Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Γ(1ο ΜΕΡΟΣ) ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20-Γ΄Τρίμηνο,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Ιούλιο 2020 μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου 2020.

Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν σημαντικά γεγονότα,θα το χωρίσω σε δύο μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ό,τι τον ενδιαφέρει.

Το 1ο Μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Γ εωφυσικά Φαινόμενα, Περίεργα, Παράξενα, Διάστημα

και την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους (Γαλαξιακή Συνομοσπονδία του Φωτός των «Ε» Σμήνους 13 Γαλαξιών).

Το 2ο Μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές, πολλά απ' αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους, ιδίως από τους νέους αναγνώστες.

Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινό"!


ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΗΛΙΟΣ 

Ο Ήλιος μας έκανε ξανά μία στεφανιαία εκπομπή μάζας και κατευθύνετο προς την Γη.Στις 12 με13/9/2020 η στεφανιαία μάζα κατέφθασε στο νότιο ημισφαίριο και εισήλθε με ταχύτητα,η ένταση της οποίας εκτίναξε αλλά σωματίδια με ανέμους στην διαδρομή τους (σωματιδίων) προς την Γη.Επίσης είχαμε "αντήχηση Schumann" με καταγραφή στα 65 Herz,ενώ έπρεπε να είναι στα 7,85 Herz.


ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤ.2020

Κάτι τρέχει με τον Πλανήτη Γη,το τελευταίο χρονικό διάστημα,στα δεδομένα της λεγόμενης "Αντήχησης του Schumann".

Η Αντήχηση Schumann είναι η συχνότητα του πλανήτη Γη και συνήθως βρίσκεται στα 7,83 Hertz.Αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπουμε,να έχει κορυφωθεί αρκετά και να ξεπερνάει το 40 και κατά διαστήματα φθάνει περίπου τα 70 Hertz.

Η αντήχηση αυτή μπορεί να επηρεάσει την Γη,αλλά να ευθυγραμίσει και να εφαρμόσει αλλαγές στην ανθρωπότητα και την ανθρώπινη συνείδηση.Επίσης είναι ο παλμός της Γης και η δόνηση της Γης από άλλους. Είναι στην πραγματικότητα μία συχνότητα του πλανήτη μας η οποία μπορεί να αυξάνεται ή να μειώνεται κατά καιρούς και πολλοί πιστεύουν ότι επηρεάζει την συνείδηση μας. 

Ακόμα και οι αστραπές μπορούν να επηρεάσουν αυτή τη συχνότητα σε παγκόσμιο επίπεδο,αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αστραπές ήταν εξαιρετικά χαμηλές,ιδίως στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020.

Κάτι λοιπόν συνέβη;Στις τελευταίες δέκα ώρες της 16/3/19 υπήρξε μία ανωμαλία ή ενεργειακό μοτίβο στα δεδομένα συντονισμού Schumann και δεν φάνηκε σίγουρο από πού μπορεί να προέρχεται.Επίσης στις 23:00 ώρα Γκρίνουιτς της 2/9/20 υπήρξαν δυνατοί ηλιακοί άνεμοι οι οποίοι προσέβαλαν τους αισθητήρες των μετρητών και ως εκ τούτου έπρεπε να ξαναρυθμιστούν.

Hλιακοί άνεμοι και στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου οι οποίοι χτύπησαν την Γη.Οι ενδείξεις των μετρητών,για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα,έδειξαν μία μεγάλη ευθεία γραμμή.Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι τα δεδομένα ήταν άκυρα από την ώρα 23:00 της 2/9/20 μέχρι στι 03:00 τις 5/9/20 και ως εκ τούτου αφαιρέθηκαν.

Επίσης οι επιστήμονες παρατήρησαν στις 4/9/20 ότι στις 06:00 το πρωί τα δεδομένα των 7,83 Hertz της συχνότητας της Γης έδειχναν 7,37  και στην συνέχεια στις 06:30 ανήλθε η ισχύ στα 23 Hertz.Μετά απ'αυτό οι επιστήμονες είδαν μια τεχνολογική επίδραση στο μαγνητικό πεδίο της Γης.

Ολη αυτή η ανωμαλία που παρουσιάσθηκε οφείλεται σε προσέγγιση εξωκοσμικών σκαφών. Οι διαστημικοί στόλοι της Συνομοσπονδιας των 13 Γαλαξιών της Ανδρομέδας δημιούργησαν αντίκτυπο, το οποίος επηρεάσε το υπόβαθρο της Γης.Μετά απ'αυτό τα 7,83 Hertz της Γης κατέβηκαν στα 4 Hertz. Η συχνότητα αυτή των 4 Hertz και κάτω αντιστοιχεί στα κύματα Δελτα του εγκεφάλου μας.Αυτά παγώνουν την εξωτερική συνείδηση της ανακούφησης και της αναγέννησης.Σ'αυτή την συχνότητα αντιστοιχούν, ο βαθύς συλλογισμός ενώ υπάρχει πρόσβαση στην βαθύτερη επίγνωση και την εν γένει γνώση.

Ολόκληρη λοιπόν η ανθρωπότητα πέρασε ασυνείδητα σ' αυτή την κατάσταση εσωτερικής συνείδησης και του βαθέως συλλογισμού, αυτόματα ή με κάποια παρέμβαση για κάποιο λόγο που η δική μας σκέψη δεν μπορεί να συλλάβει.Εγινε λοιπόν ένα φαινόμενο ευρέως γνωστό που μόνο με υποθέσεις μπορεί να εξηγηθεί!!

Δείτε σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=i9TBcQMRlco&feature=youtu.be&fbclid=IwAR22Y8aP6FMnSHa2IayrASwQ7D6BC7__tlUja7O1Pb3elLJWt4cSfxYsgzE

ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΓΗΣ

Δεν είναι μια Ανωμαλία, είναι μια πολύ σοβαρή Ανωμαλία και Συγκομιδή!Η NASA παρακολουθεί ενεργά μια παράξενη ανωμαλία στο μαγνητικό πεδίο της Γης: μια γιγαντιαία περιοχή χαμηλότερης μαγνητικής έντασης στους ουρανούς πάνω από τον πλανήτη, που εκτείνεται μεταξύ της Νότιας Αμερικής και της νοτιοδυτικής Αφρικής.

Αυτό το τεράστιο, αναπτυσσόμενο φαινόμενο, που ονομάζεται Νότια Ατλαντική Ανωμαλία, έχει ενθουσιάσει και ανησυχεί τους επιστήμονες για πολλά χρόνια, και ίσως όχι μόνο τους ερευνητές της NASA.

Οι δορυφόροι και τα διαστημικά σκάφη του διαστημικού γραφείου είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στην εξασθενημένη ισχύ του μαγνητικού πεδίου εντός της ανωμαλίας και στην επακόλουθη έκθεση σε φορτισμένα σωματίδια από τον Ήλιο.


Η ανωμαλία του Νοτίου Ατλαντικού (SAA) ,παρομοιάστηκε από τη NASA με ένα "βαθούλωμα" στο μαγνητικό πεδίο της Γης ή με ένα είδος "λακκούβας στο διάστημα" και γενικά δεν επηρεάζει τη ζωή στη Γη, αλλά το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τροχια διαστημικού σκάφους (συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού), το οποίο διέρχεται απευθείας μέσω της ανωμαλίας καθώς περιστρέφεται γύρω από τον πλανήτη σε υψόμετρα τροχιάς χαμηλής Γης.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, η μειωμένη ισχύς του μαγνητικού πεδίου μέσα στην ανωμαλία σημαίνει ότι τα τεχνολογικά συστήματα των δορυφόρων μπορούν να βραχυκυκλώσουν και να δυσλειτουργήσουν εάν χτυπηθούν από πρωτόνια υψηλής ενέργειας που προέρχονται από τον Ήλιο.

Tα παραπάνω μας τα λέει η ΝΑΣΑ, αλλά για να δούμε αυτά που δεν λέει:

1. Το πρόβλημα τους είναι ότι δεν θα μπορούν, λόγο της διαστημικής "λακούβας" να τοποθετούν παντού,όπως θέλουν τους δορυφόρους του Elon Mask(ίδρυσε την διαστημική SpaceX)για να μας παρακολουθούν,γιατί θα πέφτουν σε "λακούβα".Δηλαδή αν σκεφτούμε ότι θέλουν να γεμίσουν το διάστημα με δορυφόρους του Elon Μask δεν θα μπορείς να χάσεις το "πορτοφόλι" σου γιατί οι επιτήδιοι θα το βρουν...όχι φυσικά το πορτοφόλι αλλά τον κάτοχο του.


ΦΩΤΟΝΙΑ
ΦΩΤΟΝΙΑ
2. Η ανωμαλία εξελίσσεται σε δύο κομμάτια που από οτι φαίνεται θα μεγαλώσουν με όλες τις συνέπειες,για την "μαύρη" επιστήμη των "μαύρων λεσχών".Χάνουν λοιπόν το έλεγχο που μας οδηγούν και τα εργαλεία τους θα βραχυκυκλώνουν από τα φωτόνια που στέλνει ο Ήλιος.

3. Αυτό που συμβαίνει στην Γαία έχει ξανασυμβεί πριν από 25.000 χρόνια όταν έφτασαν εδώ οι εχθρικοί εξωγήϊνοι(αποστάτες) από τον αστερισμό του Βοώτη με τό σκάφος που το λέμε Σελήνη.Δηλαδή η "ανωμαλία" τους τρομάζει,γιατί οι φυσικές δυνάμεις που επικρατούσαν μεταβάλλονται και χάνουν την θέση τους επάνω στον έλεγχο της ανθρωπότητας μέσω από την Σελήνη που ελέγχει την ανθρωπότητα και ανακυκλώνει τις ψυχές μας σαν ενεργειακή τροφή των αποστατών-σατανάδων του Γιαχβέ.

Δεν είμαστε στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, αλλά πίσω στο βάθος..είμαστε μέρος μιας ενεργειακής τροφικής αλυσίδας που δεν βλέπει ο ανθρώπινος οφθαλμός και παίζει σε ενεργειακό πεδίο, αυτό των ψυχών.

Όλη αυτή η τρομοκρατία της "Μάσκας", μετά από την 11/9/2001 (δίδυμους πύργους) που την θεωρούμε τυχαία,είναι κύκλος 19 σελινιακών έτων, "Μετωνικός Κύκλος",ή 'Κύκλος Συγκομιδής".

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι είμαστε στην τελευταία συμπαντική παρτίδα "συγκομιδής" και οι "αποστάτες" πάνε για την "τεράστια μπάζα" ώστε να ταίσουν τον Γιαχβέ-Σατανά με ανθρώπινες ψυχούλες μέσα από την Σελήνη,από 7,5 δις ψυχούλες ώστε να "φάει" τις 7 δις, σύμφωνα με τις ταφόπλακες στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. Τα λένε οι ίδιοι οι αποστάτες-νεοταξίτες ότι ενώνουμε μόνο τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.


ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Νότιος Πόλος-Ανταρκτική

--------------------------------------

Ανακαλύφθηκε πρόσφατα υπόγειο οικοσύστημα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής(νότιος πόλος).

Η Ρωσία δηλώνει ότι η παράξενη ήπειρος της Ανταρκτικής δεν είναι αυτό που φαίνεται.Η Ανταρκτική ήταν πάντα το περίεργο.Ενώ οποιαδήποτε άλλη ήπειρος σε όλο τον κόσμο έχει εξερευνηθεί κάπως,ακόμη και μόνο από εξωτερική άποψη, όπως για παράδειγμα με την Αφρική, ως επί το πλείστον η Ανταρκτική ήταν πάντα ένα μυστήριο για όλους μας. 

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Αυγούστου 2020,αν και αυτό μπορεί να μην συνέβη στην πραγματικότητα,η ρωσική νοημοσύνη επιβεβαίωσε το γεγονός ότι εργάζονται παράλληλα με τις υπερδυνάμεις μέσα σε μυστικές εγκαταστάσεις στην Ανταρκτική. Αυτό το βίντεο θα απαγορευτεί σύντομα.

Αλλά πού είναι αυτές οι εγκαταστάσεις; Δήλωσαν ότι οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην πραγματικότητα κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής. Έχουμε συναντήσει επίσης αποδείξεις πριν από πολύ καιρό ότι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας μπορεί να είναι κάπου εκεί γύρω που θέτει το ερώτημα.Λειτουργούν επί του παρόντος μέσα στην χαμένη πόλη της Ατλαντίδας ή απλά μελετούν τα ερείπια της;


Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι υπάρχει μια τεράστια τρύπα κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής, καθώς οι περισσότεροι ειδικοί έχουν ήδη ισχυριστεί ότι στο εσωτερικό αυτής της τρύπας υπάρχει πιθανότατα ένα ολόκληρο οικοσύστημα σε αντίθεση με οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη. Επίσης ανακαλύφθηκε κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής και όσο μπορούμε να πούμε, υπάρχει "ένα πλάσμα που μπορεί να ζήσει μόνο εκεί και φαίνεται να είναι σε θέση να παραλύσει το θήραμά του με δηλητήριο, το οποίο επίσης υπονοεί το γεγονός ότι έχει μια τεράστια σειρά θηραμάτων εκεί κάτω".

Δείτε το σχετικό video:



Βόρειος Πόλος-Σιβηρία

--------------------------------

Η προσοχή της ευρωπαϊκής υπηρεσίας επικεντρώνεται στην «ασυνήθιστη ζέστη» που επικρατεί στη Σιβηρία.Η μέση θερμοκρασία έφθασε εκεί μέχρι και 10 °C πάνω από τα συνηθισμένα επίπεδα του Ιουνίου.

Στις 20/6/20,στην Ανατολική Σιβηρία σημειώθηκε για μια ώρα θερμοκρασία 37 βαθμών Κελσίου.Ενα ρεκόρ στο εσωτερικό του αρκτικού κύκλου,σύμφωνα με την υπηρεσία "Copernicus".Την ίδια ημέρα, στην ίδια περιοχή, ο σταθμός της ρωσικής πόλης Βερχογιάνσκ είχε καταγράψει θερμοκρασία 38 °C, ένα πιθανό ρεκόρ ζέστης για την Αρκτική το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία επαλήθευσης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετεωρολογίας.

Η Copernicus υπογραμμίζει πως αυτές οι ασυνήθιστες θερμοκρασίες συνδέονται με διάφορους παράγοντες που αλληλεπιδρούν κυρίως τους ανέμους και την ιδιαίτερη ασθενή χιονοκάλυψη.





Πέραν του Ιουνίου, η υπηρεσία επισημαίνει μια περίοδο διαδοχικών μηνών, από τον Δεκέμβριο, με ιδιαίτερα αυξημένες θερμοκρασίες σε ορισμένες περιοχές της Σιβηρίας.

"Το ανησυχητικό είναι πως η Αρκτική ζεσταίνεται πιο γρήγορα απ’ ό,τι ο υπόλοιπος κόσμος", σχολίασε ο Κάρλο Μπουοντέμπο, διευθυντής αυτής της ευρωπαϊκής υπηρεσίας."Το γεγονός ότι η δυτική Σιβηρία είχε υψηλότερες από τις φυσιολογικές θερμοκρασίες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τον χειμώνα και την άνοιξη είναι ασυνήθιστο και οι εξαιρετικά αυξημένες θερμοκρασίες στην αρκτική Σιβηρία τον Ιούνιο είναι εξίσου ανησυχητικές", πρόσθεσε.

Η Copernicus διαπίστωσε επίσης αύξηση του αριθμού των πυρκαγιών και της σφοδρότητάς τους στο βορειοανατολικό άκρο της Σιβηρίας και σε μικρότερο βαθμό στην Αλάσκα και στο Γιούκον του Καναδά."Το αξιοσημείωτο μ’αυτές τις πυρκαγιές στη Σιβηρία είναι η ομοιότητά τους με την ίδια περίοδο της περυσινής χρονιάς, όσον αφορά την περιοχή που επλήγη και την έκτασή τους", επισήμανε ο ειδικός Μαρκ Πάρινγκτον.

Σύμφωνα με την Copernicus, αυτές οι πυρκαγιές έχουν ήδη προκαλέσει την εκπομπή 59 μεγατόνων διοξειδίου του άνθρακα(CO2) στην ατμόσφαιρα,έναντι 53 μεγατόνων τον Ιούνιο του 2019.

Το έτος 2019 ήταν ήδη "πολύ ασυνήθιστο",εκφράζοντας φόβους οι επιστήμονες για "έντονη" δραστηριότητα τις ερχόμενες εβδομάδες εξαιτίας των θερμοκρασιών και της χαμηλότερης του συνήθους υγρασίας του εδάφους.

Εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, η θερμοκρασία του πλανήτη έχει αυξηθεί πάνω από 1 °C σε σχέση με την προβιομηχανική εποχή,με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται τα ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα, όπως οι καύσωνες, οι ξηρασίες ή οι πλημμύρες.Το 2019 ήταν η δεύτερη πιο ζεστή χρονιά στον κόσμο μετά το 2016 και οι ειδικοί αναμένουν ότι η παγκόσμια μέση θερμοκρασία θα κάνει νέο ρεκόρ την επόμενη πενταετή περίοδο (2020-2025).


ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εξωγήϊνη Τεχνολογία

-------------------------------

H εξωγήίνη τεχνολογία που δόθηκε στην ανθρωπότητα και που η Cabal την αποκρύβει.

Με εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ έρχονται οι Θεραπευτικοί Θάλαμοι των Med Beds.Οι θάλαμοι αυτοί έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν διάφορα όργανα ή λεμφαδένες και να αναγεννούν διάφορα όργανα που έχουν κοπεί ή αφαιρεθεί με την χρήση ελαφρών φασμάτων και συχνοτήτων.

Τέρμα  λοιπόν στον καρκίνο,στους χρόνιους πόνους,στον αυτισμό και σε σωρεία άλλων ασθενειών που μένουν αθεράπευτες εξ'αιτίας των πρωτόκολλων που επέβαλε η Cabal.

Η τεχνολογία των Med Beds έχει αποκρυβεί από το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, λόγω της πλανητικής μετατόπισης από 3D σε 5D που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και της αυξανόμενης απαίτησης για διαφάνεια από την ανθρώπινη συλλογική συνείδηση, ένας αυξανόμενος αριθμός θαρραλέων ανθρώπων άρχισαν να αποκαλύπτουν αυτά που γνωρίζουν και που έχουν αποκρυβεί εδώ και δεκαετίες, ακόμη και αιώνες, και πιθανότατα για χιλιάδες χρόνια. Δύο από αυτές τις θαρραλέες ψυχές είναι η Ileana the Star Traveller (με αυτό το όνομά εμφανίζεται στο Διαδίκτυο) και ο Jared Rand.

Η Ileana αποκάλυψε τις πληροφορίες για τα ολογραφικά ιατρικά προγράμματα από τις προσωπικές εμπειρίες που απέκτησε συμμετέχοντας στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα στον πλανήτη Άρη. Οι πληροφορίες της δημοσιεύονται  παρακάτω. 

Ο Jared είναι ένας πολύ έξυπνος και πεπειραμένος άνθρωπος που συνεργάζεται με την Παγκόσμια Μετάβαση εδώ και δεκαετίες και διαθέτει πληροφορίες για πολλά θέματα που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει, συμπεριλαμβανομένων εξωπραγματικών δώρων εξωγήινης τεχνολογίας για την ανθρωπότητα, όπως το Quantum Financial System, την προώθηση με την χρήση Aντιβαρύτητας, τους Αναπαραγωγείς και τους Θαλάμους Ίασης των Med Beds Tachyon Energy & Plasma Energy.

Υπάρχουν τρείς τύποι Θαλάμων Med Beds:

1.Holographic Θάλαμοι Med Beds

2.Regenerative Θάλαμοι Med Beds που αναγεννούν τους ιστούς και τα μέρη του σώματος, και που τροφοδοτούνται από διαφορετική πηγή και

3.Οι Επαναγεννητικοί Θάλαμοι Med Beds που σε περίπου 2-3 ​​λεπτά αναγεννούν ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα.

Τι σημαίνει αυτή η προηγμένη τεχνολογία; Μια 80χρονη γυναίκα θα μπορεί να γίνει ξανά 30 ετών σε λιγότερο από 3 λεπτά και θα μπορεί να έχει και πάλι παιδιά. Θα μπορούσε να έχει μια εντελώς νέα οικογένεια αν θέλει. Δηλαδή πρόκειται για μια τεχνολογία που παραμένει πηγή διαρκούς νεότητας.

Η τεχνολογία των Med Beds δεν προέρχεται από τον πλανήτη της Γης.Δεν είναι ανθρώπινη τεχνολογία. Πρόκειται για μια τεχνολογία που έχει δοθεί στην ανθρωπότητα από τους θετικούς Eξωγήϊνους.Τα Med Beds βασίζονται στην ενέργεια των σωματιδίων tachyon και την ενέργεια πλάσματος. Το έδαφος, η ατμόσφαιρα, το νερό, όλα είναι ενέργεια πλάσματος, όλα στο σύμπαν είναι ενέργεια πλάσματος, απλά εμφανίζονται με διαφορετική μορφή μέσω της συχνότητας δόνησης.

Τα Med Beds έχουν Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) που ελέγχεται, ώστε να μην μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο.Η AI είναι ο υπολογιστής που λειτουργεί όπως η μαγνητική τομογραφία. Κάθεστε μέσα σε έναν σωλήνα που περιστρέφεται γύρω από το σώμα σας που με μαγνητική ταλάντωση και ανίχνευση του συντονισμού του σώματός σας κάνει διάσγνωση της νόσου. Το Med Bed σαρώνει το δέρμα σας, τον μυϊκό σας ιστό, όλα τα όργανα και τα πάντα στο σώμα σας. Αναγνωρίζει το DNA σας και κάνει μια πλήρη εσωτερική ανάλυση του σώματος. Όταν το κάνει αυτό, διαπιστώνει οποιαδήποτε ασθένεια ή γενετική ατέλεια. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε λευχαιμία σταδίου 4 και μέσα σε ένα τέτοιο Θάλαμο να θεραπευτείτε περίπου ΣΕ 2,5 λεπτά, χωρίς καθόλου παρενέργειες.

Αν έχετε ένα όργανο κομμένο ή που έχει αφαιρεθεί από το σώμα σας, η διαδικασία επαναγέννησης του Med Bed αναδημιουργεί το συγκεκριμένο όργανο σαν να μην έχει αφαιρεθεί ποτέ. Επειδή το σώμα σας αφήνει έναν συντονισμό,μια συχνότητα δόνησης.Θυμάται πάντα πότε ένα όργανο έχει αφαιρεθεί ή έχει σταματήσει να λειτουργεί και η τεχνητή νοημοσύνη του Med Bed συνδέεται με τη συχνότητα δόνησης του σώματος και του DNA για την αναδημιουργία του οργάνου.

Δείτε και άλλα συγκλονιστικά στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=0zV7VEVst7c&feature=emb_logo


Το Σύμπαν Διαλύει την Απάτη του Κορωνοϊού 

-----------------------------------------------------------------'

Το Σύμπαν διαλύει την απάτη του Κορωνοϊού με ηλιακές εκρήξεις και σχεδόν ανύπαρκτη υγρασία!!!

Φυσικά κανείς από τους απατεώνες επιστήμονες δεν θα δηλώσει το μεγαλύτερο όπλο που έστειλε ο Ηλιος προς την Γαία στις 10/4/20 εκτός από το παλικάρι που φυσικά θα ήταν και Ελληνας με το βίντεο του. Δεν θα γινόταν διαφορετικά να μην ήταν Ελλήνων "Νούς" για να ξεκαθαρίσει ορισμένα συμβάντα που φυσικά δεν είναι τυχαία και θέλουν να σας ξυπνήσουν, ίσως για τελευταία φορά:

1. Έκρηξη του Ηλίου στις 10-4-20, η ηλιακή καταιγίδα έχει τεράστιες συνέπειες προς την Γαία και τα ηφαίστεια που θα σκάνε το ένα μετά το άλλο.


2. Η ηλιακή καταιγίδα έρχεται την σωστή στιγμή για να βγάλει την ανθρωπότητα από την καραντίνα της ΝΤΠ, τον Παγκόσμιο Φασισμό και την διάλυση των οικονομιών σε όλες τις χώρες. Αυτός είναι ο σκοπός και αυτή είναι η μεγαλύτερη συνομωσία ποτέ εαντίον της ανθρωπότητας γιατί ο ιός covid-19 είναι ανύπαρκτος και για αυτό οι γιατροί σε όλο τον πλανήτη, εκτός από λίγους γνώστες, λένε αλλα αντ άλλων.

3. Η υγρασία στον πλανήτη μειώθηκε σε μόλις 13% το απόγευμα του Σαββάτου 11/4/20.Τον μήνα Απρίλιο στο βόρειο ημισφαίριο δεν ήταν ποτέ πριν τόσο χαμηλή η υγρασία από τότε που ξεκίνησαν οι μετρήσεις το 1901.Ο συνδυασμός της ξηρασίας και της ηλιοφάνειας των υψηλών θερμοκρασιών (βόρειο ημισφαίριο) επέτρεψε τη χαμηλή υγρασία να πέσει.

4. Πάμε τώρα να δούμε τι συμβαίνει με την απάτη του covid-19...Σκάει ο Ήλιος στις 12/4/20 και  στέλνει ηλιακές καταιγίδες για τρείς ημέρες και σπάει όλη την υγρασία, δηλαδή την κατάλληλη συνθήκη για οποιονδήποτε ιό, επειδή τους αρέσει η υγρασία και δεν αγάπανε τον ξερό αέρα.!!! 

Δεν πεθαίνει σχεδόν κανένας και δεν τους βγαίνει η απάτη των μαζικών νεκρών απο τον  covid-19. Ο κόσμος θα βγει σε λίγο έξω επειδή κανείς δεν τους πιστεύει.

5. Πέθαιναν κάποιοι ασθενείς και τα ρίχνουν όλα στον ανύπαρκτο κορωναιο που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κύτταρο του ανθρώπου που αρρωσταίνει από τον υψηλό ηλεκτρομαγνητισμό (4G,5G) κινητά και παντού ηλεκτρισμό σε συνδιασμό με τα βαρέα μέταλλα στο αίμα των σύγχρονων ανθρώπων. Αν θα βάζαμε το κεφάλι μας στον φούρνο μικροκυμάτων τι θα πάθαινε; Αυτό έγινε και στην Ιταλία και Ισπανία, πειράματα 33...επιστροφή στον μεσαίωνα,φόβο και τρόμο για να φοβ;aστε τον θάνατο, ενω αυτοί που λένε οτι σας προστατεύουν είναι οι δολοφόνοι σας.

Αυτό παθαίνει και το σώμα των ανθρώπων με τα 5G και το ψέκασμα με αλουμίνιο, βάριο και κάδμιο στο αίμα που τρώει η ανθρωπότητα εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.

Δείτε το video:




Πρόεδρος Νίξον των ΗΠΑ  στην Κίνα

-----------------------------------------------------

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Ρίτσαρντ Νίξον μαζί με την γυναίκα του σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα σε πτήση για τον Καναδά το 1970.

Τον Φεβρουάριο του 1972 ο πρόεδρος Νίξον μαζί με την γυναίκα του πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Κίνα.

Σε εκείνο το ταξίδι ο Νίξον συμπεριφερόταν παράξενα σε σημείο που να μην μπορούν οι γύρο του αλλά και η γυναίκα του να τον δικαιολογήσουν. Στο επίσημο δείπνο που έγινε με τον Μάο Τσε Τουγκ,είχε γλιστρήσει και καθίσει κάτω από το τραπέζι των καλεσμένων και άλλα παρόμοια. 

Μετά το δυστύχημα του έφτιαξαν ένα ρομπότ για να τον κρατήσουν στην εξουσία αλλά και για καλύτερο έλεγχο. Κάθε τόσο έπρεπε να πηγαίνει στο Καπ Ντέιβις για επαναφόρτιση. Όταν τα ρομπότ χάνουν την φόρτιση τους αρρωσταίνουν.Τα ρομπότ χρειάζονται επαναφόρτιση διότι δεν έχουν ψυχή για να έχουν την δική τους ενέργεια. Κατά την επίσκεψη του στην Κίνα η ενέργεια του έπεσε σε βαθμό που είχε πρόβλημα; Του έκαναν κτυπήματα με κύματα elf αλλά δεν κατάφεραν να τον συνεφέρουν; Ετσι βρέθηκε εκτεθειμένος αρκετές φορές με την συμπεριφορά του.

Οι πληροφορίες είναι από τον στρατιωτικό βετεράνο των πεζοναυτών Gene Consensei με 30 χρόνια έρευνα στα μυστικά προγράμματα των Η.Π.Α.


Η Χρονομηχανή του Βατικανού

------------------------------------------------------

Η χρονομηχανή του Βατικανού και φωτογραφίες του Ιησού, σύμφωνα με τον μοναχό Ερνέτι.Στην περιοχή του Αγίου Μάρκου της Βενετίας, κρύβεται ένα από τα πολλά μυστήρια της εποχής μας και, ιδιαιτέρως, του Βατικανού. Στην εκκλησία του San Giorgio.

Δεκαετίες παλαιότερα, στην εκκλησία του San Giorgio, αφιερωμένη στην υποδοχή και την εκπαίδευση των ορφανών παιδιών, ένα άγιος πατέρας δέχτηκε την βοήθεια από μια ομάδα 12 διακεκρυμένων επιστημόνων, μεταξύ των οποίων ο Werher Von Braun και ενδεχομένως ο Albert Einstenin. Το όνομα του άγιου πατέρα ήταν Pellegrino Ernetti.

Πραγματοποίησαν έρευνες σχετικά με το χρόνο και τον σχεδιασμό μιας μηχανής που να είναι σε θέση να προχωρήσει στο παρελθόν και ταυτόχρονα να το φωτογραφίσει. Η μηχανή αυτή βασιζόταν στις αρχές της οπτικής και των ηχητικών κυμμάτων ότι σαν ενέργειες που είναι δεν μπορούν να καταστραφούν. Μέσω αυτού του εξοπλισμού η ενέργεια που ανακτάται από το χώρο μπορεί να ανασυνθεθεί και να δείξει σκηνές και εικόνες της επισκεπτόμενης εποχής, σαν ένα είδος τηλεόρασης συντονισμένη σε αρμονία με το παρελθόν και κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούσε να προβάλλει γεγονότα ανά τους αιώνες. Η μηχανή αυτή ονομάστηκε  cronovisor.

Σύμφωνα με τη θεωρία, η μηχανή λειτούργησε μέσω της ανίχνευσης των εικόνων που επιπλέουν στο χώρο. Η Cronovisor ήταν ουσιαστικά μια μηχανή του χρόνου, αλλά με περιορισμούς στο παρελθόν και το παρόν.

Όταν η χρονομηχανή ετοιμάστηκε οι πατέρες "επισκεύθηκαν"με την συσκευή την εποχή του Ιησού για να δουν την αγωνία του, την προδοσία του Ιούδα καθώς και το Γολγοθά. Επίσης,επισκέφθηκαν και διαβεβαίωσαν ότι φωτογράφησαν τις πλάκες του Μωησή από τον Γιαχβε, την καταστροφή από τα Σόδομα και τα Γόμορα, καθώς και άλλα πολλά.

Παραπλεύρως βλέπετε μία φωτογραφία από την μηχανή cronovisor, όπου υποτίθεται πως είναι ο Ιησούς, σε ένα περίπατο με τους μαθητές Του.

Είναι πράγματι αληθινό ή όχι;


ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Πώς Μοιάζουν οι Εξωγήινοι Πολιτισμοί

----------------------------------------------- 

Το παρατηρήσιμο σύμπαν είναι ένα μεγάλο μέρος που υπάρχει εδώ και περισσότερα από 13 δισεκατομμύρια χρόνια. Μέχρι δύο τρισεκατομμύρια γαλαξίες που αποτελούνται από περίπου 20.000 δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια αστέρια περιβάλλουν τον οικιακό γαλαξία μας. 

Μόνο με το Γαλαξία μας, οι επιστήμονες υποθέτουν ότι υπάρχουν περίπου 40 δισεκατομμύρια  πλανήτες στην κατοικήσιμη ζώνη των αστεριών τους. Όταν κοιτάζουμε αυτούς τους αριθμούς είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος εκεί έξω. 


Η κλίμακα Kardashev είναι μια μέθοδος μέτρησης του επιπέδου τεχνολογικής προόδου ενός πολιτισμού με βάση την ποσότητα ενέργειας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Το μέτρο προτάθηκε από τον σοβιετικό αστρονόμο Nikolai Kardashev το 1964. Η κλίμακα έχει τρεις καθορισμένες κατηγορίες: 

Ένας πολιτισμός τύπου 1, που ονομάζεται επίσης πλανητικός πολιτισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει και να αποθηκεύσει όλη την ενέργεια που υπάρχει στον πλανήτη του. Επί του παρόντος, ο πολιτισμός του τύπου 1 ορίζεται συνήθως ως ένας που μπορεί να αξιοποιήσει όλη την ενέργεια που πέφτει σε έναν πλανήτη από το γονικό του αστέρι (π.χ το σύστημα Γης-Ήλιου) που είναι περίπου τέσσερις τάξεις μεγέθους υψηλότερο από το ποσό που επί του παρόντος επιτυγχάνεται στη Γη. 

Ένας πολιτισμός τύπου 2, που ονομάζεται επίσης αστρικός πολιτισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει και να ελέγξει την ενέργεια στην κλίμακα του πλανητικού του συστήματος. Ένας πολιτισμός ικανός να αξιοποιήσει την ενέργεια που ακτινοβολεί το δικό του αστέρι για παράδειγμα, το στάδιο της επιτυχούς κατασκευής μιας σφαίρας Dyson. 

Ένας πολιτισμός τύπου 3, που ονομάζεται επίσης γαλαξιακός πολιτισμός μπορεί να ελέγξει την ενέργεια στην κλίμακα ολόκληρου του γαλαξία του ξενιστή. έναν πολιτισμό με πρόσβαση στη δύναμη συγκρίσιμη με τη φωτεινότητα ολόκληρου του γαλαξία του Γαλαξία, 

Ο Kardashev πίστευε ότι ένας πολιτισμός τύπου 4 ήταν αδύνατος, οπότε δεν πέρασε τον τύπο 3. Ωστόσο, έχουν προταθεί νέοι τύποι (0, 4, 5, 6). Μερικοί επιστήμονες προτείνουν ότι μπορεί να υπάρχουν πολιτισμοί τύπου 4 και τύπου 5, των οποίων η επιρροή εκτείνεται σε σμήνη γαλαξιών ή σούπερ σμήνη, δομές που περιλαμβάνουν χιλιάδες γαλαξίες και τρισεκατομμύρια αστέρια. 

Τελικά, μπορεί να υπάρχει ένας τύπος "Omega" πολιτισμού, ικανός να χειριστεί ολόκληρο το σύμπαν και πιθανώς άλλους.Οι πολιτισμοί Omega τύπου μπορεί να είναι οι πραγματικοί δημιουργοί του σύμπαντος μας, για λόγους πέρα ​​από την κατανόησή μας! 

Και τι γίνεται με την τρέχουσα κατάσταση του ανθρώπινου πολιτισμού; 

Λοιπόν, αυτή τη στιγμή, η ανθρωπότητα δεν έχει φτάσει ακόμη στην κατάσταση πολιτισμού τύπου 1. Εάν οι άνθρωποι αυξάνουν την κατανάλωση ενέργειας με μέσο ρυθμό 3% κάθε χρόνο,μπορεί να αποκτήσουν την κατάσταση τύπου 1 σε 100-200 χρόνια, την κατάσταση τύπου 2 σε μερικές χιλιάδες χρόνια και την κατάσταση τύπου 3 σε 100.000 έως ένα εκατομμύριο χρόνια.


Μυστηριώδεις Ανωμαλίες στα Ραντάρ

----------------------------------------------------

Μυστηριώδεις ανωμαλίες δίνης-πύλης εμφανίζονται στα ραντάρ καιρού στο Μεξικό και την Ευρώπη.

Την 1/9/20, οι μετεωρολόγοι εντόπισαν μια τεράστια τεράστια ανωμαλία σε σχήμα ντόνατ πάνω από το Μεξικό στο ραντάρ του καιρού τους και δημοσιεύθηκε από τον ιστότοπο Windy.com, μια ευρωπαϊκή εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες πρόβλεψης διαδραστικές αναφορές καιρού σε όλο τον κόσμο.


Ο επικεφαλής μετεωρολόγος στο Wilmington, NC έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Όπως σημειώνετε, το κέντρο του ντόνατ δεν είναι η τοποθεσία ραντάρ. Και μοιάζει να τολμάει ένα returtn για ένα δαχτυλίδι. Πρέπει να είμαι ειλικρινής: Δεν ξέρω! Είστε περίεργοι αν δείτε το ίδιο μοτίβο την ίδια ώρα αύριο;Δεν είμαι η πρώτη φορά που αυτές οι ανωμαλίες σε σχήμα ντόνατ εμφανίζονται σε ραντάρ καιρού. Στις 6 και 7 Αυγούστου 2020, ένα ραντάρ καιρού στην Ευρώπη εντόπισε μια παρόμοια ανωμαλία σε σχήμα ντόνατ. 

Αλλά κάτι περίεργο εμφανίζεται σε αυτό το ραντάρ καθώς δείχνει άσπρα σύννεφα σε σχήμα βέλους που εμφανίζονται πάνω από τη Γερμανία, μετακινώντας στο Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες. Στη συνέχεια, σταδιακά εμφανίζονται πιο παρόμοια σύννεφα σε σχήμα βέλους, μετά από τα οποία ένας καθαρός κύκλος γίνεται ορατός υποδηλώνοντας ότι μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του καιρού.

Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που υποθέτουν ότι οι ανωμαλίες σε σχήμα ντόνατς θα μπορούσαν να είναι υπογραφές τεράστιων UFO με μανδύα ή πύλες / διαστατικές πύλες που άνοιξαν στον ουρανό πάνω από την πόλη Guanajuato του Μεξικού και του Βελγίου / Ολλανδίας, άλλοι λένε ότι αυτοί οι μυστηριώδεις κύκλοι είναι το αποτέλεσμα χειραγώγηση του καιρού που υλοποιήθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN) ή το Πρόγραμμα Ενεργού Αυτοκινήτου Υψηλής Συχνότητας (HAARP).

Παρόλο που έχουν παρατηρηθεί παρόμοιες μυστηριώδεις ανωμαλίες καιρού ραντάρ τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο, γνωρίζουμε ότι κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να βρει εξήγηση για αυτό το φαινόμενο.

Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ODLYb9R6MZ0&feature=emb_logo


Διαστημικά Αντικείμενα στον Ηλιο

----------------------------------------------

Για άλλη μια φορά τεράστια διαστημικά αντικείμενα γυρίστηκαν δίπλα στον Ήλιο.

Τεράστια άγνωστα διαστημικά αντικείμενα έχουν συλληφθεί ενώ πετούν δίπλα στον ήλιο.Ίσως απλώς μια σύμπτωση, αλλά για κάποιο λόγο πολλά UFO έχουν εντοπιστεί κοντά στον ήλιο, τελευταία.

Εκτός από τα UFO κοντά στον ήλιο, το βίντεο μας δείχνει μεγάλα αντικείμενα που χτυπούν το φεγγάρι, καθώς και άλλα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα σε ένα ζωντανό βίντεο που έχει γυριστεί με τηλεσκόπιο 14 ιντσών με επιλογή High Definition και Nikon D-850 στο πίσω μέρος. 


Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS)

----------------------------------------------------

Φαίνεται σαν η NASA να ξεχάσει να βάλει τη ζωντανή ροή ISS σε μπλε οθόνη κάτι που συνήθως κάνουν όταν ένα UFO εμφανιστεί.Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ζωντανής ροής της NASA στις 31/8/20, κάμερες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) κατέγραψαν ένα UFO καθώς φεύγει από την ατμόσφαιρα της Γης.

Το άγνωστο αντικείμενο δεν περνά μπροστά ή πίσω από τη Γη. Κατά την ανάλυση και την προσθήκη μιας κοντινής οθόνης, μπορείτε να δείτε καθαρά ότι αφήνει την ατμόσφαιρα να εξαφανιστεί στο διάστημα.

Δείτε σχετικό video:



Ηλιακός Ανιχνευτής της NASA 

----------------------------------------------

Ηλιακός Ανιχνευτής της NASA στις 29/8/20 έπιασε τον γιγαντιαίο UFO που έφυγε από τον Ήλιο.Έκρηξη πλάσματος από την επιφάνεια του Ήλιου; Όχι,είναι πολύ πιθανό ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο που φαίνεται να εγκαταλείπει τον Ήλιο.

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το Παρατηρητήριο Solar Dynamics (SDO) της NASA - (SDO AIA 171) και μεταφορτώθηκαν στο Helioviewer (Solar and heliospheric image visualization tool) αυτήν την εβδομάδα, δείχνουν ένα UFO σε σχήμα πούρου με πραγματικά εντυπωσιακές αναλογίες που αναδύονται από τον ήλιο.


Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εξωγήινων διαστημοπλοίων και πολλοί από αυτούς δραστηριοποιούνται γύρω από τον ήλιο. Για παράδειγμα, πριν από αρκετά χρόνια, ένα τεράστιο εξωγήινο σκάφος φωτογραφήθηκε από τον δορυφόρο Lasco C2 της NASA στις 29/5/16 και δείχνει το διαστημικό σκάφος τη στιγμή που ρίχνει μια ακτίνα φωτός στον ήλιο.

Δεδομένου ότι έχουν πρόσβαση στο ηλιακό μας σύστημα χρησιμοποιώντας τον ήλιο ως αστέρι, αυτά τα γιγαντιαία UFO δεν είναι ξένα για την ατμόσφαιρα της γης ή το ίδιο το διάστημα. 

Είναι πολύ πιθανό ότι αυτό το είδος εξωγήινης τέχνης, που απεικονίζεται συχνά σε πολύ παλιά σχέδια, έχει δει από τα αρχαία χρόνια.

Δείτε σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=E6RmqxVwcpo&feature=emb_logo


UFO Υψηλής Ταχύτητας Σταματάει στον Αέρα 

-------------------------------------------------------------

UFO υψηλής ταχύτητας σταματάει στον αέρα και πυροβολεί κατ 'ευθείαν πάνω από τον ουρανό που πιάστηκε στη "ζωντανή κάμερα".


Στις 17/8/20, παρατηρητή  συντονίστηκε στο St Ives Hayle Beach Live Webcam UK για να δει ένα ηλιοβασίλεμα και παρατήρησε ένα παράξενο έντονο φως να αιωρείται πάνω από τη θάλασσα, οπότε χρησιμοποίησε μια συσκευή εγγραφής οθόνης για να το συλλάβει. Στη συνέχεια, το φως βγαίνει ξαφνικά προς τα αριστερά σε μια απόσταση με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια σταματά απότομα όπου απλώς αιωρείται ξανά. 

Στη συνέχεια, προς το τέλος του βίντεο τραβάει ευθεία στον ουρανό πολύ γρήγορα και έχει φύγει. Το πρώτο βίντεο είναι η αρχική εγγραφή του UFO, ενώ το δεύτερο βίντεο δείχνει πιο προσεκτικά το UFO.






Κυκλοφορία UFO στη Σελήνη

-----------------------------------------

Στις 10/8/20 παρατηρήθηκαν ζωντανά πλάνα από διάφορα UFO που πετούν πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης και για αυτό που μοιάζει με μια τεράστια έκρηξη που εμφανίζεται κάτω από ένα UFO, αφού είδε ένα αναμμένο αντικείμενο να κατεβαίνει στο φεγγάρι. Φαίνεται ότι ένας πόλεμος συνεχίζεται εκεί, αλλά αυτό είναι θεωρητικό.

Τι θα συνέβαινε αν οι UFO Bruceseesall που είχαν συλληφθεί ήταν στην πραγματικότητα πύραυλοι ή βόμβες που εκτοξεύονταν στο φεγγάρι σαν τις ομοιότητες του πολέμου εδώ στη Γη.Ένα πολύ αποκαλυπτικό μυστικό που κανείς δεν ξέρει για το τι συμβαίνει στο φεγγάρι; 

Δείτε το σχετικό video:



Ανωμαλίου Τύπου UFO στον Ηλιο

-----------------------------------------------------

Δορυφόρος της NASA συλλαμβάνει  περίεργη "ανωμαλία τύπου UFO" κοντά στον Ηλιο.Το ασυνήθιστο γεγονός καταγράφηκε από το Παρατηρητήριο Solar Dynamics (SDO) της NASA στις 6/8/20 και δείχνει μια τεράστια κοκκινωπή ανωμαλία σαν μια τεράστια βολίδα που εμφανίζεται κοντά στον Ηλιο. Στη συνέχεια, εμφανίζεται μια δεύτερη ανωμαλία που μετατρέπεται σε έντονο φως και επεκτείνεται σε τεράστιο όγκο πολλές φορές μεγαλύτερη από τη Γη.


Αυτός που ανακάλυψε το περίεργο γεγονός μιλάει για μια τεράστια βολίδα που βγαίνει από τον ήλιο, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά τότε φαίνεται ότι και οι δύο ανωμαλίες δεν συνδέονται με τον ήλιο,τουλάχιστον η δεύτερη φωτεινή ανωμαλία δεν είναι συνδεδεμένη με τον ήλιο,μάλλον είναι πολύ πιο πίσω.

Άλλωστε, αν ήταν μια βολίδα, τότε γιατί μοιάζει παράλληλα με τον ήλιο, δεν θα έβγαινε προς τα έξω;Αυτό το λεγόμενο «βολίδα» προφανώς δεν προερχόταν από τον ήλιο,αλλά φαίνεται ότι "κάτι" καταστράφηκε με την ταχύτητα του Ηλιου.

 Δείτε το σχετικό video:



Μυστηριώδες Ραδιόφωνο από το Βαθύ Διάστημα 

------------------------------------------------------------------

Το μυστηριώδες ραδιόφωνο ξέσπασε από το βαθύ διάστημα μόλις "ξύπνησε" ακριβώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.Το λεγόμενο Fast Radio Burst 121102 (FRB) φαίνεται να ακολουθεί ένα κυκλικό μοτίβο δραστηριότητας όπως το ρολόι. Φτάνοντας από το βαθύ διάστημα, το FRB εκτοξεύει πολύ συχνές ραδιοφωνικές εκλάμψεις διάρκειας ενός χιλιοστού δευτερολέπτου προς τον πλανήτη μας. 


Στη συνέχεια, μετά από 90 ημέρες δραστηριότητας, το FRB σιωπά για 67 ημέρες. Αυτό το μυστηριώδες ραδιόφωνο εκρήγνυται από έναν γαλαξία τρία δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά που φαίνεται να επαναλαμβάνεται κάθε 157 ημέρες και μόλις "ξύπνησε" ακριβώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.Οι επιστήμονες μέχρι στιγμής δεν μπόρεσαν να καθορίσουν πώς δημιουργούνται αυτές οι ραδιοφωνικές εκρήξεις ή γιατί είναι τόσο ακριβείς επαναλαμβανόμενες.

Το μυστήριο έχει προκαλέσει την επιστημονική κοινότητα από το 2007, όταν το πρώτο FRB ανακαλύφθηκε κατά λάθος σε ένα σύνολο δεδομένων, αναφέρει ο Dailymail . 

Μερικοί επιστήμονες υπαινίχθηκαν μια εξωγήινη πηγή, συμπεριλαμβανομένου του αστρονόμου του Χάρβαρντ, Abraham Loeb, ο οποίος υποστήριξε νωρίτερα φέτος ότι όλες οι θεωρίες, συμπεριλαμβανομένων των ET, πρέπει να είναι στο τραπέζι.

Δείτε σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=222&v=UER61AEKg38&feature=emb_logo


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Ιούλιος 2020 

---------------------

-Πάρα πολλοί θα έχετε προσέξει ότι ο χρόνος τρέχει πολύ, μα πολύ γρήγορα.Ο χρόνος τρέχει γρήγορα γιατί ο πλανήτης "βομβαρδίζεται" συνεχώς με τεράστιες ποσότητες γαλαξιακής ενέργειας, την ροή της οποίας ελέγχουν και ομαλοποιούν οι αστροπολιτείες των Ολυμπίων, με σκοπό την ενεργοποίηση των υπολοίπων δέκα ελίκων του γενετικού κώδικα των ανθρώπων, ούτως ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες που οι επερχόμενες αλλαγές να είναι κατανοητές και αποδεχτές από μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, χωρίς πανικό και κοινωνικές ανατροπές.

Οι άνθρωποι που νοιώθουν τις μεταβολές στον γενετικό τους κώδικα και την αυξανόμενη διαίσθηση τους, αισθάνονται ότι ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα.

Παρ' όλα αυτά,ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων δεν κοιμούνται μόνο στα κρεββάτια αλλά δυστυχώς εξακολουθούν... να κοιμούνται και όρθιοι!


-Αφυπνισμένοι ενεργοποιηθείτε! Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρώην πεζοναύτη Corey Goode, που υπηρέτησε για 20 χρόνια σε διάφορες μυστικές βάσεις στην Σελήνη και στον Άρη που ανήκουν στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (SSP),ο αριθμός των αφυπνισμένων ανθρώπων στον πλανήτη ανέρχεται στο ποσοστό του 0,043%,που σημαίνει πως αντιστοιχεί ένας αφυπνισμένος σε κάθε 2300 ανθρώπους.Που ακόμα σημαίνει πως στην Ελλάδα των 14.500.000 ανθρώπων,αντιστοιχούν 6.230 και στην Κύπρο των 820.000, 350 αφυπνισμένοι άνθρωποι, ποσοστό αρκετά καλό για τον ελληνικό χώρο.

Οι άνθρωποι αυτοί θα συνεργήσουν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας ως εξής:Θα μεταδώσουν τις γνώσεις και τις πληροφορίες που κατέχουν σε ένα ευρύτερο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι ενεργώντας ανάλογα θα βοηθήσουν στη μαζική αφύπνιση της ανθρωπότητας και θα ακολουθήσει η απελευθέρωση, δηλαδή η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος δουλείας που της επεβλήθη, η πλήρης αποκάλυψη και η εμφάνιση εξωγήινων πολιτισμών και η ένταξη του πλανήτη στην γαλαξιακή οικογένεια με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται.

-Ο Πρόεδρος Τραμπ,ο πολεμιστής του φωτός,πέραν των φαινομένων που δείχνουν ότι έχει καταγωγές από Κύπρο,Γερμανία,Σκωτία,Σουηδία,εμείς ξέρουμε ότι το Ελληνικό DNA παραμένει αναλείωτο στο πέρασμα του ιστορικού χρόνου,καθόσον στην Ευρώπη κατοικούσαν Ελληνες από διάφορα αστρικά συστήματα της αυτοκρατορίας των "Εψιλον" της Ανδρομέδας,πριν έρθουν οι ορδές των βαρβαρικών-κρόνιων φυλών από τα βάθη της Ασίας.

ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΑΜΠ
ΠΛΕΙΑΔΙΑ ΚΑΙ ΛΥΡΙΟΣ

Επειδή οι Έλληνες έχουν τα πλανητικά δικαιώματα και η αυτοκρατορία θα διάλεγε Ελλάνιο γόνο,όπως διάλεξε Ελλάνιο γόνο τον Πρόεδρο Πούτιν για την ολική ανατροπή της Κρόνιας αποστασίας,μπορούμε να υποθέσουμε ότι και ο Τραμπ είναι Ελλάνιος γόνος.Δεν είναι τυχαίο που το επιτελείο του αποτελείτε κατά το πλείστον από Ελληνες.

Ο Τραμπ λίγα χρόνια πριν την "Κβαντική Μετάβαση"του Γαλαξία στις 21/12/2012,μεταφέρθηκε πίσω από την Σελήνη στο "Συμβούλιο των Εννέα Σφαιρών",για να ενημερωθεί για την ενσάρκωση του και την αποστολή που δέχθηκε στα "Αιθερικά Πεδία".Στο επιτελείο του Τραμπ υπάρχουν μόνιμοι σύμβουλοι που δεν έχουν γεννηθεί στον πλανήτη Γη.


Τα φαινόμενα λένε ότι ο αυτισμός του παιδιού του έκανε τον Τραμπ να ασχοληθεί πρώτα με τον στρατιωτικό κλάδο (φοίτησε στη Στρατιωτική Ακαδημια της Ν.Υόρκης και έφτασε στον βαθμό του Λοχαγού,μετά παραιτήθηκε για να πάρει την επιχείρηση του πατέρα του) και μετέπειτα την πολιτική.

Ομως σε έναν πλανήτη κατεχόμενο (την Γη),στο μεγαλύτερο μέρος του από το 9560π.Χ(βύθιση


Ποσειδώνιας Ατλαντίδος) από τα Ερπετοειδή και τα Υβρίδια του,δύσκολα θα μπορούσε να επιβιώση αν δεν είχε από την αρχή  Φρουρούς ,Πλειάδιους,Λυριους και Αρκτούριους,της αυτοκρατορίας των Ε της Ανδρομέδας,να τον προστατεύουν κάθε στιγμή.Εχει γλυτώσει από 14 απόπειρες δολοφονίας.

Ο Τραμπ έχει την ποιό δύσκολη αποστολή στα υλικά πεδία,να καθαρίσει την φωλιά των φιδιών (Οφιτών Κρονίων)των ΗΠΑ,που όπως γνωρίζουμε ήταν μόνιμα στο στρατιωτικό σκέλος της Νέας Τάξης και έγινε ο πρώτος Πρόεδρος εδώ και εκατό χρόνια,που δεν δημιούργησε ούτε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Σύμφωνα με την  αυτοκρατορία της Ανδρομέδας και των συμμάχων της,βρισκόμαστε στην τελική φάση απελευθέρωσης του πλανήτη μας,καθώς εντείνονται οι μάχες σε όλα τα επίμαχα διαστικά πεδία.

-Η εκκαθάριση του Δρακόνειου στόλου στο υποσεληνιακό διάστημα προχωρά καλά και σύμφωνα με το σχέδιο. Όλη η παρουσία των Δρακόνειων πέρα ​​από την σεληνιακή τροχιά έχει εκκαθαριστεί πλήρως και όλο το διάστημα πέρα ​​από την Σεληνιακή τροχιά δηλώνεται τώρα ως απελευθερωμένος χώρος. Πολλά αγγελικά όντα εισέρχονται τώρα στο Ηλιακό Σύστημα ,που τώρα γεμίζει τον διαστρικό χώρο σε όλο τον Γαλαξία, δημιουργώντας τη λεγόμενη "μουσική των σφαιρών" που εκτείνεται από τη ζώνη Kuiper μέχρι τη Σεληνιακή τροχιά.

-Οι αιθερικές αράχνες Χίμαιρα (Chimera) που βρίσκονται ακριβώς μέσα στην σεληνιακή τροχιά έχουν εκκαθαριστεί,αν και μερικές από αυτές εξακολουθούν να υπάρχουν πιο κοντά στη Γη.

-Κατά τη διάρκεια των Γαλαξιακών πολέμων τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια, οι Δρακόνειοι έχουν συγκεντρώσει πολλές εξωτικές τεχνολογίες σε πλανήτες που έχουν κατακτήσει και τις έχουν μετατρέψει σε υπερ-όπλα!

-Μία πτυχή της επιχείρησης Mjolnir είναι η σύλληψη, η έρευνα και, στη συνέχεια, η καταστροφή αυτών των υπερ-όπλων.Μεταξύ αυτών των υπερ-όπλων υπάρχει μια ειδική τεχνολογία αναστροφής βαθμωτού πλέγματος στα Δρακόνεια σκάφη. 

-Πολλοί Ερπετοειδείς συγκεντρώνονται στις υπόγειες βάσεις τους κοντά στην πλανητική επιφάνεια και οι Δρακόνειοι τους χρησιμοποιούν ως ασπίδα για να αποτρέψουν την πρόοδο καθόδου της Συνομοσπονδίας των Ε της Ανδρομέδας προς την επιφάνεια και για να διαταράξουν περαιτέρω το ενεργειακό δίκτυο.


ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

-Οι Πλειάδειοι έχουν επίσης ανακοινώσει ότι η θετική νανοτεχνολογία "Αστρόσκονης" (stardust) για την απομάκρυνση του Κορωνιϊού (corona virus) δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο έλπιζαν, επειδή οι Δρακόνειοι έχουν μια ισχυρή νανοτεχνολογία που εμποδίζει τη θετική stardust σε κάποιο βαθμό.

Ωστόσο, οι Πλειάδειοι κατάφεραν να μειώσουν τη θνησιμότητα του ιού τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο σε μεγάλο βαθμό και η ανοσία θα επιτευχθεί σύντομα παγκοσμίως.Οι Πλειάδειοι έχουν ανακοινώσει ότι αναμένουν πως ο Κορωνιϊός θα πεθάνει μόνος του, επειδή δεν θα βρει νέους οικοδεσπότες που δεν έχουν ακόμη αναπτύξει ανοσία, μέχρι το τέλος του έτους.

Έχουν βρεθεί πολλές θεραπείες για την ασθένεια του covid-19 και μερικές από αυτές είναι πολύ αποτελεσματικές.

-Πίσω από το "παραμύθι" του Κορωνιϊού,μεγάλη μάχη έγινε τον Ιούλιο 2020 στον πλανήτη μας,μεταξύ φωτός και σκότους.Πέραν των Γηίνων δυνάμεων εκατομμύρια Ελλάνιοι της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των Ε της Ανδρομέδας δρούσαν ανάμεσα στην παγκόσμια αστυνομία,στις μυστικές υπηρεσίες και σε μυστικές αποστολές για τα εναπομείναντα ερπετοειδή υβρίδια και κλώνους.Αντιλαμβάνετε τον υπερδιαστατικό πόλεμο στον πλανήτη μας και ότι η πραγματικότητα είναι πέραν από κάθε φαντασία.Η ανθρωπότητα θα ζήσει το πρώτο στάδιο ανέλιξης προς την 5η διάσταση της δημιουργίας που είναι συνειδοποίηση της πραγματικότητας.

Πολύ κοντά  δύο πιθανές ημερομηνίες για την παγκόσμια αλλαγή είναι οι 21/12/20 και 21/12/21.Ισως οι δώδεκα "θεοί" του Ολύμπου μόνο ξέρουν το σχέδιο για πλήρη εφαρμογή του Γαλαξιακού Κώδικα για κατεχόμενους πλανήτες.


-Αμερικανικό Πεντάγωνο για UFO: Έχουμε στην κατοχή μας σκάφη που δεν είναι από αυτή τη γη!Σύμφωνα με τους New York Times η μονάδα UFO του Πενταγώνου θα δημοσιοποιήσει για πρώτη φορά κάποια ευρήματα, ενώ πρώην σύμβουλοι αλλά και γερουσιαστές ισχυρίζονται ότι "οχήματα που δεν κατασκευάστηκαν σε αυτήν τη γη" βρίσκονται σε αποθήκη της κυβέρνησης των ΗΠΑ.Η μονάδα θα ενημερώνει την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ σχετικά με τις έρευνες για τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) κάθε έξι μήνες.

Ένας πρώην αξιωματούχος, ο αστροφυσικός Έρικ Ντέιβις, δήλωσε στους Times ότι ενημέρωσε το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ τον Μάρτιο για την ανάκτηση "απόκοσμων οχημάτων τα οποία δε φτιάχτηκαν σε αυτή τη γη".

Ο σύμβουλος και υπάλληλος του Πενταγώνου είπε ότι αντικείμενα που πίστευε ότι "δεν μπορούσαμε να κάνουμε… εμείς" ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στη  μονάδα, όπου εργάστηκε από το 2007.

Ενώ δεν έχουν τεκμηριωθεί ποτέ αντικείμενα συντριβής στο κοινό, ο Χάρι Ριντ,ο πρώην ηγέτης της πλειοψηφίας της Δημοκρατικής Γερουσίας,είπε στους The Times ότι "κατέληξε στο συμπέρασμα" ότι υλικά UFO βρίσκονται στην κατοχή της κυβέρνησης.


Δεν είναι γνωστό ποιες λεπτομέρειες θα προσφέρει η μονάδα του Πενταγώνου στη Γερουσία, ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής πληροφοριών Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου 2020, ότι προτεραιότητά του ήταν να αποκαλύψει ποιος ήταν πίσω από άγνωστα ιπτάμενα οχήματα που βλέπουν πάνω από αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις."Έχουμε πράγματα που πετούν πάνω από τις στρατιωτικές μας βάσεις και μέρη όπου διεξάγουμε στρατιωτικές ασκήσεις και δεν ξέρουμε τι είναι και δεν είναι δικά μα, δήλωσε ο γερουσιαστής Ρούμπιο στο CBS Miami.

Ειλικρινά, αν είναι κάτι έξω από αυτόν τον πλανήτη,αυτό θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να έχουμε κάποιο τεχνολογικό άλμα των Κινέζων ή των Ρώσων ή κάποιου άλλου αντιπάλου,πρόσθεσε ο γερουσιαστής Ρούμπιο.


Αύγουστος 2020

-------------------------

-Οι Γαλαξιακοί μας αδελφοί Πλειάδειοι έχουν αναλάβει μαζί με τους Λύριους και τους Αρκτούρους την φύλαξη του Προέδρου Τραμπ. Επίσης όταν το προεδρικό αεροπλάνο ίπταται το ακολουθούν δύο Πλειάδια σκάφη, όπως μπορείται να δείτε στο παρακάτω video και την φωτό.

Δείτε το video:


-Οι ..επιστημονάρες της ΝΑSΑ, ονόμασαν τις Ανδρομέδιες Δυνάμεις "Τριπλός Κομήτης"!!! 

Δείτε την τελειότητα της Δημιουργίας, το "Έργον του Δημιουργού" να δομεί τέλειους "Κομήτες", στο ίδιο μέγεθος, σε μια τριαδική ενότητα με ακριβώς την ίδια ταχύτητα και συγχρόνως να ξεφτιλίζει τις επιστήμονες της "νεοταξικής ΝΑSΑ"ή τα φερεφωνα της!


Δείτε εδώ τι προσπαθούν να περάσουν: Κάτι ασυνήθιστο περνάει από τον Ηλιο: Στις 7/8/20, ένα ασυνήθιστο αντικείμενο πέταξε πέρα από τον Ηλιο (δεν είναι εξωγήινη αρμάδα.) Ήταν ένας τριπλός κομήτης, λέει ο Karl Battams του Ναυτικού Ερευνητικού Εργαστηρίου στην Ουάσινγκτον, ο οποίος έκανε αυτό το βίντεο χρησιμοποιώντας εικόνες από το Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο (SOHO):

"Έχουν τρομοκρατηθεί οιτης Cabal !! Οι Άγγελοι φυλάνε το Πνεύμα και το Πνεύμα τις Δυνάμεις του Φωτός και όσους από εμάς είμαστε σε θέση να ενώσουμε τον "νου" μας μαζί με το Πνεύμα το Αγαθό.

Οι τσαρλατάνοι ..επιστημονάρες της NASΑ θα πάνε σύντομα αλλού για αλλού, γιατί δεν θα υπάρχει καμία τρύπα να κρυφτούν οι σατανάδες και τα σατανάκια μαζί με τις επιστημονάρες...δεν θα έχουν καμία εξουσιοδότηση να πολεμήσουν την Δημιουργία και τους ανθρώπους με τον τρόπο που βιώνεται αυτή την στιγμή στον πλανήτη Γαία".


-Αυτοί που έπρεπε να είναι εδώ (Aνδρομέδιοι-Ολύμπιοι),είναι ήδη εδώ,με τεράστιες δυνάμεις!!Δείτε αυτή την οντότητα που κατέβηκε στις 17/8/20 να δείξει και όχι να επιδείξει.Κάποιος  παρέδωσε αυτό που λίγοι περίμεναν να λάβουν.Αυτοί οι λίγοι μόνο θα καταλάβουν αυτό που ήρθαν να δώσουν! Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν τον μοναχικό δρόμο της αδιαφορίας και α-πιστίας τους.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει !!!


Η φωτό είναι από την περιοχη "Μάτι" της Ν.Μάκρης Αττικής.

-Στις 18/8/20 έπεσε ένας μετεωρίτης στην χώρα μας.Το εκπληκτικό φαινόμενο ήταν ακόμη εκπληκτικότερο γιατί σύμφωνα με φίλους και γνωστούς έδωσε μια ποικιλία χρωμάτων στον Αττικό ουρανό αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδος, όπως οι εικόνες που βλέπετε από την Βοιωτία. 

Η νύχτα έγινε ημέρα,σχεδόν στη μισή Ελλάδα,καθώς εντυπωσιακό μετέωρο εμφανίσθηκε στον ουρανόκαι φώτισε τα πάντα για μερικές στιγμές.


Συγκεκριμένα, το ιδιαίτερο αστρονομικό φαινόμενο έγινε ορατό στην Αττική, στην Βοιωτία, στην Εύβοια,στη Λακωνία,στη Μαγνησία,στη Φωκίδα, στη Χίο, στην Ανδρο, στην Ευρυτανία και σε πολλές ακόμα περιοχές. Το μετέωρο καταγράφτηκε σε βίντεο από την Λιβαδειά.

Ως "μετέωρο"ονομάζεται κάθε φωτεινό φαινόμενο που εμφανίζεται μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης ως αποτέλεσμα της εισόδου κάποιου μετεωροειδούς σε αυτήν.Ως εκ τούτου,η κίνηση του μετεωροειδούς με μεγάλη ταχύτητα και η τριβή της επιφάνειας του με τα μόρια της ατμόσφαιρας έχει ως αποτέλεσμα τον έντονο ιονισμό των μορίων του αέρα και συνήθως την συνεπακόλουθη εκπομπή φωτεινής ακτινοβολίας.

Μήπως τα χρώματα δεν είναι τυχαία στην περίπτωση αυτή και μήπως υποδηλώνουν την είσοδο νέων κανόνων και αρχών για την Ελλάδα αλλά και γενικά για την ανθρωπότητα;

Επίσης στις 18/8/20 σημειώθηκε και χτύπημα κεραυνού επάνω σε ουράνιο τόξο.Τι αλλάζει επάνω στους φυσικούς νόμους που γνωρίζαμε μέχρι τώρα; Είμαστε μάρτυρες μιας εισαγωγής και περιόδουνέων φαινομένων,που δεν γνώριζε μέχρι στιγμής η ανθρωπότητα; Σύμφωνα από πληροφορίες,άνωθεν ήταν Ανδρομέδιο σκάφος και το άφησαν επίτηδες να το δούμε.Ηδη χιλιάδες Ανδρομέδια-Ολύμπια σκάφη έχουν προσγειωθεί σε πολλά σημεία του πλανήτη.


-Στις 23/8/20 στην φωτογραφία βλέπετε ένα σκάφος της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας  των Ε της Ανδρομέδας, να ρίχνει με ένα όπλο Άμεσης Ενέργειας ( DEW) μέσα σε μια υπόγεια στρατιωτική βάση, μία από τις πολλές που έχει καταστρέψει ο στρατός στην Καλιφόρνια. Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία  έχει έρθει για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεκαθαρίσουν τους "σκοτεινούς" από την Γαία διότι από μόνοι τους οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν ποτέ να το καταφέρουν.

-Τραμπ και Πούτιν είναι οι χαρακτήρες τους οποίους εμείς βλέπουμε σε αυτό το έργο και πως πίσω τους βρίσκεται η Συμμαχία των Ανδρομέδιων Δυνάμεων.Αυτό που συμβαίνει είναι "πόλεμος" μεταξύ του Φωτός και του Σκότους.Είναι μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση που εξελίσσεται στην Γαία και η οποία δεν θα μπορούσε να γίνει μόνο από ανθρώπους;Ο λόγος είναι απλός,εφόσον ο εχθρός δεν είναι άνθρωποι και επιπλέον διαθέτει πολύ πιο προηγμένη τεχνολογία από τους ανθρώπους και δεν θα μπορούσαν ποτέ οι άνθρωποι να τους αντιμετωπίσουν από μόνοι τους με επιτυχία.


ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΣ




-Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι και οι σύμμαχοι τους, είναι όντα ανώτερων διαστάσεων από άλλα αστρικά συστήματα. Ένα τέτοιο ον βλέπετε σε αυτό το βίντεο; Είναι Αρκτούριος και κατεβαίνει τελευταίος από το αεροσκάφος του Προέδρου Πούτιν.Υπέροχο φωτεινό ον!! Οι Αρκτούριοι έχουν την μεγαλύτερη τεχνογνωσία στο Σύμπαν και είναι επίσης οι καλύτεροι θεραπευτές του Γαλαξία μας.

Κάποιες από τις φωτεινές οντότητες μπορεί να μην έχουν την όψη που θα περιμέναμε, την ενέργεια που θέλατε ή που σας αρέσει αλλά αυτό έχει να κάνει με την τάση των ανθρώπων να κρίνουν με το μυαλό. 


-Γιγαντιαία πόρτα ανοίγει στον ήλιο στις 30/8/20 για να επιτρέψει σε Μητρικό σκάφος να βγει.


Για πολλούς ερευνητές UFO, πιστεύεται ότι ο ίδιος ο Ηλιος είναι μια τεχνητή δομή με ένα φλεγόμενο καμουφλάζ στο εξωτερικό και έναν τεράστιο κόσμο στο εσωτερικό περίπου 6.000.000χλμ διάμετρο.



Σεπτέμβριος 2020

-------------------------------

-Οι ακόλουθες πληροφορίες λαμβάνονται από άμεσες,αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποιες από τις πληροφορίες έρχονται απ΄ ευθείας από συγκεκριμένα μέλη τοποθετημένα μέσα στη Γήινη Συμμαχία, γνωστά ως Λευκά Καπέλα, καθώς και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένη σε θέσεις-κλειδιά της φύλαξης της Γης στην επιφάνεια της Γης από τους Γαλαξιακούς.

Καθώς το ηλιακό σύστημα της Γης κινείται πίσω στο Φως του Κεντρικού Ήλιου, και καθώς η Νέα Χρυσή Εποχή του Υδροχόου της 21/12/2020 πλησιάζει, οι Δυνάμεις Φωτός βομβαρδίζουν τον πλανήτη με υψηλά επίπεδα Γάμμα Φωτός 5ης διάστασης από το γαλαξιακό πυρήνα! Κάθε μέρα κατευθύνονται όλο και μεγαλύτερες ποσότητες αυτού του Φωτός Υψηλών Συχνοτήτων προς την ατμόσφαιρα της Γης, ανεβάζοντας τα επίπεδα συνείδησης σε όλο τον πλανήτη!

Το Φως αυτό αποστέλλεται στη Γη εκ προθέσεων από καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός αγκυροβολημένες στην ατμόσφαιρα της Γης,με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη Μεγάλη της Ανάληψη στη Νέα Γη της 5ης διάστασης! Ηρθαν μαζικά στο ηλιακό σύστημα της Γης κοντά στο τέλος του γήινου έτους 2018 και έκτοτε συνεργάζονται με τη Γήινη Συμμαχία στην προετοιμασία της Ανθρωπότητας προς το επόμενο επίπεδο εξέλιξης!


ΣΕΙΡΙΟΣ




Επίσης γιγαντιαίες ποσότητες λευκού φωτός από τον θεϊκό αστέρι των Ελλήνων τον Σείριο, κατακλύζουν το ηλιακό μας σύστημα με τεράστιους χείμαρους φωτονίων χρυσής δομής και την γηίνη ατμόσφαιρα και βοηθούν σημαντικό ποσό στην αφύπνιση των ανθρώπωνΤο Γεγονός, που προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό, αρχίζει και κλιμακώνεται προς το ενεργειακό σημείο που ονομάζεται Compression Breakthrough (Διάσπαση Συμπίεσης). Αυτή είναι η στιγμή που υψηλά επίπεδα Φωτός 5ης διάστασης από τον Κεντρικό Ήλιο θα εισχωρήσουν στην ατμόσφαιρα, πυροδοτώντας μια ακαριαία αναβάθμιση όλου του DNA στο σύμπαν,καθώς επίσης και στον πλανήτη Γη!

Οι πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας επιβεβαιώνουν ότι στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2020 οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν εκινήσει την τελική φάση της επιχείρησης «ΓΕΓΟΝΟΣ 2020» εδώ και περίπου 28 γήινες ώρες και όλα τα συστήματα επί του παρόντος βρίσκονται σε κατάσταση μέγιστης ενεργειακής ροής, καθώς αρχίζει να λειτουργεί το νέο φωτεινό πλέγμα 5D VTXC! Οι σταθμοί καταγραφής της γήινης συχνότητας σε όλο τον πλανήτη αναφέρουν παράξενα ενεργειακά μοτίβα που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ, τα οποία καταγράφονται από τον εξοπλισμό τους ήδη από προχτές και δεν υπάρχει εξήγηση της 3ης διάστασης  του λόγου για τον οποίο συμβαίνει!


Τα δεδομένα της Γήινης Συμμαχίας δείχνουν πως την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου 2020 οι συχνότητες σε όλο τον πλανήτη άλλαξαν δραστικά και τα επίπεδα των κοσμικών ακτίνων που εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα ανεβαίνουν και θα φτάσουν μια ανώτατη κβαντική κατάσταση πρΙτο τέλος του γήινου έτους 2020!

Καθώς εισέρχεται το Φως,διαμορφώνεται και αναπτύσσεται το νέο φωτεινό σώμα 5ης διάστασης κρυσταλλικών κυττάρων, και το λιγότερο που προκαλεί αυτό είναι μεγάλη αναταραχή στο αυρικό πεδίο, το φυσικό σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματά σας! Μια συχνοτική αλλαγή τέτοιου εύρους είναι τόσο απότομη, που μπορεί να ταρακουνήσει γερά το σύστημά μας! Αυτό το Φως με τα φωτόνια υψηλής συχνότητας έχει έντονη επίδραση στους Αστρόσπορους του πλανήτη Γη,προκαλώντας συμπτώματα Ανάληψης σε αριθμό-ρεκόρ τις τελευταίες επτά ημέρες του Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου 2020.

Μερικά συμπτώματα Ανάληψης που αναφέρονται κατά τη διάρκεια της τεράστιας αυτής διαστατικής αλλαγής:

* συμπτώματα τύπου γρίπης

* κύματα ναυτίας

* πίεση στο τρίτο μάτι

* κουδούνισμα στα αυτιά

* σωματικοί πόνοι

* ζαλάδα

* δυσκολία στην ισορροπία

* αίσθηση απίστευτης κούρασης

* δυσκολία στον ύπνο

* καρδιακές αρρυθμίες

* άγχος

* ακραία συναισθήματα

* επιταχυνόμενη αφυδάτωση

* εκτός τόπου και χρόνου αίσθηση

* ζωντανά όνειρα

* διαυγείς αιθερικές λήψεις

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όσο:

* ενυδατώνεστε

* φροντίζετε τον εαυτό σας με τρυφερότητα

* αποφεύγετε το στρες

* ξεκουράζεστε

* χαλαρώστε και φροντίστε τον εαυτό σας,όσο κρατάει αυτή η Μεγάλη Αλλαγή!

ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

Να ξέρετε πως τα συμπτώματα Ανάληψης που βιώνετε είναι αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας αναβάθμισης του DNA που συμβαίνει σε όλο το Σύμπαν!

Οι Πλειάδιοι κρατούν το χέρι της ανθρωπότητας τώρα, και παρακολουθούν οτιδήποτε συμβαίνει στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή,τα πάντα! Κατά τη διάρκεια των αιώνων έρχονταν πάντοτε να βοηθήσουν την ανθρωπότητα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, και τώρα είναι πάλι εδώ, ιδιαίτερα αυτή τη σπουδαία εποχή!



-Μεγάλη Εκτίναξη Του Ήλιου στις 2/9/20.



ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΗΛΙΟΥ 2 ΣΕΠΤ 2020


Εσκασε το άστρο μας και μας έσωσε από τα μαζικά φέρετρα που μας ετοίμαζαν.Οι "αποστάτες-σατανάδες" πιστέυουν ότι τό άστρο μας,ο Ηλιος, είναι ανόητο, όπως τα μούτρα τους και μετά από την αποτυχημένη "συγκομιδή" τους,με αποτέλεσμα των Συμπαντικών "γκαζιών" από τις "φουλ" ενέργειες και Θάλασσα φωτονίων και έτσι "ο αόρατος" αφανίστηκε και έγινε πιο αόρατος από τον αόρατο!

Ενώ εμείς κοιμόμασταν δούλεψε η "τύχη" μας και ο Ηλιος,το "Φως" δούλεψε για εμάς.

Πρέπει να προετοιμαστούμε και βελτιωθούμε σαν άνθρωποι.Ζούμε αποκαλυπτικές και κολοβές ημέρες!!!Δείτε και το video και ενώστε όλα τις τελείες της μεγάλης εικόνας!

Αδεια τα νοσοκομεία,άδεια τα τμήματα Εντατικής Παρακολούθησης.Δεν κολλάει κανένας ούτε μια "μίξα" εκτός φυσικά απο τους λοβοτομημένους μασκοφόρους!!Η φύση κάνει και μερικά λαθάκια.

Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=797&v=36wWN6gmg9o&feature=emb_logogzE


-Εντυπωσιακό μετέωρο θεάθηκε στον ουρανό της Κύπρου σύμφωνα με τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας.

Ενα θέαμα σπάνιας ομορφιάς είχαν την τύχη να δουν κάτοικοι σε πολλές περιοχές της Κυπρου,στις 15/9/20 ώρα 19:00.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στον ουρανό ένα εντυπωσιακό μετέωρο που χάρισε, για μερικά δευτερόλεπτα, μια μοναδική εικόνα σε όσους τυχερούς ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Θεάσεις αναφέρουν κατεύθυνση προς τα νοτιοδυτικά,αφήνοντας πίσω του εντυπωσιακή ουρά.


-Μητρικό σκάφος στο Ιόνιο.

Τι ακριβώς σκοπεύε ο Κυκλώνας "Ιανός" στις 18 και 19/9/20 που έπληξε περιοχές του Ιονίου στην Ελλάδα αποδείχτηκε καταστροφικός και φονικός, πολύ περισσότερα από άλλες περιοχές που βρέθηκαν στο διάβα του. Πρόκειται για περίπτωση εμφάνισης τόσο σπάνιας που, σύμφωνα με το wikipedia, τέτοιου είδους μετεωρολογικά φαινόμενα, γνωστά και ως “Μεσογειακοί Tυφώνες”, μόνο 100 έχουν καταγραφεί από το 1947 ως και το 2011.


Ο μεσογειακός κυκλώνας που χτύπησε αλύπητα παράκτιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, είχε ένα κύριο και βασικό χαρακτηριστικό: Βρέθηκε ξαφνικά στην περιοχή. Αμέσως, αυτό καταγράφηκε ως ανωμαλία στα μετεωρολογικά ραντάρ της Ιταλίας και της Ελλάδας, τα οποία “αναγνώρισαν” μυστηριώδη ομόκεντρα κύματα με διάμετρο λίγων μιλίων στο κέντρο της θαλάσσιας περιοχής του Ιονίου, ανάμεσα στις Συρακούσες, στην Σικελία και την Πύλο στην Πελοπόννησο, το βράδυ στις 21:48.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και οι δύο σταθμοί αφού επικοινώνησαν μεταξύ τους, ήρθαν σε επαφή και με άλλους προκειμένου να διασταυρώσουν τα στοιχεία. Πράγματι αυτό που έβλεπαν ήταν υπαρκτό και μάλιστα αρκετά μεγάλο. Ήταν ένα ολοστρόγγυλο αντικείμενο με μία σειρά ομόκεντρων δαχτυλιδιών να το περιβάλλουν. Το μέγεθός του υπολογιζόταν όσο η Σικελία και η Πελοπόννησος μαζί.

Το πρώτο πράγμα που αποφάσισαν να κάνουν οι υπεύθυνοι υπηρεσίας, βάση πρωτοκόλλου, ήταν να αλλάξουν την διαμόρφωση της ανωμαλίας που εμφανιζόταν σε κάθε χρήστη του διαδικτύου.Έτσι, πλέον, το αντικείμενο που παρέπεμπε σε τεράστιο ιπτάμενο δίσκο πιθανότατα Μητρικό Σκάφος, κάποιου εξωγήινου πολιτισμού, εμφανιζόταν πλέον σε όλους τους χρήστες ως ένας Medicane, δηλαδή, ένας Μεσογειακός Τυφώνας, ένας κυκλώνας. 



Ο Ιπτάμενος Δίσκος είχε αργή αλλά σταθερή κατεύθυνση προς την Πύλο, ενώ όσο πλησίαζε προς την ξηρά, άλλαζε το περιβάλλον γύρω του και δημιουργούσε συνθήκες πραγματικού κυκλώνα, για λόγους που κανείς από τους μετεωρολόγους δεν καταλάβαινε. Ίσως, για κάλυψη, ίσως για εξαιτίας χαμηλής διάτμησης ανέμου και ατμοσφαιρικής αστάθειας που προκαλούσαν τα αντιβαρυτικά συστήματα του εξωγήινου διαστημόπλοιου.

Ο κυκλώνας-διαστημόπλοιο ήρθε και στάθηκε επί τρία μερόνυχτα στα ανοιχτά, ανάμεσα στην Πύλο και την Μεθώνη. Έστεκε επίμονα στο ίδιο σημείο, χωρίς να μετακινείται προς κάποια κατεύθυνση. Το “μάτι” του κυκλώνα ήταν σχεδόν επάνω από μια βραχονησίδα που ονομαζόταν Διαβολονήσι. Όλο αυτό το διάστημα έσπειρε κάθε είδους καταστροφή στα παράκτια. Βάρκες βγήκαν στην στεριά, αυτοκίνητα βρέθηκαν στη θάλασσα, ποτάμια ξεχείλισαν, πλημμύρες, σπίτια καταστράφηκαν. Την τέταρτη μέρα, ο κυκλώνας φάνηκε να μετακινείται προς τα νησιά Σαπιένζα και Σχίζα και… ξαφνικά, εξαφανίστηκε από τα μετεωρολογικά ραντάρ.


Η βραχονησίδα αυτή, ονομάστηκε Διαβολονήσι στα χρόνια της τουρκοκρατίας.Πριν,την έλεγαν Διαβόλι, ενώ πιο παλιά Διαύλι ή Νήσος Δίαυλος που παραπέμπει σε μια σύνθετη λέξη: Δία-Αυλός, Αυλός του Δία. Όλα τα υπόλοιπα ονόματα ήταν παραφθορές της αρχαίας ονομασίας του “Διαύλου”. Μια παράξενη σκέψη-απορία καρφώθηκε στο μυαλό του διευθυντή: Αν αυτό το νησί ήταν πράγματι ένας δίαυλος ή μία Πύλη προς “κάπου αλλού”, προς άλλες διαστάσεις.

Προσπαθούσαν οι εξωγήινοι να ανοίξουν ή να μπουν σε αυτή την Πύλη-Δίαυλο;

Μην ξεχνάμε ότι ΝΔ της Πύλου έχει έχει ποντισθεί και σε βάθος 4500μ,μαζί με το υπάρχον εκεί υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο νετρίνο ΝΕΣΤΩΡ ύψους 330μ με 12 ορόφους συνολικού εμβαδού 19.292 τετρ.μέτρων,του οποίου κυρία αποστολή είναι η λήψη πληροφοριών από το σύμπαν μέσω των σωματιδίων νετρίνο.

-Οι Δρακονιανοί συνέλαβαν και κρατούσαν ως ομήρους τις δίδυμες ψυχές σημαντικών διοικητών των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων.Τους εκβίαζαν και πέτυχαν την συνεργασία τους.

Με αυτόν τον τρόπο κατόρθωσαν να καθυστερήσουν ή και να ματαιώσουν πολλά σχέδια των Ανδρομέδιων.

Η καταστροφή του στόλου των Δρακονιανών προχωρά σύμφωνα με τα σχέδια των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων οι οποίοι προβλέπουν ότι η πιθανότητα να διενεργήσουν σήμερα εισβολή στον πλανήτη είναι μικρότερη από 1%,, η πιθανότητα ψεύτικης εισβολής εξωγήινων σύμφωνα με τα σχέδια των Illuminati είναι 7%, η πιθανότητα πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας είναι 9%, ενώ η πιθανότητα εμφύλιου πολέμου μέσα στις ΗΠΑ παραμένει στο 35%.


-Η τεχνολογία "Mjolnir" που χρησιμοποιούν οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις,είναι στην πραγματικότητα κβαντική τεχνολογία η οποία εκπέμπει ένα ισχυρό κβαντικό κλιμακωτό πεδίο το οποίο αναγκάζει όλες τις κυματομορφές της ύλης να εκφεύγουν από το πεδίο της κβαντικής υπέρθεσης και να εμφανίζονται στο φυσικό πεδίο. Αυτό αναγκάζει τα σκάφη των Δρακονιανών να εμφανίζονται στο φυσικό πεδίο και στη συνέχεια να ακινητοποιούνται αμέσως από τα σκάφη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας(Ανδρομέδιοι κλπ) ενώ το προσωπικό τους αιχμαλωτίζεται και αποστέλλεται για επεξεργασία μέσω της μονάδας διαλογής που βρίσκεται στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη.

Οι εγκαταστάσεις για την εφαρμογή της επιχείρησης Mjolnir (Σφυρί του Ήφαιστου) είναι τοποθετημένες σε ένα γιγαντιαίο σκάφος με μορφή "δωδεκάεδρου" πέραν και πίσω από την Σελήνη ​​και εκπέμπουν ένα ισχυρό θετικό πεδίο δύναμης προς την Γη.

-Οι Ανδρομέδιες δυνάμεις κατά την διαδικασία εκκαθάρισης του στόλου των Δρακονιανών, διέσωσαν και πολλούς ομήρους, μεταξύ των οποίων δίδυμες ψυχές πολλών βασικών διοικητών της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας. Οι διοικητές αυτοί είχαν απειληθεί από τους Δρακονιανούς ότι θα υπέβαλλαν σε βασανιστήρια τις δίδυμες ψυχές τους εάν δεν συνεργάζονταν μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο κατόρθωσαν να καθυστερήσουν ή και να ματαιώσουν πολλά σχέδια των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων.Αυτός είναι και ο λόγος που η πανδημία του coronavirus δεν κατέστη μέχρι σήμερα δυνατόν να σταματήσει.

Οι δίδυμες ψυχές των διαφόρων διοικητών που διασώθηκαν,μεταφέρθηκαν σε μητρικά σκάφη της Συνομοσπονδίας πέραν του Ηλιακού Συστήματος, όπου και θα υποβληθούν σε θεραπεία.

Οι διοικητές που υπέκυψαν στους εκβιασμούς των Δρακονιανών είναι υπεύθυνοι για τη διάδοση ψεύτικων πληροφοριών οι οποίες διοχετεύονταν μέσω πολλών καναλιών στους Μαχητές του Φωτός κατά τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι περισσότερες πηγές πληροφοριών δεν είναι αξιόπιστες. Ένας άλλος λόγος είναι ότι πολλοί από τους Μαχητές του Φωτός(γήϊνοι) παρουσιάζονται να ξέρουν τα πάντα μιλώντας με μια ακαταμάχητη αυτοπεποίθηση, ενώ στην πραγματικότητα είναι επί το πλείστον ανίδεοι. Ο τρίτος λόγος είναι η διείσδυση των σκοτεινών δυνάμεων ανάμεσα στους Εργάτες και τους Μαχητές του Φωτός.


-Οι δυνάμεις των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων τώρα είναι σε θέση να προχωρήσουν πολύ πιο αποτελεσματικά με πολύ λιγότερες καθυστερήσεις. Μετά την πλήρη εκκαθάριση του στόλου των Δρακονιανών, θα αρχίσει η συστηματική εκκαθάριση του Illuminati Breakaway Complex (IBC):

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Cabal στο IBC και στην επιφάνεια του πλανήτη είναι ενσαρκωμένοι με ανθρώπινη μορφή Δρακονιανοί, που σημαίνει ότι ήλθαν εδώ από το αστρικό σύστημα του Δράκοντος πριν από χιλιάδες χρόνια και στη συνέχεια με κύκλους ενσαρκώσεων στη Γη σε ανθρώπινα φυσικά σώματα διατηρούν ταυτόχρονα και τα ερπετικά ενεργειακά τους σώμα.Προσπαθούν να δημιουργήσουν τη δική τους έκδοση Reset (αντικατάστασης του υφιστάμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος με άλλο δικό τους) και να ωθήσουν τον πλανήτη σε τεχνολογική δυστοπία.



ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ

Διασκορπίζουν με επιτυχία νέες μεταλλαγμένες εκδόσεις του coronavirus.Η επιστημονική απόδειξη ότι ο covid-19 έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο είναι τελικά διαθέσιμη.Αυξάνουν τεχνητά τον αριθμό των περιπτώσεων coronavirus χρησιμοποιώντας εσφαλμένα τεστ.

Μελετούν τις καταστάσεις κοινωνικής απομόνωσης για να διαπιστώσουν πώς θα αντιδρούσαν οι άνθρωποι στα στρατόπεδα της FEMA στο Οχάιο και στο Κεμπέκ.

-Στις 20/9/20 έφυγαν από την Γη ερπετοειδείς,και μετά από μάχες στο εγγής διάστημα είχαν απώλειες 2,5 δισεκατομμύρια.Δικές μας απώλειες περίπου 50.000.Αυτό ήταν το πρώτο κύμα,γιατί υπήρξε και δεύτερο κύμα με τέσσερα δις απώλειες των ερπετοειδών και 110 σκάφη τους που καταστράφηκαν.Δεν μας είπαν λεπτομέρειες οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι.

.-Στις 23/9/20 οι συχνότητες "Schumann" ανήλθαν στα 42 Hertz!!!! Παρατηρήθηκε μεγάλη στρέβλωση του "Πέπλου" της Γης.Καταφτάνουν συνεχώς υψηλές συμπαντικές συχνότητες!!!!!


-Διπλάσιο του μεγέθους του Ηλιου αντικείμενο στις 23/9/2020 (βίντεο).Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα για αντικείμενα διπλασίου και ίσως τριπλασίου του μεγέθους του Ηλιου που φαίνεται να φορτίζει τις άδειες μπαταρίες του. Επίσης διάφορες σφαίρες που καταπίνουν


την γη 10 φορές, φαίνονται στο βάθος και ας κρύβονται. Οι δέσμες ακτινών πρέπει να είναι από πολύ εξοργισμένους εξωγήινους που στοχεύουν αοράτους για εμάς εχθρούς...κατά τα άλλα είμαστε μόνοι μας στην τεράστια και ακατονόητη για το μυαλουδάκι μας, δημιουργία.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=118&v=K0OhRfXEasQ&feature=emb_logo

-Οσα γίνονται αυτή την στιγμή στον Γαλαξία μας έχουν άμεση σχέση με αυτά που έρχονται σε γεωπολιτικά και οικονομικά εδώ στην Γη,γιατί οι φωτεινές οντότητες του ανθρωπίνου είδους έχουν αποφασίσει την απελευθέρωση των ανθρώπων από τον ζυγό και τώρα καθαρίζουν τον Γαλαξία μας.

Το σχέδιο είναι θεϊκό,έχει αποφασισθεί και οι δικοί μας τηρούν τη νομοτέλεια.Ότι αποφασίζουν το κάνουν,ότι αρχίζουν το τελειώνουν και δεν χρειάζονται ούτε κρίσιμες μάζες,ούτε παρακάλια για να εκτελέσουν κάτι που έχουν αποφασίσει.Αυτά τα χρειάζονται οι θεοί των ερπετών,Γιαχβέ κλπ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Το άρθρο θα συνεχισθεί  σε λίγες ημέρες  με  με την ενότητα  "Διεθνή Γεγονότα"


30/9/20                                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                                          ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Νικος Καστάνιας

-Μουρατίδης Γεώργιος

-Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης

-Kostas Tsakas

-Άγγελος Θεοδωριδης Εύνηος

-Ελιάνα Ελευθερίου

-https://www.echedoros-a.gr

-https://themindunleashed.com

-https://dimpenews.com

-https://greek-dutch-truth.blogspot.com

-https://extraterrestrialblog.net

-https://en.wikipedia.org

-https://www.youtube.com

-https://www.space.com

-https://twiggietruth.wordpress.com

-https://merkabachakras.com/blogs

-https://www.welovemassmeditation.com

-https://off-guardian.org

-https://www.conservativereview.com

-https://www.zerohedge.com

-https://www.thenewamerican.com

-https://www.jpost.com

-https://www.bbc.com

-https://www.newindianexpress.com

-https://www.space.com

-https://bigthink.com

-https://www.express.co.uk

-https://www.researchgate.net

-https://blessed2teach.com

-https://eternalnowblog.wordpress.com

-https://nypost.com

-https://sinomosiologos.blogspot.com

-http://2012portal.blogspot.com

-https://benjaminfulford.net

-http://tapnewswire.com

-https://www.zerohedge.com

-https://www.dailywire.com 

-https://www.nytimes.com

-https://blog.nomorefakenews.com

-https://www.rt.com/op-ed

-https://theohiostar.com

-https://summit.news

-https://twitter.com

-

ΠΗΓΗ: http://perseasorion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters