Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η Αντίφαση του Κακού και το Μεγάλο Στοίχημα της Ανθρωπότητας


«Ο κόσμος ξεκίνησε χωρίς τον άνθρωπο και θα τελειώσει χωρίς αυτόν» Claude Levi-Strauss...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2015/10/blog-post_85.html#.VhA4CH3Qhf4
«Ο κόσμος ξεκίνησε χωρίς τον άνθρωπο και θα τελειώσει χωρίς αυτόν» Claude Levi-Strauss...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2015/10/blog-post_85.html#.VhA4CH3Qhf4
«Ο κόσμος ξεκίνησε χωρίς τον άνθρωπο και θα τελειώσει χωρίς αυτόν» Claude Levi-Strauss...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2015/10/blog-post_85.html#.VhA4CH3Qhf4
«Ο κόσμος ξεκίνησε χωρίς τον άνθρωπο και θα τελειώσει χωρίς αυτόν»
Claude Levi-Strauss

(Προειδοποίηση: Αυτό το κείμενο δεν συστήνεται σε όσους πάσχουν από πνευματική αρτηριοσκλήρωση. Το πιο χαρακτηριστικό σύμπτωμα αυτής είναι η αυταπάτη της κατοχής της αλήθειας.)

Ένα από τα θέματα που διαπραγματεύεται ο Πρίμο Λέβι στα βιβλία του είναι εκείνο της προέλευσης του Κακού. Δεν καταλήγει σε κάποιο συμπέρασμα, αφού είναι λογοτέχνης και η λογοτεχνία θέτει ερωτήματα και προβάλλει αντιφάσεις, δεν δίνει απαντήσεις.

Ο Λέβι αντιμετωπίζει το Κακό ως κάτι παράλογο και ταυτόχρονα συνυφασμένο με τη φύση του ανθρώπου, σαν να λέει: Είναι παράλογο πόσο παράλογα κακός μπορεί να είναι ο άνθρωπος.

Ο Πρίμο Λέβι βίωσε το Κακό στη πιο διάσημη έκφανση του, το Άουσβιτς.

Ένα ερώτημα, το οποίο ίσως να κάνει πολλούς να δυσανασχετήσουν, είναι το εξής:

Γιατί ο ναζισμός θεωρείται το υπέρτατο Κακό;

Μήπως επειδή την ιστορία τη γράφουν οι νικητές;

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και το Ολοκαύτωμα δεν επαρκούν για να δικαιολογήσουν την ταύτιση του Χίτλερ με τον Σάουρον.


Γιατί αυτές ακριβώς οι πρακτικές (πόλεμος και γενοκτονία) είναι εξαιρετικά συνηθισμένες στο ανθρώπινο είδος. Και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στις σκοτεινές εποχές των βαρβάρων.

Οι ΗΠΑ είναι χτισμένες πάνω στα κόκαλα των Αμερινδιάνων (και των σκλάβων) και σίγουρα έχουν ξεκινήσει περισσότερους πολέμους από τους Ναζί.

Οι Βρετανοί εξοντώσανε μέχρι τελευταίου τους Τασμανούς και μεγάλο μέρος από τους Αβορίγινες της Αυστραλίας.

Γάλλοι, Γερμανοί, Πορτογάλοι, Ολλανδοί, Ιάπωνες, όλοι επεκτάθηκαν δολοφονώντας μαζικά.

Στη γειτονιά μας είχαμε τη γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και -πιο πρόσφατα- τη διπλή καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας.


Η μεγαλύτερη (σε αριθμό θυμάτων) γενοκτονία ήταν εκείνη του Σταλινισμού.

Ο Μάο και ο Πολ Ποτ, οι Χούτου, οι Κινέζοι στο Θιβέτ, οι Βραζιλιάνοι στον Αμαζόνιο, η πρόσφατη ιστορία βρίθει από γενοκτονίες (διαβάστε το παλιότερο κείμενο Γενοκτονία).

Μια κοινή παράμετρο σε όλες τις γενοκτονίες είναι το Κράτος.

Προσέξτε! Το ισχυρό κράτος, που επιβάλλεται στα πιο αδύναμα κράτη ή εθνότητες ή μειονότητες.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία πενήντα χρόνια στην Παλαιστίνη.

Δεν είναι οι Εβραίοι εν γένει που σκοτώνουν, όπως δεν είναι και οι Αμερικάνοι που βομβαρδίζουν αφειδώς τον πλανήτη (ή ενισχύουν τις εμφύλιες συρράξεις), αλλά τα κράτη τους.

Εδώ έγκειται άλλη μια αντίφαση: Η προέλευση του Κακού είναι το Κράτος;

Και το Κράτος τι είναι; Κάτι το μεταφυσικό, μια δομή αυτόνομη, πέρα από τον άνθρωπο;


Υπάρχει Κράτος χωρίς ανθρώπους; Υπάρχει Αμερική (ΗΠΑ) χωρίς Αμερικάνους;

Θα ήταν αφέλεια εκ μέρους κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να ισχυριστεί ότι το Κακό θα αφανιστεί αν εξαλειφθούν τα Κράτη (ή ο νεοφιλελευθερισμός). Γιατί το Κακό υπάρχει πολύ πριν από αυτά.

Κάποιοι πιστεύουν ότι το Κακό είναι στη φύση του ανθρώπου.

Κάποιοι άλλοι ότι είναι έξη, ότι μαθαίνει να ζει με αυτό, λόγω του περιβάλλοντος.

Ερώτηση: Έχουμε το Κακό στο DNA μας ή είναι κάτι επίκτητο, δημιούργημα της φαύλης κοινωνίας;

Να επιχειρήσω μια εξοργιστική υπόθεση:

Ίσως τίποτα από τα δύο, ούτε εγγενές ούτε επίκτητο. Γιατί δεν υπάρχει Κακό.

Τις προάλλες παρακολούθησα ένα ντοκιμαντέρ για τους χιμπαντζήδες (τους Τρωγλοδύτες, τους βίαιους, γιατί υπάρχουν και οι χίπηδες Μπονόμπο).


Μια ομάδα χιμπατζήδων ξεκίνησε μια επιχείρηση κατάληψης νέων εδαφών. Μπήκαν προσεκτικά και αθόρυβα στην περιοχή μιας άλλης ομάδας και την κατάλληλη στιγμή τους επιτέθηκαν. Δεν υπήρχε προειδοποίηση ούτε οίκτος.

Οι αμυνόμενοι (λιγότεροι και πιο αδύναμοι) αιφνιδιάστηκαν και νικήθηκαν. Οι περισσότεροι πρόλαβαν να αποχωρήσουν (έγιναν πρόσφυγες!), αφού οι χιμπαντζήδες δεν κατέχουν την τέχνη του πολέμου ούτε είναι δεμένοι με την «πατρίδα» τους. Χιμπαντζήδων Τρωγλοδυτών πάσα γη τάφος.

Οι επιτιθέμενοι κατάφεραν να σκοτώσουν ένα μικρό. Αυτό το κομμάτιασαν και όλοι έφαγαν από τη σάρκα του.

Ο Αττένμπορο, ο αφηγητής του ντοκιμαντέρ, αναφέρει ότι οι χιμπαντζήδες δεν είναι σαρκοφάγοι, οπότε είναι δύσκολο να αντιληφθούμε τη σκοπιμότητα του κανιβαλισμού.

Η επίθεση γίνεται για την κατάκτηση εδαφών, για την τροφή, αυτό είναι φυσικό. Και ενώ ο κανιβαλισμός φαντάζει παράλογος, είναι κι αυτός φυσικός, αφού όλα όσα συμβαίνουν, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε, είναι μέρος της φύσης -και τίποτα δεν υπάρχει πέρα από αυτήν.

Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο. Αυτή η πεποίθηση είναι λανθασμένη, απόρροια του αρνητικού ανθρωποκεντρισμού.

Ο άνθρωπος δεν είναι το περιούσιο ζώο ούτε όμως και το χείριστο ζώο.

Είναι μόνο ένας ζωντανός οργανισμός, μέρος του χαοτικού υπερσυστήματος της Γαίας, η οποία με τη σειρά της ίσως να είναι μια απειροελάχιστη απιθανότητα του μέγιστου συστήματος του σύμπαντος.

Το Σύμπαν, όπως και η Γαία, η Γη, η Φύση, δεν έχει προτιμήσεις. Στη Φύση δεν υπάρχει Καλό ή Κακό ούτε και κάτι το παραφύσιν.


Υπάρχει μόνο εύθραυστη ισορροπία, η οποία συντηρεί τη ζωή.

Η ζωή η ίδια δεν είναι θέμα προσαρμοστικότητας, αλλά αποτέλεσμα μιας χαοτικής πραγματικότητας, την οποία είναι δύσκολο έως αδύνατο να κατανοήσουμε με τη λειψή μας νόηση.

Όμως (και εδώ υπεισέρχεται μισή ελπίδα για την ανθρωπότητα) ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που μπορεί να αντιλαμβάνεται την αντίφαση της φύσης του.

Και αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα: Είναι στη φύση του ανθρώπου να ξεπεράσει τη φύση του;

Θα καταφέρει να κατανοήσει, να τιθασέψει, να χρησιμοποιήσει το παράλογο, την αντίφαση, το Χάος που χορεύει μέσα του για να προχωρήσει;

Ή θα καταποντιστεί μέσα σ” αυτό;

Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο και η τελική απάντηση θα δοθεί στον αιώνα μας, στον 21ο αιώνα. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο δεν θα επιβιώσουμε πέρα από το 2100. Η Γη δεν μας χωράει και καθώς καταστρέφουμε αυτή την ισορροπία θα αυτοεξοντωθούμε.


Μόνο ένα άλμα (επιστήμης, τεχνολογίας, ηθικής, πολιτικής, οικολογίας) μπορεί να μας σώσει από το «Κακό» που μας σπρώχνει στον αφανισμό.

Τι θα είναι αυτό το άλμα;
Ο υποφαινόμενος ποντάρει στην επιστήμη.

Ακούω τα δικά σας στοιχήματα. Τώρα που γυρνάει. Τι μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από τον εαυτό της;



Γελωτοποιός
http://www.logiosermis.net/2015/10/blog-post_85.html#.VhA4CH3Qhf4

ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ 9 - ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ, Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΝΠΤ, ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ.


Συνεχίζοντας με τις έρευνες ,μας σχετικά με την «κατάχρηση εξουσίας» εκ μέρους της ΝΠΤ θα θέλαμε να αναφερθούμε στην κατάσταση που επικρατεί «στη Μοναρχία» η οποία φαίνεται ότι «δεν βαδίζει πολύ καλά». Για παράδειγμα στην περίπτωση της βασίλισσας Βετρίκης της Ολλανδίας, που αποφάσισε να «αφήσει το θρόνο της», υπενθυμίζουμε ότι είναι «κόρη του ναζιστή αξιωματικού των Ες Ες» που ίδρυσε τη «λέσχη Bilderberg» και μία σταθερή και «επιμελής συμμετέχουσα» όπως και «επίτιμο μέλος και συνδιοργανώτρια» μαζί με τον David Rockefeller των συνεδριάσεων της περιβόητης λέσχης αυτών που κατευθύνουν τον πλανήτη.

Και τι να πούμε για τη βασίλισσα Φαβιόλα του Βελγίου η οποία ίδρυσε ένα ιδιωτικό ίδρυμα για να «αποφύγει τους φόρους και να υπεξαιρέσει δημόσιο χρήμα» για προσωπικό της συμφέρον. Και για ποιο λόγο η «Βασίλισσα Ελισάβετ η 2η της Αγγλίας» υποβάλλεται σε στενότερο « έλεγχο των οικονομικών της», κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν;

Ακόμη ποιος είναι ο κρυφός λόγος για τον οποίο «οι Βασιλείς Της Ισπανίας» υποβάλλονται και αυτοί σε στενότερο οικονομικό «έλεγχο»; Η σύμπτωση είναι ότι και η Βασίλισσα Σοφία είναι και αυτή άλλο ένα ενεργό μέλος της «διάσημης Λέσχης BIlderberg».

Αλλά για ποιο λόγο παρατηρείται μία «παρακμή-εντροπία» στην παγκόσμια Ελίτ;

Έχει αυτό κάποια σχέση με «το αναπόφευκτο ξεσκέπασμα πολλών διεφθαρμένων υψηλά ιστάμενων» που προκαλείται από μία «κοσμική ενεργειακή-φωτονική εξαγνιστική» δράση που προωθούν τα «Φωτεινά Όντα» στον πλανήτη μας; 

Γι' αυτό κατά πάσα πιθανότητα «οι Σκοτεινοί» προσπαθούν να επιβάλουν μία «Δικτατορική Καταπίεση», έναν «μεγαλύτερο Συνολικό έλεγχο χρησιμοποιώντας παντού κάμερες ασφαλείας», και «μικρά αεροσκάφη ή MAV», «εμφυτεύσεις Μικροτσίπ» για να ελέγξουν από κοντά την ανθρωπότητα κι έτσι να αποφύγουν τις «λαϊκές εξεγέρσεις» εναντίον τους.

Γι' αυτό «γαντζώνονται με όλα τους τα νύχια στην εξουσία» και αντιστέκονται με κάθε «νόμιμο και παράνομο μέσο» για να συνεχίσουν να μας «έχουν υπόδουλους» όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υποχωρήσουν μπροστά «στα Φωτεινά Όντα του Φωτονικού-Κβαντικού Φωτός» που έρχονται για να μας γλιτώσουν από τα νύχια τους.

Τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο να πάρουν τη «σκυτάλη» και να αναλάβουν την «συνολική διεύθυνση» του πλανήτη, κι έτσι θα μας βοηθήσουν και θα μας καθοδηγήσουν μέχρι να ενταχθούμε άμεσα στην επερχόμενη «Φωτονική Φωτεινή Φυλή».

ΠΥΡΑΜΙΣ: ΠΥΡ = ΦΛΟΓΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΜΙΣ = ΔΟΧΕΙΟ = ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ



Η Πυραμίδα, είναι πομπός και δέκτης συμπαντικής ενέργειας. Γι' αυτό τον λόγο είχαν ίδιο σχήμα (πυραμιδοειδή) και οι Ελληνικοί ναοί στην σκεπή τους, αντίθετα με το "καπέλωμα" (της ενέργειας) που βλέπουμε να έχουν οι Χριστιανικοί ναοί. Η Ιερά τετρακτύς του Πυθαγόρα που σχηματίζει την πυραμίδα, γιατί θεωρείται ΙΕΡΗ;  Τι προσπάθησε να μας πει ο αρχαίος Έλληνας μύστης, και γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας
κρύψουν τις Ελληνικές Πυραμίδες; Οι Πυραμίδες της Αιγύπτου, είναι τοποθετημένες κατά τον αστερισμό του Ωρίωνα. Άρα ο κατασκευαστής τους, θα έπρεπε να ήταν κάτοχος των..Ελληνικών Αστρονομικών γνώσεων!!! Πρόσφατα, κάποιος ομογενής επιστήμονας απ' την Ρωσία, "ανακάλυψε" (τρόπος του λέγειν) ότι μπορούμε να έχουμε ελεύθερη ενέργεια, όχι μόνο από το φως του Ήλιου, αλλά ακόμη και από εκείνο των αστεριών!



Η Ελλάδα είναι γεμάτη από Πυραμίδες. Ως σημαντικότερα πυραμιδοειδή κτίσματα αναφέρονται τα εξής:

Η πυραμίδα του Ελληνικού (Άργους.
Η πυραμίδα του Λυγουριού (Επίδαυρος).
Η πυραμίδα της Δαλαμανάρας (Άργους).
Η πυραμίδα της Καμπίας (Νέα Επίδαυρος).
Η πυραμίδα της Σικυώνας (Άργους).
Η κλιμακωτή πυραμίδα του Αμφείου (Θήβας).
Η πυραμίδα των Βιγκλαφίων (Λακωνίας).

Ας δούμε μερικές απ' αυτές.

Η Πυραμίδα του Ελληνικού Αργολίδος.
Η πυραμίδα στο Ελληνικό Αργολίδας αναφέρεται στον Παυσανία και με τη μέθοδο της θερμοφωταύγειας χρονολογείται από το 2700 π.Χ.




Η Πυραμίδα του Ελληνικού.



Η Πυραμίδα του Ταΰγετου. 
Η μεγαλύτερη γνωστή πυραμίδα, η οποία είναι και η αρχαιότερη παγκοσμίως, βρίσκεται στην κορυφή του Ταΰγετου, πάνω ακριβώς από τη Λακωνία.  


Λακωνία = Λα-κωνία. Στα Αρχαία Ελληνικά, "λας" σημαίνει "λίθος", συνεπώς η ονομασία και μόνον της περιοχής, "Λίθος" + "Κωνικός", αποκαλύπτει την πραγματικότητα. 


Η Πυραμίδα των Βιγκλαφίων.
Σε πολλούς είναι γνωστό ότι η περιοχή έχει ένα πλούσιο ιστορικό παρελθόν.
Πολλοί γνωρίζουν για την Λακωνική Τρίπολη, Σίδη - Ήτις – Αφροδίσιας, που ήλθε ο απόγονος του Ηρακλή Βοίας να συνενώσει στην καινούργια πόλη "Βοιές".
Επίσης πολλοί γνωρίζουν για την βυθισμένη προϊστορική πολιτεία στο "Παυλοπέτρι", την επονομαζόμενη και Λακωνική Ατλαντίδα. Λίγοι όμως γνώριζαν για την λεγόμενη πυραμίδα των Βιγκλαφίων.



Η ΠΥΡΑΜΊΔΑ ΣΤΑ ΒΙΓΚΛΆΦΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΕ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ 17,50 Χ 16 Μ.


Αφού αναφέρθηκα στην αγαπημένη μου Λακωνία, ας ρίξουμε μία ματιά και στην δική της Σφίγγα...


ΛΑΞΕΥΜΈΝΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΉ ΚΕΦΑΛΉ ΣΦΊΓΓΑΣ ΣΕ ΒΡΆΧΟ ΚΟΝΤΆ ΣΕ ΘΕΜΈΛΙΑ ΑΡΧΑΊΑΣ ΠΥΡΑΜΊΔΑΣ ΣΤΑ ΒΙΓΚΛΆΦΙΑ ΛΑΚΩΝΊΑΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΗΣ).


Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
Έναακόμη σπάνιο μνημείο που μπορεί να αλλάξει την παγκόσμια ιστορία.



Η Πυραμίδα στον λόφο του Αμφείου της Θήβας.


Οι Πυραμίδες, αποτελούν πηγή μιας απόκρυφης τεχνολογικής γνώσης.
(Βλ. απόσπασμα της εκπομπής: "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" για την τεχνολογία των Ελλήνων εδώ): 


Αυτός είναι και ο λόγος που επέτρεψαν στους Αιγυπτίους να κρατήσουν τις δικές τους πυραμίδες, ενώ στους Έλληνες ΟΧΙ. Επειδή οι Αιγύπτιοι δεν γνώριζαν, ούτε έχουν τις πηγές που θα τους οδηγούσαν και θα τους έδειχναν την χρήση τους, έτσι θα τους ήταν άχρηστες. Σε αντίθεση βέβαια με τους Έλληνες που όταν θα αποφάσιζαν να ασχοληθούν και να μάθουν για την ιστορία και τους προγόνους τους, θα έφταναν σχετικά εύκολα στην βάση της σκέψης τους, επομένως και στην χρήση των Πυραμίδων.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη από Πυραμίδες, οι οποίες, ενώ έχουν ανακαλυφθεί, έχουν αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη τους μέχρι να καταστραφούν εντελώς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει "συμβάλλει" το ίδιο το (παρά) κράτος στην καταστροφή τους, η έχει απαγορεύσει ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ την συνέχεια των ερευνών για την χρονολόγηση τους, σε μια ύστατη προσπάθεια για την απόκρυψη της Ελληνικής γνώσης!




Έλληνες, αναρωτηθείτε:
Γιατί κανένας δεν μας είπε ότι οι Αιγυπτιακές Πυραμίδες, είναι Ελληνικής προέλευσης;
Γιατί κανένας δεν μας μίλησε για την Προδυναστική περίοδο 4η χιλιετία π.κ.χ. έως την Πτολεμαϊκή δυναστεία 305 - 30 π.κ.χ. της Αιγύπτου;
Γιατί κανένας δεν μας μίλησε για την Ηλιακή λατρεία - θρησκεία της Αιγύπτου που συνδέεται με την βασιλική δύναμη;
Γιατί κανένας δεν μας είπε ότι οι πανάρχαιοι κάτοικοι της Ελληνικής χερσοννήσου, οι πρώτο-Έλληνες Πελασγοί, με την ονομασία της χώρας του Νείλου ως "Αίγυπτον", διέσωσαν και την μαρτυρία της υπάρξεως της Αιγηίδος αλλά και την τοπογραφική θέση και των δύο περιοχών;
Γιατί κανένας δεν μας μίλησε για την ίδια την ονομασία της Αιγύπτου που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ; * 
Γιατί κανένας δεν μας μίλησε για την Ελληνίδα Φαραώ της Αιγύπτου Κλεοπάτρα, (69 π.κ.χ.- 30 π.κ.χ.) κόρη του στρατηγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πτολεμαίου Α’.


ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ;


1+2+3+4=10 (Η Ιερά Τετρακτύς του Πυθαγόρα)

Πηγή:
thesecretrealtruth.blogspot.com ,  ellaniapili

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/pyramis-pyr-floga-energeia-amis-doxeio-xoros-apothikefsis.html#sthash.d9DMOtLv.dpuf

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΕΚΑΝΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ» ΤΟΥ ISIL! (video)


ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Η ΡΩΣΙΑ!!! 


BOΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ…



Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία θα διαρκέσουν «τρεις ή τέσσερις μήνες» και θα ενισχυθούν, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής Δούμα Αλεξέι Πουσκόφ δείχνοντας πώς στόχος της Μόσχας είναι να 
εξολοθρεύσει τους τζιχαντιστές και την τρομοκρατία στη Συρία.


«Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ολίσθησης και εγκλωβισμού, αλλά στη Μόσχα μιλούμε για επιχειρήσεις τριών ή τεσσάρων μηνών», δήλωσε στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ο Πουσκόφ, ενώ, όταν ερωτήθηκε εάν πρέπει να αναμένεται κλιμάκωση των επιχειρήσεων η απάντηση που έδωσε ήταν «οπωσδήποτε».
Άλλες πηγές στη Ρωσία αναφέρουν πώς οι πρώτοι βομβαρδισμοί ήταν αναγνωριστικοί (αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις συνεχείς πτήσεις των drones προκειμένου να γίνει μία κατόπτευση των περιοχών που πρόκειται να χτυπηθούν) και αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει δεν… έχει φανεί ακόμη.

Σφοδροί βομβαρδισμοί στην “πρωτεύουσα” του ISIL
Σφοδρούς βομβαρδισμούς στην “καρδιά” του ISIL, την Ράκκα ξεκίνησε η ρωσική Αεροπορία. Χτύπησαν το αεροδρόμιο της Tabaqa και κατέστρεψαν στρατώνες των Ισλαμιστών.Σφοδροί βομβαρδισμοί  όμως και στην επαρχία Ιντλίμπ
Το αεροδρόμιο χρησίμευε σαν η κύρια βάση των ισλαμιστών στην πόλη. Επίσης  καταστράφηκαν και οι φάρμες της Al-‘Ajrawi που ήταν οι κύριες αποθήκες οπλισμού και πυρομαχικών.
Η Ράκκα έχει μέγιστη σημασία καθώς αποτελεί την “πρωτεύουσα” των ισλαμιστών αλλά και των βασικό σύνδεσμο ανεφοδιασμού από τους ισλαμιστές του Δ.Ιράκ.
Οι βομβαρδισμοί στη συνέχεια επεκτάθηκαν και στην ύπαιθρο της πόλης Al-Hasakah που τελεί υπό συριακό έλεγχο και είναι το προπύργιο του συριακού Στρατού σε απόσταση αναπνοής από την Ράκκα, και στις πόλεις Al-Shadadi και Al-Houl.
Η συριακή Αεροπορία κατόπιν προμήθειας δορυφορικών φωτογραφιών και εικόνων από drones εξολόθρευσε φάλαγγα του ISIL στον αυτοκινητόδρομο Deir Ezzor-Hasakah.
Είναι σαφές ότι έχει ξεκινήσει η προπαρασκευή για την μεγάλη χερσαία προέλαση του συριακού Στρατού προς Ράκκα και Deir Ezzor, καταστρέφοντας τα διοικητικά κέντρα των ισλαμιστών και τις αποθήκες οπλισμού και πυρομαχικών.
Η Deir Ezzor στρατηγικά είναι καθοριστικής σημασίας λόγω της θέσης της και των πετρελαιοπηγών της. Είναι κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και ακόμα βρίσκεται στα χέρια του συριακού Στρατού όπου η γενναία φρουρά της πόλης αντιστέκεται με σθένος σε πολιορκία τριών ετών.
Με όποιον πιθανό και απίθανο τρόπο οι συριακές ΕΔ κατάφερναν να την ανεφοδιάζουν καθώς η φρουρά κατόρθωνε να κρατάει στα χέρια της το αεροδρόμιο της πόλης.
Σύμφωνα και με στρατιωτικά πόρταλ, οι πετρελαιοπηγές  έπεσαν στα χέρια των ισλαμιστών οι οποίοι χρησιμοποιούν τα καύσιμα για τις μετακινήσεις τους ενώ πωλούν σε πολύ χαμηλές τιμές στην “μαύρη αγορά” μέχρι και 20 δολάρια το βαρέλι συμβάλλοντας στην πτώση των τιμών παγκοσμίως.

Στην Μόσχα έχουν εκπονήσει το στρατηγικό σχέδιο των επόμενων τριων μηνών και οι δύο πόλεις θεωρούνται ότι πρέπει να ελευθερωθούν με προτεραιότητα.
Εάν επιτευχθεί οι υπόλοιπες ισλαμιστικές ομάδες εντός Συρίας θα αποκοπούν χωρίς όπλα,πυρομαχικά και δεν θα αναπληρώνουν πλέον το έμψυχο δυναμικό τους (οι Ρώσοι και οι Κούρδοι έχουν καταστήσει αδύνατη την εισαγωγή νέων ισλαμιστών από την Τουρκία) και θα καταστραφούν με την γνωστή μέθοδο από το Βιετνάμ (όπου εκεί όμως οι Αμερικανοί απέτυχαν να κόψουν τον ανεφοδιασμό των Βιετ-Κονγκ) “search and destroy”.









Πηγή: makeleio.gr ,  amfipolinews
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/russia-bombardise-protevousa-isil.html#sthash.TSURgPej.dpuf

Φωτογραφίες από τον Άρη με ανεξήγητες μορφές και κατασκευές

Ας πιάσουμε το θέμα από τις φρέσκες εξελίξεις. Σύμφωνα με τους επιστήμονες της ειδικής ομάδας για την εξερεύνηση του πλανήτη Άρη, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, εντοπίστηκαν ίχνη από τρεχούμενο νερό και ειδικότερα ενυδατωμένα άλατα που προκαλούνται μόνο από την ύπαρξη αλμυρού νερού. Η περίπτωση να υπάρχει κάποιου είδους ζωή δεν είναι τόσο εξωπραγματική...
μιλώντας πλέον με επιστημονικούς όρους. Γιατί μέχρι σήμερα, οι θεωρίες συνωμοσίας για τον κόκκινο πλανήτη και το διάστημα, είχαν ήδη εντοπίσει με αποδείξεις, εξωγήινη μορφή ζωής. Και πολλοί, ισχυρίζονται ότι έχουν ανά διαστήματα και στενές επαφές “τρίτου τύπου”.
Η αλήθεια είναι πως αν οι πιθανότητες για εντοπισμό ζωής στο διάστημα εν γένει είναι λίγες ή ελάχιστες, άλλο τόσο ελάχιστες είναι και οι πιθανότητες να είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν. Παρόλα αυτά, ουδείς γνωρίζει το πώς μπορεί να είναι και να μοιάζουν οι εξωγήινοι. Η ανθρώπινη φαντασία και περιέργεια έχει ανάγκη να “δει”, να σκιαγραφήσει και να περιγράψει τους διαστημικούς μας φίλους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν επενδύσει στην αστρική παραφιλολογία. Πόσω μάλλον, όταν έχεις και φωτογραφικά τεκμήρια.
Ας προσγειωθούμε για λίγο στον Άρη μέσω του Curiosity. Οι φωτογραφίες που έστειλε το όχημα της NASA, γέννησαν πολλαπλά σενάρια. Οι λάτρεις της θεωρίας περί ύπαρξης εξωγήινων στον πλανήτη Άρη ενθουσιάστηκαν με τις εικόνες που έστειλε το διαστημικό σκάφος, τον Ιούλιο του 2014. Η κάμερα του Curiosity “έπιασε” ένα αγνώστου ταυτότητας “ιπτάμενο όχημα” να κινείται στον ουρανό, αφήνοντας πίσω του μία “λευκή ουρά”. Μπορεί οι επιστήμονες να εξηγούν πως θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από μετεωρίτης μέχρι αστρική σκόνη, αλλά οι φανατικοί οπαδοί των UFO δε θα άλλαζαν έτσι εύκολα γνώμη. “Είναι ένα διαστημόπλοιο”, έγραφαν στα social media.
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Σε άλλη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι “UFOλόγοι” είδαν μια πυραμίδα. Το μέγεθος της πυραμίδας φαίνεται να αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου. Η NASA ανακοίνωσε πως επρόκειτο απλά για έναν τυχαίο βράχο.
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Στη συνέχεια είχαμε αυτές τις δύο φωτογραφίες:
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Στην πρώτη υποτίθεται πως βλέπουμε κάτι σαν γυναικεία φιγούρα. Στην πραγματικότητα είναι ένας βράχος. Το ίδιο ισχύει και για τη δεύτερη εικόνα, όπου οι οπαδοί της εξωγήινης ζωής, έβλεπαν ένα γιγαντιαίο καβούρι.
Το πρόσωπο στον Άρη
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Πίσω στη δεκαετία του 1970, η NASA εκτόξευσε τα δύο διαστημόπλοια Viking 1 και Viking 2 σε αποστολή στον Κόκκινο Πλανήτη. Η αλήθεια ήταν εκεί έξω. Αμφότερα τα διαστημόπλοια κατέγραψαν εικόνες της επιφάνειας του Άρη. Σε μία από αυτές ένας “αρειανός λόφος” εμφανιζόταν με “ανθρώπινο πρόσωπο”. Ο μετρ των θεωριών συνωμοσίας, Richard Hoagland, επιχειρηματολόγησε για την ύπαρξη αρειανού πολιτισμού, παραθέτοντας το πρόσωπο ως απόδειξη εξωγήινης πόλης. Σε άλλες πάλι φωτογραφίες του ίδιου λόφου φαινόταν απλώς ένα διαβρωμένο οροπέδιο. Σήμερα βέβαια που το Curiosity οργώνει την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη το “πρόσωπο” αποδεικνύεται ότι είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από το παιχνίδισμα του φωτός και της σκιάς. Κάτι δηλαδή που συμβαίνει και στον δικό μας πλανήτη.
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που τραβήχτηκε πριν από περίπου 40 χρόνια, δείχνει μια “ανθρώπινη φιγούρα” στην επιφάνεια του Αρη, πίσω από την οποία μάλιστα υπάρχει και σκιά. Η φωτογραφία έκανε το γύρο του Ιντερνετ ως τρανή απόδειξη ζωής στο Διάστημα. Η ερμηνεία της NASA αναφέρει πως πρόκειται μάλλον για σκόνη, σκιά ή γρατζουνιά στην επιφάνεια του φιλμ -καθώς η φωτογραφία τραβήχτηκε στην προ-ψηφιακή εποχή.
Παρακάτω βλέπουμε κάτι σαν απολιθωμένο ιγκουάνα, που έδωσε νέα τροφή σε όσους πιστεύουν ότι στον Αρη υπάρχει ζωή. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 2013. Το “πλάσμα” που απεικονίζει μοιάζει πολύ με ιγκουάνα, καθώς έχει προγούλι, ουρά και μάτι. Ωστόσο, η επιστημονική προσέγγιση λέει ότι το πιθανότερο είναι πως δεν πρόκειται ούτε για ιγκουάνα, ούτε για βάτραχο, αλλά απλώς για βράχο.
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Ενώ βράχος είναι και η παρακάτω φωτογραφία του Curiosity, και όχι μια γυναίκα ή ένα άγαλμα:
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Το 1877, ο διευθυντής του αστεροσκοπείου του Μιλάνου, Τζιοβάνι Σκιαπαρέλι, ανακοίνωσε ότι είδε αρδευτικά έργα στον κόκκινο πλανήτη. Ο Σκιαπαρέλι παρατήρησε ότι τα “κανάλια” αυτά όπως ονόμασε το δίκτυο των γραμμών που είδε, ξεκινούσαν ως επί το πλείστον από τους πόλους του Άρη και διαπερνούσαν σχεδόν συμμετρικά όλο τον πλανήτη. Έτσι υπέθεσε ότι εκεί βρισκόταν κάποιος πολιτισμός ο οποίος είχε δημιουργήσει διώρυγες για να μεταφέρει νερό από τους πόλους. Στις αυλακώσεις αυτές, οι επιστήμονες της NASA εντόπισαν σήμερα αλμυρό νερό. Αρδευτικά έργα δεν είναι, αλλά ο Σκιαπαρέλι είχε εν μέρει δίκιο. Το 1896 και ένας Έλληνας, ο ταλαντούχος Ε. Μ. Αντωνιάδης που εργαζόταν ως διευθυντής του Βρετανικού Αστρονομικού Συνδέσμου, έκανε όμοιες παρατηρήσεις και σχεδίασε ακριβέστατους χάρτες του ‘Αρη με την λεπτομέρεια ότι πάνω τους υπήρχαν και 46 κανάλια.
Όμως το 1909, ο Αντωνιάδης συμπέρανε ότι οι διώρυγες δεν υπάρχουν και ήταν απλά αποτέλεσμα “λανθασμένης αντίληψης, ψυχολογικής προδιάθεσης και ψυχοφυσικών φαινομένων της όρασης”. Η αλήθεια είναι πως ο Άρης είναι πολύ πιθανόν να ήταν ένας φιλόξενος πλανήτης, παρόμοιος με την Γη, έχοντας θάλασσες και βουνά, έχοντας ένα περιβάλλον κατάλληλο για την εμφάνιση ζωής. Ωστόσο σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, ο Άρης ξεκίνησε να καταστρέφεται για διάφορους λόγους πριν από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Τότε δηλαδή που εμφανίστηκε η ζωή στην Γη.
Σύμφωνα με την θεωρία αυτή ο πλανήτης Άρης έχανε σταδιακά την ατμόσφαιρά του, με αποτέλεσμα οι μετεωρίτες που έπεφταν πάνω του να φτάνουν μέχρι το έδαφος. Σιγά σιγά ο πλανήτης έγινε πλήρως αφιλόξενος και οι μετεωρίτες που προσέκρουαν εκτόξευαν μεγάλα κομμάτια αρειανού εδάφους προς το διάστημα. Πολλά από αυτά τα κομμάτια έχουν βρεθεί στην Γη δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να μελετήσουμε τον Άρη χωρίς να πάμε σε αυτόν. Τι γίνεται όμως εάν τα κομμάτια αυτά του αρειανού εδάφους έφεραν μαζί τους και ζωή; Η θεωρία της Πανσπερμίας λέει πως η Γη ουσιαστικά “γονιμοποιήθηκε” με κάποια βακτήρια που άντεξαν στο διάστημα και έφτασαν στην Γη μέσω μετεωριτών.
Οι συνομωσιολόγοι αυτού του κόσμου επιμένουν ότι κάποτε ο πλανήτης Άρης φιλοξενούσε έναν αρχαίο πολιτισμό που εξαφανίστηκε εξαιτίας μιας πυρηνικής έκρηξης. Το Στόουνχεντζ του Άρη (ή “Marshenge” στα αγγλικά) αποτελεί την τελευταία ανακάλυψη ή εφεύρημα σε μια σειρά “ευρημάτων” που περιλαμβάνουν πυραμιδοειδείς κατασκευές, “αρχαία αγάλματα” και άλλα ερείπια που οι “κυνηγοί εξωγήινων” διακρίνουν στις φωτογραφίες που στέλνει η NASA από τις αρχές του 1970.
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Καμία όμως ανακάλυψη δεν τους έχει εξιτάρει τόσο όσο η νέα “μονολιθική δομή”. “Πρόκειται για κάτι αξιοσημείωτο. Είναι δύο κύκλοι από πέτρες και ένα τετράγωνο στη μέση” αναφέρει ο Σκοτ Γουέρινγκ από την ιστοσελίδα UFO Sightings Daily.
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Ο δορυφόρος Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) εντόπισε στοιχεία που επιβεβαιώνουν την παρουσία νερού σε ρευστή μορφή στον Άρη, κάτι που αυξάνει όντως, τις πιθανότητες να μπορεί να υποστηρίξει ζωή. Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι το νερό στην επιφάνεια του Αρη είναι αλμυρό, γεγονός που του επιτρέπει να διατηρεί τη ρευστή του μορφή στο παγωμένο περιβάλλον του πλανήτη. Για την ακρίβεια, ανακαλύφθηκαν στοιχεία για ορυκτά άλατα που έχουν έρθει σε επαφή με το νερό που κυλάει σχηματίζοντας μεγάλες αυλακώσεις στις πλαγιές του πλανήτη. Ορισμένα εξ αυτών μπορούν να διατηρούν το νερό σε ρευστή μορφή ακόμα και σε θερμοκρασίες που φτάνουν τους -70 βαθμούς Κελσίου.
Οι φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της η αμερικανική διαστημική εταιρία δείχνουν φωτεινές ροές νερού σε ορεινές εκτάσεις του πλανήτη. Ιδιαίτερα αλμυρό νερό σε υγρή μορφή διατρέχει κρατήρες και χαράδρες του πλανήτη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν πως η ανακάλυψη αυτή, αυξάνει τις πιθανότητες ύπαρξης κάποιας μορφής ζωής που ενδέχεται να βρίσκεται στον κόκκινο πλανήτη. Ο επιστημονικός συντάκτης της βρετανικής Guardian αναφέρει πως οι ροές αυτές στερεύουν το χειμώνα, δηλαδή τους μήνες που η θερμοκρασία πέφτει δραματικά. Οι επιστήμονες δεν είναι ακόμη σίγουροι για την πηγή-προέλευση του νερού αυτού, όμως ενδέχεται να αναβλύζει από τα έγκατα του εδάφους ή να προκύπτει από την υγροποίηση στην ατμόσφαιρα του πλανήτη. Οι ανακάλυψη αυτή πάντως αναζωπυρώνει τις θεωρίες πως ο πλανήτης είναι ο πιο κατάλληλος για μετοίκηση από την ανθρωπότητα στο μέλλον.
perierga.gr - Όλες οι φορές που είδαμε ζωή στον Άρη
Παρόμοιες αυλακώσεις έχουν καταγραφεί στην Ανταρκτική, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για την ίδια περίπτωση. Για την ακρίβεια το νερό στον Άρη έχει πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλάτων από εκείνη των ωκεανών, τόσο που εικάζεται πως η ροή του γίνεται εντός λεπτών στρωμάτων νοτισμένου εδάφους. Οι αυλακώσεις στο έδαφος του πλανήτη δίνουν πολύ ισχυρές ενδείξεις πως κατά τους θερμούς μήνες, ο Άρης διατρέχεται σε διάφορα σημεία από νερό σε υγρή μορφή. Στην πραγματικότητα αυτό που αναφέρουν οι επιστήμονες είναι πως μετά από έρευνα, υποστηρίζουν πως οι αυλακώσεις δημιουργήθηκαν από διάβρωση του εδάφους που θα μπορούσε να δημιουργήσει μόνο αλμυρό νερό.
Παρόλα αυτά, το νερό αυτό στον Άρη δεν θα μπορούσε να είναι στην καθαρή μορφή που το γνωρίζουμε δηλαδή H2O, αφού σε αυτή τη μορφή θα εξατμιζόταν μόλις στους 10oC, ενώ θα παρέμενε σε παγωμένη μορφή το περισσότερο διάστημα αφού η θερμοκρασία συνήθως παραμένει στους -50oC. Έτσι, οι επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για νερό, το οποίο όμως έχει μεγάλες ποσότητες αλάτων, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει το χαμηλότερο όριο στο οποίο το νερό στον Άρη στερεοποιείται και παγώνει. Φυσικά οι ειδικοί τονίζουν πως το γεγονός πως ο πλανήτης έχει νερό, δεν σημαίνει πως είναι και απλή υπόθεση η καλλιέργεια στην επιφάνειά του. Η πίεση είναι πολύ υψηλή, αφού η ατμόσφαιρα εκεί είναι ιδιαίτερα αδύναμη. Θα μπορούσε όμως κανείς να δημιουργήσει ένα θερμοκήπιο και εκμεταλλευόμενος το νερό του πλανήτη να κατορθώσει κάτι που σήμερα μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
“Έχουμε μόνο ένα δείγμα ζωής, αυτό της γης. Δεν ξέρουμε καν πως ξεκίνησε η ζωή στο δικό μας πλανήτη. Έχουμε πάντως ενδείξεις πως ενδέχεται να υπήρχε ζωή στον Άρη. Μπορούμε να είμαστε πιο μεθοδικοί, να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πόσο νερό πήγε στο έδαφος του πλανήτη” σημειώνουν οι επιστήμονες της NASA. Οι επιστήμονες ανακοινώνουν πως η αναζήτηση για νερό κατά κάποιο τρόπο στέφτηκε με επιτυχία και τώρα στα ίδια αυτά σημεία, θα κάνουν προσπάθειες να βρουν σημάδια για την ύπαρξη ζωής.
Σημειώνεται πως ο Άρης δοκιμάζεται συχνά από θύελλες σκόνης, οι οποίες μπορούν να σημειωθούν σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, ή ταυτόχρονα σε όλη την επιφάνειά του. Πολλές από αυτές κατατάσσονται στην κατηγορία της “ισχυρής θύελλας” ή “καταιγίδας” στην κλίμακα Μποφόρ, ικανές δηλαδή να σπάσουν ένα δέντρο. Στον Άρη έχει κρύο: η μέση θερμοκρασία είναι μείον 55 βαθμοί Κελσίου.
Στους πόλους είναι πολύ χειρότερα, με τη θερμοκρασία να πέφτει κάτω από τους 153 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία εδάφους στον ισημερινό μπορεί να είναι πάνω από τους 0 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι.
Άνθρωπος στον Άρη
Η NASA αναφέρει ότι μια επανδρωμένη αποστολή στον κόκκινο πλανήτη προχωρά καθώς έχει ήδη προγραμματιστεί, με τους ανθρώπους να αναμένεται να πατήσουν το πόδι τους στον Άρη, μέσα στη δεκαετία του 2030. Το επόμενο ταξίδι στον Άρη που έχει προγραμματιστεί για εκτόξευση το 2020 θα περιλαμβάνει και το πείραμα ISRU Moxie, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνει διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα του Άρη και θα παράγει οξυγόνο όπως δήλωσε η διαστημική υπηρεσία.
Εάν αυτό γίνει με επιτυχία, οι άνθρωποι θα μπορούν να αναπνεύσουν οξυγόνο και οι ρουκέτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν οξυγόνο προκειμένου να τους βοηθήσουν για το ταξίδι της επιστροφής. “Πρόκειται να δημιουργήσουμε οξυγόνο σε έναν άλλο πλανήτη, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά”, δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της NASA, Ντάβα Νιούμαν, σύμφωνα με το Space Reporter. Η πρώτη, έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός τεχνητού περιβάλλοντος, το οποίο θα προστατεύει τους ανθρώπους από την αφιλόξενη επιφάνεια του Άρη. Αν ο εποικισμός επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια, αυτή θα ήταν η μοναδική επιλογή, καθώς η δεύτερη απαιτεί καιρό για να γίνει.
Σύμφωνα με τη δεύτερη επιλογή, που καλείται “terraforming”, δηλαδή κάτι σαν “διαμόρφωση της Γης”, η ιδέα είναι να γίνουν τέτοιες παρεμβάσεις ώστε να αλλάξει η επιφάνεια και η ατμόσφαιρα ενός πλανήτη, προκειμένου οι συνθήκες να μοιάζουν με αυτές που επικρατούν στη Γη. Ο Άντι Γουέϊρ συγγραφέας του βιβλίου “The Martian”, το οποίο έχει γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον βρισκόταν στην εκδήλωση της NASA.
Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως το κύριο εμπόδιο είναι η χρηματοδότηση και δεδομένου ότι χρειάζεται πολλά χρήματα μια αποστολή στον Άρη θα μπορούσε να συμβεί την δεκαετία του 2030 όπως έχει προγραμματιστεί. “Ωστόσο δεν έχω πίστη στο Κογκρέσο ότι θα τους δώσει αρκετά χρήματα για να συμβεί αυτό, έτσι είμαι λίγο πιο συντηρητικός”, τόνισε ο συγγραφέας στο Space.com τον περασμένο μήνα, ο οποίος εκτιμά ότι ο άνθρωπος θα φτάσει στον Άρη το 2050.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_57.html

ANAKHΡΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ




ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ: "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 100% ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ: ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ & ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ !!!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΕΣΟΔΩΝ & ΚΕΡΔΩΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Προκαταβολές φόρου 100% από όλους & κατάργηση του 
προληπτικού φόρου !!! 

Σταματούν να μην εκπίπτουν οι δαπάνες που καταβάλλονται προς φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα που είναι φορολογικός κάτοικος σε κράτος μη συνεργάσιμο, ή που υπόκειται σε προνομιακό φορολογικό καθεστώς. Πρόκειται για την «έμπνευση» Βαλαβάνη, με τον προληπτικό φόρο 26% για συναλλαγές ακόμα και με την Κύπρο, η οποία τρέλανε, τόσο τους επιχειρηματίες, όσο και τους δανειστές.

Σε τροχιά υλοποίησης θέτει η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου τις μνημονιακές δεσμεύσεις για δραστική αύξηση των προκαταβολών φόρου από αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, ξεκαθαρίζοντας και το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών του έξτρα φόρου που θα προκύψει από τη νέα εκκαθάριση για αυτούς που θα πληρώσουν το «μάρμαρο» του νέου Μνημονίου, από φέτος.

Αγρότες και επιχειρήσεις θα πρέπει να περιμένουν έως τις 10 Οκτωβρίου νέα εκκαθάριση των φορολογικών τους δηλώσεων, με αναδρομική αύξηση της προκαταβολής φόρου έως και στο διπλάσιο.

Από το επόμενο έτος αρχίζει να χτυπά η καμπάνα της αύξησης της προκαταβολής φόρου και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι το 2017 θα πληρώσουν προκαταβολή ίση με το 100% του οφειλόμενου φόρου.

Η εγκύκλιος Σαββαΐδου ενεργοποιεί και το τέλος της έκπτωσης φόρου 2%, η οποία προβλέφθηκε στο Μνημόνιο στην περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης φόρου εισοδήματος. Φέτος ήταν η τελευταία χρονιά της... γενναιόδωρης έκπτωσης για όσους κατάφεραν να πληρώσουν μια κι έξω τον φόρο εισοδήματος. Από του χρόνου, η έκπτωση μηδενίζεται.

Αναλυτικά, με την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ με την οποία κοινοποιούνται οι πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος, προβλέπεται:
1. Ελεύθεροι επαγγελματίες. Η προκαταβολή φόρου είναι 55% για τα κέρδη που προκύπτουν στο φορολογικό έτος που αρχίζει από 1.1.2014 έως και 31.12.2014 και αυξάνεται σε 75% για τα κέρδη που προκύπτουν στο φορολογικό έτος που αρχίζει από 1.1.2015 έως και 31.12.2015. Ένα χρόνο αργότερα αγγίζει το 100% για τα κέρδη που προκύπτουν στα φορολογικά έτη που αρχίζουν από 1.1.2016 και εφεξής.

2. ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ +0,63%. Καταργείται η έκπτωση επισφαλών απαιτήσεων έως 1,5% επί των πωλήσεων των πρακτόρων ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ +0,63% για τα εισοδήματα που αποκτώνται στα φορολογικά έτη που αρχίζουν από την 1.1.2015 και μετά.

3. Τέλος η έκπτωση. Καταργείται για τα εισοδήματα που αποκτώνται στα φορολογικά έτη που αρχίζουν από την 1.1.2015 και μετά η έκπτωση 2% που προβλεπόταν κατά την εφάπαξ καταβολή του οφειλόμενου φόρου (με βάση την εμπρόθεσμη αρχική ή τροποποιητική δήλωση φόρου εισοδήματος του υπόχρεου φυσικού προσώπου) μέσα στην προθεσμία της πρώτης δόσης.

4. Αγρότες. Για εισοδήματα που προκύπτουν στο φορολογικό έτος 2014 από ατομική αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα, η προκαταβολή φόρου εισοδήματος υπολογίζεται με συντελεστή 55% (από 27,5%).

Διευκρινίζεται ότι για όσες δηλώσεις φυσικών προσώπων έχουν ήδη υποβληθεί χωρίς να έχει βεβαιωθεί το νέο ποσοστό προκαταβολής (55%), θα γίνει εκ νέου προσδιορισμός φόρου, χωρίς να απαιτείται η υποβολή τροποποιητικής δήλωσης από το νφορολογούμενο. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί νέα εκκαθάριση και θα εκδοθεί νέα πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που θα γίνει για λογαριασμό κάθε Δ.Ο.Υ.

Για τις περιπτώσεις αυτές, εάν η τελευταία υποβληθείσα δήλωση φορολογίας εισοδήματος (αρχική ή τροποποιητική) υποβλήθηκε εμπρόθεσμα, ως αφετηρία υπολογισμού των δόσεων λαμβάνεται η ημερομηνία της νέας εκκαθάρισης.

Εάν όμως η τελευταία υποβληθείσα δήλωση φορολογίας εισοδήματος (αρχική ή τροποποιητική) υποβλήθηκε εκπρόθεσμα, ως αφετηρία υπολογισμού των δόσεων λαμβάνεται η ημερομηνία που η δήλωση θα έπρεπε να υποβληθεί. Στις περιπτώσεις αυτές, για την επιβολή των τόκων εκπρόθεσμης καταβολής δεν θα υπολογίζεται το χρονικό διάστημα μεταξύ της αρχικής και της νέας εκκαθάρισης.

5. Επιχειρήσεις. Για όλα τα νομικά πρόσωπα η προκαταβολή φόρου αυξάνεται στο 100% (για τα κέρδη που προκύπτουν σε φορολογικά έτη τα οποία αρχίζουν από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μετά), ώστε να ισχύει και για τα κέρδη που αποκτούν τα νομικά πρόσωπα και οι νομικές οντότητες των περιπτώσεων β' (προσωπικές εταιρείες), γ' (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου στα οποία περιλαμβάνονται και τα κάθε είδους σωματεία και ιδρύματα), ε' (κοινωνίες αστικού δικαίου, αστικές κερδοσκοπικές ή μη κερδοσκοπικές εταιρείες, συμμετοχικές ή αφανείς εφόσον ασκούν επιχείρηση ή επάγγελμα) και στ' μόνο για τις κοινοπραξίες των προσωπικών εταιρειών του άρθρου 45.

6. Δόσεις φόρου εισοδήματος για επιχειρήσεις. Η καταβολή του φόρου γίνεται σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις από τις οποίες η πρώτη καταβάλλεται μέχρι την 21η Αυγούστου 2015 και η καθεμία από τις επόμενες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των μηνών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2015.

7. Τέλος ο προληπτικός φόρος. Σταματούν να μην εκπίπτουν δαπάνες που καταβάλλονται προς φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα που είναι φορολογικός κάτοικος σε κράτος μη συνεργάσιμο, ή που υπόκειται σε προνομιακό φορολογικό καθεστώς. Πρόκειται για την «έμπνευση» Βαλαβάνη, με τον προληπτικό φόρο 26% για συναλλαγές ακόμα και με την Κύπρο, η οποία τρέλανε, τόσο τους επιχειρηματίες, όσο και τους δανειστές.

ΠΗΓΗ: Euro2day.gr
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/100.html

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: «Το όριο υλικής επιβίωσής μας είναι 800 έτη σε κατάσταση συνεχούς πυκνώσεως...



ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: «Το όριο υλικής επιβίωσής μας είναι 800 έτη σε κατάσταση συνεχούς πυκνώσεως που προεκτείνεται κατά πολύ όταν βρισκόμαστε σε
κατάσταση αποσυμπύκνωσης.

Το πνεύμα εξακολουθεί να ζει και μετά θάνατον στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων.» (Είναι νεο-εισαχθείς μαθηματικός ορισμός και σχετίζεται με την καμπύλωση της έννοιας του απείρου και του χρόνου.) Στην περιοχή αυτή τα πάντα υφίστανται. Εκεί υλοποιούνται τα διάφορα συναισθήματα που υπάρχουν όταν το Ον ήταν εν ζωή, δηλαδή σε περιοχές πυκνώσεων. Στις περιοχές αραιώσεων παίρνουν μορφή οι επιθυμίες, τύψεις και φόβοι Με διαφορετικές έννοιες σ' εμάς και διαφορετικές σ'εσάς».

Αυτούς που λέγαμε θεούς του Ολύμπου είναι αθάνατοι, αιώνιοι, άφθαρτοι.

Νοσήματα
Δεν προσβάλλονται από νοσήματα όταν βρίσκονται σε κατάσταση πυκνώσεως διότι ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί αμύνης του οργανισμού και τον καθιστούν απρόσβλητο από ιούς και μικρόβια. Είδαμε ότι ζουν 800 χρόνια με συνεχή ανάπλαση των κυττάρων και προεκτείνουν το όριο υλικής επιβιώσεως μετα-πίπτοντες σε κατάσταση αποσυμπύκνωσης.!!!



Πηγή: Fileas Fong ,  ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/Olympioi-dios-orio-ilikis-epiviosis.html#sthash.QKtPXVgf.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters