Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ¨ΤΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑΦΟΣ...


Σύμφωνα με τον ερευνητή Βασίλειο Βασιλάκο εκ της Τραπεζοντής Σπάρτης στο βιβλίο του «Οι μύστες του Ταϋγέτου» αναφέρει:«Ελληνικό κράτος καλείται το τμήμα της γης που αποτελείται από υψηλές & αιχμηρές κορυφές επί το πλείστον πετρώδεις για την δημιουργία σκιών και κατ΄επέκταση θρησκειών». 

Σύμφωνα με την πολυετή έρευνα και τα ευρήματα του (πλήθος κτερισμάτων και αποδεικτικών αρχαιολογικών στοιχείων που επιβεβαιώνουν την θεωρία του), το 25.000 π.Χ. ένα διαστημόπλοιο με το όνομα «Τάλετον» προσγειώθηκε στην κορυφή του Ταΰγετου που έχει σχήμα τέλειας πυραμίδας.

 Οι αστρικοί ταξιδιώτες αναζητούσαν μια τέλεια πυραμίδα, όπου με βάση την σκιά της και τις αστρικές καθετοποιήσεις θα έδιναν χρησμούς για να φτιαχτούν οι πόλεις και τα ιερά όλου του πλανήτη.  

Από την λέξη σκιά προέρχεται και η λέξη θρησκεία, που ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή έννοια της θρησκείας. Η σκιά της πυραμίδας ήταν ιερή και απαγορεύονταν να αλλοιωθεί το σχήμα της, γι΄αυτό και η λέξη θρη-σκια, σημαίνει: «θύω την σκιά», θυσιάζω στην σκιά για να κρατήσω σταθερό τον χρησμό.

Η έννοια του χρησμού (μήνυμα-πληροφορία)ήταν η επισημοποίηση προς τους ανθρώπους του καταλληλότερου σημείου για να κατασκευάσει πόλεις και ιερά. 

Η μεταβίβαση του χρησμού γινόταν μόνο με οπτική επαφή από κορυφή σε κορυφή ανάμεσα στα ιερατεία. Το όνομα της νέας περιοχής ή της πόλης δινόταν με βάση ποιο Άστρο ή Αστερισμό ευθυγραμμίζονταν (καθετοποίηση). 

Π.χ. το σημείο ΕΝΑ του πλανήτη (όσο αφορά τις ευθυγραμμίσεις – χρησμούς) ήταν ο Ταΰγετος (= ταγεύω την γη, την εξουσιάζω). 

Από εκεί πήρε ¨χρησμό¨ η κορυφή του Ολύμπου, το σημείο ΔΥΟ ( πόλη Δίον), και μετά πήρε ¨χρησμό¨ το σημείο ΤΡΙΑ ή αλλιώς ΤΡΟΙΑ ήΙΛΙΟΝ.

 Μεταξύ τους τα τρία σημεία κάνουν ένα ορθογώνιο τρίγωνο (εικόνα 2). 

Ανάμεσα στο σημείο ΕΝΑ (Ταΰγετος) και σημείο ΔΥΟ (Δίον), υπάρχουν οι Δελφοί και συγκεκριμένα το ακριβές μέσο σημείο  της απόστασης (χρυσή τομή), είναι το χωριό «Χρυσό» 5 χλμ νοτιο-δυτικά των Δελφών. 

Η ευρύτερη περιοχή επειδή είναι αμφι & ισα των δυο πρώτων χρησμοδοτικών σημείων ονομάστηκε Άμφισσα

Λίγο πιο κάτω γεωγραφικά η πόλη Γαλαξίδι πήρε το όνομα της επειδή το 12,000 π.Χ. ευθυγραμμίζονταν με τον γαλαξία της Ανδρομέδας! 

 Δεν είναι τυχαίο ότι στην δυτική ήπειρο, την Αμερική και συγκεκριμένα  στο Μέξικο, υπάρχει μια κορυφή βουνού σε κατάληξη τέλειας πυραμίδας που ονομάζεται¨ΕΛ ΤΑΓΙΝ¨, (Ταΰγετος).

Ας πάμε τώρα στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ να αναλύσουμε το όνομα και να καταλάβουμε τελικά τι συμβαίνει εκεί.
Αμφι – πόλη --> αμφι – πόλος, δηλαδή πόλος ή σημείο με διττή Φύση ή έννοια διπλής διαδρομής (όπως Άμφισσα).  Όπως θα δείτε στην κάτωθι εικόνα...
 
...από το σημείο ΔΥΟ (Όλυμπος), ο χρησμός (πληροφορία) περνά (οπτικά) μέσα από τα δυο πρώτα πόδια της Χαλκιδικής, μετέπειτα διασχίζει το Αιγαίο, καταφθάνει στην νήσο Λήμνο και καταλήγει απέναντι στο σημείο ΤΡΙΑ (Ίλιον).

 Επειδή όμως η απόσταση από το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής μέχρι την Λήμνο είναι αρκετά μεγάλη, αφού μεσολαβεί το αιγαίο πέλαγος, χρησμοδότησαν (δρομολόγησαν) μια εναλλακτική διαδρομή μέσα από τις κορυφές της βορείου Ελλάδος κα κατέλεξαν στην περιοχή της σημερινής Αμφίπολης, όπου κατασκεύασαν την ομώνυμη πόλη. 

Από την Αμφίπολη ο χρησμός όδευε προς Θάσο – Σαμοθράκη – Ίμβρο και κατέληγε στην ΤΡΟΙΑ, μέσα από τις κορυφές των βουνών των νησιών, που είχαν μικρή απόσταση μεταξύ τους και εξυπηρετούσε ευκολότερα στην μεταφορά του χρησμού. 

 Η Αμφίπολη είναι σημαντική γιατί ήταν παραθαλάσσια περιοχή και ήταν το τελευταίο χερσαίο χρησμοδοτικό ιερατικό κέντρο πριν περάσει¨ το μήνυμα στα νησιά και στον αντίποδα του Αιγαίου. 

Αμφί-πολη/πόλο ονομάστηκε γιατί αφενός ήταν μια εναλλακτική διαδρομή μεταφοράς του χρησμού μεταξύ των σημείων Δυο & Τρία και αφετέρου το ιερατείο της Αμφιπόλεως μπορούσε να λάβει και να δώσει χρησμό τόσο από το σημείο ΔΥΟ όσο και από το σημείο ΤΡΙΑ αφού διατηρούσε αμφί-δρομη σχέση μεταξύ δεύτερου και τρίτου σημείου αναφοράς.

 
Η απόσταση της Αμφίπολης απο το όρος Σάος της Σαμοθράκης είναι ίδια με την απόσταση της κορυφής του Ολύμπου.



         Λόγω του χαμηλού υψόμετρου όντας παραθαλάσσιο μέρος και έλλειψης υψηλών κορυφών κοντά στην θάλασσα, κατασκεύασαν μια πυραμίδα με ύψος τουλάχιστον 150 μέτρων (τώρα έχει απομείνει με ύψος 125 μέτρα περίπου) και τοποθέτησαν το ιερατείο απέναντι από τον γεωμετρικό όγκο ώστε να επιβλέπουν την σκιά του και να ¨θύουν¨ εκεί για να κρατούν τον χρησμό όπως πίστευαν.

 Ο λεγόμενος ¨τάφος¨ της Αμφίπολης, μόνο τάφος δεν είναι. Είναι ο χώρος του ιερατείου που μελετούσε τις σκιά της πυραμίδας με βάση τον ήλιο, (ηλίδα)  την σελήνη (σελίδα)  και τα αστέρια (αστρίδα). 

Γι΄αυτό τον λόγο πίστευαν ότι η σφίγγα σαν σύμβολο είχε απόκρυφες δυνάμεις και μπορούσε να κρατήσει την ιερότητα του χώρου σταθερή (σκία) ώστε να μπορεί το ιερατείο να χρησμοδοτεί από εκεί και στο μέλλον.

 Στον χώρο των ανασκαφών βρεθήκαν σφίγγες που επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι τάφος αλλά ιερός μυητικός χώρος. Το ίδιο συμβαίνει και στην Αίγυπτο. 

Εκεί δεν έχει βουνά ή κορυφές ψηλές και σταθερές για να μελετήσουν την σκιά του Ήλιου, της Σελήνης και των Άστρων (νοητικώς), οπότε κατασκεύασαν τις πυραμίδες μαζί με την σφίγγα για να κρατά τον χρησμό σταθερό. Αν δείτε τις παρακάτω εικόνες θα διαπιστώσετε ότι:


Το κέντρο της πυραμίδας που είναι πίσω από την σφίγγα έχει απόσταση 630 μέτρα, αλλά και η πυραμίδα της Αμφίπολης από το ιερό που βρεθήκαν οι σφίγγες έχει πάλι την ιδία απόσταση! 

Οι σφίγγες τοποθετούνταν σε τέτοια απόσταση από τις πυραμίδες με βάση την σκιά του γεωμετρικού τους σχήματος στα ηλιοστάσια του έτους.  

Από εκεί αντιλαμβανόμαστε ότι εφόσον οι σφίγγες της Αμφίπολης και της Αιγύπτου ισαπέχουν από την αντίστοιχες πυραμίδες τους, άρα το ύψος της πυραμίδας του Αμφίπολης ήταν ίδιο με του Χεφρήνου!


     Στον χώρο των ανασκαφών δεν πρόκειται να βρεθεί κανένας νεκρός ούτε ήρωας της αρχαιότητας, και αν βρεθεί θα είναι γιατί μετέπειτα κάποιοι χρησιμοποίησαν των χώρο σαν τάφο.

 Σε καμία περίπτωση δεν κατασκευάστηκε αυτός ο χώρος για την ταφή κάποιου μεγάλου άντρα, αλλά είναι αφιερωμένος στον θεό ήλιο, όχι τον δικό μας αλλά στον ΒΑΣΙΛΙΣΚΟ. 

Ο βασιλίσκος από μυθολογικής πλευράς ήταν ένα απ' τα χειρότερα τέρατα που έχει πλάσει η φαντασία του ανθρώπου. 

Στις πρώτες αναπαραστάσεις του έμοιαζε με ένα μικρό φίδι με λοφίο, που μπορούσε να σκοτώσει με το δηλητήριο του αλλά και με το ίδιο του το βλέμμα, καθώς πίστευαν πως μπορεί να βάλει φωτιά ή να πετρώσει κάποιον ή κάτι όταν το κοιτάει. 

 Ο μόνος τρόπος για να σκοτώσει κανείς βασιλίσκο ήταν να του δείξει το είδωλό του σε έναν καθρέφτη ή να τον βάλει να ακούσει το λάλημα ενός κόκορα. 

Το μόνο ζώο όμως που μπορούσε να σκοτώσει το τρομερό τέρας αυτό ήταν η μικροσκοπική νυφίτσα, καθώς είχε ανοσία στο βλέμμα και το δηλητήριό του.



Αστρονομικά όμως είναι το λαμπρότερο αστέρι του αστερισμού του Λέοντα (Leon A) με τη λατινική ονομασία Regulus.

 Το όνομα Βασιλίσκος σημαίνει «μικρός βασιλιάς» και προέκυψε από την πίστη ότι ο συγκεκριμένος αστέρας κυβερνούσε τις ουράνιες υποθέσεις.

 Ο Βασιλίσκος είναι τριπλός αστέρας, με δύο αμυδρούς συνοδούς που σχηματίζουν διπλό σύστημα.

 Είναι το αστέρι που ευθυγραμμίζεται (καθετοποιείται)  με τον ιερό της Αμφίπολης, γι΄αυτό συναντούμε τον πανίσχυρο και μεγαλόπρεπη λέοντα που πάρθηκε από τον χώρο του και έχει στηθεί εδώ και δεκαετίες σε λάθος σημείο. 

Υπολείπονται να βρεθούν δυο ακόμη μικρότεροι λέοντες και διάφορα γεωμετρικά και αστρονομικά ευρήματα, καθώς και τύμβους στον θεό ήλιο.




Ας μην ξεχνάμε ότι η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά θα δώσει τέλος στο σήριαλ του ¨τάφου¨, όταν θα έχει ολοκληρώσει τις ανθελληνικές της προθέσεις.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ Sorrasfm 19/9/2014/Ωρα:21.00

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΛΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ 18/9/2898

10649808_957762137582674_2557192896054949374_n

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=9645

800.000 αγρότες πρέπει να επιστρέψουν αποζημιώσεις!

02aa7477fe77357a3e58216d94e07a15_XL 
Ενώ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε άτυπη ενημέρωση διαβεβαίωνε ότι το θέμα του προστίμου των περίπου 387,4 εκατ. ευρώ  από το πακέτο Χατζηγάκη δεν έχει λήξει και η ελληνική Πολιτεία θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης «άναβε φωτιές» στους αγρότες ζητώντας να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που έλαβαν ως αποζημιώσεις την περίοδο 2008-2009! 
Τα χρήματα αυτά που ζητά τώρα πίσω ο υπουργός Οικονομικών από τους αγρότες δεν υπάρχουν και προφανώς, ετοιμάζονται να τα παρακρατήσουν από την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης (το τσεκ) μέσα στον Οκτώβριο. Την άποψη αυτή εκφράζουν αγροτοσυνδικαλιστές σε όλη την Ελλάδα. Όπως λένε αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ελάχιστοι αγρότες θα πάρουν τις ενισχύσεις, αφού ταυτόχρονα θα γίνονται παρακρατήσεις για οφειλές υπέρ ΟΓΑ ή ΕΛΓΑ και για τα ΑΔΑ (τα καλλιεργητικά δάνεια). Ενδεικτικό της κατάστασης που διαμορφώνεται είναι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» που αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Την ανάκτηση  παράνομων αγροτικών κρατικών ενισχύσεων ύψους 387,4 εκατ. ευρώ που δόθηκαν το 2009 προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελης, με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή. Περισσότεροι από 800.000 αγρότες θα πρέπει να επιστρέψουν τα ποσά που έλαβαν την ανωτέρω περίοδο από το «πακέτο Χατζηγάκη», οι οποίες κρίθηκαν μη συμβατές προς την ευρωπαϊκή νομοθεσία χαρακτηριζόμενες ως κρατικές ενισχύσεις. «Η λήψη απόφασης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή περί μη συμβατότητας μιας κρατικής ενίσχυσης υποχρεώνει το κράτος-μέλος που την έχει χορηγήσει να ανακτήσει αυτήν από τους λήπτες της ενίσχυσης, εντός ταχθείσης προθεσμίας» αναφέρει στο έγγραφό του ο υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης. Όπως όλα δείχνουν εκτός και αν η ελληνική κυβέρνηση ζητήσει προθεσμία, τα χρήματα θα πρέπει να επιστραφούν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, δεδομένου ότι η κοινοτική νομοθεσία προβλέπει περίοδο 4 μηνών για την ανάκτηση των σχετικών ποσών από την έκδοση της τελεσίδικης απόφασης (εκδόθηκε στις 16 Ιουλίου).»

http://protinews.gr/agrotika/item/9085-800-000-agrotes-prepei-na-epistrepsoun-apozimioseis
http://alfeiospotamos.gr/?p=9643

Viky Charalambous Στο συνημμένο έγγραφο, μπορείτε να δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤΤΕ για την, όπως την ονόμασαν...., " οικονομική "εξυγίανση" των Τραπεζών .

 

Στο συνημμένο έγγραφο, μπορείτε να δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤΤΕ για την, όπως την ονόμασαν...., " οικονομική "εξυγίανση" των Τραπεζών που εδρεύουν στην Ελλάδα (ιδιωτικές εταιρείες) φέροντας βάρος προς το Ελληνικό Δημόσιο (και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά), είτε υπό τη μορφή εγγυήσεων (δυσχέραιναν έτσι την πιστοληπτική ικανότητα και συνάμα αύξησαν το επίπεδο ρίσκου της χώρας, προκαλώντας στο ν' αυξηθεί το κόστος τοκισμού και να μειωθεί η αξία των κρατικών ομολόγων),είτε με χρήματα (και που το Ελληνικό Κράτος επιβαρύνθηκε με επιπρόσθετο δάνειο που δυσχέραινε και πάλι την οικονομική εικόνα της Ελλάδος, το δάνειο/ ΑΕΠ, ρίσκο, κτλ) :
Κινήσεις που έγιναν με παράλληλη εγγυοδοσία του Ελληνικού Δημοσίου:
1. ΕLA Emergency Liquidity Assistance
2. Financial Envelope (Διασφάλιση της επάρκειας «Χρηματοδοτικών Πόρων») Δημοσίων Πόρων που προορίζονται για την κάλυψη της απαιτούμενης ανακεφαλαιοποίησης και του κόστους αναδιάταξης του ελληνικού τρ. Τομέα 2012 - 2014, = 50 Δις Ε (Μνημόνιο Συνεννόησης-MOU- Μάρτιος 2012).
Σημ. Το Μνημόνιο Συνεννόησης του Μαρτίου 2012 προέβλεπε τη διεύρυνση των διαθέσιμων πόρων του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) στα 50 δισεκ. ευρώ.
Βλέπε και Ν. 3864/2012, όπως τροποποιήθηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 19ης Απριλίου 2012 (ΦΕΚ 94Α).
Στην παρούσα έκθεση, ο όρος Μνημόνιο αναφέρεται τόσο στο Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής όσο και στο Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, αντίστοιχα,
3. Εξυγίανση και κλείσιμο αδύναμων τραπεζών,
4. Απαίτηση αύξησης κεφαλαιακής επάρκειας των τραπεζών (που στην περίπτωση που δεν επιτεύχθηκε και πάλι το Δημόσιο έπρεπε να καλύψει τα σπασμένα...).
Η Ιδιωτική ΤΤΕ καθορίζει την οικονομική στρατηγική ενώ η ΕΚΤ και το ΔΝΤ παρείχαν καθοδήγηση και "διασφάλισαν τη συνέπεια" με τους σκοπούς του προγράμματος που οι ίδιοι σχεδίασαν και επέβαλαν.
Δείτε τα χάλια μας:
Ένα καθόλα αποτυχημένο σχέδιο, το οποίο παράνομα και καταχρηστικά ενορχηστρώθηκε από τους εξωτερικούς τοκογλύφους δανειστές και τον Δούρειο Ίππο ΤΤΕ και επικυρώθηκε από τους ταγούς προδότες πολιτικούς, το οποίο έφερε από το 2009 μεγάλη καταστροφή στην χώρα σε όλα τα επίπεδα (οικονομικά, κοινωνικά, θεσμικά, λειτουργικά κτλ), εκτόξευσε το εξωτερικό χρέος πάνω από το 205 % (2014) -2009 όταν "ανέλαβαν την δημοσιονομική εξυγίανση" στο τέλος 2008 ήταν 113 %, έφερε τη χώρα σε σοβαρά προβλήματα γεωπολιτικής ασφάλειας, κτλ.
Δείτε τα χάλια σε γραφικές και αριθμούς: (έκθεση 2013 της ΤΤΕ)
 
 

 
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/09/viky-charalambous_19.html

10 εργαλεία για να αρχίσετε να αντιστρέφετε το αυτοάνοσο νόσημά σας

10 εργαλεία για να αρχίσετε να αντιστρέφετε το αυτοάνοσο νόσημά σας

Άρθρο του δρος William Cole
Πηγή Άρθρου: mindbodygreen.com
Μετάφραση/Επιμέλεια: Σωτηρία Κακαγιά

Η ζωή με ένα αυτοάνοσο νόσημα αποτελεί μια μοναχική εμπειρία. Πολλοί άνθρωποι χρειάζεται να περιμένουν χρόνια μέχρι να ανακαλύψουν γιατί νιώθουν άρρωστοι και τη στιγμή που θα γίνει τελικά η διάγνωση, οι επιλογές θεραπείας που θα τους δώσει ο γιατρός τους είναι πολύ λίγες.

Το πρόβλημα με το κυρίαρχο μοντέλο θεραπείας είναι ότι πρόκειται πλέον για κάτι ξεπερασμένο που αντιμετωπίζει το σώμα σας σαν ένα μηχάνημα με ξεχωριστά τμήματα. Όταν διαγινώσκεστε με κάποια αρρώστια, αυτό συνδέεται με μια αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή. 

Αν δεν γίνει κάποια διάγνωση, συνήθως χαρακτηρίζεστε καταθλιπτικοί και σας χορηγούν αντικαταθλιπτικά. Ύστερα αρχίζετε να επισκέπτεστε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων: γαστρεντερολόγους, ενδοκρινολόγους και ρευματολόγους και παίρνετε ακόμα περισσότερα φάρμακα και συγκεκριμένα ανοσοκατασταλτικά ή κάποια αγωγή με στεροειδή. Στην πραγματικότητα, το σώμα σας είναι ένα σύνθετο σύνολο με εσωτερικές συνοχές εξαιρετικής βιοχημείας. Μαγικά χάπια δεν υπάρχουν.

Σε περιπτώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων, από τη στιγμή που ενεργοποιείται ο γενετικός «διακόπτης», δεν απενεργοποιείται ποτέ ξανά. Με αυτό το δεδομένο, η αυτοάνοση αντίδραση μπορεί να μετριαστεί και να αντιστραφεί σε σημαντικό βαθμό με φυσικό τρόπο. 

Είναι στο χέρι μας να διαμορφώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να ανακτήσουμε την υγεία μας. Παρακάτω περιγράφονται ορισμένοι τρόποι για να ανακτήσετε την υγεία σας αλλά και για να ξαναπάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας.


1. Μάθετε το επίπεδο διαπερατότητας του εντέρου σας.
Το έντερό σας είναι το μέρος όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Όταν η προστατευτική επένδυση του εντέρου σας μειώνεται, μπορεί να προκαλέσει μια αυτοάνοση αντίδραση σε ολόκληρο το σώμα σας. Στο εργαστήριο εξετάζω το επίπεδο εντερικής διαπερατότητας των ασθενών μου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το σημαντικό ζήτημα με σκοπό τη βελτίωση της υγείας τους.

2. Θεραπεύστε το έντερό σας.
Μόλις μάθετε το επίπεδο της διαπερατότητας του εντέρου σας και σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε δευτερεύοντα προβλήματα, όπως μια μικρή εντερική βακτηριακή υπερανάπτυξη ή χρόνιες βακτηριακές ή παρασιτικές λοιμώξεις, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη θεραπευτική διαδικασία. Υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις σε αυτό το ζήτημα, αλλά εδώ περιγράφονται μερικές γενικές πληροφορίες σχετικά με τους φυσικούς τρόπους που μπορείτε να θεραπεύσετε το έντερό σας.

3. Μάθετε τα επίπεδα αντισωμάτων που υπάρχουν στον οργανισμό σας.
Ανάλογα με το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχετε, θα υπάρχουν αυξημένα αντισώματα, δηλαδή πρωτεΐνες που αποτελούν μέρος της άμυνας του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Γνωρίζοντας τα επίπεδα συγκεκριμένων αντισωμάτων θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τη διαδικασία θεραπείας σας πιο αντικειμενικά. Επίσης, γνωρίζοντας τα επίπεδα των αντισωμάτων που σχετίζονται με άλλες παρόμοιες αυτοάνοσες διαταραχές, θα αποκτήσετε μια εικόνα για κάθε δευτερεύον πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

4. Αποφύγετε τη γλουτένη.
Αν πάσχετε από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, δεν χρειάζεται να σας πει ο γιατρός ότι πρέπει να αποφεύγετε τη γλουτένη. Αυτή η πρωτεΐνη, η οποία βρίσκεται στο σιτάρι, την όλυρα, τη σίκαλη και το κριθάρι, συνδέεται με πολλές αυτοάνοσες ασθένειες. Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων κάνω αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις για τη δυσανεξία στη γλουτένη προκειμένου να μάθω το επίπεδο δυσανεξίας, η διακοπή κατανάλωσης γλουτένης για 60 ημέρες και στη συνέχεια η επανεισαγωγή της μπορεί επίσης να αποτελέσει ένα χρήσιμο τεστ για μερικούς ασθενείς.

5. Βρείτε τις τροφές που προκαλούν διασταυρούµενη αντίδραση και αφαιρέστε τις από τη διατροφή σας.
Ακόμη και τα δημητριακά χωρίς γλουτένη, όπως το καλαμπόκι και το ρύζι, μπορεί να διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε ορισμένους ανθρώπους. Λόγω της μοριακής μίμησης που συμβαίνει στο σώμα σας, ο οργανισμός σας μπερδεύει τους δικούς σας ιστούς με παρόμοιες πρωτεΐνες που βρίσκονται σε ορισμένα τρόφιμα, κι αυτό είναι κάτι που βλέπω πολύ συχνά στους ασθενείς μου. Μάθετε αν οι τροφές που τρώτε προκαλούν διασταυρούμενη αντίδραση. Αυτό μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε ανθρώπους που ακολουθούν σωστή διατροφή, αλλά εξακολουθούν να έχουν συμπτώματα.

6. Κάντε τακτικά αποτοξίνωση.
Τα άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα μπορεί να παρουσιάσουν αλλαγές στον τρόπο που αποτοξινώνεται το σώμα τους, κι έτσι καλό θα ήταν να το βοηθούν σε καθημερινή βάση να απομακρύνει τις συσσωρευμένες τοξίνες. Η κατανάλωση μιας ποικιλίας από πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το λάχανο και το σπανάκι και η αποφυγή της ζάχαρης και των επεξεργασμένων τροφίμων θα βοηθήσει το σώμα σας με διάφορους τρόπους.

7. Προσθέστε πράσινο τσάι και κουρκούμη στη διατροφή σας.
Αυτά τα τρόφιμα έχει αποδειχτεί ότι αμβλύνουν την αυτοάνοση αντίδραση του σώματος και ειδικά του εγκεφάλου. (Διαβάστε περισσότερα για το πράσινο τσάι και την κουρκούμη)

8. Αποφύγετε το ραφιναρισμένο επιτραπέζιο αλάτι.
Το επιτραπέζιο αλάτι έχει αποδειχτεί ότι επιδεινώνει και αυξάνει ορισμένες αυτοάνοσες ασθένειες.

9. Διαχειριστείτε το άγχος σας.
Δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι το μακροχρόνιο στρες αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Πολλοί από τους ασθενείς μου παρατήρησαν ότι η ασθένειά τους εμφανίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας πολύ στρεσογόνας περιόδου της ζωής τους. Η τακτική άσκηση διαλογισμού ή τάι τσι μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά το στρες και να εξισορροπήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
10. Αυξήστε τα επίπεδα γλουταθειόνης.
Αυτό το σημαντικό θρεπτικό συστατικό είναι ανεπαρκές σε πολλούς ανθρώπους με κακή υγεία. Τρώτε άφθονα λαχανικά πλούσια σε θείο, όπως κρεμμύδια, λάχανο και μπρόκολο, τα οποία βοηθούν στη μεθυλίωση, ένα βιοχημικό μονοπάτι το οποίο παράγει γλουταθειόνη με φυσικό τρόπο.

Συμπέρασμα
Τα αυτοάνοσα νοσήματα δεν είναι ιάσιμα, αλλά μπορεί να είναι αντιμετωπίσιμα και υπάρχουν πολλές φυσικές λύσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε για να τα κρατήσετε σε ύφεση. Αυτές οι συμβουλές αποτελούν σημαντικά βήματα για την αναστροφή μια αυτοάνοσης νόσου και μπορούν να σας προσφέρουν μια ζωή γεμάτη ζωντάνια και υγεία. Έχω δει πλήθος ανθρώπων με πολύ σοβαρά αυτοάνοσα συμπτώματα να ανακτούν πλήρως την υγεία τους.



enallaktikidrasi

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!  Ο ΝΕΚΡΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ! Ο αείμνηστος καθηγητής του Παντείου Νεοκλής Σαρρής, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, λίγο πριν φύγει από την ζωή, υπήρξε απόλυτα προφητικός...προς τον Μάκη Βραχιολίδη. Τον Μάρτιο του 2010, πριν ακόμη ο μοιραίος Παπανδρέου μας βάλει στο ΔΝΤ, ο Νεοκλής Σαρρής είχε προβλέψει αυτά που υποφέρει σήμερα ο λαός. Διαβάστε τι έλεγε για την πολιτική της ΕΕ σε βάρος της Ελλάδος.... για το πώς η χώρα μας χρησιμοποιείται ως μοχλός για τις γεωστρατηγικές πολιτικές των μεγάλων δυνάμεων, με τα λαμόγια-πολιτικούς μας να παίζουν το παιχνίδι της! Μπορείτε να διαπιστώσετε γιατί σήμερα ο Σαμαράς είναι τόσο δουλοπρεπής προς την Μέρκελ.

Διαβάστε πώς εξηγούσε γιατί δεν θα υπάρξει αντίδραση από τον λαό και γιατί η εθνική και κοινωνική συνοχή έχουν δεχτεί καίρια πλήγματα!

Διαβάστε και τι έλεγε για τη Γερμανία και τους Γερμανούς.
συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη

Κύριε καθηγητά, βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, κατά την οποία ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου μίλησε ευθέως για μειωμένη εθνική κυριαρχία, προβληματίζοντας με τις δηλώσεις του τον ελληνικό λαό. Θεωρείτε πράγματι ότι έχουμε μειωμένη εθνική κυριαρχία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ή η δήλωση αυτή έγινε για να μας προετοιμάσει για επικείμενες υποχωρήσεις στην εθνικά μας δίκαια;

ΣΑΡΡΗΣ: Μαζί με την οικονομική κατάρρευση, επέρχεται και η κατάρρευση του πολιτικού μας συστήματος, κάτι που δεν έχουν κατανοήσει ούτε οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, αλλά ούτε και οι ενδιαφερόμενοι, όσοι δηλ. στελεχώνουν το πολιτικό σύστημα στη χώρα.
Λόγω της ασύγγνωστης αυτής αβελτηρίας, της εγκληματικής αβελτηρίας που επέδειξαν τα δύο μεγάλα κόμματα, η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως ένας μοχλός για αλλότριους σκοπούς, που δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα αλλά ευρύτερες γεωοικονομικές και γεωστρατηγικές πολιτικές. Για παράδειγμα: καταδεικνύεται η Ε.Ε. σε μια πανάκια η οποία θα έλυνε ως διά μαγείας όλα τα προβλήματα: οικονομικά, εξωτερικής πολιτικής κ.λ.π. Σε αυτήν εστήριξαν οι Έλληνες πολιτικοί όλες τις ελπίδες τους, προκειμένου να αράξει η χώρα στο ασφαλές λιμάνι της Ενώσεως. Καταδεικνύεται όμως ότι η Ε.Ε. δεν είναι εις θέσιν ούτε τα σύνορά μας να προασπίσει ούτε να προσδώσει κύρος σε μια εξωτερική πολιτική που στόχο έχει την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, αλλά ούτε την οικονομία της ίδιας της χώρας μπορεί να σώσει. Συνεπώς η Ε.Ε. αποδεικνύεται σαν μια φενάκη, η οποία καλύπτει την ανυπαρξία της ως μίας Ευρωπαϊκής οντότητας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει ότι εμπαίζει την Ελλάδα: Μας πίεσε να πάρουμε μέτρα προκειμένου να μας στηρίξει και τώρα που τα πήραμε, η κ. Μέρκελ και ο κ. Μπαρόζο μας λένε ότι βοήθεια δεν μας δίνουν, ότι το πρόβλημα είναι δικό μας και όχι δικό τους και μας συστήνουν να πάμε στο Δ.Ν.Τ. Τελικά τι Ένωση είναι αυτή που αρνείται να στηρίξει ένα μέλος της;

ΣΑΡΡΗΣ: Η Ελλάδα υποβιβάζεται σε μια τριτοκοσμική χώρα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν το Νομισματικό Ταμείο δεν επιβάλλει όρους περισσότερο επαχθείς από αυτούς που ήδη έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, ακόμη και σε αυτή την απίθανη περίπτωση, θα έχουμε κατ' ουσίαν μια αποχώρηση της Ε.Ε. σε κρίσιμο θέμα που ήταν της αρμοδιότητάς της και αυτόματα θα επέλθει η υπερέχουσα εξουσία των ΗΠΑ. Ως γνωστόν, το Δ.Ν.Τ. κινείται στον αστερισμό της Υπερατλαντικής συμμαχίας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύεται σαν ένα τσαντίρι στημένο στην άμμο, που στην πρώτη θύελλα σύρεται από την μία πλευρά στην άλλη. Και αυτό το τσαντίρι στεγάζει εθνικά συμφέροντα, μολονότι η Ελλάδα απεμπολεί την έννοια «εθνικός» από παντού. Ο όρος «εθνικός» τελεί υπό διωγμόν και έξωση.
Τελικά κύριε καθηγητά την χώρα αυτή την κυβερνά η ελληνική κυβέρνηση ή ο Όλι Ρεν και άλλοι υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
ΣΑΡΡΗΣ: Η Ελλάδα ήταν ήδη μία χώρα με μειωμένη κυριαρχία. Τώρα παράγινε το κακό. Αν μάλιστα μπούμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως σας είπα, τότε θα μπούμε κάτω από μία στυγνή, άτεγκτη κηδεμονία. Πείτε μου, τι διαφέρει ένα προτεκτοράτο από μια τέτοια χώρα; Η Ελλάδα γεννήθηκε ως προτεκτοράτο των μεγάλων Δυνάμεων και συνεχίζει να είναι προτεκτοράτο. Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται αυτός ο σκληρός ορισμός τον οποίο είχα δώσει πριν από πολλά χρόνια για την Ελλάδα.
Δεν διακρίνω καμία αισιοδοξία στα λόγια σας κύριε Σαρρή.
ΣΑΡΡΗΣ: Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Για να είμαι αισιόδοξος πρέπει να αισιοδοξώ για την επόμενη γενιά. Ως Πανεπιστημιακός δάσκαλος, σας το λέω ότι οι σημερινοί νέοι δεν μπορούν να συλλάβουν την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία και το κράτος. Έχουν κατορθώσει. εργαζόμενοι από διαφορετικές πολιτικές να εξουδετερώσουν όλα τα αντανακλαστικά της κοινωνίας και δη των νέων ανθρώπων.
Δεν υπάρχει ούτε εθνικό μέτωπο; Η φιλοπατρία του Έλληνα που πήγε;

ΣΑΡΡΗΣ: Η κοινωνική και η εθνική συνοχή στην πατρίδα, έχουν δεχθεί πλήγματα καίρια. Έχουν διαλυθεί. Αυτή η ιδεολογική κατάσταση που καλύπτει τον χώρο εξουσίας και τον χώρο της αντιεξουσίας, διαπιστώνω ότι είναι ίδια. Και τι εννοώ: Κάποτε οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι εμφανίζονται κυρίως με την μορφή τρομοκρατίας, χρησιμοποιούσαν μία ρητορεία η οποία είχε μέσα της τόσο κοινωνικά στοιχεία, όσο και εθνικά. Τα λέγανε «πατριωτικά». Παράδειγμα η «17 Νοέμβρη». Σήμερα, η νέα γενιά τρομοκρατίας έχει μία ρητορεία η οποία ταυτίζεται με την ρητορεία της εξουσίας. Όπως για παράδειγμα υπέρ των μεταναστών. Δηλαδή οι αντιλήψεις της εξουσίας περάσανε και στην αντιεξουσία. Έχουμε με άλλα λόγια και την εξουσία και την αντιεξουσία σε μια μονοδιάστατη αντίληψη, η οποία ουσιαστικά διαλύει την Ελλάδα. Ποιες δυνάμεις μπορούν να αντιδράσουν σε αυτό; Δεν υπάρχουν δυνάμεις. Και όποιες υπάρχουν, είναι είτε περιθωριακές ή περιθωριοποιούμενες και λοιδορούμενες.

«Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
Ο Νεοκλής Σαρρής είπε για την Γερμανία: Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας υπήρξε δικό της έργο. Και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάσταση της Αμερικής στα κράτη που συνιστούσαν την τέως Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας. Και την ενίσχυση της Αμερικάνικής επιρροής στα Βαλκάνια. Τα Βαλκάνια διαλύθηκαν από τους Γερμανούς και μετά τα παρέδωσαν στους Αμερικανούς. Αυτά όμως τα θέματα δεν τα θέτει η Ελλάδα σε κανέναν και απλώς εκλιπαρούμε για έναν καλό λόγο από την Γερμανία. Η Γερμανία είναι υπόλογος έναντι της Ελλάδας. Δεν έφεραν την Γερμανία ενώπιον των ευθυνών της για τις τεράστιες ζημίες που έκαναν τα ναζιστικά στρατεύματα στην χώρα μας και για την επιστροφή του κατοχικού δανείου το οποίο ουσιαστικά δεν εξοφλήθη. Ενώ είναι υπόλογος η Γερμανία, βγαίνει και από πάνω! Όταν δε τους στριμώξεις, η απάντησή τους είναι παιδαριώδης και προπετής: «Παρητήθη ο Καραμανλής των αποζημιώσεων», λένε. Ως γνωστόν προφορική παραίτηση δεν ισχύει. Πώς είναι δυνατόν να παραιτηθείς; Ή λένε το άλλο: «Εμείς σας έχουμε αποζημιώσει τόσα χρόνια που ερχόμαστε στην χώρα σας και αφήνουμε το συνάλλαγμά μας στην Ελλάδα». Αυτά που λένε οι Γερμανοί είναι ηλίθια και κανείς δεν στρέφεται να τους πει «είστε ηλίθιοι». Αντί τούτου, δεχόμαστε ενορχηστρωμένο υβρεολόγιο από την Γερμανία. Ο Τολστόϊ είχε πει: «Ξύσε τον Ρώσο θα βρεις τον Μουζίκο. Ξύσε τον Γερμανό θα βρεις τον Ναζί».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_520.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters