Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ακόμη δεν έχουμε κατανοήσει και εκτιμήσει τη Θρακική κληρονομιά στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό»

R.F. Hoddinott, «Οι Θράκες»
Τα τελευταία χρόνια όλοι έχουμε διαβάσει ή έχουμε ακούσει µε τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετικά µε την ιστορία του αρχαίου Ελληνικού κόσμου . Την ιστορία του πολιτισμού που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την δημιουργία του σύγχρονου κόσμου . Αλλά δεν νομίζω πως θα έχετε και έλλειψη γνώσεων όσον αφορά τους επιμέρους πολιτισμούς που απαρτίζουν αυτό που σήµερα ονομάζουμε Ελληνικό πολιτισμό.

Το Σαν Φρανσίσκο θα τιμήσει την 200η επέτειο του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας

Ο Ελληνικός Πόλεμος της Ανεξαρτησίας θα τιμηθεί από το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο. Από: Τάσο Ζωγράφος

Για να τιμήσει την 200ή επέτειο του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας του 1821 , το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο θα φωτιστεί με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας στις 25 Μαρτίου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στις Ενωμένες Ελληνοαμερικανικές Εταιρείες (UHAS) που εκπροσωπούν Έλληνες Αμερικανούς στην

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΝΟΙΕΣ.

Αφορμή του μικρού άρθρου δόθηκε από καλοπροαίρετο το σχόλιο "λές τα μυστικά στο λαό" διαδικτυακού φίλου σε σχετική ανάρτησή μου.

Φιλε μου δεν με ενδιαφέρει ο λαός γιατί είναι άμορφη ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη μάζα χωρίς ταυτότητα και προσωπικότητα και κυρίως και πάνω από όλα χωρίς νομίμως αποκτηθείσα κληρονομική ιδιοκτησία.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθει τα μυστικά ο ιδιοκτήτης που οι δύο ιδιωτικές εταιρείες Ν.Π.Δ.Δ. (νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου) που κυβερνούν και λυμαίνονται τους Έλληνες/δες

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters