Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

από τους Preston James και Mike Harris

100-800 μ.Χ. – μια απίστευτα κακή κοινωνία αναδύεται στην Χάζαρια:

Οι Khazarians εξελίσσονται σε ένα έθνος που κυβερνάται από έναν κακό βασιλιά, που είχε γνώση από  αρχαίες μαύρες βαβυλωνικές τέχνες και  αποκρυφιστές ολιγάρχες που υπηρετούσαν ως δικαστήριο του.

Δέος! Ανακάλυψαν τεράστια αρχαία πόλη των Μάγια!

Δέος! Ανακάλυψαν τεράστια αρχαία πόλη των Μάγια! | Newsit.gr 

- Κρατούσαν την ανάσα τους οι ερευνητές μπροστά στην συγκλονιστική ανακάλυψη! - Βρέθηκε μια αρχαία πόλη των Μάγια κρυμμένη στη ζούγκλα της Γουατεμάλας - Χιλιάδες οικισμοί, πυραμίδες, γεωργικές εκτάσεις, αρδευτικά κανάλια και αμυντικά έργα της ιστορικής φυλής! - Τα ευρήματα δείχνουν πως στο επίκεντρο της αυτοκρατορίας των Μάγια ζούσαν σχεδόν δέκα εκατομμύρια άνθρωποι!

ΑΥΤΟΣ είναι ο Ελληνικός σταθμός του μετρό στο… Σαντιάγκο της Χιλής! (ΦΩΤΟ)

Η αρχαία Ελλάδα μεταφέρθηκε στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Το ότι σταθμός του μετρό στο Σαντιάγκο, πρωτεύουσα της Χιλής, έχει το όνομα Grecia, δηλαδή Ελλάδα, μας κάνει εντύπωση, αυτό που μας εκπλήσσει όμως είναι πως οι χιλιάδες επιβάτες που περνούν καθημερινά από εκεί, μπορούν να πάρουν μία «γεύση» από την αρχαία Ελλάδα. ΔΕΙΤΕ>>

Τράπεζα Πειραιώς: Πουλά δάνεια 2,3 δισ. ευρώ


Bloomberg: Η Τρ. Πειραιώς πουλά ''κόκκινα'' δάνεια αξίας έως 1,5 δισ. ευρώ 
Άνοιξε χθες τη διαδικασία των virtual data rooms για την πώληση χαρτοφυλακίου κόκκινων δανείων ύψους 2,3 δις ευρώ η τράπεζα Πειραιώς, παίρνοντας τη σκυτάλη των πωλήσεων, μετά τη Eurobank, την Εθνική τράπεζα και την Alpha Bank.

Προς πώληση βγαίνουν 200.000 δάνεια που οφείλονται από 130.000 δανειολήπτες με σύμβουλο πώληση την EY.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters