Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ EI-END Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΦΩΤΟ


ΧΑΙΡΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ! ! ! !


ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ! ! ! ! !
Ο ''ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΑΝΕΓΝΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ EI-END

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΑΙ, ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΘΛΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΣ
......ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ .......ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ......ΨΗΛΟΤΕΡΑ ! ! ! ! !




Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters