Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. – MED BED ΣΤΙΣ ΗΠΑ

" ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΡΕΒΑΝΙΟΥ "" ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ:

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ

Χρησιμοποιήστε την έρευνα ή αντιμετωπίστε το σαν κόκκος αλατιού, δεν γνωρίζουμε την πηγή αυτής της είδησης. Λήφθηκε σε τρεις γλώσσες και σε πολλά σημαντικά μέρη για να μεταδοθεί η λέξη στο κοινό: «Αν ήταν αλήθεια, θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι».

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters