Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΙΘΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ¨ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗΣ¨ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ¨ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.

                ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑΥΤΟ,  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

          Η F.E.M.A. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ? Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΕΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ!
          ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΠ΄ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ???

          ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ( ΣΥΡΙΑ, ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ, ΑΝΤΕΝ) ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΝΩ ΗΔΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (Η.Π.Α –ΙΣΡΑΗΛ – ΝΑΤΟ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Ο.Η.Ε.) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΑΛΥΝΟΥΝ.

         Ο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ¨ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΗΚΕ¨ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.

          ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 1-1-2013 ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

         ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ, ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ¨ΔΗΘΕΝ¨ ΝΕΕΣ ΒΙΒΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

         ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΥΨΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟ-ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΑΝΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!

         ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΣΩΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΣ ΑΫΛΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΣΟΦΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΛΗ.

           Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΜΕ ΑΡΡΗΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙ ΓΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΡΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΑΠΟΛΛΩΝΑ).



Υ.Γ.: ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

       ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ      ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ          ΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…ΜΠΟΡΕΙΣ.




http://diogeneis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_19.html

http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_1006.html

Η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία ζεσταίνει τις μηχανές της και ειναι έτοιμη να κατακτήσει τον Κόσμο

Μέσα στο 2014 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς αυτοκινήτων «PONY», με στόχο να κατακτήσει μερίδιο όχι μόνο της ελληνικής αγοράς, αλλά και χωρών της Αφρικής, της Ασίας και της Νότιας Αμερικής που ήδη έχουν επιδείξει ενδιαφέρον λόγω των ανθεκτικών χαρακτηριστικών του και βέβαια της χαμηλής τιμής του. Μερικές απο τις χώρες αυτές είναι η Αίγυπτος, η Κένυα, το Μαρόκο, η Αιθιοπία, η Αγκόλα, η Βραζιλία, και η Αργεντινή.

Αιτία και αφορμή η κρίση που οδηγεί στα αζήτητα τα πολυτελή αυτοκίνητα και κάνει τους Έλληνες να αναζητήσουν φθηνές και δοκιμασμένες λύσεις. Έτσι, σχεδόν 30 χρόνια μετά, το θρυλικό ελληνικής κατασκευής αυτοκίνητο ετοιμάζεται να ετοιμάζεται να βγει και πάλι στους δρόμους, επιβεβαιώνοντας τον «λαϊκό» του χαρακτήρα, όπως το είχε πετύχει από το 1974 έως το 1982, τότε που το «ελληνικό αυτοκίνητο» δεν ήταν ανέκδοτο.

Η εταιρεία NAMCO βρίσκεται στη φάση υλοποίησης μιας νέας επένδυσης στην Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, για την παραγωγή ενός νέου μοντέλου Stalion 4X4 καθώς και του CITY STAR ενός πρωτοποριακού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, για την πόλη και όχι μόνο. «Θέλουμε να προσφέρουμε στους Έλληνες, και όχι μόνο, αυτοκίνητα απλά, μικρά, ορθολογικά, αντιρρυπαντικά και πάνω απ΄ όλα φτηνά. Η NAMCO έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή στα ειδικά αυτοκίνητα τύπου «PONY», που ίσως να μην ικανοποιούν και ενδιαφέρουν τα εξευγενισμένα γούστα του lifestyle και τις ειδικές αξιώσεις των Dundee αγοραστών, όμως αναμφίβολα ενδιαφέρουν την παραγωγική και σίγουρα όχι την παρασιτική μάζα των αναδυόμενων χωρών, τη μόνη που στηρίζει την πραγματική οικονομία» λέει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο κ.Πέτρος Τζανέτος Κοντογούρης, πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για το νέο ξεκίνημα του θρυλικού «PONY», σημειώνοντας με νόημα :

«Η Ελλάδα, ισχυρίζονται ορισμένοι καθηγητάδες και πάρα πολλοί μανδαρίνοι, δεν είναι σε θέση να παράγει αυτοκίνητα αλλά ούτε ποδήλατα. Όμως η General Motors, πού ήταν σε θέση να παράγει χιλιάδες οχήματα, πτώχευσε και εισέπραξε 70 δις δολάρια από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ. Το ίδιο συνέβη με σχεδόν όλες τις «μεγάλες» αυτοκινητοβιομηχανίες, που πλέον ξεπουλούν όσο - όσο τα μεγαλόπνοα εργοστάσια που είχαν κατασκευάσει. Άποψή μου είναι πως η χώρα μας, δεν μπορεί να επιβιώνει μόνο από τη ναυτιλία και τον τουρισμό. Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει αιώνια από τα δημιουργικά μυαλά και τη δραστηριότητα όλων των κλάδων όλων των Ελλήνων και ιδιαίτερα των ταλαντούχων νέων της. Αυτό προσπαθούμε και εμείς στη NAMCO, στηρίζοντας κάθε νέα καινοτομία και τεχνολογία, κάνοντας πράξη και τη λεγόμενη «πράσινη ανάπτυξη» με τα χαμηλής ρύπανσης οχήματα «PONY» αλλά και με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης» κατέληξε ο κ. Κοντογούρης.

Σε σχέση με το παρελθόν, που η πολιτεία αποθάρρυνε ουσιαστικά με τις ενέργειες της, την ανάπτυξη ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σήμερα και λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης η εικόνα φαίνεται να αλλάζει. Όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σωκράτης Ξυνίδης, το υπουργείο θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην επανενεργοποίηση της εταιρείας NAMCO σε παραγωγική βάση, ενώ εμφανίστηκε θετικός στη δημιουργία ομάδας δράσης υπαλλήλων των υπουργείων Μεταφορών και Ανάπτυξης προκειμένου να εξετάσουν την ουσιαστική στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας πάσης φύσεως οχημάτων, όπως ζήτησε στη βουλή ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ.Κώστας Αϊβαλιώτης,


Πολέμησαν την επιτυχία του


Από το 1974 έως το 1982, οπότε και η μονάδα της NAMCO, έβαλε λουκέτο, πουλήθηκαν περισσότερα από 18.000 οχήματα, πετυχαίνοντας την ημερήσια παραγωγή 8 με 10 αυτοκινήτων την ημέρα, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Το «PONY» είχε καταφέρει να γίνει μανία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των αγοραστών, επειδή ήταν εύχρηστο, είχε προσιτή τιμή και το κυριότερο ήταν αυτοκίνητο «Made in Greece» που ενθουσίαζε τους Έλληνες. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αυτοκίνητα «PONY» είχαν προμηθευτεί για τις ανάγκες γενικής επιστασίας οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, καθώς και οι ΔΕΚΟ όπως ο ΟΤΕ και τα ΕΛΤΑ.

Τα αυτοκίνητο ήταν περιζήτητα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ακόμη 14 χώρες, καθιστώντας το «PONY» συνώνυμο της ελληνικής παραγωγής. Η εμπορική επιτυχία της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, γρήγορα θορύβησε τους πολυεθνικούς κολοσσούς και τους εγχώριους υποστηρικτές τους, που επεδίωξαν να την πλήξουν, πετυχαίνοντας τελικά να σταματήσουν την παραγωγή του «PONY».

Δεν ήταν μόνο αξιωματούχοι των τότε κυβερνήσεων, που εφεύρισκαν διάφορα προσκόμματα για να κάμψουν την άνοδο της NAMCO, ήταν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε αυτήν. που καθοδηγούμενοι από τους συνδικαλιστές τους, απείχαν για 120 μέρες από την εργασία τους, διεκδικώντας αυξήσεις 35% και επιπλέον άδεια διακοπών, με αποτέλεσμα να κατεβάσει ρολά το εργοστάσιο και να μπει άδοξο τέλος στο πετυχημένο εγχείρημα.


πηγή
 
http://www.ramnousia.com/2012/08/blog-post_9274.html#.UDD9NpHFA40

Μπορούμε να τραφούμε (κατά 91,5 %) μόνοι μας...

Διαβάστε στοιχεία μελέτης της ΠΑΣΕΓΕΣ "Αυτάρκεια Αγροτικών Διατροφικών
Προϊόντων" (Αύγουστος 2012).
Η έκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ καταρρίπτει µια για πάντα το µύθο ότι δεν παράγουµε τίποτα και την τροµοκρατία πως, αν χρεοκοπήσουµε, θα πεινάσουµε...
Κατηγορηµατικά διαψεύδει τη διαδεδοµένη στερεότυπη άποψη ότι η χώρα µας «δεν παράγει τίποτα» η νέα έκθεση της Πανελλήνιας Συνοµοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών .

Σχεδόν σταθερή παραμένει η αυτάρκεια αγροτικών – διατροφικών προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής για το έτος 2011, σε σχέση με τη προηγούμενη δημοσίευση της ΠΑΣΕΓΕΣ για το έτος 2010.

Ειδικότερα σε ένα σύνολο 41 βασικών αγροτικών – διατροφικών προϊόντων που παρακολουθεί συστηματικά η ΠΑΣΕΓΕΣ,

το ποσοστό αυτάρκειας του έτους 2011 μειώθηκε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες, ανερχόμενη στο επίπεδο του 91,5% περίπου.
Το ποσοστό αυτάρκειας στη φυτική παραγωγή ανέρχεται, κατά μέσο όρο, στο 96% περίπου, μειωμένη κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2010, αλλά διαφοροποιείται μεταξύ επιμέρους κατηγοριών προϊόντων. Οι επιμέρους κατηγορίες οι οποίες αύξησαν το ποσοστό τους σε σχέση με το προηγούμενο έτος είναι η κατηγορία των εσπεριδοειδών, των οσπρίων και των ελαιοκομικών προϊόντων.

Διαβάστε ολόκληρη τη μελέτη
PASEGES Autarkeia Agrotikon Diatrofikon Proionton Augoustos 2012
exomatiakaivlepo
http://www.katohika.gr/2012/08/915.html

Το έγκλημα και οι δολοφόνοι της Ελλάδας

Της Μαρίας Γιαχνάκη
Πολλές φορές σίγουρα αναρωτηθήκαμε ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Ποιες είναι οι αγορές, τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα. Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι των εγκληματιών μπήκαν αι ντόπιοι ανθέλληνες με...

αποτέλεσμα να κρύβουν συστηματικά την αλήθεια και τους δολοφόνους του έθνους.


Της Μαρίας Γιαχνάκη


Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα δέχθηκε μια ισχυρή επίθεση και το σχέδιο της επίθεσης είχε στόχο μια οικονομική κρίση που θα έφερνε τα πάνω κάτω στην χώρα με αποτέλεσμα την αποδυνάμωσή της και την πλήρη κατάκτησή της σε όλα τα επίπεδα από τους ξένους.


Βεβαίως από αυτήν την κρίση κάποιοι θα ήταν οι κερδισμένοι και δυστυχώς όχι μόνο ξένοι. Κάποιοι Δούρειοι Ίπποι που ήταν σε θέσεις κλειδιά διευκόλυναν την εφαρμογή του σχεδίου.


Όσο καιρό μάλιστα ο Ελληνικός λαός δέχεται την καταστροφική αυτή επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Έλληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Οι γειτονικές όμως χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!


Δυστυχώς έγκριτοι συνάδελφοι συνεχίζουν να ονομάζουν γενικά κι αόριστα τους εχθρούς αυτούς ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!


Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον … «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι … ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!


Στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!


Θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ηπειρο δεν κουνήθηκε φύλο!!!

Ποιοι είναι αυτοί όμως και γιατί δεν υπήρξε αντίδραση ;


Η κρίση που θα δημιουργούσαν χρειαζόταν τα εργαλεία για να πραγματοποιηθεί και αυτά ήταν τα CDS.


CDS - Ασφάλιστρα κινδύνου


Εξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε … εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ευρώπη ! Επιλογή; Τα «κράτη-γουρούνια» (PIGS, από τα αρχικά των λέξεων, Portugal Ireland, Greek, Spain) είχαν προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις» με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος, η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη! Ποια ήταν λοιπόν τα εργαλεία αυτά;


Το πρώτο εργαλείο ήταν τα «ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό, Πουθενά! Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους!


Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων. Κάποτε o Γιώργος Αδαλής έγκριτος συνάδελφος είχε γράψει στην προσπάθειά του να εξηγήσει ακριβώς αυτόν τον μηχανισμό ότι , όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν ασφάλιστρα των κατοικιών, και όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι!


Δηλαδή αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά τα ασφάλιστρα του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!!!


Πέραν των Cds, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.


Τράπεζες – Επενδυτικές Εταιρίες:


GOLDMAN SACHS


NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rotschild)


BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rotschild)


ΟίκοιΠιστοληπτικήςΑξιολόγησης:


FITCH


MOODY’s


STANDARD & POOR (S&P)


Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλλώσει το κράτος από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου!


Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο καλύτερα:


2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως … πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!


2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.


2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008.


Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».


Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.


2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.


Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-. Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.


2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.


● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:


Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.


● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,


Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:


(α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.


(β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.


(γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.


2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.


2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody’s και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.


2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους ‘Eλληνες το δράμα που θα ζήσουν.


Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως ... αγορές;


ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


NEUBERGER BERMAN


▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική

▪ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs

▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch


BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ


▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική

▪ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

▪ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs

▪ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody’s και S & P


NEUBERGER BERMAN


Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας.


Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρόθτσάιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !!!


Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:


Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής LehmanBrothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων .


● Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της GoldmanSachs.


● Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.


Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.


Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πούμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσσα τους;


Τζόρτζ Σόρος



Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.


● Στενότατος συνεργάτης των Ρόθτσάιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρόθτσάιλντ , αλλά και αντίστροφα.

● Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται QuantumFund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της RothschildItaliaS.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της!

● Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρόθτσάιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ,Μαντλίν Ολμπράϊτ.


Τζον Πόλσον




Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedgefunds «Paulson&Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.


Στίβεν Κοέν 




O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την AtticusCapital της οικογένειας Ρόθτσάιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).


Ντέιβιντ Αϊνχορν




Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedgefunds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,


H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρόθτσάιλντ;


● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η BarickGold, η GoldFields, η DeBeers, η RioTinto, κ.α.


● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.


● Ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


● Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρόθτσάιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!


● Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.


● Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).


● Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.


● Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως NeubergerBerman).


● Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι… Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.


● Η N. M. Rothschild&Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.


Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν




Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της DeutscheBank ! Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!


Ο Τζόσεφ Ακερμαν είναι:


▪ Διοικητής της DeutscheBank . Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης;


▪ Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;


▪ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone !!!


▪ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της RoyalDutchShell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρόθτσάιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!!!


▪ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας ZurichFinancialServices (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;


Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!


Οσο για εμάς; Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Ετσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται … επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!!!


Ετσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα!


Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας !


Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους Πρωθυπουργούς μας! Όπως τον κ. Τ. Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!!!


Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «αγορές» και «τοκογλύφους» και «οικονομικούς δολοφόνους» θα ξέρετε!


πηγη 

ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ BLOG ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ... ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΩΝ...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΩΝ: ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ, ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ, ΚΟΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ, ΟΥΣΙΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΑΧΑΛΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
http://paranoiriko.blogspot.gr/
και το FB του...
https://www.facebook.com/tassios.thita
Όποιος διαβάσει το blog του ακροαριστερού φονιά Τάσου Θεοφίλου, μπορεί εύκολα να καταλάβει τι είδους ζώα είναι τελικά αυτά τα αναρχοναζίδια. Ένα blog που παρουσιάζει άριστα τις εγκεφαλικές δυσλειτουργίες και διανοητικές διαταραχές αυτών των πρωτοζώων του ακροαριστερού χώρου... Ρίξτε μία ματιά και θα καταλάβετε αρκετά για το προβληματικόν της υπάρξεως και υποστάσεως αυτών των ηλιθίων, που δυστυχώς παίρνουν και ζωές αθώων στο λαιμό τους, γιατί εάν παρέμεναν απλά στην ηλιθιότητα τους, δεν θα ήταν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από κάποια γραφικά και αστεία όρθια τετράποδα, ανάξια... χλέπας....  


ΥΓ. Αναρίθμητες οι αναδημοσιεύσεις στο FB του φονιά από χώρους όπως το Indymedia και το.... TVXS... Οι άπλυτοι της Εκάλης και ο Κούλογλου θα πρέπει να νιώθουν βαθιά υπερήφανοι...
  
πηγη http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/08/blog.html

Το φιλέτο της Αττικής Οδού που έχει η Αγροτική Τράπεζα σε ποιόν θα πάει;

Μια απορία μας έχει γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, επανερχόμενοι στο θέμα της πώλησης της Αγροτικής τράπεζας στην Πειραιώς. Σύμφωνα με τη συμφωνία η ΑΤΕ σπάει σε καλή και κακή τράπεζα, η πρώτη πάει στον Σάλλα και στη δεύτερη θα γίνει εκκαθάριση.
Όμως, όπως μαθαίνουμε, η Αγροτική κατέχει το 10% του καλύτερου φιλέτου των τελευταίων ετών, ήτοι της Αττικής οδού. Το ποσοστό αυτό ήρθε στα χέρια της τράπεζας από τον επιχειρηματία Πανούση και την ΑΤΤΙΚΑΤ η οποία χρώσταγε ουκ ολίγα. Όταν πέρασε στον έλεγχο της τράπεζας, πριν την κρίση, η αποτίμηση της Αττικής οδού υπολογιζόταν σε 1,1 δις ευρώ.  Επομένως το 10% αποτιμάται σε 110 εκατ. ευρώ τα οποία έχει η ΑΤΕ.
Το ερώτημα είναι λοιπόν ένα: Το ποσοστό αυτό έμεινε στην καλή τράπεζα και το πήρε ο Σάλλας ή το έχει στην κατοχή του το Δημόσιο; Αν ισχύει το δεύτερο γιατί δεν το ξέρουμε εμείς οι πολίτες;
Λέγεται δε ότι οι υπόλοιποι μέτοχοι της Αττικής οδού, ουσιαστικά ο Μπόμπολας, θα ήθελαν πολύ να βάλουν στο χέρι αυτό το 10%. Μάλιστα επειδή έχει πέσει η κίνηση στο δρόμο λόγω κρίσης, έχει πέσει και η αποτίμηση της Αττικής οδού;
Πόσο λοιπόν κοστίζει τώρα και προτίθεται το κράτος να το πουλήσει; Διότι για να το κάνει αυτό θα πρέπει να περάσει στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, να κάνει διαγωνισμό και ο καλύτερος να πλειοδοτήσει. Περιμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις ώστε τίποτε να μη γίνει πίσω από τις κουρτίνες.
http://www.antinews.gr/
 
http://dimofantis.blogspot.gr/

"ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΙΛ...ΝΕΣ".Κείμενο από τον Ταξίαρχο ε. α. Άγγελο Βουλόδημο , που πρέπει να διαβάσουμε όλοι οι Έλληνες !!!



Η ΑΡΕΤΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ

Σίγουρα ούτε έχω το ανάστημα να αμφισβητήσω τον Αριστοτέλη, ούτε το επιθυμώ, αλλά θα συμπλήρωνα ότι η αρετή (πέραν του δεσμού της με τη γνώση και τη σοφία) είναι η ικανότητα του ατόμου να υπηρετεί τους στόχους του συνόλου όπου ανήκει (Έθνος, Ανθρωπότητα).
Θεωρώ ότι αυτό κληθήκαμε στο παρελθόν να πράξουμε, αυτό καλούμεθα και τώρα να επαναλάβουμε.

   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλοι και Αναγνώστες της επιστολής.

   Πληροφορήθηκα, μέσω e-mail που έλαβα από Συναδέλφους, ότι στις 20 Σεπ.2012 θα γίνει μια Πανελλαδική Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία των Αποστράτων των Ε.Δ. και Σ.Α. στην Αθήνα, με κύριο θέμα την απαράδεκτη μείωση των συντάξεων στους εν λόγω κλάδους.
   Δυστυχώς είμαι παντελώς αντίθετος με μια τέτοια ενέργεια, παρά το ότι συμφωνώ και θεωρώ δίκαια τα αιτήματα στα οποία στοχεύει.
   Για να έχει αποτέλεσμα ένας αγώνας και να είναι αποδεκτός από την κοινωνία και μάλιστα όταν γίνεται από ανθρώπους που φόρεσαν επί δεκαετίες στολή, πρέπει να γίνεται για υψηλά Ιδανικά και Αξίες και όχι για προσωπικά οφέλη τα οποία μάλιστα ήταν στο χέρι πολλών να τα αποτρέψουν όταν ήταν εν ενεργεία, αλλά τότε άλλα ήταν τα ενδιαφέροντά και οι προτεραιότητές τους.
   Βεβαίως το σύστημα εξουσίας, στη νεότερη Ιστορία της Πατρίδας μας, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, ήταν διεφθαρμένο αλλά μέσα στο σύστημα αυτό ήμασταν και εμείς και είτε ακούσια, είτε εκούσια, είτε αντιδρώντας παραιτούμενοι ή διαλύοντας την υγεία μας ή και τις οικογένειές μας ακόμα, είτε εξ’ ανάγκης ή αδιαφορίας ανεχόμενοι, του προσφέραμε πολλές υπηρεσίες.
   (Ας διαβάσει όποιος θέλει το άρθρο μου ‘ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΚΙ….ΝΕΣ’ που υπάρχει στο διαδίκτυο και γράφτηκε πολύ καιρό πριν)
   Σήμερα όμως, είμαστε Απόστρατοι και με λύπη μου θα σας πω τη φράση του ‘παππού’ Καραμανλή που ειπώθηκε το 1962 και έκανε έξαλλο τότε τον πατέρα μου (Αξκός τάξεως 1922, παρασημοφορηθείς ήρωας του Αλβανικού Μετώπου), αλλά και πολλούς άλλους Αξιωματικούς που είχαν πολεμήσει στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου, «δε με ενδιαφέρουν οι Απόστρατοι, αυτοί είναι στυμμένα λεμόνια».

   Αγαπητοί φίλοι
   Δε σπουδάσαμε στη Σ.Σ.Ε. (και στις άλλες παραγωγικές Σχολές) για να έχουμε πλούσιο φαγητό, σπίτια και αυτοκίνητα. Πάντα γνωρίζαμε ότι ο Στρατιωτικός ανήκει στη ‘Λάμπουσα πενία’.
   Τότε, στοχεύαμε σε Αξίες, Αρχές και Ιδανικά.
   Τότε σπουδάζαμε για το ‘Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια’
   Αυτά μας πήραν και μας παίρνουν σήμερα μέσα από τα χέρια μας και εμείς καθόμαστε απαθείς και παρακολουθούμε την παράδοση της Πατρίδας, της Γλώσσας, της Θρησκείας και της αποχαυνωμένης (ψεκασμένης ίσως) κοινωνίας μας, στους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς μας.

   Θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε για όλα αυτά που γίνονται γύρω μας και όχι για τη μείωση της σύνταξης που είναι αποτέλεσμα όλων των άλλων.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε ποιοι και που (με αφεντικά τη ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’) μας οδηγούν.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε ψηλά, όπως στάθηκαν οι πρόγονοί μας.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να ‘κρατήσουμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ’, όσο και αν η κ. Μπενάκη (Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) αν και γνώριζε 7 χρόνια πριν τα μελλούμενα, δε διευκρίνιζε (για τους δικούς της λόγους!!!), τι εννοούσε όταν έλεγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για μείωση της Εθνικής κυριαρχίας.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε γνώση και όχι να λειτουργούμε ευρισκόμενοι σε απόγνωση.
   Ο Ελληνικός λαός περιμένει από εμάς τη σωτηρία του και όχι να μας δει στους δρόμους να ζητάμε αύξηση στη σύνταξη.
   Τονίζω ότι είμαστε η τελευταία ελπίδα του Ελληνικού λαού και οι μόνοι τους οποίους εμπιστεύεται και στους οποίους θα προστρέξει σύντομα.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε δυναμικά παρόντες, κατευθύνοντας τις εξελίξεις και όχι ρυμουλκούμενοι από αυτές.
   Γι’ αυτό το ‘είμαι παρών’ σπουδάσαμε,
   γι’ αυτό το ‘είμαι παρών’ εκπαιδευτήκαμε,
   μ’ αυτό το ‘είμαι παρών’ ανδρωθήκαμε και
   σ’ αυτό το ‘είμαι παρών’ ορκιστήκαμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ
   Συγκέντρωση στις 20 Σεπ. 2012 όπως έχει προγραμματιστεί με τα παρακάτω αιτήματα - αποφάσεις:
  1. Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ΤΩΡΑ και σύλληψη – προφυλάκιση όλων των προδοτών.
  2. Απέλαση όλων των Τροϊκανών και όλων των υπαλλήλων και προδοτών της ‘Νέας Τάξης’, που έχουν μοναδικό στόχο την πτώχευση των Κρατών και την Σκλαβοποίηση των Λαών, αρχής γενομένης από Ελλάδα.
  3. Εκκαθάριση του Ελληνικού χώρου και άμεση απέλαση όλων των παρανόμων Μεταναστών.
  4. Φύλαξη των Συνόρων της Πατρίδας από το Στρατό όπως προβλέπει το Σύνταγμα στο οποίο ορκιστήκαμε, οι Νόμοι και οι Κανονισμοί.
  5. Επαναφορά της Ελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας στα σχολεία στο επίπεδο που αρμόζει σε μια χώρα που δίδαξε τη Δημοκρατία, τις Επιστήμες και τον Πολιτισμό (Θέατρο, τέχνες κλπ).
  6. Άπαντες (οι συμμετέχοντες) να έχουν στα χέρια τους ενυπόγραφη αναφορά και υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα παραδοθεί στους Υπουργούς Άμυνας και Δημοσίας Τάξεως αντίστοιχα, με τις οποίες θα δηλώνουμε ότι θέτουμε εαυτόν, αμισθί και χωρίς βαθμό (απλοί οπλίτες) στη διάθεση του Υπουργείου, προκειμένου να χρησιμοποιηθούμε είτε στη φύλαξη των συνόρων, είτε στη φύλαξη παρανόμων μεταναστών μέχρι την απέλασή τους, είτε οπουδήποτε αλλού κρίνει σκόπιμο και αναγκαίο το Υπουργείο και η Πατρίδα γενικότερα σε περίπτωση εσωτερικής ή εξωτερικής απειλής.
  7. Πρέπει στη συγκέντρωση αυτή να γίνει έντονα αντιληπτό σε όλο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, ότι αυτά δεν είναι αιτήματα, αλλά αποφάσεις τις οποίες αν δεν εφαρμόσει, θα βρεθεί τρόπος να εφαρμοστούν…..
     Άγγελος Βουλόδημος
Αξιωματικός ε.α. ΣΣΕ 1972
ΠΟΙΟΣ   ΘΑ  ΣΤΗΣΕΙ  ΤΙΣ  ΓΚΙΛ…ΝΕΣ;;;

Αγαπητοί Συνάδελφοι – Φίλοι – Αξιότιμοι κύριοι/ες

   Πριν από μερικές ημέρες έλαβα (από συνάδελφο) ένα e-mail του οποίου το περιεχόμενο αφορούσε σε εκπομπή του Τέρενς Κουΐκ στο ΚΟΝΤΡΑ TV και ο καλεσμένος καθηγητής κ. Μαριάς ανέλυε με λίγα λόγια τη σημερινή πραγματικότητα. Σας προώθησα το μήνυμα αυτό, διότι το θεώρησα πολύ ενδιαφέρον.
   Στον υπότιτλο του μηνύματος υπήρχε η πολύ σωστή (τουλάχιστον κατ’ εμέ) φράση του αποστολέα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΚΙΛ...ΝΕΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ !!!  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.
   Θεωρώ ότι όλοι οι παραλήπτες (εκείνου αλλά και αυτού του μηνύματος) έχετε υψηλή έως πολύ υψηλή εγκεφαλική καλλιέργεια, πέρα των γνώσεων και των πτυχίων που μπορεί να διαθέτει ο καθένας.
   Φυσικά από κανένα δεν έλαβα αρνητική απάντηση, αλλά από ορισμένους έλαβα (σε γενικές γραμμές) ένα ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΚΙΛ…ΝΕΣ;;; Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι το ερώτημα είναι ρητορικό και η πεζή του ερμηνεία είναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ.
   Θεώρησα το ερώτημα αυτό πολύ σημαντικό και προσπαθώντας να δώσω μια εξήγηση καταγράφω απλώς τη σκέψη μου. (Υπόψη ότι τα ονόματα και οι αφηγήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα)

   Είμαι ο Σπύρος και αυτό που μου έρχεται, κατ’ αρχήν, στο μυαλό σαν απλός Χριστιανός και σημερινός Έλληνας είναι:  «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» και έτσι πηγαίνω και κοιμάμαι ήσυχα αισθανόμενος αφ’ ενός ότι έχω απόλυτα καθαρή τη συνείδησή μου και αφ’ ετέρου γεμάτο το στομάχι μου με τα χάπια της χοληστερίνης που πήρα για να μην έχω πρόβλημα από τα κοψίδια που καταβρόχθιζα επί τρίωρο στη ταβέρνα μια και δε μπορούσα να πίνω σκέτο το ωραιότατο Γαλλικό κρασί μου. Βέβαια κατά την επιστροφή μου δεν ταλαιπωρήθηκα και δεν ανακατεύτηκα καθόλου διότι το πανάκριβο αυτοκίνητό μου με μετέφερε στη σπιταρόνα μου με απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Άσε που αν με σταματούσε κανείς στο δρόμο θα του έλεγα: ΞΕΡΕΙΣ  ΡΕ  ΠΟΙΟΣ  ΕΙΜΑΙ  ΕΓΩ;;; ΑΚΟΥΣΕ  ΤΙ  ΛΕΝΕ  ΟΙ  ΦΙΛΟΙ  ΜΟΥ  ΓΙΑ  ΜΕΝΑ!!!
Ένας φίλος του Σπύρου λοιπόν λέει:
Στα μέσα του 1970, μετά την επαναδημοκράτιση, είδα τον Σπύρο να σουλατσάρει από καφενείο σε καφενείο με τη φωτογραφία του "εθνάρχη". Έλεγε ιστορίες στους θαμώνες για την εξορία που τον έστειλε η χούντα. "Αυτοεξορισμένος" κι αυτός στη Σουηδία. Ήρθε στην Ελλάδα το 1976 με την ιδιότητα του αντιστασιακού, αυτοεξόριστου, κατατρεγμένου αντιφρονούντα, κι αμέσως έπιασε δουλειά στη νομαρχία, " τμήμα πολεοδομίας". Κάτι μαγειρέψανε με ένα οικόπεδο, κάτι άδειες πλαστογραφήσανε και με μια αντιπαροχή βρέθηκε με δυο τρία διαμερίσματα στην κατοχή του.
Στις αρχές του 1980 δεν κρατούσε πια "δεξιές" εφημερίδες αλλά κάτι αφίσες με τον πράσινο ήλιο. Μόλις είχε κερδίσει τις εκλογές ο μεσιέ με το ζιβάγκο και η χώρα έμπαινε στη νέα εποχή. Ο Σπύρος ήταν πια πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου στα Πετράλωνα και τα λεφτά έρχονταν μόνα τους από τότε που οργανώθηκε στο κόμμα. Πακέτα  Ντελόρ, ΜΟΠ, Λεφτά, πολλά λεφτά.
Στις αρχές του 1990 ο γιος του Σπύρου πήγε δυο χρόνια διακοπές στο United States of America και γύρισε με πτυχίο management & marketing - Human resources manipulation και κάτι τέτοια.
Άνοιξε με κάτι μαγειρεμένες επιδοτήσεις διαφημιστική εταιρία. Το μαγαζί πήγε καλά από την αρχή καθώς έπαιρνε "αβέρτα" δημόσια έργα.
 Στα μέσα του 2000 μπήκε πατέρας και γιος στο μεγαλύτερο φαγοπότι όλων των εποχών. Αρμέγανε από παντού, ήταν πια κολλητοί με τους πάντες και διαχειρίζονταν μίζες και λάδια. Σι Φορ Άι, Αντίρια, Ολυμπιακά Έργα, κατασκευές, αεροδρόμια, νοσοκομεία, ότι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί κανείς.
   Είδατε ποιος είμαι εγώ ο Σπύρος, τώρα όμως μ’ αυτά που σκέφτηκα και άκουσα νομίζω ότι πρέπει ‘να την κάνω’ να εξαφανιστώ γιατί μάλλον αντί να στήσω εγώ μια ΓΚΙΛ…ΝΑ θα στήσουν κάποια και για μένα.

   Όμως συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνει λάθος διότι δεν είμαι ο Σπύρος αλλά είμαι ο Κώστας, ένας  ανώτερος – ανώτατος  υπάλληλος μιας υπηρεσίας του Δημοσίου με κύρος, αξιοπρέπεια, και έτσι ξανασκέπτομαι : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΚΙΛ…ΝΕΣ;;; Μήπως πρέπει να είμαι και εγώ μαζί με αυτούς που θα τις στήσουν;;;  Και σκέφτομαι ……
   Κατάφερα και μπήκα στην ‘κλαδική’ το 81 αφού χειροκρότησα κάθε τι που κυκλοφορούσε και κουνιόταν γύρω μου, κατάφερα και μπήκα στην υπηρεσία τότε που έκανα τον οδηγό και ξεσκονιστή του υποψήφιου πολιτευτή xxxxx, κατάφερα και έγινα προϊστάμενος τότε που έριξα λάσπη στον xxxxx και τον έφαγα σε χρόνο μηδέν, κατάφερα και έγινα διευθυντής τότε που μου βάφτισε το παιδί ο xxxxx, κατάφερα και έχτισα βίλα 650 τ.μ. με ολυμπιακή πισίνα τότε που είχα τον κολλητό μου στην Πολεοδομία, κατάφερα και έβαλα το γιο μου τον Στέλιο στην υπηρεσία και σήμερα είναι προϊστάμενος, όμως σιγά – σιγά, μ’ αυτά που σκέφτηκα, αρχίζω να φοβάμαι μήπως αντί να στήσω εγώ μια ΓΚΙΛ…ΝΑ θα στήσουν κάποια και για μένα;;;

   Όμως συλλαμβάνω τον εαυτό μου πάλι να κάνει λάθος διότι εγώ είμαι ο Γιάννης και μπορώ να στήσω μια ΓΚΙΛ…ΝΑ. Είμαι ανώτερος – ανώτατος υπάλληλος μιας ‘ανεξάρτητης αρχής’ και σε όλη μου τη σταδιοδρομία αγωνίστηκα για να καταφέρνω κάθε φορά να βγάζω ‘παράνομες και καταχρηστικές’ τις απεργίες, να καταφέρνω να βρίσκω πατήματα για πρόστιμα σε όσους τολμούσαν να πουν κάτι δυσάρεστο (στην εξουσία) από την εκπομπή την εφημερίδα ή το ραδιόφωνο, να τσακίζω όσους τολμούσαν να καταγγείλουν παρατυπίες και παρανομίες των ευγενών αρχόντων μας και πάντα  με αυταπάρνηση στήριζα τη ‘νομιμότητα’, όμως σιγά – σιγά, μ’ αυτά που σκέφτηκα, αρχίζω να φοβάμαι μήπως αντί να στήσω εγώ μια ΓΚΙΛ…ΝΑ στήσουν κάποια και για μένα;;;

  Όμως συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνει πάλι λάθος διότι εγώ μπορώ να στήσω μια ΓΚΙΛ…ΝΑ. Είμαι ο Χρήστος, είμαι ανώτατος ένστολος άρχων και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν πάντα το καλό και το μεγαλείο της Πατρίδας. Ήμουν άξιος και συνετός επαγγελματίας και πάντα φρόντιζα να μην εκτεθώ. Τηρούσα πάντα  αυτό που είχα ακούσει «μόνο ο καβαλάρης πέφτει από το άλογο». Βέβαια θυμάμαι τότε που ο Υπουργός μου ανέθεσε να εξετάσω τα βιογραφικά των υποψηφίων και να καταρτίσω τον πίνακα με τους επιτυχόντες στην xxxxxΥπηρεσία προκειμένου να προσληφθούν στη νέα αυτή υπηρεσία, δε χρειάστηκα περισσότερο από 10 λεπτά διότι μια αντιγραφή από το χαρτάκι που μου έφερε ο γραμματέας του Υπουργού έκανα για το καλό της Πατρίδας. Επίσης θυμάμαι πως και με πόσο ζήλο (για το καλό της Πατρίδος) προσπάθησα να ‘τσακίσω’ εκείνο τον αναρχικό υφιστάμενο ο οποίος είχε τολμήσει να στείλει αναφορά κατ’ ευθείαν στον Υπουργό και να λέει ότι όλη η βάση γελάει με τα σήματα που έρχονται το ένα πίσω από το άλλο για εκτέλεση ρουσφετιών. Επίσης θυμάμαι πως και με πόσο ζήλο (για το καλό της Πατρίδος) προσπάθησα να ‘τσακίσω’ εκείνο το σκουλήκι που τόλμησε να ακινητοποιήσει όλα τα μηχανήματα διότι ‘λεει’ είχαν ράγισμα στο σασί ενώ τα είχε παραλάβει η αδιάφθορη επιτροπή που είχε ορίσει ο κ. Υπουργός. Τέλος θυμάμαι εκείνη την ωραία οικογενειακή στιγμή που έζησα όταν ανακοίνωσα στην κόρη μου (δεν είχε τελειώσει ακόμη το πανεπιστήμιο) ότι κατάφερα να τη διορίσω (για το καλό της Πατρίδος) ‘σύμβουλο του Υπουργού’.  Όμως σιγά – σιγά, μ’ αυτά που σκέφτηκα, αρχίζω να φοβάμαι μήπως αντί να στήσω εγώ μια ΓΚΙΛ…ΝΑ στήσουν κάποια και για μένα;;;
   
  Όμως συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνει πάλι λάθος διότι εγώ μπορώ να στήσω μια ΓΚΙΛ…ΝΑ. Είμαι ο Γιώργος ο Μεγαλοδημοσιογράφος που πάντα μετέφερα τις ειδήσεις που μου έδιναν τα ‘αφεντικά’ μου και μάλιστα τις εμπλούτιζα με τη φαντασία μου και μου έλεγαν ‘μπράβο’ αυξάνοντας και το μισθό μου. Εγώ είμαι αυτός που κατάφερνα στις διαμαρτυρίες να δείχνω τους χίλιους σαν πενήντα και την οργή τους σαν αγάπη και συμπόνια προς τους υπερήφανους, αδιάφθορους και ακέραιους πολιτικούς μας. Όμως σιγά – σιγά, μ’ αυτά που σκέφτηκα αρχίζω να φοβάμαι μήπως αντί να στήσω εγώ μια ΓΚΙΛ…ΝΑ στήσουν κάποια και για μένα;;;

   Θα μπορούσα να είμαι ο Γιατρός, ο Μηχανικός, ο Δικηγόρος, ο διπλανός άνθρωπος κ.λ.π.

  Όμως συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάνει πάλι λάθος διότι εγώ μπορώ να στήσω μια ΓΚΙΛ…ΝΑ. Είμαι ο Ανδρέας, ο Γρηγόρης, ο Θανάσης, ο Πέτρος, ο Άγγελος, ο ……., ήμουν πάντα τυπικός και συνετός οικογενειάρχης, δε δημιούργησα ποτέ πρόβλημα σε κανέναν και ό,τι έπραττα το έπραττα πάντα με γνώμονα ‘νόμιμο και ηθικό’. Σκεπτόμενος όμως σήμερα, προβληματίζομαι διότι ενώ έβλεπα τα πάντα γύρω μου, δεν έκανα τίποτα για να σταματήσω την ‘κατρακύλα’, δεν τολμούσα να σηκώσω το ανάστημά μου και για να κοροϊδεύω τον εαυτό μου του έδινα άλλοθι ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Έτσι λοιπόν σήμερα θεωρώ ότι κανείς δε θα στήσει ΓΚΙΛ…ΝΑ για μένα αλλά νομίζω ότι δεν είμαι άξιος να στήσω εγώ ΓΚΙΛ…ΝΑ για κάποιους άλλους.

   Τελικά με τόσες σκέψεις κουράστηκα και κλείνουν τα μάτια μου. Νομίζω ότι κοιμάμαι. Ναι Ονειρεύομαι!!! Ονειρεύομαι!!! Αλήθεια Ονειρεύομαι!!!
Είμαστε μια πολύ μεγάλη παρέα! Είμαι 20 ετών και γύρω μου όλοι είναι από 17 μέχρι 23. Είμαστε ‘καθαροί’, είμαστε ‘ολοκάθαροι’, δε ‘χρωστάμε’ σε κανένα, είμαστε οργισμένοι, κρατάμε πέτρες και μπογιές, γράφουμε στους τοίχους και φωνάζουμε συνθήματα αγανακτισμένοι γι’ αυτά που μας πήραν.
Βλέπω απέναντί μας ένα συρφετό, είναι μια ολόκληρη γενιά, είναι αυτό που λένε η γενιά του Πολυτεχνείου. Τους βλέπω! Είναι αυτοί που υποθήκευσαν το μέλλον μου! Είναι οι βολεψάκηδες! Είναι οι ψευτο-επαναστάτες! Είναι οι ψευτο-προοδευτικοί! Είναι οι αεριτζήδες! Είναι τα λαμόγια! Είναι αυτοί που παραπλάνησαν και κορόιδεψαν την Ιστορία!
Και τότε, μέσα απ’ την ομάδα μας, ακούγεται μια έντονη φωνή : Πάνω τους, Πάνω τους, Πάνω τους!!!
Ορμάμε όλοι και δεν αφήνουμε τίποτα όρθιο. Σε 10 λεπτά δεν υπήρχε κανείς όρθιος απ’ αυτή, την τόσο ακουστή,  γενιά του Πολυτεχνείου.
Κάποιος  20χρονος είδε απέναντι τον πατέρα του αλλά δεν σταμάτησε.
Κάποιος  18χρονος είδε απέναντι το δάσκαλο που του δίδαξε τα αίσχη της γενιάς αυτής αλλά δεν σταμάτησε.
Κάποιος είδε απέναντί του ένα ‘σακάτη’ και απλά τον έσπρωξε να πέσει κάτω χωρίς όμως να του κάνει ιδιαίτερο κακό.
Κανείς μας δε σταμάτησε! Κανείς μας δεν είχε την παραμικρή αναστολή!
Τώρα προχωράμε Λυτρωμένοι! Η κακομοιριά και η μιζέρια που αισθανόμασταν χάθηκε!
Τώρα αισθανόμαστε Υπερήφανοι!
Τώρα αισθανόμαστε Λεύτεροι!
Τώρα αισθανόμαστε Έλληνες!

   Δυστυχώς τώρα ξύπνησα και διαπιστώνω ακόμη μια φορά πόσο δίκιο είχε ο Ερρίκος Ίψεν:
Όταν αφαιρείς από τον άνθρωπο την αυταπάτη είναι σαν να του αφαιρείς την ευτυχία.

   Αγαπητοί φίλοι.
   Ελπίζω οι σκέψεις μου να βοηθούν ώστε ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
   Εγώ δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω.
   Το μεγάλο κακό είναι ότι ό,τι κι’ αν συμβεί τώρα, μετά από 80 περίπου χρόνια (ή λιγότερα) τα ίδια πάλι θα γίνουν.
   Δυστυχώς η Ιστορία επαναλαμβάνεται και όποιος θέλει να προβλέψει το μέλλον δε χρειάζεται να διαβάζει τα αστέρια και τους πλανήτες αλλά την Ιστορία.

Ίσως σύντομα έρθει στα χείλη πολλών η ρήση.
Πόσο σημαντικό είναι να είσαι ασήμαντος! (Μπερναρ Σω)


ΠΗΓΗ: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters