Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ

ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΜΗΠΩΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΟΡΑΝΤΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ; ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ASR

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ kerberos-hellas
Ένας συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός που ειδικεύεται στην κατασκευή γεφυρών με ενημέρωσε ότι η κατάρρευση της γέφυρας Morandi μπορεί να ήταν σκόπιμη. Ακόμη λέει ότι πρόκειται για πράξη τρομοκρατίας μέσω προγραμματισμένης κατεδάφισης. Αναφέρεται στο βίντεο του DanielediGeorgio, το μόνο που δείχνει την κατάρρευση.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters