Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Περί του «ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΟΣ» …Η απάντηση ενός «Δασκάλου» στους Αγράμματους!

Του Θωμά Δασκάλου *
Συνεχώς ακούω τους όψιμους ανθρωπιστές να αναφέρονται στον  Ξένιο Δία,  ως επιχείρημα για την ελληνική αντίληψη περί  ανθρωπισμού και φιλοξενίας.
  ‘Όπως και στο σχετικό δελτίο τύπου κάποιας ομάδας «ευαισθητοποιημένων» στο οποίο μεταξύ των άλλων ...


αναγράφονται και τα εξής φαιδρά και ανιστόρητα. «….ο χώρος, που βρίσκεται πλησίον του Φρουρίου, σηματοδοτείται ιστορικά και συμβολικά από τη λειτουργία του πρώτου μεγάλου ιδρύματος περίθαλψης και φιλοξενίας των αδυνάτων και των αρρώστων.
asklipios-300x208Αναφερόμαστε στο περίφημο Ασκληπιείο Τρίκκης, το οποίο αποτέλεσε υπόδειγμα κέντρου περίθαλψης για τα Ασκληπιεία του τότε γνωστού κόσμου. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, σύμφωνα με κάποιες υποθέσεις, ο αρχαίος ναός, που υπήρχε στο επάνω διάζωμα του Φρουρίου, ήταν αφιερωμένος στον Ξένιο Δία.
Η φιλοσοφία των Ασκληπιείων και η αντίληψη του Ξένιου Δία, αλλά και η παράδοση φιλοξενίας και ανθρωπιάς, της πόλης και της περιοχής μας, ας μας καθοδηγήσει.»
Θα ήθελα να πληροφορήσω όλους αυτούς τους ανίδεους και ανιστόρητους, ότι απλώς παπαγαλίζουν κάτι που άκουσαν, χωρίς να γνωρίζουν ότι ό όρος «Ξενία» ή «Φιλο-Ξενία» αναφέρονταν  μόνον για Έλληνες και Μέτοικους και όχι σε Αλλοδαπούς [οι προερχόμενοι από «Άλλη- Δά, όπου Δα είναι η γη, κατά το πάτρια-δα =πατρίδα»).
Οι αλλόφυλοι, προσδιορίζονταν με τον πασίγνωστο περιφρονητικό όρο «βάρβαροι». Αλλά κι όταν ακόμη αυτοί αναφέρονται ως ξένοι, ο όρος λάμβανε και πάλι την αρνητική σημασία του βάρβαρου, του εχθρού. Εκτός από την «Ξενία» που ήταν πράξη ιερή και σεβαστή, υπήρχε και  η «Ξενηλασία».
Η απέλαση δηλαδή των ξένων εκείνων, που εισήρχοντο  στην Πόλη-Κράτος κρυφίως ή εκείνων  που έκαναν κατάχρηση της φιλοξενίας υπερβαίνοντας τον χρόνο παραμονής (τα λεγόμενα παράσιτα) ή και εκείνων που δεν σέβονταν τα ήθη της πόλεως που τους φιλοξενούσε.
Σε περίπτωση αρνήσεως, τους απομάκρυναν βιαίως, στην δε Σπάρτη ίσχυε και ειδικός νόμος περί «ξενηλασίας» (Ξενοφώντος «Λακεδαιμονίων Πολιτεία»), που προέβλεπε μέχρι και την θανατική ποινή. Ο Ηρόδοτος («Ιστορίαι – Κλειώ», 65), αναφέρει ότι οι Σπαρτιάτες ήταν «ξείνοισι ἀπρόσμικτοι».
Συνήθως ξένοι σε μία πόλη θεωρούνταν οι έμποροι, οι αγγελιοφόροι, οι επισκέπτες λόγω θρησκευτικών εορτών, αθλητικών, μουσικών και ποιητικών αγώνων, θεατρικών παραστάσεων, φιλοσοφικών συναντήσεων κλπ. ‘Ολοι τους όμως Ελληνικής καταγωγής. Υπεύθυνοι επί της υποδοχής. της φροντίδας αλλά και της αποπομπής των ξένων, ήταν οι «Πρόξενοι», εξ ου και ο θεσμός της Προξενίας.
Η αποδοχή ενός ξένου για φιλοξενία λεγόταν «εστιάν» ή «ξενίζειν» ή «ξενοδοχείν». «ξενοδόχος» ή «στεγανόμος», ή «εστιοπάμμων» . Η πρόσκληση σε γεύμα λεγόταν «επί ξενία καλείν». Το ότι ως ξένοι θεωρούντο μόνον οι Έλληνες και ότι ο Ξένιος Δίας και η Ξενία Αθηνά ήταν προστάτες μόνον Ελλήνων ξένων και όχι αλλοφύλων και αλλοδαπών, συνάγεται από πολλές αναφορές, τις οποίες αν γνώριζαν οι όψιμοι ανθρωπιστές δεν θα παπαγάλιζαν κάθε τόσο το ίδιο επιχείρημα.
Στην Οδύσσεια π.χ. ο όρος ξένος (ξείνος), απαντάται πάνω από 70 φορές  και εννοεί τον προερχόμενο (αδύναμο, ναυαγό, ταξειδιώτη) από κάποιον άλλο γνωστό ή άγνωστο ελληνικό τόπο, που  ζητά προσωρινά βοήθεια. Υπάρχουν και ακραίες αναφορές όπως στην υ ραψωδία (μτφρ.375-383) της Οδύσσειας, όταν ο Τηλέμαχος οδηγώντας στο παλάτι δύο ξένους δέχεται την εχθρότητα των μνηστήρων και μάλιστα είς εξ’ αυτών ο Θεοκλύμενος τον προτρέπει να τους βάλει σε πολύκορμο καράβι και να τους ξαποστείλει στους Σικελούς.
Το «Ω ξειν’, αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» στις Θερμοπύλες δεν απευθύνεται σε καμία περίπτωση σε αλλόφυλο ή βάρβαρο περαστικό, αλλά σε Έλληνα διαβάτη που θα σταθεί για να τιμήσει τους νεκρούς. Κάτι που επιβεβαιώνει επίσης πως φιλοξενία παρείχαν οι Έλληνες μόνο στους Έλληνες, είναι η διαμάχη μεταξύ του Σκύθη Ανάχαρση που έφτασε στην Αθήνα και ζητούσε από το Σόλωνα να τον φιλοξενήσει.
Ο Σόλων αρνήθηκε, γιατί δεν ήταν Έλληνας. Όταν όμως ο Ανάχαρσης απέδειξε πως η μητέρα του ήταν ελληνίδα, ο Σόλων υποχώρησε στην αξίωσή του (Διογ. Λαέρτιος Βίοι Φιλοσόφων Α΄101-1102). Ο ξένος της αρχαιότητας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ταυτιστεί με το σύγχρονο λαθρομετανάστη. Και κάτι σημαντικό που παραβλέπουν οι αυτοαποκαλούμενοι ανθρωπιστές.
Η φιλοξενία έστω και αν επρόκειτο και για μη Έλληνα, δεν διαρκούσε επ” αόριστον και για οποιονδήποτε. Αφορούσε μόνο προσωρινούς επισκέπτες και σε καμία περίπτωση απρόσκλητων ή κρυφίως εισερχομένους . Και όσοι Έλληνες ζητούσαν μια πιο παρατεταμένη παραμονή σε άλλη ελληνική πόλη-κράτος, ήταν υποχρεωμένοι να επιλέγουν έναν «προστάτη», δηλαδή κάποιον γηγενή εγγυητή  πληρώνοντας ειδικό φόρο, το «μετοίκιον».
Οι Έλληνες είχαν υψηλή και ιερή την έννοια της φιλοξενίας και της αλληλοβοήθειας όπως δηλώνουν και οι αντίστοιχες λέξεις «Φιλάνθρωπος» και «Φιλάδελφος» που αποτελούν σημερινούς παγκόσμιους όρους (Philanthropy, Philadelphia ), προτάσσοντας όμως τις ανάγκες σιτισμού και στέγασης των αδυνάτων και απόρων κατοίκων, την τάξη και την ασφάλεια της πόλεως. ‘
Οσο για τα Ασκληπιεία με πρώτο το δικό μας – και έχω ιστορική τεκμηρίωση περί τούτου- ήταν χώροι ιεροί, άβατοι προοριζόμενοι αποκλειστικά για την θεραπεία ασθενών και απαγορεύονταν αυστηρά η είσοδος σε οποιονδήποτε βέβηλο, που δεν είχε προηγουμένως ακολουθήσει το τελετουργικό των καθαρμών, προσφορών, θυσιών κλπ  .
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν χώροι υποδοχής κυνηγημένων, κατατρεγμένων  και πολύ περισσότερο λαθροαγνώστων. (από τον όρο λάθρα, κρυφά, τον οποίον συναντάμε στο Αγαμέμνωνα του Αισχύλου  στιχ. 1230). 10177152_698933370145288_1350078483_o
Ότι θέλουν λένε και γράφουν οι άνθρωποι, οι οποίοι ανακάλυψαν τον ανθρωπισμό μέσα από τα κομματικά κελεύσματα, θεωρώντας οποιαδήποτε άλλη άποψη, κριτική ή εναλλακτική πρόταση –ως προς την λάθος επιλογή του χώρου του Φρουρίου στην οποία επιμένω ότι ήταν ατυχέστατη-  ως ρατσιστική, σοβινιστική, «απάνθρωπη» και ψευτοδιανόηση.
Και θα ήθελα – με πρόδηλη ειρωνική διάθεση- να κάνω μία πρόταση την οποία οι «αλληλέγγυοι» είμαι σίγουρος ότι θα την βρουν λίαν ενδιαφέρουσα, και θα μπορούσαν να την εισηγηθούν προς τον εδώ Μητροπολίτη.
Στο πνεύμα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της κουλτούρας και των θρησκευτικών πεποιθήσεων των φιλοξενουμένων, τώρα που αρχίζει η Σαρακοστή και το Πάσχα να μην ηχούν οι καμπάνες των εκκλησιών -οι οποίες είναι αρκετές στους πρόποδες του φρουρίου- και οι Ιερές ακολουθίες να μην ακούγονται από τα μεγάφωνα, για να μην τους προκαλούν και τους προσβάλουν.ieronymos-xoris-stavro
Όπως έκανε και ο Αρχιεπίσκοπος σε πρόσφατη επίσκεψή του σε κέντρο υποδοχής όπου δεν κρατούσε σκήπτρο και δεν φορούσε εγκόλπιο ούτε …Σταυρό. 

*ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
είναι  Κάτοικος Τρικάλων και 
Αρχιτέκτων Μηχανικός
http://kolotoubes.blogspot.gr/2016/03/blog-post_25.html

600.000 Έλληνες μετανάστευσαν στο εξωτερικό (ΕΛΣΤΑΤ)...

Η Ελλάδα γερνάει, δέχεται εισβολή μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων εποίκων και το κυριότερο, χάνει τα παιδιά της που μεταναστεύουν μαζικά στο εξωτερικό. 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ( ΕΛΣΤΑΤ), τα τελευταία έξι χρόνια μετανάστευσαν στο εξωτερικό περισσότεροι από 600.000 Έλληνες, κυρίως,νέοι διωγμένοι από τον ευρωπαράδεισο της κρίσης, σε αναζήτηση μιας μοίρας στον ήλιο της διεθνούς αγοράς εργασίας. 
 
 Σύμφωνα πάντα με την  ΕΛΣΤΑΤ, το 2014 μετανάστευσαν 106.804 άτομα, από τους οποίου οι 14.988 ήταν ηλικίας από 20 έως 24 ετών, 18.688 μεταξύ 25 και 29 ετών και 13.974 από 30 έως 34 ετών. Το 2012 έφυγαν από τη χώρα 124.694 άτομα (24.435 μεταξύ 25 και 29 ετών και 18.583 από 30 έως 34 ετών) και την επόμενη χρονιά, το 2013, 117.094. 
 
Ο αριθμός των ανδρών μεταναστών ήταν 80.534 και των γυναικών  44.160. Το 2013 οι άνδρες ήταν 74.964 και οι γυναίκες 42.130, ενώ το 2014 εγκατέλειψαν τη χώρα 66.938 άνδρες και 39.866 γυναίκες από την Ελλάδα.
 
 
http://ideopigi.blogspot.gr/2016/03/600000.html

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ! Αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός των μεταναστών...



Η κυβέρνηση ΨΕΥΔΕΤΑΙ κι αυτό αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία της Frontex, η οποία καθημερινά καταγράφει τον αριθμό των μεταναστευτικών ροών που φθάνουν στη χώρα μας. Μόνο στους 3 τελευταίους μήνες του 2015, έφθασαν στη χώρα μας μισό εκατομμύριο πρόσφυγες, ο μεγαλύτερος αριθμός των οποίων μετακινήθηκε προς τον Βορρά.

Τα στοιχεία τα έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Frontex και φανερώνουν πως υπήρξαν 484.000 μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν στην Ελλάδα από την Τουρκία, στο διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του 2015.

Συνολικά, από τα σύνορα των κρατών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πέρασαν στο τρίμηνο αυτό 978.300 άνθρωποι. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό που έχει καταγραφεί από το 2007, όταν δηλαδή η Frontex ξεκίνησε να συλλέγει στοιχεία.

Από το συνολικό αριθμό των μεταναστών και των προσφύγων που έφθασαν στην Ελλάδα, προκύπτει πως το 46% δηλώνουν Σύριοι, ενώ το 28% Αφγανοί. Παράλληλα, παρατηρήθηκε αύξηση των εισροών στην Ισπανία από το Μαρόκο.

Μήπως λοιπόν η κυβέρνηση παίζει ύπουλα παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού; Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για τα στοιχεία του τελευταίου ΜΟΝΟ τριμήνου του 2015.

http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/61973-einai-pseftes-aftos-einai-o-pragmatikos-arithmos-ton-metanaston.html

http://kialokialo.blogspot.gr/2016/03/blog-post_14.html

Οι 3 χώρες που κανείς δεν μπορεί ΠΟΤΕ να απειλήσει, κανείς δεν μπορεί ΠΟΤΕ να εισβάλει!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Οι 3 χώρες που κανείς δεν μπορεί ΠΟΤΕ να απειλήσει, κανείς δεν μπορεί ΠΟΤΕ να εισβάλει!!!

Υπάρχουν τρεις χώρες που δεν κινδυνεύουν από καμία απειλή, ούτε από κάποια πιθανή εισβολή.
Αυτό γιατί διαθέτουν έναν πολύ καλά εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο στρατό, ενώ διαθέτουν και μια γεωγραφική θέση που τις οχυρώνει.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα Quora, που προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγραφή, οι χώρες είναι η Ελβετία, η Νέα Ζηλανδία και η Ρωσία.

Αναλυτικά, η Ελβετία θεωρείται απροσπέλαστη, καθώς διαθέτει ένα πολύ δύσβατο έδαφος, μια και οι οροσειρές που την περιβάλλουν την προστατεύουν από κάθε εξωτερική απειλή.

Επειδή, η κυβέρνηση της χώρας γνωρίζει καλά ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό στην άμυνά της, φροντίζει να το αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και από τον 19ο αιώνα έχει υιοθετήσει το σχέδιο «Εθνικό Οχυρό».

Το, συγκεκριμένο, σχέδιο περιλαμβάνει την οχύρωση των Άλπεων με τη δημιουργία υποδομών, όπως γέφυρες, τούνελ και δρόμους, που μπορούν να καταστραφούν ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση μιας εισβολής, διακόπτοντας την πορεία των εχθρών.

Μπορεί η χώρα να διαθέτει μόλις 15.000 μάχιμους στρατιώτες, αριθμός που μοιάζει ασήμαντος, ωστόσο θα μπορούσε εύκολα να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε περίπτωση εισβολής.

Η δεύτερη καλύτερα οχυρωμένη χώρα είναι η Νέα Ζηλανδία. Η χώρα είναι εκ των τις πιο δύσκολα προσβάσιμων για τις εχθρικές στρατιωτικές δυνάμεις. Το νησί, που μοιάζει απομονωμένο, διαθέτει μεγάλα λιμάνια, ωστόσο είναι καλά οχυρωμένο από την ίδια τη φύση.

Η Νέα Ζηλανδία περιβάλλεται από Ωκεανό, γεγονός που αποθαρρύνει τους επίδοξους εισβολείς, μιας και μια τέτοια επιχείρηση θα ήταν πολυδάπανη και οι πιθανότητες αποτυχία πολύ υψηλές.

Η τρίτη – απροσπέλαστη χώρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Ρωσία, η ιστορία της οποίας έχει δείξει πως μια εισβολή έχει μεγαλύτερες πιθανότητες αποτυχίας παρά επιτυχίας. Τόσο ο Ναπολέοντας, όσο και ο Χίτλερ δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τη Ρωσία, παρά τη δύναμη που είχαν.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της χώρας είναι η μορφολογία του εδάφους, το ψυχρό κλίμα και, φυσικά, η στρατιωτική δύναμη.

Παράλληλα, η χώρα διαθέτει μια αχανή έκταση, με αποτέλεσμα κανένας στρατός, όσο μεγάλος και αν είναι να μην μπορεί να καταλάβει και να ελέγξει όλο το έδαφος της.

Στον αντίποδα, οι χώρες στις οποίες η εισβολή θεωρείται παιχνιδάκι είναι η Λιβερία, της οποίας η οικονομική και στρατιωτική δύναμη δεν της επιτρέπουν να οχυρωθεί και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον εχθρό.

Ακολουθεί η Ζιμπάμπουε, η οποία για τους ίδιους λόγους δεν θα μπορούσε να αντιταχθεί σε μια εισβολή.
Η τρίτη πιο εύκολη χώρα για να εισβάλει κανείς είναι το Αφγανιστάν, το οποίο αφενός δεν διαθέτει ισχυρή στρατιωτική και οικονομική δύναμη και αφετέρου έχει εμπλακεί για σειρά δεκαετιών σε πόλεμο, χωρίς να καταφέρει ποτέ να ορθοποδήσει και να ελέγξει της πηγές πλούτου.


πηγη
http://edo-ola-edo.blogspot.gr/2016/03/3.html

Οι Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας Έχασαν «τα Αυγά και τα Πασχάλια» – Τους κάνουν Πλάκα οι Τρομοκράτες ή ο Ερντογάν Χάνει τον Έλεγχο …

οι μυστικές υπηρεσίες της τουρκίας

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Νέα τρομοκρατική επίθεση υπέστη η Τουρκία στο κέντρο της πρωτεύουσας της, που στοίχισε τη ζωή περίπου 40 μέχρι τώρα αθώων θυμάτων, που απλά έτυχε να είναι εκεί. Όμως αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι οι πολυδιαφημισμένες μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας δεδομένου ότι είχαν πληροφορίες για το χτύπημα, είτε δεν φαίνονται ικανές να τις αξιοποιήσουν και να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες, που κυριολεκτικά γίνονται κάτω από τη μύτη τους, εμφανίζοντας μεγάλες αδυναμίες είτε φαίνεται να μην αξιοποιούν εσκεμμένα τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεση τους για λόγους εσωτερικούς ή πολιτικούς και στις δύο περιπτώσεις βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τουρκικό κράτος που η βία και ο φόβος καθορίζει τις εξελίξεις οδηγώντας το σε συνεχόμενη αποσταθεροποίηση.

Έτσι, έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έγινε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, έξω από τον πιο πολυσύχναστο σταθμό του μετρό, μπροστά σε στάση λεωφορείων, κοντά στο Güvenpark στην περιοχή Κιζιλάι. Η πλατεία του Κιζιλάι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και από εκεί περνούν πολλές γραμμές λεωφορείων, ενώ υπάρχει και σταθμός του μετρό. Το σημείο της έκρηξης βρίσκεται κοντά στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Εσωτερικών. Η έκρηξη προήλθε από αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά, το οποίο βρισκόταν δίπλα σε στάσεις λεωφορείων. Η νέα ισχυρή έκρηξη έχει μέχρι στιγμής τραγικό απολογισμό τουλάχιστον 40 νεκρούς και 120 τραυματίες, εκ των οποίων οι 15 νοσηλεύονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Περίεργα όμως πράγματα έχουν να κάνουν με το ποιος γνώριζε τι, αφού η αρχική πληροφόρηση ανέφερε πως οι ΗΠΑ ήταν ενήμερες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην «καρδιά» της Τουρκίας. Πλέον, μία ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα αλλάζει τα δεδομένα, αφού αναφέρει ξεκάθαρα πως ναι μεν γνώριζε, αλλά το έμαθε από την ίδια την Τουρκία !!!!!!

Στην πρώτη ανακοίνωση που υπάρχει στο site της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα, η οποία έχει ημερομηνία 11 Μαρτίου 2016 (δηλαδή πριν το χτύπημα), αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η αμερικανική πρεσβεία πληροφορεί τους αμερικανούς πολίτες πως υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με πιθανό τρομοκρατικό σχέδιο εναντίον κτιρίων της τουρκικής κυβέρνησης κοντά στην περιοχή Bahcelievler στην Άγκυρα. Οι αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν την περιοχή. Συμβουλεύουμε τους αμερικανούς πολίτες παραμείνουν ασφαλείς, να είναι σε ετοιμότητα για ό, τι συμβαίνει κοντά τους, να παρακολουθούν τοπικά μέσα ενημέρωσης και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών».

Υπάρχει όμως και μία δεύτερη ανακοίνωση, με ημερομηνία 13 Μαρτίου 2016, η οποία επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την προέλευση των πληροφοριών. Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Σχετικά με τα ερωτηματικά των τουρκικών μέσων ενημέρωσης για την προειδοποίηση της αμερικανικής πρεσβείας στους αμερικανούς πολίτες της Άγκυρας, αυτά είναι τα δεδομένα: Την περασμένη εβδομάδα, η αμερικανική πρεσβεία αντιλήφθηκε μία απειλή μέσω μίας προειδοποίησης της τουρκικής κυβέρνησης στα social media. Αφού επιβεβαιώθηκε η προειδοποίηση με τις τουρκικές αρχές, η πρεσβεία έδωσε την ειδοποίηση σε όλους τους αμερικανούς πολίτες στην Άγκυρα, τόσο κυβερνητικούς εργαζομένους όσο και πολίτες και στους τούρκους υπαλλήλους της αμερικανικής πρεσβείας, όπως κάνουμε συστηματικά όταν μαθαίνουμε πληροφορίας για απειλές από την τουρκική κυβέρνηση».

Θεωρούμε, όπως και να έχουν τα πράγματα στην υπόθεση, ότι υπάρχουν αρκετές σκιές, με την διαχείριση και αξιοποίηση των πληροφοριών. Οι περίφημες μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας είτε έχουν αποδυναμωθεί με τις διώξεις Ερντογάν και αιφνιδιάζονται είτε ενδεχομένως να πολεμούν από μέσα το καθεστώς. Σε κάθε περίπτωση η βία θα είναι σε πρώτο πλάνο, τουλάχιστον όσο ο Ερντογάν θα ελέγχει τα πράγματα σ την Τουρκία.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος

Στρατηγικός Αναλυτής

Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειο

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ-ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ «ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ». του Λεωνίδα Μπλαβέρη

pipinos.03

Το «υποβρύχιο-φάντασμα», «The Ghost Submarine», όπως ονόμασαν οι ΝΑΤΟϊκοί επιτελείς, το υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» (S-121), Type-214AIP, κλάσεως «Παπανικολής», που συμμετείχε με επιτυχία στη μεγάλη Συμμαχική άσκηση υποβρυχίων με την επωνυμία «Dynamic Manta 2016″, επέστρεψε πριν λίγες μέρες στη βάση του στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος, και ήδη οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίστηκαν «μοιράζονται» και στους υπολοίπους, όπως γίνεται πάντα.
Αυτό που εντυπωσίασε τους ξένους, και τους έκανε να δώσουν στο ελληνικό υποβρύχιο τον προαναφερθέντα τιμητικό (επί υποβρυχίων) χαρακτηρισμό, ήταν το . «ξύλο» που έδωσε σε ένα υπερσύγχρονο βρετανικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο (κατασκευής του 2012!) το οποίο προσέβαλε ΔΥΟ φορές με εικονικές επιθέσεις και εξαπέλυσε βολή τορπίλλης εναντίον του ισάριθμες φορές, χωρίς να γίνει.αντιληπτό από τους Βρετανούς συναδέλφους τους!

«Έστρωσαν χαρακτήρα» οι Βρετανοί υποβρύχιοι, όπως μας έλεγε χαρακτηριστικώς και χρησιμοποιώντας ευγενικά λόγια Έλληνας «υποβρυχιάς», και αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι στην απενημέρωση (debriefing) της ασκήσεως, που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της στη Σικελία, καταχειροκρότησαν τον κυβερνήτη του υποβρυχίου «ΠΙΠΙΝΟΣ», τον Πλωρτάρχη Νικόλαο Μαμουνά ΠΝ, μέσα στην σύσκεψη και παρουσία ΟΛΩΝ των ναυάρχων και Διοικητών.
Να σημειωθεί ότι στην άσκηση συμμετέχουν επίσης με πλοία επιφανείας, υποβρύχια και εναέρια μέσα η Ιταλία, η Ισπανία, η Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Τουρκία κι η Γαλλία και σκοπός της ήταν «η προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της συνδυασμένης δράσης μεταξύ υποβρυχίων, εναέριων μέσων και μονάδων επιφανείας, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις», όπως σημείωναν πηγές του ΓΕΝ.

Συγχαρητήρια στον κυβερνήτη και στο πλήρωμα του υποβρυχίου «ΠΙΠΙΝΟΣ» για την εντυπωσιακή τους παρουσία και συμμετοχή στην Συμμαχική άσκηση, αντάξια της Ιστορίας και των Παραδόσεων του Πολεμικού μας Ναυτικού και της ιστορικής Διοικήσεως Υποβρυχίων του Στόλου!
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ!

Λ.Σ.Μ..

του Λεωνίδα Μπλαβέρη


http://skeftomasteellhnika.com

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΟ - ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΑΘΗΝΑ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
 
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΕ

ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ : 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ «πανάγαθο και ακάθαρτο φώς». 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΟΡΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ…..

«ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ……»

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ «ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΦΩΤΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ «ώς πανάγαθου και ακάθαρτου» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΞΥΜΟΡΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ. 

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΦΩΣ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΨΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΔΩΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. 

ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. 

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ Η΄ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΣΥ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ (ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ. 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΗΡΞΕ ΩΣ ΔΡΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΤ΄ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ΄ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ. ΑΥΤΗ Η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ ΕΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΤΗΤΗ. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ. ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Η΄ ΚΑΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΝΕΒΗ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ. 

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΣΑΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΟ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ. ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. 

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΝΑ ΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ; Η΄ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ – Η ΓΗ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΩΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. 

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.».

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ:
«..έν αντιθέσει μην τολμήσετε να έλθετε προς λήψιν αντιδώρου, διότι είμαστε υποχρεωμένοι να σας αποπέμψομεν». 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΕ ΑΠΟΠΕΜΠΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 

Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΕ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ Η΄ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΦΡΟΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΣ ΦΡΟΝΗΣΗΣ. 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ. 
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.»

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
http://esyneapolews.blogspot.gr/2016/03/blog-post_14.html

Χάος στην Τουρκία. Μία εκ των βομβιστών στην Άγκυρα ήταν γυναίκα μέλος του ΡΚΚ

TOPSHOT - Police, firefighters and emergency services work at the site of a blast in Ankara on March 13, 2016. 
A suicide car bomb ripped through a busy square in central Ankara on March 13, killing at least 27 people and wounding 75, officials said, the latest in a spate of deadly attacks to hit Turkey. The blast in Kizilay square is the second major attack in the heart of the Turkish capital in less than a month, after a suicide car bombing on February 17 targeting the military that killed 29 people, claimed by a dissident faction of the outlawed Kurdistan Workers' Party (PKK).
 / AFP PHOTO / ADEM ALTAN

Τραγωδία δίχως τέλος για τον τουρκικό λαό ο οποίος δέχεται τα αποτελέσματα των πολιτικών του Τούρκου Προέδρου , ο οποίος έχει μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο «ναρκοπέδιο».

Η χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας «πήρε την ζωή» δεκάδων ανυποψίαστων πολιτών , οι οποίοι ευρισκόντουσαν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Οι τουρκικές αρχές ασφαλείας αναφέρουν ότι αναγνωρίστηκε μια γυναίκα μέλος του PKK , η οποία συμμετείχε μαζί με τους δράστες της μεγάλης ς βομβιστικής επίθεσης που σκότωσε 37 ανθρώπους στην τουρκική πρωτεύουσα, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο.

Η επίθεση, η οποία τίναξε στον αέρα ένα γεμάτο από κόσμο συγκοινωνιακό κόμβο, πραγματοποιήθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κτίριο της Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Εσωτερικών την Κυριακή το βράδυ, ήταν η δεύτερη τέτοιας εμβέλειας βομβιστική επίθεση στην «καρδιά» της τουρκικής κυβέρνησης σε λιγότερο από ένα μήνα.

Αποδεικτικά στοιχεία των τουρκικών αρχών αναφέρουν την παρουσία μιας γυναίκας ως μία εκ των βομβιστών (με το όνομα Seher Cagla Demir), η οποία ήταν μέλος του ΡΚΚ που προσχώρησε το 2013, αναφέρουν αξιωματούχοι ασφαλείας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.Η γυναίκα γεννήθηκε το 1992 στην πόλη Καρς.

Η τουρκική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι αναμένει μετά από έρευνα να προσδιορίσει επίσημα την οργάνωση που ευρίσκεται πίσω από την επίθεση, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι πίσω από όλα αυτά είναι το ΡΚΚ.

Η οργάνωση « τα γεράκια του Κουρδιστάν» είχε αναλάβει την ευθύνη για την προηγούμενη βομβιστική επίθεση, μόλις λίγα τετράγωνα μακριά, στις 17 Φεβρουαρίου 2016.

Η οργάνωση « τα γεράκια του Κουρδιστάν» λέγεται ότι έχει διχάσει τους Κούρδους του PKK, αν και Τούρκοι ειδικοί λένε ότι οι δύο οργανώσεις είναι στενά συνδεδεμένες.

Μετά την επίθεση, Τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν στρατόπεδα που ανήκουν στο PKK στο βόρειο Ιράκ νωρίς τη Δευτέρα, ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.
Τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη της Κυριακής, είπε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας 71 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Από αυτούς, 15 είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στο άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο ( Η αρχή του τέλους. Συγκλονίζεται η Τουρκία από ισχυρές εκρήξεις βομβών με εκατόμβη θυμάτων) , αναφέραμε χθες ότι μετά την χθεσινή επίθεση έχουμε και επίσημα την αρχή του τέλους του τουρκικού κράτους , σε συνδυασμό με τα σχέδια ΗΠΑ, Ρωσίας , Ισραήλ για το Κουρδιστάν.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

ΟΧΙ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΑΚΙΑ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΛΟΧΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ !!!!!!!!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ AYTOΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ !!!βίντεο) 12/3/2900

ΣΩΡΡΑΣΣΣ1111111111 

 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=21475

ΦΕΚ 1 & 2/1833. ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ

ΦΕΚ Νο 2 1833

Δημος Σελιανιτης ΦΕΚ Νο 2 του 1833
ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ… ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ… ΡΑΓΙΑΔΕΣ… ΡΑΓΙΑΔΕΣ… ΔΟΥΛΟΙ… ΣΚΛΑΒΟΙ… ΜΕ ΔΥΟ ΦΕΚ…
12806218_1709314879355435_1259368858298720756_n
10421539_1709316216021968_8913650876951562211_n



ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ 1

………………………………….
……………………………………
ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ‘ΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 … ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕ ΤΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΑΞΕ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΙΘΑΓΕΝΗ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ
[ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ Η ΛΕΥΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΦΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ]
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
……………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=21479

Hurriyet: 3 εκατ. μετανάστες έτοιμοι να περάσουν στην Ελλάδα!

Hurriyet: 3 εκατ. μετανάστες έτοιμοι να περάσουν στην Ελλάδα!
Δεκάδες χιλιάδες οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που συνωστίζονται στη τουρκική χερσόνησο της Ερυθραίας, απέναντι από τη Χίο, ψάχνοντας τρόπο αγωνιωδώς να περάσουν στα ελληνικά νησιά. Όπως γράφει σήμερα Κυριακή η Χουριέτ, ο επίσημος αριθμός των καταγεγραμμένων Σύρων σε όλη την Τουρκία ανέρχεται στα 2.587.000 και μαζί με τους Αφγανούς, Ιρακινούς και Πακιστανούς ο αριθμός αυτός φτάνει τα τρία εκατομμύρια.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι, λοιπόν, οι Σύροι, που συνωστίζονται στα παλιά σπίτια της συνοικίας του Μπασμανέ. Πολλοί και οι μετανάστες, Αφγανοί και Πακιστανοί οι περισσότεροι, που ζουν στα παράλια του Τσεσμέ, αυτοί σε παλιά εγκαταλειμμένα συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και ξενοδοχεία.
Όλοι τους περιμένουν τη στιγμή που ο μεταφορέας θα τους ανάψει το πράσινο φως της μετακίνησής τους στα ελληνικά νησιά. Όλοι ξέρουν πως μετά το πέρασμα ο δρόμος για τη Γερμανία είναι ανοικτός. Κι η Γερμανία για αυτούς τους ανθρώπους είναι κάτι σαν τον παράδεισο των μουσουλμάνων με τα ουρί. Παράδεισος με επίδομα 1.000 ευρώ ο καθένας, ακόμα και για κάθε νεογέννητο παιδί… Και… σπίτι δωρεάν, και άλλα πολλά που έντεχνα οι μεταφορείς τούς λένε πως θα βρουν αμέσως μετά το πέρασμα, σε μια διαδικασία λίγων μόλις ημερών μέχρι να πάνε στη Γερμανία. Μια μέρα στη Χίο ή στη Μυτιλήνη, άλλο λίγο, μια δυο μέρες στην Αθήνα και μετά πέρασμα με τραίνο στη Γερμανία.
Σαν τους δείχνεις στο κινητό φωτογραφίες από την κατάσταση στην Ελλάδα ή στην Ειδομένη απαντάνε πως όχι δεν είναι έτσι. Σε βλέπουν και περίεργα. Αυτούς, ο άνθρωπος τους, ο μεταφορέας που εμπιστεύονται και είναι εξαρτημένοι από αυτόν, τους είπε πως όλα είναι εύκολα μετά το ταξίδι. Εξάλλου τόσα λεφτά έχουν δώσει ήδη…
Ο μεταφορέας των προσφύγων, Τούρκος ή ομοεθνής τους που συνεργάζεται με τους αόρατους μεγαλοδουλεμπόρους, είναι κάτι ανάμεσα στον προ 30 ετών πλασιέ βιβλίων και το «βαποράκι» ναρκωτικών. Από σπίτι σε σπίτι, από μαγαζί σε μαγαζί, από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο κι από αλάνα σε αλάνα. Κάθε μέρα περνάν «πουλώντας» ταξίδια στη γη της επαγγελίας. Για πολλούς έχουν ανοίξει και καρτέλα. Πληρώνονται έναντι των ταξιδιών τους σε δόσεις. Πέντε-δέκα ευρώ την εβδομάδα μέχρι να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό.
Οι παλιές μέρες με τους Σύρους, κυρίως, πρόσφυγες με τα πολλά λεφτά είναι παρελθόν. Στην πλειοψπλειονότητά τους οι άνθρωποι που περιμένουν να περάσουν είναι φτωχοί φυγάδες του πολέμου ή της ανέχειας. Άνθρωποι που θέλουν απλά να ζήσουν καλύτερα.
Δουλεύουν, οι περισσότεροι μαζεύουν χαρτί και μέταλλο από τα σκουπίδια και τα πουλάν σε εταιρείες ανακύκλωσης. Κι ότι κερδίζουν το ακουμπάνε στον μεταφορέα. Εξαρτημένοι από τον μεταφορέα δεν μπορούν και δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το όνειρο τους σταματά σε έναν λασπότοπο στην Ειδομένη, στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.


Πηγή: Hurriyet: 3 εκατ. μετανάστες έτοιμοι να περάσουν στην Ελλάδα! | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/256286/hurriyet-3-ekat-metanastes-etoimoi-na-perasoyn-stin-ellada#ixzz42okF1KB2
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2016/03/hurriyet-3.html

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

21
ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!!!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;;;;;;;;;;; ΖΕΙΤΕ ;;;;;;;;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;;;;;

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΘΑ ΤΑ «ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» … «ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» !!! ΦΥΓΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΡΟΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
21
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ;;;;;;;;;;; ΡΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;;; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ;;;;

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ;;;; ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ … ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ !!!! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ … «ΣΩΣΕΙ» ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΣΑΣ !!!

Με απόφαση Αλεξιάδη δημιουργείται λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος για τους πρόσφυγες

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΌΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;;;;;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: «Μας ζητάνε σπίτια, ξενοδοχεία και πάσης φύσεως κατάλυμα, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης…» , ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ σημερινός πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , είχε πει το 2009: «Εγώ θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα , για να ζήσουν μαζί μας…»

33

Μια ακόμα απόφαση προδοσίας, της Κεντρικής Κυβέρνησης, ενεργούσης κατ’ εντολήν των «Εταίρων» και δανειστών μας, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της έκτακτης και επείγουσας ανάγκης στέγασης των μεταναστών και προσφύγων, επιτράπηκε και θεσμοθετήθηκε προ πολλού (Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006),

η δωρεάν παραχώρηση στους μετανάστες, δικαιώματος κυριότητας και χρήσης ακινήτων, ιδιοκτησίας του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών ακινήτων που έχουν περιέλθει εκ κατασχέσεως στην ιδιοκτησία του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Τραπεζών).

Καταλάβατε Συνέλληνες πόσο καλά είναι οργανωμένη η Συμμορία που ενεργεί μέσα στη χώρα μας;
Καταλάβατε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο;
Καταλάβατε ότι εάν δεν ενεργοποιηθείτε, τα πάντα θα χαθούν;

Μόνο Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή των δεδομένων

Μόνο εάν το αποφασίσουμε, νε εργαστούμε ΟΜΟΝΟΑ σαν μια ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ

beteranizhta

http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/03/blog-post_707.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μακελειό στην Άγκυρα: Πάνω απο 33 οι νεκροί και πάνω απο 161 τραυματίες - Δείτε την λίστα - Συσκότιση στα ΜΜΕ επέβαλε ο Ρ.Τ.Ερντογάν- Δείτε βίντεο και εικόνες

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ. Εκρήξεις σημειώθηκαν σε πάρκο στο κέντρο της Αγκυρας δήλωσε αξιωματικός των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς και πάνω απο 160 τραυματίες...
Oι τουρκικές αρχές έθεσαν περιορισμούς στην επικοινωνία ενώ έχουν επιβάλλει "συσκότιση" στα τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με τις απώλειες.
Παγιδευμένο αυτοκίνητο φέρεται να συγκρούστηκε με λεωφορείο σε μια περιοχή που βρίσκονται δέκα στάσεις λεωφορείων ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί αμέσως μετά την σύγκρουση.
Oι εκρήξεις έγιναν κοντά στο Υπουργείο Παιδείας, στην περιοχή Kizilay στην κεντρική Άγκυρα στο Güvenpark.
Οχήματα έχουν παραδοθεί στις φλόγες.
Πηγές των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσαν ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη στο κέντρο της Άγκυρας.
Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μεταδίδει ότι υπάρχουν «πολλοί νεκροί» από την έκρηξη στην Άγκυρα.
Η περιοχή έχει εκκενωθεί.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ δύο ημέρες πριν είχε προειδοποιήσει για κτυπήματα στην καρδία της Τουρκίας...
 
 
 
Ankara Kızılay explosion occurred.  The explosion of the city's busiest area ...
 
https://pbs.twimg.com/media/CdcVVIWWAAAWIZa.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CdcVXdbXEAAIejd.jpg
 Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την φρικτή έκρηξη:
ankara3ankaraankara2





 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/03/33-161.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters