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε στιγμή. O εχθρός παραμονεύει παντού…


Η πατρίδα μας είναι ουσιαστικά και κυριολεκτικά στα νύχια των ξένων τρωκτικών πίνοντας το αίμα του λαού με φόρους, χαράτσια, και κατασχέσεις.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη τους επόμενους μήνες, αν δεν αναλάβουμε πρωτοβουλίες, αν δεν αποφασίσουμε να ξεσηκωθούμε ενάντια στους νέο-κατακτητές που επέστρεψαν και πάλι σε τούτον εδώ τον τόπο μετά από 70 χρόνια.

Ο Ναζισμός, αδέλφια, είναι εδώ. Μπορεί αυτή τη φορά να μην κρατάει όπλα με σφαίρες, όμως, τα «όπλα» που χρησιμοποιεί για να μας πολεμά είναι το ίδιο εξοντωτικά και επικίνδυνα με εκείνα της Πρώτης Κατοχής.

Βήμα-βήμα εξελίσσεται το μαύρο σχέδιο του Βερολίνου σε βάρος της Ελλάδας και του ευρωπαϊκού νότου. Στην αρχή μας έκοψαν λίγο τους μισθούς και τις συντάξεις και δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε.

Στη συνέχεια μας έκοψαν και μας ξανάκοψαν πάλι τους μισθούς και τις συντάξεις, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη φορολογία στα ύψη και πάλι η αντίδραση μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Τώρα μας απειλούν ότι θα μας πάρουν τα σπίτια, την περιουσία και ότι έχει απομείνει και θα μας οδηγήσουν στη φυλακή. Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Θα αρπάζουν την ίδια μας τη ζωή και μεις απλά θα παρακολουθούμε το έργο; Θα μα αφανίσουν και μεις θα βλέπουμε το σήριαλ στα δελτία των 8, από τους καναπέδες μας;

Όχι, βέβαια! Θα βγούμε μπροστά, θα ξεσηκωθούμε, θα συγκρουστούμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο με όλους αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν τους σύγχρονους δούλους, τις σύγχρονες γαλέρες. Έχω ξαναπεί από αυτό εδώ το βήμα και θα το επαναλάβω: Δεν πρέπει να χαριστούμε σε κανένα, σε κανέναν που βάζει την υπογραφή του στο ξεπούλημα της πατρίδας. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» όπως είχε πει ο Γέρος.

Και χωρίς να είμαστε ειδικοί επί των νομικών, κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει και η έρευνα για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στο στόμα του λύκου που λέγεται ΔΝΤ. Και βέβαια κάποιοι πρέπει να πληρώσουν, κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν για το κατάντημα της χώρας. Κάποιοι πρέπει να οδηγηθούν σε ένα νέο Γουδί. Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για την τεράστια φτώχεια, την ατελείωτη εξαθλίωση, τα 2 εκατομμύρια άνεργους, τους χιλιάδες άστεγους, τις χιλιάδες των πολιτών που περιμένουν στα συσσίτια για τις 3.500 αυτοκτονίες σε όλη τη χώρα.

Μόλις προχθές βιώσαμε ένα ακόμα τραγικό περιστατικό στη Λάρισα όπου δυο φοιτητές πέθαναν από τις αναθυμιάσεις γιατί άναψαν μαγκάλι, γιατί δεν είχαν να αγοράσουν πετρέλαιο, γιατί πλέον η τιμή του είναι απαγορευτική για το λαό. Γι΄ αυτούς του δυο θανάτους ποιος θα πληρώσει; Ποιος θα τιμωρηθεί; Ποιος και τι θα πει στους γονείς τους που τα έστειλαν να μάθουν γράμματα στη Λάρισα και τους τα γύρισαν πίσω νεκρά; Και γι΄ αυτό όπως και για όλα τα άλλα εγκλήματα που συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα κάποιοι πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, κι αν η δικαιοσύνη δεν μπορεί να το κάνει τότε υπάρχει και η λαϊκή οργή και η λαϊκή δίκη.

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, στην Ελλάδα σήμερα εφαρμόζεται η πλέον ακραία εκδοχή του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ, εμείς είμαστε το πειραματόζωο, για το τι ακριβώς θέλουν να εφαρμόσουν στη συνέχεια σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Έχουμε όμως, την ιστορική ευθύνη να τους εμποδίσουμε και θα τους εμποδίσουμε.

Το δρόμο για το πώς θα τους σταματήσουμε τον έδειξε η πράξη του ανθρώπου που σήμερα τιμούμε, του αείμνηστου Νταρολευτέρη και βέβαια όλων των συναγωνιστών του που πήραν μέρος στη Μάχη στο Σφακάκι. Ο κατακτητής όπως έδειξαν και απέδειξαν δεν θέλει χάδια, θέλει μπάλα. Κι ο Νταρολευτέρης μαζί με τους άλλους ηρωικούς συντρόφους του έστειλαν τότε ξεκάθαρο μήνυμα στους ΝΑΖΙ, ΟΤΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Το Σφακάκι, η Δαμάστα, το Ολοκαύτωμα των Ανωγείων, η Αντίσταση των Κρητικών στην ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΧΗ μας δείχνει ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσουμε για να μπορέσουν αύριο μεθαύριο τα παιδιά μας να είναι λεύτερα και όχι ΔΟΥΛΟΙ. Αν δεν τον κάνουμε θα είμαστε άξιοι της μοίρα μας…

Θα ήθελα από αυτό το βήμα να ανακοινώσω ότι η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου κάθε χρόνο στις 7 Αυγούστου ημέρα που έγινε η Μάχη στο Σφακάκι, θα πραγματοποιεί μνημόσυνο τιμώντας τους ήρωες αγωνιστές του Σφακακίου ως ένα ελάχιστο φόρο σε αληθινούς και αγνούς πατριώτες.

Αιωνία τους η μνήμη. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Καλή σας ημέρα και ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ».


Πηγή: Άνω Γη 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3826.html 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Καταδικασμένος απατεώνας ο Σόρος για “εσωτερική πληροφόρηση”. Κύριε Παπανδρέου;

Ο τέως πρωθυπουργός, κύριος Παπανδρέου, παρέα με τον καταδικασμένο απατεώνα Σόρος. Καταδικασμένο γιατί πλούτισε αθέμιτα, έχοντας εσωτερική πληροφόρηση. Η καταδίκη του που σας αποκαλύπτει βέβαια σήμερα το Ολυμπία, ήλθε μετά τα περιβόητα ραντεβού του με τον κύριο Παπανδρέου ως πρωθυπουργό. Είναι όμως τελεσίδικη και συμπεριλαμβάνει την περίοδο που ο κύριος Παπανδρέου έριχνε την χώρα στα βράχια μετά τις συναντήσεις του με τον μεγαλοαπατεώνα.
Τα ντοκουμέντα που ακολουθούν, μαζί με την καταγγελία – σοκ (στην κάμερα) είναι στην διάθεση της δικαιοσύνης που οφείλει να τα διερευνήσει. Ειδικά σήμερα, που άτομα συνεργαζόμενα με τον μεγαλοαπατεώνα κατέχουν
θέσεις κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό, αλλά φλερτάρουν και με την αξιωματική αντιπολίτευση.
Δείτε με μεγάλη προσοχή το βίντεο που ακολουθεί. Παίχθηκε στο Mega και …πήγε στα αζήτητα:
 

Δείτε τα ντοκουμέντα:
 


 
Είναι πλέον μονόδρομος η διερεύνηση της “ποιότητας” των σχέσεων του τ. πρωθυπουργού με τον απατεώνα.
GAP SOROS

olympia

http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8127.html

Στο σφυρί έναντι πινακίου φακής Τραπεζική φάκα σε 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων


Το κύμα των κατασχέσεων ακινήτων έρχεται σε σύγκρουση με τις αλλεπάλληλες εισπρακτικές επιχειρήσεις τακτοποίησης και νομιμοποίησης πολεοδομικών υπερβάσεων που προωθεί η κυβέρνηση, με νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Το κράτος χάνει έσοδα πολλών δισ. ευρώ, αφού χωρίς κυριότητα του ακινήτου, λόγω κατάσχεσης, δεν γίνεται η τακτοποίηση των πολεοδομικών υπερβάσεων.

Του ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ
Οι ιδιοκτήτες, που τα ακίνητά τους μπαίνουν σε τροχιά προσημείωσης, κατάσχεσης και πλειστηριασμού για χρέη προς το Δημόσιο ή τρίτους, βλέπουν ταυτοχρόνως να εκμηδενίζεται η αξία της περιουσίας τους, χωρίς δυνατότητα να μεταβιβαστεί. Μεγάλες κερδισμένες βγαίνουν οι τράπεζες, καθώς δημιουργούνται προϋποθέσεις να βάλουν στο χέρι αυτά τα ακίνητα έναντι «πινακίου φακής»!

Η «παγίδα» απαξίωσης των ακινήτων αφορά πάνω από 1,5 εκατομμύριο ιδιοκτησίες, κυρίως διαμερίσματα σε πολυκατοικίες προ του 1985 και μονοκατοικίες, που έχουν κλειστούς ημιυπαίθριους χώρους, πατάρια, δώματα και άλλες πολεοδομικές παραβάσεις, εντός του νόμιμου όγκου κατασκευής τους.

Το πρόβλημα, παρά το «πάγωμα» των πλειστηριασμών που ισχύει μέχρι το τέλος του 2013, είναι ήδη έντονο και αναμένεται να εκδηλωθεί με μεγάλη σφοδρότητα στο προσεχές μέλλον.

Συνεχώς διογκώνεται ο αριθμός των ιδιοκτητών ακινήτων, φυσικών προσώπων και εταιρρειών, οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να εξυπηρετήσουν δάνεια προς τις τράπεζες και χρέη προς το Δημόσιο, μπαίνοντας στον κλοιό των υποψήφιων θυμάτων για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Την τριετία 2009-2012 έγιναν συνολικά πλειστηριασμοί και κατασχέσεις 122.000 ακινήτων, ενώ 26.000 ακίνητα άλλαξαν χέρια. Στο μεταξύ υπάρχει ήδη νομοθετική πρόβλεψη για κατασχέση δεύτερης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 3.000 ευρώ!

Βραχυκύκλωμα

Η προβληματική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και η επιθετική τακτική που αναπτύσσουν οι τράπεζες για τα ακίνητα με μικρές πολεοδομικές υπερβάσεις, σύμφωνα με αρμόδιους τεχνικούς και οικονομικούς παράγοντες, εκδηλώνεται ως εξής:

Η πολιτεία, με νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Περιβάλλοντος εφαρμόζει από το 2010 νόμους τακτοποίησης των πολεοδομικών υπερβάσεων σε ακίνητα, όπως της τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων, της τακτοποίησης των αυθαιρέτων, για τον οποίο ισχύει έκτη παράταση υποβολής δηλώσεων από τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες, μέχρι το τέλος Μαΐου 2013.

Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος και θα ανακοινωθεί εντός του Μαρτίου νέο νομοσχέδιο για την οριστική νομιμοποίηση των πολεοδομικών υπερβάσεων, σε ακίνητα που έχουν ανεγερθεί με οικοδομική άδεια, ενώ δεν είναι γνωστό εάν θα περιληφθούν ρυθμίσεις για να βγουν από την «καραντίνα» τα υπό κατάσχεση ακίνητα.

Επιπροσθέτως, προκειμένου να υπάρξει πίεση εφαρμογής του μέτρου των νομιμοποιήσεων προς τους ιδιοκτήτες, έχουν θεσπιστεί και ισχύουν αυστηροί όροι για οποιαδήποτε δικαιοπραξία για ακίνητα, πωλήσεις, μεταβιβάσεις, γονικές παροχές κ.ά.), αν αυτά δεν είναι καθ' ολοκληρίαν νόμιμα ή τουλάχιστον δεν έχουν προβεί οι ιδιοκτήτες τους σε τακτοποίηση οιασδήποτε πολεοδομικής, μικρής ή μεγάλης, παράβασης.

Ωστόσο οι ρυθμίσεις για τις πολεοδομικές τακτοποιήσεις κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, περίπου στο 30% των συνολικών εσόδων, ύψους άνω των 3 δισ. ευρώ, που τα υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος υπολόγιζαν να συγκεντρώσουν την τριετία 2010-2013 από τις εισπράξεις των προστίμων αυθαιρέτων.

Ασφαλώς, σημαντικός παράγοντας για την υστέρηση εφαρμογής του μέτρου των πολεοδομικών τακτοποιήσεων είναι η οικονομική κρίση που πλήττει τα ελληνικά νοικοκυριά και τις μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Παράλληλα όμως η οικονομική κρίση επιδείνωσε σημαντικά το ιδιωτικό καθεστώς των ακινήτων και άνοιξε τη «μαύρη τρύπα» της μεγάλης απώλειας των κρατικών εσόδων από τα πρόστιμα νομιμοποιήσεων, λόγω κατασχέσεων.

Στις εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις των ακινήτων που απειλούνται ή ήδη βαρύνονται με προσημειώσεις από τρίτους και τράπεζες, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, οι ιδιοκτήτες τους, καθώς δεν είναι κύριοι των ακινήτων, δεν μπορούν να προβαίνουν σε δηλώσεις τακτοποίησης και πληρωμές των σχετικών προστίμων.

Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις αποξενώνουν τον ιδιοκτήτη από κάθε δικαίωμα επί του ακινήτου. Παράλληλα βέβαια το κράτος, οι δήμοι κ.λπ., εξακολουθούν να εισπράττουν τους πάσης φύσεως φόρους, τέλη και εισφορές από τους φερομένους ως ιδιοκτήτες.

Μνήμες Κατοχής

Οι τράπεζες, από την πλευρά τους, κατά κύριο λόγο ακολουθούν τη γραμμή της μείωσης της αξίας των ακινήτων. Στις αιτήσεις που κάνουν οι τράπεζες για να μειώσουν τις τιμές εκκίνησης του πλειστηριασμού, επικαλούνται μειονεκτήματα των ακινήτων, μεταξύ των οποίων και οι πολεοδομικές παραβάσεις. Με αυτή την τακτική ουσιαστικά οι τράπεζες αφ' ενός ρίχνουν την τιμή του ακινήτου, αφ' ετέρου διώχνουν τους επίδοξους αγοραστές, αφού ακίνητο με πολεοδομική υπέρβαση δεν μπορεί να μεταβιβαστεί.

Ο λόγος είναι ότι ουδείς μηχανικός θα δεχθεί να παρανομήσει και να βεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις στο ακίνητο, τις οποίες όμως η τράπεζα έχει ανκοινώσει στη διαδικασία εκπλειστηριασμού με επίσημο τρόπο.

Αρμόδιοι παράγοντες παρακολουθούν τις εξελίξεις, θέτουν το ερώτημα εάν αυτή η πρακτική που ακολουθείται από τις τράπεζες, με την ιδιότυπη αχρήστευση εκατοντάδων χιλιάδων ακινήτων ώστε να μην μπορούν να μεταβιβαστούν εξαιτίας πολεοδομικής υπέρβασης, εξυπηρετεί το στόχο μείωσης της τιμής του, για να το αποκτήσουν οι ίδιες σε εξευτελιστική τιμή.

Οι ίδιοι παράγοντες θυμίζουν ότι «το φαινόμενο να βγαίνουν στο σφυρί ακίνητα για ένα καρβέλι ψωμί γινόταν από τις τράπεζες και στη γερμανική Κατοχή του 1941, αλλά μετά την Κατοχή, τα εκποιηθέντα με αυτές τις μεθόδους ακίνητα διά νόμου αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους».

Προτάσεις

Για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο απαξίωσης και εκποίησης των ακινήτων λόγω πολεοδομικών υπερβάσεων, τεχνικοί και οικονομικοί παράγοντες που γνωρίζουν το θέμα προτείνουν:

1 Για τα δεσμευμένα ακίνητα να μην ισχύει προθεσμία τακτοποίησης πολεοδομικών παραβάσεων μέχρις εκκαθαρίσεως του ιδιοκτησιακού τους καθεστώτος.

2 Τα προσημειωμένα ακίνητα και ειδικότερα αυτά που βρίσκονται σε καθεστώς πλειστηριασμού, θα πρέπει οι πλειστηριάζοντες, τράπεζες ή άλλοι φορείς που κεφαλοποιούνται υπέρμετρα, να τακτοποιούν πρώτα τις όποιες πολεοδομικές παραβάσεις υπάρχουν, αφού δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση.

3 Οι ιδιοκτήτες και οι επιχειρήσεις που τα ακίνητά τους βρίσκονται υπό πλειστηριασμό να μην υποχρεούνται σε εξόφληση φορολογικών και άλλων επιβαρύνσεων, αλλά αυτές τις επιβαρύνσεις να τις αναλαμβάνουν οι πλειστηριάζοντες προκειμένου να διεξαχθεί ο πλειστηριασμός.

4 Οι ιδιοκτήτες ακινήτων να δηλώνουν στο Ε9 ότι το ακίνητο δεν τους ανήκει πλέον, με βάση αποδεικτικά στοιχεία και τα ακίνητα να χρεώνονται στους πλειστηριασμούς.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/15_9.html

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ‏


Γράφει ο Τάσος Μελετόπουλος

Διανύουμε την πιο έκρυθμη εποχή μετά την ανατροπή της Ελληνικής Δημοκρατίας από τη χούντα των συνταγματαρχών. Οι ηγέτες που οδηγούν τη χώρα είτε προς την αναγέννησή της, είτε προς την
καταστροφή, είναι οι εξής τρεις: Ο κ. Αντώνης Σαμαράς – που όλοι θυμόμαστε ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και μετά «εξορίστηκε» από τον πολιτικό βίο για πάνω από μια δεκαετία, για να εκλεγεί μετά αρχηγός της Ν.Δ. από τα μέλη του κόμματος, αφήνοντας πίσω την κα Ντόρα Μπακογιάννη. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος που, ασυγκράτητος και ιδρωμένος, μεσάνυχτα και κάτι, κατηφόρισε προς το Ζάππειο τη νύχτα της μεγάλης ήττας του ΠΑΣΟΚ διεκδικώντας την αρχηγία από τον ηττημένο κ. Γιώργο Παπανδρέου, (και μετέπειτα ως υπουργός Οικονομικών κράτησε στο γραφείο του, για ενάμιση χρόνο, το περίφημο στικάκι της λίστας Λαγκάρντ). Και, τέλος, ο «Αριστερός» κ. Φώτης Κουβέλης, που εμφανίζεται ως προστάτης των λαϊκών στρωμάτων, ενώ ταυτόχρονα βάζει πλάτη στα πιο σκληρά φορολογικά μέτρα και εργασιακά νομοσχέδια, που γνώρισε ποτέ η πατρίδα. Κι ενώ έχουμε εμπιστευθεί στους τρεις αρχηγούς τη μοίρα μας και αναμένουμε το φως στο τούνελ, όπως ο διψασμένος ένα ποτήρι νερό, την ίδια στιγμή η ανεργία σκαρφαλώνει στο 30%, οι φόροι πέφτουν χαλάζι, η τρομοκρατία κερδίζει έδαφος στους νέους, η Χρυσή Αυγή καθιερώνεται σαν τρίτο κόμμα στην προτίμηση του πληθυσμού, δύο νέοι σπουδαστές χάνουν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις διοξειδίου του άνθρακος από αναμμένο μαγκάλι σε κλειστό χώρο, επειδή δεν είχαν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο, εκατομμύρια άλλοι συμπολίτες μας παγώνουν στα διαμερίσματά τους, φορολογούμενοι χάνουν τα σπίτια τους και ο κ. Γ. Παπανδρέου χειροκροτείται με ενθουσιασμό, ενώ προσέρχεται στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του κυρίου Μητσοτάκη παρευρέθηκε σύσσωμη η οικονομική ελίτ της χώρας, που τον καταχειροκρότησε όταν ανέφερε ότι επιβάλλεται να γίνουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα, σημείο που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο - αν μη τι άλλο να απολυθούν, άμεσα, επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι και λουφαδόροι. Οι ίδιοι πολιτικοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν ακόμη τον τόπο και οι επιχειρηματίες - φίλοι και συνεργάτες τους - που πρωταγωνιστούσαν και ακόμη διαχειρίζονται τις μεγάλες επενδύσεις, ακολουθούν κατά γράμμα κάθε διαρθρωτική αλλαγή που επιβάλλει η τρόικα - εκτός των απολύσεων, για προφανείς λόγους - να μην εξαναγκαστεί η τρικομματική κυβέρνηση να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές. Με κάθε τρόπο επιδιώκουν να πείσουν την ανάστατη κοινωνία πως το αλισβερίσι μεταξύ τους έληξε κι ότι κοινό τους συμφέρον πια είναι η σωτηρία της χώρας κι όχι το αλόγιστο κέρδος εις βάρος του Δημοσίου.

Κι ενώ στη χώρα μας όλοι όσοι διαδραμάτισαν κεντρικούς ρόλους στην πολιτικοοικονομική ζωή του τόπου - πολιτικοί, επιχειρηματίες, συνδικαλιστές - παραμένουν στις θέσεις τους ασκώντας εξουσία, στην Πορτογαλία τα συνδικάτα αντιδρούν κατεβάζοντας 1.500.000 κόσμο στους δρόμους διεκδικώντας καλύτερη μεταχείριση από την τρόικα, όπως και στην Ιρλανδία και την Ισπανία. Τέτοιου μεγέθους διαδηλώσεις, που να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, δεν γίνονται πια στην Αθήνα, επειδή εργατοπατέρες και οργανωμένα συνδικάτα έχουν χάσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των εργαζομένων. Άπραγος ο κόσμος, δίχως να διοχετεύει τον θυμό του σε πορείες, αποθηκεύει θυμό, υπομένοντας τις απειλές για φυλάκιση, ακόμη και για μικρά χρέη, που εκτοξεύει η κυβέρνηση, ώσπου να γίνει το απρόβλεπτο, που θα πυροδοτήσει την έκρηξη. Τότε, όμως, θα είναι πολύ αργά για αυτοσυγκράτηση και ψύχραιμους σχεδιασμούς.

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_7284.html

Έρως πολιτικός, όρυγμα Ευπαλίνου και τα πολιτικά ενέραστα ταμτάμ

Είναι ήδη πολλά καλά στημένη η φάκα της συνταγματικής αναθεωρήσεως στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ώστε μετά την de facto κατάλυσίν των, επίσης σκοπείται και η de jure κατάλυσις των καταστατικών χαρτών των 2 (δύο) πολιτειών του ελληνικού μας έθους και έθνους [1][2]. Η φάκα είναι στημένη πολλά καλά από....
τους υπέρμετρα υπερηφάνους Ρωμαίους κατακτητές μας, που ακόμα διαφεντεύουν την Ελλάδα και την Κύπρο μας.

Δεν είναι ούτε Ελληνίδες ούτε Έλληνες οι άνθρωποι τούτοι. Είναι οι βάρβαροι μεν, αλλά και υπέρμετρα δε υπερήφανοι Ρωμαίοι κατακτητές μας, που κατέστρεψαν την Κόρινθο το 146 π.Χ.

Τόση ήταν η βαρβαρότητα και η επιστημονική τους αμάθεια που, αφού κατέλαβαν την Σάμο, παρά το όρυγμα του Ευπαλίνου, οι Ρωμαίοι κατασκεύασαν υδραγωγείο γύρω από το βουνό. Ίσως ο μεσαίωνας δεν θα υπήρχε ποτέ, εάν το βάρβαρο Λάτιο δεν είχε καθυποτάξει τον ελληνικό μας κόσμο και πολιτισμό [3].

Κατά την διάρκεια της σχόλης μας, μία αληθινή Ελληνίς και ένας αληθινός Έλλην ασχολούμεθα με πράγματα όπως είναι ο δήμος και η πολιτεία της εν ελευθερία πολιτικής μας κοινωνίας ανθρώπων με ‘πολιτειότητα’ ή citizenship, ανθρώπων δηλαδή που κατακτούν την ιδιότητα του πολίτου. Το μόνον όμως διά το οποίον κεκομμένοι εἰσί οι βάρβαροι Ρωμαίοι κατακτητές μας ακόμα και σήμερα, φυσικά είναι η δική τους βαρβαρική res publica ή republic.

Στην των βαρβάρων Ρωμαίων βαρβαρική res publica ή republic λοιπόν, δεν εκλαμβάνεται καν ως μία υπαρκτή οντότης η εν ελευθερία πολιτική κοινωνία των ανθρώπων, αλλά είναι πάντα διά τούτους η χειραγωγημένη αγέλη ή η μάζα των αποκομμένων από την κοινωνία ατόμων (the public), που είμαστε υποχρεωμένα, δηλαδή έχουμε το ατομικό καθήκον (duty), να εκλέγουμε μίαν ελέω θεού κυβέρνησιν. Διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως και ακατόρθωτον, το να ξεπεράσουν οι βάρβαροι Ρωμαίοι την άρδην απολυταρχική, ιμπεριαλιστική τους ιδιοσυγκρασία.

Μάταια μερικοί Ρωμαίοι προσπάθησαν ηρωικά και με σθένος να το καταφέρουν τούτο, όπως, π.χ., ο Κικέρων Μάρκος Τύλλιος και ο Μάρκος Αυρήλιος Αντωνίνος Αύγουστος. Μετά όμως την κατάλυσιν της των Αθηναίων αυθεντικής και εν πλήρη λειτουργία δημοκρατίας, δεν τους βοηθούσε και πολύ επί τούτου η πολιτική φυγή του Επικούρου: «Εί καλῶς είρηται το λάθε βιώσας», και του στωικού Επικτήτου: «ανέχου και απέχου».

Στην μεταμοντέρνα μας προσωρινότητα, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς αποτελούν ζωντανά παραδείγματα της άρδην απολυταρχικής, ιμπεριαλιστικής ιδιοσυγκρασίας των βαρβάρων Ρωμαίων κατακτητών μας. Αν και ελληνόφωνοι, οι βαρβαροι τούτοι Ρωμαίοι πρέπει εκτάκτως να συναντηθούν την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 [4], γιά να σκαρφιστούν τα απαραίτητα επικοινωνιακά τους κόλπα, π.χ., [5], ώστε πεισματικά να εξακολουθούν να στερούν αμφότερες τις κυριαρχίες (sovereignties) του ελληνικού μας έθους και έθνους, από τις προσφορές της χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, προς τον ελληνικόν μας κόσμο στην Ελλάδα και στην Κύπρο [6].

Δυστυχώς όμως, οι βάρβαροι Ρωμαίοι κατακτητές μας δεν περιορίζονται στον Νίκο Αναστασιάδη (ΔΗΣΥ) και στον Αντώνη Σαμαρά (ΝΔ). Βρίθει σαπροφύτων το περιβόλι της κομματοκρατίας: Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου Καραμανλής (ΝΔ), Γεώργιος Jeffrey Ανδρέα Παπανδρέου (ΠαΣοΚ), Λουκάς Παπαδήμος (Trilateral Commission), Γιάννης Στουρνάρας (Λέσχη της Ρώμης), Αλέξης ή Axel Τσίπρας (ΣυΡιζΑ) κ.ο.κ.

Πέραν δε των μεμονομένων αυτών ατόμων, οι άσπονδοι εχθροί του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού επίσης είναι και καλά οργανωμένοι. Ποτέ δεν πρέπει να περνά στην λήθη η μαύρη αλήθεια όλων εκείνων των οργανισμών, που τα σαπρόφυτα-κομματάνθρωποι (elite) έχουν στήσει επιμελώς προς τον αφανισμόν και την από προσώπου Γης εξαφάνισιν του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, π.χ., το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ: http://www.eliamep.gr/) και το Center for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe (CDRSEE: http://www.cdsee.org/).

Εσύ όμως μην σκιάζεσαι κανέναν άσπονδο εχθρό του ελληνικού μας κόσμου, είτε είναι άτομο είτε είναι οργανισμός. Αρκεί μόνον να τους τσακίσουμε εμείς πρώτα όλους τους κομματανθρώπους τούτους, πριν να μας τσακίσουν εκείνοι.

Το πως ακριβώς εκείνοι ήδη προσπαθούν να μας τσακίσουν, το ομολογεί ένας πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Χένρυ Κίσινγκερ (Heinz Alfred Kissinger), ενώ αποκαλύπτει το τι ακριβώς συμβαίνει στην Μέση Ανατολή [6]. Πως όμως ξεπερνάμε αυτήν την εικόνα της αμφισβητήσεως και του φόβου, που διασπείρουν τα πολιτικά ανέραστα ταμτάμ, τα οποία κρούουν ρυθμικά όλα τα σαπρόφυτα της κομματοκρατίας τους;

Όχι βέβαια με τα παροδικά συναισθήματα της αγάπης ή της εμπιστοσύνης, αλλά με το ελληνικότατον ερωτικό μας δαιμόνιο, που μέσα του είναι βαθειά ριζωμένη η Αρετή, ένας από τους βασικούς πυλώνες του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού: Η Αρετή είναι «έξις προαιρετική» και επομένως η έφεση για την απόκτησή της είναι από τη φύση της ριζωμένη στο Ερωτικό Δαιμόνιο. Ο Πολιτικός Έρωτας απαιτεί την επίτευξη της Aρετής από τους πολίτες [7].

Η Αρετή επίσης είναι γνώσις. Η δε γνώσις είναι η εμπραγμάτωσις της πληροφορίας είς πράξιν.

Αυτές είναι ακριβώς οι πληροφορίες που τόσον άφοβα αντιπαραθέτουν στα πολιτικά ιδιοτελή [8], ενέραστα ταμτάμ της κομματοκρατίας και της διεθνούς χρηματιστικής δογματικής, ο κ. Αντώνιος Βαλσαμάκης, Εκπρόσωπος Τύπου, και ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, Πρόεδρος, Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/), στον artFM της Κύπρου, στις 8.3.2013 [6]. Η εμπραγμάτωσις των πληροφοριών τους σε συλλογικές πράξεις υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου, όχι μόνον θα δημιουργήσει την απαραίτητον προς την Αρετήν ελληνογνωσίαν, αλλά θα επιβεβαιώσει ξανά τον Σάμιο Πυθαγόρα, που ακόμα μας παροτρύνει, από το σημερινό Πυθαγόρειο της Σάμου, να διαλέξουμε τον κάλλιστον τρόπον ζωής (ο βίος άριστος), τον οποίον η συνήθεια (έξις) θα τον καταστήσει τον πλέον ευδαίμωνα (ηδύν).



Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

[1] Γιάννης Καλεμκερίδης, Συνταγματική αναθεώρηση: ελπίδα ή παγίδα;
http://e-politiki.blogspot.com/2012/04/blog-post_9620.html

[2] Επί της λογοδοσίας του πολιτικού προσωπικού
http://contogeorgis.blogspot.com/2013/03/blog-post_5.html

[3] Ευπαλίνειο Όρυγμα: http://www.youtube.com/watch?v=OpAIcQds_g0

[4] Αύριο φθάνει στην Αθήνα ο Νίκος Αναστασιάδης
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/500974/aurio-fthanei-stin-athina-o-nikos-anastasiadis/

[5] Και νέο «δώρο» στους έχοντες και στους «άρπαγες»
http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/2009-06-11-19-34-56/13085-2013-03-10-12-32-40

[6] Ο κ. Αντώνιος Βαλσαμάκης και ο Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης στον artFM, 8.3.2013
http://www.youtube.com/watch?v=Tm923514Un0, http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2013/02/600.html.

[7] Διοτίμα: Έρως Πολιτικός - ιστολόγιο με ομιλίες και μελέτες του John P. Anton (Αντωνόπουλος)
http://diotimablog.blogspot.com/.

[8] Γιώργος ΔΕΛΑΣΤΙΚ, Πολιτικά ιδιοτελής ήταν η αγιοποίηση του Κων. Καραμανλή
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63794063

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3137.html

Εκπαιδεύοντας την ανθρωπότητα στην πρώτη επαφή με ... εξωγήινους - Βίντεο


Αυτό το βίντεο είναι μακράν το πιο ισχυρό βίντεο μικρού μήκους που έχει παραχθεί (πρόσφατα) για την πρώτη επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς. Είναι σαφές, περιεκτικό και ακριβή, και όταν οι περισσότεροι από εμάς είμαστε έτοιμοι θα συμβεί. Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να μοιραστείτε αυτό
το βίντεο με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε, πιστούς και μη πιστούς.

Σε ένα επίπεδο, θα υπάρξει ένα τεράστιο ποσό κατάπληξης και δέους, όταν η επαφή θα συμβεί στην απεραντοσύνη του σύμπαντος. Από την άλλη πλευρά θα υπάρχει επίσης και ένας μεγάλος φόβος, και όπως ο Stephen Hawking έχει πει: ότι όταν ένας τεχνολογικά προηγμένος πολιτισμός έρθει στη Γη, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι όπως όταν οι Ευρωπαίοι πήγαν στον νέο κόσμο.



Αποκάλυψη
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_177.html

Μετεωρίτης εκρήγνυται πάνω από την Ιαπωνία και UFO τον παρακολουθεί - Βίντεο


Σε αυτό το βίντεο έχουμε πολλά πλάνα του μετεωρίτη που εντοπίστηκε πάνω από την Ιαπωνία, αλλά μόλις δευτερόλεπτα πριν από την έκρηξη του, ένα UFO εμφανίζεται μακριά και προς τα αριστερά του.

Αυτό το UFO κινείται αργά για δύο δευτερόλεπτα και πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Δεδομένου ότι ο μετεωρίτης εκρήγνυται, παρακαλούμε να παρατηρήσετε το φως γύρω από το UFO που είναι σαν μία ασπίδα που το προστατεύει από την έκρηξη.

Ημερομηνία παρατήρησης: 14 Φεβρουαρίου του 2013



Αποκάλυψη
http://www.triklopodia.com/2013/03/ufo.html

Οργή για τα φτηνά χέρια στα Κρητικά ξενοδοχεία - Ξένοι δουλεύουν για 300 ευρώ


Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των συνδικαλιστικών φορέων της Κρήτης αναφορικά με το το φαινόμενο των φτηνών ξένων εργατικών χεριών που αναμένεται να θεριέψει και την ....
φετινή τουριστική σεζον. Ήδη σε έντυπα πανελλήνιας εμβέλειας κυκλοφορούν αγγελίες από νόμιμα γραφεία ευρέσεως εργασίας από τη Ρουμανία που διαφημίζουν φτηνό εργατικό προσωπικό με μισθούς που δεν ξεπερνούν τα 300 ευρώ ...

Το φαινόμενο πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με τα ξενοδοχεία και στην Κρήτη να προχωρούν σε απολύσεις ξενοδοχοϋπαλλήλων που θεωρούνται ακριβοι και να τους αντικαθιστούν με νεαρούς σπουδαστές από το εξωτερικό που κάνουν την πρακτική τους είτε με αλλοδαπούς που εργάζονται με πολύ χαμηλότερο μεροκάματο και πολλές φορές χωρίς να έχουν ασφαλιστεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ξενοδοχειακός όμιλος που διατηρεί πολυτελείς μονάδες στο νησί και μέσα σε μερικές ημέρες απέλυσε χωρίς αιτία 12 εργαζομένους. Το ζήτημα έχει απασχολήσει επανηλλειμμένως τόσο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όσο και τους συνδικαλιστές του τουριστικού κλάδου που κάνουν λόγο για πλήρη απαξίωση του Έλληνα εργαζόμενου. Η κατάσταση για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους με χρόνια και εμπειρία στο επάγγελμα είναι τραγική με τους περισσότερους να βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία με τους ανέργους στο νσηί τα τελευταία δυο χρόνια να έχουν ξεπεράσει τους 12.000.

http://prismanews.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/300_10.html

Ε, όχι δεν είναι αυτή η Ελλάδα!


Οι μισθοί επιχειρείται  να φθάσουν στα 300 ευρώ το μήνα για τους νέους ανέργους, το  μουσουλμανικό τέμενος θα κοστίσει στο Ελληνικό Κράτος 846.000 ευρώ και την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι εταιρείες στην Ελλάδα εμπλέκονται με την .....
γνωστή Senomyx, η οποία χρησιμοποιεί έμβρυα για μελέτες σχετικές με ενισχυτικά γεύσεως.

Αυτή είναι η Ελλάδα…


Όσο για το  τρομο-μισθό των 300 ευρώ: Την  νομοθετική δυνατότητα να μπορούν να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση ζήτησαν εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.


Συνταξιούχοι των 300 και 400 ευρώ, άνεργοι, νέα παιδιά που εγκαταλείπουν την πατρίδα για ένα κομμάτι ψωμί , μισθωτοί που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης και ελεύθεροι επαγγελματίες που κατεβάζουν ρολά μια για πάντα και περιμένουν στα συσσίτια των δήμων και της Εκκλησίας για ένα πιάτο φαϊ.

Αυτή είναι η Ελλάδα

Οι Άστεγοι πληθαίνουν δραματικά κάνοντας πιο πυκνό το σύννεφο της απελπισίας που έχει σκεπάσει την Ελλάδα, τη χώρα του πνεύματος, της επιστήμης και των τεχνών. Μία ευλογημένη χώρα που κατάντησε να πουλιέται διεθνώς. Και πραγματικά, διότι ο ξένος τύπος βοά περί της χρυσής ευκαιρίας που συναντά κανείς για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα.

Ήδη ο Εμίρης έκανε την αρχή με την αγορά ενός νησιού. Πόσοι άραγε ακόμα εμίρηδες περιμένουν  να αρπάξουν λίγο χώμα… ΕΛΛΗΝΙΚΟ; Σίγουρα πολλοί αλλά στη παρούσα φάση ουδείς Έλληνας πατριώτης θέλει να γνωρίζει.

Ε, όχι δεν είναι αυτή η Ελλάδα!

Τώρα χρειαζόμαστε να επιστρατεύουμε  όλοι μας, υπομονή, επιμονή και τόλμη και να μην αποκρούσουμε κάθε προσπάθεια απαξίωσης της Ελλάδας μας που κάποτε  μετέδωσε το φως του πολιτισμού και της επιστήμης σε όλη την ανθρωπότητα. Αυτή που σήμερα θέλουν να μας αφανίσουν, τότε δεν υπήρχαν κάν στο χάρτη του κόσμου.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! ο Έλληνας έστω και φτωχός το ψυχικό μεγαλείο του δεν το χάνει ποτέ. Οι ομογενείς μας στέλνουν μηνύματα και αγωνίζονται για την επανόρθωση της πατρίδας μας. Ας ακολουθήσουμε  τα αδέλφια της άλλης Ελλάδας που συνεχίζει να ζει με τις αξίες που μας μετέφεραν οι πρόγονοι μας.

Φτάνει να το πιστέψουμε και  τώρα…


http://www.briefingnews.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5753.html

Πεπόνης – Μουζακίτης εναντίον τραπεζικής χούντας

 
Εξαγόρασαν πολιτικούς και συνειδήσεις. Έφεραν στην εξουσία το πολιτικό κάθαρμα που ξεπούλησε την Ελλάδα με το μνημόνιο, τους γέμισε τα σεντούκια και εξασφάλισε την ατιμωρησία τους. Τώρα κάνουν το παν να φυγαδεύσουν τους πολιτικούς τους υπαλλήλους.

Ακόμα και στις ΗΠΑ, οι τραπεζίτες που πήραν “κρατική βοήθεια” βγήκαν από τα γραφεία τους με χειροπέδες.

Στην Ισπανία, ο πατριώτης Ραχόι, υποχρέωσε την ΕΚΤ να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίηση φορτώνοντας τον εκεί “Παπαδήμο” με 7 κακουργήματα.


Στην Ελλάδα, όχι μόνον εξαθλίωσαν την κοινωνία για να καλύψουν τα κλεψιμέικα, τις χορηγίες κρατικών τραπεζών στην “αγία οικογένεια”, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜ”Ε”, όχι μόνο δεν τους έκλεισαν φυλακή, αλλά τους άφησαν αλώβητους στις θέσεις τους.


Οι ηθικοί αυτουργοί έχουν ονοματεπώνυμο. Εύγε Πεπόνη, εύγε Μουζακίτη. Όλοι οι Έλληνες στο πλευρό σας.


Πηγή 

Άλλος ένας Εβραίος... Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

Στο παρακάτω απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα θα ακούσετε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την καταγωγή του "ανατροπέα", όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του, Αλέξη Τσίπρα!

Μπορείτε στην συνέχεια της ανάρτησης να ακούσε ολόκληρη την....
εκπομπή του κ. Χατζάρα.

Αναρτούμε την συγκλονιστική εκπομπή του κ. Χατζάρα απο τις 21-2.. Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι πραγματικά συγκλονιστικές λόγω του ότι γίνονται όλες μαζι.
Μετά τις αποκαλύψεις αυτές θα έπρεπε τα αναφερόμενα πρόσωπα αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους.

Μερικά θέματα που αναφέρονται στην εκπομπή:

Εντεταλμένοι του Διεθνούς Ρουφιανισμού αυτοί που κτύπησαν τον Έλληνα διαδηλωτή επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Επαγγελματίες ρουφιανο-πράκτορες

Ο παραλογισμός των Κυπρίων ψηφοφόρων - Πως γίνεται οι Κύπριοι που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του σχεδίου Ανάν να ψηφίζουν κόμματα που λένε ΝΑΙ;

Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων.

Πως οι Εβραίοι διεισδύουν στα απανταχού εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα. Η περίπτωση του Εβραίου ιδρυτή του Σιωνισμού Benjamin - Theodore Herzl

Ο αβάπτιστος Γιωργάκης Παπανδρέου και η περίεργη σιγή της Εκκλησίας

Ο Αλέξης με το πραγματικό όνομα "Axel"!

Οι Σαραγκούσι που έγιναν Ραγκούση!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια Τσίπρα! Ο πρόγονος του Αλέξη που έκανε λαθρεμπόριο σταφίδας στην Βρετανία!

Και άλλες φοβερές αποκαλύψεις για τους "περιούσιους" που ευθύνονται για την κατάντια μας επειδή άλλαξαν ονόματα και θρήσκευμα και μας κυβερνούν!



www.pentapostagma.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5275.html

ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο NICK CAVE "Με πονάει να είναι αυτή η χώρα σε απόγνωση" ΒΙΝΤΕΟ


Οι «κεραυνοί» του Nick Cave ταξιδεύουν εδώ και λίγες ημέρες τις εικόνες από την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς το καινούργιο του τραγούδι που μιλά για την Ελλάδα της κρίσης, της ιστορίας και του μύθου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Η επιλογή του να αφιερώσει το τραγούδι «Lightning Bolts»στην Ελλάδα μόνο τυχαία δεν ήταν. Όπως δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής: «Ήμουν στην Αθήνα σε περιοδεία μαζί με τους Grinderman, όταν οι διαδηλωτές εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν. Έγραφα ένα τραγούδι για τα παιδιά και την ανικανότητα να τα προστατέψουμε από τον κόσμο που φτιάξαμε για αυτά.

Η παρουσία αυτής της ταραγμένης χώρας διείσδυσε μέσα στο τραγούδι. Πήρα την ιδέα από το ότι τα δικά μου δίδυμα παιδιά ήταν δώρο από τους Θεούς και τα ένωσα με τους διαδηλωτές της Αθήνας που συμβόλιζε την παρακμή του πολιτισμού. Στο τραγούδι μου τα δίδυμα παίζουν χαρούμενα, ενώ ο κόσμος καταρρέει τριγύρω τους» εξομολογείται και προσθέτει:

«Mε πονάει να βλέπω αυτή τη χώρα σε τέτοια απεγνωσμένη κατάσταση. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση των Ελλήνων. Τυχαίνει να γνωρίζω τους Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια και ξέρω πολύ καλά ότι είναι γεμάτοι πνεύμα, ανθεκτικοί και ασυγκράτητοι. Είναι μια χώρα που μου έχει δώσει τόσα πολλά στις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα».

Ο Nick Cave λατρεύει την Ελλάδα, την κουζίνα μας και τη ρεμπέτικη μουσική. Τις περισσότερες φορές που επισκέπτεται τη χώρα μας επιλέγει να διασκεδάσει σε κάποιο ρεμπετάδικο.
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters