Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Παιδικά εμβόλια (Αντιεμβολιαστικό Κίνημα) ΜΙΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''Υποτιτλισμοί των καλύτερων βίντεο του Youtube''

Με την έμφαση που δίνεται τώρα παγκοσμίως στον κορονοϊό, η οποία πιθανά θα οδηγήσει σε συστάσεις για βλαβερούς εμβολιασμούς ή και στην προσπάθεια επιβολής τους, καθίσταται αναγκαίο να αποκτήσουμε βασικές γνώσεις για την ψευδοεπιστήμη των εμβολιασμών, με βάση ιατρικά και δημοσιογραφικά στοιχεία.
Συνεχίστε να διαβάσετε και δείτε πολλά υποτιτλισμένα βίντεο και κείμενα εδώ:
http://www.youtubetranslations.gr

Δικαστήριο Εμβολίων αποφασίζει: το βρέφος σκοτώθηκε από εμβόλια

Η Δρ Πάμελα Πόπερ, πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής για Υπεύθυνη Ιατρική, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Cornell, μας πληροφορεί για την πρόσφατη απόφαση του ομοσπονδιακού Δικαστηρίου Εμβολίων να δεχθεί πως εμβόλια σκότωσαν βρέφος, σε μια δικαστική υπόθεση. Γενικά το κράτος αποφεύγει να παραδέχεται τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια, διότι είναι αυτό το ίδιο που τα προωθεί, σε –όχι και τόσο αγαστή– συνεργασία με τις φαρμακευτικές…

Κυβερνητικές θριαμβολογίες για την ΑΟΖ με το Καστελλόριζο εκτός

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ
Αντιδράσεις προκαλεί η συμφωνία για την οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου, την οποία υπέγραψαν εσπευσμένα οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών, μετά από αιφνιδιαστική επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο Κάιρο. Οι αντιδράσεις δεν αφορούν τόσο τον εσπευσμένο και αιφνιδιαστικό χαρακτήρα της συμφωνίας, όσο τη φύση της, η οποία, κατά πληροφορίες προβλέπει μερική οριοθέτηση και κυρίως μειωμένη επήρεια της Κρήτης και σημαντικών νησιών του συμπλέγματος των Δωδεκανήσων.

Τιερί Μεϊσάν: Το Ισραήλ ισοπεδώνει την ανατολική Βηρυτό με νέο όπλο

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου δείχνει από την εξέδρα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών την αποθήκη που θα εκραγεί στις 4 Αυγούστου 2020 ως αποθήκη όπλων της Χεζμπολάχ.
Τιερί Μεϊσάν
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός διέταξε την καταστροφή μιας αποθήκης όπλων της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό χρησιμοποιώντας ένα νέο όπλο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ: Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ 2018 ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΣΤΗ ΒΗΡΥΤΟ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ,Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προειδοποίησε για τους πύραυλους της Χεζμπολάχ στο κέντρο της Βηρυτού, σε μια αποθήκη που τυχαίνει να είναι κοντά ή στην ακριβή τοποθεσία της καταστροφικής έκρηξης της Τρίτης, σύμφωνα με τα πλάνα από μια ομιλία του, στον ΟΗΕ, το 2018.
Ο Νετανιάχου τόνισε ότι η Χεζμπολάχ χρησιμοποιούσε τους ντόπιους ως «ανθρώπινες ασπίδες», δεδομένης της τοποθεσίας των τοποθεσιών στην πυκνοκατοικημένη πόλη.

Βηρυτός/ Συγκλονιστική μαρτυρία του ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ, δευτερόλεπτα πριν πεθάνει έστειλε μήνυμα από το λιμάνι: μας χτυπούν 2 αεροπλάνα ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό το βίντεο το τράβηξε ένας άνδρας στο λιμάνι της μαρτυρικής Βηρυτού μετά την πρώτη έκρηξη και δευτερόλεπτα πριν πεθάνει. 

Το έστειλε στους γονείς του πληροφορώντας τους ότι αυτός ήταν καλά. 
Αυτός λέει σε αυτό το βίντεο ότι 2 μαχητικά αεροσκάφη χτυπούν την αποθήκη!

Ανεπιβεβαίωτο… Θερμική βιντεοκάμερα δείχνει ότι έγινε πυραυλική επίθεση στο λιμάνι της Βηρυτού.. (upd)

Θερμική βιντεοκάμερα δείχνει καθαρά ότι η δεύτερη έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού προκλήθηκε από τουλάχιστον έναν πύραυλο. Το βίντεο παραδόθηκε από δημοσιογράφο RaMaryame Πρέπει να σημειωθεί ότι λίγες χώρες έχουν αυτήν την ικανότητα πυραύλων. 
Το βίντεο είναι αληθινό, δεν παραποιήθηκε αναφέρουν οι πηγές του και υποστηρίζουν πως υπάρχουν περισσότερα βίντεο…Δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί η αυθεντικότητά του…Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι κατασκευασμένο το βίντεο και μη αυθεντικό..
Ωστόσο άλλοι μιλούν για περισσότερα βίντεο που δείχνουν την πυραυλική επίθεση κατά του λιμανιού της Βηρυτού..

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ


ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει την ανάπτυξη «χιλιάδων βαριά οπλισμένων  στρατιωτών» | Sofokleousin
"ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ, ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΈΠΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.... ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΎΣΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΧΑΡΟΎΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ......."

Ο Τράμπ μίλησε κατά της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας κυβέρνησης


ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΟ 

ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΗΓΕΤΗ ΧΩΡΑΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters