Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν στην Τουρκία, και έφυγε το βράδυ του Πραξικοπήματος

ΒΟΜΒΑ! Οι ΗΠΑ αντέγραψαν το τρομερό ελληνικό υπερόπλο! ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Ο Έλληνας εφευρέτης Αρχιμήδης φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει ένα «όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας», με τη μορφή ενός γιγαντιαίου καθρέφτη να επικεντρώνει τις ηλιακές ακτίνες πάνω στα ρωμαϊκά πλοία, να τα τυλίγει στις φλόγες για να προστατεύσει έτσι τις Συρακούσες το 210 π.Χ. από τον εχθρό. Από τότε, το «ξίφος του φωτός» έχει παραμείνει ένα άπιαστο όνειρο για τους οπλουργούς. Περισσότερο από 2.000 χρόνια αργότερα, οι Αμερικανοί στρατιωτικοί συνεχίζουν πάνω στις προσπάθειες του Αρχιμήδη για το απόλυτο όπλο της αιθέριας κομψότητας. Όλα αυτά τα όπλα που χρησιμοποιούν κατευθυνόμενη ενέργεια, με τη μορφή μιας ακτίνας λέιζερ, για να απενεργοποιήσουν ή να σκοτώσουν έναν αντίπαλο.

Το USS Ponce θα δοκιμάσει ένα πρωτότυπο στον Περσικό Κόλπο

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θέλει να δοκιμάσει ένα όπλο λέιζερ ως όπλο πάνω σε ένα πολεμικό πλοίο στον Περσικό Κόλπο. Για το σκοπό αυτό, το πρώην αμφίβιο σκάφος USS Ponce (το 2012μετατράπηκε ως μητρικό πλοίο για τις δυνάμεις ναρκοπολέμου και τις ειδικές δυνάμεις) θα εξοπλιστεί την άνοιξη του 2014 με ένα προτότυπο όπλο λέιζερ LaWS (Laser Weapons System). Η ανάπτυξη του πλοίου στην περιοχή ευθύνης του 5ου Στόλου των ΗΠΑ – η οποία περιλαμβάνει επίσης τα δυτικά ύδατα του Ινδικού Ωκεανού και την περιοχή του Κέρας της Αφρικής δίπλα στον Περσικό Κόλπο – αρχίζει το καλοκαίρι του 2014 και αναμένεται να διαρκέσει περίπου ένα έτος. Το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2013 και αναφέρεται επίσημα ως «επίδειξη στη θάλασσα». Είναι η πρώτη υπερπόντια ανάπτυξη ενός όπλου λέιζερ στερεάς κατάστασης σε ένα πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ.

LaWS λέιζερ στερεάς κατάστασης

Το LaWS είναι ένα λέιζερ στερεάς κατάστασης. Το όπλο χρησιμοποιεί έξι αλληλένδετες, εμπορικώς διαθέσιμες ίνες λέιζερ 5,4 kW των οποίων οι ακτίνες διέρχονται μέσω ενός κρυστάλλου διπλασιασμού συχνότητας. Οι έξι ακτίνες δεν ομαδοποιούνται σε μια ενιαία δέσμη, αλλά αντ “αυτού το λογισμικό ελέγχου διατηρεί τις ακτίνες διαχωρισμένες, αλλά σε στενή προσέγγιση, και λίγο πριν τον στόχο συνδυάζουν την ενέργειά τους, με την συνδυασμένη ενέργεια στο σημείο στόχου να είναι ισχύς 32 kW. Αυτή η μέθοδος είναι τεχνικά απλούστερη από την ομαδοποίηση των ακτίνων λέιζερ στο όπλο.

Η ενεργειακή απόδοση του LaWS είναι σήμερα ακόμη στο 25%. Αυτό σημαίνει ότι το σκάφος μεταφοράς πρέπει να παράγει περίπου 130 kW ενέργειας για να επιτρέψει τη χρήση του όπλου με ισχύς εξόδου 32 kW. Το Ναυτικό των ΗΠΑ παραπέμπει για το εύρος της δέσμης στον χαρακτηρισμό ως «σχετικό της τακτικής κατάστασης», αλλά δεν διευκρινίζει περαιτέρω. Μη επίσημες εκτιμήσεις – υπό ευνοϊκές καιρικές συνθήκες και συνθήκες ορατότητας – εκτιμούν μια εμβέλεια από δέκα ναυτικά μίλια.

Η ανάπτυξη και η δοκιμή του λέιζερ είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας που αφορά το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών (ONR), καθώς και την διοίκηση που είναι αρμόδια για την ανάπτυξη ναυτικών οπλικών συστημάτων, Naval Sea Systems Command (NAVSEA). Το πρωτότυπο LaWS είχει συναμολογηθεί προσωρινά το 2012 στο αντιτορπιλικό USS Dewey (DDG 105) για δοκιμές. Τόσο στο πλοίο, όσο και στο πλαίσιο των προηγούμενων πειραμάτων στην ακτή, το όπλο λέιζερ κατέστρεψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος και βάρκες που προσομείωναν τους στόχους. Μεταξύ άλλων, έχει επιβεβαιωθεί η βασική ικανότητα για την καταπολέμηση ταχύπλοων σκαφών RHIB. Ένα βίντεο από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στο διαδίκτυο δείχνει ότι η ακτίνα λέιζερ χρειάσθηκε τέσσερα δευτερόλεπτα για να καταστρέψει έναν εναέριο στόχο BQM-147 (μέγιστη ταχύτητα 130 χλμ/ώρα).

Το ποσοστό επιτυχίας του λέιζερ είναι σήμερα σύμφωνα με τα στοιχεία του Ναυτικού των ΗΠΑ στο 100%. Η τεχνολογία είναι έτοιμη για χρήση. Η δοκιμή με το Ponce θα διεξαχθεί δύο χρόνια νωρίτερα από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. «Το σύστημα έχει δοκιμαστεί, η απόδοση έχει αποδειχθεί», δήλωσε τον Απρίλιο ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου στο CNN. «Αν και η χρήση στο Ponce προορίζεται ως επίδειξη, το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πραγματικά επιχειρησιακά σενάρια».

Το LaWS θα πρέπει να ενσωματωθεί με το ραντάρ του συστήματος τερματικής άμυνας CIWS (Close-In Weapon System). Αυτό το σύστημα ραντάρ που ανιχνεύει εναέριους στόχους και στόχους επιφανείας ήδη σε δέκα μίλια μακριά, θα χρησιμεύσει στο LaWS κατά τις δοκιμές ως ραντάρ ελέγχου πυρός.

Όπλα λέιζερ στα πλοία – τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Το πρόγραμμα δοκιμών έχει ως στόχο τη σειριακή παραγωγή όπλων λέιζερ για τα πολεμικά πλοία. Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ήδη από το 2007 επιδιώκει αυτό συστηματικά. Τα όπλα λέιζερ απί του σκάφους προορίζονται αρχικά ως πρόσθετος οπλισμός με τα συμβατικά όπλα, για να παρέχουν μια ικανότητα πολυ-επίπεδης αυτοπροστασίας. Αρχικά η περιοχή εφαρμογής θα είναι μικροί κινούμενοι στόχοι: Ταχύπλοα σκάφη και UAV, κατ “αρχήν, επανδρωμένα ελικόπτερα στη συνέχεια. Για να καταστραφούν ιπτάμενοι στόχοι μεγάλης ταχύτητας, όπως πυραύλοι πλεύσης ή τα μαχητικά-βομβαρδιστικά, απαιτείται για τα όπλα λέιζερ ισχύoς εκατοντάδvn kW, δήλωσε ο ναύαρχος Νέιβιν Κέρ, πρώην διευθυντής στο Γραφείο Ναυτικών Ερευνών.

Για την εκπλήρωση αυτού του πιο μακροπρόθεσμου στόχου, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διερευνά την ανάπτυξη άλλου τύπου όπλων λέιζερ, με βάση ένα λέιζερ ελεύθερων ηλεκτρονίων. Αξιοποιήσιμα αποτελέσματα ενός λέιζεr τέτοιας ισχύος δεν αναμένονται μέχρι την επόμενη δεκαετία. Μια μελέτη από την Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου που συνήφθη την άνοιξη του 2013 αναφέρει: «Η εισαγωγή των όπλων λέιζερ είναι πιθανό να προκαλέσει αλλαγές στη χρήση της τακτικής, στον σχεδιασμό των πλοίων και στον προγραμματισμό των προμηθειών σε σχέση με τα επί του σκάφους όπλα, το οποίο θα σήμαινε ριζικές τεχνολογικές αλλαγές, ανάλογες με την εισαγωγή των πυραυλικών όπλων στην δεκαετία του 1950».

Αναφέρονται μια σειρά από πλεονεκτήματα των όπλων λέιζερ σε σύγκριση με τα συμαβτικά όπλα. Εφ “όσον το πλοίο παράγει επαρκή ηλεκτρική ενέργεια, τα πυρομαχικά είναι απεριόριστα. Οι ακτίνες λέιζερ που τροφοδοτούνται με την ταχύτητα του φωτός, ως εκ τούτου, είναι δύσκολο για τους στόχους να τις αποφύγουν (εδώ ενδεχομένως οι σχεδιαστές αναφέρονται κυρίως στην μελλοντική καταπολέμηση των πυραύλων που προσεγγίζουν το πλοίο). Η ικανότητα της ενέργειας μπορεί να ρυθμιστεί, ως εκ τούτου το ίδιο όπλο μπορεί να προκαλέσει στον στόχο μια ελαφρά ζημιά, ή να τυφλώσει για λίγο τους αισθητήρες (προειδοποιητική βολή), μέτρια βλάβη (π.χ. να θέσει τους κινητήρες εκτός λειτουργίας), ή με στοχευμένο πυρ να καταστρέψει μόνο τους αισθητήρες του εχθρού.

Τέλος, αναμένεται ένα εξαιρετικά χαμηλό λειτουργικό κόστος. Ο διευθυντής στο Γραφείο Ναυτικών Ερευνών, ναύαρχος Μάθιου Κλούντερ, υπολογίζει την τιμή μιας βολής λέιζερ σε ένα μόνο δολάριο. «Αν σκεφτείτε ότι κοστίζει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να χρησιμοποιήσετε έναν πύραυλο, στη συνέχεια μπορείτε να αναγνωρίσετε τα πλεονεκτήματα [της τεχνολογίας λέιζερ]», δήλωσε ο Κλούντερ. Ακόμη και τα 20 χιλιοστών βλήματα του CIWS κοστίζουν πάνω από 1.000 δολάρια ανά βολή.

Υπάρχουν επίσης και μειονεκτήματα. Σκόνη, βροχή, ομίχλη και ακόμη και υψηλή υγρασία μπορεί να επηρεάσουν τη συνοχή της δέσμης λέιζερ. Οι αντίπαλοι θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα σκάφη και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη με μια ανακλαστική επίστρωση στο φως του λέιζερ. Μπορούν να καταπολεμηθούν στόχοι μόνο στο πεδίο ορατότητας του όπλου. Υπάρχουν επίσης ανησυχίες ότι οι ακτίνες λέιζερ που χάνουν το στόχο τους, έχουν ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος από τα συνήθη βλήματα και θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο πολιτικά αεροσκάφη ή φίλιες μονάδες.

Πριν από την εγκατάσταση ισχυρότερων όπλων λέιζερ στα πολεμικά πλοία, η παραγωγή ενέργειας θα πρέπει να αυξηθεί και να γίνει πιο αποτελεσματική. Για το σκοπό αυτό είναι σε εξέλιξη διαφορετικές ερευνητικές προσεγγίσεις υπό την αιγίδα του Γραφείο Ναυτικών Ερευνών, αλλά και από άλλα εργαστήρια και ερευνητικές εγκαταστάσεις του Πενταγώνου. Ακόμη και κατά τη δοκιμή του LaWS στο USS Dewey το 2012, στο χώρο του ελικοπτέρου μεταφέρθηκαν επιπλέον γεννήτριες και συστήματα διανομής, με αποτέλεσμα το κατάστρωμα και ο χώρος του ελικοπτέρου να έχει μπλοκαριστεί, κάτι το οποίο υπό επιχειρησιακές συνθήκες δεν είναι αποδεκτό. Στο Ponce θα υπάρχουν επίσης πρόσθετες μονάδες παραγωγής και διανομής για την λειτουργία του LaWS, αλλά εδώ το πρόσθετο φορτίο δεν αποτελεί ένα εμπόδιο για αυτό το μεγάλο πλοίο.

Οι μελλοντικές εκδόσεις αυτού του όπλου λέιζερ πρέπει να ευθυγραμμιστούν ώστε να λειτουργεί με ενέργεια αποκλειστικά από τα συστήματα επί του σκάφους, ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2013 το γραφείο δημοσίων σχέσεων της NAVSEA. Ήδη από τον Απρίλιο ο υποναύαρχος Κλούντερ διαβεβαίωσε ότι το LaWS μπορεί κατ “αρχήν να ενσωματωθεί στην σημερινή διαμόρφωση πολεμικών πλοίων, χωρίς να χρειαστεί μια αλλαγή στο σύστημα παροχής ενέργειας. Ο υποναύαρχος Tομ Έκλες, επικεφαλής μηχανικός στη NAVSEA, επιβεβαίωσε επίσης τον Απρίλιο ότι το LaWS δεν θα αποτελούσε μια αδικαιολόγητη επιβάρυνση για το σύστημα τροφοδοσίας του σκάφους.

Εξελιγμένο πεδίο δοκιμών

«Η κατεύθυνσης των ενεργειακών πρωτοβουλιών μας, και ιδίως το πρόγραμμα λέιζερ στερεάς κατάστασης που απολαμβάνει την υψηλότερη προτεραιότητα μεταξύ της επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας», δήλωσε ο ναύαρχος Κλούντερ, «παρέχει μια πολύ προσιτή απάντηση στο σύνθετο πρόβλημα της προστασίας έναντι ασύμμετρων απειλών… »

Στο αμερικανικό Τύπο το γεγονός της διεξαγωγής των δοκιμών στον Περσικό Κόλπο συνδέεται με τις επανειλημμένες προκλητικές ενέργειες, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, από ιρανικά ταχύπλοα και UAV επιτήρησης. Τον Απρίλιο του 2013 ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου εξήγησε στο CNN εξήγησε ότι η ικανότητα του φάσματος λέιζερ είναι σύμφωνη με τους πιθανούς στόχους του εχθρού που πρέπει να αναμένονται στον Περσικό Κόλπο. Ένας άλλος είχε αναφέρει ότι η δοκιμή δεν προορίζεται ως ένα μήνυμα προς το Ιράν. Πολύ περισσότερο, «το δύσκολο περιβάλλον» είναι ιδανικό για τη δοκιμή του όπλου υπό ρεαλιστικές συνθήκες λειτουργίας, εξήγησε. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν οι δοκιμαστικές βολές γίνουν κατά ιπτάμενων στόχων ή ταχύπλοων σκαφών.

Όπως φαίνεται από τις αναφορές της NAVSEA, ο πρωταρχικός σκοπός της αποστολής είναι να δοκιμαστεί η συνεχής επίδοση του οπλικού συστήματος σε ένα προκλητικό, ρεαλιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον Επιπλέον, να προσδιοριστεί αν το πλήρωμα του πλοίου έχει δυσκολίες στην λειτουργία του συστήματος. Τα αποτελέσματα των δοκιμών θα πρέπει να εξεταστούν στο σχεδιασμό ενός μοντέλου παραγωγής όπλου λέιζερ που μπορεί να εγκατασταθεί σε διαφορετικές κατηγορίες πολεμικών πλοίων.

Το πρωτότυπο LaWS κοστίζει περί τα 32 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, στην περίπτωση μιας εγκατάστασης σειράς, εκτιμά το κόστος με 17 εκατομμύρια δολάρια ανά μονάδα. Αν το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αποφασίσει μετά από τη δοκιμή στο Ponce για μια σειρά παραγωγής, θα μπορούσε να επιτευχθεί κατά την περίοδο 2017-2021, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της NAVSEA.Για χρήστες smartphone,tablet, δείτε το βίντεο εδώ.

Πηγή: elekklesia blogspot

http://voicenews.gr/index.php/diethni/73813-vomva-oi-ipa-antegrapsan-to-tromero-elliniko-yperoplo-deite-to.html

Αυτό είναι το φυσικό βότανο της αθανασίας - Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας μπορούμε να το βρούμε;

Τα φυτά του είδους Salvia officinalis (ή Dalmatian sage) ανήκουν στο… γένος Salvia (φασκόμηλο) και είναι πολυετείς αειθαλείς θάμνοι. Το S. fruticosa είναι γνωστό και ως Greek sage ή Σάλβια η φαρμακευτική ή αλλιώς φασκομηλιά ή αλιφασκιά.
Αναπτύσσεται στις μεσογειακές χώρες και είναι και αυτό πολυετές με λοβωτά φύλλα. Είναι φυτό πολυετές με πολλά κλαδιά μέχρι 50 εκ. ύψος, ξυλώδη στη βάση τους και τρυφερά στις κορυφές. Τα φύλλα του είναι στενόμακρα μυτερά χνουδωτά και γκριζοπράσινα. Κάθε χειμώνα βγάζει καινούριους τρυφερούς βλαστούς. Στο τέλος της άνοιξης βγαίνουν τα λουλούδια με χρώμα πολύ ανοιχτό βιολετί.
Το φασκόμηλο κυρίως βρίσκεται στην Νότια Ελλάδα (Πελοπόννησο- Νησιά), αλλά γενικά στη χώρα μας υπάρχουν 20 είδη φασκόμηλου. Προτιμά ηλιόλουστες περιοχές και πετρώδη, άγονα εδάφη. Μάλιστα πολλοί το θεωρούν το ίδιο με το τσάι του βουνού, αλλά το λάθος είναι μεγάλο και σημαντικό, διότι οι ιδιότητές τους διαφέρουν, όπως άλλωστε και η γεύση τους. Σε αρκετούς θάμνους σχηματίζονται σκληρά, χνουδωτά σφαιρίδια, οφειλόμενα σε προσβολή εντόμων. Επειδή μοιάζουν με καρπούς, ο λαός τα αποκαλεί «μήλα της φασκομηλιάς», απ’ όπου το φυτό πήρε το όνομά του. Παλιότερα τα μασούσαν για να καθαρίσουν τα δόντια τους. Το αφέψημά του χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ουλίτιδας και των δερματικών παθήσεων. Το αιθέριο έλαιό του κατά του πονόδοντου.
Παρόλο που υπάρχουν γύρω στα πεντακόσια είδη του γένους Salvia, πολλές ποικιλίες και χημειότυποι, μόνο λίγοι τύποι είναι εμπορικά σημαντικοί . Εκτός από το S. officinalis και S . fruticosa , άλλα σημαντικά είδη είναι το S. azurea, το S. sclarea, το S. viridis, το S. horminoides, S. divinorum, το S. rutilans και το S. promifera . Το S. officinalis καλλιεργείται και συλλέγεται στη Γιουγκοσλαβία, στην Αλβανία, στην Τουρκία, στην Ιταλία, στην Ελλάδα, στις Η.Π.Α, στην Ισπανία και στην Κρήτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας παρουσιάζει περιορισμένη εξάπλωση ως αυτοφυές (συναντάται μόνο στην περιοχή της Ηπείρου).
Το S. fruticosa είναι ενδημικό των μεσογειακών και μεσοανατολικών χωρών. Προκειται για το κοινότερο είδος του γένους στην Ελλάδα. Φύεται σε περιοχές χαμηλών υψομέτρων (κάτω των 300 m), εκτός από την Κρήτη όπου φύεται μέχρι τα 1000 – 1200 m. Το S. promifera είναι ενδημικό της Ν. Ελλάδας και των παραλίων της Μ. Ασίας, ενώ το S. sclarea, στην Ελλάδα, απαντάται ως αυτοφυές στην Ήπειρο και στη Μακεδονία (Simon, J.E 1984).
Έχει πάρει το λατινικό όνομά του «σαλβία» από το ρήμα salvere, που σημαίνει » είμαι υγιής». Θεωρήθηκε ιερό βότανο από τους Έλληνες που το αφιέρωσαν στο Δία και από τους Ρωμαίους που το πήγαν στη Βρετανία. Για το κοινό αυτό βότανο οι Άραβες λένε «πώς μπορεί να πεθάνει ένας άνθρωπος που έχει στο κήπο του φασκόμηλο;». Το φασκόμηλο ήταν γνωστό και στην αρχαιότητα και το αναφέρουν ο Διοσκορίδης, ο Αέτιος, ο Ιπποκράτης και ο Γαληνός, οι οποίοι το εκθείαζαν ιδιαιτέρως καθώς το χρησιμοποιούσαν στα δαγκώματα των φιδιών αλλά και γενικά ως τονωτικό του μυαλού και του σώματος. Οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα υποδεχόταν τους άνδρες από τον πόλεμο με ένα ρόφημα από φασκόμηλο για να «διεγείρουν» τη γονιμότητα. Ο Διοσκουρίδης το συνιστούσε για τις αιμορραγίες και για την άτακτη περίοδο.
Οι Κινέζοι το ονομάζουν ελληνικό βλαστάρι και το θεωρούν καλύτερο από το τσάι οι οποίοι εδώ και αιώνες έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό σύστημα παραδοσιακής ιατρικής βασιζόμενης στα βότανα τον Μεσαίωνα αντάλλασσαν την τριπλάσια ποσότητα της καλύτερης ποιότητας τσαγιού με μια μικρή ποσότητα φασκόμηλου.
Οι Γάλλοι το ονομάζουν ελληνικό τσάι και το χρησιμοποιούν όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι όχι μόνο για φαρμακευτικούς αλλά και για μαγειρικούς σκοπούς. Στην αρχαιότητα οι πρόγονοί μας το χρησιμοποιούσαν σαν πολυφάρμακο και έχει εκθειαστεί από τον Ιπποκράτη, τον Διοσκουρίδη τον Γαληνό και τον Αέτιο. Οι Λατίνοι το θεωρούσαν ιερό φυτό και το χρησιμοποιούσαν σε τελετές. Ήταν το φυτό της αθανασίας.
Οι Ρωμαίοι το θεωρούσαν ιερό φυτό και οι γιατροί της Σχολής του Σαλέρνο πίστευαν ότι «όποιος έχει στο σπίτι του φασκόμηλο δε φοβάται το θάνατο».
Ο Καρλομάγνος βοήθησε σημαντικά στη διάδοσή του, ενώ ο γιος του συμπεριέλαβε το φασκόμηλο σε ένα διάταγμα στο οποίο αναφέρονται τα φυτά που έπρεπε να καλλιεργούνται στα βασιλικά κτήματα.
Αναφέρεται ότι στην μεγάλη επιδημία πανούκλας που ξέσπασε στην Τουλούζη το 1630, κάποιοι κλέφτες λεηλατούσαν τα πτώματα χωρίς να κολλήσουν οι ίδιοι. Στη δίκη που ακολούθησε, αντάλλαξαν της ζωές τους με το μυστικό της ανοσοποίησης τους, το οποίο ήταν μια αλοιφή που κατασκεύασαν από φασκόμηλο, θυμάρι, λεβάντα και δεντρολίβανο. Περίπου μετά από έναν αιώνα τους μιμήθηκαν κάποιοι άλλοι κλέφτες προσθέτοντας σε αυτό το έγχυμα και σκόρδο το οποίο έμεινε γνωστό ως «λάδι των 4 κλεφτών» και χρησιμοποιήθηκε προληπτικά και σε άλλες επιδημίες μολυσματικών ασθενειών.
ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Το S. officinalis και το S. fruticosa αναπτύσσονται σε θερμοκρασίες 5 26 OC, σε περιοχές με ετήσια βροχόπτωση 0.3 2.6 m και σε εδάφη με pH 4.2 8.3. Τα είδη προτιμούν ζεστές και υγρές περιοχές και μεγαλώνουν καλύτερα σε χώμα αργιλικό, πλούσιο σε άζωτο και καλά φωτιζόμενο. Τα φυτά είναι ευαίσθητα σε μεγάλης διάρκειας υγρές περιόδους με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες. Για την επαγγελματική καλλιέργεια, τα φυτά που έχουν εγκατασταθεί μπορούν να επιζήσουν μέχρι και έξι χρόνια, και η αρχική σοδειά γίνεται ήδη από τον πρώτο χρόνο εγκατάστασης.
Συνήθως κάθε χρόνο γίνονται δύο ή τρεις σοδειές Τα φύλλα συλλέγονται και ξηραίνονται σε σκιερό μέρος ή σε τεχνητά χαμηλά θερμαινόμενο χώρο, έτσι ώστε να διατηρηθεί το χρώμα του φυτού και η ποιότητα του αιθέριου ελαίου. Το αιθέριο έλαιο παραλαμβάνεται με απόσταξη με ατμό και το ποσοστό του κυμαίνεται από 1.2-2.5% στα ξηρά φύλλα (Simon, J.E 1984),αλλά πιο επιτυχημένη παραλαβή είναι αυτή της εκχύλισης με πτητικούς-οργανικούς διαλύτες, όπως αλκοόλες.
ΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ S. OFFICINALIS ΚΑΙ ΤΟΥ S. FRUTICOSA
Η χαρακτηριστική ουσία που περιέχεται στο αιθέριο έλαιο που παράγουν τα φυτά του S.officinalis είναι η α και η β θουγιόνη. Αλλοι δευτερογενείς μεταβολίτες που παράγονται στο είδος αυτό είναι το β-πινένιο, διτερπένια, τριτερπένια, φλαβονοειδή, συστατικά φαινολικών οξέων και φαινολικοί γλυκοζίτες (Miura et al., 2000). Στην περίπτωση του S. fruticosa τα κυριότερα χαρακτηριστικά του αιθέριου ελαίου είναι (Skoula et al., 2000) η 1,8 κινεόλη, το β-μυρκένιο, το α και β-πινένιο, η α και β-θουγιόνη και η καμφορά. Όλα αυτά αποτελούν το 90% του αιθέριου ελαίου.
Η χημική ταυτότητα των δύο αυτών ειδών, δηλαδή, η συνολικά παραγόμενη ποσότητα του αιθέριου ελαίου και η ποιοτική του και ποσοτική του σύσταση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αυτοί είναι: i) το τμήμα του φυτού, ii) η εποχή και iii) η γεωγραφική περιοχή που αναπτύσσεται το φυτό και οι κλιματικές συνθήκες που επικρατούν σε αυτή. Η επίδραση των παραγόντων αυτών έχει μελετηθεί τόσο στο S. officinalis , όσο και στο S. fruticosa .
Βιοχημική ανάλυση φυτών του S. officinalis αποκάλυψε τρεις χημειότυπους με βάση το λόγο α και β-θουγιόνης (α/β 10:1, 1.5:1, και 1:10 αντίστοιχα). Επίσης τα φυτά μπορούν να κατανεμηθούν σε τρεις κατηγορίες με βάση το συνολικό ποσό θουγιόνης που περιέχεται στο αιθέριο έλαιο σε : πλούσια ( 39-44%, μεσαία (22-28%) και φτωχά (9%). Σε πειράματα, τα άνθη των φυτών είχαν υψηλότερα επίπεδα περιεκτικότητας σε έλαιο (1.6 έναντι 1.1%) και σε β-πινένιο (27 έναντι 10%) σε σχέση με τα φύλλα, ενώ τα επίπεδα θουγίονης ήταν χαμηλότερα (16 έναντι 31%).
Όσο αφορά την επίδραση της εποχής, τα συνολικά επίπεδα θουγιόνης ήταν χαμηλότερα στο άνθος την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού και αρκετά υψηλά την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αντίστοιχη βιοχημική ανάλυση σε φυτά του είδους S. fruticosa έδειξε ανάλογα αποτελέσματα. Μία μελέτη (Skoula et al., 2000) σε τρεις διαφορετικούς πληθυσμούς του S. fruticosa στην Κρήτη, που παρουσίαζαν σημαντικές διαφορές στην ποιοτική και ποσοτική σύσταση του παραγόμενου ελαίου, έδειξε, με βάση RAPD ανάλυση, ότι εκτός από τους παραπάνω παράγοντες σημαντικό ρόλο στη χημική ταυτότητα των διαφόρων πληθυσμών παίζει και το γενετικό υπόβαθρο.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ο φασκόμηλο χρησιμοποιείται από πολύ παλιά για την αντιμετώπιση κρυωμάτων, διάρροιας, εντερίτιδας, πονόλαιμου, δαγκωμάτων από φίδια και καρκίνου. Ως εκ τούτου τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει δοθεί πολλή έμφαση στα φυσικά αντιοξειδωτικά. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά τους να αποσβένουν τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται στον άνθρωπο από διάφορους μηχανισμούς και που είναι υπεύθυνες-συμμετέχουν σε πολλές χρόνιες παθήσεις (Zheng et al., 2001). Σε πολλές μελέτες το φασκόμηλο που ανήκει στην οικογένεια Labiateae έχει αποδεικτεί ότι διαθέτει αντιοξειδωτικές ουσίες.
Σε παλαιότερες μελέτες το φασκόμηλο έδειξε ότι παρήγαγε φαινολικές ουσίες με αντιοξειδωτική δράση που οφειλόταν στην παρουσία καρνοσικού και ροσμαρινικού οξέος (Yinrong et al., 1999) . Εντούτοις, επιπλέον μελέτες αποκάλυψαν και άλλους ενεργούς παράγοντες όπως τερπενοειδή, φλαβονοειδή, και φαινολικά οξέα.Τα τελευταία αποτελούνται από βιολογικώς ενεργά ολιγομερή καφεϊκού οξέος (Yinrong et al., 2000) που κυμαίνονται από τριμερή, τετραμερή έως ανώτερα ολιγομερή, όπως σαλβιανολικά οξέα. Σύμφωνα με κάποιους ερευνητές, αυτοί οι παράγοντας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση διαφόρων αδιαθεσιών. Επίσης, εξαιτίας του ότι αρκετές ασθένειες όπως η εγκεφαλική δυσλειτουργία (π.χ το Alzheimer) (Perry et al., 1999), ο καρκίνος, οι καρδιολογικές παθήσεις και η ανεπάρκεια στο ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να προκύπτουν λόγω κυτταρικών βλαβών που οφείλονται στη δράση ελεύθερων ριζών, η παρουσία αντιοξειδωτικών στο διαιτολόγιο πιθανόν να αποτελεί ένα τρόπο αντιμετώπισης των παραπάνω ασθενειών. Η παρατηρούμενη αντιοξειδωτική δράση του φασκόμηλου αποτελεί μία πρόκληση για την κατανόηση της χημείας που εμπλέκεται στη δράση του φυτού αυτού.
Το φασκόμηλο παράγει και ουσίες που έχουν αντιμικροβιακή δράση, πράγμα που το κάνει χρήσιμο για αντισηπτικές εφαρμογές, όπως σε σκευάσματα προστασίας από μικρόβια, όπως στοματικά διαλύματα. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι σε υδατικά και αλκοολικά εκχυλίσματα από το φασκόμηλο υπάρχουν ουσίες με αντιμικροβιακή δράση, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται στη θεραπεία ασθενειών όπως η χρόνια βρογχίτιδα. Αλλα πειράματα σε εκχυλίσματα από φασκόμηλο, έδειξαν ότι έχει ιδιότητες κατασταλτική δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα και αντισπασμοδικές ιδιότητεs.
Επιπρόσθετα, έχουν εντοπιστεί παράγοντες, όπως τα τριτερπένια ολεανολικό και ουρσολικό οξύ ή το διτερπένιο καρνοσολικό οξύ, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδης δράση (Baricevic et al., 2001), ενώ γίνονται πειράματα για να προσδιοριστεί ο ακριβής τρόπος δράσης των παραγόντων αυτών. Συμπεραίνεται λοιπόν ότι το φασκόμηλο παράγει μία πληθώρα δευτερογενών μεταβολιτών που φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν πολύ στην αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών. Έτσι, είναι απαραίτητο να βρεθεί ο ακριβής τρόπος δράσης των ενώσεων αυτών και η χημεία τους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στην ιατρική.
Πέρα από την σημαντική χρήση του φασκόμηλου στην ιατρική, αυτό βρίσκει εφαρμογή κα σε άλλους τομείς .
Έτσι, χρησιμοποιείται στην αρωματοβιομηχανία και ως αρωματικό στα τρόφιμα. Συνάμα, η αντιοξειδωτική δράση το κάνει χρήσιμο στη βιομηχανία τροφίμων αφού είναι συντηρητικό και αντικαθιστά τα συνθετικά συντηρητικά, στις βιομηχανίες παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων τυριών, λαχανικών, επεξεργασμένων τροφών και αναψυκτικών Είναι ιδιαίτερα τονωτικό λόγω της τανίνης που περιέχει. Είναι καλό φάρμακο κατά της ατονίας του στομάχου και των εντέρων αλλά και απολυμαντικό και αποχρεμπτικό σε περίπτωση κρυολογημάτων. Θεωρείται τονωτικό της μνήμης και καταπολεμά τη νωθρότητα. Το φασκόμηλο είναι ευεργετικό στα μαλλιά και στυπτικό με μάσκα στο πρόσωπο.
Η χρήση του είναι εσωτερική και εξωτερική.
Εσωτερική: είναι τονωτικό, βοηθά στην ατονία του στομάχου, στην βελτίωση της μνήμης, στο κρυολόγημα, και στην έντονη εφίδρωση. Τρόπος παρασκευής ροφήματος: για αφέψημα βράζουμε μια κουταλιά του γλυκού φρέσκα ή αποξηραμένα φύλλα σε ένα μπρίκι νερό, το σουρώνουμε και το πίνουμε ζεστό ή κρύο ανάλογα με την εποχή. Εξωτερική: ανακούφιση προσφέρουν τα φρέσκα φύλλα, αν τα τρίψουμε σε περιοχές με τσιμπήματα εντόμων ή σε πληγές με πύο. Γαργάρες με το αφέψημα καταπραΰνουν τον ερεθισμό των ούλων και του λαιμού. Το συχνό λούσιμο με το αφέψημα είναι καλό για την τριχόπτωση, και οι με ζεστό βραστάρι είναι τονωτικές για το δέρμα του προσώπου. Χρησιμοποιείται επίσης στην μαγειρική για να νοστιμίζει κυρίως φαγητά με κρεατικά. Στο είδος Salvia υπάρχουν και ποικιλίες που καλλιεργούνται για διακοσμητικούς σκοπούς.
Οι ιδιότητες του ελελίφασκου είναι πολλές και χρήσιμες. Χρησιμοποιούμε τα φύλλα για την παρασκευή εγχύματος με αντιιδρωτικές, δροσιστικές, ηπατικές, διεγερτικές και χωνευτικές ιδιότητες. Τα φύλλα του τριβόμενα στα δόντια και στα ούλα έχουν αντισηπτικές και καθαρτικές ιδιότητες. Έτσι είναι ιδανικά για γαργάρες και στοματικές πλύσεις. Επίσης, μαζί με τα φύλλα του δενδρολίβανου, προσδίδουν ένα ευχάριστο άρωμα σε πολλά φαγητά, όπως σούπες και πίτες. Είναι ακόμη μαλακτικό, στυπτικό, στομαχικό και αντιρευματικό, έχει επουλωτικές, τονωτικές και εμμηναγωγικές ιδιότητες, είναι φυσικό αντιβιοτικό και τονωτικό που βοηθά και στην δυσπεψία.
Συνιστάται για την ακμή και τα σπυράκια, την τριχοφυία των πελμάτων, το κρυολόγημα (ως αφέψημα), τα καψίματα και τα τραύματα, τον πονοκέφαλο και την ημικρανία, τα έλκη του στόματος, τον πονόλαιμο και την αμυγδαλίτιδα. Χρησιμοποιούμενο εξωτερικά βοηθά για τη θεραπεία των κεντρισμάτων των εντόμων. Τέλος στη Κίνα θεωρείται ότι εκτός από τα φύλλα του και η ρίζα του φασκόμηλου έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ως καλλυντικό συνιστάται για λιπαρά δέρματα, ως μάσκα για βαθύ καθαρισμό του προσώπου και ως ατμόλουτρο.
Όμως, το φασκόμηλο, όπως και τα περισσότερα βότανα, έχει εκτός από τις αβλαβείς τους ιδιότητες και ορισμένες βλαβερές σε ειδικές περιπτώσεις. Έτσι λοιπόν δεν πρέπει να λαμβάνεται καθόλου από επιληπτικά άτομα, δεδομένου ότι περιέχει θυιόνη η οποία μπορεί να πυροδοτήσει κρίσεις επιληψίας. Απαγορεύεται επίσης και κατά την περίοδο εγκυμοσύνης.
Το εκχύλισμα φασκόμηλου στην κατάλληλη ποσολογία και συχνότητα επαναφέρει το αρχικό χρώμα των μαλλιών, το φυσικό, πριν αρχίσουν να ασπρίζουν.
Φύλλο Σήμερα χρησιμοποιούνται τα φύλλα και τα λουλούδια του φυτού στη φαρμακοποιία, την αρωματοποιία, σε καρυκεύματα και φαγητά.
Το αιθέριο έλαιο που παράγεται από το φυτό δεν πρέπει να πίνεται γιατί θεωρείται πολύ πιο τοξικό ακόμη και από το αψέντι.
Για οικιακή χρήση κόβεται τον Ιούνιο και αφού αποξηρανθεί, σε σκιερό μέρος, φυλάγεται σε κλειστά γυάλινα βάζα. Εχει πάρα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε διάφορες μορφές. Θεωρείται ότι σταματά την εφίδρωση, βοηθά στους πόνους του τοκετού και παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για την απολύμανση χώρων που ζούσαν βαριά άρρωστοι, καίγοντάς το στα κάρβουνα. Ως διεγερτικό τής ερωτικής διάθεσης ο Leclerc συνιστά ένα κρασί που φτιάχνεται αν βάλουμε 80 γραμμάρια φύλλα φασκόμηλου σε ένα λίτρο καλό μαύρο κρασί για μια εβδομάδα και πίνουμε λίγο κάθε μέρα. Καλό είναι να το αποφεύγουν οι γυναίκες που θηλάζουν γιατί πικρίζει το γάλα. Στη μαγειρική είναι από τα πιο αγαπημένα βότανα για τα βαριά κρέατα όπως το χοιρινό και το κυνήγι (ζώα ή πουλιά). Είναι πολύ καλύτερο φρέσκο παρά ξεραμένο.
Φασκόμηλο! Θαυματουργό στη μνήμη
Το φασκόμηλο, γνωστό σε εμάς επί πολλούς αιώνες, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο επιστημονικών ερευνών. Στην τελευταία έκδοση του περιοδικού “Φαρμακολογίας – Βιοχημείας και Συμπεριφοράς” δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα ερευνών Βρετανών επιστημόνων των πανεπιστημίων NEWCASTLE και NORTHUMBRIA, με άλλες επιβεβαιωμένες ιδιότητες του φασκόμηλου.
Οι νέες έρευνες απέδειξαν ότι το φασκόμηλο ως ρόφημα ενισχύει και επαναφέρει τη μνήμη αισθητά. Η νέα έρευνα αυτή, δεν αναφέρει πιο συγκεκριμένο συστατικό του φασκόμηλου συντελεί στην ισχυροποίηση της μνήμης. Ας σημειώσουμε εδώ ότι το φασκόμηλο περιέχει δεκάδες ουσίες και φυσικά, είναι δύσκολο να απομονωθεί το συστατικό που λειτουργεί για την επαναφορά της μνήμης. Πιθανόν να ενεργούν συστατικά πάνω του ενός, όπου δρουν σε συνδυασμό.
Οι τελευταίες διαπιστώσεις της έρευνας αυτής, έγιναν ενθουσιωδώς δεκτές από τους επιστήμονες ανά τον κόσμο, αφού επάνω στα συστατικά του φασκόμηλου στηρίζονται οι ελπίδες για την επαναφορά της μνήμης 10 εκατομμυρίων ατόμων ανά τον κόσμο που πάσχουν από την ασθένεια ALZHEIMER’S, μια ασθένεια που συνοδεύεται πάντα με την βαθμιαία απώλεια της μνήμης.
Τα συστατικά του φασκόμηλου, υποθέτουν οι ερευνητές ότι επηρεάζουν και ενεργοποιούν ένα ένζυμο του εγκεφάλου που η ALZHEIMER’S φαίνεται να ακινητοποιεί, προξενώντας αμνησία.
Πάντως οι μέχρι τώρα ελπιδοφόρες ενδείξεις του φασκόμηλου, πέραν των επί χιλιάδων χρόνων γνωστών υγιεινών αποτελεσμάτων του, έγιναν δεκτές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κάτι που κίνησε την περιέργεια των ερευνητών για περαιτέρω μελέτες του θαυματουργού αυτού μυρωδικού βοτάνου.
Μέχρι νεωτέρων αποτελεσμάτων, μέχρι στιγμής το φασκόμηλο αποδεδειγμένα πλέον, πέραν των παραδοσιακών ισχυρισμών, ενισχύει το αρχικό φυσικό χρώμα των μαλλιών.
Και όλα αυτά, χωρίς παρενέργειες και χωρίς κινδύνους
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 12- Β΄ΜΕΡΟΣ


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ Α΄ ΜΕΡΟΣ

                                              ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω με το Β'μέρος του άρθρου μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο 12>,στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις" και ο "Επίλογος".

Στο κεφάλαιο "Διεθνείς Εξελίξεις" αναφέρω ενδιαφέροντα  γεγονότα που συνέβησαν σε όλο τον πλανήτη κατά το Α΄έξάμηνο του 2016,τα οποία δεν αναφέρονται,ως επί το πλείστον,στα Ελληνικά ΜΜΕ και ιστολόγια,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.Οι πηγές μου προέρχονται από ξένα ιστολόγια,ΜΜΕ και προσωπικές πληροφορίες.


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ιανουάριος

------------

-Την 1η Ιανουαρίου του 2016, ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των ΗΠΑ Paul Ryan  αντικατέστησε τον στρατηγό  Dunford(αρχηγό του μικτού επιτελείου των ΕΔ) στη θέση του προσωρινού Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας των ΗΠΑ και θα παραμείνει μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου 2016.Ο Dunford

ΣΤΡΑΤΓΟΣ  DUNFORD

παραιτήθηκε, αναλαμβάνοντας τη θέση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.-Ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping επισκέφθηκε τον Ιανουάριο, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και το Ιράν, για να υποσχεθεί  μία τεράστια ανάπτυξη της βιομηχανίας και των υποδομών, αν θα πωλείται το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής σε Yuan.Οι Κινέζοι ήταν πολύ ευγενικοί, για να αναφερθούν σε "σκληρά μέτρα", που ήταν η εναλλακτική επιλογή αν οι Άραβες δεν το δέχοταν. Ωστόσο, οι ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν μετά την επίσκεψη του Xi στη Σαουδική Αραβία ανέφεραν, ότι ο Xi ήταν έξαλλος από το γεγονός ότι τον σνόμπαρε ο Σαουδάραβας Διάδοχος Mohammed Bin Nayef. Αντί αυτού, μπόρεσε να δει μόνο τον γέροντα βασιλιά Salman και τον γιο του,τον "αναπληρωτή διάδοχο του θρόνου".

Σύμφωνα με αξιωματούχους της CIA,ο διάδοχος Nayef είναι από καιρό κοντά στους Αμερικανούς και έχει βαθιά εμπλοκή στον ISIS και είναι ο κύριος χορηγός του ριζοσπαστικού "Wahhabist Islam".Πηγές του Πενταγώνου πηγαίνουν ακόμη πιο πέρα, εξηγώντας ότι το πρόβλημα του ISIS έχει ήδη εντοπιστεί στην Τουρκία, τη Γερμανία και, φυσικά,στην νεοσυντηρητική Ναζιστική χαζαρική

ΔΙΑΔΟΧΟΣ  ΣΑΟΥΔ.ΑΡΑΒΙΑΣ

ΝΑYEF

φατρία  των Bush/Clinton στις ΗΠΑ.

Μετά όμως από την επέμβαση της Ρωσίας στην Συρία και τις συνεχόμενες ήττες του ΙSIS,οι Σαουδάραβες βρίσκονται σε διαδικασία παράδοσης και απλά περιμένουν την έκβαση μαχών υψηλότερου επιπέδου,πριν φιλήσουν τα πόδια του νικητή.Για τον λόγο αυτόν, ο στρατός των ΗΠΑ έβαλε τον "Προεδρικό εκπρόσωπο" Barack Obama να καλέσει πρόεδρο της Ρωσίας,Vladimir Putin στις 13 Ιανουαρίου.Σε αυτή τη σύσκεψη, το Πεντάγωνο και η Ρωσία συμφώνησαν να αυξήσουν την μεταξύ των στρατών σχέση πέρα από την καταπολέμηση του ISIS στη Συρία και να την καταστήσουν μια σχέση εναντίον της χαζαρικής μαφίας σε όλον τον κόσμο.Στον Αρχηγό της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας(DIA)στρατηγό Mike Flynn,ανετέθει η επικοινωνία μεταξύ των Αρχηγών των Επιτελείων Ενόπλων Δυνάμεων Ρωσίας και ΗΠΑ,στρατηγού Valery Gerasimov και του στρατηγού Joseph Dunford,του de-facto επί κεφαλής διοικητή των ΗΠΑ.

Με την υποστήριξη των στρατών της Ρωσίας και της Κίνας,καθώς και του Πενταγώνου,που είναι πλέον η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον πλανήτη,ο στρατηγός Dunford στη συνέχεια συναντήθηκε τον Ιανουάριο, με τους επί κεφαλής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, για να τους πει, ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Erdogan και η Γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merkel θα πρέπει να φύγουν, λόγω της συμμετοχής τους στη δημιουργία της συνεχιζόμενης ευρωπαϊκής κρίσης των προσφύγων και άλλων ενεργειών της χαζάρικης μαφίας(cabal).

Στην συνέχεια ο στρατηγός Dunford συναντήθηκε με τους Γάλλους ομολόγους του,για να συντονίσουν μια επίθεση εναντίον των πληρεξουσίων της cabal στη Λιβύη. Έχει επίσης Zητηθηκε επίσης από τον γαλλικό στρατό να ενταχθεί στην μάχη κατά της χαζαρικής μαφίας-cabal,ο οποίος συμφώνησε να το κάνει.

Το ισραηλινό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας υπέστη ηλεκτρονική πειρατεία  και διακοπή στις 25/1,μετά την οποία, στις 27/1, ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford και ο υπουργός Άμυνας Ashton Carter επισκέφθηκαν την διοίκηση κυβερνοχώρου των ΗΠΑ "για να ενθαρρύνουν τον στρατό του κυβερνοχώρου να εντείνει τον πόλεμο κατά του ISIS και των χορηγών του.

Πηγές του Πενταγώνου κατηγόρησαν επίσης την χαζαρική μαφία και τα τουρκικά της υποκατάστατα, σχετικά με το θάνατο δώδεκα πεζοναυτών στη Χαβάη, στις 14/1/16. Η ανταπόδοση κατά της Τουρκίας θα περιλαμβάνει  ένα "αιματηρό πραξικόπημα", καθώς και επιθέσεις σε τουρκικές υποδομές και σε εκτός συνόρων βάσεις,όπως στο Αζερμπαϊτζάν, στη Γεωργία,στο Κατάρ και στη Σομαλία.

ΤΟΥΡΚΟΣ MUSTAFA KOC

Επίσης ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος Mustafa Koc,ο οποίος ήταν μέλος του "Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων" και κορυφαίος εκπρόσωπος των Rockefeller στην Τουρκία,υπέστη ..ξαφνική "καρδιακή προσβολή" στις 21/1/16 και πέθανε.Αυτό ήταν ένα μήνυμα προς τους ολιγάρχες,για "να πετάξουν τον Ερντογάν"!

Η συμμαχία ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας κατά της χαζαρικής μαφίας προχωρεί επίσης καλά στην κατάρριψη του καθεστώτος του χαζαρικού όχλου, που  κρατά υπόδουλο τον  λαό του Ισραήλ με τον φόβο και την παράνοια.Ένα άλλο σημάδι της αμερικανορωσικής προσέγγισης είναι το γεγονός, ότι ο πρώην Αρχηγός της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας (DIA) Αντιστράτηγος Mike Flynn συμβουλεύει τον προεδρικό υποψήφιο των ΗΠΑ Donald Trump. Σύμφωνα με την πηγή του Πενταγώνου, ο Flynn ήταν "το κλειδί για μια δυνατή φιλία μεταξύ Putin και Donald". Η στρατιωτική υποστήριξη είναι ο λόγος που ο Trump και άλλοι μπορούν πλέον, με ασφάλεια και ανοιχτά να κατηγορούν τους υποψήφιους του χαζαρικού όχλου, όπως η Hitlery Clinton και ο Ted Cruz για κλοπή των εκλογών.

Οι ΗΠΑ έχουν επίσης ενωθεί με την ΕΕ σε ένα αίτημα για επισήμανση και αποκλεισμό όλων των προϊόντων που παράγονται στην παράνομα κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Η στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας εναντίον του Ισραήλ είχε, επίσης τη σημασία, ότι τα προσκείμενα στο Ιράν στρατεύματα έχουν πλέον φτάσει στα σύνορα με το Ισραήλ, ενώ η ισραηλινή αεροπορία παραμένει καθηλωμένη στο έδαφος και ανίκανη να κάνει οτιδήποτε γι' αυτό. Όπως το θέτει ο συνδεδεμένος με τη Μοσάντ ειδησεογραφικός ιστότοπος DEBKA "οι ηγέτες επιλέγουν να αποφύγουν τη δράση σε τρία απειλητικά μέτωπα".

Επίσης η στρατιωτική συνεργασία Ρωσίας και ΗΠΑ επεκτάθηκε στην ανταλλαγή πληροφοριών για την Κίνα, καθώς και για τους εχθρούς, όπως ο ISIS, 'οι κακοί στο Ισραήλ", η Τουρκία, τα ναρκωτικά, η Σαουδική Αραβία και "οι στόχοι της συμμορίας".

Για παράδειγμα,ο ρωσικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Insider είπε τα εξής σχετικά με την εγκληματία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Victoria Nuland, κύριο παράγοντα προστριβών και ταραχοποιό στην Ουκρανία: "Αυτή είναι ένας στόχος".

Σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου και του Βατικανού, οι στρατοί των ΗΠΑ και της

ΠΥΡΑΥΛΟΙ  HELLFIRE

Κούβας είναι επίσης από τον Ιανουάριο σε κατάσταση πλήρους συνεργασίας για την ανακοπή της ροής του χρήματος των ναρκωτικών στην συμμορία των Bush και τους αντιπροσώπους της μισθοφόρους του ISIS. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Κούβα εφοδιάστηκε με πυραύλους Hellfire, που θα της επιτρέψουν να καταρρίπτει αεροπλάνα που μεταφέρουν ναρκωτικά.Υπήρξε επίσης συνεργασία των υπηρεσιών και του Πενταγώνου, που στοχεύει στην αποτροπή των "προβοκατόρων" της cabal,από την έναρξη ενός εμφυλίου πολέμου στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Αυτή είναι η περίπτωση με τη διένεξη που συνέβει στο Όρεγκον, όπου μια μεγάλη ομάδα ενόπλων πολιτοφυλάκων κατέλαβαν ένα εθνικό καταφύγιο άγριας ζωής. Η διένεξη άρχισε με αυτό που φαίνεται να είναι ένα νόμιμο παράπονο,σχετικά με την υπερβολική δίωξη δύο κτηνοτρόφων από ομοσπονδιακούς πράκτορες.Εν τω μεταξύ, έχουν προκύψει στοιχεία, ότι έχουν εμφανιστεί επί σκηνής πράκτορες των Χαζάρων για πρόκληση κρίσης, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν εμφύλια διαμάχη.-Είναι σαφές ότι η χαζαρική μαφία-cabal τρέχει φοβισμένη και ξεμένει από πυρομαχικά. Το γεγονός ότι η ελεγχόμενη από τον χαζαρικό όχλο Τράπεζα της Ιαπωνίας αναγκάστηκε στο τέλος Ιανουαρίου να καταφύγει σε αρνητικά επιτόκια,αποδεικνύει ότι το ψεύτικο χρήμα τους,αξίζει τώρα λιγότερο από τίποτα. Η Fed σύντομα θα αναγκαστεί να κάνει το ίδιο. Όσο περισσότερα χρήματα κατατίθενται στις

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΟΡΕΓΚΟΝ

τράπεζές τους, τόσο περισσότερα χρήματα εξαφανίζονται.-Την τελευταία εβδομάδα του Ιαν. οι επί κεφαλής της Αφρικανικής Ένωσης ενώθηκαν με το Ιράν,τη Ρωσία, τη Δυτική Ευρώπη και πολλούς άλλους, απομακρυνόμενοι από τα ελεγχόμενα από τους Χαζάρους εργαλεία του χρέους,που κακώς ονομάζονται "δολάρια ΗΠΑ", και συμφώνησαν να ακολουθησουν το Yuan, που υποστηριζεται από χρυσό.

-Οι Χαζάροι εξακολουθούν να χάνουν κάθε πραγματική υποστήριξη για τα λεγόμενα δολάρια τους. Για παράδειγμα, σήμερα υπάρχουν πεντακόσιες φορές περισσότερα συμβόλαια για αγορά χρυσού στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων του Σικάγου από την υπάρχουσα ποσότητα φυσικού χρυσού για την υποστήριξη αυτών των συμβασεων. Το εμπόριο με βάση τον πραγματικό χρυσό, σε αντίθεση με τον χάρτινο, έχει τώρα μεταναστευσει στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης.

-Πολλά σαφή μηνύματα στάλθηκαν τον Ιανουάριο στους μαφιόζους της Wall Street στη Νέα Υόρκη. Ένα απ' αυτά, το δίκτυο ελέγχου των εταιρικών τους μέσων ενημέρωσης βρέθηκε "υπό ηλεκτρονική πειρατεία". Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,"Το Δίκτυο Fox" του Rupert Murdoch διατάχθεικε να ξαναδείξει το πρόγραμμα X-Files, για να αποκαλύψει σε κοινή θέα την αλήθεια για την εξωγήινη τεχνολογία,την ελεύθερη ενέργεια, την αντιβαρύτητα, την 11η Σεπτεμβρίου, την NSA, την μείωσηπληθυσμού κλπ. Υπηρεσιακές πηγές ανέφεραν ότι "ο Bush κατάργησε τη σειρά το 2002, για να αποτρέψει τις αποκαλύψεις περί 11ης Σεπτεμβρίου". Εν τω μεταξύ, η CIA έχει αποχαρακτηρίσει τα αρχεία της περί UFO.

Άλλα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν, επίσης, ενταχθεί σε αυτήν την ξαφνική επιστροφή στην πραγματική δημοσιογραφία, με τέτοια μέσα, όπως οι New York Times και το Time Life να δημοσιεύουν την αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου.

-Το άλλο πράγμα που σαφώς απέτυχε,ήταν η ικανότητά τους να δημιουργήσουν πανικό, φόβο και απέχθεια,τα παραδοσιακά τους εργαλεία ελέγχου. Η τελευταία προσπάθειά τους, να αναβαθμίσουν μια σχετικά ελάσσονα ασθένεια, γνωστή ως ιός "Zika"σε πανδημία συρρίκνωσης βρεφικών κεφαλιών,ήταν τόσο εντελώς απατηλή,με κανένα αποδεικτικό στοιχείο εκτός από γραφικά ηλεκτρονικών υπολογιστών μικροκέφαλων βρεφών,ώστε πολύ λίγοι πραγματικοί γιατροί ή νοσοκομεία την πήραν στα σοβαρά.Πρέπει να ασκηθεί δίωξη στους εγκληματίες ψεύτες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η τελευταία απόπειρα πρόκλησης πανικού ασθένειας μπορεί να σχετίζεται με τις προσπάθειες εξαναγκασμού του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates να παραχωρήσει τον έλεγχο των εμβολιασμών του και άλλων "ιατρικών" (ευγονικών) δραστηριοτήτων σε αξιοκρατική διοίκηση.

Φεβρουάριος

---------------

-Κάτι συναίβει γύρω από την Ανταρκτική τον Φεβρουάριο, που περιβάλλετο από μυστικότητα, αλλά επίσης προσέλκύσε πολλούς ισχυρούς παράγοντες. Η επίσκεψη στην Ανταρκτική του Πατριάρχη Κύριλλου, του επί κεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον Φεβρουάριο, ήταν το πρώτο σημάδι ότι κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει.Μην ξεχνάμε ότι σε ρωσική βάση της Ανταρκτικής


ΠΑΤΡΙΑΡΗΣ ΚΥΡΙΛΟΣ - ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

μεταφέρθηκε από το ρωσικό ναυτικό,η "κιβωτός του Γαβριήλ"η οποία στην Μέκκα τον Σεπτέμβριο σκότωσε ξαφνικά πάνω από 120 άτομα(περί της κιβωτού του Γαβριήλ,αναφέρθηκα λεπτομερώς στο προηγούμενο ομώνυμο άρθρο μου Νο11).Πρόσφατα αποκαλύφθηκε,ότι η Κίνα έχει στήσει μια τεράστια βάση εξερεύνησης του διαστήματος στη νότια Αργεντινή. Μετά από αυτή την αποκάλυψη,η κυβέρνηση της Αργεντινής ανέφερε, ότι βύθισε ένα "κινεζικό αλιευτικό σκάφος", κοντά σε μια απαγορευμένη περιοχή, στα ανοικτά των ακτών της νότιας Αργεντινής. Πηγές του Πενταγώνου ανέφεραν,ότι το σκάφος ήταν προφανώς ένα κινεζικό πλοίο κατασκοπείας, δεδομένου ότι ένα κανονικό αλιευτικό σκάφος θα είχε ανταποκριθεί στις προειδοποιήσεις της Αργεντινής.


Μετά από αυτό,πηγές της CIA στην Ασία ανέφεραν,ότι οι σύνδεσμοί τους "που είναι πάνω από την κυβέρνηση", όλοι "πετούν προς τα Νότια"τον Φεβρουάριο και άφησαν να εννοηθεί σαφώς,ότι με το "Νότια" αναφέρονται στην Ανταρκτική. Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα, επειδή χρόνια πριν,μια υψηλή πηγή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Πενταγώνου, είχε αναφέρει,ότι ο τότε εξαιρετικής τεχνολογικής αρτιότητας καταστροφέας πυραύλων,βρετανικό αντιτορπιλικό HMS Sheffield είχε αρπαγεί από τους Ναζί, που επιχειρούσαν έξω από μια υποθαλάσσια βάση στην περιοχή. Υποτίθεται ότι το Sheffield βυθίστηκε το 1982, κατά τη διάρκεια του πολέμου των Νησιών Φόλκλαντ μεταξύ της Αργεντινής και του Ηνωμένου Βασιλείου από έναν πύραυλο Exocet.

-Η Γερμανίδα Καγκελάριος  Angela Merkel στις 8/2 τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Erdogan, μετά από μεγάλες ήττες,του προστατευομένου απ'αυτους, ISIS  στη Συρία. Και οι δύο ηγέτες είναι στοχευμένοι για απομάκρυνση, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.

-Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές,η Σαουδική Αραβία,σε ένα τόξο με τη Ρωσία,ως νέο μεσίτη ισχύος στη Μέση Ανατολή,συνέλαβε τριαντατρείς υποστηρικτές του ISIS, συμπεριλαμβανομένων εννέα Αμερικανών πρακτόρων της CIA, βασισμένη σε συμβουλές ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών. Αυτό καθιστά πιθανό να ακολουθήσουν σύντομα οι Σαουδάραβες το Ιράν και τη Ρωσία σε μια κίνηση


ISIS

διακοπής της πώλησης του πετρελαίου που ελέγχεται από τους Χαζάρους με δολάρια ΗΠΑ.

Υπάρχουν επίσης αναφορές, ότι η Σαουδική Αραβία έχει αρχίσει να ξεφορτώνεται τα οκτώ τρισεκατομύριά της σε κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ. Πολλοί Σαουδάραβες ερμήνευσαν τη χιονόπτωση πάνω από τη Μέκκα στις 15/1/16, ως σημάδι από τον Αλλάχ, ότι βρίσκονταν σε λάθος δρόμο, πράγμα που μπορεί να εξηγήσει την ξαφνική αλλαγή του τόνου τους.

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου επιβεβαίωσαν,ότι οι σχέσεις των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών στη Μέση Ανατολή περιλαμβάνουν πλέον,τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία και την Αίγυπτο. Το Ισραήλ, που αντιμετωπίζει ένα παγκόσμιο μποϊκοτάζ και κυρώσεις των Ηνωμένων Εθνών, επίσης υποκύπτει τώρα στους Ρώσους. Αυτό σημαίνει ότι, εάν η Σαουδική Αραβία φύγει όπως φαίνεται να κάνει, η Τουρκία θα είναι μόνη της και θα αντιμετωπίσει την καταστροφή και τη διχοτόμηση, ως αποτέλεσμα της βλακώδους προσπάθειας του Ερντογάν να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να αναδημιουργήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ήδη, χίλια τριακόσια τουρκικά ξενοδοχεία έχουν τεθεί σε πώληση πτώχευσης από την πτώση των τουριστών και σοβαρές συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της Τουρκίας.

-Σύμφωνα με Ινδονήσιους αξιωματούχους 4.000 ένοπλοι τρομοκράτες χρηματοδοτούμενοι από τον Χαζάρο μαφιόζο George Soros, συνελήφθησαν στο ινδονησιακό τμήμα της νήσου Βόρνεο. Της ομάδας ηγείτο ένα άτομο που πέρασε πέντε χρόνια σε μια ινδονησιακή φυλακή, μετά από την οποία είχε σταλεί στις ΗΠΑ για "ειδική εκπαίδευση", δήλωσαν οι επίσημοι. Όταν επέστρεψε,

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

"χρησιμοποίησε κεφάλαια από μια ΜΚΟ, που χρηματοδοτείται από τον George Soros" για να δημιουργήσει και να οπλίσει μια "μουσουλμανική φονταμενταλιστική" πολιτοφυλακή, που ονομάζεται Gothatar. "Πήγαν στο σημείο όπου βρίσκεται το πλουσιότερο κοίτασμα ουρανίου στον πλανήτη και έστησαν ένα τεράστιο στρατόπεδο γύρω από εκείνο το χωριό", είπε ένας τοπικός Ινδονησίος επίσημος,"το ουράνιο πέταξε έξω από τις γαλλικές ειδικές δυνάμεις", πρόσθεσε. Σύμφωνα με θαμμένα έγγραφα, που αποκαλύφθηκαν από Ινδονήσιους αξιωματούχους,η ομάδα Gothatar θα δημιουργούσε χάος στην Ινδονησία, μια χώρα με πληθυσμό διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων κατοίκων, κυρίως μουσουλμάνους.

Σε μια περαιτέρω εξέλιξη, η κυβέρνηση της Ινδονησίας αρνήθηκε επίσημα να ανανεώσει την άδεια του γιγάντιου χρυσωρυχείου Freeport-McMoRan, στην Ινδονησία. Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της CIA στην Ινδονησία, η απόφαση αυτή πηγάζει από μια επίσκεψη στην Ουάσινγκτον τον Οκτώβριο του 2015,του προέδρου της Ινδονησίας Joko Widodo, όπου ο Αμερικανός "προεδρικός

ΟΡΥΧΕΙΟ FREEPORT McMoRan

εκπρόσωπος" Barack Obama του απαίτησε να ανανεώσει την άδεια του ορυχείου. Ως αποτέλεσμα, ο Widodo, ή Jokowi όπως είναι γνωστός, περιόρισε την επίσκεψή του σε λίγες ώρες και πέταξε πίσω στην Ινδονησία


Η επιστροφή του ορυχείου στην Ινδονησία έχει επιπτώσεις πέρα από την απώλεια του χρυσού, λόγω της μυστικής βάσης υποβρυχίων, που βρίσκεται εκεί, σύμφωνα με αξιωματούχους της CIA και του Πενταγώνου. Ο χρυσός πρόκειται τώρα να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση κινεζικής ηγεσίας έργων ανάπτυξης υποδομών.

Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να εξορκίσουν μια στρατιωτική αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ,οι Ινδονήσιοι προσέφεραν στους Αμερικανούς την ευκαιρία να αναπτύξουν ένα από τα πλουσιότερα κοιτάσματα πλατίνας και χρυσού στον πλανήτη, που βρίσκεται στο Βορειοανατολικό άκρο του Καλιμαντάν, το ελεγχόμενο από την Ινδονησία μέρος της Βόρνεο. Το κοίτασμα είναι τόσο πλούσιο, που η πλατίνα

N.BOΡΝΕΟ

βρίσκεται "όχι σε γραμμάρια ανά τόνο", αλλά σε "ποσοστό ανά τόνο", είπε ο αξιωματούχος της CIA.Ο ίδιος είπε επίσης ότι "η βιομηχανία πλατίνας είναι απαράβατη, επειδή η πλατίνα χρησιμοποιείται για εκτός κόσμου έργα". Στους Αμερικανούς προσφέρεται, επίσης, η ευκαιρία να αναπτύξουν ένα νέο λιμάνι και βάση υποβρυχίων. Οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται και θα στείλουν σύντομα μια αντιπροσωπεία, για να επιβεβαιώσει τη φύση αυτών των ορυκτών κοιτασμάτων.Σε κάθε περίπτωση, η απώλεια του χρυσωρυχείου Freeport-McMoRan είναι ένα άλλο τεράστιο πλήγμα για τις τράπεζες της χαζαρικής μαφίας και τα hedge funds τους.

Οι χαζαρικές τράπεζες και τα hedge funds,ήδη από τις αρχές του έτους,καταρρέουν, λόγω της απώλειας των χρημάτων από το πετρέλαιο και από τα ναρκωτικά. Το γεγονός ότι η ιατρική μαριχουάνα είναι πλέον νόμιμη σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ είναι ένα σημάδι του πόσα χρήματα από ναρκωτικά χάνουν.

-Στις 11/2, πριν από την συνάντηση με τον αρχηγό του ινδονησιακού στρατού, ο στρατηγός Dunford (Προσωρινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας των ΗΠΑ) συναντήθηκε με τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, δήθεν να συζητήσουν για τους πυραύλους της Βόρειας Κορέας.Το πραγματικό αντικείμενο της συνάντησης, ήταν να εξασφαλιστεί πως οι Ιαπωνικές και Κορεατικές ένοπλες δυνάμεις θα ευθυγραμμιστούν με την Ρωσική, Αμερικανική και Ευρωπαϊκή στρατιωτική συμμαχία που σφραγίστηκε όταν ο Πάπας συναντήθηκε με τον Ρώσο Ορθόδοξο Πατριάρχη Κύριλλο στις 12/2.

Η συμμαχία αυτή, πέρα από τη διατήρηση της Κίνας υπό έλεγχο, έχει ως στόχο να ξεμπερδέψει τηνΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΟΣ

κατάσταση στην Μέση Ανατολή. Για τον λόγο αυτό ο Ομπάμα έδωσε εντολή να διαρρεύσει στον κόσμο πως η Σαουδική Αραβία έχει πυρηνικά όπλα. Το μήνυμα που έστειλε, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ήταν ότι θα είναι εντάξει αν οι Ρώσοι χρησιμοποιήσουν πυρηνικά εναντίον της Σαουδικής Αραβίας. Υπάρχει επίσης μια μυστική κατανόηση ότι το ΝΑΤΟ δεν θα υπερασπιστεί την Τουρκία, εάν η Ρωσία της επιτεθεί, λένε οι πηγές.

Μετά απ'αυτό οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες, μαζί με τους ναζιστές συμμάχους τους στην Ουκρανία,μάζεψαν πάνω από ένα εκατομμύριο στρατό με έως και 3500 άρματα, πάνω από 3.000 αεροσκάφη υψηλών επιδόσεων, καθώς και προηγμένα συστήματα πυραύλων. ( Οι δυνάμεις αυτές είναι οι τελευταίες στρατιωτικές δυνάμεις της cabal – δηλ. των Χαζαρο-Σιω-Ναζιστών).Έχουν επίσης τουλάχιστον 200 πυρηνικά όπλα που προέρχονται από το Ισραήλ ή έχουν κλαπεί από οπλοστάσια του ΝΑΤΟ στην Τουρκία. Αυτός ο στρατός  συγκεντρώθηκε για να δημιουργήσει ένα ισλαμικό υπερ-κράτος ή χαλιφάτο. Αυτή η κατάσταση έχει σκοπό να συμπεριλάβει τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και μεγάλα τμήματα της κεντρικής Ασίας. Οι πλημμύρες των μουσουλμάνων προσφύγωνΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

που ξεχύνονται στην Ευρώπη είναι σχεδόν βέβαιο ότι χρησιμοποιούνται ως πίεση για να πάρουν την ευρωπαϊκή συναίνεση σε αυτό το σχέδιο.

Ωστόσο, οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί έχουν πει στους Αμερικανούς ομολόγους τους, πως θα ανατρέψουν τους πολιτικούς ηγέτες τους αν προσπαθήσουν να τους διατάξουν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τεράστιο στρατό σε μια κίνηση αυτοκτονίας εναντίον της  στρατιωτικής συμμαχίας Ρωσίας- ΗΠΑ.

Επιπλέον,η Χεζμπολάχ του Λιβάνου, που ευθυγραμμίζεται με το Ιράν,εξοπλίζεται από τη Ρωσία λένε οι πηγές, και μπορεί να ενεργήσει ως πληρεξούσιος της Ρωσίας για να ρίξει πυρηνικά στο Ισραήλ.-Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία αισθάνθηκαν επίσης μια χρηματοδοτική πίεση, από την πτώση των τιμών του πετρελαίου καθώς και από την πτώση του εμπορίου και του τουρισμού. Αυτό το τσίμπημα ανάγκασε τη Σαουδική Αραβία να ακυρώσει την αξίας $ 4 δισεκατομμυρίων στρατιωτική βοήθεια  προς τον Λίβανο, λένε πηγές του Πενταγώνου. Η χαμένη σε αυτή την περίπτωση ήταν η εβραϊκή μαφία πίσω από τις Γαλλικές εταιρείες όπλων.-Την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου οι Βορειοκορεάτες εκτόξευσαν έναν πύραυλο Αυτό ακολουθήθηκε από ανακοινώσεις της Νότιας Κορέας,των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας για ένα υψηλής τεχνολογίας νέο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας για "προστασία έναντι της Βόρειας Κορέας". Κανείς στην παγκόσμια κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών δεν εξαπατάται από αυτή την παρωδία. Εκείνο που πραγματικά σημαίνει αυτό είναι, ότι η Ιαπωνία χρησιμοποιεί τον αντιπρόσωπό της "Βόρεια Κορέα", για να ανακοινώσει ότι έχει διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους,ΠΥΡΑΥΛΟΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ

εξοπλισμένους με βόμβες υδρογόνου. Επί πλέον, ανακοινώνοντας ότι έχει αντιπυραυλική άμυνα εναντίον αυτών "των πυραύλων της Βόρειας Κορέας", στέλνει ένα μήνυμα προς τη Ρωσία και την Κίνα, ότι μπορεί να σταματήσει τους πυραύλους τους.Υπόψη ότι κυβένηση της Ιαπωνίας ελέγχεται πλήρως από την cabal(Μαφία) των Χαζάρων.

Οι Κινέζοι διαδίδουν την είδηση, ότι τα αμερικανικά στρατεύματα που εδρεύουν στην Ιαπωνία ποτέ δεν θα έπαιρναν στα σοβαρά ότι η Κίνα θα υπερασπιστεί την Ιαπωνία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν, ότι αν δεν υπερασπιστούν την Ιαπωνία και την Κορέα έναντι της Κίνας, δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν βρεθούν να υπερασπίζονται την Αλάσκα και, στη συνέχεια, την αμερικανική ηπειρωτική χώρα έναντι της Κίνας.

Ευτυχώς, οι Κινέζοι δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να επιτεθούν στην Κορέα, στην Ιαπωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες ή οπουδήποτε αλλού. Αντί αυτού, είναι απασχολημένοι με το να κτίζουν εργοστάσια, σχολεία, δρόμους, νοσοκομεία, λιμάνια κλπ σε όλον τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουν το νόμισμά τους με χρυσό και άλλα πράγματα, που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Ξέρουν ότι ο χρόνος είναι με το μέρος τους και ότι ο πόλεμος είναι η πιο χαζή επιλογή που έχουν στη διάθεσή τους.-Στις 13/2/16 το αεροπλάνο του Πάπα Φραγκίσκου που μετέβαινε στο Μεξικό,δέχτηκε στόχευση λέιζερ από πράκτορες των καρτέλ των ναρκωτικών του Μεξικό  για να σηματοδοτήσουν την δυσαρέσκειά τους στις προσπάθειές του να κόψει τα χρήματα των ναρκωτικών.

Φαίνεται επίσης να υπάρχουν κάποια σοβαρά αρχεία,τύπου Χ-Files,για γεγονότα που συμβαίνουν σε σχέση με όλα αυτά. Υπενθυμίζεται ότι το Βατικανό χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που κατέληξαν στην επιλογή του Πάπα Francis. Στη συνέχεια η Μέκκα στην Σαουδική Αραβία χτυπήθηκε από κεραυνό που προκάλεσε πάνω από 100 θανάτους τον περασμένο Σεπτέμβριο(κιβωτός του Γαβριήλ).-Τα χαζαρικά αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου (hedge funds) αντιμετώπισαν,τον Φεβρουάριο,τεράστιες απώλειες,όταν προσπάθησαν να συνασπιστούν και να επιβάλουν μια υποτίμηση του ανερχόμενου σήμερα κινεζικού Yuan. Στοιχημάτιζαν σε μια αποθερμαινόμενη Κίνα και ήλπιζαν να αναγκάσουν την Κίνα σε συμβιβασμό με την εκκίνηση μιας φυγής κεφαλαίων. Αντί αυτού, αποδεικνύεται, ότι η πτώση των τιμών των βασικών εμπορευμάτων και άλλων εισαγωγών της Κίνας, έχει με το παραπάνω αντισταθμίσει οποιαδήποτε μείωση των εξαγωγών της σε μπιχλιμπίδια προς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και έτσι το εμπορικό πλεόνασμα της Κίνας αυξάνεται.Τα hedge funds της χαζαρικής μαφίας, όπως η Vanguard, η Carlyle, η Blackstone και άλλοι, πραγματοποίησαν μια έκτακτη συνεδρίαση στις 3/2/16, για να συζητήσουν τις τεράστιες απώλειές τους. Την συνεδρίαση αυτή ακολούθησε μια εισήγηση από την Goldman Sachs,ότι "ευρύτερα ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του καπιταλισμού" θα πρέπει να τεθούν. Με άλλα λόγια,είπαν ότι ίσως το σύστημα έχει διαρραγεί.

Η ελεγχόμενη από τους Rockefeller και τους Σαουδάραβες Citibank, από την πλευρά της, είπε ότι η "παγκόσμια οικονομία είναι παγιδευμένη σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου".Μάρτιος

----------

-Από τις 29 Μαρτίου 2016, η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ μέλος της Cabal, έχει νομίμως συλληφθεί.Αυτό αναμένεται να συνεχιστεί, μέχρι να συλληφθούν όλοι οι γνωστοί "σκοτεινοί παράγοντες".

Επίσης, από τις 30 Μαρτίου 2016 ρευστοποιήθηκαν 800 τρις και παραδόθηκαν στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για την τελική υλοποίηση εν ευθέτω χρόνω. Αυτά τα 800 τρις θα μπορούσαν να απελευθερωθούν ανά πάσα στιγμή ανάλογα με την εσωτερική διακριτική ευχέρεια.

Στις 31 Μαρτίου 2016,οι ΗΠΑ εντάχθηκαν τελικά στους BRICS, ανοίγοντας τον δρόμο στη Νέα Δημοκρατία των ΗΠΑ να πάρει τον έλεγχο και να επιβάλει στην αμερικανική νομισματική πολιτική να βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο κανόνων όπως υπαγορεύει το αρχικό Σύνταγμα των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας των ΗΠΑ και το Υπουργείο Οικονομικών αποκαταστάθηκαν στις
6:30 μ.μ. την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, όταν η οικογένεια των Dragon της Κίνας ελευθέρωσε χρηματοδότηση για τη Νέα Δημοκρατία (ο πραγματικός λόγος της κινεζικής επίσκεψης στον Λευκό Οίκο εκείνη την ημέρα).

Ο χρυσός της οικογένειας των Dragon που είχε εκμισθωθεί για το νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και φυλαχθεί στο Τέξας, απεστάλη σε αυτό (στο νέο Υπουργείο Οικονομικών) στο Reno της Νεβάδας.-Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτ.ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν απείλησε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρ.Ερντογάν ότι θα "επιστρέψει την Κωνσταντινούπολη στην Χριστιανοσύνη και θα προστατέψει την Ρωσική ναυτική ασφάλεια με την απελευθέρωση των στενών των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου".Σύμφωνα πηγές αμερικανικού Πενταγώνου"αυτό ήταν το σχέδιο ανέκαθεν και τα σύνορα θα επανασχεδιαστούν,η Τουρκία θα εκδιωχθεί από την Κύπρο και θα διαμελιστεί".

Αυτό ίσως να είναι που ώθησε τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου να μεταβει στο Ιράν και να επιδιώξει την ειρήνη μεταξύ των Σουνιτών και των Σιιτών Μουσουλμάνων.

Αν οι δύο πλευρές συμφωνούσαν σε μια ειρηνευτική συμφωνία,αυτό θα μπορούσε να σημάνει  την λήξη του σχίσματος 1384 ετών  μεταξύ των δύο παρατάξεων του Ισλάμ.Αυτό είναι που ελπίζουν οι Τούρκοι για την αντιμετώπιση της Ρωσικής- Δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας που επισημοποιήθηκε,όταν ο Πάπας και ο Ρώσος Ορθόδοξος Πατριάρχης συναντήθηκαν στις 12/2/16,για πρώτη φορά σε 962 χρόνια.Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο να επιλυθεί,λόγω της βαθιάς Τουρκικής ανάμειξης στο ναζιστικό πραξικόπημα που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ στις 11/9/2001(διδυμοι πύργοι).Η Τουρκική σχέση με τους Ναζί έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία. Μπορεί να εντοπιστεί στον Νο3 του Χίτλερ, τον Ρούντολφ Ες, ο οποίος ανατράφηκε στην Αίγυπτο.Ο Ες ήταν επίσης μέλος Τουρκικής μυστικής κοινωνίας με αρχαίους ιστορικούς δεσμούς με τη Γερμανική Κοινωνία της Θούλης και την Ιταλική φασιστική τεκτονική στοά P2.(η τεκτονική στοά Ρ2 είναι η σκιώδης κυβέρνηση πίσω από το Βατικανό σήμερα). Αυτές οι ομάδες επιζητούν προ πολλού την εκδίκηση εναντίον της Δύσης για την καταστροφή των Γερμανών Αψβούργων και της Οθωμανικής Τουρκικής αυτοκρατορίας μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.Στην πορεία προς τον Β΄ΠΠ,σύμφωνα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και άλλες πηγές,οι
Γερμανοί και οι Τούρκοι εκπαίδευσαν εκατοντάδες χιλιάδες ακτιβιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για να πολεμήσουν κατά της Βρετανικής και της Γαλλικής εξουσίας στη Μέση Ανατολή. Έστειλαν πολλούς από αυτούς τους εκπαιδευμένους μαχητές και ψευδο-μουσουλμάνους "φονταμενταλιστές" στη Σαουδική Αραβία μετά τον Β΄ΠΠ. Αυτή η ομάδα μεταμορφώθηκε ως Αλ Κάιντα και τώρα ως ISIS.Ο τελευταίος ελιγμός τους ήταν να κατακλύσουν την Ευρώπη με μουσουλμάνους πρόσφυγες σε ό,τι ο Πάπας έχει καταγγείλει ως "αραβική εισβολή." Οι Τούρκοι οι Σαουδάραβες,συν οι ναζιστές σύμμαχοί τους(μαύρη αδελφότητα) ανταπέδωσαν αυτήν την κριτική σκοτώνοντας τέσσερις μοναχές και 12 άλλους στην Υεμένη.Οι δράστες αυτής της επίθεσης δεν είναι μουσουλμάνοι, αλλά μάλλον λατρεύουν μια οντότητα που την αποκαλούν "Μαύρο Ήλιο", αλλά που οι αληθινοί πιστοί,την έχουν από καιρό γνωστή ως "Σατανά".Αυτό το σατανικό δίκτυο αποσυναρμολογείται τώρα συστηματικά, με τρόπους που είναι ορατοί ακόμη και στα ελεγχόμενα δυτικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Η άνοδος του προεδρικού υποψήφιου των ΗΠΑ Donald Trump είναι ένα βασικό παράδειγμα αυτού.Αρχές Μαρτίου ο Newt Gingrich,ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ,σε πανεθνική εκπομπή του Fox TV, δήλωσε πως οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν τρομοκρατημένοι από τον Trump,διότι "αυτός δεν είναι ένας από αυτούς ..δεν έχει περάσει από τις τελετές μύησης,και δεν ανήκει στην μυστική κοινωνία".Αυτό δεν άρεσε στον πρεσβύτερο George Bush.Ωστόσο, το γεγονός είναι πως αυτήν την φορά οι Bush είναι αυτοί που τρέχουν φοβισμένοι.Σύμφωνα με τις πηγές του Πενταγώνου, το πρόσφατο ταξίδι της κεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχη Κύριλλου στην Παραγουάη,ήταν ένα μήνυμα προς τους Βush ότι πουθενά δεν θα είναι ασφαλείς (Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι BushΠΑΤΡ.ΚΥΡΙΛΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

κατέχουν τεράστια κτήματα στη Παραγουάη στα οποία έχουν κρύψει ασύλληπτες ποσότητες χρυσού που έχουν κλέψει από το Αμερικανικό κράτος).Ο πρόσφατα συλληφθείς Μεξικανός άρχοντας των ναρκωτικών και παράγοντας των Bush, El Chapo υπόκειται σε στέρηση ύπνου μέχρι να συμφωνήσει να εκδοθεί στις ΗΠΑ για να καταθέσει εναντίον της μαφίας Bush /Glindon.-Oι ενέργειες για την πτώση της H.Glindon επιταχύνονται.Σύμφωνα με πηγές του FBI,oι κατηγορίες θα περιλαμβάνουν διαρροή κρατικών μυστικών και την χρησιμοποίηση του Ιδρύματος Κλίντον σαν μυστική κυβέρνηση,μεταξύ άλλων.-Μια άλλη προφανής ένδειξη ότι δεν είναι όλα "ως συνήθως",είναι το γεγονός ότι ο David de Rothschild,επικεφαλής του Ελβετικού υποκαταστήματος της οικογένειας τραπεζικών Rothschild, είναι στο "τρέξιμο" κυνηγημένος από την αστυνομία.Το όνομά του David de Rothschild εμφανιζόταν συχνά στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ασιατικών και δυτικών μυστικών κοινωνιών,πριν από το τσουνάμι και την πυρηνική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας στις 11/3/2011.ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΙΑΠΩΝΙΑ 11 ΜΑΡ.2011

Μετά από την 11/3/11,ο εκπρόσωπος του Rothchild  dr Michael Van de Meer είπε σε δημοσιογράφο,πως η επίθεση είχε ως στόχο να αναγκάσει 50 εκατομμύρια Ιάπωνες να μετακινηθούν από την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο προς την Βόρεια Κορέα, όπου οι Rothschild σχεδίαζαν να δημιουργήσουν την νέα ασιατική έδρα τους.Λίγο μετά την επίθεση της 11/3,ο τότε πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Νaoto Κan δήλωσε σε μια κατάμεστη συνέντευξη τύπου στο Foreign Correspondent’s Club, ότι είχε πιεστεί έντονα μετά τις επιθέσεις να εκκενώσει την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο. Παρόλα αυτά όλο το δυτικό σώμα τύπου και όλα τα μεγάλα Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης που είχαν δημοσιογράφους εκεί, δεν αναφέρθηκαν σε αυτά τα σχόλια. Τώρα ξαφνικά, η ιστορία με τις δηλώσεις του Κan,πως είχε πιεστεί να εκκενώσει 50 εκατομμύρια ανθρώπους, είναι σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου,καθώς εφέτος έχουμε την 5η  επέτειος αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης.-Στις 8/3/16 ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden μετέβει στο Ισραήλ και ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Benyamin Netanyahu ότι η νέα συμμαχία Ρωσίας/ Βατικανού θα αναγκάσει το Ισραήλ να σταματήσει την διεθνή αντικοινωνική συμπεριφορά του.Επίσης ένα προγραμματισμένο ψήφισμα του ΟΗΕ θα καλέσει σε "λύση δύο κρατών"(Παλαιστίνη και Ισραήλ) αναγκάζοντας το Ισραήλ να αποσυρθεί ως τις γραμμές του 1949,να άρει τη γενοκτονική πολιορκία της Γάζας και να κάνει την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της Παλαιστίνης".Η μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε κυρώσεις του ΟΗΕ κατά του Ισραήλ και σε εμπάργκο όπλων. Επί πλέον,στρατεύματα του ΟΗΕ διοικούμενα από τη Ρωσία, μπορεί να εκδιώξουν τους ενόπλους ισραηλινούς εποίκους και να προστατεύσουν τη Γάζα.

Εκτός από την επιβολή του νόμου στους Ισραηλινούς για την ταραχή που προκαλούν στη Μέση Ανατολή, ο Biden είπε επίσης στον Netanyahu να κρατήσει το ισραηλινό λόμπι έξω από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Το υψηλόβαθμο και χαμηλόβαθμο προσωπικό του στρατού,του FBI και των υπηρεσιών είναι αποφασισμένο να μην αφήσει κανένα ανδρείκελο της χαζαρικής μαφίας,όπως η Hillary Clinton, να εκλεγεί ως πρόεδρος αυτή τη φοράΜετά από αυτό στις 12/3/16 πηγές της αντικατασκοπίας των ΗΠΑ ανέφεραν ότι βυθίστηκε από τον στρατό των ΗΠΑ,κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων ΗΠΑ/Νότιας Κορέας ένα υποβρύχιο της Β.Κορέας.Οι Βορειοκορεάτες δεν προσπάθησαν να δείξουν ότι υπάρχει κάτι λάθος ή ότιΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ

χρειάζονται βοήθεια ή κάποιου είδους βοήθεια.Στην πραγματικότητα ήταν ένα ισραηλινό υποβρύχιο, που σκόπευε να εκτοξεύσει έναν πυρηνικό πύραυλο εναντίον των ΗΠΑ και να κατηγορήσει γι’ αυτό τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με πηγές της υπηρεσίας πληροφοριών του ιαπωνικού στρατού. Ήταν ένα υποβρύχιο που πρόσφατα παραδόθηκε στο Ισραήλ από τη Γερμανία.Δεν υπήρξαν περαιτέρω πληροφορίες για το γεγονός αυτό.-Πηγές του FBI αποκάλυψαν πρόσφατα,ότι το 2013 εξουδετέρωσαν τρομοκρατική επιχείρηση της ισραηλινής Μοσάντ, που σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει περίπτερα, για να στήσει σφαγές τύπου Κένυας σε εμπορικά κέντρα στις ΗΠΑ. Οι ισραηλινοί ιδιοκτήτες των στοχοποιημένων εμπορικών κέντρων ήλπιζαν να αποκομίσουν μια σημαντική ασφαλιστική αποζημίωση από αυτό.-Ο στρατηγός Philip Breedlove,ο επί κεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, απολύθηκε στις αρχές Μαρτίου,επειδή ήταν υπέρμαχος ενός πυρηνικού Αρμαγεδδώνα και πολύ κοντά στη Νεοσυντηρητική υφυπουργό εξωτερικών Victoria Nuland,σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.Ο Breedlove δεν συμβάδιζε με τη νέα συμμαχία Πενταγώνου-Ρωσίας, που εδραιώθηκε με την ιστορική πρώτη συνάντηση ύστερα από 962 χρόνια μεταξύ του Πάπα και του Ρώσου Πατριάρχη, στις 12 Φεβρουαρίου.ANDREW  GROVE-Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου ΕΔ των ΗΠΑ,στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford συναντήθηκε τον Μάρτιο με τον επί κεφαλής της Google Eric Schmidt στο Πεντάγωνο, σύμφωνα με πηγές της αμερικανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Κατά τη συνάντηση αυτή ο Dunford είπε στον Schmidt, ότι η Silicon Valley έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του Πενταγώνου. Σαν για να υπογραμμιστεί αυτό,ο ιδρυτής της Intel, Ουγγροεβραίος και γηραιός ειδήμων της Silicon Valley,Andrew Grove, πέθανε "από μη αποκαλυφθείσες αιτίες",περίπου την ώρα που αυτή η συνάντηση βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο Grove ήταν υπεύθυνος για την τοποθέτηση μιας πίσω πόρτας σε όλα τα τσιπ υπολογιστών της Intel, για να επιτρέπεται η πλήρης πρόσβαση σε ό, τι βρίσκεται στον υπολογιστή του καθενός,λένε πηγές στην Oracle. Ο έλεγχος της Silicon Valley από το Πεντάγωνο είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα διακόψει δραστικά την ροή των πληροφοριών προς την χαζαρική μαφία.Σε μια σχετική κίνηση, το FBI αναγκάστηκε να αναστείλει την προσπάθειά του να αποκτήσει μια πίσω πόρτα στα "i-phones" λόγω μαζικής αντίδρασης κατά της εισβολής στην ιδιωτική ζωή από πίσω πόρτες στα τηλέφωνα, λένε πηγές του Πενταγώνου.

Ο έλεγχος της Silicon Valley από το Πεντάγωνο θα πρέπει επίσης να κάνει πολύ πιο δύσκολη την ηλεκτρονική νοθεία των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ. Μια πρόσφατη σειρά αποτυχιών της Hillary Clinton μπορεί να αποτελεί ένδειξη, ότι η εκλογική νοθεία παίρνει τέλος.-Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που θέλουν να ακούσουν αποκαλύψεις σχετικά με τα UFOs και την εξωγήινη ζωή.Οι άνθρωποι της Στοάς Ρ2, που προΐστανται του Βατικανού, ισχυρίζονται ότι βρίσκονται σε τακτική επαφή με εξωγήινες οντότητες για χιλιάδες χρόνια.Επίσης οι Κινέζοι, μέσω των οικογενειών της "Κοινότητος του Δράκου", ισχυρίζονται επίσης ότι εξωγήινες επαφές πηγαίνουν χιλιάδες χρόνια πίσω. Ίσως κι αυτοί αρχίσουν επίσης να λένε στο παγκόσμιο κοινό περισσότερα για το θέμα αυτό.Απρίλιος

---------

-Πολλά χτυπήματα έχουν πλήξει την ανθρώπινη φυλή τα τελευταία χρόνια και παρά τη νόμιμη ανάγκη για αυτοάμυνα, δεν έχει κάνει τίποτα.

Τα στοιχεία που αγνοεί περιλαμβάνουν πολλές προσπάθειες για την έναρξη Γ'ΠΠ, την εξάπλωση βιολογικών όπλων, όπως ο ιός Έμπολα, ο HIV, και ο SARS, απόπειρες να προκληθεί μαζική λιμοκτονία με την χρηματοδότηση αγροτών για καλλιέργεια καυσίμων και όχι τροφίμων και πολλά άλλα.Προσθήκη λεζάντας

Εκτός από αυτά, αφού οι Σατανιστές απέτυχαν σε αυτές τις προσπάθειες να σκοτώσουν τα δισεκατομμύρια που ανακοίνωσαν ότι θα σκοτώσουν, φαίνεται ότι ετοιμάζονται για κάποιο μεγάλο θυσιαστικό γεγονός.Τουλάχιστον χίλιοι ναοί για τον Βάαλ χτίζονται σε όλον τον κόσμο. Στην αρχαιότητα καίγονταν κατά παράδοση παιδιά, σαν θυσία στον Βάαλ, γνωστό επίσης ως Μολόχ και αργότερα Set και, τέλος, τώρα ως Σατανά.Γεγονός παραμένει, ότι το καθεστώς του Barack Obama στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει συλλάβει κανέναν από τους δράστες ή διοργανωτές αυτών των ακροτήτων. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη του στρατού, της αστυνομίας, των υπηρεσιών και των κοινοτήτων πολεμικών τεχνών πρέπει να απευθυνθούν στις ανώτερες βαθμίδες της ιεραρχίας και να επιμείνουν να αναληφθεί δράση, πριν συμβούν περισσότεροι θάνατοι.-Ευτυχώς, υπάρχουν ενδείξεις ότι λαμβάνονται τουλάχιστον κάποια σοβαρά μέτρα. Ένα από αυτά είναι ότι ολόκληρος ο ελβετικός κλάδος της οικογένειας Rothschild καταζητείται από την αστυνομία, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Ο ελβετικός κλάδος των Rothschild, ο οποίος ελέγχει την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών(BIS), θεωρείται ως το κεφάλι του χταποδιού από πολλούς ενημερωμένους ερευνητές. Αυτή είναι μόνο η αρχή της κατάρριψης.Σύμφωνα με πηγές της CIA,oι Rothschild χρησιμοποίησαν την "επιχείρηση Panama Papers" σαν μία γιγαντιαία καλοστημένη παγίδα,σχεδιασμένη να τραβήξει στις ΗΠΑ τα τριανταένα τρισεκατομμύρια δολάρια υπεράκτιου χρήματος,από όλον τον κόσμο,που βρίσκονται σε φορολογικούς παραδείσουςPANAMA PAPERS

τους οποίους θα κλείσουν.Εκεί θα κατασχεθούν για να βοηθήσουν στο κλείσιμο της γιγάντιας μαύρης τρύπας στους λογαριασμούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Bloomberg και η Wall Street Journal δημοσιεύουν μεγάλα άρθρα, που λένε ότι το Reno της Νεβάδα είναι το μόνο ασφαλές μέρος στον κόσμο για ζεστό χρήμα. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που αναφέρουν, ότι οι Rothschilds έχουν δημιουργήσει κατάστημα στο Reno και ενθαρρύνουν τους πελάτες να διαχειρίζονται τα κεφάλαιά τους εκεί.

 Ήδη οι Βρετανικοί φορολογικοί παράδεισοι, όπως τα νησιά Κέιμαν, έχουν χάσει την ικανότητα να κρύβουν υπόγεια χρήματα ή να βοηθούν τους ανθρώπους να αποφύγουν τους φόρους,λόγω νέων κανονισμών αποκάλυψης.Ένας αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών του αμερικανικού στρατού απεκάλυε ότι:" Τα Panama Papers ήταν μια επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών,που αποσκοπούσε στην αποκάλυψη της διαφθοράς και στην πρόκληση αλλαγής καθεστώτος,συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.Η επιχείρηση είχε επίσης σχεδιαστεί για να "εκβιαστούν ή να διωχθούν τα μέλη της συμμορίας, που κρύβουν σε υπεράκτια σημεία τα κλεμμένα λάφυρά τους.Μερικά από τα ονόματα στα PanamaH.CLINTON

Papers, που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, περιλαμβάνουν την ομάδα της Hillary Clinton, τους Bush και πολλούς Αμερικανούς ολιγάρχες, πολιτικούς και δικαστές".

Η εθνικής κυκλοφορίας εφημερίδας των ΗΠΑ "McLatchy Newspaper" και πολλά άλλα εταιρικά μέσα ενημέρωσης,αναφέρονται στη σύνδεση της Clinton με τα Panama Papers.-Η συνεχιζόμενη κατάρρευση των μεγάλων τραπεζών που κατέχουν την "ιδιωτική"ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα,την FED,συζητείθηκε από τις Ενοπλες Δυνάμεις, και τις υπηρεσίες των ΗΠΑ σαν ένα ζήτημα εθνικής ασφάλειας ύψιστης σημασίας.

Οι πιστωτές της Αμερικής,κυρίως οι Ασιάτες, έχουν προσφέρει στην αποκατεστημένη Δημοκρατία τεράστιες ποσότητες χρυσού σε αντικατάσταση του χαρτιού Η προϋπόθεση είναι ότι θα συμφωνήσουν να συστήσουν μια αξιοκρατικά στελεχωμένο υπηρεσία μελλοντικού σχεδιασμού, κάτω από ισότιμο έλεγχο Ανατολής / Δύσης. Οι Ασιάτες είναι σε αναμονή για μια απάντηση, αλλά αν καμία δεν εμφανιστεί, όπως προαναφέρθηκε, θα δράσουν ανεξάρτητα. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι μαθηματικώς βέβαιο, ότι η οικονομία των ΗΠΑ θα εκραγεί.-Ο άνθρωπος που μπορεί να βάλει ένα οριστικό τέλος στην κατάληψη των Ηνωμένων Πολιτειών από τη χαζαρική μαφία παραμένει ο Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των ΕΔ στρατηγός Joseph Dunford,ο οποίος,συμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, επισκέφθηκε τον Απρίλιο την Αίγυπτο για να βοηθήσει τον Πρόεδρο Abdel Sisi "να συντρίψει τον ISIS στη χερσόνησο του Σινά και στη Λιβύη". Το συμπέρασμα, φυσικά, είναι, ότι οι ΗΠΑ έχουν αποφασίσει, πως η Αίγυπτος είναι η πιο ορθολογική και αξιόπιστη σουνιτική κυβέρνηση στη Μέση Ανατολή και ο στρατός και οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, μαζί με τους Ρώσους, θα την βοηθήσουν να ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή στην περιοχή. Εφ' όσον ο ISIS είναι ένας πληρεξούσιος της Τουρκίας, του Ισραήλ και των μοναρχιών του Κόλπου, φαίνεται πως η Αίγυπτος, η Ρωσία, η Συρία, το Ιράν και ο στρατός των ΗΠΑ θα εργαστούν από κοινού για να φέρουν την ειρήνη και τη λογική σε αυτή την ταραγμένη περιοχή.-Ο "πληρεξούσιος"Πρόεδρος των ΗΠΑ Obama,έχει αποφασίσει να αποδεσμεύσει τουλάχιστον το μέρος που αφορά στη Σαουδική Αραβία από τις εικοσιοκτώ διαβαθμισμένες σελίδες της έκθεσης για την 11η Σεπτεμβρίου.Ετσι καθιστά σαφές, ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους με αυτό το καθεστώς. Το FBI και το Πεντάγωνο σχεδιάζουν επίσης να καταστήσουν βέβαιο, ότι όλοι
στον κόσμο θα ακούσουν για τους ισραηλινούς "σπουδαστές τέχνης", που βρέθηκαν να χορεύουν διασκεδάζοντας, ενώ μαγνητοσκοπούσαν την καταστροφή των "δίδυμων πύργων", κάνοντας σαφές, ότι και το Ισραήλ είχε ένα μεγάλο ρόλο σε αυτό το περιστατικό μαζικής δολοφονίας.

Υπάρχουν επίσης σε εξέλιξη έρευνες του FBI,σχετικά με την 11/9/2001, στην οποία εμπλέκεται το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης και το γραφείο του δημάρχου της Νέας Υόρκης.-Στην Ανατολική Ευρώπη, οι Ρώσοι έχουν κάνει μεγάλες κινήσεις κατά της συμμορίας του καθεστώτος στην Ουκρανία. Ο Πρόεδρος Petro Poroshenko είχε εξαφανιστεί για μια εβδομάδα και, όταν επανεμφανίστηκε, άλλαξε Πρωθυπουργό και ξαφνικά έγινε σοβαρός για την εφαρμογή της ειρηνευτικής συμφωνίας του Μινσκ με τη Ρωσία. Ως φόντο σε αυτό, ο Ουκρανός μεσίτης εξουσίας, Χαζάρος ολιγάρχης και πράκτορας του Ισραήλ Valeriyovych Kolomoyskyi έχασε τα περιουσιακά του στοιχεία σε κατάσχεση και ο ίδιος "ίσως έχει γίνει στόχος" λένε ρωσικές πηγές.-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,στην Ευρώπη, οι Γερμανοί έχουν επίσης βαρεθεί και έχουν πάρει την απόφαση να "στραφούν Ανατολικά". Η προσπάθεια να αποσπάσουν χρήματα από την Volkswagen, η κατασκοπεία της NSA, η άρνηση της Federal Reserve να επιστρέψει τον γερμανικό χρυσό και οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όλα αυτά συνέβαλαν σε αυτή την γερμανική απόφαση.Επίσης στην Ευρώπη "η γαλλική αντιπολίτευση και το brexit σημαίνουν το τέλος της ΤΤΙΡ [εμπορική συμφωνία], που υποστηρίζεται από την κλίκα των κακοποιών της Goldman Sachs και της Monsanto".-Η μάχη για τον πλανήτη Γη έχει πάρει μια δραματική τροπή με την καταστροφή τριών μεγάλων ιαπωνικών υπόγειων βάσεων, ένα επιταχυνόμενο κυνήγι για τους ολιγάρχες της χαζαρικής μαφίας,υψηλού ενδιαφέροντος οικονομικές διαπραγματεύσεις μεταξύ στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος και μυστικών κοινοτήτων της Ασίας και περισσότερα.Πρώτα για τους σεισμούς: Είναι ένα δεδομένο για τα "chat boards" του ιαπωνικού διαδικτύου, ότι στην πρόσφατη έξαρση των σεισμών(Απρίλιος) στη νότια Ιαπωνία ήταν όλοι τεχνητοί σεισμοί. Τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι ότι οι σεισμογράφοι εμφανίζουν όλοι,σεισμούς που προκλήθηκανΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

από εκρήξεις, με μια ξαφνική τεράστια δόνηση ακολουθούμενη από σταθερά ελαττούμενους μετασεισμούς.

Υπήρξαν επίσης αναφορές για δυνατούς ήχους σαν από έκρηξη, όταν χτύπησαν οι σεισμοί. Επί πλέον, όλοι οι σεισμοί είχαν εξαιρετικά ρηχά επίκεντρα, όχι βαθύτερα από δέκα χιλιόμετρα, πράγμα πολύ σπάνιο για φυσικούς σεισμούς. Εκτός από αυτό, το κέντρο πρόβλεψης σεισμών της ιαπωνικής κυβέρνησης είπε, ότι είχε παραιτηθεί από την πρόβλεψη των σεισμών, επειδή δεν ταίριαζαν με κανένα γνωστό τύπο φυσικού σεισμού. Το σημείο αιχμής, ωστόσο, είναι, ότι τα επίκεντρα των τριών μεγάλων σεισμών ήταν όλα οι θέσεις των ιαπωνικών στρατιωτικών βάσεων.

Ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Taro Aso είπε πρόσφατα στον Αμερικανό οικονομολόγο Paul Krugman κάτι, με την έννοια ότι η ιαπωνική κυβέρνηση έψαχνε για ένα έναυσμα για να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ, προκειμένου να σώσει την οικονομία.

Κινεζικές κυβερνητικές πηγές στο Πεκίνο είπαν πρόσφατα στον γράφοντα, ότι είχαν εντοπίσει μια ασυνήθιστα έντονη συσσώρευση στρατιωτικού υλικού από την ιαπωνική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες.

Οι βάσεις που επλήγησαν βρίσκονται όλες κοντά στην κορεατική χερσόνησο, όπου θα ήταν εύκολο να μετακινηθεί μεγάλος αριθμός στρατευμάτων στην ασιατική ενδοχώρα για έναν πόλεμο με την Κίνα. Φαίνεται, συνεπώς, ότι υπήρξε ένα προληπτικό χτύπημα, από δυνάμεις "Αγνωστες",για να αποτραπεί οποιαδήποτε ιαπωνική προσπάθεια να ξεκινήσει ο Γ'ΠΠ.

Η ανακοίνωση από τη Βόρεια Κορέα, ότι είχαν βαλλιστικούς πυραύλους τοποθετημένους σε υποβρύχια,  ήταν στην πραγματικότητα μια ιαπωνική αντίδραση στην επίθεση στις υπόγειες βάσεις τους. Το μήνυμα ήταν, ότι η Ιαπωνία εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα ενός πλήρους πυρηνικού πλήγματος αντιποίνων μέσω της Βόρειας Κορέας, ως πληρεξουσίου της. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν όμως, γιατί κανείς δεν σχεδιάζει να εισβάλει στην Ιαπωνία.

Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι το καθεστώς της Β.Κορέας και ειδικότερα ο ηγέτης της,κατευθύνεται από τις μυστικές υπηρεσίες των Χαζάρων των ΗΠΑ !-Υπήρξε επίσης κάποια εριστικότητα,στα μέσα Απριλίου, σχετικά με τις ασιατικές κρύπτες χρυσού στην Ινδονησία. Αξιωματούχοι στα κεντρικά γραφεία της CIA της Ασίας στη Σιγκαπούρη προειδοποίησαν τους Κινέζους, ότι αν προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν τη δαπάνη δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ινδονησία ως έναν τρόπο απόκτησης πολιτικού ελέγχου εκεί, οι Αμερικανοί θα "θα προέβαιναν σε κάποια κίνηση".

Επίσης, ως ανταπόκριση στην κινεζική προσφορά για προμήθεια χρυσού με έκπτωση 13%, οι Αμερικανοί στην Ινδονησία και τη Σιγκαπούρη ισχυρίζονται, ότι δεν την χρειάζονται, διότι ελέγχουν έναν τεράστιο θησαυρό χρυσού κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στην Τζακάρτα, λένε πράκτορες της CIA στην Ινδονησία.Οι Κινέζοι, από την πλευρά τους, γίνονται ανυπόμονοι με τους δυτικούς, κυρίως τους Αμερικανούς, που μένουν αναποφάσιστοι σχετικά με την προσφορά τους να συστήσουν από κοινού μια υπηρεσία μελλοντικού σχεδιασμού.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι οι Κινέζοι απλά θα σταματήσουν να δέχονται δολάρια μετά από μια ορισμένη ημερομηνία. Στον κόσμο θα προσφερθούν Yuan με αντίκρισμα σε χρυσό, ως εναλλακτική λύση, λένε κινεζικές κυβερνητικές πηγές.-Οι Κινέζοι δεν είναι οι μόνοι που χάνουν την υπομονή τους με την χαζαρική συμμορία. Στη Βραζιλία, ο στρατός, αηδιασμένος και κουρασμένος να παρακολουθεί δωροδοκημένους πολιτικούς να προσπαθούν να στήσουν ένα πραξικόπημα κατά της προέδρου Dilma Rousseff, ετοιμάζονται να στείλουν άρματα μάχης στο κτίριο του Κογκρέσου, λένε πηγές της Υπηρεσίας ΠληροφοριώνΒΡΑΖΙΛΙΑ  ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Άμυνας των ΗΠΑ. Το Βατικανό ασχολείται επίσης με την υπόθεση, για να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξει πραξικόπημα των Χαζάρων στη Βραζιλία, οργανώνοντας τη λαϊκή εξουσία, σημειώνουν επίσης. Επί πλέον, ο Βραζιλιάνος δισεκατομμυριούχος και Χαζάρος αφέντης Joseph Safra, ο πλουσιότερος τραπεζίτης στον κόσμο, έχει κατηγορηθεί για δωροδοκία. Οι κατηγορίες είναι μέρος μιας έρευνας της βραζιλιάνικης αστυνομίας, που ονομάζεται "Επιχείρηση Ζηλωτές", που παρακολουθεί τις δωροδοκήσεις πολιτικών, σύμφωνα με πολλές ειδησεογραφικές εκθέσεις.-Η φατρία των Illumninazi της Cabal αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει και ότι δεν είναι σε θέση πλέον να ξεφύγουν από τις βαθιές υπόγειες βάσεις ή μέσα από το Ηλιακό Σύστημα. Το σχέδιό τους είναι να αποφευχθούν οι μαζικές συλλήψεις,εγκαταλείποντας τα οχυρά τους στο Τέξας και διασχίζοντας τα σύνορα με το Μεξικό να φθάσουν έως την Αργεντινή και από εκεί να διαφύγουν με υποβρύχια σε ρηχές υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική, χρησιμοποιώντας παλιές συνδέσεις, όπως έκαναν και οι Ναζί το 1945.Mάϊος

---------

-Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτοι και ο στρατός των ΗΠΑ θέλουν ο Πάπας Φραγκίσκος να παραιτηθεί λόγω της φιλίας του με τον πρώην δικτάτορα της Αργεντινής Jorge Videla και τη συμμετοχή του στον βρώμικο πόλεμο της Αργεντινής. Η παραίτηση θα αποτελέσει το έναυσμα για μια σειρά από δραματικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διοικείται αυτός ο πλανήτης. "Θα γράφουν γι' αυτό χιλιάδες χρόνια από τώρα"σύμφωνα με τους πρώτους.-Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες ότι ο κορυφαίος Χαζάρος μαφιόζος Henry Kissinger έχε πεθάνει και ότι δεν υπάρχει κανείς για να τον αντικαταστήσει στην χαζαρική δομή εξουσίας.Αν όμως είναι πραγματικά νεκρός, αυτό θα ήταν ένα γεγονός τεράστιας σημασίας, επειδή ο Kissinger ήταν οHENRY KISSINGER

άνθρωπος πίσω από την εξηντάχρονη ληστεία από την χαζαρική μαφία των κονδυλίων που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος του πλανήτη.

Αυτός θα μπορούσε επίσης να είναι ο λόγος που οι βετεράνοι αξιωματούχοι καριέρας της CIA και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χειρίζονται τώρα τις διαπραγματεύσεις για τον χρυσό με την Οικογένεια του Λευκού Δράκου στην Ασία.Ο χρυσός είναι ήδη διαθέσιμος,έτσι,η καθυστέρηση προέρχεται από τους ανθρώπους που ελέγχουν τον μηχανισμό εκτύπωσης δολαρίων (ή εισαγωγής). Υπάρχουν πολλές συναντήσεις σε εξέλιξη για το θέμα αυτό, ιδιαίτερα στην Ουάσιγκτον, και αυτοί με τη σειρά τους συνδέονται με τη συζήτηση για την παραίτηση του Πάπα και την απομάκρυνση του Kissinger από τη σκηνή.-Οι περισσότερες χώρες του κόσμου συμμετέχουν πλέον στην Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών ή AIIB,εκτός των Αφρικανικών χωρών και της αμερικανικής ηπείρου πλην της Βραζιλίας.Οι περισσότερες έχουν την Κινα ως τον υπ' αριθμόν ένα εμπορικό εταίρο τους σε αντίθεση με εκείνες που έχουν τις ΗΠΑ.Ήδη η Κίνα έχει την υπερδιπλάσια επιρροή από τις ΗΠΑ στον πραγματικό κόσμο του εμπορίου.XΩΡΕΣ ΑΣΙΑΤ.ΤΡΑΠ.ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Εκείνο που σημαίνει αυτό είναι,ότι εάν οι χώρες της AIIB αποφασίσουν να σταματήσουν να δέχονται το δολάριο των ΗΠΑ, αυτό θα είναι το τέλος του παιχνιδιού για την χαζαρική συμμορία στις ΗΠΑ.-Εχει προταθεί από τους Κινέζους η έκδοση ενός τελεσιγράφου προς τους ελεγκτές του δολαρίου,είτε να αποδεχθούν την υπηρεσία μελλοντικού σχεδιασμού και τη συμφωνία του χρυσού ή αλλιώς θα χτυπηθούν με οικονομικό Αρμαγεδδώνα. Φυσικά, προκειμένου να αποφευχθεί ο Γ'ΠΠ, οι ένοπλες δυνάμεις και οι υπηρεσίες των ΗΠΑ θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται σε μια τέτοια περίπτωση. Ωστόσο,θα κληθούν να καθαρίσουν την ποινική βρωμιά που λυμαίνεται την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.

Οι περισσότερες από τις μεγάλες αμερικανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες είναι ήδη "ζόμπι", που δεν υποστηρίζονται από τίποτα άλλο παρά από μαγειρεμένα βιβλία ή ψευδαισθήσεις που ονομάζονται "παράγωγα", τα οποία υπάρχουν μόνο μέσα στους υπερυπολογιστές των τραπεζών. Το γεγονός ότι η Goldman Sachs έχει ξεκινήσει να λειτουργεί μια τράπεζα λιανικής, με ελάχιστη κατάθεση ένα δολάριο, δείχνει πόσο απελπισμένοι είναι να πάρουν πραγματικό χρήμα, λένε αξιωματούχοι του Πενταγώνου. Οι ιδιοκτήτες της Federal Reserve εξακολουθούν, επίσης, να προσπαθούν να οργανώσει ένα bail-in, που είναι ένας ευγενικός τρόπος να κλέψουν τα χρήματα των καταθετών. Αυτό είναι εκείνο που τρεις πρώην επί κεφαλής της Fed, ο Paul Volcker, ο Alan Greenspan και ο Ben Bernanke, συζήτησαν με την σημερινή επί κεφαλής Janet Yellen, τον αντιπρόεδρο Joe Biden και τον Πρόεδρο Obama, σε μια πρόσφατη συνάντηση στο κέντρο Rockefeller, σύμφωνα με πολλές πηγές.-Φαίνεται, επίσης,ότι οι Χαζάροι έχουν ήδη κλέψει ό,τι μπορούσαν από τη Σαουδική Αραβία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εργαζόμενοι στην κατασκευαστική εταιρεία Saudi Binladen πυρπόλησαν πρόσφατα λεωφορεία,στην αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι δεν πληρώνονται τους μισθούς τους για πάνω από έξι μήνες.

Υπήρξε επίσης μια μείωση κατά 90% στον αριθμό των ξένων μισθοφόρων που εργάζονται για τον ISIS για τον ίδιο λόγο, την έλλειψη αμοιβής.

Με λίγα να έχουν μείνει για να λεηλατήσουν από τη Σαουδική Αραβία,οι Χαζάροι τώρα προσπαθούν απεγνωσμένα να βάλουν στο χέρι τη Βραζιλία, "όχι μόνο για να ελέγχουν το πετρέλαιο και τα ορυκτά, αλλά και τις τεράστιες ποσότητες πόσιμου νερού του Αμαζονίου και του υδροφόρου ορίζοντα του Γκουαρανί",σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.- Η οικογένεια Bush και οι φασίστες Κορεάτες φίλοι του επικεφαλής του ΟΗΕ Ban Ki Moon,αγόρασαν μεγάλα αγροκτήματά τους στην Παραγουάη,επειδή βρίσκονται πάνω από αυτόν τον υδροφορέα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για την ανάπτυξη νέων γεωργικών εκτάσεων.-Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Biden  προσπάθησε και απέτυχε να πείσει τον Πάπα Francis ναΒIDEN

σταματήσει να υποστηρίζει την πολιορκούμενη πρόεδρο της Βραζιλίας Dilma Rousseff. Αντί αυτού, ο Πάπας βοήθησε να οργανωθούν μαζικές διαδηλώσεις την ημέρα της Πρωτομαγιάς για την υποστήριξή της.-Φαίνεται πολύ πιθανό,ότι η ναζιστική φατρία της χαζαρικής μαφίας θέλει να καταφύγει πίσω στα παλιά της λημέρια της Νότιας Αμερικής, πριν ξυπνήσουν πάρα πολλοί Αμερικανοί απέναντι στα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον των ΗΠΑ. Είναι ήδη πολύ αργά για τα αφεντικά σαν τις οικογένειες του εγκλήματος Bush/Clinton να τραπούν σε φυγή.Θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.-Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ιάπωνες ζητούν τη ρωσική προστασία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι το καθεστώς που έχει εγκατασταθεί στην Ιαπωνία μετά τον Β΄ΠΠ είναι απολύτως εξαρτημένο από τις ΗΠΑ. Εάν οι ΗΠΑ χρεοκοπήσουν, αυτό το καθεστώς, που ως επί το πλείστον διοικείται από πληρεξούσιους της Βόρειας Κορέας, θα ανατραπεί γρήγορα από τους γνήσιους Ιάπωνες, λένε πηγές της μυστικής κοινότητας "Three Legged Crow". Επισημαίνουν, ότι ο σημερινός αυτοκράτορας δεν είναι ο πραγματικός γιος του αυτοκράτορα Χιροχίτο, επειδή ο Χιροχίτο δεν ήθελε να πέσει ο πραγματικός γιος του στα χέρια των Αμερικανών. Ο πραγματικός γιος είναι τώρα επί κεφαλής της υπόγειας ιαπωνικής αντιπολίτευσης.

Αυτός είναι ο λόγος που η σημερινή ιαπωνική κυβέρνηση προσπαθεί να συμπεριλάβει τη Ρωσία στη συνάντηση των G7. στη Ωστόσο, οι Ρώσοι σωστά βλέπουν τον Άμπε και το καθεστώς του να είναι σκλάβοι των Rockefeller και των Rothschild και είναι απίθανο να τους στηρίξουν, λένε ρωσικές πηγές. Ιούνιος

---------

-Ο Nathaniel Rothschild έχασε πρόσφατα σε μια δίκη 300 εκατομμύρια δολάρια, μια απώλεια που σημειώθηκε για πρώτη φορά στην εν λόγω οικογένεια. Επιπλέον, η Γαλλική κεφαλή της οικογένειας, ο βαρόνος David de Rothschild, κρύβεται από τη Γαλλική αστυνομία μετά από ένα κατηγορητήριο για απάτη.Με άλλα λόγια, ξέρουν ότι δεν είναι πλέον υπεράνω του νόμου.

-Οι Rothschild έχουν επαφή με μια συγκεκριμένη ομάδα Κινέζων-Δράκων και άρχισαν ναNATHANIEL ROTHSCHILD

διαπραγματεύονται.Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν και σε άλλες ομάδες που άρχισαν να εμπλέκονται στη διαδικασία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι διαπραγματεύσεις αυτές έχουν φτάσει σε σημείο όπου μπορούν να επιτευχθούν ορισμένες συμφωνίες.Το βασικό πρόσωπο σε αυτές τις διαπραγματεύσεις είναι ο Nathaniel Rothschild.Οι Rothschilds έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι η ασφάλεια τους δεν είναι και τόσο σίγουρη και ότι ενδεχόμενα μπορεί να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.Αυτό φάνηκε από το 2003, όταν ένας κάποιος που ανήκε στην συμμορία(cabal), εισήλθε στο καταφύγιο των Rothschild στο Waddesdon Manor για δύο λεπτά και έκλεψε κουτιά με χρυσό αξίας εκατομμυρίων,που δεν βρέθηκαν ποτέ.Αυτό συγκλόνισε τους Rothschilds σε τέτοιο βαθμό, που τους ανάγκασε να αναστείλουν τις συναλλαγές χρυσού στις αρχές του επόμενου έτους 2004.Στη συνέχεια και κατά το 2012, η ομάδα "Αντίσταση" αφαίρεσε όλα τα αποθέματα χρυσού των Rothschild τα οποία έκρυβαν σε υπόγειες κρύπτες, μακριά από τον πληθυσμό της επιφάνειας.

Από τότε οι Rothschild εστιάζουν τις ελπίδες τους στην ασαφή λογική του προγράμματος του υπολογιστή "AI", για τον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.Τώρα, το 2016,οι ελπίδες τους συντρίβονται, καθώς το σύστημα τους είναι ευάλωτο.Οι Rothschilds ελπίζουν να επιβιώσουν κατά την πλανητική διαδικασία απελευθέρωσης(έλευσις Ολυμπίων), πιέζοντας για μερική "αποκάλυψη" και κατηγορώντας τους Ροκφέλερ και άλλα μέλη της Cabal για όλα όσα συνέβησαν.Η μερική "αποκάλυψη" δεν είναι επιλογή,καθόσον η διαδικασία αυτή επιταχύνεται με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αναφέρονται συνεχώς στα "Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα".Αναφέρουμε εδώ την σιωπηλή, αλλά εξαιρετικά γρήγορη πρόοδο των Διαστημικών Προγραμμάτων στην Ασία,τα οποία η συμμαχία των BRICS θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσει προγράμματα προς όφελός της.

ΟΙ Rothschild Θέλουν επίσης να βρουν έναν νέο προστάτη για την "αποικία" τους που είναι το Ισραήλ.Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Benyamin Netanyahu έχει πάει πρόσφατα τέσσερις φορές στη Ρωσία για να ζητήσει ρωσική προστασία από τις αναμενόμενες ενέργειες του Πενταγώνου για την επιβολή του νόμου στην χώρα τους.

Η ρωσική κυβέρνηση, ωστόσο,δεν έχει καμία διάθεση να προστατεύσει τους ανθρώπους που έχουν προκαλέσει στο έθνος τους πολλά μαρτύρια κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα.Ο Netanyahu ήδη αποτελεί αντικείμενο έρευνας από τις ισραηλινές αρχές για "μαζικο ξέπλυμαNETANYAHU

χρήματος σε πολύ υψηλές ποσότητες", που σημαίνει "δισεκατομμύρια δολάρια",σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ .Για το λόγο αυτό, ο Netanyahu έχει ήδη κάνει τις προετοιμασίες για να φύγει για το κρησφύγετο του στην Παταγονία της Αργεντινής ή θα μεταβεί σε βάση των Ναζί στην Ανταρκτική.Πηγή αναφέρει ότι είτε ο Νετανιάχου θα αφήσει πίσω ομοίωμα του(κλώνο)γιά να υποστεί τις συνέπειες ή αλλιώς θα φτιαξει ενα ψεύτικο θάνατό του, μέσω"καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικό επεισόδιο".-Η μαύρη αριστοκρατία, από την πλευρά της, προσπάθησε απεγνωσμένα να κρατήσει ανέπαφη την φασιστική της κυβέρνηση στην ΕΕ.Οργάνωσαν μια δολοφονία της φιλικής προς την ΕΕ πολιτικού Jo Cox για να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ,αλλά απέτυχαν.Οι Βρετανοί ψήφισαν Brexit !Μετά από αυτό

το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση κατάρρευσης,που θα ανατρέψει το φασιστικό έργο τους στην ΕΕ.-Στις 17 Ιουνίου, σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο στρατηγός Joseph Dunford απευθύνθηκε στην ειρηνευτική διάσκεψη κορυφής των Ηνωμένων Εθνών και έθεσε το θέμα της μετατροπής του στρατού των ΗΠΑ σε μια παγκόσμια δύναμη για την ειρήνη. Σύμφωνα με την πρόταση, οι Δυνάμεις των ΗΠΑ θα αντικαταστήσουν τα διεφθαρμένα και ανεπαρκώς εκπαιδευμένα ειρηνευτικά στρατεύματα του ΟΗΕ τα οποία έχουν προκαλέσει πολλά σκάνδαλα που αφορούν σε βιασμούς,ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ DUNFORD

κλοπές, κλπ.

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε ότι εκτός των όσων ο Dunford είπε στον ΟΗΕ, αυτό σημαίνει επίσης ότι ο στρατός των ΗΠΑ θα πρέπει τώρα να εστιάσει τις ενέργειές του στα "καρτέλ ναρκωτικών του Ισραήλ, και στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας".-Σύμφωνα με ανώτερες πηγές του Πενταγώνου,η πηγή της δύναμής των επικυρίαρχων στις ΗΠΑ, η δυνατότητα τους δηλαδή να δημιουργούν και να διανέμουν το χρήμα, καταργήθηκε.Για το σκοπό αυτό υπήρξε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στις 14 Ιουνίου όπου ο Αμερικανός "προεδρικός εκπρόσωπος" Barack Obama, ο στρατηγός Dunford και ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών James Clapper,συζήτησαν για μια στρατιωτική επιχείρηση στο Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να επιτευχθεί η έκδοση του εγχώριου δολαρίου ΗΠΑ, ξέχωρα από το εκδιδόμενο για το διεθνές εμπόριο.-Πηγές του Πενταγώνου επιβεβαιώνουν πως η πρόσφατη "Συμφωνία περί Κλιματικής Αλλαγής"που έγινε στο Παρίσι,έχει κυρωθεί από τη Γαλλία, από τα έθνη BRICS και "σύντομα" από τις ΗΠΑ είναι ένα συγκεκαλυμμένο πλαίσιο για το νόμισμα,με αντίκρισμα χρυσό και αγαθά καθώς και την παγκόσμια νομισματική επαναφορά. Σε αυτό το νέο σύστημα το ποσοστό των εκπομπών (διοξειδίου του άνθρακα) θα πρέπει να θεωρηθεί ως ίσο προς το ποσοστό του παγκόσμιου ΑΕΠ, οπότε η Κίνα θα έχει το 20% του ελέγχου του παγκόσμιου νομίσματος σε αυτό το σύστημα Αυτό το νέο σύστημα θα έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με ό, τι έχει επικρατήσει μέχρι τώρα, δηλ. ότι τα φυσικά οικοσυστήματα θα έχουν αξία από μόνα τους και έτσι θα πρέπει να προστατεύονται, όπως ποτέ πριν. Για παράδειγμα, ένα τροπικό δάσος θα έχει τεράστια αξία ως δεξαμενή άνθρακα και έτσι η οποιαδήποτε μείωση του, θα καθίσταται απαγορευτικά ακριβή.-Στις 16/6/16 έγινε γνωστό ότι,στις εγκαταστάσεις τής FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών)των ΗΠΑ, περιλαμβάνονται ολοκαίνουργια …στρατόπεδα συγκεντρώσεως(προς το παρόν άδεια)ακριβώς ίδια όπως των "Ναζι" και των  σταλινικών "Γκουλάγκς", με απίστευτες δυνατότητες "στρατονισμού" μεγάλων αριθμών πολιτών,που θα απαιτηθεί να …συλλαμβάνονται!Ακόμα,η FEMA διαθέτει τεραστίων διαστάσεωn ασθενοφόρα,μεγέθους …λεωφορείου,χωρίς όμωςΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ FEMA

τζάμια,χωρητικότητος πολλών "τραυματιών" κλειστά πανταχόθεν, όπως και …θωρακισμένα(!)τραίνα, επίσης καινούργια, με αρκετούς συρμούς και "αραγμένα" σε κάποιους σιδηροδρομικούς σταθμούς

Ο σχεδιασμός της "FEMA",που θα έληγε το 2018,μεταφέρθηκε ξαφνικά,πολύ κοντά για τις 30 Ιουνίου 2016.-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,η Angela Merkel(μέλος της οικογένειας Saxe Gotha Rothsild)έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους Κινέζους κατά την επίσκεψη της στην Κίνα στις 13/6/16.Σύμφωνα με την συμφωνία αυτή,υποσχέθηκε να παραιτηθεί αμέσως  αν Η ελλάδα εξέλθει από την ΕΕ και σε αντάλλαγμα οι Κινέζοι συμφώνησαν να διασώσουν την Deutschebank,η οποία  διαφορετικά  δεν θα επιβίωνε μέσω μιας Ελληνικής εξόδου από την ΕΕ,γιατί αυτό θα σήμανε παράβαση συμβολαίου για το Ελληνικό χρέος,το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από την Deutschebank,και άλλους,για τη δημιουργία βουνών παραγώγων.Αυτά τα βουνά θα καραρρεύσουν μόλις αφαιρεθεί η άμμος στην οποία είναι χτισμένο το Ελληνικό χρέος.-Σε ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο στις 28/6/16, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προβλημάτισε τους συμμετέχοντες με τις εκφράσεις του.Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Γιούνκερ δήλωσε ξεκάθαρα,πως οι διαχειριστές της εξουσίας των άλλων πλανητών, τους οποίουςJEAN -ClLAUDE JUNCKER

είδε και άκουσε, ανησυχούν πολύ για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το περιβόητο Brexit και πως πρέπει να τους …καθησυχάσουμε. Και όμως, αυτό δεν είναι το συγκλονιστικότερο. Το συγκλονιστικότερο είναι πως όλοι οι άλλοι που βρίσκονται εκεί, τον άκουσαν χωρίς καν να αντιδράσουν !-Τελευταία κυκλοφορούν απο διάφορες πηγές πληροφορίες περίεργες τύπου Χ-Files σε ξένους δημοσιογράφους,όπως:Οτι περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι εξαφανίζονται σε όλο τον πλανήτη κάθε χρόνο και ότι "μεταφέρονται εκτός Γης ως σκλάβοι".Για παράδειγμα αναφέρθηκε ότι, σχετικά λίγα πτώματα βρέθηκαν μετά το τσουνάμι στην Ινδονησία το 2004, επειδή οι περισσότεροι από τους ανθρώπους είχαν μεταφερθεί εκτός Γης και προσθέτουν ότι ο επίσημος αριθμός των 230.000 νεκρών ήταν λάθος και ότι στην πραγματικότητα 1 εκατομμύριο άνθρωποι εξαφανίστηκαν και "έφυγαν εκτός Γης".Όλ’ αυτά ακούγονται σαν τρελά πράγματα,αλλά όμως υπάρχουν κάποια συγκλίνοντα αποδεικτικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Κορέας έχουν πει στο παρελθόν ότι δεν βρέθηκαν πτώματα στο δυστύχημα με το πλοίο το 2014,εκεί όπου πάνω από 300 μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήθεν πέθαναν. Ούτε ήμασταν σε θέση να εντοπίσουμε φωτογραφίες από το περιστατικό. Ένα μέλος της μη γενοκτονικής φράξιας της cabal,είπε ότι οι μαθητές ήταν αναγκαίοι για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της "Άριας" ενδογαμίας.

Έχει επίσης επιβεβαιώθει ότι τα παιδιά στις ΗΠΑ εξαφανίζονται σε 20 φορές μεγαλύτερο ποσοστό από όσο στην Ιαπωνία.Σίγουρα κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι συμβαίνει με τα περισσότερα από τα παιδιά που παίρνουν οι αρχές των ΗΠΑ.

Αλλη πληροφορία Χ-Files είναι ότι,ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός των Ένοπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στο Τόκιο,έβγαζε διαφημίσεις για πρόσληψη στην "Διαστημική Διοίκηση των ΗΠΑ." Οι διαφημίσεις έλεγαν,πως το να υπηρετείς στην Διοίκηση αυτή είναι "παρόμοιο με το να υπηρετείς σε πλοίο". Όπως λέγεται κατ' επανάληψη,οι γενικότερες αποκαλύψεις περί του μυστικού διαστημικού προγράμματος,καθώς και κάποιο μεγάλο γεγονός,έρχονται σύντομα. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μάθουμε την αλήθεια.-Τον τελευταίο καιρό, από τα βάθη της τουρκικής υψηλής στρατιωτικής διοίκησης, έχουν υπάρξει σημαντικές ανησυχίες πως η ηγεσία του Ερντογάν μετατρέπεται σε τυραννία , και η επιθετική συμμετοχή του στο ISIS για λογαριασμό των Σαουδαράβων, των Ισραηλινών, της CIA και (μέρους) του Πενταγώνου καταστρέφει την Τουρκία και την οικονομία της. Ένα ισχυρό μήνυμα δόθηκε στον
Ερντογάν, ότι έπρεπε να "επανορθώσει" με τους Ρώσους και να αρχίσει να  διορθώνει τα λάθη του.

Ο Ερντογάν απέστειλε επιστολή συγγνώμης προς τον Πούτιν στις 27 του Ιουνίου 2016 εκφράζοντας τη λύπη του για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.

Υπήρξε πιθανότητα ότι ο Ερντογάν ήταν νοητικά ελεγχόμενος από εξελιγμένα "ψυχοτροπικά και άλλα μέσα" για να υποφέρει από την ψευδαίσθηση πως θα γινόταν ο νέος σουλτάνος που θα ανοικοδομούσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Οι Ισραηλινοί και η CIA είχαν εξαπατήσει τον Ερντογάν στο να πιστέψει ότι θα μπορούσε να επεκτείνει την Τουρκία και να αποκτήσει μια εντελώς νέα αυτοκρατορία. Αυτή η υπόσχεση ήταν ένα ψέμα ευθύς εξ αρχής και είχε σχεδιαστεί για να χρησιμοποιήσει τον Ερντογάν, να προκαλέσει το χάος, τη διαίρεση και τον εμφύλιο πόλεμο που απαιτούνταν από τους Ισραηλινούς και την CIA στη Μέση Ανατολή για λογαριασμό των τραπεζο-γκάγκστερ της χαζαρικής μαφίας για τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης της ΝΠΤ και το σχέδιό τους για το "Μεγάλο Ισραήλ".Αυτή η αυταπάτη της αυτοκρατορίας είναι που οδήγησε τον Ερντογάν ως εργαλείο της Χαζαρικής Μαφίας σε ένα "ματ" από τη Ρωσική Ομοσπονδία, σε μια παρτίδα σκάκι που η Τουρκία είχε μηδενικές πιθανότητες να κερδίσει μακροπρόθεσμα.Τι άλλο έχει επιφέρει η αυταπάτη του Ερντογάν;  Μια σημαντική απώλεια στον τουρισμό, κυρίως από την Ρωσία, ο οποίος ήταν μια σημαντική βιομηχανία για την Τουρκία. Βέβαια, έβαλε την τουρκική οικονομία σε βαθιά ύφεση, και ακόμα χειρότερα, έχει κάνει ολόκληρο το έθνος του ένα υποκατάστατο πολεμιστή μιας χρήσης για λογαριασμό του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, της CIA και του Πενταγώνου.

Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση της Τουρκίας είχει επιτέλους κατανοήσει ότι το να επιτραπεί στον Ερντογάν να συνεχίσει να χτίζει αυτήν την στρατηγική αυτοκρατορία με την χρήση του ISIS ήτανEN.ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

αυτοκτονική για την Τουρκία.Επίσης συνειδητοποίησε ότι η αεροπορική ισχύς της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι τόσο περίπλοκη και τόσο ανώτερη, και  ότι,αν επέμενε σε άμεσο πόλεμο,η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει όλες τις μεγάλες τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε μία ή δύο ημέρες, με το ΝΑΤΟ που τώρα καταρρέει να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις εν λόγω δράσεις, και με το Πεντάγωνο απρόθυμο να εισέλθει άμεσα στην συμπλοκή.Πέρα από αυτά, παρά την προσεκτική κατανομή των επιχειρήσεων, η τουρκική Ανώτατη Διοίκηση, όπως και πολλοί (πατριώτες) στο Πεντάγωνο, τώρα συνειδητοποιούν ότι το ISIS είναι ένας συγκαλυμμένος μισθοφορικός στρατός που ξεκίνησε από το Ισραήλ και τη CIA και υποστηρίζεται από τους Σαουδάραβες, την Τουρκία, το ΝΑΤΟ και άλλα μικρότερα έθνη. Αυτή η γνώση τώρα εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Αμερική και η αμερικανική υποστήριξη περισσότερων πολέμων στη Μέση Ανατολή για λογαριασμό του Ισραήλ,τώρα φθίνει ταχέως.Τι άλλο έχει επιφέρει η αυταπάτη του Ερντογάν;  Μια σημαντική απώλεια στον τουρισμό, κυρίως από την Ρωσία, ο οποίος ήταν μια σημαντική βιομηχανία για την Τουρκία. Βέβαια, έβαλε την τουρκική οικονομία σε βαθιά ύφεση, και ακόμα χειρότερα, έχει κάνει ολόκληρο το έθνος του ένα υποκατάστατο πολεμιστή μιας χρήσης για λογαριασμό του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, της CIA και του Πενταγώνου.TAGIP ERDOGAN

Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση της Τουρκίας έχει επιτέλους κατανοήσει ότι το να επιτραπεί στον Ερντογάν να συνεχίσει να χτίζει αυτήν την στρατηγική αυτοκρατορία με την χρήση του ISIS ήταν αυτοκτονική για την Τουρκία.

Η τουρκική Ανώτατη Διοίκηση τελικά συνειδητοποίησε ότι η αεροπορική ισχύς της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι τόσο περίπλοκη και τόσο ανώτερη, και  ότι, αν επέμενε σε άμεσο πόλεμο, η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει όλες τις μεγάλες τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε μία ή δύο ημέρες, με το ΝΑΤΟ που τώρα καταρρέει να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις εν λόγω δράσεις, και με το Πεντάγωνο απρόθυμο να εισέλθει άμεσα στην συμπλοκή.

Πέρα από αυτά, παρά την προσεκτική κατανομή των επιχειρήσεων, η τουρκική Ανώτατη Διοίκηση, όπως και πολλοί (πατριώτες) στο Πεντάγωνο, τώρα συνειδητοποιούν ότι το ISIS είναι ένας συγκαλυμμένος μισθοφορικός στρατός που ξεκίνησε από το Ισραήλ και τη CIA και υποστηρίζεται από τους Σαουδάραβες, την Τουρκία, το ΝΑΤΟ και άλλα μικρότερα έθνη. Αυτή η γνώση τώρα εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Αμερική και η αμερικανική υποστήριξη περισσότερων πολέμων στη Μέση Ανατολή για λογαριασμό του Ισραήλ, της CIA, και τους ισραηλινο-αμερικανούς "το Ισραήλ-πρώτα" διπλούς πολίτες στο Πεντάγωνο και στο εσωτερικό του κοινωνικο-πολιτικού ιστού της Ουάσινγκτον DC, τώρα φθίνει ταχέως.

Ιούλιος μέχρι 12

------------------

-Στις ΗΠΑ η cabal έχει μεγάλο πρόβλημα με το ζεύγος Clinton.Όπως έχει αναφερθείαπό τα ΜΜΕ των ΗΠΑ ,ο Bill Cintton εισέβαλε σε ένα αεροπλάνο που ήταν η Αμερικανίδα Γενική Εισαγγελέας Loretta Lynch και έιχε μία εικοσάλεπτο ιδιωτική συζήτηση μαζί της,για το αντικείμενο ποινικής έρευνας για την σύζηγό του και προεδρική υποψήφια Hillary.H συνάντηση αυτή κρίθηκε αυστηράLOR.LYNCH -  HIL.CLINTON

ευρέως ως κατάφορη παρέμβαση στο νομικό σύστημα των ΗΠΑ.Λέγεται ότι ο Clinton απείλησε την εισαγγελέα για λογαριασμό της Hillary.

H εισαγγελέας,αργότερα εξέδωσε μία δημόσια δήλωση λέγοντας ότι θα ακολουθήσει ότι αποφασίσουν οι αξιωματούχοι του FBI.Oι αξιωματούχοι αυτοί εδώ και καιρό έχουν καταστήσει γνωστό ότι αν η Hillary ήταν κάποιος άλλος,θα είχε πάει φυλακή εδώ και καιρό.Πηγές της CIA λένε ότι το πιό πιθανό σενάριο είνα τώρα να βρεθεί ένοχη και στη συνέχεια να της δοθεί χάρη από τον Obama.

Λέγεται στις ΗΠΑ ότι ούτε στη Hillary ούτε σε άλλα μέλη της cabal,πρόκειται να κυβερνήσουν πάλι τις ΗΠΑ.-Στις 11/07/2016 η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα ότι κλείνει έναν από τους τελευταίους διαύλους επικοινωνίας της με την Ουάσινγκτον, όπως και ότι θα χειρίζεται όλες τις υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής των δύο Αμερικανών που κρατούνται στη χώρα, βάσει των νόμων που ισχύουν σε καιρό πολέμου, για να διαμαρτυρηθεί για τις νέες κυρώσεις που της επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ και έχουν στόχο τον ηγέτη της Κιμ Γιονγκ Ουν.-Στις 12/7/16 το Μόνιμο Διαιτητικό Δικαστήριο της Χάγης αναφορικά με τον έλεγχο των στρατηγικής σημασίας υφάλων και ατόλων στη Νότια Σινική Θάλασσα,καθώς έκρινε σήμερα ότι η Κίνα δεν έχει "ιστορικά δικαιώματα" επί του μεγαλύτερου μέρους των στρατηγικής σημασίας υδάτων στη Νότια Σινική Θάλασσα, δίνοντας δίκιο στη Μανίλα στην απόφασή της επί τηςΝΟΤΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

προσφυγής των Φιλιππίνων κατά της Κίνας σχετικά με τις διεκδικήσεις του Πεκίνου στην περιοχή.

Ανοίγει ο δρόμος συνεπώς και για την Ελλάδα να προσφύγει μονομερώς κατά της Τουρκίας για ότι κάνει το Αιγαίο παραβιάζοντας τα ελληνικά κυριαρχικά διακιώματα και κυρίως την περίπτωση των Ιμίων και του Αιγαίου ξανά στο διεθνές προσκήνιο.Η απόφαση αυτή φυσικά εξυπηρετεί αποκλειστικά τα δυτικά συμφέροντα και κυρίως τα αμερικανικά. Η προσφυγή της Μανίλα ήταν μονομερής, για να πάει κάποιος στην Χάγη χρειάζεται προσφυγή και από τους δύο. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.Οι Αμερικανοί στην διαμάχη τους για την διατήρηση της παγκόσμιας κυριαρχίας με τις έτερες υπερδυνάμεις, της Κίνας και της Ρωσίας, επδιιώκουν τα εξής:Θέλουν να αποκόψουν την Ρωσία από την ενεργειακή αγορά της Ευρώπης κάτι το οποίο τελικώς δεν πέτυχαν αφού προδιαγράφεται στρατηγική ήττα των ΗΠΑ στην Συρία όπου και επένδυσαν στους ισλαμιστές για να ανατραπεί ο πρόεδρος Μ.Άσαντ και να περαστεί μέσω Χαλεπίου ο αγωγός φυσικού αερίου από το Κατάρ που θα έφερνε τον καταριανό "γαλάζιο" χρυσό στην ΕΕ.Για την Κίνα, την οποία οι Αμερικανοί ακόμα δεν την φοβούνται ως πυρηνική-στρατιωτική δύναμη θέλουν να μην αναπτυχθεί οικονομικά σε τέτοιο βαθμό που να κυριαρχήσει.

Δεν θέλουν να βρει ενεργειακούς πόρους στους οποίους να έχει άμεσα νόμιμα δικαιώματα και δεν θέλουν να έχει υπό τονέλεγχό της τις θαλάσσιες οδούς για να μεταφέρει ενεργειακά φορτία.Έτσι η Κίνα εν αρχή αναγκάστηκε να στραφεί στους αφρικανικούς ενεργειακούς πόρους (από τους οποίους όμως έπρεπε να μεταφέρει υδρογονάνθρακες δια της θαλασσίας οδού). Στην Αφρική όμως οι συνεχόμενοι υποδαυλιζόμενοι από τις ΗΠΑ και την Γαλλία πόλεμοι δεν την καταστούν αξιόπιστη εναλλακτική πηγή προμήθειας ενέργειας.Έτσι η Κίνα στράφηκε στην Ρωσία η οποία εύκολα μπορεί να προμηθεύει την Κίνα δια μέσου ασφαλούς και απολύτως ελεγχόμενου εδάφους.Παρόλα αυτά το Πεκίνο επιδιώκει να βρει ενεργειακούς πόρους που να του ανήκουν για να έχει μια ανεξάρτητη οικονομική ανάπτυξη.

 Οι ΗΠΑ κάνουν ότι περνάει από τα χέρια τους για να μην γίνει αυτό. Προσπαθού να ελέγξουν μέσω των συμμάχων τους Ιαπωνία, Μαλαισία, Φιλιππίνες και Βιετνάμ τις κινεζικές θάλασσες.-Τον τελευταίο καιρό, από τα βάθη της τουρκικής υψηλής στρατιωτικής διοίκησης, έχουν υπάρξει σημαντικές ανησυχίες πως η ηγεσία του Ερντογάν μετατρέπεται σε τυραννία , και η επιθετική συμμετοχή του στο ISIS για λογαριασμό των Σαουδαράβων, των Ισραηλινών, της CIA και (μέρους) του Πενταγώνου καταστρέφει την Τουρκία και την οικονομία της.

Ένα ισχυρό μήνυμα δόθηκε στον Ερντογάν, ότι έπρεπε να επανορθώσει" με τους Ρώσους και να αρχίσει να  διορθώνει τα λάθη του.
Ο Ερντογάν απέστειλε επιστολή συγγνώμης προς τον Πούτιν στις 27/6/16 εκφράζοντας τη λύπη του για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.

Ήταν όμως αυτή η "οπισθοχώρησή" του στην πραγματικότητα μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αλλαγών που είναι πιθανό να συμβούν στην Ευρώπη και την Αμερική επίσης;

Είναι επίσης πιθανότητα ότι ο Ερντογάν ήταν νοητικά ελεγχόμενος από εξελιγμένα ψυχοτροπικά και άλλα μέσα για να υποφέρει από την ψευδαίσθηση πως θα γινόταν ο νέος σουλτάνος που θα ανοικοδομούσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Οι Ισραηλινοί και η CIA είχαν εξαπατήσει τον Ερντογάν στο να πιστέψει ότι θα μπορούσε να επεκτείνει την Τουρκία και να αποκτήσει μια εντελώς νέα αυτοκρατορία. Αυτή η υπόσχεση ήταν ένα ψέμα ευθύς εξ αρχής και είχε σχεδιαστεί για να χρησιμοποιήσει τον Ερντογάν, να προκαλέσει το χάος, τη διαίρεση και τον εμφύλιο πόλεμο που απαιτούνταν από τους Ισραηλινούς και την CIA στη Μέση Ανατολή για λογαριασμό των τραπεζο-γκάγκστερ της χαζαρικής μαφίας για τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης της ΝΠΤ και το σχέδιό τους για το Μεγάλο Ισραήλ .

Αυτή η αυταπάτη της αυτοκρατορίας είναι που οδήγησε τον Ερντογάν ως εργαλείο της Χαζαρικής Μαφίας σε ένα ματ από τη Ρωσική Ομοσπονδία, σε μια παρτίδα σκάκι που η Τουρκία είχε μηδενικές πιθανότητες να κερδίσει μακροπρόθεσμα.

Τι άλλο έχει επιφέρει η αυταπάτη του Ερντογάν;  Μια σημαντική απώλεια στον τουρισμό, κυρίως από την Ρωσία, ο οποίος ήταν μια σημαντική βιομηχανία για την Τουρκία. Βέβαια, έβαλε την τουρκική οικονομία σε βαθιά ύφεση, και ακόμα χειρότερα, έχει κάνει ολόκληρο το έθνος του ένα υποκατάστατο πολεμιστή μιας χρήσης για λογαριασμό του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας, της CIA και του Πενταγώνου.Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση της Τουρκίας είχε επιτέλους κατανοήσει ότι το να επιτραπεί στον Ερντογάν να συνεχίσει να χτίζει αυτήν την στρατηγική αυτοκρατορία με την χρήση του ISIS ήταν αυτοκτονική για την Τουρκία και τελικά συνειδητοποίησε ότι η αεροπορική ισχύς της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι τόσο περίπλοκη και τόσο ανώτερη, και ότι, αν επέμενε σε άμεσο πόλεμο, η Ρωσία
θα μπορούσε να καταστρέψει όλες τις μεγάλες τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε μία ή δύο ημέρες, με το ΝΑΤΟ που τώρα καταρρέει να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις εν λόγω δράσεις, και με το Πεντάγωνο απρόθυμο να εισέλθει άμεσα στην συμπλοκή.Τις απογευματινές ώρες της 15/7/16 έγινε στρατωτικό πραξηκόπημα στην Τουκία με στόχο την

καθαίρεση του Ερντογάν.Το πιθανότερο είναι ότι ήταν καλά στημένο από τον ίδιο τον Ερντογάν,μέσω των μυστικών του υπηρεσιών,με σκοπό να απομακρύνει από τις θέσεις τους Στρατωτικούς,Δικαστικούς και άλλους Δημόσιους υπαλλήλους,οι οποίοι θα ήταν εμπόδιο του στα μελλοντικά του σχέδια.

Το τι έγινε και το τί γίνεται ακόμα,τις στιγμές που τελειώνω το παρόν άρθρο (20/7),το ξερουμε όλοι πολύ καλά από όλα τα ΜΜΕ (τύπος,ραδιόφωνο,τηλεόραση).ΕΠΙΛΟΓΟΣΗ πατρίδα μας εισήλθε "αισίως"στον έβδομο χρόνο των μνημονίων και δυστυχώς τα πάντα καταρρέουν.Ήδη μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει πτωχεύσει και άλλο βρίσκεται στα όρια της πτώχιας.Τα ποσοστά της ανεργίας κάθε μέρα ανεβαίνουν,επιχειρήσεις κλείνουν,η νεολαία μας μεταναστεύει στο εξωτερικό για να επιβιώσει.Κύματα αλλοθρήσκων λαθρομεταναστών έρχονται
στην χώρα μας και εγκαθίστανται στα ..περίφημα "hot spot" της ανθελληνικής κυβερνήσης,μέχρι να πάρουν το "σύνθημα¨ για να μας πνίξουν στο αίμα.Δεν θα προλάβουν όμως !Οι ..κύριοι και κυρίες, πολιτικοί μας,με τις μεγάλες χρηματικές απολαβές,υπάκουα υποχείρια των επικυρίαρχων,των νεοταξιτών του πλανήτη,των "αποστατών",εκτελούν προθύμως τις εντολές τους και πωλούν σε ευτελιστικές τιμές την πατρίδα μας,τα όσια και ιερά της και προσπαθουν με κάθε τρόπο να μας εξωντόσουν,να μας απαλείψουν !!

Οι περισσότεροι απ'αυτούς δεν έχουν Ελληνικό DNA,είναι απλώς ελληνόφωνοι !Κι'εμείς,οι άλλοτε υπερήφανοι Έλληνες,το έχουμε "ρίξει" στην μοιρολατρεία,εφαρμόζοντες το "σφάξεμαι πασά μου ν'αγιάσω'!!!

Αντί να αντιδράσουμε,καθόμαστε στους "καναπέδες" μας και σκεφτόμαστε ποιό συστημικό  κόμμα και ποιόν πολιτικό να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές,λες και θα αλλάξει η κατάσταση.Δυστυχώς δεν μπορούμε οι περισσότεροι να καταλάβουμε ότι όλοι οι πολιτικοί είναι το "ίδιο πράγμα"και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους.Εχουμε όμως σκεφθεί μήπως τιμωρούμαστε,έστω προσωρινά,από..κάποιες δυνάμεις γιατί απεμπολήσαμε τις αξίες του Ελληνισμού και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε,οι περισσότεροι,κάνει "θεό" το χρήμα και την καλοπέραση;

Μήπως επίσης αυτές οι.. άγνωστες, για τους πολλούς,δυνάμεις δεν μας αφήνουν να ξεσηκωθούμε,για την προστασία μας;

Έχουν πεί επίσης ότι αφήνουν για λίγο ακόμη,αυτή την κατάσταση,μέχρι να εκδηλωθεί και ο τελευταίος ανθέλλην,γιατί αυτή τη φορά θα γίνει ο πλήρης διαχωρισμός της "ήρας από το στάρι" !!!Τις τελευταίες ημέρες,τα αδέλφια μας,οι Ολύμπιοι έχουν στείλει μήνυμα ότι "έχει αρχίσει η εφαρμογή του Θεϊκού σχεδίου και η Ελλάδα και γενικότερα ο Ελληνισμός σύντομα θα αρχίσει να αναγεννάται" !!!Η "Νέμεσις" είναι ήδη εδώ και οι αποστάτες,οι επικυρίαρχοι του πλανήτη,θα πάρουν ότι τους ανήκει.Όχι μόνον στην Ελλάδα μας,αλλά πανταχού της Γης έχει αρχίσει και έρχεται με ταχύ ρυθμό το τέλος τους.Προσπαθούν να διαφύγουν εκτός της Γαίας.Δημιουργούν χρονοστρεβλώσεις για να επιτύχουν διόδους διαφυγής.Τα πάντα όμως είναι κλειστά και θα πέσει ο πέλεκυς.Το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο και το ξέρουν.Λίγο υπομονή ακόμη.Γλυκοχαράζει !!Το Ελληνικό DNA αρχίζει και αφυπνίζεται σε όλο τον πλανήτη.Έχει αρχίσει και φαίνεται, καθόσον Ελληνες διαγωνιζόμενοι στο εξωτερικό(επιστήμονες,αθλητές,κλπ) τον τελευταίο καιρό σημειώνουν πρωτιές !!!Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα η Ελλάδα είναι σε αποστολή παγκόσμια,πολιτισμική κι'εμείς πρέπει να επιστρατευθούμε τώρα.
Είναι το σχέδιο του Θεού,όχι για να γίνουμε δυνατοί και δυνάστες σαν τους σημερινούς επικυρίαρχους,αλλά να γίνουμε πάλι το φως του κόσμου !!!

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι το γένος των Ελλήνων,των Ελλάνειων,είναι εισερχόμενο στον πλανήτη μας και πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε στα χέρια μας τα δικαιώματα τα οποία μας οφείλει η συμπαντική νομοτέλεια.Οι ομονοούντες Έλληνες ξέρουν να απολαμβάνουν.Ευδαιμονούν συλλογικά για να ευτυχίσουν και ατομικά και να απολαύσουν την ζωή !!! Συνενώνονται με αγάπη και θυμούνται την κυταρρική τους ταυτότητα !!!

Μαθαίνουν να αγαπάνε την ταυτότητα του Ελληνισμού,ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο με αρετή,διανέμουν δικαιοσύνη,δημιουργούν ελευθερία,εμπνέουν με το θεϊκό τους εαυτό όλη την οικουμένη !!!

Τώρα όλα ξαναρχίζουν !!!ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα                                                                                      
                                                                                                   


ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-Προσωπικές Πληροφορίες

-http://amphiktyon. blogspot. com/

-http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/

-http://benjaminfulford.net

-http://www.bloomberg.com/news

-http://operationdisclosure.blogspot.gr/

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/

-http://www.veteranstoday.com/2016/02/21/neo-erdogans-plan-islamic-empire-or-armageddon/

-http://www.lowyinterpreter.org

--http://iceagenow.info/snow-on-the-road-to-mecca/

-http://pesn.com/2011/09/18/9501916_Evidence_Denver_and_DC_Quakes_Caused_by_Nukes/

-http://www.kyoshin.bosai.go.jp/kyoshin/share/index_multi.html

-http://www.kyoshin.bosai.go.jp/kyoshin/search/

-http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/japans-finance-minister-accidentally-reveals-how-it-all-ends-war

-http://www.theguardian.com/business/2016/mar/31/brazilian-billionaire-joseph-safra-charged-bribery-plot

-http://www.nydailynews.com/news/politics/new-york-voting-irregularities-investigation-primary-article-1.2609007

- http://www.mcclatchydc.com/news/politics-government/election/article72215012.html

-http://nypost.com/2015/12/29/3-d-printing-to-bring-syrian-arch-destroyed-by-isis-back-to-life/

-http://www.veteranstoday.com/2016/05/01/saudi-binladin-workers-burn-company-buses-in-makkah/

-http://thediplomat.com/wp-content/uploads/2015/04/thediplomat_2015-04-16_21-13-09.jpg

-http://www.viewsoftheworld.net/wp-content/uploads/2010/11/gdpppp2010.jpg

-http://www.zerohedge.com/news/2016-06-14/just-spotted-front-new-york-fed

-http://benjaminfulford.net/2016/06/20/in-a-first-us-supreme-commander-general-joseph-dunford-addresses-the-un-as-head-of-republic/

-https://geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/in-a-first-us-supreme-commander-general-joseph-dunford-addresses-the-un-as-head-of-republic/

-http://www.Αllnewspipeline.com

-www.cnn.gr

-http://edition.cnn.comhttp://perseasorion.blogspot.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters