Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΑΘΗΝΑ 13/02/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Η ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 67650/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Η΄ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ «ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.

Η μήνυση ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι απολύτως βάσιμη. Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν.

Αλκαιος Ιωαννης Η μήνυση ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι απολύτως βάσιμη, και παρακάμπτει με επίσης βάσιμο τρόπο τον σκόπελο του άρθρου 86 του συντάγματος περί βουλευτικής ασυλίας.
Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν. 
Όποιος δικαστής την βάλει στο αρχείο, θα κατηγορηθεί επίσης για συνέργεια σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας και υπόθαλψη εγκληματιών.

Ακολουθούν μηνύσεις προς Πρωθυπουργό και υπουργούς.
Το σάπιο σύστημα ξεσκεπάζεται και προσπαθεί να αμυνθεί με τη μέθοδο της στρουθουκαμήλου.


Η μήνυση αφορά τη σύσταση ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, που συστάθηκε για να μαζέψει και να φυγαδεύσει όλα τα δημόσια έσοδα. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δεν υποχρεούμαστε να πληρώνουμε φόρους σε μία «Τέταρτη εξουσία» χωρίς έδρα και νομικό πρόσωπο. Κατά το παρελθόν, τέτοιου είδους «ανεξάρτητες αρχές» αντί νόμιμων κυβερνήσεων, δημιουργούσαν οι κατακτητές στις υποτελείς χώρες.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ, ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017; ; ; ; ; ; ;

 

ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 
[..ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ..] 
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ, ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017??????????

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ;;;?ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ..

Artemis Sorras : ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ??? 
ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΕΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 
[..ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΒΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ??   ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ??    ΤΙ ΕΤΡΩΓΕ???   ΠΩΣ ΕΠΑΘΕ ΤΑ ΤΙΚ???   ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ???   ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?????    ΤΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?????..]

Ερμή Τρισμέγιστου: Εκπληκτικό Αρχαιοελληνικό κείμενο Γνώσης – Το έκαψαν οι Σκοταδιστές του Μαύρου Βυζαντίου…

Ερμή Τρισμέγιστου: Εκπληκτικό Αρχαιοελληνικό κείμενο Γνώσης
Το έκαψαν οι Σκοταδιστές του Μαύρου Βυζαντίου τον 4ο αιώνα, για να μην γνωρίσουν οι άνθρωποι την Αλήθεια και οδηγηθούν στην ελευθερία από το MATRIX.Παρακάτω υπάρχει αυτούσιο το αρχαίο κείμενο που ευτυχώς κάπως γλίτωσε με την βοήθεια του Χριστού και σήμερα το έχουμε. Διαβάστε το και κάνετε τις δικές σας σκέψεις, όπως είπε ο Χριστός : “ Ερευνάτε τας γραφάς και Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.” Έχω παραθέσει σε κάποια σημεία και κάποιες σκέψεις που έκανα, καθώς το διάβαζα.
____
Γιατί Ερμή, ο Θεός δεν μοίρασε σε όλους τους ανθρώπους το νου ;
– Θέλησε παιδί μου, να τον εγκαταστήσει σαν βραβείο ανάμεσα στις ψυχές .
– Και που τον εγκατέστησε ;

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ πριν 300.000 χρόνια ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι πολλά εκείνα που δεν γνωρίζουμε για τον Ελληνικό Πολιτισμό πέραν του 2000 π.Χ και ειδικότερα παλαιότερα του 10.000. Όμως κομμάτι-κομμάτι την κάθε φορά η εικόνα του παζλ συμπληρώνεται…

Η συγκάλυψη ενός πολιτισμού, του Αρχαίου Ελληνικού, είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται σθεναρά με αυτόν.

Κάποτε υπήρξε ανώτερος και τεχνολογικά ανεπτυγμένος. Υπήρχε μία Αρχαία Παγκόσμια Ελλάδα. Στο diadrastika.com, είμαστε πεπεισμένοι για αυτό.
Κατά καιρούς έρχονται στο φως ευρήματα που το επιβεβαιώνουν, αλλά «κάποιοι» τα θάβουν επιμελώς…

Πέταξε ο Δαίδαλος στον Βορά; Τι γυρεύει ο Κρητικός Λαβύρινθος εκεί; (video)

Πέταξε ο Δαίδαλος ως την Ρωσία; Τι γυρεύει ο Κρητικός Λαβύρινθος εκεί; (video)
Γράφει ο Σπύρος Μακρής,Βρισκόμαστε στο αρχιπέλαγος Solovetsky που βρίσκεται στη Λευκή Θάλασσα, στην Ρωσία.
Σε αρκετά από τα νησάκια όπως τα Bolshoi Zayatsky και Anzer Island, έχουν βρεθεί περίεργοι λαβύρινθοι φτιαγμένοι από σωρούς πέτρες και οστά.
Μυστηριώδη γεωγλυφικά που, για κάποια, το σχήμα τους διακρίνεται καλύτερα από τον αέρα, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο έχει διάμετρο 25,4 μέτρα. Τα περισσότερα βρίσκονται πολύ κοντά στα παράλια. Σε όλα μαζί τα νησιά έχουν εντοπιστεί πάνω από 30 λαβύρινθοι, με πολλά και διαφορετικά μοτίβα.
Κανείς δεν ξέρει ποιοί και γιατί έφτιαξαν αυτούς τους λαβύρινθους. Η χρονολόγησή τους υπολογίζεται ότι μπορεί και να ξεπερνάει το 3.000 π.Χ. σύμφωνα και τον καθηγητή Alexander Kuratov, έναν από τους ερευνητές. Η κατοίκηση του νησιού μπορεί και να προσδιορίζεται σε περισσότερες χιλιετίες πίσω, ίσως και πέρα του 20.000.
Υπάρχουν πάμπολλες θεωρίες που έχουν προταθεί για να εξηγήσουν τον αληθινό σκοπό των λαβυρίνθων.

Η Ολύμπια Τεχνολογία των «Πλωτών Σκαφών» και ο Αίολος

φανταστικο μητρικό αστρόπλοιο
Στην Ολύμπια Αρχαιότητα υπήρχαν πολλά πλωτά «νησιά» όπως η νήσος Αστερία ή Θεωρίς που από «Άδηλος» (αόρατη) έγινε «Δήλος» (ορατή) και «στερεώθηκε με τέσσερις αδαμάντινες κολώνες με την βοήθεια του Ποσειδώνα στο Αιγαίο Πέλαγος, και που επάνω σε αυτήν «γεννήθηκε» η Άρτεμις και ο Απόλλωνας. Ο μύθος αναφέρει ότι η Αστερία ήταν αδελφή της Λητούς, μητέρας της Αρτέμιδας και του Απόλλωνα. Ένα άλλο παράδειγμα «πλωτών» ήταν οι Αιολίδες νήσοι, «πλωτά νησιά» του Αιόλου στην Μεγάλη Ελλάδα.
Από εκείνη την εποχή ο Αίολος αναφέρεται ως «κυβερνήτης πλωτών». Ο Όμηρος αναφέρει τον Αίολο, τον ταμία των ανέμων και ως γιο του Ιπποτάδη, ενώ μία πληροφορία «ψιλών γραμμάτων» στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία τον αναφέρει ως γιο του Ποσειδώνα και της νύμφης Άρνης.
Η αγάπη του Ομήρου να διοχετεύει κωδικοποιημένα μηνύματα είναι αναμφισβήτητη.

Ο Όμηρος Εξηγεί τον Μυστηριώδη Όρο ΙΧΩΡ.


 
Ο αναγραμματισμός του όρου [χειρι Πεισηνωρ ]
Τα πάντα όλα για το ΙΧΩΡ

ΙΧΩΡ = ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ
Ότι θέλατε να μάθετε για την πραγματική έννοια του ΙΧΩΡ και δεν γνωρίζατε που να ψάξετε, η να ρωτήσετε, βρίσκετε στους στίχους Ε340 και Ε416 της Ομηρικής Ιλιαδας.
Ο Ιχωρ δεν είναι τίποτα άλλο από τον γενετικό κωδικα των Ολύμπιων, Κρονιων, Ελλήνων θεών , του ΔΙΑ και των άλλων «παιδιών».
Αυτών που κατόρθωσαν , πριν δισεκατομμύρια χρόνια, στο γαλαξία Ελλάδα να αντιστρέψουν τον βασικό όρο δημιουργίας θνητών, του παρόντος σύμπαντος και να γίνουν αθάνατα ,πνευματικά όντα.

Spiridon Antonopoulos προς Αρτέμης Σώρρας: Προχωρα αδελφέ!


Spiridon Antonopoulos προς Αρτέμης Σώρρας

Ήμουν ο φωτογράφος που τράβηξε την επίσκεψη σου στο συμπόσιο των Ελλήνων ευεργετων, λόγω των αποδεικτικων στοιχείων που παρουσιασες κανένας από τους παρευρισκομενους δικηγόρους δεν μπόρεσε να σε αμφισβήτηση.

Προχωρα αδελφέ!
Την Δευτερα 1η Οκτωβριου στην Αιθουσα του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου η Εταιρεια Ελληνων Ευεργετων με Προεδρο τον Αναστο Δημητροπουλο, στα πλαισια της Ημερας Μνημης Και Τιμης των Εθνικων Ευεργεττων οργανωσε Συνεδριο Στρογγυλης Τραπεζας με θεμα 
ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑΣ

ΝΑΣΑ: νεκρό το πλήρωμα του διαστημικού λεωφορείου Challenger…ελα όμως που μετά από 30 χρόνια ζούνε όλοι!!!

 
ΝΑΣΑ: νεκρό το πλήρωμα του διαστημικού λεωφορείου Challenger…ελα όμως που μετά από 30 χρόνια ζούνε όλοι!!!

Μια Ψευδή Είδηση από την χώρα του Μεγάλου Ονείρου;;;

Είναι η πρώτη φορά που τα Αμερικανάκια παίζουν με την παγκόσμια συνείδηση και είδηση στο Ολόγραμμα που σε έχουν κάνει να πιστέψεις ότι όσα σε εκπαίδευσαν είναι και αλήθεια;;;

«Το Ελληνόπουλο». Το άρθρο που έγραψε ο Άλμπερ Καμύ για τον απαγχονισμό του Καραολή. Στη δίκη του κατήγορος ήταν ο Ραούφ Ντενκτάς...

 Στις 28 Οκτωβρίου 1955, ακούστηκε για πρώτη φορά σε δίκη αγωνιστή της ΕΟΚΑ η απόφαση: «Εις θάνατον!»

Ο Μιχαλάκης Καραολής μαζί με τον Ανδρέα Δημητρίου, ήταν οι πρώτοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ που οδηγήθηκαν στην κρεμάλα.

Ο στρατάρχης Τζον Χάρτινγκ, έδινε ιδιαίτερη σημασία στις πρώτες εκτελέσεις.

Αποτελούσαν την τακτική που ονόμαζε «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» και θεωρούσε πως θα λειτουργούσαν ως παραδειγματικό μέτρο το οποίο θα τρομοκρατούσε τους αγωνιστές.

Ήλπιζε πως η αμείλικτη στάση του απέναντι στους συλληφθέντες θα τερμάτιζε τον αγώνα.

Βέβαια, έκανε λάθος, αφού η απάνθρωπη αντιμετώπιση των Βρετανών όχι μόνο δεν τρομοκράτησε τους αγωνιστές αλλά τους πείσμωσε περισσότερο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters