Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ..!ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!


Αντιγράφουμε από το "προοδευτικό" <Βήμα>,που...μυξοκλαίγεται:
Οι ΜΚΟ της Ρωσίας που χρηματοδοτούνται από ξένους οργανισμούς ή πολίτες θα χαρακτηρίζονται πλέον ως «ξένοι πράκτορες», σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Δούμα το κυβερνών κόμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, «Ενωμένη Ρωσία».
Πλέον οι περίπου 230.000 ΜΚΟ που λειτουργούν στη χώρα θα πρέπει να δημοσιεύουν τους οικονομικούς τους ισολογισμούς και διετείς αναφορές πάνω στις δραστηριότητές τους, ώστε να εξακριβωθεί κατά πόσο αυτές κινούνται ή όχι εναντίον των Ρωσικών συμφερόντων. Αν κάποια απ' αυτές διαπιστωθεί πως παραβαίνει τους κείμενους νόμους, τότε ο ιδρυτής ή επικεφαλής τους κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως τρία χρόνια και χρηματικό πρόστιμο μέχρι 7.200 ευρώ. «Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να επηρεάσει τη γνώμη σας. Η χώρα μας πρέπει να έχει μια αντιπολίτευση, αλλά αν αυτή προστατεύει κάποια ξένα συμφέροντα, κάθε πολίτης πρέπει να είναι ενήμερος επ' αυτού», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube για λογαριασμό της Ρωσικής κυβέρνησης.


«Προωθούν αυτό το νομοσχέδιο με στόχο να περιπλέξουν την ύπαρξη των ΜΚΟ στη Ρωσία και τελικό σκοπό να τις εξαλείψουν εντελώς», τόνισε με τη σειρά του ο Γκριγκόρι Μελκονιάντς της ΜΚΟ Golos (Η Φωνή), ο οποίος έσπευσε να χαρακτηρίσει την τροπολογία ως «μια άκρως επιθετική κίνηση για τη δημοκρατία».
Η τροπολογία, που αναμένεται να τεθεί υπόψη της Δούμας την Παρασκευή, έρχεται λίγους μήνες αφού ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, τόνισε ότι η οικονομική υποστήριξη των ΗΠΑ προς ρωσικές ΜΚΟ αποτελούν«ένα αγκάθι στις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον».
«Οι δραστηριότητες αυτές πήραν μια τέτοια έκταση που καθίστανται πρόβλημα για τις σχέσεις μας. Ανησυχούμε πραγματικά για το γεγονός ότι από την πλευρά της Ουάσινγκτον χρηματοδοτούνται ορισμένες οργανώσεις και κινήματα στη Ρωσία», δήλωσε ο Ριάμπκοφ τον περασμένο Μάρτιο, όταν, σύμφωνα με ξένες ΜΚΟ, σημειώθηκε νοθεία στις βουλευτικές εκλογές που έλαβαν χώρα εκείνες τις ημέρες.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά Εθνικά κράτη και όχι οι αποικιοκρατικές μπανανίες!
Δεν είναι δυνατόν να υπονομεύεται μια χώρα από τους πακτωλούς χρημάτων των αμερικανοεβραίων και τις ψευτο - ΜΚΟ τους!
Κι ας λένε ό,τι θέλουν μερικοί για "πλήγμα στη δημοκρατία"!
Είδαμε κι εμείς οι "δημοκράτες" που αφήνουμε τις διάφορες ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ "ΜΚΟ" να αλωνίζουν, τί καταλάβαμε!


Άλλο δημοκρατία, άλλο πρακτοριλίκι!
Σαμαρά τολμάς να μιμηθείς τον Πούτιν και να κάνεις κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα;;;
Δύσκολο, ως ακατόρθωτο το βλέπουμε...Άλλωστε, οι "υποχρεώσεις" σου τρέχουν...!
katoxika nea
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2012/07/blog-post_08.html

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/07/o-poytin-xeskepazei-tis-mko-poy-droyn-kata-ths-rwsias-fylakh-kai.html

Η προπαγάνδα κατά της Συρίας προετοιμάζει τον πόλεμο στο τέλος του καλοκαιριού..


Συνέντευξη ποταμός από την Ankhar Kochneva, ρωσίδα δημοσιογράφο που έζησε και περιγράφει, την φρίκη του πολέμου!
Κύρια σημεία της συνέντευξης.

  • Ο,τι ακούτε από τα ΜΜΕ είναι ψέμματα. Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα υπάρξει εισβολή των "δυτικών".
  • Υπάρχει μεγάλος αριθμός βίντεο που αποδεικνύει ότι, σκηνοθετούν θανάτους σε στρατόπεδα και μετά τα παρουσιάζουν ως θανάτους από το καθεστώς!
  • Ληστές όπως για παράδειγμα κοντά στην πόλη Jisr ash-Shugur στα σύνορα με την Τουρκία, δολοφόνησαν 120 αστυνομικούς και πολίτες.
  • Αναγκάζονται από τον φόβο, οικογένειες να φεύγουν από τα σπίτια τους και να πηγαίνουν να μένουν σε συγγενείς τους. Ομως ο αντάρτες έχουν μπλοκάρει πολλούς δρόμους.
  • Στη Χομς από πέρσι δεν λειτουργούν σχολεία και αναγκάστηκαν πάρα πολλοί κάτοικοι, να μετακινηθούν σε άλλες πόλεις όπως τη Δαμασκό την Ταρσό και την Λατάκια.
  • Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα από αυτή τη μετακίνηση πληθυσμών μιας και χρειάζονται περίθαλψη, σίτιση, στέγαση. Προσπαθεί η κυβέρνηση και εθελοντές να βοηθήσουν, αλλά τα μέσα δεν αρκούν.
  • Σε περιοχές που έχουν εκκαθαριστεί από αντάρτες-ληστές, ο στρατός φρουρεί τα σπίτια και μάλιστα έχω φωτογραφίες που το αποδεικνύουν αυτό.

- Γιατί τους αποκαλείτε ληστές;
Τους λέω έτσι γιατί αυτή είναι η αλήθεια! Έχω δει τι κάνουν σε αυτούς που απαγάγουν. Έχω πάει σε θαλάμους βασανιστηρίων. Έχω γνωρίσει μητέρες που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια να πεθαίνουν τα παιδιά τους. Σκοτώνουν Χριστιανούς ιερείς και απαγάγουν και βασανίζουν παιδιά. Πριν από λίγες μέρες σκότωσαν τα 2 μεγαλύτερα αδέρφια από ένα 5χρονο παιδί, ώστε να πάρουν εκδίκηση από αυτό, επειδή είχε απαγγείλει ποίημα σε συλλαλητήριο!!!
Έχω πάει σε σπίτια που έγιναν κρησφύγετα ληστών. Βρήκα άδεια μπουκάλια με ποτά. Πως συμβαδίζουν αυτά με το Ισλάμ; Επισκέφτηκα τις κατεστραμμένες εκκλησίες στη Χομς. Έγινα στόχος ελεύθερων σκοπευτών που θα μπορούσαν να δουν ότι είμαι γυναίκα και όχι στρατιώτης. Στον δρόμο κοντά στην αγορά ανατίναξαν αυτοκίνητα. Γιατί σκότωσαν αμάχους την ώρα που ψώνιζαν τρόφιμα;
- Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτά τα κάνει η κυβέρνηση προσλαμβάνοντας εγκληματίες. 
ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ. Η κυβέρνηση έδωσε αμνηστία σε όσους δεν έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες. Και τώρα την κατηγορούν επειδή έδωσε αμνηστία. Σας θυμίζω ότι αρκετές επιθέσεις έγιναν εναντίον αστυνομικών κτιρίων και κτιρίων που υπήρχαν δημόσια έγγραφα, με σκοπό να καταστραφούν, όπως για παράδειγμα η αποστολή αυτοκτονίας στις 23 Δεκεμβρίου 2011.
- Ιορδανία δεν επέστρεψε το αεροπλάνο που αυτομόλησε, για να προσπαθήσει να δώσει τους κωδικούς σε άλλες χώρες, λένε στη Συρία.
Η στάση της Τουρκίας για την κατάρριψη είναι αστεία. Αμέσως η Συρία είπε να γίνει διμερής επιτροπή από τις δύο χώρες και η Τουρκία το αρνήθηκε. Και το πιο αστείο είναι, που λένε ότι δε θα αφήσουν τις συριακές προκλήσεις αναπάντητες, τη στιγμή που έχουν μεταφέρει τεθωρακισμένα και κάνουν λαθρεμπόριο όπλων στα σύνορα.
Σας εξαπατούν τα ξένα ΜΜΕ και έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου. Ανακοίνωσαν ότι οι αντάρτες κατέλαβαν τη βάση Al-Rastan και την επόμενη μέρα ήμουν στην Χομς, περίπου 10χλμ από την Al-Rastan. Οταν ρώτησα τους στρατιωτικούς για την Al-Rastan γέλασαν και μου έδωσαν να πιω τσάι ...; Τα ίδια έκαναν και τον Ιανουάριο που έλεγαν ότι γίνονται εχθροπραξίες στη Δαμασκό, ενώ δε γινόταν τίποτα και αργότερα που διέδιδαν φήμες ότι ο πρόεδρος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα.
Περίπου 2000 αμάχους, χρησιμοποιούν σαν ασπίδα στη Χομς οι αντάρτες. Και στις συνοικίες αυτές δεν επεμβαίνει ο στρατός γιατί είναι βέβαιο ότι θα τους σκοτώσουν οι αντάρτες, για να πουν μετά ότι φταίει ο πρόεδρος.
Στη Λατάκια που είναι υπό κυβερνητικό έλεγχο, στην γύρω δασώδη περιοχή υπάρχουν αντάρτες. Πρόσφατα επιτέθηκαν, άφησαν βόμβες στο δρόμο, που έσκασαν και σκότωσαν 2 εφήβους.
Δεν αληθεύει ότι μονάδες του Στρατού "άλλαξαν μεριά". Είναι φυσικό κάποιοι να έχουν πτοηθεί, αλλά το 90% των βίντεο που παρουσιάζουν είναι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν απαχθεί από τους ληστές.
Απαγάγουν συνέχεια πολίτες. Πρόσφατα απήγαγαν 12 προσκυνητές από το Λίβανο και τους 2 Ιρανούς οδηγούς τους. Είναι βέβαιο ότι θα τους παρουσιάσουν σαν μισθοφόρους του Ιράν και μισθοφόρους της Χεζμπολάχ.
Εχω πληροφορίες ότι η εισβολή δυτικών δυνάμεων θα γίνει Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος που να δικαιολογεί μία επέμβαση. Ετσι περιμένουμε να κάνουν ΝΕΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ώστε να πειστεί η κοινή γνώμη ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει επέμβαση!
Δεν σας αποκαλύπτω τις πηγές μου. Δεν αμφιβάλλω για την αξιοπιστία τους. Στη Συρία δεν υπάρχει πανικός από μια τέτοια επίθεση. Οπως ακριβώς και οι άνθρωποι στην Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη, το Ιράκ δεν πίστευαν ότι θα τους επιτεθούν μέχρι που το έκαναν! Μία προβοκάτσια που ήδη διαρρέουν είναι ότι η Ρωσία και η Κίνα συμφώνησαν να φύγει ο Ασαντ. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, όπως και όλα τα άλλα τα σκουπίδια που σερβίρουν τα ΜΜΕ στην κοινή γνώμη.
Η αστάθεια και ο "εμφύλιος" στη Συρία έχουν ένα κερδισμένο το Ισραήλ ...;
Η συνέντευξη δόθηκε στην Nadezhda Kevorkova, RT

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΒΥΗ,ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ...




 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/07/h-propaganda-kata-ths-syrias-proetoimazei-ton-polemo-sto-telos-t.html 

Pravda:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΗΠΑ...!

Ο ψυχρός πόλεμος είναι εδώ και επίσημα, με την Ρωσική εφημερίδα Pravda να περιγράφει με ένα σοκαριστικό σενάριο καταστροφής των ΗΠΑ, ενώ ήδη με την...
αποστολή στόλου στις βάσεις της στην Συρία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι παρών και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εμπλακεί εκεί.

Το άρθρο της Pravda με τον τίτλο «Ένα εφιαλτικό σενάριο για την Αμερική» λέει τα εξής:

Φανταστείτε μια μέρα που ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που έχουν οικοδομηθεί μετά τη δεκαετία του 1970 κάθε όχημα να μην μπορεί να κινηθεί, δεν θα υπάρχουν τρένα , αεροπλάνα και λεωφορεία. Μόνο οι μυς θα είναι σε θέση να δώσουν κίνηση σε ότι μπορεί να κινηθεί σε στεριά και θάλασσα.

Δεν θα υπάρχει καμία ηλεκτρική ενέργεια, δεν θα είναι δυνατόν να κρατήσουν το φαγητό στο ψυγείο, δεν θα υπάρχει θερμότητα χωρίς κλιματισμό, δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά εργαλεία η συσκευές εργασίας, δεν θα υπάρχει και η δυνατότητα άντλησης νερού για το σπίτι.

Φανταστείτε ότι δεν θα υπάρχει καμία τηλεφωνική υπηρεσία οποιουδήποτε είδους, κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν παρά μόνο όσοι είναι σε απόσταση που μπορείς να πας με τα πόδια. Αυτό σημαίνει πως χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δεν υπάρχει διαδίκτυο, δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, iPod, τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Ο Κόσμος είναι σιωπηλώς εκτός από τιτιβίσματα πουλιών και γαβγίσματα σκύλων και αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ χωρίς τροφή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο ανθρώπινες κραυγές πείνας και απελπισίας.

Η Χώρα θα έχει μεταφερθεί πίσω στην Λίθινη εποχή. Η δυνατότητα να βρείτε τροφή θα είναι περιορισμένη γιατί δεν έχετε πρόσβαση σε σπόρους, ενώ θα εξαρτάστε από την βροχή.

Υπάρχουν ταραχές στις πόλεις. Οι μόνοι που θα έχουν πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα είναι εκείνοι που θα έχουν όπλα που μπορούν να κυνηγήσουν η θα ζουν κοντά σε θάλασσα και ξέρουν να αλιεύσουν βρώσιμα ψάρια.

Οι κονσέρβες θα τελειώσουν γρήγορα μια και δεν θα μπορούν να μαγειρευτούν αλλά και τα εργοστάσια δεν θα μπορούν να παράγουν νέες να αντικαταστήσουν όσες θα καταναλώνεται.

Μήπως αυτό σας φαντάζει σαν επιστημονική φαντασία; Δεν είναι. Στην πραγματικότητα αρκεί ένα πυρηνικό όπλο που θα ενεργοποιηθεί στην ατμόσφαιρα 300 μίλια πάνω από την χώρα, θα καλύψει ολόκληρη την ήπειρο και θα περιλαμβάνει ακόμα και τμήματα του Μεξικό και του Καναδά.

Δεν μπορεί αυτό το όπλο να το αποτρέψει καμία αντιπυραυλική άμυνα. Το κοινώς γνωστό ως Ε.Μ.Ρ. ήηλεκτρομαγνητική έκρηξη παλμού απελευθερώνει τέτοια ενέργεια που αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και παράγει μια εξαιρετικά γρήγορη και ισχυρή ηλεκτρομαγνητική έκρηξη που τρέχει προς το έδαφος με το 94% της ταχύτητας του φωτός, χτυπάει τα πάντα στο έδαφος με δύναμη ίση με 50.000 βολτ ανά τετραγωνικό.

Είναι δεδομένο ότι κάποια εξουσία η ομάδα ανθρώπων μου θεωρείτε εξοργισμένη με την συμπεριφορά των ΗΠΑ μπορεί να αποφασίσει να προβεί σε ένα τέτοιο χτύπημα ακόμα και αν δεν έχει πυρηνικά υπάρχουν συστήματα που παράγουν Ε.Μ.Ρ. 

Αν οι Αμερικανοί γνώριζαν για αυτή την πολύ πραγματική πιθανότητα θα τους καταλάμβανε πανικός. Είναι στο χέρι τους να κάνουν την Κυβέρνηση τους να εξαγριώνει τους άλλους και να τους πούνε να κοιτάξουν τα του εσωτερικού τους ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται και να παρεμβαίνουν σε ολόκληρη την υδρόγειο.

Κανείς δεν πιστεύει πια ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ στο εξωτερικό είναι για την «υπεράσπιση της ελευθερίας» η υπερασπίζονται την χώρα τους. Θα κατανοήσουμε ότι υπερασπίζουν την χώρα σας μόνο αν είναι στο έδαφος της η πολύ κοντά σε αυτό, αλλά όχι έναν ωκεανό μακριά δήθεν για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δεν καταπολεμάτε την Τρομοκρατία αλλά δημιουργήσατε συνθήκες που γεννούν περισσότερους !

Ίσως θα έπρεπε να κλείσουν οι βάσεις να διαλυθεί το ΝΑΤΟ και να γυρίσουν όλα τα στρατεύματα εκεί που ανήκουν, πριν φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχει τρόπος να γυρίσουν εκεί όπου ανήκουν. 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/07/pravda-proeidopoihsh-pyrhnikoy-htyphmatos-apo-rwsia-pros-hpa.html 

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ...ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΥΒΕΛΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣΑΜΑΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΓΚΕΛΟ!
ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΚΙΧ,ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!ΠΡΩΤΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ Η...ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...!
ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΩΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ...ΕΡΓΟ ΤΗΣ!

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ - ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: "ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ. ΕΓΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ"! Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

nikolopoulos
Έξω φρενών είναι ο Νίκος Νικολόπουλος με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα. Ειδικότερα για τον πρωθυπουργό, ο βουλευτής Αχαΐας τον κατηγορεί ευθέως ότι τον πούλησε, αφού άλλα του έταζε πριν τον υπουργοποιήσει, και άλλα του ζήτησε στην πορεία.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Νικολόπουλου, ο ίδιος έγινε έξαλλος όταν είδε τον Γιάννη Στουρνάρα να μην θέτει καν θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, επικαλούμενος το ότι δεν έχουν - όπως είπε - καν τηρηθεί οι όροι του Μνημονίου.
Μάλιστα, αποκαλεί τον υπουργό Οικονομικών υποτακτικό των ξένων, άνθρωπο των γερμανών και της Μέρκελ και τραπεζίτη του Σημίτη.
Εξίσου εξαγριωμένος είναι και με τον πρωθυπουργό, ο οποίος κατά τις προγραμαμτικές δηλώσεις του στη Βουλή δεν έκανε καμία αναφορά σε μέτρα υπέρ των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Αντιθέτως, ο κ. Νικολόπουλος κλήθηκε, όπως λέει, να υπογράψει νέες περικοπές μισθών στα ειδικά μισθολόγια, ενώ υπ΄ ατμόν βρίσκονται και οι συλλογικές συμβάσεις. Θεωρεί λοιπόν, πως ο κ. Σαμαράς άδειασε τη λεγόμενη λαϊκή δεξιά και τους εκφραστές της, ενώ ο ίδιος αισθάνεται ότι εξαπατήθηκε και προτίθεται να δώσει στο θέμα συνέχεια.
"Εγώ στην Πάτρα θα κατέβω με ψηλά το κεφάλι. Δεν θα φάω για χάρη τους γιαούρτια", φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο κ. Νικολόπουλος στους δικούς του ανθρώπους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Makeleio.gr, αναμένονται και άλλες παραιτήσεις μελών της κυβέρνησης που θεωρούν ότι τους κορόιδεψαν για να πάρουν στις πλάτες τους τα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για κυβέρνηση που δεν θα ξεπεράσει τους 2 μήνες ζωής...
Τον κ. Νικολόπουλο αντικαθιστά ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/07/giati-re-nikolopoyle-ginesai-prodoths-toy-laoy-poy-thelei-ta-mnh.html

ΕΠΕΙΓΟΝ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Μ.Κ.α.ε."Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

alfeionΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ  http://www.ellasneverdie.org/

Ο ΑΛΦΕΙΟΣ...ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝ,ΛΕΜΕ ΑΝ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΩΣ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΗΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΥ Ή ΨΕΥΔΟΥΣ...
ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΣΑΣ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΘΕΤΗΣΕΤΕ Ή ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ!
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΔΕΛΦΙΑ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΤΕΙΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΣΤΕΙ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΡΩΜΑΙΩΝ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ...
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ...
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΡΠΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ...ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ...
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΜΑΞΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΑΓΕΙ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...
Η ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ  ΕΠΡΑΞΕ  ΚΑΘ'ΥΠΟΨΙΑΝ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ...
ΣΧΕΤΙΚΑ...

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;


Η Ελλάδα μέσω Ελλήνων μετόχων της "Τραπέζης της Ανατολής" διαθέτει χρυσό αξίας 52 Τρις Ευρώ με τα οποία δύναται να εξοφλήσει 48 φορές το Ελληνικό Δημόσιο χρέος 400 +700=1,1 Τρις Ευρώ,αλλά οι προδότες πολιτικοί αρνιούνται την προσφορά αυτών των Ελλήνων μετόχων!!!ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!


Τράπεζα Ανατολής.Οι δανειστές μας κρύβουν τη μετοχή...!


Τράπεζα της Ανατολής.'Έπνιξαν τις μετοχές"!!!Κατακτητές,προδότες και δοσίλογοι...


Η ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής έχει παρέλθει ικανός χρόνος μέχρι σήμερα.Καθ' όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει από μέρους μας με άοκνη προσπάθεια αρκετά βήματα,για δύο από τα οποία θα σας ενημερώσουμε παρακάτω,με σκοπό να υλοποιήσουμε τις θέσεις μας με τις οποίες ιδρύθηκε η ΜΗ κερδοσκοπική αστική εταιρεία «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ».Ένας από τους σκοπούς μας είναι η αντιμετώπιση του χρέους της χώρας μας Δημοσίου και Ιδιωτικού.
Μία από τις ενέργειές μας ήταν να στραφούμε απέναντι στην Εθνική Τράπεζα μέσω των Ελληνικών Δικαστηρίων με αίτησή μας ώστε να υποχρεωθεί ,να μας επιδείξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία απαιτούνται στα πλαίσια της Ειδικής Εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής.Η αίτηση αυτή συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων στην δικάσιμη της 23ης Μαρτίου2012,όπου η Εθνική Τράπεζα δεν παρουσίασε κανένα έγγραφο ή στοιχείο που να αποδεικνύει ότι περατώθηκε η Ειδική Εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής.Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί καμμία απόφαση.
Επιπρόσθετα ζητήσαμε από άλλο Δικαστήριο με την διαδικασία της εκουσίας δικαιοδοσίας να διορίσει ειδικούς εκκαθαριστές οι οποίοι θα προβούν στην εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής ,όπως ακριβώς ορίζεται στη σχετική Σύμβαση Συγχώνευσης .Η δικάσιμος είχε οριστεί για την 15η Μαΐου 2012 αλλά η συζήτηση αυτής ανεβλήθη για την δικάσιμο της 19ης Μαρτίου 2013.
 Στα πλαίσια του κύριου σκοπού της ίδρυσης της «END», όπως αυτός προσδιορίζεται στο καταστατικό μας, την αντιμετώπιση και εξόφληση του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους και κυρίως στα πλαίσια υλοποίησης αυτού του σκοπού, απευθύνουμε πρόσκληση σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και που έχουν επωμιστεί δάνεια οποιασδήποτε μορφής (στεγαστικά, καταναλωτικά, αγοράς αυτοκινήτου, επαγγελματικά και χρέη πιστωτικών καρτών), να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας αίτηση, ανοίγοντας και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα με την ένδειξη «Αίτηση Δανειολήπτη». Ο χρόνος υποβολής της αίτησης είναι 45 ημέρες, με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 17 Ιουλίου 2012. Είναι χρήσιμο να επισημάνουμε ότι η υποβολή της σχετικής αίτησης πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν στη βάση δεδομένων έγκαιρα για τις περαιτέρω ενέργειές μας.
 
Να υπογραμμίσουμε ότι η «Αίτηση Δανειολήπτη» ΔΕΝ αποτελεί Πράξη Αναδοχής Χρέους σε καμμία περίπτωση από την END, κρίνεται όμως απαραίτητη στο τεχνικό σκέλος του στρατηγικού μας σχεδιασμού.
Δεσμευόμαστε ότι:
την ώρα που οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ρευστοποιηθούν, την ίδια ώρα θα προχωρήσουμε στην
αποπληρωμή του χρέους του συνόλου των αιτήσεων που θα έχουν υποβληθεί.
Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση
http://www.ellasneverdie.org/

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/06/epeigon-anakoinwsh-ths-m-k-a-e-h-ellada-pote-den-pethainei-pros-.html 

«Τώρα γυρίζω στη σπηλιά μου»

Το χρόνο θεωρεί μεγαλύτερο εχθρό της κυβέρνησης ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα κρίσιμο το διάστημα έως τον Σεπτέμβριο. Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Real News, μετά την προεκλογική παρέμβασή....


του- η οποία είχε στόχο κυρίως οι ψηφοφόροι των μικρότερων κομμάτων της Κεντροδεξιάς να ενισχύσουν τη Νέα Δημοκρατία, επιστρέφει και πάλι στη σωιπή του.

Αλλά ωστόσο, όπως και πριν, δέχεται φίλους στο πολιτικό του γραφείο και συζητά μαζί τους. Όταν τον ρωτου΄ν αν και μετεκλογικά θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις, συνηθίζει να απαντά με το χιούμορ που τον διακρίνει: «Τι άλλο να πω; Ό,τι είχα να πω το είπα προεκλογικά. Τώρα γυρίζω... στη σπηλιά μου!».

Ο Κ. Καραμανλής αναφέρεται με θετικά σχόλια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αλλά θεωρεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδιζε τις εκλογές η χώρα αυτομάτως θα βρισκόταν εκτός ευρώ.

Συνηθίζει να αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά: «Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Έχει κάτι φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό. Αν όμως κέρδιζε, θα ήμασταν σήμερα εκτός Ευρώπης».

Όσον αφορά το χρόνο που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός πιστεύει ότι αυτός είναι «το πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο» και αναφέρει: «Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της κυβέρνησης είναι ο χρόνος. Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει καθόλου χρόνο. Είναι άδικο γι' αυτή, όμως χρόνος δεν υπάρχει. Ακόμα και η κυβέρνηση Παπανδρέου, σε σχέση με την κυβέρνηση Σαμαρά, είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της».

Εξηγώντας το λόγο για τον οποίο ο χρόνος της κυβέρνησης είναι περιορισμένο ο Κ. Καραμανλής σημειώνει: «Επειδή τα δημοσιονομικά δεν είναι δυνατόν να πιαστούν, η κυβέρνηση πρέπει να κάνει 4-5 πολύ σημαντικές ιδιωτικοποιήσεις, ώστε να στείλει μήνυμα στο εξωτερικό ότι είναι αποφασισμένη και ότι αλλάζει το κλίμα. Και όλα αυτά μέχρι τη ΔΕΘ. Και ίσως πολύ λεω».
newsbeast

http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_8500.html

Οι μάσκες έπεσαν... τα πάντα στις τράπεζες, αφήστε τα κράτη και τους λαούς στην τύχη τους...

Τι θα λέγατε αν κάποιοι αποφάσιζαν -- και μάλιστα ερήμην σας -- να διαθέσουν ολόκληρο το εισόδημά σας για να τροφοδοτήσουν με κεφάλαια τις τράπεζες; Θα λέγατε μπράβο, μεγάλη επιτυχία, σωθήκαμε; Μάλλον όχι. Εκτός κι αν ψάχνετε εναγωνίως για εισιτήριο στο Δαφνί. Τότε γιατί θα πρέπει να θεωρήσουμε θετική την έκβαση της συνόδου κορυφής της Ευρωζώνης στις 29/6 που αποφάσισε ακριβώς αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν;
Ας προσέξουμε λίγο να δούμε τι συμφώνησαν οι ηγέτες της ευρωζώνης:

Έως το τέλος του 2012 θα δημιουργηθεί ένας ενιαίος εποπτικός μηχανισμός υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην δικαιοδοσία του οποίου θα περάσουν όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες.
Μετά την δημιουργία αυτού του μηχανισμού ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης θα μπορεί να διοχετεύει απευθείας κεφάλαια στις ευρωπαϊκές τράπεζες.

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της Ισπανίας θα αρχίσει σύμφωνα με ορισμένους κανόνες, π.χ. τα κεφάλαια παρέχονται από το ΕΤΧΣ μέχρις ότου καταστεί διαθέσιμος ο ΕΜΣ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στον ΕΜΣ χωρίς καθεστώς προτεραιότητας.

Συμφωνήθηκε επίσης ότι τα κεφάλαια ΕΤΧΣ/ΕΜΣ μπορούν να χρησιμοποιούνται με ευελιξία για την αγορά ομολόγων από τα κράτη μέλη τα οποία τηρούν: τις οικείες ανά χώρα συστάσεις, τις λοιπές δεσμεύσεις, περιλαμβανομένων των χρονοδιαγραμμάτων, δυνάμει του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου, του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης και της διαδικασίας μακροοικονομικών ανισορροπιών.

Τέλος, οι ηγέτες της ευρωζώνης ανάθεσαν στην Ευρωομάδα να εφαρμόσει τις αποφάσεις αυτές μέχρι τις 9 Ιουλίου 2012.

Αυτό που ακολούθησε είναι απολύτως γνωστό και προβλέψιμο από τις προηγούμενες συνόδους κορυφής όπου επιβεβαιωνόταν για μια ακόμη φορά η "ισχυρή δέσμευση" των ηγετών της ευρωζώνης να αντιμετωπίσουν υποτίθεται την κρίση. Στην αρχή ακολουθεί μια τεχνητή ευφορία στις αγορές, που στην γλώσσα των επενδυτών ονομάζεται ανατιμητική κερδοσκοπία και η οποία κρατά ένα, δύο ή τρία εικοσιτετράωρα. Κατόπιν αρχίζει ξανά να κυριαρχεί η καθοδική τάση στις αγορές, δηλαδή η υποτιμητική κερδοσκοπία. Το ίδια συνέβη και μ' αυτή την σύνοδο.

Από την άλλη, είχαμε επίσης τις γνωστές από το παρελθόν θριαμβολογίες για τα αποτελέσματα της συνόδου. Το τι ανοησία ειπώθηκε από τα μέσα μαζικής εξαχρείωσης, αλλά και τα πολιτικά κόμματα συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, δεν λέγεται. Υποτίθεται ότι οι ευρωκρατούντες μεταμελήθηκαν και επιτέλους ανένηψαν ώστε να σταματήσουν να πιέζουν τις χώρες και τους λαούς με μνημόνια. Δεν είδατε, μας έλεγαν, που η Ισπανία και η Ιταλία κατόρθωσαν να πάρουν τα κεφάλαια που ζήτησαν, χωρίς μνημόνια και τα ρέστα;

 Μάλιστα, είχαμε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει στην τριανδρία της συγκυβέρνησης να διεκδικήσει και για την Ελλάδα τα "οφέλη" της Ιταλίας και της Ισπανίας.
Φυσικά, τίποτε απ' όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Στην Δήλωση της Διάσκεψης Κορυφής της Ευρωζώνης αναφέρεται ότι "ο ΕΜΣ θα μπορούσε, κατόπιν αποφάσεως, να έχει τη δυνατότητα άµεσης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

 Αυτό θα υπόκειται στις κατάλληλες προϋποθέσεις, µεταξύ των οποίων η συµµόρφωση προς τους κανόνες για τις κρατικές ενισχύσεις, οι οποίες θα είναι συγκεκριµένες για κάθε ίδρυµα, τοµέα ή οικονοµία, και θα διατυπωθούν τυπικά σε µνηµόνιο συµφωνίας." Επομένως, το κουστουμάκι δεν το αποφεύγει κανένας που θα κάνει το λάθος να ζητήσει κεφάλαια από τον ΕΜΣ.

Επίσης, πάλι στην Δήλωση της Διάσκεψης Κορυφής της Ευρωζώνης διαβάζουμε τα εξής:

"Επιβεβαιώνουµε την ισχυρή δέσµευσή µας να πράξουµε παν αναγκαίον για να
διασφαλίσουµε τη χρηµατοπιστωτική σταθερότητα της ευρωζώνης, χρησιµοποιώντας
ειδικότερα τα υφιστάµενα µέσα ΕΤΧΣ/ΕΜΣ µε ευέλικτο και αποτελεσµατικό τρόπο, ώστε να σταθεροποιηθούν οι αγορές των κρατών µελών που τηρούν τις ανά χώρα συστάσεις και τις λοιπές δεσµεύσεις τους, περιλαµβανοµένων των σχετικών χρονοδιαγραµµάτων, δυνάµει του Ευρωπαϊκού Εξαµήνου, του Συµφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης και της διαδικασίας µακροοικονοµικών ανισορροπιών. Οι όροι αυτοί θα πρέπει να αποτυπωθούν σε µνηµόνιο συµφωνίας."

Καταλάβατε; Τα εργαλεία και τα χρηματοδοτικά μέσα της ευρωζώνης θα χρησιμοποιούνται μόνο και εφόσον οι χώρες που τα έχουν ανάγκη θα τηρούν τις δεσμεύσεις που τους επιβάλουν οι ευρωκράτες, που θα αποτυπώνονται σε "μνημόνιο συμφωνίας". Δίχως κουστουμάκι ραφής Μέρκελ, Σόιμπλε, Μπαρόζο και λοιπής συμμορίας δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει "βοήθεια".

Άλλωστε τις επόμενες ημέρες είδαμε να καταφθάνουν στην Ισπανία και στην Κύπρο, που ζήτησαν επίσημα βοήθεια από τον μηχανισμό της ευρωζώνης, οι πολυμελείς ομάδες της τρόικας για να αποτιμήσουν τις οικονομίες τους και να κόψουν κουστουμάκια για τους λαούς τους.
Ωστόσο, η μεγάλη μεταβολή που έγινε με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής αφορούσε στις τράπεζες. Τέθηκαν οι βάσεις δημιουργίας ενός ενιαίου τραπεζικού χώρου υπό την εποπτεία ενιαίου μηχανισμού, όπου η ΕΚΤ θα παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο μηχανισμός αυτός θα αποφασίζει ποια, ή ποιες τράπεζες πάσχουν και έχουν ανάγκη από κεφάλαια και έπειτα θα προχωρά η ανακεφαλαιοποίηση με χρηματοδότηση από το ΕΤΧΣ και το ΕΜΣ.


Αυτό που αξίζει να διευκρινίσουμε πριν και πρώτα απ' όλα είναι το εξής: Μέχρι την τελευταία σύνοδο κορυφής το ΕΤΧΣ και ο ΕΜΣ με την προίκα από 500 δις ευρώ εγγυήσεις, που θα μπορούν αν απαιτηθεί να φτάσουν στα 750 δις ευρώ, είχε σαν στόχο την στήριξη των κρατών που κινδύνευαν από χρεοκοπία. Με άλλα λόγια, τυπικά για την ευρωζώνη υπερίσχυε η αρχή της διάσωσης των κρατών από την κρίση χρέους. Βέβαια, ο τρόπος που το έκαναν οι ευρωκράτες διαμέσου της τρόικας και των μηχανισμών στήριξης κάθε άλλο παρά για διάσωση των κρατών επρόκειτο. Αφορούσε, διαμέσου των κρατών, την διάσωση των δανειστών, των τραπεζών και των αγορών κεφαλαίου, θανατώνοντας λαούς και ξεπουλώντας χώρες. Όπως άλλωστε το βιώνουμε εδώ στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια και πλέον.

Τώρα, όμως, με τις αποφάσεις της ευρωσυνόδου οι προφάσεις εγκαταλείφθηκαν. Δεν είναι η διάσωση των κρατών που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, αλλά η διάσωση των τραπεζών. Και για τον σκοπό αυτό αποφάσισαν να ρίξουν ότι έχουν και δεν έχουν από διαθέσιμα και μηχανισμούς στην ευρωζώνη. Τι θα απογίνουν τα κράτη, ειδικά εκείνα που βρίσκονται υπό χρεοκοπία, ή έστω αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα αναχρηματοδότησης του χρέους τους;

Κανείς δεν γνωρίζει πια. Αφήνονται στην τύχη τους. Διότι η πρόβλεψη που υπάρχει στην απόφαση για αξιοποίηση των κεφαλαίων του ΕΤΧΣ και του ΕΜΣ για αγορές ομολόγων είναι τουλάχιστον αστεία και χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα, μιας και απαιτούνται τρελά ποσά μόνο για την αναχρηματοδότηση του δημόσιου χρέους της Ιταλίας. Πώς μπορούν να βρεθούν τα κεφάλαια αυτά και παράλληλα να τροφοδοτηθούν με κεφάλαια και οι τράπεζες;

Επιπλέον, οι αποφάσεις της συνόδου δεν ξεκαθαρίζουν τι θα γίνει όταν ο ενιαίος εποπτικός μηχανισμός του τραπεζικού συστήματος κρίνει ότι κάποιες τράπεζες χρειάζονται κεφάλαια. Πώς θα κινηθεί η διαδικασία; Από τον εποπτικό μηχανισμό και την ΕΚΤ, ή την κυβέρνηση του κράτους μέλους; Οι προτάσεις της Κομισιόν μιλούν για αυτόματη διαδικασία που αφήνει έξω τα κράτη μέλη. Έτσι ο ευρωμηχανισμός θα αποφασίζει ποια ή ποιες τράπεζες χρειάζονται κεφάλαια, θα κινεί την διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης και τα κράτη-μέλη θα φορούν στους λαούς τους το κοστουμάκι των δεσμεύσεων και των μνημονίων που θα συνοδεύουν την όλη διαδικασία.

Έχει επίσης ενδιαφέρον να τεθεί το εξής ερώτημα: Τώρα με τον ενιαίο τραπεζικό χώρο της ευρωζώνης, έχει καθόλου νόημα ο δημόσιος έλεγχος των τραπεζών; Θα μπορεί ένα κράτος να ελέγξει τις τράπεζες στο έδαφός του για καταχρηστικές ή άλλες πρακτικές; Θα μπορεί να τις θέσει υπό εκκαθάριση για να διαπιστωθεί η καθαρή θέση τους; Θα μπορεί να παρέμβει στην μετοχική σύνθεση των τραπεζών ως αντάλλαγμα των επιδοτήσεων που έχουν λάβει μέχρι τώρα οι τράπεζες από τον κρατικό προϋπολογισμό; Όχι βέβαια. Όχι ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά τουλάχιστον τα κράτη είχαν την ευχέρεια να απαιτήσουν κάποια από αυτά.

Τώρα με τον ενιαίο τραπεζικό χώρο, όλα όσα αφορούν τον δημόσιο έλεγχο της τραπεζικής πρακτικής αφαιρούνται από την δικαιοδοσία του κράτους μέλους και μετατίθενται πρωτίστως στα κεντρικά εποπτικά όργανα της ευρωζώνης.

Είναι τυχαίο που οι αποφάσεις αυτές παίρνονται αυτή την εποχή που αποκαλύφτηκε το σκάνδαλο χειραγώγησης των παραγώγων σε libor, όπου φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει εκτός από την Barclays και η Citigroup, η Deutsche Bank, η HSBC Holdings και η UBS. Και μιλάμε απλά για την κορυφή του παγόβουνου. Είναι τυχαίο που καθώς αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η ασυδοσία και η κερδοσκοπική μανία των τραπεζών η οποία δεν σταματά πουθενά, οι ευρωπαίοι ηγέτες αποφασίζουν να τις διαφυλάξουν από οποιαδήποτε πιθανότητα διεξοδικής έρευνας στα πεπραγμένα τους από τα κράτη και τις κυβερνήσεις, μεταφέροντας την εποπτεία τους σε υπερκρατικό επίπεδο στην ευρωζώνη.

Την ίδια ώρα οι τράπεζες αποκτούν πρόσβαση στην χρηματοδοτική προίκα του ΕΤΧΣ και του ΕΜΣ. Ποιος εγγυάται αυτή την προίκα; Μα οι κρατικοί προϋπολογισμοί των κρατών μελών, δηλαδή τα λεφτά των φορολογουμένων. Αν σκεφτούμε ότι οι ανάγκες αναχρηματοδότησης των ευρωπαϊκών τραπεζών ξεπερνούν κατά πολύ τα κράτη μέλη της ευρωζώνης, τότε καταλαβαίνουμε ότι με τον τρόπο αυτό τίθενται σε κίνδυνο όλοι οι προϋπολογισμοί της ευρωζώνης.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι το δημόσιο χρέος όλων των κρατών μελών της ευρωζώνης φτάνει στα 8,5 τρις ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2012, ή το 90% του ΑΕΠ της ευρωζώνης. Οι ανάγκες αναχρηματοδότησης αυτού του χρέους κινούνται κατ' ελάχιστο στα 2 τρις ευρώ σε ετήσια βάση. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΚΤ του Μαΐου 2012, έχουν συνολικές υποχρεώσεις αξίας 34,8 τρις ευρώ, που αντιστοιχεί περίπου στο 370% του συνολικού ΑΕΠ της ευρωζώνης.

Σύμφωνα με την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών η κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών για να είναι αυτές ασφαλείς θα πρέπει να βρίσκεται στο 10% των συνολικών τους υποχρεώσεων. Αυτό σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα έχουν στοιχειώδη κεφαλαιακή επάρκεια θα πρέπει να διαθέτουν 3,48 τρις ευρώ και σύμφωνα με τους ισολογισμούς τους διαθέτουν 2,25 τρις ευρώ σε κεφάλαια και αποθεματικά. Μόνο από τις ανάγκες κεφαλαιακής επάρκειας, οι ευρωπαϊκές τράπεζες χρειάζονται συνολικά 1,23 τρις ευρώ σε πρόσθετα κεφάλαια. Αν προσθέσουμε σ' αυτά και περίπου 3,7 τρις ευρώ σε ζημιές από πράξεις αναχρηματοδότησης στις αγορές τίτλων κάθε χρόνο, τότε οι συνολικές ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των ευρωπαϊκών τραπεζών ανέρχονται σε 4,93 τρις ευρώ.

Όσο περίπου το 52% του συνολικού ΑΕΠ της ευρωζώνης. Ποιος μηχανισμός μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος τροφοδοσίας με κεφάλαια; Είναι ένα ερώτημα που κανείς δεν τολμά να θέσει.
Οι αποφάσεις της συνόδου αποτελούν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα στο βάθεμα των διαδικασιών χρεοκοπίας στην ευρωζώνη. Μια χρεοκοπία που αρχίζει να παίρνει χαρακτήρα χιονοστιβάδας για κράτη-μέλη και τράπεζες. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση εξουσιών και εποπτικών μηχανισμών σε υπερκρατικό επίπεδο στην ευρωζώνη, όχι μόνο θα βαθαίνει την χρεοκοπία, αλλά θα την διαχέει σ' όλα τα επίπεδα αγκαλιάζοντας, αργά ή γρήγορα, το σύνολο των κρατών-μελών.

Η πορεία προς την "ευρωπαϊκή ολοκλήρωση" από εδώ και μπρος συνδέεται με έναν πρωτοφανή ολοκληρωτισμό υπέρ των αγορών και των τραπεζών, όπου οι λαοί θα κληθούν να την τσακίσουν πριν προλάβει αυτή και επιστρέψει την Ευρώπη σ' έναν νέο μεσαίωνα, σε μια νέου τύπου φεουδαρχία.

Δημοσιεύτηκε στο Χωνί, 8/7/2012


anarxikostrapezitis

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8624.html

Τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα

Νατη λοιπον σε πληρη απαρτια η κυβερνηση των τριων συμμοριων και τις δυο τις ξεραμε η τριτη μας προεκυψε μετα απο παρθενογεννεση και βαλθηκε κι αυτη να μας σωσει.

Και ξεχαστηκε μετα απο το αποτελεσμα των εκλογων και η αναδιαπραγματευση,σαν το λεφτα υπαρχουν κι αυτη μονο γρηγοροτερα,και να ο αοματος που τελικα βλεπει,ο υπηρετης της Μερκελ ανεθεσε το υποικ σε εναν ακομα εκλεκτο της λεσχης Μπιλντερμπεργκ και τωρα ας καθησουμε να απολαυσουμε την σωτηρια της χωρας μας.

Σωτηρια μεσα απο ξεπουλημα των παντων,δεν θα μεινει τιποτα ορθιο και φυσικα στο τελος θα χρεοκωπησουμε και τοτε θα μας πουν οτι εκαναν τα παντα για να μην το παθουμε.

Ο Σαμαρας ειναι κι αυτος του στυλ δεν ειμαι γαντζωμενος στην καρεκλα μου και με τον ιδιο τροπο και συντομα πιστευω θα παρει τον ιδιο δρομο που πηρε και ο προκατοχος του Γιωργακης ο οραματιστης της 79ης θεσης.

Φυσικα κανενας λογος για την τιμωρια οσων εφτασαν την χωρα ως εδω,σκεπαστηκε και αυτο το εγκλημα,δεν ειναι λογικο εξ'αλλου οι συμμοριες να ξεσκεπαζουν η μια την αλλη,στο τελος δεν θα εμενε κανενας κλεφτης για να κλεβει.

Και ετοιμαζονται να αγορασουν τις υπερφορτωμενες με προσωπικο ελλειματικες η μη εταιρειες του δημοσιου τα καθε λογης κορακια,μετα θα πουλησουν ενεργεια και νερο,νοσοκομεια και θα ερθει να δεσει το γλυκο,το μονο που δεν θα κανουν ειναι να ενδιαφερθουν για τους ανεργους και αστεγους καθως και οσους ζουν με ελεημοσυνη γνωστων και φιλων.

Αυτο ψηφισε ο λαος,νωπη ειναι η εντολη του,μετα απο κατατρομοκρατηση και απειλες ακομα μια φορα εμεις σταθηκαμε κατωτεροι των περιστασεων και δωσαμε εντολη παλι σε συμμοριτη να μας κυβερνησει.

Και αυτο θα κανει κατ'εντολην του Βερολινου που προεκλογικα ηταν ετοιμο να ξανασυζητησει το μνημονιο αλλα μετα την εκλογη του υπαλληλου του εχει στηλωσει τα ποδια και απαιτει πληρη εφαρμογη του.

Το μελλον δεν θα ειναι καλο,εμεις το επιλεξαμε,η μαλλον το 18% οσων ψηφισαν με φοβο και διαλεξαν παλι το σαπιο και το βρωμικο.

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2856.html

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου κατά του λαθρονομοσχεδίου



 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η Χρυσή Αυγή, όπως είχε προαναγγείλει, κατέθεσε σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 9 π.μ. πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου 3838/2010, του περίφημου λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση. Αναμένουμε την έλευση της συγκεκριμένης πρότασης νόμου, προς ψήφιση, από την Ολομέλεια της Βουλής, όπου και θα φανεί ξεκάθαρα ποιες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές, που έχουν εσκεμμένα μετατράψει την χώρα σε σκουπιδότοπο της Γης.

Επί της αρχής
Η Ελληνική κοινωνία πληρώνει πολύ ακριβά το κόστος του αντισυνταγματικού Νόμου 3838/2010 «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις» που σε πρώτο επίπεδο τροποποιούσε αφενός το Νόμο 3284/2004 «Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας» με την κατάργηση του δικαίου του αίματος και των αυστηρών προϋποθέσεων πολιτογράφησης και χορηγούσε αφετέρου δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε αλλοδαπούς.

Σε δεύτερο επίπεδο αποτέλεσε την αφορμή για αλλαγή πολιτικής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την απάλειψη της προϋπόθεσης κτήσης του ελληνικού γένους των υποψηφίων στους διαγωνισμούς των Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων. Θέμα δε τίθεται και για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας με την πρόσληψη αλλοδαπών, που απέκτησαν την Ελληνική υπηκοότητα με τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις του Νόμου 3838/2010.

Επειδή, το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ’ αριθμόν 350/2011 απόφαση του έκρινε, ότι τα άρθρα 1Α του Νόμου 3284/2004 «Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας» και 14-21 και 24 του Νόμου 3838/2010 «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις» αντίκεινται σε εννέα (9) άρθρα του Συντάγματος, ήτοι στα άρθρα 1, 4, 16, 21, 25, 51, 52, 102 και 108.

Επειδή το 90% των λαθρομεταναστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εισέρχεται δια μέσου των Ελληνικών συνόρων ως αποτέλεσμα της πλήρους ανοχής του Ελληνικού Κράτους στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, την οποία επιβραβεύει με την εκ των υστέρων νομιμοποίηση και την εύκολη απονομή ιθαγένειας, που έχουν δυσφημίσει την Ελλάδα παγκοσμίως ως μια χώρα πλήρους διαφθοράς σύμφωνα με εκθέσεις Διεθνών Οργανισμών, όπου η παρανομία επικροτείται.

Επειδή, έχει αλλοιωθεί η εθνική ομοιογένεια του σκληρού πυρήνα του Κράτους, ήτοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και τίθεται θέμα συνταγματικής εκτροπής, διασάλευσης της δημόσιας τάξης και απειλής εθνικής ασφάλειας της Χώρας από τη στελέχωση των υπηρεσιών εξωτερικής και εσωτερικής ασφάλειας από Ελληνοποιημένους αλλοδαπούς μη έχοντες σχέση με το Ελληνικό γένος.

Για τους λόγους αυτούς η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταθέτει πρόταση νόμου για την κατάργηση και τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας, του Ν. 3838/2010 και τη νομοθετική απαίτηση για κτήση ελληνικού γένους ως απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή σε διαγωνισμούς Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φοίτηση στις εν λόγω Σχολές και σταδιοδρομία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αντίστοιχα.


ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

Για την κατάργηση και τροποποίηση διατάξεων άρθρων του Ν.3284/2004 «Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας» και του Ν.3838/2010 «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις» και για την υποχρέωση κτήσης ελληνικού γένους υποψηφίων Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ Ν.3284/2004 «Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας»
Άρθρο 1

Το άρθρο 1 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως αυτός κυρώθηκε με το Ν. 3284/2004 και ισχύει (ΦΕΚ 217 Α΄) , αντικαθίσταται ως εξής:
«Ι. Με τη γέννηση
Άρθρο 1

Το τέκνο Έλληνα ή Ελληνίδας αποκτά από τη γέννησή του την Ελληνική Ιθαγένεια»
Άρθρο 2

Καταργούνται από τότε που ίσχυσαν οι διατάξεις του άρθρου 1Α του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως αυτός κυρώθηκε με το Ν. 3284/2004 και ισχύει (ΦΕΚ 217 Α΄). Ομοίως καταργείται κάθε διάταξη ή διοικητική πράξη εφαρμογής των πιο πάνω καταργούμενων διατάξεων, καθώς και κάθε διάταξη αντίθετη στο περιεχόμενο του παρόντος νόμου.
Άρθρο 3

Το άρθρο 5 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως αυτός κυρώθηκε με το Ν. 3284/2004 και ισχύει (ΦΕΚ 217 Α΄) , αντικαθίσταται ως εξής:

«V. Με πολιτογράφηση
Άρθρο 5
Τυπικές προϋποθέσεις πολιτογράφησης

1. Ο αλλοδαπός που επιθυμεί να γίνει Έλληνας πολίτης με πολιτογράφηση πρέπει:

α. Να είναι ενήλικος κατά το χρόνο της υποβολής της δήλωσης πολιτογράφησης.

β. Να μην έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για αδίκημα που τέλεσε εκ δόλου, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ή τουλάχιστον έξι μηνών και ανεξαρτήτως χρόνου έκδοσης της καταδικαστικής απόφασης, για εγκλήματα προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της Χώρας,

ανθρωποκτονίας από πρόθεση και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εγκλήματα σχετικά με την εμπορία και τη διακίνηση ναρκωτικών, τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διεθνή οικονομικά εγκλήματα, εγκλήματα με χρήση μέσων υψηλής τεχνολογίας, εγκλήματα περί το νόμισμα, εγκλήματα σχετικά με την εμπορία παιδιών, την παιδική πορνεία και την παιδική πορνογραφία (ν. 3625/2007, ΦΕΚ 290 Α΄)

εγκλήματα συγκρότησης ή ένταξης ως μέλους σε εγκληματική οργάνωση κατά την έννοια του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα και εγκλήματα του άρθρου 187 Α του Ποινικού Κώδικα, αντίστασης κατά της αρχής, αρπαγής ανηλίκων, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, κλοπής, ληστείας, απάτης, υπεξαίρεσης, εκβίασης, τοκογλυφίας, του νόμου περί μεσαζόντων, πλαστογραφίας,

ψευδούς βεβαίωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, συκοφαντικής δυσφήμισης, λαθρεμπορίας, εγκλήματα που αφορούν τα όπλα, αρχαιότητες, την προώθηση μεταναστών που στερούνται τίτλου παραμονής στο εσωτερικό της Χώρας ή τη διευκόλυνση μεταφοράς ή προώθησής τους ή της εξασφάλισης καταλύματος σε αυτούς για απόκρυψη.

γ. Να μην τελεί υπό απέλαση ή άλλη εκκρεμότητα του καθεστώτος νόμιμης παραμονής του στη Χώρα.

δ. Να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης.

ε. Να κατέχει έναν από τους παρακάτω τίτλους νόμιμης διαμονής:
- δελτίο ή άλλον τίτλο διαμονής ομογενούς κάθε τύπου, εκτός από Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς.

2. Αιτήσεις πολιτογράφησης αλλογενών αλλοδαπών, που έχουν υποβληθεί μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ρυθμίζονται από την προϊσχύουσα νομοθεσία. Από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, απαιτείται να πληρούνται οι τυπικές προϋποθέσεις πολιτογράφησης της παραγράφου 1 για να υποβληθεί σχετική αίτηση από αλλοδαπό και κάθε αντίθετη διάταξη ή διοικητική πράξη καταργείται.»
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ Ν.3838/2010 «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις»
Άρθρο 4

Καταργούνται από τότε που ίσχυσαν οι διατάξεις των άρθρων 14 έως 21 και του άρθρου 24 του Ν. 3838/2010 (ΦΕΚ 49 Α’). Ομοίως καταργείται κάθε διάταξη ή διοικητική πράξη εφαρμογής των πιο πάνω καταργούμενων διατάξεων, καθώς και κάθε διάταξη αντίθετη στο περιεχόμενο του παρόντος νόμου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ’
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Άρθρο 5

Το ελληνικό γένος υποψηφίων στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στους σχετικούς διαγωνισμούς, φοίτησης στις εν λόγω Σχολές και επαγγελματικής σταδιοδρομίας στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Η ισχύς της διατάξεως του παρόντος άρθρου αρχίζει αναδρομικά από το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 και εντεύθεν.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ – ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Άρθρο 6

Στους Γενικούς Γραμματείς Αποκεντρωμένης Διοίκησης εντός έξι (6) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ανατίθεται η έκδοση των αποφάσεων αφαίρεσης της ελληνικής ιθαγένειας από τα πρόσωπα, που την έλαβαν με τις αναδρομικά καταργημένες διατάξεις του άρθρου 1Α του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως αυτός κυρώθηκε με το Ν. 3284/2004 και ισχύει (ΦΕΚ 217 Α΄) και του άρθρου 24 του Ν. 3838/2010 (ΦΕΚ 49 Α’)
Άρθρο 7

Στον Υπουργό Εσωτερικών εντός έξι (6) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ανατίθεται η έκδοση αποφάσεων παύσης από κάθε θέση συμβούλου ή άλλου αξιώματος, που συνδέεται με την ιδιότητα αυτή, προσώπων που εξελέγησαν με τις αναδρομικά καταργημένες διατάξεις των άρθρων 14 έως 21 του Ν. 3838/2010 (ΦΕΚ 49 Α’)
Άρθρο 8

Στον Υπουργό Εσωτερικών εντός έξι (6) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ανατίθεται η έκδοση απόφασης επανάληψης των Δημοτικών Εκλογών Νοεμβρίου 2010 στα εκλογικά τμήματα, όπου έγινε χρήση των ειδικών εκλογικών καταλόγων των αναδρομικά καταργημένων διατάξεων των άρθρων 14 έως 21 του Ν. 3838/2010 (ΦΕΚ 49 Α’)
Άρθρο 9

Στους Υπουργούς, στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται οι Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εντός έξι (6) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ανατίθεται η έκδοση αποφάσεων απολύσεως από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας των προσώπων, που εισήχθησαν στις Παραγωγικές Σχολές αυτών από το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 και εντεύθεν άνευ κτήσεως Ελληνικού γένους
Άρθρο 10
Έναρξη ισχύος

Η ισχύς των διατάξεων του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευση του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στις επί μέρους διατάξεις του. Ομοίως καταργείται και κάθε διάταξη αντίθετη στο περιεχόμενο του παρόντος νόμου.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7822.html

Απόφαση δικαστηρίου για κούρεμα χρέους 53% σε οικογένεια με δύο παιδιά.

Δεν πληρώνουν, όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά επειδή δε μπορούν και έχουν πλέον και τη Δικαιοσύνη στο πλευρό τους.

Μια απόφαση-σταθμό, με πολλαπλά μηνύματα προς τις τράπεζες εξέδωσε τοΕιρηνοδικείο Νέων Μουδανιών, «κουρεύοντας» το 53,13% των οφειλών μιας οικογένειας δημοσίων υπαλλήλων με δύο παιδιά.

Το Ειρηνοδικείο αποδέχθηκε ότι η μη αποπληρωμή των δανείων δεν οφείλεται σε δόλο, αλλά σε πραγματική αδυναμία, εξαιτίας της μείωσης του μισθού τους κατά το ένα πέμπτο, σε βαθμό που να μη μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες επιβίωσης της οικογένειάς τους.

Μεταξύ των τραπεζών που αναγκάζονται να «κουρέψουν» τα δάνεια είναι και τοΤαμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Μάλιστα, πρόκειται για την τρίτη απόφαση πανελλαδικώς που εντάσσει στις ρυθμίσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο αναφέρει το thestival.gr, μέχρι τώρα εξαιρούταν από το «κούρεμα» με βάση μια ερμηνεία του νόμου.

Η υπόθεση αφορά ζευγάρι καθηγητών μέσης εκπαίδευσης, με συνολικά χρέη ύψους 326.618 ευρώ. Αφού απέτυχε ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τις τράπεζες, οι δύο εκπαιδευτικοί προσέφυγαν πριν από 16 μήνες στη δικαιοσύνη, ζητώντας ρύθμιση των οφειλών τους, επικαλούμενοι μόνιμη αδυναμία πληρωμής.

Με τη δικαστική απόφαση, το ζευγάρι απαλλάχθηκε από χρέος 173.538 ευρώ («κούρεμα» 53,13%) και πλέον θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 153.079, σε διάστημα 24 ετών. Για ακόμη μία φορά, η ελληνική δικαιοσύνη στέλνει μήνυμα προς τις τράπεζες να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις οφειλών.




greekmoney.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/53.html

Τούρκος αρθρογράφος " η Ελλάδα είναι μπροστά μας και δημοκρατικά και οικονομικά".

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Ερντογάν και του Νταβούτογλου, εξαπέλυσε ο αρθρογράφος της εφημερίδας Taraf, Aχμέτ Αλτάν σχετικά με τις δηλώσεις του τούρκου υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος δήλωσε πως «η Τουρκία είναι πιο δημοκρατική χώρα από τη Συρία».

«Με αυτούς συγκρινόμαστε μόνο, θα μπορούσαμε όμως να συγκριθούμε με κάποια χώρα της Ε.Ε.;» γράφει ο Αλτάν .Ο τούρκος αρθρογράφος ως καλό παράδειγμα δημοκρατίας αναφέρει την Ελλάδα.

«Στην οικονομία η αλήθεια είναι πως τα πάμε καλά. Όμως όταν ο Ερντογάν μίλησε για την Ελλάδα και είπε πως χρεοκοπεί , πήρε την απάντηση από εκεί «ας φτάσουν στο δικό μας κατά κεφαλή ΑΕΠ και μιλάμε».

Ο Ερντογάν που μιλά για την οικονομία της Ελλάδας, μπορεί να πει κάτι για τη δημοκρατία στην Ελλάδα; Oύτε του πρωθυπουργού της Τουρκίας , ούτε του Υπουργού Εξωτερικών το θάρρος φτάνουν στο να συγκρίνουμε τη δημοκρατία στην Τουρκία και την Ελλάδα.

Αν προσπαθήσουν να το κάνουν , μετά από 10 χρόνια διακυβέρνησης της χώρα, η σύγκριση με την Ελλάδα θα τους αφήσει μια γεύση ντροπής. Ε λοιπόν και για να μην μείνει αυτή η γεύση κάθονται και συγκρίνουν το δικό μας καθεστώς με αυτό της Συρίας» γράφει ο Αλτάν που με τα άρθρα του προκαλεί τις αντιδράσεις της τουρκικής κυβέρνησης.



onalert

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1921.html

ΟΙ 3 ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ… 300 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ… ΚΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...




Και το χειρότερο απ όλα, είναι πως ένα πολιτικό σύστημα απολύτως απαξιωμένο, αναγορεύεται σε πρωταγωνιστή του πιο ταπεινωτικού πλειστηριασμού της πατρίδας μας και της αξιοπρέπειας των πολιτών της.

Πεπρωμένη δεν ήταν αυτή η εξέλιξη. Ήταν όμως η φυσική συνέπεια της ανοχής που επιδείξαμε… Της εξέγερσης που δεν τολμήσαμε…  


Και της επιμονής των περισσοτέρων από μας, να στοιχιζόμαστε άκριτα πίσω από συνθήματα και όχι ουσία… Πίσω από ηγετίσκους και όχι ηγέτες με ανάστημα πραγματικό…  


Πίσω από ιδεολογήματα που καθηλώνουν και όχι από ιδεολογίες που μπορούν να αφυπνίζουν και να μετουσιώνονται σε δράση ανατροπής, απέναντι σ έναν αντίπαλο που και έξυπνα λειτουργεί και στοχευμένα σχεδιάζει το κάθε επόμενο βήμα.

Και μη νομίζεις πως όλα τούτα είναι διαπιστώσεις που δε σε αφορούν. Ξαναδιάβασέ τα καλύτερα και αναλογίσου…
Έτσι δε λειτούργησες εσύ, που παρά το σερί της μειοδοσίας των πράσινων πολιτικών ανδρείκελων ξαναπήρες στο χέρι με «καμάρι» το ψηφοδέλτιο της ντροπής???

Μήπως νομίζεις πως ήσουν καλύτερος εσύ που δεν αναλογίστηκες, πως το γαλάζιο ψηφοδέλτιο με το οποίο καμάρωσες, τυπώθηκε με το χαρτί που περίσσεψε από εκείνο στο οποίο υπέγραψε την ισόβια υποταγή του ο ματαιόδοξος ηγέτης σου???

Αλλά κι εσύ που νόμισες πως, η εξεγερσιακή τσυριζο-καρικατούρα που πρώτα μπήκε στη συστημική καλύμπρα και μετά πετσόκοβε ακόμη και τους φραστικούς της λεονταρισμούς, θα ήταν ο εμπνευστής του πόθου σου για τα πρώτα περήφανα πολιτικά σου βήματα στις σφραγισμένες (για να μη δραπετεύσεις) πόρτες της ευρωζωνικής ανθρωποφάγου αρένας, νομίζεις πως ήσουν καλύτερος???

Όπως δεν ήσουν καλύτερος ούτε κι εσύ – ο κατ εξοχήν ταπεινωμένος ψηφοφόρος – του Αριστερού μαϊντανού, που δε φτάνει που έδωσε τα πάντα θυσία στο βωμό μιας «κυβερνησιμότητας» που κανείς δεν του ζήτησε, αλλά είχε και το θράσος να εκθειάσει χθες την «προοδευτικότητα» του κυβερνητικού προγράμματος του γενικευμένου πλειστηριασμού των πάντων.

Φυσικά ο έξυπνος δεν είσαι ούτε εσύ που ανέχτηκες - και δυστυχώς συνεχίζεις να ανέχεσαι – μια ηγεσία που αντί να οργανώσει την εκλογική της τακτική με επιδίωξη να μετατρέψει την ψήφο σε εργαλείο καταλυτικών πολιτικών διεργασιών που θα τροφοδοτούσαν τη δυναμική της εξέγερσης ως αποκλειστικό μονόδρομο για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας, της χώρας μας και της ζωής μας, ουσιαστικά την αφόρισε… την αποποιήθηκε… και την επέστρεψε ουσιαστικά ως απαράδεκτη πριν καν την αγγίξει, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Και βεβαίως, αν εκτελέσουν τις διάνοιες, θα πας αδικοχαμένος, εσύ που παρέδωσες εμπιστοσύνη και συνείδηση, σε κείνους που ανακάλυψαν την πολιτική μετά το μνημόνιο, και την ανάγκη ύπαρξής τους μετά την έλευση των ισλαμοεισβολέων στην πολύπαθη χώρα μας.

Η πολιτική και προϋπήρχε όλων αυτών… Και οδήγησε (επειδή ακριβώς προϋπήρχε) τον τόπο σ αυτό το χάλι… Και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από όλα αυτά όσο δε θα υπάρχει συνολική πολιτική πρόταση ικανή να την ανατρέψει και να μετατρέψει την κοινωνία από θύμα που είναι σήμερα και ήταν διαχρονικά, σε αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή και καταλύτη.

Το αποτέλεσμα??? Το βίωσες τρεις μέρες τώρα, αφού πρώτα φρόντισαν να επιστρέψεις και πάλι στο γνώριμο καναπέ.

Τρείς μέρες η χώρα γνώρισε ένα κρεσέντο πρωτοφανούς αθλιότητας (κι εσύ περίμενες να αναβαθμιστεί ο ναός της δημοκρατίας με την εκλογική σου επιλογή)…

Οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» σου, έσπευσαν να δηλώσουν προκαταβολικά και σε όλους τους τόνους, πως υποκλίνονται στην παντοδυναμία των οικονομικών και πολιτικών συμμοριών (κι εσύ περίμενες να επαναδιαπραγματευθούν την αξιοπρέπειά σου)…

Η τρικολόρε κυβέρνηση των τριών Καρατζαφέρηδων, σε μια επίδειξη πρωτοφανούς αθλιότητας δε δίστασε να καταφύγει σε έναν απίστευτο ρεφενέ (δες ΕΔΩ το πραγματικό περιεχόμενό του), στον πιο ανελέητο κατοχικό πλειστηριασμό πατρίδας και εθνικής αξιοπρέπειας (κι εσύ περίμενες να ξημερώσουν καλύτερες μέρες από την κόλαση της απόλυτης υποταγής)…
Η πολιτική υποκρισία θριάμβευσε…

Και ενώ το προσύμφωνο της ντροπής, φέρει τις υπογραφές της νέας γενιάς των 179 υποταγμένων στη θεματοφυλακή του κατοχικού προγράμματος…

Οι 300 καραγκιόζηδες σε μια επίδειξη πρωτοφανούς στρουθοκαμηλισμού, αφού…

- Κάποιοι από αυτούς παρέδιδαν και πάλι τα κλειδιά της χώρας στους κλητήρες του σουλτανάτου…

- Και κάποιοι άλλοι μπαινόβγαιναν κρύβοντας το άδειο τους κεφάλι για να μη βλέπουν τη Χρυσή Αυγή να ασκεί το ρόλο που της ανέθεσαν από τα έδρανα που την τοποθέτησαν με τις επιλογές τους.

Τώρα αν συνεχίζεις να πιστεύεις πως μέσα σ αυτή την τραγική καραγκιοζούπολη, έστειλες με την ψήφο σου τους μελλοντικούς σου σωτήρες… τότε καλά να πάθουμε όλοι μας… Κι εμείς… Κι εσύ…

Και ποια είναι η λύση??? Την  έχουμε ήδη προτείνει. Για δες ΕΔΩ…
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/3-300.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters