Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Η ομάδα Octagon στην Ελβετία μιλαει για ειρήνη μετά τον θάνατο του Έβελιν ντε Ρότσιλντ

Η Χαζαρική μαφία, με έδρα το Ζουγκ της Ελβετίας, προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική συμφωνία με τον υπόλοιπο κόσμο καθώς ο κορυφαίος τους άνδρας Έβελιν ντε Ρότσιλντ πεθαίνει και η αυτοκρατορία τους καταρρέει. Ως μέρος αυτού, η ομάδα Octagon, ο επικεφαλής της Ιντερπόλ, ο νέος Κινέζος αυτοκράτορας και μια ομάδα Ελβετών δισεκατομμυριούχων (που ελέγχουν την περιοχή γύρω από τη λίμνη της Γενεύης), ζήτησαν από την Εταιρεία White Dragon να στείλει έναν εκπρόσωπο στην Ελβετία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters