Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20 - Γ΄ ΤΡΙΜΗΝΟ (2ο ΜΕΡΟΣ) ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20-Γ΄-2ο Μέρος,

με τις "Διεθνείς Εξελίξεις" από Ιούλιο μέχρι 10 Οκτωβρίου 2020, με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Γ(1ο ΜΕΡΟΣ) ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20-Γ΄Τρίμηνο,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Ιούλιο 2020 μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου 2020.

Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν σημαντικά γεγονότα,θα το χωρίσω σε δύο μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ό,τι τον ενδιαφέρει.

Το 1ο Μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Γ εωφυσικά Φαινόμενα, Περίεργα, Παράξενα, Διάστημα

Συμβαίνει αυτή την στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο !!

 


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters