Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Η ΓΉΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΠΑΡΕΜΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ

...ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ ΔΊΚΤΥΑ ΠΡΟΚΛΉΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΒΑΘΜΟΝΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΑΣΦΑΛΏΝ ΣΥΧΝΟΤΉΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΘΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΈΟΝ ΥΠΌ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΉΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ."

αυτές οι εμπιστευτικές πληροφορίες που πρόκειται να δημοσιοποιήσω επιβεβαιώνουν και επιβεβαιώνουν ότι το μπλακ άουτ του Facebook, του Instagram και του Whatsaap δεν ήταν σύμπτωση,

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters