Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ !


 

Οι κλεφταραδες νεοταξιτες Τουρκοσποροι των Βρυξελλων,επειδη ηθελαν την εξουσια για να πλουτιζουν οι ιδιοι αλλα και η τραπεζικη μαφια-αφεντης τους,σκαρφιστικαν ενα κολπο λογιστικο,για να κλεψουν τον πλουτο των λαων.

Εκμεταλλεύτηκαν την αλητεια του 2008 με την αλητρα τραπεζα
Leeman Brothers των ΗΠΑ,με τα αερα κοπανιστου ομολογα της στα οποια ειχαν εκτεθει ολες οι πoρνoτραπεζες της Ευρωπαικης ηπειρου,
πλην των Ελληνικων,-αυτο να τους το αναγνωρισουμε-και αρχισαν να δανειζουν δηθεν τις χωρες,με τον απλουστατο τροπο!

Ανησυχία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση φορέα από τον Σώρρα

 Την ανησυχία τους για την προοπτική ίδρυσης πολιτικού φορέα, είτε από στελέχη, είτε από τον ίδιο τον αρχηγό της Οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη και καταζητείται, εκφράζουν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. Για άλλη μια φορά η Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΣ 1 άλλαξε διακόσμηση μετά απ’ την εικαστική παρέμβαση με φασιστικό και άνανδρο τρόπο απ’ τους γνωστούς άγνωστους…


Αλφειός: ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΕΙ… ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ , ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ;;; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!! 

Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ(!) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αυτή είναι είδηση! N.E.S.A.R.A. now!

Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ(!) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Στα επόμενα δύο χρόνια ο Τραμπ προτίθεται να απελευθερώσει πέραν των 2.000 μυστικών ευρεσιτεχνιών που αφορούν τα πιο πάνω θέματα και ο ρυθμός θα αυξάνεται στα επόμενα χρόνια προς όφελος της ανθρωπότητας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS

Όλα στο σφυρί, τίποτα ακατάσχετο- Νέοι κανόνες για πλειστηριασμούς

Στην εμπορική τιμή τα ακίνητα, δεν γλιτώνουν καταθέσεις και μετοχές. Μόνο ρούχα και οικιακά σκεύη θα μένουν στον οφειλέτη.


Κανόνες "άγριας Δύσης" θα ισχύουν πλέον στους πλειστηριασμούς:
Οι πιστωτές - τράπεζες, επιχειρήσεις, Δημόσιο και ασφαλιστικά Ταμεία - θα μπορούν να βγάζουν στο σφυρί τα πάντα, εκτός από τα... ρούχα και τα εργαλεία δουλειάς του οφειλέτη!
Δεν γλιτώνουν ούτε έπιπλα, κοσμήματα, καταθέσεις και μετοχές, για τις οποίες παύει να ισχύει το απόρρητο

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ! ΕΣΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ !!

ΔΗΛΩΣΗ
Β.Νουλέζα  Συνηγόρου Υπεράσπισης Αρτ Σώρρα ,για τα ομόλογα.
Τα ομόλογα αξίας 600 δις. ευρώ του Αρτ. Σώρρα, που μεταβιβάζει, εκχωρεί στην Ελληνικη Δημοκρατία ο Αρτ Σώρρας, και καταγγέλλονται από συστημικές εφημερίδες και ΜΜΕ ως μη γνήσια, η άνευ αντικρίσματος με ευκολία από κάθε τυχάρπαστο, έχουν σχέση με το αμερικάνικο Δημόσιο -οφειλέτη και την CIA που ενεργεί για τις ΗΠΑ, έτσι μόνο δικαιολογείται η σπουδή, πίεση και ανάγκη να καταδικαστεί οπωσδήποτε με πολυετή κάθειρξη, να εγκλεισθεί στην φυλακή, να εξοντωθεί ,να ισοπεδωθεί..

Συνάμα από τον οποιονδήποτε καταγγέλλεται ως απατεών, απο εκείνους που δέν έχουν μελετήσει την υπόθεση και ενδεχομένως έχουν σχέση συνεργασίας με τήν CIA, που έχει το καλύτερο δίκτυο στην χώρα μας.

Άραγε ποια ομόλογα τα αληθινά η τα παραποιημένα, (από ποιόν?) νοθευμένα είναι μη έγκυρα, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Αμερικής?

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ..

Viky Charalambous

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΌΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΈΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ..

Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων(Προσβολή προσωπικότητας) στο Μον.Πρωτ.Πατρών ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ & Αρτ.Σώρρα κατά Φώτ.Λεπίδα Δικηγόρου Πατρών

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 21.03.2017 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: ΘΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !! 
Ευάγγελος Ηρακλείδης ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
_"ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ"
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΞΩ
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑ
ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ Ε;;??

ΒΑΣ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΥΝΑΤΟ , ΑΡΡΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ...

Vasilis Theodoropoulos
Η ΣΦΥΡΗΛΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΤΣΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.
ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ.
 
ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΡΡΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)21.000 Σελ.η ποινική δικογραφία κατά Αρτ.Σώρρα κλπ για εγκληματική οργάνωση.Σε λίγο αναμένω Π.Δ. να εκτελεσθεί δια τουφεκισμού στό Σύνταγμα ώστε να μην μιλήσει ξανά..

Vassilios Noulezas
(Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων)
Αύριο (σημ: δευτέρα 20.3.2017) ασκείται απο εμένα ως πληρεξ. Δικηγόρο Αρτ Σώρρα στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών η Εφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης Εφετ. Κακουργημάτων  Πατρών Την επομένη 21.3.2017 Αίτηση Αναστολής εκτέλεσης Αποφασης άρθρ 497 παρ 7 ΚΠΔ

Εισαγγ.Εφετ.Πατρών έφεση αρτ. Σώρρα (δια εξουσιοδοτήσεως) κατά της υπ 'αριθμ.344/335-17-3.17 ερήμην καταδικαστικής .απόφασης Τριμ.Εφετ.Κακουργημάτων Πατρών.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters