Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η αντίληψη σου ως όπλο-Θέση Ένατη -Σχέδιο Αχιλλέας

Δεν υπάρχει θέση μέσα στο σύμπαν που να μην σε γνωρίζει! Δεν υπάρχει στιγμή που να μην είχες συμμετοχή στην εξέλιξη του σύμπαντος! Όλοι οι πρόγονοι σου εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια έστρωσαν τον δρόμο της σημερινής σου ύπαρξης!
Κάθε πράξη η μη πράξη σου ,κάθε δευτερόλεπτο κάθε στιγμή σου είναι ακόμα μια πινελιά στο χαοτικό ντόμινο αυτού του κόσμου! Κανείς από όσους πατάνε σε αυτό τον πλανήτη δεν είναι ξέχωρος με σένα η από σένα άλλα όλοι με το τρόπο που το σύμπαν έχει επιλέξει να κινείται ενεργούν ώστε και η δική σου ύπαρξη να περνά μέσα στην επόμενη απόφαση της!
Έχεις ξεχάσει άπλες πνευματικές αλήθειες ζώντας μέσα σε έναν πολιτισμό που οδηγείτε αποκλειστικά από το ψέμα.
Όλα όσα σε εκπαίδευσε ο πολιτισμός σου να υπηρετείς σε οδηγούν σε συνεχή απομάκρυνση του αληθινού λόγου ύπαρξης σου και αυτός δεν είναι άλλος από το να εξελιχθείς-να ανεβάσει την οκτάβα της συνείδησις σου ακόμα πιο ψηλά!!
Δεν είναι τυχαίο που αυτός ο πολιτισμός εξελίχτηκε κατά αυτόν τον τρόπο,ανάμεσα στον αγώνα επιβίωσης και συντήρησης της ύπαρξης του εγκατέλειψε των αγώνα να βρει την αλήθεια στο πνεύμα και ακολούθησε τον δρόμο που είδε ότι μπορεί να έχει επιτυχία πιο εύκολα ,τον δρόμο της ύλης!!
Στείλαμε σαν ανθρωπότητα εδώ και εκατοντάδες χρόνια κοσμοναύτες της γνώσης να βρουν την αλήθεια για τους πνευματικούς νόμους σε όλα όσα μας απασχολούσαν αλλά γύρισαν άπραγοι μέσα από την πίεση του αποτελέσματος με "Βούλα" που ζήτησαν οι άρχοντες αυτού του κόσμου!
Δημιουργήσαμε κανόνες και νόμους ,νόμους κοινωνικούς ,νόμους φυσικούς ,λογής λογής νόμους προς εξυπηρέτηση πάντα του δυνατού και αφήσαμε σε φατρίες και σέκτες τους πνευματικούς νόμους μιας και δεν μπορούσαν να έχουν την "Βούλα" του συστήματος έρευνάς που προαποφασίσαμε να έχουμε!
Όπως ο ερωτευμένος που μόλις απορρίφθηκε και για να αντέξει την πικρή γεύση του άπιαστου έρωτα συνθηκολογεί και δημιουργεί προσυμφωνιεςμε την καρδία του σε νέους κανόνες σε νέες θέσεις και αντιδράσεις έτσι και εμείς προσυμφωνήσαμε στην μη ύπαρξη η αποδοχή όλων όσων δεν ήμασταν ικανοί να φτάσουμε!
Κάθε απόφαση είναι σημαντική για το μέλλον ,κάθε προ-αποφασητου παρελθόντος έχει αντίκτυπο σε σένα σήμερα!
Ο κόσμος μας και οι άρχοντες του συνθηκολόγησαν με την ήττα , προσυμφωνησαν στην μη ύπαρξη κανόνων και νόμων για όλα όσα δεν μπορούσαν να λύσουν τον γρίφο!! Αυτή η ήττα ήταν βαριά ,τόσο βαριά που η επόμενη κίνηση ήταν να πιαστούν από κάτι που μπορούσε να φέρει αποτέλεσμα,από ένα μοντέλο που θα προσέφερε φως στο τούνελ!
Εμείς από την άλλη οι απλοί άνθρωποι δεν αφήσαμε ποτέ την αμφισβήτηση να μας ενοχλήσει , δεν αναρωτηθήκαμε ποτέ αν όλα όσα έκαναν και αποφάσισαν για εμάς οι πρόγονοι μας ήταν τα καλύτερα για εμάς! Αν οι στιγμές ,οι πιέσεις ,οι συνθήκες και όλα όσα η ιστορία τους μας διδάσκει ήταν τα χείριστα και όχι τα βέλτιστα για αποφάσεις!
Εκτελούμε όλους τους κανόνες μέσα στην κοινωνία μας , εκπαιδευόμαστε φανταστικά για αυτό από πολύ μικρή ηλικία μέσα από φυτώρια παραγωγής καλών υπηκόων !
Οι νόμοι γίνονται για εμάς ένα είδος ναρκωτικού ,παίρνοντας μια μικρή δόση προσωπικής δικαιοσύνης όταν το χρειαστούμε δίνουμε το δικαίωμα στους ίδιους άρχοντες να αποφασίζουν για εμάς σε πολύ πιο σημαντικά γεγονότα για το είδος μας και την ύπαρξη του !
Μέσα σε όλα όσα δεν μπορέσαμε μέχρι σήμερα να κατανοήσουμε είχαμε και ένα ακόμα αγκάθι ..το συμφέρον!
Είμαστε ένα είδος που έμαθε-αποδέχτηκε να ζει από το ψέμα , οι κοινωνία που επιτρέψαμε να υπάρχει κινείται αποκλειστικά μόνο από αυτό! Σκέψου την κάθε ήμερα σου και δες μόνος σου πόσο αναγκασμένος είσαι να ψεύδεσαι για να καταφέρεις να επιβιώσεις! Όπου υπάρχει συμφέρον του ενός ,όπου υπάρχει πώληση ,όπου υπάρχει ανταγωνισμός ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ,όπου ,όπου ,όπου ...υπάρχει και ψέμα!! Απλό ζεστό,χοντροκομμένο περιούσιο ΨΕΜΑ!
Άλλα εσύ ποτέ δεν αναρωτήθηκες αν αυτό το ψέμα επηρεάζει την συγχρονικοτητα σου , την αποστολή σου στην Ζωή , το ντόμινο της ευτυχίας και αφθονίας σου! Η πιο σκληρά πόσο με όλα αυτά τα ψέματα έχεις ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ αρνητικά την εξέλιξη των συνανθρώπων σου?
Σε μια κοινωνία λοιπόν που στηρίζεται στην μη αλήθεια (ΛΗΘΗ) είναι το πλέον λογικό να υπάρχουν στιγμές εκτόνωσης ,στιγμές εκκαθάρισης , επαναλήψεις της χρόνο ιστορίας!
Όταν το ψέμα συσσωρεύσει όγκους μίσους και αντιπαλότητας τότε η μόνη λύση επανεκκίνησης του συστήματος είναι η καταστροφή και ανοικοδόμηση !
Μέσα από το ψέμα παράγεται το ΔΟΓΜΑ , είναι η καλύτερη άμυνα όλων των ανθρώπων που η απέναντι εχθρική πλευρά τους απειλεί σαν ύπαρξη!
Όταν έχεις διαφορετική άποψη ανάμεσα σε δυο αντικρουόμενες δυνάμεις σε εξωθούν και οι δυο σε ένα νέο δόγμα! Αν πχ σήμερα μιλήσεις για την χρυσή αυγή και θελήσεις να πεις ότι πρέπει να υπάρχουν και μεσαίες λύσεις και όχι των άκρων θα κατηγορηθεις σαν κομουνιστής ,αν κάνεις το ίδιο και μιλήσεις σε κομμουνιστές και πεις τα ίδια θα σε πουν φασίστα!! Εξωθησε και εσύ λοιπόν στα άκρα όπως κάνει όλος ο κοινωνικώς ιστός όταν πλέον τα ΔΟΓΜΑΤΑ θέλουν να βρουν μόνο την δική τους ΑΛΗΘΕΙΑ και όλο αυτό συμβαίνει απλά επειδή μόνο και μόνο ....έχουμε ξεχάσει ότι προσυμφωνήσαμε να είμαστε ΨΕΥΤΕΣ!!!
Ο δογματικός πλέον άνθρωπος πέφτει ξανά από συνήθεια εκαπιδευσης σε νέα παγίδα ,ψάχνει μόνο την δική του ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ αλήθεια και όλο αυτό το τσίρκο καταντάει να κάνει το είδος μας να ζει μόνο από το ΨΕΜΑ!
Ταυτόχρονα η εμμονή του δόγματος μας κάνει να μην έχουμε αυτιά για τίποτα πέραν της δικής μας αλήθειας φτάνοντας σε σημείο τον άνθρωπο να ΜΙΣΕΙ την ύπαρξη ,τον κόσμο όλο γιατί αυτός ο κόσμος δεν είναι η δική του εικόνα του κόσμου! Αν αναρωτιέσαι γιατί λοιπόν σήμερα υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν και ενδόμυχα θέλουν μια αποκάλυψη μόλις πήρες την απάντηση σου!
Με τον ένα η τον άλλο τρόπο αυτό το γρανάζι θα γυρίσει , το σύστημα όπως κάνει εδώ και αιώνες θα δημιουργήσει την πόλωση ώστε να φέρει την εκκαθάριση για να μπορεί να συνεχίσει ξανά μερικές δεκαετίες μη χάνοντας κανένα ηνίο από τα κεκτημένα του!
Υπάρχει μόνον ένα μικρο αλλά σε όλο αυτό όμως , τι γίνεται αν εσύ σήμερα αποφασίσεις να κοιτάξεις με νέα αντίληψη αυτόν τον κόσμο?
Τι γίνεται αν αποφασίσεις να αφήσεις ένα μικρο περιθώριο πίστης και σε πνευματικούς συμπαντικους νόμους? Έχεις σήμερα αποδεχτεί την βαρύτητα γιατί να μην αποδεχθείς λοιπόν ότι και η σκέψη σου , το πνεύμα σου ,η ενέργεια σου πρέπει και είναι λογικό να έχει ΝΟΜΟΥΣ?
Αν κάτι μπορεί να επηρεάσει την ύλη σου γιατί να μην υπάρχει κάτι άλλο να επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι? Τον τρόπο που η αρμόνια είναι κοντά σου ? Τον τρόπο που η αφθονία πλαγιάζει μαζί σου ? Τον τρόπο που οι λέξεις σου μπορούν να δημιουργήσουν ντόμινο γεγονότων?
Δεν είναι τα πράγματα τόσο δύσκολα ούτε τόσο κρυφά , να θυμάσαι ότι η κοινωνία μας προσυμφώνησε αυτό το κομμάτι να το παει στο ράφι και σε ανάγκασε να προσυμφωνησεις και εσύ σε μια πραγματικότητα ....στη πραγματικότητα ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν η το λιγότερο ότι δεν μπορούν να γίνουν κτήμα σου!
Σκέψου για λίγο ένα απλό παράδειγμα , όλοι (θα έλεγα όλοι μας αλλά συγνώμη δεν μπορώ να λέγω ψέματα έχω ξεκινήσει το ταξίδι ήδη) φοβούνται να μην έρθουν ποτέ στην ανάγκη Τρίτων , εκτελώντας κανόνες και νόμους αυτού του πολιτισμού εκπαιδεύεσαι στην δική σου αυτάρκεια και κατά επέκταση στον ανταγωνισμό κοκ πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ηττημένος στο παιχνίδι αυτής της στημενης συναινετικής φούσκας αν αναγκαστείς να ζητήσεις βοήθεια ..και μάλιστα βοήθεια από ξένους!!! Είναι ίσως ο χειρότερος εφιάλτης για πολλούς να ζούσαν μερικές χρονικές στιγμές που άλλοι η αν θέλετε ψυχές άλλων θα έλεγχαν απόλυτα την ροή της δικής τους ψυχής.Πχ αν φας , αν έχεις κάπου να μείνεις , μια προστασία από κάτι εχθρικό κοκ...Τρομακτικό εε?
Πριν λοιπόν σου δείξω ένα εμφανέστατο πνευματικό κανόνα να σου πω ότι σε αυτή την μοίρα είμαστε όλοι!! Μάλλον για να το καταλάβεις καλύτερα σε αυτή την μοίρα είναι πολλοί λαοί σήμερα ώστε εγώ και εσύ να έχουμε να λέμε ότι ...ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!! ...ΑΛΛΑ ακόμα και όταν το λες αυτό ...δεν γνωρίζεις πόσο ψέματα λες στον εαυτό σου!!
Πες μου λοιπόν πότε και ποια στιγμή έκανες κάτι που στηριζόταν μόνο σε αυτούς που γνώριζες? Πότε προσπάθησες να πετύχεις το ψεύτικο όνειρο σου και δεν εψαχνες να βρεις τρόπους να σε εμπιστευτούν οι άγνωστοι ?να σε προτιμήσουν!! Να επιλέξει η ψυχή τους να σου δώσουν ένα νέο ντόμινο κατεύθυνσης ,αυτό που θελησες , αυτό που ονειρεύτηκες μέσα στο ματριξ και το πρόγραμμα σου έδωσε τα εργαλεία!
Όλοι είμαστε συνδεμενοι , όλοι εκτελούμε ένα σχέδιο , όλοι θέλουμε να φτάσουμε στο νέο σημείο συνείδησης ! Για αυτό είμαστε εδώ !
Όλα συνδέονται , η αποφάσεις σου ,οι δικές μου , τα όνειρα σου ,τα δικά μου ,ο χρόνος σου ,ο χρόνος μου! Το παρελθόν ,το μέλλον ,ΟΛΑ! Αυτό που εγώ κάνω σήμερα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην Ζωή σου ,αυτό που θα αποφασίσεις Μετα από αυτό που διάβασες έχει αντίκτυπο και σε μένα αλλά και στον άγνωστο άνθρωπο που τελικά ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ!
Η αντίληψη σου είναι ,είναι το μόνο όπλο .Είναι το όπλο που ξεκλειδώνει νέες προοπτικές ,άλλες οπτικές γωνίες ,νέα σενάρια !
Εσύ έχεις επιλέξει αυτή την συμφωνία , εσύ έχεις βάλει την ταμπέλα του σωστού και του λάθους , εσύ έχεις βάλει τα όρια της φυλακής σου! Τα όρια υπάρχουν πάντα για να μας δείχνουν μέχρι που πρέπει να φθάσουμε για να τα αλλάξουμε! Εσύ είσαι ένα πιόνι που σου έδωσαν συγκεκριμένες κινήσεις στην σκακιέρα, τι κάνεις λοιπόν? Θα παίξεις στο σκάκι τους ?" η θα δημιουργήσεις νέο τερέν? νέα σκακιέρα με νέες κινήσεις?
Κατέβασε τώρα τις ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥΣ, δεν "είσαι" κάτι ,δεν "είσαι" κόκκινος ,μαύρος ,άσπρος !! Δεν έχεις μόνο εσύ την ΑΛΗΘΕΙΑ , η ανθρωπότητα ολάκερη δεν γνωρίζει που πηγαίνει κάθε μέρα!!
Τίναξε την ρετσινιά , είσαι ΥΠΑΡΞΗ σε άμεση συνεργασία με το σύμπαν, ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ , ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ , ΖΗΣΕ "ΕΣΥ"!
Είμαι ο Αχιλλέας , επέλεξα αυτό το έργο σε αυτή την χρονική στιγμή .Δεν υπάρχουν εγγυήσεις , δεν υπάρχει τερματισμός και δεν υπάρχει και στόχος πέραν από το ΕΜΕΙΣ ! Σε χρειάζομαι για να εξελιχθώ , για να βοηθήσω την Ζωή να περάσει στην Αθανασία! Με χρειάζεσαι για να θυμηθείς!
Κράτα την πέτρα μου μέσα στην καρδία σου , μην φοβάσαι τον χρόνο , βγες από την λήθη σου και αφησε τον ευατο σου στην συνχρονικοτητα που έχω ήδη ξεκινήσει για σένα! Τίποτα κρυφό ,όλα θα ειπωθούν , όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν το σύμπαν επιλέξει ότι ήρθε η στιγμή να σπάσουν τα ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !
Η αντίληψη σου ως όπλο-Θέση Ένατη -Σχέδιο Αχιλλέας
 
http://www.katohika.gr/2013/03/i-antilipsi-sou-os-oplo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters