Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ; ΒΙΝΤΕΟ



ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΕΩΝ, ΜΑΣΟΝΩΝ, ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ , ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ''ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ'' !ΒΙΝΤΕΟ>>
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/blog-post_695.html
 

Πάνω από 12.500 οικογένειες στην Ηλεία ζουν σε συνθήκες φτώχειας

http://www.patrisnews.com/sites/default/files/field/news/image/ftoxeia_hleia_2.jpg 
Όλο και περισσότερο αυξάνεται η φτώχεια στη Χώρα μας, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται κατά καιρούς ενώ και στην Ηλεία, τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν πως μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτή την εποχή ζει στα όρια της φτώχειας και πολλές οικογένειες αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα στις καθημερινές απαιτήσεις.
Τα αποκαλυπτικά στοιχεία, παρουσίασε στην Ιερατική Σύναξη που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στα Φωναΐτικα, ο Αρχιμανδρίτης, Φιλάρετος Σπανόπουλος, ο οποίος μέσα από την εισήγησή του, αναφέρθηκε τόσο στα αίτια της φτώχειας όσο και στις συνέπειες αυτής, παρουσιάζοντας παράλληλα το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας στην ανακούφιση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.
Όπως ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης, Φιλάρετος Σπανόπουλος, μια από της βασικότερες και γενικότερες αιτίες της γενικευμένης φτώχειας μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες είναι ο εγωκεντρισμός του ανθρώπου. «Εφόσον σύμφωνα με τον Ιερό Χρυσόστομο, ο οποίος έβλεπε τα κοινωνικά θέματα όχι ως ουτοπιστής αλλά ως άνθρωπος της έμπρακτης προσφοράς προς τον συνάνθρωπό του, η φτώχεια οφείλεται στην εγκατάλειψη από τον άνθρωπο της αρχέγονης κοινοκτημοσύνης και στην αποδοχή της ιδιοκτησίας, δηλαδή στην διάκριση του «δικού μου» και του «δικού σου», αναφέρει ο Αρχιμανδρίτης, Φιλάρετος Σπανόπουλος.

Η φτώχεια με αριθμούς
Όπως εξήγησε ο π. Φιλάρετος, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των 28 κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών της να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Έτσι το 35,7% του πληθυσμού των Ελλήνων, δηλαδή 3.904.000 άτομα ζουν στα όρια της φτώχειας, ενώ το 20,3% του πληθυσμού ζει σε συνθήκες υλικής στέρησης.
Ως προς το Νομό Ηλείας, 12. 514 Ηλείοι ζουν στα όρια της φτώχειας, εφόσον σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, αυτοί είναι δικαιούχοι του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Το 8% περίπου του Ηλειακού πληθυσμού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και της ανέχειας, ενώ ο αριθμός εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. Αναλυτικότερα στο Δήμο Πύργου καταγράφονται 3.502 άτομα που ζουν στα όρια της φτώχειας. Στο Δήμο Ήλιδος 2.841 άτομα, στο Δήμο Ζαχάρως 1.119 άτομα, στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης 1.052 άτομα, στο Δήμο Ολυμπίας 550 άτομα και στο Δήμο Πηνειού 1.592 άτομα», ανέφερε ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, Φιλάρετος.

Η φτώχεια μάστιγα του αιώνα
«Η φτώχεια αποδεδειγμένα αποτελεί την μάστιγα του αιώνα μας, εφόσον ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας ζει σε συνθήκες κοινωνικής εξαθλίωσης και υπέρτατης πενίας και ένδειας», τόνισε χαρακτηριατικά ο π. Φιλάρετος και συνέχισε «Με τον όρο φτώχεια από κοινωνιολογικής πλευράς, αναφερόμαστε στην οικονoμική κατάσταση μιας ανθρώπινης κοινωνίας που χαρακτηρίζεται από έλλειψη επαρκών πόρων για την ικανοποίηση βασικών ανθρώπινων αναγκών. Η φτώχεια από τους ειδικούς προς το θέμα επιστήμονες διακρίνεται σε απόλυτη και σχετική. Η απόλυτη σχετίζεται με την κατάσταση στέρησης των ατόμων από τα είδη βασικής και πρώτης ανάγκης, όπως η τροφή, το νερό, η στέγαση, η ένδυση, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.α. και η σχετική συνδέεται με την κατάσταση των ατόμων που λόγω του χαμηλού οικονομικού και βιοτικού τους επιπέδου αντιμετωπίζουν αδυναμία συμμετοχής στον οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό ιστό της χώρας στην οποία διαμένουν».

Οι λυτρωτικές παρεμβάσεις της Εκκλησίας
Στην Ιερατική Σύναξη, παρουσιάσθηκε επίσης, από τον Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη, Φιλάρετο, το έργο της Εκκλησίας, η οποία, όπως σημείωσε, δεν εθελοτυφλεί και δεν αντιμετωπίζει το θέμα της φτώχειας ως ένα απλό κοινωνικό φαινόμενο.
«Η Εκκλησία, ως Θεανθρώπινος οργανισμός, δεν βλέπει και πολύ περισσότερο δεν αντιμετωπίζει το θέμα της φτώχειας ως ένα απλό κοινωνικό φαινόμενο, μοιρολατρικά και εθελοτυφλώντας. Αλλά επεμβαίνει, με λυτρωτικές και διορθωτικές υπερβάσεις και παρεμβάσεις καλύπτοντας τις ψυχοσωματικές ανάγκες του σημερινού ανθρώπου. Πρέπει να κατανοηθεί από όλους μας ότι τα προβλήματα του σημερινού σύγχρονου κόσμου και της κοινωνίας μας δεν οφείλονται αποκλειστικά στις δομές της κοινωνίας μας, αλλά στον άνθρωπο. Άλλωστε ο άνθρωπος είναι ο δημιουργός των δομών, των νόμων, των κανονισμών και των ποικίλων κοινωνικών συστημάτων, που δυστυχώς καλλιεργούν και το φαινόμενο της φτώχειας. Επομένως η αρχή για την λύση των σύγχρονων προβλημάτων πρέπει να γίνει από τον άνθρωπο», είπε στην ομιλία του ο Πανοσολογιώτατος.

Οι συνέπειες της φτώχειας
Μια από τις σημαντικότερες αρνητικές συνέπειες της φτώχειας, όπως αναφέρθηκε, είναι ο κοινωνικός αποκλεισμός, κάτι που χαρακτηρίσθηκε ανεπίτρεπτο για την Ορθόδοξη διδασκαλία να συμβαίνει.
«Είναι ανεπίτρεπτο για την Ορθόδοξη διδασκαλία τόσο η φτώχεια και η πενία όσο και ο πλούτος να αποτελούν παράγοντες κοινωνικού αποκλεισμού. Και αυτό γιατί ο φτωχός δεν είναι καλός η κακός επειδή είναι φτωχός, το ίδιο και ο πλούσιος επειδή κατέχει πλούτη. Το ενδιαφέρον της Εκκλησίας δεν στρέφεται στον πλούτο η την πενία, αλλά στην στάση του πλουσίου και του φτωχού έναντι του Θεού και κυρίως έναντι των συνανθρώπων του. Καθοριστικό για εμάς δεν είναι τι είσαι και πόσα έχεις, αλλά στο ποίος είσαι όταν έχεις ή δεν έχεις και πως συμπεριφέρεσαι στον συνάνθρωπο», ανέφερε ο π. Φιλάρετος.
Επίσης, συνέπειες της φτώχειας, όπως παρουσιάσθηκαν στην Ιερατική Σύναξη, είναι οι αυτοκτονίες, οι παραβατικές πράξεις και τα πολυδιάστατα ψυχολογικά προβλήματα.
«Οι αυτοκτονίες στις μέρες μας είναι ένα τραγικό γεγονός και αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Ένας απ’ αυτούς είναι και η φτώχεια, η οποία δημιουργώντας οικονομικά αδιέξοδα οδηγεί κάποιους ανθρώπους στο απονενοημένο διάβημα. Στην Ελλάδα το 2015 λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κρίσης, συνεπώς και της φτώχειας που πλήττει την χώρα μας, οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν σημαντικά. Ακόμα ο άνθρωπος που δεν έχει εξασφαλίσει την τροφή του οδηγείται αναπόφευκτα σε παραβατικές πράξεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι άνθρωποι που οδηγούνται στην εγκληματικότητα προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από κατώτερες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες ζουν στα όρια της φτώχειας (Ρομά, αλλοδαποί, ημεδαποί από φτωχές και προβληματικές οικογένειες κ.α.). Επίσης η εποχή μας αναμφισβήτητα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εποχή της «σχιζοφρένειας», λόγω των πολυδιάστατων ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σημερινοί άνθρωποι. Σήμερα ακόμα και νέοι χρησιμοποιούν αγχολυτικά φάρμακα και χάπια για να μπορέσουν έτσι να ανταποκριθούν στα οικονομικά προβλήματα της καθημερινότητας. Η φτώχεια είναι ένας σημαντικότατος παράγοντας, ο οποίος επαυξάνει τα ψυχολογικά προβλήματα μέσα τις ανθρώπινες κοινωνίες και δη μέσα στους νέους ανθρώπους», ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης, Φιλάρετος Σπανόπουλος.

ΕΡΕΥΝΑ: ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ



Νίκος Πλάτων Παπαδόπουλος Πισατίδης ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ. ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΣΥΛΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ http://alfeiospotamos.gr/

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η…
  

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ! 75 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ – ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ.

ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΣΥ ΘΕΡΜΗΣ 1
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 75 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ – ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !
ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΥΤΕΡΑ , ΣΤΗΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , 60 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΕ VIDEO ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ζ” ΕΦΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !
 
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ , Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ , ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , ΚΑΙ 5 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΟΡΙΑ !
 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 10 ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤ” ΕΦΟΡΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΠΕΜΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ Δ” ΔΟΥ , ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΘΕΡΜΗΣ ! (ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΣΤ΄ , ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ Δ” ,  ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΒΑΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 38 – ΠΛΑΤΕΙΑ ODEON).
 
-> ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !
-> ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !
 
ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΣΥ ΘΕΡΜΗΣ 2 
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 18-01-2900 (2016) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΟΥ Δ” , Ε΄ , ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ , ΝΕΑΠΟΛΗΣ , ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.
ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
 
ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , (ΚΕΝΤΡΟΥ , ΘΕΡΜΗΣ , ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ , ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ , ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ , ΝΕΑΠΟΛΗΣ) , ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ !

 
………………..
IMG_5252
 
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ «the barrister« (ΦΡΑΓΚΩΝ 3 ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) … 12-1-2900 (2016) , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ !
Η ΚΑΤΩ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ , ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Η ΕΠΑΝΩ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΕΜΑΤΗ , ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ Ε.ΣΥ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΣΑΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΗΔΗ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ !
ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
…………………………………………….
Viky Charalambous ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΑ 120 ΠΡΩΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ , ΔΗΛΑΔΗ 6 ΚΟΥΤΙΆ ΑΠΟ 10 , ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!!!!
ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ… ΠΗΓΕ ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΟΙ , ΣΤΟ 2ο ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ , «ΤΙ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ , ΠΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ; «
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ: «ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΟΥΣ , ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ , ΘΡΑΚΗ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΗΛΘΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 120 ΣΤΟ ΧΕΡΙ , ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ…»
ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…
ΠΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ.
………………………………………………..


ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΦΟΡΙΑΣ: «Διαβιβάσαμε την εξώδικη εντολή σας στο ΥΠΟΙΚ λόγω αρμοδιότητας για περαιτέρω ενέργειες» !!! ΑΝΤΙ… «τι είναι αυτά κύριε; πληρώστε κύριε» !!!
…………………………………….

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

…………………………………

 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Ε4 ( Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες )
ΘΕΜΑ : «ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ»
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ …. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ….. ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ …..
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ !!!
ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!!!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ !!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ …..
ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
[ Οπως το περιστατικο της Λαμιας που βγηκε σε καναλι ο ιδιος ο εφορος να πει ΨΕΥΔΩΣ οτι ταχα πηγε καποια αδεσποτη ΣΤΑΛΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ να καταθεσει αιτημα πληρωμης των τελων κυκλοφοριας απο τα …… λεφτα του Σωρρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ ]
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!!
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!!
……………………………………..
10277166_1642215742706830_4483394426625512202_n
1928835_933224610095810_2098222101491083290_n
ΛΕΩΦΟΡΟΣ-ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΙΘΑΓΕΝΩΝ12122

http://alfeiospotamos.gr/?p=19999

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΛΥΔΟΥ (Α' ΜΕΡΟΣ) ΠΕΡΙ ΔΙΟΣΗΜΕΙΩΝ & ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

 

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιαν 2016
ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΛΥΔΟΥ (ΜΕΡΟΣ Α') ΠΕΡΙ ΔΙΟΣΗΜΕΙΩΝ & ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ studio ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ 2016 All rights reserved.
www.nausinous,com

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Ο ΧΡΗΣΜΟΣ
Ο ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΛΥΔΟΣ
ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΠΕΡΙ ΔΙΟΣΗΜΕΙΩΝ
ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ
ΑΣΤΡΟΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
ΣΗΜΕΙΑ & ΤΕΡΑΤΑ
ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑ
ΠΑΡΑΔΟΞΟΙ ΗΧΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
ΑΝΤΙΔΙΣΚΩΣΗ (ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ΚΛΠ)
ΣΕΙΣΜΟΙ, ΚΟΜΗΤΕΣ, ΒΡΟΝΤΟΣΚΟΠΙΑ



Διορίστηκαν στο Δημόσιο η μητέρα, ο αδερφός και η φίλη του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Εξηγήσεις του κυρίου Γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μετά την απώλεια της αίσθησης του γελοίου. 

 




http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/01/blog-post_113.html

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ! Δεν τον είχε ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ κρυβόταν επί δέκα χρόνια στην Ελλάδα!!!

Ζούσε στη χώρα όπου όλα υπολειτουργούν. Κανονικά και με το νόμο υπολειτουργούν. Ηρθε η ώρα ο 41χρονος Αλβανός να πέσει στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας, που τον εντόπισαν στη Θήβα και τον συνέλαβαν βάσει του Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης .

Σε λίγους μήνες θα συμπλήρωνε δεκαετία από τότε που κατάφερε να το σκάσει από την πατρίδα του, ένας Αλβανός δολοφόνος που είχε καταφέρει να περάσει παράνομα στην Ελλάδα και ζούσε σαν… κύριος παρ’ όλο που δεν είχε άδεια παραμονής, όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ.

Όμως, όλα τα καλά τελειώνουν κι έτσι ήρθε η ώρα ο 41χρονος Αλβανός να πέσει στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας, που τον εντόπισαν στη Θήβα και τον συνέλαβαν βάσει του Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις 6 Απριλίου του 2006 από τις αλβανικές αρχές! Ο 41χρονος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών για ένοπλη ληστεία και ανθρωποκτονία, αλλά κατηγορείται και στη χώρα μας για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης με την οποία εξασφάλιζε την παραμονή του.

*** Ένταλμα σύλληψης, αλλά των ελληνικών αρχών, εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 22χρονου Αλβανού που συνελήφθη στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας. Το είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ζακύνθου σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού, που κατηγορείται για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα.makeleio.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/01/1.html

Ξεμπλοκάρετε τις αρτηρίες σας με μόνο ένα ποτήρι από τον χυμό αυτό!


Αν θέλετε να ξεβουλώσετε άμεσα τις αρτηρίες σας σας παρουσιάζουμε ένα ισχυρό ποτό που μετά την κατανάλωση μόνο ένα ποτηριού από αυτό θα νιώσετε απίστευτη βελτίωση ...
Περισσότεροι από 2500 άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιαγγειακή νόσο. 
Η καρδιακή προσβολή και το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι δύο από τις 3 κορυφαίες κυριότερες ασθένειες που προκαλούν θανάτους σε όλο τον κόσμο.
Πραγματικά ζούμε έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες τροφών που είναι πλούσιες σε λίπη. Όλα αυτά τα λίπη και οι τοξικές ουσίες καταλήγουν στα αιμοφόρα αγγεία μας. Αυτό το λίπος στα αιμοφόρα αγγεία προκαλεί απόφραξη των αρτηριών και οι φραγμένες αρτηρίες είναι ένας από τους κύριους λόγους καρδιακών προσβολών.
Αυτό το ρόφημα που θα σας παρουσιάσουμε θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε με επιτυχία το σώμα σας από τις τοξίνες και να ξεμπλοκάρετε το λίπος από τα αιμοφόρα αγγεία.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι:

  • ένα φλιτζάνι φρεσκοστυμμένου χυμού ντομάτας 
  • ¼ κούπας χυμό λεμονιού
  • Μια καυτερή πιπεριά ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ½ κουταλάκι πιπέρι
  • Κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
  • Δύο κοτσάνια σέλινο
Αναμείξτε όλα αυτά τα συστατικά σε ένα μπλέντερ. 
Μετά την ανάμιξη θα πάρετε ακριβώς ένα φλιτζάνι του ποτού. 
Μπορείτε να το καταναλώνετε τρεις φορές την ημέρα μεταξύ των γευμάτων.
Measure
Measure
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Γιατί η Ευρώπη σιωπά στη σφαγή των Κούρδων από τον Ερντογάν;

«Μετά τις εκλογικές απώλειες για την κυβέρνηση του ΑΚΡ στις 7 Ιουνίου 2015, ο Πρόεδρος Ερντογάν άρχισε να διαπράττει πραξικόπημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κουρδικό Εθνικό Κογκρέσο και συνεχίζει:
«Οι πράκτορες του πολέμου διατάχθηκαν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους, προκειμένου να διατηρηθεί η εξουσία της κυβέρνησης του ΑΚΡ και το σουλτανάτο του Ερντογάν».
«Παράλληλα με τη γενική καταστολή στη χώρα, στρατιωτικός νόμος και απαγόρευση της κυκλοφορίας εφαρμόζονται ειδικά στο Κουρδιστάν. Η κατάσταση αυτή παραμένει έτσι μέχρι σήμερα».
«Οι επιθέσεις έχουν ενταθεί έναντι οποιουδήποτε έχει εκφράσει την επιθυμία για ειρηνική επίλυση του κουρδικού ζητήματος».
«Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ερντογάν, οι κρατικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν ξεκινήσει θανατηφόρες επιθέσεις κατά του λαού».
«Οι απαγορεύσεις της κυκλοφορίας στην κουρδική περιοχές Σουρ (Sur), Τσίζρε (Cizre) και Σιλώπη (Silopi), όπου δεκάδες χιλιάδες μέλη των δυνάμεων ασφαλείας του κράτους πολιορκούν τους ντόπιους, εφαρμόζονται τις τελευταίες 45 ημέρες.
• Βαριά όπλα και άρματα μάχης χρησιμοποιούνται για να επιτεθούν σε κατοικημένες περιοχές στο Κουρδιστάν
• Ελεύθεροι σκοπευτές στοχεύουν τους ανθρώπους στα σπίτια τους. Οι ζωές όλων όσων ζουν σε αυτές τις πόλεις βρίσκεται υπό απειλή.
• Ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες άνθρωποι επλήγησαν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας που κηρύχθηκε 59 φορές σε 7 διαφορετικές κουρδικές πόλεις, σε 17 συνολικά συνοικίες
• Σαν να μην έφταναν τα προηγούμενα, οι δυνάμεις ασφάλειας επίσης στοχεύουν ανοιχτά και σκοτώνουν αμάχους. Κατά τους τελευταίους 7 μήνες, περισσότεροι από τετρακόσιοι άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών και πυροβολισμών από τις κρατικές δυνάμεις ασφαλείας
• Κατά τους τελευταίους 4 μήνες, οι κρατικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν 266 αμάχους στη χώρα, τους περισσότερους από τους οποίους στο Κουρδιστάν. 62 από αυτούς ήταν παιδιά και 37 ήταν γυναίκες
• Πολιτικοί, ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημοσιογράφοι, φοιτητές και δήμαρχοι έχουν φυλακιστεί. Τους τελευταίους μήνες, 30 συνολικά δήμαρχοι φυλακίστηκαν στο Κουρδιστάν
• Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι απειλούνται με θάνατο και εξαναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
• Παράλληλα με τις περιοχές στις οποίες ο στρατιωτικός νόμος και η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχουν κυρηχτεί επισήμως, και το υπόλοιπο Κουρδιστάν πρακτικά βρίσκεται υπό στρατιωτικό νόμο. Αυτό δείχνει ότι η σφαγή θα συνεχιστεί».
Το Κουρδικό Εθνικό Κογκρέσο ζητά τη «διεθνή αλληλεγγύη προκειμένου να σταματήσει ο Ερντογάν και η κυβέρνηση του AKP να διαπράττουν εγκλήματα εναντίον αμάχων, τα οποία θεωρούνται παράνομα ακόμη και σε καιρό πολέμου», ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση «να απαιτήσει την παύση της σφαγής εκ μέρους της Τουρκίας στο Κουρδιστάν» και υπενθυμίζει ότι «σε μια κραυγαλέα πράξη εκδίκησης, το τουρκικό κράτος επιτίθεται στους Κούρδους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην βάρβαρη ISIS».
Το Κουρδικό Εθνικό Κογκρέσο αναρωτιέται: «Γιατί, λοιπόν, τα μέλη της συμμαχίας εναντίον της ISIS και η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένουν σιωπηλά;».
Δείτε και το ακόλουθο βίντεο:
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/01/blog-post_548.html

Καθώς μιλάμε Ελληνικά, στην πραγματικότητα διατυπώνουμε μαθηματικές εξισώσεις!!

www.anavathmisi.com 
Η ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία γλώσσα. Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο. Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα.
Όρθια, ανάποδα με ειδικό τονισμό, αποτελούσαν το σύνολο των 1620 συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στην Αρμονία (Μουσική στα νεοΕλληνικά).
Η πιο σημαντική τους ιδιότητα είναι ότι το κάθε γράμμα έχει μια αριθμητική τιμή/αξία, κάθε γράμμα είναι ένας αριθμός, οπότε κατ επέκταση και κάθε λέξη είναι ένας αριθμός. Μια τεράστια γνώση κλειδωμένη-κωδικοποιημένη μέσα λέξεις λόγω της μαθηματικών τιμών που έχουν.
Ένας από τους Πρωτοπόρους επί του θέματος ήταν ο μέγιστος Πυθαγόρας.
Οι αριθμοί, τα σχήματα, η αρμονία και τα άστρα έχουν κάτι κοινό, έτσι αντίστοιχα τα μαθηματικά (αριθμοί) η γεωμετρία (σχήματα) η αρμονία(μουσική) και η αστρο-νομία (αστήρ=α-χωρίς- στήριγμα + φυσικοί νόμοιπου τα διέπουν) ήταν αδελφές επιστήμες κατά τον Πυθαγόρα, που με την συγκεκριμένη σειρά που αναφέραμε ήταν η σκάλα για την εξέλιξη (=εκ -του- έλικος, DNA) του νου-ψυχής προς τον Δημιουργό.
Έναν Δημιουργό που δημιούργησε βάσει αυτών των τεσσάρων επιστημών.
27 σύμβολα-αριθμοί με αριθμητική αξία συνθέτουν το Ελληνικό Αλφάβητο, 3 ομάδες από 9 σύμβολα-αριθμούς η κάθε ομάδα, με άθροισμα κάθε ομάδας 45, 450, 4.500.
για να δούμε μερικά παραδείγματα:
ΑΛΦΑ = 1+30+500+1= 532 =>5+3+2= 10 => 1+0= 1
ΕΝ = 5+50 = 55 => 5+5 = 10 => 1+0= 1
ΟΜΙΚΡΟΝ = 70+40+10+20+100+70+50= 360, όσες και οι μοίρες του κύκλου
Για να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τα νοήματα των εννοιών των λέξεων της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσης πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ίδια την Ελληνική γλώσσα.
Η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική η οποία δεν είναι βασισμένη στο ότι κάποιοι απλά καθίσαν και συμφώνησαν να ονομάζουν ένα αντικείμενο «χ» ή «ψ» όπως όλες οι υπόλοιπες στείρες γλώσσες του κόσμου.
Η Ελληνική γλώσσα είναι ένα μαθηματικό αριστούργημα το οποίο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε.
Η αρχή των πάντων είναι το ίδιο το Ελληνικό Αλφάβητο (το οποίο φυσικά δεν το πήραμε από κάποιον άλλον όπως θα δούμε παρακάτω διότι εκ των πραγμάτων δεν γίνεται).
Τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου στο σύνολο τους ήταν 33 όσοι και οι σπόνδυλοι, οι 5 τελευταίοι σπόνδυλοι (που παίζουν τον ρόλο της κεραίας) έχουν άμεση σχέση με τον εγκέφαλο και αντιστοιχούν στα 5 τελευταία άρρητα γράμματα τα οποία γνώριζαν μόνο οι ιερείς* ένα από αυτά ήταν η Σώστικα (ή Γαμμάδιον) η οποία στα λατινικά έγινε swstika και οι Ναζί το έκλεψαν και την ονομάσανε Σβάστικα.
Το σύμβολο αυτό είναι του ζωογόνου Ηλίου (Απόλλωνα), οι Ναζί το αντέστρεψαν για να συμβολίσουν το αντίθετο του ζωογόνου Ήλιου, δηλαδή του σκοτεινού θανάτου.
Υπήρχαν ακόμα κάποια γράμματα τα οποία στην πάροδο του χρόνου καταργήθηκαν όπως το Δίγαμμα (F), Κόππα (Q), Στίγμα (S’), Σαμπί (ϡ)
Ο Πυθαγόρας μας ενημερώνει για τα 3 επίπεδα της Ελληνικής γλώσσας τα οποία είναι τα εξής:
1. Ομιλών 
2. Σημαίνον (α. σήμα, β. σημαινόμενο)
3. Κρύπτον (α. διαστήματα β. κραδασμός γ. λεξάριθμος δ. τονάριθμος)
– Το πρώτο είναι η ομιλία
– Το δεύτερο είναι η σχέση του σήματος με το σημαινόμενο που θα αναλύσουμε παρακάτω
– Το τρίτο είναι το διάστημα (απόσταση & χρόνος), ο κραδασμός (που αφυπνίζει τον εγκέφαλο μέσω ιδιοσυχνοτήτων από τους δημιουργηθέντες παλμούς – Παλλάδα Αθηνά) ο λεξάριθμος (σχέση γραμμάτων και λέξεων με αριθμούς) και ο τονάριθμος (σχέση γραμμάτων και λέξεων με μουσικούς τόνους)
Το κάθε γράμμα αντιστοιχούσε σε έναν αριθμό, αλλά και σε έναν μουσικό τόνο άρα γράμμα=αριθμός=τόνος (μουσικός), πράγμα που φανερώνει ότι στη γλώσσα μας πίσω από τα γράμματα-λέξεις υπάρχουν αριθμοί (λεξάριθμοι) και μουσικοί φθόγγοι (τονάριθμοι).
Οι 4 αδελφές επιστήμες κατά τον Πυθαγόρα ήταν:
1. Αριθμοί (μαθηματικά)
2. Σχήματα (Γεωμετρία)
3. Μουσική (Αρμονία)
4. Αστρονομία
Οι επιστήμες αυτές είναι αλληλένδετες και βρίσκονται η μια μέσα στην άλλην όπως οι Ρωσικές μπαμπούσκες. Συνδυάστε τώρα το αλφάβητο που εσωκλείει αριθμούς και μουσικούς τόνους με τις 4 αυτές επιστήμες.
tip1: Αστρονομία= αστηρ + νόμος, α-στηρ = αυτό που δεν στηρίζεται, άρα αστρονομία= οι συμπαντικοί νόμοι που διέπουν αυτό που δεν στηρίζεται κάπου, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την μουσική (αρμονία), σχήματα (γεωμετρία) αριθμούς (μαθηματικά) και όλα αυτά με τον Αιθέρα ο οποίος περιβάλει τις ουράνιες σφαίρες.
tip 2: ο Πυθαγόρας άκουγε την αρμονία (μουσική) των ουρανίων Σφαιρών
Άρα μιλάμε μια γλώσσα η οποία έχει να κάνει με την ροή του σύμπαντος.
Η Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Η/Υ λόγω της μαθηματικότητας και μουσικότητας όχι μόνο του Αλφαβήτου-λέξεων, αλλά και των μαθηματικών εννοιών που γεννώνται π.χ. η λέξη ΘΕΣΙΣ γίνεται: συνΘεσις, επίΘεσις, κατάΘεσις, υπόΘεσις, εκΘεσις, πρόσΘεσις, πρόΘεσις, ανάΘεσις, διάΘεσις, αντίΘεσις κτλ κτλ αν τώρα αυτές τις λέξεις τις μεταφράσουμε στα Αγγλικά είναι εντελώς άσχετες μεταξύ τους.
Το ότι δεν γίνεται το Αλφάβητο να είναι αντιγραμμένο από κάπου αλλού φαίνεται από το ότι εν έτη 2300 π.Χ. (με μελέτες της Τζιροπούλου και άλλων και όχι το 800 π.Χ.) ο Όμηρος ήδη έχει στην διάθεση του 6.500.000 πρωτογενής λέξεις (πρώτο πρόσωπο ενεστώτα & ενικού αριθμού) τις οποίες αν τις πολλαπλασιάσουμε Χ72 που είναι οι κλήσεις, θα βγάλουμε ένα τεράστιο αριθμό ο οποίος δεν είναι ο τελικός, διότι μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα, ΓΕΝΝΑ.
ΑΝ συγκρίνουμε τώρα π.χ. την Αγγλική γλώσσα που έχει 80.000 λέξεις εκ των οποίων το 80% είναι Ελληνικές όπως μας ενημερώνει το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και μετρήσουμε ότι αυτή η στείρα γλώσσα εξελίσσεται 1000 χρόνια, μπορούμε αβίαστα να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο Όμηρος παραλαμβάνει μια γλώσσα η οποία έχει βάθος στον χρόνο 100.000 π.Χ; 500.000 π.Χ.; Ποιος ξέρει…
ΌΜΩΣ η απόλυτη απόδειξη είναι η ίδια η μαθηματικότητα της, η οποία δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα του πλανήτη. Μην ξεχνάμε ακόμα το ότι ο Δημιουργός χρησιμοποιεί μαθηματικά για την δημιουργία, άρα η γλώσσα μας έχει αναγκαστικά σχέση με την πηγή (root-0/1).
Πριν όμως από το «Κρύπτον» υπάρχει το «Σημαίνον», δηλαδή η σύνδεση των λέξεων με τις έννοιες αυτών. Είπανε νωρίτερα ότι οι ξένες διάλεκτοι ορίστηκαν κατόπιν συμφωνίας, δηλαδή κάποιοι συμφώνησαν ότι το τάδε αντικείμενο θα το ονομάσουν «Χ», κάτι που κάνει τις γλώσσες στείρες, άρα δεν μπορούν να γεννήσουν νέες λέξεις, άρα δεν υπάρχει μαθηματικότητα, άρα δεν δύναται να περιγράψουν νέες έννοιες που υπάρχουν στην φύση, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος εφόσον δεν μπορεί να περιγράψει μέσω των νέων λέξεων καινούριες έννοιες μένει στο σκοτάδι, έτσι οι νευρώνες του εγκεφάλου δεν γεννούν νέους εν αντιθέσει με όσους χρησιμοποιούν την Ελληνική.
Πως θα μπορούσε π.χ. ο Άγγλος ή ο Γάλλος ή ο Χ, Υ με μια λέξη που έχει 10 έννοιες να περιγράψει με ακρίβεια άρα και σαφήνεια μια βαθύτερη έννοια; πόσο μάλλον τις πολλαπλές πλευρές αυτής; δεν μπορεί, να λοιπόν το γιατί όλα ξεκίνησαν εδώ.
Το Σημαίνον λοιπόν είναι η σύνδεση του σήματος με το σημαινόμενο, δηλαδή η ίδια η λέξη είναι δημιουργημένη με τέτοιο τρόπο που περιγράφει την έννοια που εσωκλείνει μέσα της.
Παράδειγμα: η ονοματοδοσία της λέξης ΚΑΡΥΟΝ (Καρύδι) προέρχεται από μια παρατήρηση της φύσης (όπως όλες οι λέξεις), δηλαδή όταν δυο κερασφόρα ζώα (Κριοί, τράγοι κτλ) τρα.κάρ.ουν με τα κέρ.ατα τους ακούγεται το «κρακ» ή «καρ», ο ήχος αυτός έδωσε το όνομα «κέρας» (κέρατο) το κέρας έδωσε το όνομα κράτα ή κάρα (κεφάλι) και το υποκοριστικό αυτού το Κάρυον (μικρό κεφάλι).
Το Κάρυον (καρύδι) μοιάζει καταπληκτικά με το ανθρώπινο κεφάλι και το εσωτερικό του με εγκέφαλο.
Το Υ είναι η ρίζα του ρήματος ΥΩ (βρέχω) όπου υπάρχει το Υ υπάρχει κοιλότητα (ή κυρτότητα) δηλαδή θηλυκώνει κάτι, η βροχή (υγρό στοιχείο) μπαίνει (θηλυκώνεται) μέσα στην γη.
Το μουσικό – αριθμητικό αλφάβητο δημιουργεί μουσικο – μαθηματικές λέξεις οι οποίες περιγράφουν αντίστοιχες έννοιες, οι οποίες προέρχονται από την παρατήρηση της φύσεως δηλαδή της Δημιουργίας άρα κατ επέκταση του ίδιου του Δημιουργού, αλλά η ερώτηση είναι πόσες χιλιετίες μπορεί να χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το τέλειο μαθηματικό σύμπλεγμα που τα γράμματα είναι αριθμοί και συνάμα μουσικοί τόνοι και οι λέξεις δηλαδή το σύνολο των αριθμών και των μουσικών τόνων κρύβουν μέσα τους εκτός από σύνθετες μουσικές αρμονίες, έννοιες οι οποίες δεν είναι καθόλου τυχαίες αλλά κατόπιν εκτενέστατης παρατηρήσεως της φύσης;
Ευλόγως λοιπόν ο Αντισθένης μας υπενθυμίζει «Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις»


Πηγή
http://anavathmisi.com/

ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟ


Κατά τον Πλούταρχο το όνομα του το όρος το πήρε από τον Παγγαίο, που ήταν γιος του θεού Άρη και της Κριτοβούλης.Στα ομηρικά χρόνια ονομαζόταν Νύσσα και αργότερα Καρμάνιο.
Οι πρώτοι κάτοικοι του ονομάζονταν Δερρίοπες,από τα δέρματα που φορούσαν και ζούσαν με το ψάρεμα και το κυνήγι, σημειώνει ο Πλούταρχος.


Προφανώς κατάλοιπο αυτού του τρόπου ενδυμασίας των Δερριόπων αποτελεί και η σκευή των δρώντων στο  Μοναστηράκι,στη Νικήσιανη,στην Καλή Βρύση,στην Πετρούσακαι στους Πύργους κατά το τριήμερο 6-8 Ιανουαρίου.

Ο Ηρόδοτος αναφερόμενος σ’ αυτό γράφει τα ακόλουθα :
«Ταύτας μεν δη τας πόλιας τας παραθαλάσσιας τε και Ελληνίδας εξ ευωνύμου χειρός απεργών παρεξήιε, έθνεα δε Θρηίκων των της χώρης οδόν εποιέετο τοσάδε,
Παίτοι , Κίκονες , Βίστονες ,Σαπαίοι ,Δερσαίοί, Ήδωνες,Σάτραι .
Τούτων αι μεν παρά θάλασσαν κατοικημένοι εν τήσι νηυσί είποντο.
Οι δε αυτών την μεσόγαιαν οικέοντες καταλεχθέντες τε υπ’ εμού, πλην Σατρεων οι άλλοι πάντες πεζή αναγκαζόμενοι είποντο.


Σάτραι δε ουδενός κω ανθρώπων υπήκοοι εγένοντο, όσον ημείς ίδμεν, αλλά διατελεύσι το μέχρι εμεύ αιεί εόντες ελεύθεροι μούνοι Θρηίκων-οικέουσί τε γαρ όρεα υψηλά, ίδησί τε παντοίησι και χιόνι συνηρεφέα, και εισίτα πολέμια άκροι.
Ούτοι οι του Διονύσου το μαντήιόν εισι εκτημένοι-το δε μαντήιόν τούτο έστι μεν επί των ορέων των υψηλοτάτων, Βησσοί δε των Σατρέων εισί οι προφητεύοντες του ιερού, πρόμαντις δε η χρέωσα κατάπερ εν Δελφοίσι , και ουδέν ποικιλώτερον.


  Kατάλοιπο  του τρόπου ενδυμασίας των Δερριόπων
Αυτές λοιπόν τις παραθαλάσσιες ελληνικές πόλεις αφήνοντας στα αριστερά του ο Ξέρξης προχωρούσε. Θρακικοί δε λαοί, που μέσα από τις χώρες τους περνούσε, ήταν οι εξής:
|οι Παίτοι,οι Κίκονες, οι Βίστονες, οι Σαπαίοι, οι Δερβαίοι,οι Ηδωνοίκαι οι Σάτραι.

Από αυτούς όσοι κατοικούσαν στα παράλια ακολουθούσανε με το ναυτικό, ενώ όλοι οι άλλοι, όσοι κατοικούν στα μεσόγεια, εκτός από τους Σάτρες, υποχρεώθηκαν να ακολουθήσουν το πεζικό.
Οι Σάτρες, όσο ξέρω εγώ, δεν υποδουλώθηκαν ποτέ μέχρι σήμερα σε κανένα, παρά μόνο αυτοί από τους θράκες εξακολουθούν ως τα δικά μου χρόνια να μένουν ελεύθεροι, γιατί κατοικούν επάνω σε ψηλά βουνά σκεπασμένα από κάθε είδους δάση και από χιόνια και είναι εξαίρετοι πολεμιστές. Αυτοί είναι που έχουν το μαντείο του Διονύσου.

Το μαντείο αυτό είναι επάνω στο πιο ψηλό βουνό (= κορυφή)και εκείνοι που είναι προφήται στο ιερό αυτό είναι οι Βησσοί από το λαό των Σατρών.Και, όπως ακριβώς και στους Δελφούς, η προμάντις που δίνει τους χρησμούς είναι γυναίκα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο εξαιρετικό».
Την επιστασία του ιερού του Διονύσου, που βρισκόταν μέσα στην επικράτεια των Σατρών, λαού ανυπότακτου, κατά τη μαρτυρία του Ηροδότου , την είχαν οι Σάτρες, που παράλληλα εκμεταλλεύονταν και ένα μεγάλο μέρος από τα μεταλλεία χρυσού και αργύρου του Παγγαίου, κάτι που τους έδινε τεράστια δύναμη οικονομική και τους παρείχε τη δυνατότητα καλύτερου πολεμικού εξοπλισμού, γεγονός που μαζί με τη γεωγραφική τους θέση εξηγεί και το ανυπότακτο
Και ενώ την επιστασία του ιερού του θεού την είχαν οι Σάτρες, θρησκευτικοί επόπτες ήσαν οι Βησσοί που ανήκαν στη φυλή των Σατρών. Αυτοί ήταν εκείνοι που ερμηνεύανε τα «σημεία» του θεού.

Αν ήταν όνειρα, τα εξηγούσαν, ενώ, όταν εκφράζονταν με λόγια τα «σημεία» του θεού, τότε οι Βησσοί συναρμολογούσαν τις κραυγές του εκστασιασμένου πρόμαντη και τις μεταδίδανε ως χρησμό στους πιστούς, με γυναίκα κατά το πρότυπο της Πυθίας.
Στο κείμενο του Ηροδότου, που αναφέρεται στο ιερό του θεού,γίνεται ένας παραλληλισμός με αυτό του μαντείου των Δελφών, γεγονός από το οποίο διαφαίνεται η φήμη και η εμβέλεια του διονυσιακού μαντείου .
Τέλος η φράση του Ηροδότου «ουδέν ποικιλώτερον» μας οδηγεί στη σκέψη ότι γύρω από το διονυσιακό μαντείο είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες, στις οποίες αποφεύγει να αναφερθεί ο ιστορικός.

Στο ιερό του θεού στο Παγγαίο αναφέρεται και ο σκηνικός φιλόσοφος Ευριπίδης :
Κρυπτός δ’ εν άντροις της υπαργύρουχθονός ανθρωποδαίμων κείσεται βλέπων φάος, Βάκχου προφήτης, ώστε Παγγαίου πέτραν ώκησε, σεμνός τοίσιν ειδόσιν θεός.
(= Σαν ανθρωπόθεος όμως μέσα στα άντρα θα μένει ασημογής και φως θα βλέπει, όπως στου Παγγαίου θρόνιασε το βράχο ο προφήτης του Βάκχου, πουλογιέται θεός και τον τιμούν αυτοί που ξέρουν) .
Πού ακριβώς βρισκόταν το μαντείο του Διονύσου δε μας το προσδιορίζει με σαφήνεια καμιά πηγή. Εννοείται σε ποια από τις κορυφές.
Ο Κασόν το 1930 θέλησε να βρει στο Παγγαίο τα ίχνη του.
Στη θέση «Ασκητότρυπα», όταν ερευνούσε για το μαντείο, βρήκε μόνο μερικά λείψανα νεολιθικής και ρωμαϊκής εποχής.

Τι όμως ζητούσε να βρει ο Κασόν; Μαρμάρινα κτίσματα δεν υπήρχαν την εποχή εκείνη.
Τα μαντεία ήταν κατασκευές πρόχειρες κάτω από κάποια δρυ συνήθως, που το θρόισμα του ανέμου κινούσε τα φύλλα της και αυτός ο ήχος θεωρούνταν ως θεϊκό μήνυμα, το οποίο ενέπνεε τη μάντισσα.
Πληροφορίες από το άρθρο:Τα Ιερά του Θεού Διονύσου στην χώρα των Ηδώνων


ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ/visaltis.net
http://olympia.gr/

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ;; ΓΙΝΕΤΑΙ; ΒΕΒΑΙΩΣ !! ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ !!

Την συναγωγή της Ρώμης, δίπλα στις όχθες του Τίβερη, επισκέφτηκε την Κυριακή (17/01), υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο πάπας Φραγκίσκος. Η σημαντική αυτή κίνηση πραγματοποιείται 30 χρόνια μετά την πρώτη επίσκεψη ενός ποντίφικα, του Ιωάννη Παύλου του Β΄, στο εβραϊκό τέμενος της ιταλικής πρωτεύουσας. «Είστε, σε ότι αφορά την πίστη, τα μεγαλύτερα αδέλφια μας», τόνισε ο Φραγκίσκος, απευθυνόμενος προς τους Εβραίους της Αιώνιας Πόλης. Στην συνέχεια, δε, θέλησε να προσθέσει:...
«Όλοι μας ανήκουμε σε μια και μόνον οικογένεια, την οικογένεια του Θεού, ο οποίος μας συνοδεύει και μας προστατεύει, ως λαό του».
Στην περιοχή γύρω από την συναγωγή της Ρώμης, πάνω από 800 καραμπινιέροι και αστυνομικοί φρόντιζαν για την ασφάλεια του ποντίφικα. Στη συνάντηση ήταν παρόντες και εκπρόσωποι πολλών εβραϊκών κοινοτήτων άλλων ευρωπαϊκών πόλεων και χωρών.
Πριν έξι χρόνια είχε επισκεφθεί το εβραϊκό τέμενος της Ρώμης, ο τότε πάπας Βενέδικτος, ο οποίος παραιτήθηκε των καθηκόντων του στις 28 Φεβρουαρίου του 2013.
Ο πρόεδρος των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ιταλίας, Ρέντσο Γκατένια, ζήτησε να γίνει μία περαιτέρω, κοινή προσπάθεια, ώστε να καταπολεμηθούν «προλήψεις και προσεγγίσεις οι οποίες προσβάλλουν όλους τους Εβραίους».
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/blog-post_234.html

Τo ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ φυσικό αντιβιοτικό με μόλις 2 υλικά, που ΤΡΕΜΟΥΝ οι φαρμακευτικές να μην διαδοθεί!

13-700x400
 
Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση σκ0τώνει όλα τα βακτήρια και τους παράγοντες που προκαλούν τις ασθένειες.
Το πλεονέκτημα είναι ότι σε αντίθεση με τα συνθετικά αντιβιοτικά, αυτό δεν προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στο πεπτικό σύστημα, το οποίο σημαίνει ότι είναι απολύτως αξιόπιστο.
Χρησιμοποιώντας το συνδυασμό του μελιού και της κιτρινόριζας, θα βελτιώσετε την πέψη αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των καλών βακτηρίων στο έντερο.
 
antiviotiko
Συστατικά παραγωγής:
  • 100 γραμμάρια μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας κιτρινόριζα (κουρκουμάς)
Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα και τοποθετήστε το σ” ένα γυάλινο βάζο. Εάν «τσιμπήσετε» κάποιο κρυολόγημα τότε:
  • Ημέρα 1η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού κάθε μία ώρα
  • Ημέρα 2η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού κάθε δύο ώρες
  • Ημέρα 3η: Καταναλώστε μισό κουταλάκι του γλυκού 3 φορές μέσα στην ημέρα
Συστήνετε να μην το καταπιείτε αλλά να λιώσει στο στόμα σας, ενώ αν δεν σας αρέσει η γεύση του μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεστό γάλα ή τσάι στο μίγμα.
Κουρκουμάς ή κιτρινόριζα ως αντιφλεγμονώδες, αντικαρκινικό, για τον διαβήτη, την χοληστερινη, το Αλτσχάιμερ, την ακμή, τις πανάδες
 
the_health_benefits_of_turmeric
 
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
Πολυάριθμα εργαστηριακά πειράματα έδειξαν οτι η κουρκουμίνη μπορεί να έχει δράση αντιοξειδωτική, αντιισχαιμική, αντιφλεγμονώδη, κατά της αρθρίτιδας ακόμη και αντικαρκινική, επιβραδύνει την εμφάνιση εκφυλιστικών ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ και τη σκλήρυνση κατά πλάκας.
good-health
  • Διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση ανάλογη αυτής της κορτιζόνης
  • Προκαλεί υποχώρηση συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας
  • Μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης.
  • Είναι γνωστή για την αντικαρκινική της δράση.
  • Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.
  •  Προλαμβάνει τη χολολιθίαση, τη σπαστική κολίτιδα και άλλες παθήσεις του γαστρεντερικού συστήματος
  • Βοηθά στην καλυτέρευση της πέψης και είναι φιλικό με το στομάχι. 
  • Είναι ευεργετικό σε ασθενείς με Αλτσχάϊμερ καθώς μπορεί να σταματήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της ασθένειας αποτρέποντας την συσσώρευση της πρωτεΐνης β-αμυλοειδούς στον εγκέφαλο.
  • Έχει ευεργετική δράση στους κακοήθεις όγκους.
  • Ανακουφίζει σχεδόν όλες τις αλλεργικές καταστάσεις, είτε του δέρματος (έκζεμα), είτε του αναπνευστικού.
  • Επιταχύνει την παραγωγή ινσουλίνης από το πάγκρεας και βοηθά σημαντικά τον μη ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη των ενηλίκων.
  • Σταματάει γρήγορα την αιμορραγία και έχει αντισηπτικές ιδιότητες, εάν πασπαλιστεί προσεκτικά πάνω από πληγές. Επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης
  • Φάρμακο εξπρές κατά της καταρροής και του φλέγματος
  • Προστατεύει το συκώτι από τις τοξίνες
  • Κατά της αναιμίας
  • Κατά της διάρροιας
  • Χρησιμοποιείται και στην κοσμετολογία για την αντιμετώπιση του αποχρωματισμού του δέρματος και τα σημάδια της ακμής
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ 
turmeric11
Ο κουρκουμάς μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την όψη της επιδερμίδας του προσώπου σας. Ανακατέψτε λίγο κουρκουμά με αγγούρι ή χυμό λεμονιού και απλώστε το στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για λίγη ώρα και κατόπιν ξεπλύνετε πολύ καλά. Με μία μόνο εφαρμογή θα σας βοηθήσει, ενώ με περισσότερες εφαρμογές θα δείτε μία απαλή λάμψη στο πρόσωπό σας.
 
ΑΚΜΗ
Αν έχετε προβλήματα ακμής ο κουρκουμάς μπορεί επίσης να σας βοηθήσει. Ανακατέψτε κουρκουμά με σκόνη σανταλόξυλου, λίγο νερό και απλώστε στο πρόσωπο. Θα σας βοηθήσει αρκετά στην αντιμετώπιση της ακμής και είναι πολύ καλή και φθηνή εναλλακτική σε όλα αυτά τα χημικά σκευάσματα του εμπορίου.
 
ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Άλλη μία πολύ καλή εφαρμογή που έχει ο κουρκουμάς είναι να τον χρησιμοποιήσετε σαν απολεπιστικό σώματος. Ανακατέψτε λίγο κουρκουμά σκόνη μαζί με λίγο αλεύρι και νερό και με αυτό τρίψτε όλο σας το σώμα πριν πλυθείτε.
 
ΡΑΓΑΔΕΣ
Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι έγκυες γυναίκες είναι η εμφάνιση ραγάδων. Για να τις αποφύγετε, ετοιμάστε ένα μείγμα με κουρκουμά και γιαούρτι, απλώστε στο στην κοιλιά σας για πέντε λεπτά και μετά ξεπλύνετε. Αν το κάνετε συχνά θα διατηρηθεί η ελαστικότητα του δέρματος και θα αποφευχθούν οι ραγάδες.
 
ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ
Αν κατά λάθος κάψατε το χέρι σας στην κουζίνα, να μία εύκολη λύση για την αντιμετώπιση του εγκαύματος. Ανακατέψτε μία κουταλιά της σούπας με τζελ αλόης και τοποθετήστε στο μείγμα πάνω στο σημείο του εγκαύματος.
 
ΟΥΛΙΤΙΔΑ
Ο κουρκουμάς βοηθάει επίσης στη μείωση της ουλίτιδας. Εφαρμόστε ένα μείγμα από κουρκουμά, φυσιό αλάτι και έλαιο σιναπιού στην περιοχή με το πρόβλημα δύο με τρεις φορές τη μέρα. Ξεπλύντε το στόμα σας μετά με χλιαρό νερό.
 
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
adynatisma
Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η πρόσληψη κουρκουμίνης που είναι το κύριο συστατικό του κουρκουμά, μπορεί να αντιμετωπίσει την υπερβολική συσσώρευση του λίπους στο λιπώδη ιστό, καθώς προκαλεί καλύτερο μεταβολισμό των λιπών. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα την προοδευική απώλεια βάρους.
 
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο του αμερικανικού Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, η λήψη κουρκουμά μειώνει το φούσκωμα σε ανθρώπους που υποφέρουν από πεπτικές διαταραχές και ελαττώνει τη συχνότητα των εξάρσεων που σχετίζονται με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Επίσης έρευνες δείχνουν ότι δρα ευεργετικά στον πόνο που οφείλεται στην οστεοαρθρίτιδα, επειδή μειώνει τη φλεγμονή. Ωστόσο δεν βοηθά σε περιστατικά όπως έλκος στομάχου (ίσως μάλιστα αντενδείκνυται). Τέλος, μελέτες που γίνονται σχετικά με τη δράση του σε διάφορες μορφές καρκίνου (μαστού, δέρματος, παχέος εντέρου, προστάτη), ναι μεν καλλιεργούν αισιοδοξία, αλλά είναι ακόμα πρόωρες και χρειάζεται να συμπληρωθούν από άλλες. Σε καμία περίπτωση το μπαχαρικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα φάρμακα που χορηγούνται για σοβαρές παθήσεις.
 
Πόσο να πάρουμε;Οι ειδικοί τονίζουν ότι για να καρπωθούμε τα οφέλη του κουρκουμά -και κατ’ επέκταση της κουρκουμίνης- καλό είναι να καταναλώνουμε τουλάχιστον 1 κ.γ. καθημερινά (δεν είναι τοξικός). Στην αγορά το μπαχαρικό διατίθεται σε μορφή σκόνης (σε μεγάλα σουπερμάρκετ, καταστήματα με μπαχαρικά και βιολογικά προϊόντα).
Eξουδετερώνει αρκετούς καρκινογόνους παράγοντες. Είναι γνωστή για την αντικαρκινική της δράση.
 
Η βιταμίνη D και η κουρκούμη ενδέχεται να βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να απαλλάξει τον εγκέφαλο από τις πλάκες β-αμυλοειδούς που συνδέονται με τη νόσο Αλτσχάιμερ, αναφέρουν Αμερικανοί ερευνητές.
Η μελέτη των ερευνητών, δημοσιεύθηκε στο Journal of Alzheimer’s Disease
 
ΣΥΝΤΑΓΗ #2
Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο το ανοσοποιητικό σας δοκιμάστε επίσης και την παρακάτω θαυματουργή συνταγή!
Οι αναλογίες είναι εντελώς ενδεικτικές, κάντε το ανάλογα με τις προτιμήσεις σας:
  • 3 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου1 ½ κουταλάκια κουρκουμά½ κουταλάκι τζίντζερ σε σκόνη½ κουταλάκι κάρδαμο,πιπέρι καγιέν2-3 ΓαρίφαλαΈνα ξυλάκι κανέλα ή ½ κουταλάκι σκόνηΜέλι
Βάλτε τα συστατικά σε ένα κατσαρολάκι και ζεστάνετε αργά το γάλα, χωρίς να βράσει. Προσθέστε μέλι στα φλιτζάνια και έτοιμο.
sintagi-gia-to-hriso-rofima-me-kourkouma
Για να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη της παραπάνω συνταγής χρησιμοποιήστε για κουρκουμά το θεραπευτικό κουρκουμά turmeric longa. Μπορείτε να τον πιείτε σκέτο είτε σύμφωνα με την παραπάνω συνταγή, χωρίς όμως να ζεστάνετε το γάλα.
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Είναι σημαντικο επίσης να γνωρίζετε, οτι όταν συνδυάζεται με το μαύρο πιπέρι ή το πράσινο τσαι, αυξάνεται η απορρόφηση του από τον οργανισμό. Επίσης, το ιδιο αποτέλεσμα φέρνει και ο συνδυασμός του με κάποια λιπαρή ουσία, πχ. ελαιόλαδο ή βούτυρο. Σε συνδυασμό με το μαύρο πιπέρι, ανεβάζει την αποτελεσματικότητά του έως 1000 φορές στον άνθρωπο.
Σε αυξημένες δόσεις παρουσιάζει μια σειρά απο παρενέργειες, γιαυτό πρέπει να καταναλώνεται με φειδώ.
 
 

Επιστολή καταπέλτης στον Τσίπρα, από τον απολυμένο διοικητή του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ



Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό απέστειλε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, Θοδωρής Γιάνναρος, ο οποίος πληροφορήθηκε την αποπομπή του ενόσω συμμετείχε σε φιλανθρωπική εκδήλωση της ομογένειας ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για το νοσοκομείο του.

Παρατίθεται αυτούσια:
 

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ.

Ονομάζομαι Θεόδωρος Γιάνναρος και από το 2010 έως και πριν από μερικές ημέρες, ήμουν ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΕΛΠΙΣ».

Το νοσοκομείο που ανέλαβα, τότε, δεν το ήξεραν ούτε στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του και ο κόσμος γενικά το απέφευγε, ως υποβαθμισμένο και πεπαλαιωμένο.

Η αλήθεια είναι πως αν και είναι το αρχαιότερο Ελληνικό νοσοκομείο (1846), καμία κυβέρνηση δεν το υποστήριξε!
Αντίθετα, όλες είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να το κλείσουν.

Την ίδια μέρα που ανέλαβα, κατήργησα τη "λίστα αναμονής" και μαζί με αυτή, τον λόγο ύπαρξης για το γνωστό "φακελάκι".


Δυστυχώς, ήμουν άτυχος! Με το που ανέλαβα ήρθε και εγκαταστάθηκε η κρίση στη χώρα μας.

Τότε ανέλαβα και δράση. Μερικούς μήνες αργότερα με δική μου πρωτοβουλία και απέναντι σε όλους και σε όλα, δημιούργησα τη "Συμμαχία Νοσοκομείων για τους Ανασφάλιστους".
Δέχθηκα απίστευτες επιθέσεις απο το κατεστημένο, με τη δικαιολογία πως "κατέστρεφα το ΕΣΥ"...

Άντεξα και αντεπιτέθηκα.
Συνεργάστηκα με ολα τα "Κοινωνικά Ιατρεία" και βρίσκαμε από κοινού λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα της μη πρόσβασης των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία και στα φάρμακα που χρειάζονταν.

Λίγο αργότερα, δημιούργησα με Φιλέλληνες Αυστριακούς Δημοσιογράφους και Ακαδημαϊκούς, την Οργάνωση "Griechenlandhilfe", που στα Ελληνικά σημαίνει "Βοήθεια στην Ελλάδα".

Μέσω αυτής της οργάνωσης καταφέραμε να τροφοδοτούμε, εκτός του ΕΛΠΙΣ, αλλά 22 σημεία στην ελληνική επικράτεια.

Καταφέραμε να φέρουμε εκατοντάδες τόνους φαρμάκων, νοσοκομειακού υλικού, αναλώσιμων, παιδικών τροφών, μηχανημάτων και ρουχισμού, τα οποία μοιράσαμε σε νοσοκομεία, γηροκομεία, ξενώνες με παιδιά με ειδικές ανάγκες και οργανώσεις αλληλεγγύης για όλους.

Για τις δράσεις αυτές δεν βρήκα φιλικό περιβάλλον, ούτε συνδρομή από κανέναν!
Έκανα κυριολεκτικά "του κεφαλιού μου", αλλά με οδηγούσε η καρδιά και το ένστικτό μου...και ο κόσμος υποστήριζε αυτή την προσπάθεια, διότι τη θεωρούσε "όαση στην επέλαση της Κρίσης".

Όλα, ανεξαιρέτως τα Ελληνικά ΜΜΕ, και τα μεγαλύτερα απο την Ευρώπη και την Αμερική, άρχισαν να γράφουν η να μεταδίδουν διθυραμβικά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ για τη "Μάχη του Ελπίς" οπως την ονόμασαν...



Ξένοι πολίτες άρχισαν να στέλνουν δωρεές στο Ελπίς, τις οποίες μάζευαν ευρώ-ευρώ!

Το μικρό αυτό Αθηναϊκό νοσοκομείο, άρχισε να κάνει εξωτερική πολιτική, εξάγοντας την ανθρωπιά, τη διορατικότητα, την εφευρετικότητα και την εξυπνάδα των Ελλήνων.

Στο νοσοκομείο αυτό παρήλασαν τα πιο βαριά ονόματα των Ελλήνων και ξένων Δημοσιογράφων, μένοντας μερόνυχτα δίπλα μας, και μεταδίδοντας ρεπορτάζ σχετικά με το πώς ένα μικρό νοσοκομείο-θρύλος, μπορεί να τα καταφέρνει με ελάχιστα χρήματα να μην του λείπει τίποτα, περιθάλποντας όμως, διπλάσιους ασθενείς από πριν, λόγω της κρίσης, αλλά και τους ανασφάλιστους, για τους οποίους ήταν το "αποκούμπι" τους.

Όταν όλα τα νοσοκομεία αρνούνται να δεχθούν τους απεργούς πείνας της Υπατίας, με δική μου πρωτοβουλία, και κόντρα στις εντολές, ανέλαβα, πείθοντας και τον τότε υπουργό υγείας, στο Ελπίς, περίπου τους 70 απο αυτούς, μέχρι το πέρας της απεργίας τους και φροντίζοντάς τους.

Ως αποτέλεσμα της ανυπακοής μου αυτής, ήταν να γίνω το κόκκινο πανί...αλλά επιβίωσα, γιατί ο κόσμος και τα ΜΜΕ με δικαίωσαν και στάθηκαν δίπλα μου. 



Και το Ελπίς προχώρησε στην αντεπίθεση του:

* Υπέγραψα "Μνημόνιο Συνεργασίας με το Κοινωνικό Ιατρείο "Αποστολή" του ΙΣΑ και της Αρχιεπισκοπής.
Συνεργάστηκα στενά με το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού.
Υπέγραψα "Μνημόνιο Συνεργασίας" με το "Κέντρο Στήριξης Οικογένειας" (ΚΕΣΟ) της Αρχιεπισκοπής, στο οποίο δώρισα πολλούς τόννους φάρμακα και τρόφιμα.
Υπέγραψα "Μνημόνιο Συνεργασίας" με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών", για τους χιλιάδες ανασφάλιστους δικηγόρους.
Υιοθέτησα με το νοσοκομείο μου τους ξεχασμένους κατοίκους του Καστελλόριζου, τους οποίους επισκεφθήκαμε αρκετές φορές ή στείλαμε φάρμακα.
* Υιοθέτησα τον Δήμο Περιστερίου, ένα Δήμο 500 χιλιάδων κατοίκων, υπογράφοντας "Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Δήμαρχο του.

Το Ελπίς πλέον έδινε "γραμμή ανθρωπιάς" σε πολλά άλλα νοσοκομεία της Ελλάδας.

Αυτό, σίγουρα, στο κατεστημένο δεν άρεσε...αλλά και πάλι, επιβίωσα και συνέχισα αυτό που το 2010 ξεκίνησα.


Παρέδωσα εν μέσω κρίσης, τη στιγμή που αλλά νοσοκομεία έκλειναν κλινικές, 3 νέες υπερσύγχρονες μονάδες: το νέο Αιμοδυναμικό εργαστήριο, τη νέα μονάδα εμφραγμάτων, και τη νέα καρδιολογική κλινική, με χρήματα του ίδιου του νοσοκομείου, χωρίς να ζητήσουμε ούτε ένα ευρώ από το κράτος ή την Ε.Ε.

Δεν πρόλαβα να παραδώσω ο ίδιος τις δυο επόμενες νέες κλινικές, τη νέα ΩΡΛ και τη νέα Οφθαλμολογική κλινική...οι οποίες, όμως, είναι έτοιμες!



Παρόλο που δεν ήμουν ο πιο υπάκουος διοικητής, όντας πάντα δίπλα στους πολίτες και κόντρα στο κατεστημένο και την "τρόικα", και παρόλο που δεν ήμουν πολιτικό στέλεχος κανενός από τα κυβερνώντα κόμματα, επιβίωσα τριών αξιολογήσεων, διότι, απλά, το έργο μου ήταν καταγεγραμμένο και οι υπουργοί το γνώριζαν.

Τα τελευταία δυο χρόνια, άρχισα να επισκέπτομαι τα Σαββατοκύριακα που μπορούσα, ξένες χώρες, και μέσω δωρεών έφερνα εξοπλισμό στο νοσοκομείο, ο οποίος ήταν απαραίτητος για την καλύτερη περίθαλψη των πολιτών.Τιμήθηκα απο το Hellenic American Council, στο Los Angeles, για τη συνεισφορά μου στους πολίτες της Ελλάδας και μίλησα σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση της Ομογένειας, όπου συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό πόσο για να αγοραστεί εξοπλισμός χειρουργείου.
Αυτό ήταν μόνο η αρχή, διότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιζόταν σε όλη την Αμερική.

Εκεί ακριβώς, στο βήμα, και κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου σε μικτό ακροατήριο Ελλήνων και Αμερικανών, ήρθε με μήνυμα η παύση μου...

Κύριε Πρωθυπουργέ.

Πιστεύετε πως η προσπάθεια αυτή, άξιζε να βαθμολογηθεί απο την 1η Υγειονομική Περιφέρεια με τον "Βαθμό Αξιολόγησης" "1" &. "2" ;

Πιστεύετε πως η προσπάθεια που γίνεται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με ανιδιοτέλεια και με γνώμονα την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων και γενικά αυτών που έχουν την ανάγκη μας, πρέπει, από ανθρώπους που έχουν τα δικά τους ιδιοτελή κίνητρα, να εξουδετερώνονται τόσο βάναυσα, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, αλήθειας, δεοντολογίας και ηθικής;

Είμαι της άποψης πως αν ενημερωθείτε για την ουσία αυτής της μεθόδευσης, σίγουρα δεν θα συμφωνήσετε και σίγουρα θα αντιδράσετε.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, πως η ανοικτή αυτή επιστολή, δεν γράφτηκε με σκοπό να αποκομίσω κάτι για τον εαυτό μου.
Δεν ζητώ, απολύτως, τίποτα, ούτε προσδοκώ κάποιο όφελος.

Μόνο θα ήθελα, εσείς ο ίδιος να έχετε άποψη σχετικά με την εσκεμμένη αυτή πράξη ανθρώπων, που από πλευράς ηθικής και δεοντολογίας, δεν θα έπρεπε να έχουν θέση ευθύνης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.



Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας!

Φιλικά
Θεόδωρος Γιάνναρος - τ. Διοικητής Νοσοκομείου "Ελπίς".




http://www.eyedoll.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters