Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Εντείνεται η Επίθεση Κατά της Ηγεσίας της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford 15/3/2021
Το κυνήγι τώρα εστιάζεται στους ηγέτες των Χαζάρων μαφιόζων, όπως τα μέλη της οικογένειας των Αψβούργων και τους μπράβους τους σαν τον Κλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φασισταριού, τη Μοσάντ και άλλους, λένε οι πηγές.

Συμφωνούν επίσης ότι ο πρωτοκακουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου εκτελέστηκε για εγκλήματα πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της μαζικής επίθεσης δολοφονίας στον πυρηνικό σταθμό της Ιαπωνίας στη Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου 2011.

ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ & Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ! ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 - GREAT RESET = ΤΕΛΟΣ

Μόνο που ΟΛΑ τα Μασονικά τους Σχέδια έχουν τώρα πιά καταργηθεί!
Ως εκ τούτου, αντί για την Παγκοσμιοποίηση και την Μεγάλη/Ολική Επαναφορά, οδεύει η Ανθρωπότητα τώρα πρόσω ολοταχώς για την Οικονομική Επαναφορά, και την ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ.

Η ΓΗΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ & Η ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ!

■ ANTONY P. MUELLER - 11/18/2020

Πριν από περίπου είκοσι τετρακόσια χρόνια, ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας ήρθε με την ιδέα της οικοδόμησης του κράτους και της κοινωνίας σύμφωνα με ένα περίπλοκο σχέδιο. 

ΗΤΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2019 ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΗΜΕΙΑ.... ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....

Οι επιστήμονες βρίσκουν τρόπο μέτρησης της κβαντικής εμπλοκής στις χημικές αντιδράσεις

Ένα δίδυμο ερευνητών στο Πανεπιστήμιο Purdue τροποποίησε ένα δημοφιλές θεώρημα - που ονομάζεται ανισότητα Bell - για τον εντοπισμό της κβαντικής εμπλοκής και το εφαρμόζει στις χημικές αντιδράσεις.


Φωτο 1: Σε αυτήν την εικόνα, ένα φωτόνιο (μοβ) μεταφέρει ένα εκατομμύριο φορές την ενέργεια ενός άλλου (κίτρινο). Πιστωτική εικόνα: NASA / Sonoma State University / Aurore Simonnet.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters