Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΕΗ εκδικείται δυο ΗΡΩΙΚΕΣ γυναίκες.



Γράφει η Πόπη Σουφλή

"Πόπη, ενημέρωσε τον κόσμο,ότι μας κόβουν το ρεύμα, ενώ έχουμε κάνει επίσημη καταγγελία στη ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας)"...


Στην άλλη άκρη του κινητού μου, η Τάνυα Γεριτσίδου, που αυτή τη στιγμή, βρίσκεται με την μητέρα της Όλγα Γεριτσίδου, στο Α.Τ., προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της ΔΕΗ να τους κόψουν το ρεύμα, τη στιγμή που έχουν κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αρνούμενες να πληρώσουν το παράνομο χαράτσι.

Δεν αμφέβαλα ποτέ, πως οι δυο ηρωικές γυναίκες που τόλμησαν να προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο κατά των εγκλημάτων του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, οπου οδήγησαν τη χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, θα γίνονταν στόχος κάθε μορφής της εξουσίας..

Το χαράτσι της ΔΕΗ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να εισπράττεται από τη ΔΕΗ!
Απεφάνθη περί τούτου και το ΣτΕ.
Έχουν κάθε δικαίωμα λοιπόν, οι Έλληνες, να μην καταβάλλουν το χαράτσι στη ΔΕΗ και αυτή, είναι υποχρεωμένη να μην κόβει το ρεύμα για τον λόγο αυτό.
Αυτό έπραξαν και η Τάνυα και Όλγα Γεριτσίδου, ακολουθώντας την νόμιμη διαδικασία.
Η Διοίκηση της ΔΕΗ όμως, άλλα...
αποφάσισε... και αποφάσισε να δράσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ, κόβωντας το ρεύμα στις δυο γυναίκες.
Σε μια χουντική κυβέρνηση όμως, που οι... διοικήσεις των ΔΕΚΟ της είναι το ίδιο χούντα κι αυτές, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ και είναι βέβαιο πως θα ζήσουμε μαύρες εφιαλτικές μέρες, ώσπου να επέλθει η εξέγερση του Ελληνικού λαού.
Και τότε, στις γκιλοτίνες που θα στηθούν, δεν θάναι μόνο οι πολιτικοί δωσίλογοι...
Θα είναι και οι υπηρέτες τους!

Νεώτερα, μόλις ενημερωθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1344.html

Τεχνολογία ομηρίας στην υπηρεσία ποιών;;;



 Γιάννης Σαρλάς

Το έχω αναφέρει παλαιότερα, θα το γράψω και εδώ αλλά πολύ φοβάμαι, ότι για άλλη μια χρονιά θα παραμείνει ευχολόγιο! Όπως το ανθρώπινο γονιδιακό ψυχικό αρχέτυπο...ζυγό δεν υπομένει, δεν σηκώνει δηλαδή κανενός είδους εξάρτηση, (γι αυτό τον λόγο και... η ανθρώπινη προσωπικότητα έχει ελευθερία βουλήσεως) κατ' ανάλογο τρόπο δεν πρέπει να υφίσταται κανένας περιορισμός στην Συμπαντική ενέργεια αφού όλοι μας αποτελούμε τμήμα ενός αιωνίου και αέναου Συμπαντικού...χυλού ενεργείας, σύμφωνα με την Κβαντική Φυσική! Παρ' όλα αυτά, τα πειράματα του πρωτοπόρου Νίκολα Τέσλα για ελεύθερη ενέργεια, μέσω της ασύρματης μεταφοράς δεν συνεχίστηκαν (γιατί άραγε) ενώ η ανθρωπότητα εξακολουθεί να παραμένει εξαρτημένη από τα ορυκτά καύσιμα και τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες!

Προσέξτε όμως και κάτι άλλο και δείτε το, ως τροφή για σκέψη. Θυμηθείτε τις πρώτες ταινίες του James Bond, με πρωταγωνιστή τον Shawn Connery, στα τέλη τις δεκαετίας του '50. Θα έχουν χαραχτεί στην μνήμη σας οι σκηνές, όπου ο υπερκατάσκοπος...καβαλάει μια πτητική μηχανή με προωθητήρες και απογειώνεται, ταξιδεύοντας...σε άλλη γη, σε άλλα μέρη! Σας ρωτώ λοιπόν, με βάση την κοινή λογική αλλά και την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας...Δεν θα έπρεπε 50 χρόνια αργότερα και μάλιστα ύστερα από μια τέτοια έκρηξη τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, (ιδιαίτερα κατά την δεκαετία του 80) ως απόρροια της επιστημονικής προόδου, να έχει γίνει εφικτή και στον τελευταίο συνάνθρωπό μας επάνω στον πλανήτη, η χρήση προσωπικών πτητικών μηχανών;; (Όχι κατ' ανάγκη με αντιβαρυτική τεχνολογία, η οποία θα δημιουργείται μέσω αντίθετης φοράς περιστρεφόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων αν και τέτοια σκάφη έχουν κατασκευαστεί και έχουν ήδη στην κατοχή τους οι υπερδυνάμεις...έτη και έτη, ίσως και από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με τα Γερμανικά Χανεμπού αλλά τουλάχιστον με χρήση έστω και πυραυλικής τεχνολογίας προωθητήρων;;)



Δεν είναι δυνατόν τα διαστημόπλοια της NASA και της ESA να κόβουν βόλτες σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και να το έχουν σχεδόν χαρτογραφήσει, δεν είναι δυνατόν τα διαστημικά rover να...οργώνουν το χώμα του πλανήτη Άρη και εμείς οι φτωχοί πλην...τίμιοι γήινοι να μην μπορούμε να κατασκευάσουμε μια ρημαδομηχανή ούτως ώστε να ανυψωθούμε λίγα μέτρα πάνω απ το έδαφος!!! Σιγά το...ακατόρθωτο ανδραγάθημα, να μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε από την επιφάνεια και να κινηθούμε μέσα στην γήινη ατμόσφαιρα! Εδώ κοτζάμ πτηνά και μας βάζουν...τα γυαλιά! Από την άλλη μεριά, την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, το ερευνητικό σκάφος της NASA Messenger, έφτασε μια ανάσα από τον Ήλιο και χαρτογραφεί με laser την επιφάνεια του πλανήτη Ερμή, ανακαλύπτοντας...πάγο και οργανικές ενώσεις στους πόλους του ενώ η διαστημοσυσκευή Voyager έχει ήδη βγει από την υπερΠοσειδώνια ζώνη του Kuiper, ατενίζοντας τις εσχατιές του πλανητικού μας συστήματος και επιχειρεί να βγει και από αυτό για να...πλεύσει στα βαθιά νερά του Γαλαξία μας!!


Ποιοί λοιπόν, στ' αλήθεια φρενάρουν την εξέλιξη της ανθρώπινης προόδου, ούτως ώστε τα απτά προϊόντα της τελευταίας να ΜΗΝ γίνουν ευρέως λειτουργικά και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του πλανήτη μας;; Ποιοί ΔΕΝ επιθυμούν η γνώση να γίνει κτήμα όλων των ανθρώπων;; Η προφανής (και εύκολη) απάντηση είναι...αυτοκινητοβιομηχανίες, πετρελαϊκές εταιρείες, τραπεζίτες. Δεν επιθυμώ να εισέλθω στα χωράφια της συνωμοσιολογίας (έχω κατηγορηθεί πολλάκις στο παρελθόν γι αυτό) αλλά γίνεται εμφανής (για να μην πω πασιφανής) η προσπάθεια μάντρωσης των ανθρώπων για δημιουργία...ανδραπόδων μέσω ελέγχου του συνειδητού τους! Ποιά είναι η καλύτερη απόδειξη γι αυτό;; Δεν θα αναφερθώ ούτε στην...τηλεοπτική προπαγάνδα των σημερινών media, ούτε στους αεροψεκασμούς, ούτε στα ηλεκτρονικά όπλα HAARP και ECHELLON!


Μέχρι σήμερα, καλώς ή κακώς, κυριαρχούσε στον πλανήτη το οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο του καπιταλισμού. Ένα σύστημα στυγνό, που...έμπαζε από χίλιες δυο μεριές, το οποίο ήταν υπεύθυνο για πλείστες όσες κοινωνικές αδικίες και ανισότητες, ενώ εφαρμόζονταν απηνώς, δίχως οίκτο πάνω στον απλό πολίτη! Τουλάχιστον όμως αυτό..., στηρίζονταν στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ! Θέλετε να μάθετε ποιά είναι η...μετεξέλιξή του;; Σήμερα λοιπόν, κράτη, ή καλύτερα ομάδες συμφερόντων και κάστες...ευγενών έχουν συγκεντρώσει ολόκληρο τον πλούτο του κόσμου δίχως να παράγουν...ούτε πατίνι! Πώς;;; Μα εφευρίσκοντας...κάτι, που δεν υπάρχει! Δημιουργώντας ένα φανταστικό, ψευδεπίγραφο matrix από τραπεζικά προϊόντα, τοξικά ομόλογα, CDS, τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν απολύτως τίποτα, έχουν αντικαταστήσει ή καλύτερα υπο-καταστήσει την Παγκόσμια παραγωγή και επιχειρούν να θέσουν σε ομηρία τους λαούς για να τους μεταβάλλουν σε υποχείρια!

Αυτά τα...βαμπίρ με κοστούμια και γραβάτες, ανταλλάσσουν την περιουσία, τους φυσικούς πόρους αλλά και την τιμή και την αξιοπρέπεια των λαών με το...απόλυτο ΜΗΔΕΝ! Σας θυμίζει μήπως κάτι...οικείο;; Μήπως ύστερα από τις Αφρικανικές χώρες και τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, ήρθε η σειρά της...αφεντιάς μας να το γνωρίσουμε από την καλή κι απ' την ανάποδη;; Πάντως τα...δίποδα ζώα, που εξέλεξαν αυτήν την Τριανδρία της συμφοράς, προσέδωσαν την νομιμοποίηση και το απαραίτητο θεσμικό πλαίσιο για να συντελεστεί ένα ακόμη...ψυχοσωματικό πείραμα στις πλάτες του Ελληνικού λαού! Άξιος ο μισθός τους!!

Θέλετε κι άλλο παράδειγμα;; Έχουμε όλοι δει τώρα τελευταία το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ, όπου γίνεται...χρήση ως και παιδικών ψυχών για να προπαγανδίσουν την ομογενοποίηση ή καλύτερα την πολτοποίηση των εθνοτήτων, ούτως ώστε ο νεόκοπος...φρεσκοκομμένος ανθρώπινος κιμάς να είναι ευκολοκυβέρνητος, όπως έλεγε και μια ψυχή! Τα...εν λόγω νεοταξίτικα παπαγαλάκια της Διεθνιστικής Παγκοσμιοποίησης εκφράζουν (άκουσον άκουσον) απορία γιατί να έχουμε αντιρρήσεις στο να πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια τα τέκνα των μεταναστών! (Όπου ως μετανάστες προφανώς εννοούν τους...λαθρο-εισβολείς αλλά αυτό βεβαίως γίνεται γαργάρα!)

Δράττομαι της ευκαιρίας να θυμίσω στους νεογραικύλους-απάτριδες, ότι η λέξη ιθαγένεια προέρχεται από το Ομηρικό ιθύς, που σημαίνει ευθύς, κατ' ευθείαν καθώς και από την λέξη γένος! Συνεπώς, δικαιούται να την φέρει αυτός, ο οποίος έχει Ελληνική καταγωγή και του οποίου οι γονείς είναι Έλληνες το ΓΕΝΟΣ! Ισχύει δηλαδή το δίκαιον του αίματος, το περίφημον όμαιμον του Ηροδότου, ο οποίος έδωσε και τον καλύτερον ορισμό του Έλληνος μέχρι σήμερα και όχι τα νομικά...κωλόχαρτα των προδοτικών κυβερνήσεων, τα οποία επεχείρησαν να αντικαταστήσουν το αίμα με το μελάνι! Αυτά. Και μή χειρότερα να λέμε! Σε λίγο θα ακούσουμε, πως θα μας...πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!!

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6649.html

Χριστόφιας :Οι Ρώσοι είναι φίλοι μας. Και δεν θα μας γονατίσουν, ούτε θα ζητήσουν απαράδεκτες παραχωρήσεις...

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ολοκληρώνοντας την προεδρική του θητεία (ο ίδιος αρνήθηκε σοφά να διεκδικήσει επανεκλογή στις εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου,) επέκρινε και πάλι την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους σκληρούς όρους, τους οποίους αυτή θέτει για την παραχώρηση στο νησί της τόσο απαραίτητης οικονομικής βοήθειας. Για τη Ρωσία ο Κύπριος Πρόεδρος εκφράστηκε ως ακολούθως: «Οι Ρώσοι είναι φίλοι μας.


Και δεν θα μας γονατίσουν, ούτε θα ζητήσουν απαράδεκτες παραχωρήσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν την κυπριακή οικονομία σε στασιμότητα για 15 χρόνια και θα επιτρέψουν στους δανειστές μας, να βάλουν χέρι και στους υδρογονάνθρακες».
Περί τίνος πρόκειται; Πρόκειται συγκεκριμένα για τα 17,5 δισεκ. ευρώ, τα οποία χρειάζεται επειγόντως η Κυπριακή Δημοκρατία να πάρει από την ΕΕ και το ΔΝΤ, τα 5 δισεκ. ευρώ, τα οποία ζητά από τη Ρωσία, καθώς και για την αναβολή του προηγούμενου ρωσικού δανείου ύψους 2,5 δισεκ. ευρώ, που είχε χορηγηθεί μέχρι το 2016. Η Κύπρος θα ήθελε να παρατείνει την προθεσμία της εξόφλησης για άλλα 5 χρόνια και να μειωθεί το επιτόκιο.
Αυτό είναι εφικτό; – ερωτήσαμε τον επικεφαλής του Τμήματος Οικονομία του Ινστιτούτου ενέργειας και οικονομικών στη Μόσχα Μαρσέλ Σάλιχοφ:
- Απ΄ ό,τι αντιλαμβάνομαι, είμαστε πρόθυμοι να παραχωρήσουμε αναβολή για το δάνειο ύψους 2,5 δισεκ. ευρώ, όμως απόφαση για νέα βοήθεια, κατα πάσαν πιθανότητα, δεν θα ληφθεί. Όσο για το επιτόκιο, αυτό ήδη είναι αρκετά χαμηλό – 4,5%. Να μειωθεί ακόμη περισσότερο; Αν παραχωρήσουμε αναβολή στην εξόφληση, αυτό ουσιαστικά θα ισοδυναμεί με μείωση του επιτοκίου. Που να «πέσουμε» ακόμη χαμηλότερα; Όσον αφορά την περαιτέρω οικονομική τύχη της Κύπρου, αυτή βρίσκεται στα χέρια της Ευρώπης και του ΔΝΤ. Τέλος πάντων, αυτή η χώρα αποτελεί μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ας αναλάβει αυτή να βγάλει το τραπεζικό σύστημα της Κυπριακής Δημοκρατίας από το λάκο του χρέους, στον οποίο έπεσαν οι κυπριακές τράπεζες αγοράζοντας ανεξέλεγκτα ελληνικά ομόλογα… Αν και, βέβαια, δεν εγκαταλείπουμε οριστικά το ζήτημα της διευθέτησης της κατάστασης. Η κυπριακή οικονομία μέσω των χρηματιστικών ροών είναι στενά συνδεδεμένη με τη ρωσική οικονομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ρωσικής στατιστικής υπηρεσίας «Ροσστάτ», στα τέλη Ιουνίου του 2012 ο συνολικός όγκος των επενδύσεων της Κύπρου στη Ρωσία ξεπέρασε τα 70 δισεκ. δολάρια. Αυτό το νησιώτικο κράτος είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής μας. Εκτός αυτού οι Ρώσοι ευχαρίστως πηγαίνουν στην Κύπρο για ανάπαυση (300-400 χιλ. ετήσια), χρησιμοποιούν την τουριστική της υποδομή, βοηθώντας έτσι το Κυπριακό δημόσιο, το οποίο δεν είναι μεγάλο. Πρόκειται για πολύ μικρή σε σύγκριση με την Ευρώπη και τη Ρωσία οικονομία με ακαθάριστο εθνικό προϊόν της τάξης των 18 δισεκ. ευρώ.
Γιατί λοιπόν η Ρωσία εκδηλώνει τόσο συγκινητική μέριμνα για την Κύπρο, την χρεοκοπία της οποίας, θα μπορούσε να πει κανείς, ούτε που θα τη νιώσει. Ο Μαρσέλ Σάλιχοφ απαντά:
- Η «αγάπη» μας προς την Κύπρο σχετίζεται με το ότι πολλοί εύποροι Ρώσοι πολίτες έχουν κυπριακές υπεράκτιες εταιρίες, δηλαδή ρωσικές εταιρίες εγγεγραμμένες σαν κυπριακές υπεράκτιες, πολλοί έχουν στο νησί ακίνητη περιουσία, καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες. Και οι επενδύσεις που γίνονται απευθείας από την Κύπρο στη ρωσική οικονομία είναι, ουσιαστικά, ρωσικές επενδύσεις, οι οποίες προηγουμένως μεταφέρθηκαν στην Κύπρο, στο «φορολογικό αυτό λιμάνι», που είναι ελκυστικό όχι μόνο για μας. Ο συντελεστής εταιρικού φόρου επί των κερδών ύψους 10% ισχύει επίσημα. Γι΄αυτό, κατα την άποψή μου, είναι άδικο να κατηγορούνται οι Κύπριοι (όπως πράττει η Καγκελλάριος της ΟΔΓ Μέρκελ, τροχοπεδώντας την παραχώρηση βοήθειας στην Κυπριακή Δημοκρατία) για «ξέπλυμα» βρώμικου χρήματος στη χώρα τους από μέρους της Ρωσίας. Η απόλυτη πλειονότητα του ρωσικού χρήματος, το οποίο σύμφωνα με διαφορετικές εκτιμήσεις ανέρχεται σε περίπου 20 δισεκ. δολάρια, δεν είναι «μαύρο χρήμα», παρόλο που κάποιες πράξεις με χρήμα μπορούν να προκαλέσουν ερωτηματικά.
Στην πραγματικότητα, οι Κύπριοι είναι απλώς σπουδαίοι! Η μικρή αυτή χώρα κατάφερε να καταλάβει μια τόσο ελκυστική για το κεφάλαιο θέση. Φυσικά, συνεργαζόμενοι με τις ίδιες τις ρωσικές εταιρείες, αφήνουν ένα μέρος των χρημάτων και για τον εαυτό τους – για τις υπηρεσίες, την εγγραφή εταιρειών και καταχώρηση των εγγράφων. Τίποτα το μη αγοραίο σ΄αυτή τη συμπεριφορά δεν υπάρχει.
Η Κύπρος σήμερα βρίσκεται σε πραγματική συμφορά. Τον Ιανουάριο, ο οργανισμός «Moody s» υποβάθμισε κατά τρεις βαθμίδες την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητάς της, χαμηλώνοντάς την ουσιαστικά στο επίπεδο «junk» (“σκουπίδια”). Η Ρωσία, δια στόματος του Υπουργού Οικονομικών της, έχει υποσχεθεί να απαμβλύνει τους ήδη ευνοϊκούς όρους του δανείου. Δημιουργείται το εύλογο ερώτημα. Γιατί ως αντάλλαγμα για τις πιστωτικές διευκολύνσεις να μην παραχωρήσει στη χώρα μας το προνομιούχο δικαίωμα συμμετοχής σε ενεργειακά της προγράμματα; Εφόσον η μοίρα έστειλε στην Κύπρο αρκετά ωραίο δώρο – ένα μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου στην υφαλοκρηπίδα. Ο Μαρσέλ Σάλιχοφ είναι πεπεισμένος ότι αυτή η προσέγγιση είναι εντελώς δικαιολογημένη. Όμως αυτό θα το αποφασίσει η νέα ηγεσία, ο νέος Πρόεδρος. Και, όπως φαίνεται, αυτός θα είναι ο ηγέτης του δεξιού κόμματος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, που προηγείται στην προεκλογική προεδρική εκστρατεία. Μήπως αυτό θα σημαίνει αναπροσανατολισμό της Κύπρου έναντι της Ρωσίας; Δεν νομίζω, θεωρεί ο εμπειρογνώμονάς μας. Εφόσον οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών βασίζονται στον πραγματισμό. greek.ruvr.ru
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4534.html

Μήνυμα Ελλάδας στα μπουκάλια Fix


 


Παράδειγμα προς μίμηση.

Με την ορμή της ομάδας των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών που τα τελευταία χρόνια ανέλαβαν το brand, η Fix γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς.

 
Μετρώντας ήδη 15 χώρες εξαγωγής, η Fix βάζει τώρα πλώρη για Κίνα και Καναδά. Το ταξίδι μακρινό, αλλά η επιτυχία μοιάζει σίγουρη, έχοντας στις αποσκευές της τα διαπιστευτήρια από τις δύσκολες αγορές της Αγγλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ιταλίας.
Ευτυχώς, η Ελληνική, μη κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα δείχνει τι σημαίνει ανάκαμψη και εθνική οικονομική πολιτική, κι αυτό είναι ένα μήνυμα που η Fix το μεταφέρει σταδιακά και στις 5 ηπείρους. Την ίδια στιγμή που κάποιοι παρουσιάζουν την κατάσχεση των ασημικών ως “αναπτυξιακή πολιτική”.
Το σημαντικότερο; Η συμβολαιακή καλλιέργεια που εξασφαλίζει στην εταιρεία πρώτη ύλη από Έλληνες παραγωγούς, όπως είχαμε γράψει εδώ: Όταν λέμε “Ελληνικά προϊόντα”, να το εννοούμε.

πηγη

Προσλήψεις και μπόνους σε προσωπικό εν μέσω κρίσης.
Κι όμως,σε μια εποχή που η χρηματοοικονομική κρίση έχει προκαλέσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στην αγορά εργασίας, με πρώτους τους εργαζόμενους να υφίστανται δυσμενείς επιπτώσεις και να οδηγούνται σε εργασιακή ανασφάλεια, υπάρχουν υγιείς ιδιωτικές επιχειρήσεις που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Κόντρα στο...


πνεύμα των καιρών, η διοίκηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, πετυχαίνοντας να αυξήσει το τζίρο της κατά 80%, μοιράζεται την επιτυχία με τους εργαζομένους της, οι οποίοι όχι μόνο δεν είχαν μειώσεις στις αποδοχές τους αλλά έλαβαν και successbonusγια τη γενική θετική επίδοση της εταιρείας.

Επιπλέον, το 2012, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημιούργησε 30 νέες θέσεις εργασίας ενώ εντός του 2013 η εταιρία σχεδιάζει να αυξήσει περαιτέρω το προσωπικό της, κατά 10%.

H FIX, μετρώντας 150 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα, συμπλήρωσε μόλις τρία χρόνια κάτω από την ομπρέλα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και επιβεβαιώνει την προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα αποσπώντας ένα μεγάλο μπράβο.

Επιτέλους μία καλή επιχειρηματική είδηση, που αφορά μάλιστα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εθνικά brands. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε. Ας ελπίσουμε το παράδειγμά της να μιμηθούν και άλλοι.
kerberos-hellas

Χ.ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ:"ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΑΣ..."


Eίμαι παιδί του '74... Όχι μη γελιέσαι Έλληνα… Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου… δεn γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου… Τη μέρα που γεννιόμουνα χανόταν για εμένα Έλληνες λοκατζήδες... εκεί στον τύμβο της μακεδονίτισσας… 22 Ιουλίου 1974… Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου.

Μου είπες πως είμαι τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα... Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της…
Μου έμαθες τα πρώτα Ελληνικά, με δασείες-περισπωμένες,... μα πριν καλά-καλά τα μάθω τα κατήργησες. ενώ ήμουν Δευτέρα δημοτικού...

Με έντυσες με μπλε ποδιά... αυτή για.....

το σχολείο με τ’ άσπρο γιακαδάκι... κι όταν άρχισε να μου αρέσει την κατήργησες. Πάντα για το καλό μου, χωρίς να με ρωτήσεις...

Με έμαθες να λέω τον εθνικό ύμνο και πλήρωνες δασκάλους για να με μάθουν πως τιμιότερον απάντων εστί η πατρίς. Μα σαν μεγάλωσα άφησες τη σημαία να χαθεί στον βράχο των Ιμίων...

Με έβαλες να μάθω ιστορία για να μπω στο πανεπιστήμιο και αρχαία ελληνικά. Μα σήμερα μου λες πως η Μακεδονία είναι τα Σκόπια και η Θράκη μας Τουρκία...

Σαν έγινα έφηβη με έβαλες να δω τον Λάλα αλυσοδεμένο να χάνει τη ζωή του για εσένα... Και σήμερα εσύ δίνεις ιθαγένεια στον κάθε αλλοδαπό μα όχι στον Έλληνα τον σταυρό... για φαντάσου...
Μου δίδαξες σαν ήρωα και εθνάρχη τον Βενιζέλο... μα σαν έγινα δασκάλα τον βρήκα να προδίδει εσένα Έλληνα ...θυμάσαι τον Γενάρη του 34...εκεί στη Σουηδία... προτείνει για το Νόμπελ της Ειρήνης τον σφαγέα των προγονών μου Κεμάλ...!!!

Μου ζήτησες να έχω κριτική σκέψη... μα έκοψες την έκθεση ως μάθημα και λογοκρίνεις τη σκέψη μου... Βλέπεις εγώ για εσένα είμαι ακραία...

Μου έμαθες στο σχολείο πως πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία κι όταν σου ζήτησα να με αφήσεις στου χάρτη την πινέζα... εκεί στο Δέρειο... κι οχι στο Κολωνάκι... με ανάγκασες να βάλω μέσο τον πατέρα μου για να μη με διώξεις από εκεί...

Μου έμαθες προσευχή... μα τώρα πια μόνο για Χριστό δε θες να μου μιλήσεις..
Σου ζήτησα να πάω στην πρώτη τη γραμμή και μ’ άφησες μονάχη...

Μου έμαθες όμως καλά πως το Προξενείο κι όχι εσύ είναι εκεί και έχει όνομα... ε;… Ιλμή… ε;… Απτουραχήμ..ε;... Αλή..ε;… Μουαρέμ… ε;...

Μου ζήτησες να εργάζομαι σκληρά... για εθελοντισμό μιλούσες... μα όταν το 'κανα κι αυτό έστειλες τους ''δραγουμάνους'' να μου πουν πως δε θέλουν να κάνω επιπλέον μαθήματα στα πομακόπουλα γιατί σε ενοχλεί... τα παίρνω βλέπεις από την αγκαλιά του Προξενείου...

Και εγώ... εγώ μεγάλωνα μέσα σε μια αντίφαση... στο μαύρο και το άσπρο...

Μα χθες βρέθηκα κάτω στο υπόγειο του σχολείου... σε είδα εκεί κάτω Ελλάδα... ήσουν εκεί... πίσω απ' τις κουτές. σκονισμένη... κοιτώ το άγαλμα του Αλέξανδρου αραχνιασμένο... μόνο εγώ και εσύ...η προτομή του μέγα Αλέξανδρου...

Δάκρυσα... πόνεσα...μα σε άκουσα Ελλάδα απ' τη φωνή του...
''Ποιος είναι εθνάρχης'' με ρωτά...''ο Βενιζέλος;.. ποιος αγωνίζεται σκληρά... ο Γιώργος απ' τα ξένα;

Για σκέψου εσύ δασκάλα... με ξαναρωτά... αν τώρα εδώ μέσα, από την πόρτα έμπαινε και ερχόταν κι ο Κολοκοτρώνης... και μας ρωτούσες και τους δυο ποιο μέρος της Ελλάδας θα θυσιάζαμε στο χθες για χάρη της ειρήνης... Μακεδονία ή Ήπειρο... Θράκη ή το Αιγαίο...

Αναλογίσου εσύ δασκάλα... θα το σκεφτόμασταν πολύ;
Τι να διαπραγματευτώ... τη γη μου ή το νερό μου;... μα εσύ δασκάλα δίδαξες εκείνον ως εθνάρχη... και όχι εμάς ...εμάς κλειδώνεις στα ''μπουντρούμια''...

Ελλάδα μες στις αντιφάσεις σου... ξεχνάς τα σύνορά σου και τον εχθρό ποτίζεις εδώ μέσα... προδότες ελληνόφωνοι... διαλέξτε επιτέλους τον Λεωνίδα αρχηγό...ή μήπως εφιάλτη;... κι ιστορία θα φερθεί ανάλογα εις τον καθένα...

Γέμισαν τάφοι με κορμιά πιλοτών... γιατί έχουμε ειρήνη!!!!
Γέμισε και η βουλή ελληνόφωνους απ’ την ελληνοτουρκική φιλία...
Φτάνει, δε θέλω πια να ακούω τη φωνή σας ...γιατί πιστεύω στο έθνος μου κι όχι στο ''nation'' που θα ’λεγε και ο ''μέγας'' ο Γιωργάκης... το έθνος είναι ελληνικό, είναι ήθος και έθος ρωμιοσύνης... το ''nation'' είναι η ''φύση'' του... εκ γενετής προδότης...

Κι' αν όλα αυτά δε σ’ άρεσαν ''λόγιε'', ''πολιτικέ'' δημοκρατίας, να το θυμάσαι ...

είμαι δημιούργημα της πιο παράλογης... δικής σου αναρχίας..


ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ...
 
 
kerberos-hellas

E.N.D.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ...11/2/13

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΘΕΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ END ΚΥΡΙΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΑΡΕΑ ΡΑΔΙΟ, ARTFM KYΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ.

    http://kiwi6.com/file/pnrp7q6wug   ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ   

    http://kiwi6.com/file/7mrrg8f917   ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ  



ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΓΕΛΗ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..."ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ...!!!

Ελληνικό Παράρτηματης Λέσχης της Ρώμης
Μέλη του Ελληνικού Παραρτήματος της Λέσχης της Ρώμης

Λευτέρης Αντωνακόπουλος, Πρόεδρος, ΕΛΙΝ-ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ
Ιδρυτικό Μέλος

Δρ. Ευαγγελία Αρβανιτάκη, Οδοντίατρος
Ιδρυτικό Μέλος
Μανουέλα Βαρδυνογιάννη, Επιχειρηματίας

Ειρήνη Βασιλοπούλου, Επιχειρηματίας

Καθ. Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Ελληνικού Παραρτήματος της Λέσχης της Ρώμης
και της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής
Ιδρυτικό Μέλος

Αλέξανδρος Βραχνός, Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων
Ιδρυτικό Μέλος

Δημήτρης Δημόπουλος, Επιχειρηματίας
Ιδρυτικό Μέλος

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος με εκπρόσωπο τον Καθ. Νικόλαο Μουσίοπουλο, Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής
Υποστηρικτικό και Θεσμικό Μέλος
 

Γεώργιος Ενεπεκίδης
, Οικονομολόγος
Ιδρυτικό Μέλος
Αχιλλέας Έξαρχος, Πρέσβης, ε.τ.

Καθ. Χρήστος Ευθυμιόπουλος, Ερευνητής Α', Κέντρο Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών
Ιδρυτικό Μέλος

Ανδρέας Ζαϊμης, Δικηγόρος
Ιδρυτικό Μέλος
Καθ. Αρθούρος Ζερβός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ

Γιώργος Κασιμάτης, Διευθυντής Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα
Ιδρυτικό Μέλος

Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλος

Καίτη Κυριακοπούλου, Επίτιμη Πρόεδρος, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλος

Στέφανος Κωστόπουλος, Πρόεδρος Foresight, τ. Πρόεδρος Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ιδρυτικό Μέλος

Βασίλειος Λαοπόδης, Πρόεδρος Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών Παράρτημα Αδριατικής-Ιονίου
Ιδρυτικό Μέλος

Δρ. Νικόλαος Λιάσης, Ιατρός - Αγγειολόγος, Διευθυντής Ευρωϊατρικής
Χαράλαμπος Μαυρειδόπουλος, Σύμβουλος Marketing
Ιδρυτικό Μέλος
Κώστας Μπακούρης, Πρόεδρος, Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς
Ιωάννης Μπουρλογιάννης Τσαγκαρίδης, Πρέσβης, ε.τ.
Ιδρυτικό Μέλος
Lydia Nieuwoudt, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Νέων Τεχνολογιών

Αντώνης Νίνος, Επιχειρηματίας

Γιάννης Παγίδας
, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Δ.Σ. Αιολική ΑΕΕΧ
Ιδρυτικό Μέλος

Ελένη Παπαδημητρίου, Βιολόγος
Ιδρυτικό Μέλος

Νίκος Παπαδόπουλος, Μέλος του Σουηδικού Κοινοβουλίου, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Διακοινοβ/κής Ένωσης
του Ελληνισμού
Ιδρυτικό Μέλος
Δρ. Φώτης Παπαθανασίου, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Β & Μ Θεοχαράκη
Νότης Πικρός, Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Ανδρέας Ποταμιάνος, Πρόεδρος Ηπειρωτική Ατμοπλοϊα Ποταμιάνος Γ ΑΕ
Δημήτρης Ραντόπουλος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, τ. Πρόεδρος Ελληνο-Βρεταννικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ιδρυτικό Μέλoς

Δημήτρης Σαρακάκης, Πρόεδρος του ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη
Ιδρυτικό Μέλος

Δρ. Σπύρος Σπύρου, τ. Αντιπρόεδρος Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός
Ιδρυτικό Μέλος

Καθ. Κωνσταντίνος Στεφάνου, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Ιδρυτικό Μέλος

Καθ. Γιάννης Στουρνάρας, Υπουργός Οικονομικών, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Μελετών (ΙΟΒΕ)
Ιδρυτικό Μέλος
Καθ. Γιώργος Στουρνάρας, Καθηγητής Υδρογεωλογίας, Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβαλλοντικής Γεωλογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Ιωάννης Τζεν, Εκπρόσωπος του Δ.Σ. στην Ελλάδα & την Ευρώπη, KEDR Bank
Ιδρυτικό Μέλος

Στέφανος Τσολακίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΚΛΕΟΣ Α.Ε.
Ιδρυτικό Μέλoς

Τάσος Φιλιππάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε.
Θέμις Χατζηγιάννη, Επιχειρηματίας / Καλλιτέχνης
Ιδρυτικό Μέλος

 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/akoyste-th-synentefxh-toy-lamprakh-ston-ska-pierias-me-ton-akh-r.html 

Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ "ΑΡΣΕΝΙΚΟ" ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΧΕΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Μετά από χρόνια σκουπίσματος του θέματος κάτω από το χαλί και ελπίδας ότι δεν θα το παρατηρούσε κανένας, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA ) έχει τελικά παραδεχτεί ότι το κρέας κοτόπουλου που πωλείται στις ΗΠΑ περιέχει αρσενικό, μια καρκινογόνος τοξική χημική ουσία που είναι θανατηφόρα σε υψηλές δόσεις. Αλλά η πραγματική ιστορία είναι αυτό που προέρχεται από το αρσενικό, έχει προστεθεί επίτηδες στο κοτόπουλο!
Ακόμη χειρότερα, η FDA λέει ότι δική της έρευνα δείχνει ότι το αρσενικό που προστίθεται στην τροφή του κοτόπουλου καταλήγει στο κρέας του κοτόπουλου όπου καταναλώνεται από τους ανθρώπους. Έτσι τα τελευταία εξήντα έτη, οι αμερικανικοί καταναλωτές που τρώνε το συμβατικό κοτόπουλο έχουν καταπιεί το αρσενικό, μια γνωστή καρκινογόνος χημική ουσία.
Μέχρι αυτή τη νέα μελέτη, τόσο η βιομηχανία των πουλερικών όσο και η FDA αρνούταν ότι το αρσενικό τροφοδοτείται απο την τροφή του κοτόπουλου επάνω στο κρέας τους. Ολοι έχουν πιστέψει εδώ και εξήντα χρόνια ότι «το αρσενικό αποβάλλεται στα κόπρανα του κοτόπουλου." Δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση για την εν λόγω θεωρία ... είναι ακριβώς αυτό που η βιομηχανία πουλερικών ήθελαν να πιστεύουμε. Τώρα, όμως, τα στοιχεία είναι τόσο αναμφισβήτητα, που η εταιρεία των προϊόντων ζωοτροφών κοτόπουλου γνωστή ως Roxarsone αποφάσισε να τραβήξει το προϊόν από τα ράφια. Και ποιο είναι το όνομα αυτού του κατασκευαστή που έχει βάλει το αρσενικό στην τροφή του κοτόπουλου για όλα αυτά τα χρόνια; Η Pfizer, φυσικά - η ίδια εταιρεία που παρασκευάζει εμβόλια που περιέχουν πρόσθετα χημικά που εγχέονται στα παιδιά. Η επιχείρηση που κατασκευάζει την τροφή κοτόπουλου Roxarsone είναι μια θυγατρική της Pfizer,αποκαλούμενη Alpharma LLC.
Παρά το γεγονός ότι η Alpharma συμφώνησε να τραβήξει αυτή την τοξική χημική ουσία ζωοτροφών από τα ράφια στις ΗΠΑ, λέει ότι δεν θα το αφαιρέσει απαραιτήτως από ταπροϊόντα τροφών σε άλλες χώρες εκτός αν αναγκαστεί από τις ρυθμιστικές αρχές για να το πράξει. Όπως αναφέρθηκε από το AP:" Ο Scott Brown του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης κτηνιατρικού φαρμάκου της υγείας των ζώων της Pfizer, είπε ότι η επιχείρηση πωλεί επίσης το συστατικό σε περίπου μια ντουζίνα άλλες χώρες. Είπε ότι η Pfizer είναι το άνοιγμα προς τις ρυθμιστικές αρχές στις χώρες αυτές και θα αποφασίσει αν θα το πουλήσει σε ατομική βάση . "
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/karkinogono-ximiki-ousia-arseniko-sto-kreas-kai-emvolia.html

Νέα Παγκόσμια Τάξη - (ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ) - Σχεδιάγραμμα των Παράφρων




 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/nea-taxi-pragmaton-sxediagrama-ton-parafron.html

SOS: ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1984
SIR JOSIAH STAMP: "ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ. Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗ ΣΠΕΝΑΣ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Σ΄ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ".
[ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΑ 1920 ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ].
Πληροφορηστε τους πολιτες
Οι «απολυτα κρυμμενοι» συνωμοτες στην πολιτικη, στη θρησκεια, την εκπαιδευση, τη διασκεδαση και τα μεσα ενημερωσης εργαζονται για μια αμερικη - ιδιοκτησια των τραπεζιτων, εναν πλανητη - ιδιοκτησια των τραπεζιτων και μια παγκοσμια κυβερνηση. -- ιδιοκτησια των τραπεζιτων!
Η αγαπη για την πατριδα και τη φυλη σας, οπως και για τα παιδια σας θα σας κανει να ενδιαφερθειτε γι' αυτο που ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της αμερικης και εξ αιτιας του οποιου δεν υποφερετε τοσο εσεις, οσο θα υποφερουν οι επομενες γενεες. Η τοκογλυφια και οι φοροι θα συνεχισουν να αποσπουν ολο και μεγαλυτερα κομματια απο τα ετησια εισοδηματα του λαου και θα τα βαζουν στις τσεπες των τραπεζιτων και των πολιτικων τους πρακτορων. Οι αυξανομενες «κυβερνητικες» ρυθμισεις στοχο εχουν να αποτρεψουν τους πολιτες απο τη διαμαρτυρια και την αντισταση προς τον ελεγχο τους.
Η αμερικη δεν θα μπορεσει να απαλλαγει ποτε απο την δικτατορια την οποια ελεγχουν οι τραπεζιτες, οσο ο λαος αγνοει ποιοι ειναι οι μυστικοι ηγετες. Οι μυστικοι χρηματοδοτες που ελεγχουν τις περισσοτερες κυβερνησεις του κοσμου και τις περισσοτερες πηγες πληροφοριων φαινεται να μας εχουν «βαλει γερα στο χερι».
Ενα μονο πραγμα φοβουνται: αφυπνισμενους πατριωτες, πολιτες εξοπλισμενους με την αληθεια και γεματους εμπιστοσυνη και ελπιδα για την ελευθερια...
ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
http://www.scribd.com/doc/74685717/ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΧΡΕΗ-ΓΙΑ-ΤΟΝ-ΛΑΟ
BILLIONS FOR THE BANKERS DEBTS FOR THE PEOPLE
http://www.scribd.com/doc/15251937/Sheldon-Emry-Billions-For-The-Bankers-And-Debts-For-The-People



ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/sos-pliroforiste-toys-ellhnes.html

ΜΙΤ: "Aκούει" με βάση απέναντι απο τη Χίο

Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ, αφού παρέλαβε όλες τις αρμοδιότητες στον τομέα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και των υποκλοπών από τις ένοπλες δυνάμεις στα «χέρια» της, προχώρησε με ταχύτατα βήματα στην αναδιοργάνωση της δομής της και φυσικά από το «κάδρο» δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελλάδα.
Όπως αναφέρει άρθρο τουρκικού ιστοχώρου,το οποίο δημοσιεύει το defencepoint.gr μετά την πλήρη ενσωμάτωση του «Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων» του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων (Τ/ΓΕΕΔ), η ΜΙΤ «ίδρυσε» μια νέα Διεύθυνση «Ηλεκτρονικής και Τεχνικής Πληροφόρησης» (ΕΤΙ: Elektronik ve Teknik İstihbarat).
H Βάση της πρώην «Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων» του Τ/ΓΕΕΔ, σε λόφο στην περιοχή του Çeşme/Ovacık (απέναντι από τη Χίο) μετατράπηκε σε βάση (Ηλεκτρονικής και Τεχνικής Πληροφόρησης). Επανδρώθηκε από προσωπικό της ΜΙΤ και φυλάσσεται από άνδρες των ειδικών επιχειρήσεων (Βοrdo Bereli), όπως ακριβώς και στο αντίστοιχο κέντρο στο Gölbaşı της Άγκυρας.
Η πρώην «Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Συστημάτων» του Τ/ΓΕΕΔ διέθετε συνολικά 13 βάσεις του είδους που αποτελούσαν το «βαθύ αυτί» ή αλλιώς το «Τουρκικό Echelon» (το γνωστό αγγλοσαξονικό παγκόσμιο δίκτυο) όπως ονομάζεται. Από τις βάσεις αυτές οι τουρκικές αρμόδιες υπηρεσίες μπορούν να υποκλέπτουν σήματα και επικοινωνίες ακόμα και από τα Βαλκάνια και τον Καύκασο.
Τα μηχανήματα που διαθέτουν οι Τούρκοι στις βάσεις αυτές, παρέχουν σύμφωνα με το δημοσίευμα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Στη βάση στο Τσεσμέ, υποστηρίζεται ότι η ΜΙΤ με τα τεχνικά μέσα που διαθέτει μπορεί να προβαίνει στην ακρόαση των ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιούνται από τα υποβρύχια…
Επιπλέον, στις βάσεις αυτές έχουν τοποθετηθεί γλωσσομαθείς της ελληνικής, της ιταλικής, της κυπριακής (αυτό λέει το δημοσίευμα… μάλλον τους δυσκολεύει το γλωσσικό ιδίωμα!) και της αγγλικής γλώσσας. Οι αξιωματούχοι της ΜΙΤ φρόντισαν ώστε οι «βάσεις» αυτές πλέον να μη θυμίζουν σε τίποτα στρατιωτικές εγκαταστάσεις, καθώς οτιδήποτε έδιδε «στρατιωτικό ύφος» έχει οριστικά απομακρυνθεί…
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/i-toyrkiki-yperesia-pliroforion-mit-me-vasi-apenanti-apo-ti-xio.html

Φορολογική από τα 18 με τεκμαρτό "φανταστικό" εισόδημα

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.
Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας
Μέχρι πριν λίγες ημέρες γνωρίζαμε ότι όποιος κάνει παιδιά θα τα φορολογεί το κράτος από την πρώτη μέρα της γέννησης τους με σκοπό το κέρδος, θέλεις παιδί θα πληρώσεις θέλεις σκάφος δεν θα σε φορολογήσω λογική Στουρνάρα.
Η καινούργια είδηση που έχει αναστατώσει γονείς και παιδιά είναι ότι μόλις κλείσει τα 18 του χρόνια το παιδί είναι υποχρεωμένο να αποκτήσει ΑΦΜ και να κάνει φορολογική δήλωση.
Το κράτος απειλεί φυσικά όπως όλους τους Έλληνες ότι εάν καθυστερήσουν τα παιδιά να υποβάλουν την φορολογική δήλωση έως το τέλος Ιουνίου απειλούνται με χαράτσι 75€!!!!! Επίσης θα πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις και για να μην πληρώσουν φόρο και θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έχουν εισόδημα!!!!!
Τέτοιο κυνηγητό σε παιδιά κάθε ηλικίας από την γέννηση τους έχει να δει ο κόσμος από την εποχή του Ηρώδη.
Είσαι μαθητής; Είσαι φοιτητής; Τι το νοιάζει το κράτος ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ έφτασε η ώρα σου και μέχρι τον Ιούνιο θέλω να υποβάλλεις φορολογική δήλωση.
Δηλαδή το άθλιο παρακμιακό κράτος καλεί τα παιδιά ακόμα και μέσα στις εξετάσεις να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις αφού σύμφωνα με την διάταξη του νέου φορολογικού κάθε φυσικό πρόσωπο θα πρέπει να υποβάλει φορολογική δήλωση.
Άρα λοιπόν ταλαίπωροι γονείς πηγαίνετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ικανοποιήσετε την ηλιθιότητα ενός κατάπτυστου νόμου και να βγάλετε ΑΦΜ στα παιδιά σας για να υποβάλουν δήλωση το καλοκαίρι.
Και παρακάτω αποκαλύπτουμε το σκεπτικό του νόμου που μόνο ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος θα μπορούσε να το σκεφτεί και να ζητήσει την εφαρμογή του.
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας θα χρεώνονται αυτόματα κατά την εκκαθάριση τους οι φορολογικές δηλώσεις των 18χρονων με το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα των 3.000 ευρώ. Θα θεωρείται δηλαδή ότι υπερέβησαν το ανώτατο όριο ετήσιου εισοδήματος των 2.900 ευρώ που ισχύει για τα προστατευόμενα τέκνα και έτσι δεν θα αναγνωρίζονται ούτε σαν προστατευόμενα μέλη ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Παράλληλα αφού υποχρεώνουν τα παιδιά με το γνωστό ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ να κάνουν δήλωση και τα χρεώνουν και με 3.000€ για το 2012 για να είναι αφορολόγητο το ποσό θα πρέπει να καλύψουν το 25% με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών!!! Αλλιώς θα πρέπει ο 18χρονος που τον συντηρεί η οικογένεια του να πληρώσει φόρο 10% επί του 25% των 3.000€ που δεν θα έχει καλύψει με αποδείξεις!!!!ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Και επειδή η ηλιθιότητα των νομοθετών συνεχίζεται ακάθεκτη το κράτος θα δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς φορολογούμενους να αποδείξουν ότι δεν έχουν εισοδήματα με την διαδικασία αμφισβήτησης όπως φυσικά προβλέπει ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος.
Δηλαδή ο γονιός θα πληρώσει την ανικανότητα τους κράτους και την ηλιθιότητα των νομοθετών αφού για να υποβληθεί η αμφισβήτηση θα πρέπει αυτό να γίνει χειρόγραφα στην ΔΟΥ από τον ίδιο τον 18χρονο η τον γονέα του και μαζί με το χειρόγραφο θα πρέπει να υποβάλει και δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος νέος συντηρείται από τους γονείς του!!!
Φυσικά για να γίνει δεκτή η αμφισβήτηση θα πρέπει να πεισθεί ο εφοριακός που θα την εξετάσει ότι ο νομοθέτης είναι πανηλίθιος και για αυτό τον λόγο να διαγράψει τα 3.000€ από την δήλωση του νεαρού και να τα μεταφέρει στους γονείς όπως είναι και φυσιολογικό.
Και για να ολοκληρωθεί το έργο μιας ακόμα ντροπής σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου οικονομικών ξέρετε είναι αυτό που υπουργός είναι ο Στουρνάρας όνομα και πράγμα, προκύπτει πώς ίσως χρειαστεί να κατατεθεί πρώτα φορολογική δήλωση να εκκαθαριστεί και αφού σταλεί το εκκαθαριστικό, να πάει ο φορολογούμενος με τον μπαμπά του στην αρμόδια ΔΥΟ για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που χρειάζεται.
Ερώτηση προς τους νομοθέτες εάν είναι φαντάρος το παιδί στα 18 του χρόνια τότε τι προβλέπει η ηλιθιότητα αυτών που αποφασίζουν; Θα δηλώνει τα 40€ τον μήνα που παίρνει σαν φαντάρος ως εισόδημα;;;; Οπότε θα βγει και από προστατευόμενο μέλος της οικογένειας του;;; Μήπως έδωσα ιδέα σε κάποια διάνοια σύμβουλο του Σερίφη του Νότιγχαμ και να το δούμε νομοθετημένο;;
Η δυσάρεστες εκπλήξεις των κυβερνώντων προς τους πολίτες είναι καθημερινές και βυθίζουν στην ύφεση όλο και περισσότερα νοικοκυριά αλλά αναρωτιέμαι οι πολίτες πόσα ακόμα μπορούν να αντέξουν;; Πόσα ακόμα θα ανέχονται;;; (του Κώστα Βουκελάτου)
freepen
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/forologiki-apo-ta-dekaokto-eisodima.html

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΞΙΝΕΣ... ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΟΛΙΘΟ- Ζεόλιθος και χρήσεις του

Ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες υπάρχει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Ο λόγος για τον ζεόλιθο, ο οποίος έχει τόσες πολλές εφαρμογές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό....
Γράφει Ο Δρ Γεώργιος Ζακυνθινός
Αναπλ. Καθηγητής Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας - Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων.
Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι ο ζεόλιθος. Πρόκειται λοιπόν για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Το όνομά του το πήρε από τα αρχαία Ελληνικά, Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα. Η χρήση του μάλιστα είναι διαδεδομένη σε όλη την Ασία καθώς χρησιμοποιείται 800 χρόνια τώρα στην παραδοσιακή ιατρική για την συνολική υγεία και ευεξία. Στις ΗΠΑ περιλαμβάνεται από τον FDA τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων στην λίστα των Γενικώς Αναγνωρισμένων ως Ασφαλών (GRAS) και θεωρείται ότι είναι «γενικώς ασφαλές».
Σύμφωνα με τα βιβλιογραφικά δεδομένα πλούσια πηγή εξαιρετικού ζεόλιθου είναι όλη η περιοχή της Θράκης, η καθαρότητα του οποίου αγγίζει το 95% , που τον κατατάσσει στην κορυφαία ποιότητα παγκοσμίως. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας ο ζεόλιθος μπορεί να βρει αρκετές εφαρμογές αλλά το μεγάλο του ατού είναι η χρήση του, έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία, σαν φυσικό συμπλήρωμα της ανθρώπινης διατροφής.
Ένα φυσικό προϊόν με πολλές υποσχέσεις χάρη της μοναδικής του κρυσταλλικής δομής, όπου αντιγράφει την δομή ενός «τυπικού κυττάρου με τεράστια θα λέγαμε χυμοτόπια» που παγιδεύουν μέταλλα και οργανικές ενώσεις τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια από το σώμα. και αυτό επειδή ο Ζεόλιθος είναι ένα από τα λίγα αρνητικά φορτισμένα προϊόντα στη φύση.
Ένας φυσικός αποτοξινωτής του οργανισμού μας.
Οι επιστήμονες συνεχίζουν τις έρευνές τους σχετικά με τον ζεόλιθο και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματά τους που αναφέρονται σε περισσότερα από 200 άρθρα είναι εντυπωσιακά.
Συγκεκριμένα φαίνεται ο Ζεόλιθος:
Να εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες μην αφήνοντας να λειτουργήσουν, λειτουργώντας ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και να μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια σε προβληματικά κύτταρα. (LifeLink Pharmaceuticals, 2005).
Να βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων, ιδίως του μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου και του επιπλέον σιδήρου, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα. Επίσης, καταργεί τα ραδιενεργά μέταλλα όπως του καισίου και στροντίου-90, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, καθώς και άλλες τοξίνες από το σώμα, ουσίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση πολλών προβλημάτων υγείας. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περί τις 100.000 χημικές ουσίες γύρω μας (από τα φυτοφάρμακα στα τρόφιμα, το νερό που πίνουμε, τα αέρα που αναπνέουμε κ.ά.)
Τείνει να παγιδέψει τα αλλεργιογόνα από την κυκλοφορία του αίματος και την πεπτική οδό προτού να μπορέσει το σώμα να αντιδράσει μειώνοντας κατά συνέπεια τα συμπτώματα από τα διάφορα τρόφιμα και τις περιβαλλοντικές αλλεργίες.
Ίσως να βελτιώνει την ηπατική λειτουργία με την εξάλειψη των φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων από το σώμα.
Να αποτελεί ένα ισχυρό αντι-ιικό φυσικό προϊόν.
Όπως αναφέρεται στην βιβλιογραφία, σε 40 ανέκδοτες μελέτες με περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Επίσης προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να ανακουφίσει τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την σκλήρυνση κατά πλάκας, την ηπατίτιδα C, καθώς και το κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη.
Να δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (μεταξύ 7,35 και 7,45), η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ζεόλιθος δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και ευφορίας κυρίως λόγω της εξάλειψης των τοξινών ενώ σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα φαίνεται να συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης από τον οργανισμό.
Επίσης φαίνεται να έχει θετική συνδρομή στην οισοφαγική παλινδρόμηση, καούρα.
Ασφάλεια-παρενέργειες
Σύμφωνα με την αρθρογραφία είναι εξαιρετικά ασφαλές και μη τοξικό σε οποιοδήποτε επίπεδο: τα ίχνη του ζεόλιθου εξαλείφονται εντελώς από το σώμα μέσα σε 6 με 8 ώρες χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο. Δεν έχει καμία γεύση ή οσμή και μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.
Ζεόλιθο Θράκης θα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία σε μορφή δισκίου.
Όσον αφορά τις παρενέργειες, κυρίως λόγω αποβολής των τοξινών, ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών περίπου 1% έχει αναφέρει λίγο πόνο των μυών, κεφαλαλγία, εξάνθημα η αίσθηση κακουχίας στα πρώτα στάδια της αποτοξίνωσης. Τα συμπτώματα αυτά οφείλονται στην έντονη αποτοξίνωση που προκαλεί και αντιμετωπίζονται με διακοπή της χρήσης για μερικές ημέρες ή με μείωση της ποσότητας. Πάντως καλό είναι να ξεκινά κάποιος με χαμηλή δοσολογία ώστε να φτάσει το ένα γραμμάριο την ημέρα.
Άλλη παρενέργεια είναι η αφυδάτωση που δημιουργείται με την αποβολή των τοξινών, αλλά αυτό δεν θα συμβεί εάν πίνουμε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό την ημέρα.
Πολύτιμος σύμμαχος στις δίαιτες αδυνατίσματος
Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορο αδυνάτισμα προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση, και αυτό γιατί σε κανονικές συνθήκες οι λιπόφιλες τοξίνες , όπως οι διοξίνες, είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού και απελευθερώνονται και αποβάλλονται αργά, αλλά σταθερά. Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Επομένως πριν κάποιος ξεκινήσει την προσπάθειά του για απώλεια βάρους ας φροντίσει να προμηθευτεί από το φαρμακείο ένα κουτάκι με ζεόλιθο ώστε να αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό, και να αδυνατίσει με ασφάλεια.
Σημείωση συντάκτη: Αυτό το άρθρο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό να παρέχει ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία.
Άλλες χρήσεις
Με την ενσωμάτωσή του στο έδαφος, δεσμεύει τα θρεπτικά συστατικά και τα διατηρεί κοντά στο ριζικό σύστημα των φυτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Έτσι, το νερό -ακόμα και έπειτα από μεγάλες βροχοπτώσεις- δεν μπορεί να τα παρασύρει σε μεγαλύτερο βάθος. Παράλληλα, η αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών από τα φυτά πραγματοποιείται με φυσιολογικούς ρυθμούς. Βελτιώνει τη δομή και τη χημική σύσταση του εδάφους εξουδετερώνοντας τα οξέα. Επίσης βοηθάει στη συγκράτηση της υγρασίας ιδιαίτερα στα αμμώδη εδάφη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποσότητες από 500 - 1.000 κιλά το στρέμμα στις υπαίθριες καλλιέργειες και σε ποσοστό 5% - 10% στα μείγματα της ανθοκομίας.
Ως συνεργηστικό υλικό των χημικών λιπασμάτων για την βραδεία αποδέσμευσή τους.
Η χορήγησή του στα ζώα μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες που έχει η παρουσία φυτοπροστατευτικών στοιχείων στα προϊόντα διατροφής τους.
Βοηθάει στον έλεγχο των οσμών -κυρίως αμμωνίας και υδροθείου- σε χώρους συντήρησης και αποθήκευσης τροφίμων, σε κτηνοτροφικές μονάδες και ιχθυοκαλλιέργειες. Στις κτηνοτροφικές μονάδες, εφαρμόζοντάς το στο δάπεδο σε ποσότητες 2 - 3 κιλά ανά τ.μ., αφενός απορροφά την αμμωνία μειώνοντας και τις επιβλαβείς αναθυμιάσεις και αφετέρου μετά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα.
Στην ιχθυοκαλλιέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φιλτράρισμα του νερού και για την απορρόφηση της αμμωνίας.
Στη βιομηχανία χρησιμοποιείται στα φίλτρα για την δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα και άλλων βλαβερών ενώσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φιλτράρισμα των υγρών βιομηχανικών αποβλήτων, δεσμεύοντας διάφορα τοξικά και ραδιενεργά ιόντα και στην ανακύκλωση των νερών που προέρχονται από την βιομηχανική δραστηριότητα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μετά τη χρήση του και με την κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να αποκατασταθούν οι ιδιότητές του ώστε να μπορέσει να επαναχρησιμοποιηθεί.
Σαν ενισχυτικό στη διατροφή των χοίρων, των πουλερικών, των αιγοπροβάτων και των βοοειδών. Προφυλάσσει τα ζώα από τις εντερικές παθήσεις, μειώνει τη θνησιμότητα των νέων ζώων, βοηθάει στην ανάπτυξή τους και στα πουλερικά, βοηθάει την αύξηση της ωοτοκίας τους.
Αναμεμειγμένος με άμμο στα δοχεία των μικρών κατοικίδιων απορροφά τις οσμές.
Μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία τα φωσφορικά άλατα από τα απορρυπαντικά, μειώνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης και του ευτροφισμού των θαλασσών. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο, τα έχει ήδη αντικαταστήσει σε όλων των ειδών τα απορρυπαντικά.
Με την προσθήκη του στο πλύσιμο -σε κατάλληλη μορφή- μπορεί να μειώσει την ποσότητα του απορρυπαντικού έως και 70% και να εξαλείψει την ανάγκη μαλακτικού. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των υφασμάτων και μειώνει τις πιθανές αλλεργίες που προκαλούν οι χημικές ουσίες των απορρυπαντικών.
Η προσθήκη ζεόλιθου σε λίμνες αλλά και σε άλλους υδάτινους όγκους μπορεί να εμπλουτίσει το νερό σε οξυγόνο και μειώνει το φαινόμενο του ευτροφισμού. Παράλληλα, βοηθάει στην ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό πολλών υδρόβιων οργανισμών.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ!
 
http://www.katohika.gr/2013/02/zeolithos-kai-xriseis-toy.html

Ο επομενοοοος ....άιντε ρε Πέτρο αργείς? Έχουμε και ένα σχέδιο να εκτελέσουμε επιτέλους!!

Τα συχαρίκια μας για την καριέρα σου ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!!

http://www.katohika.gr/2013/02/venediktos-nazi-feygi.html

Έλληνα,πήρες χαμπάρι τι σε περιμένει;

ΕΛΛΗΝΑ,αν δεν ξεσηκωθείς έγκαιρα από τον καναπέ σου και να βγείς στους δρόμους επ αόριστον,σε λίγο καιρό θα πληρώνεις φόρο και για τις αναπνοές που παίρνεις.
Σε λίγο καιρό...
δεν θα βρίσκεις ούτε παγκάκι να καθήσεις,σε λίγο καιρό, οι μισθοφόροι που ετοιμάζει το κράτος να φέρει στην χώρα μας,δεν θα σου επιτρέπουν ούτε έξω από την βουλή να περάσεις.
Θα δουλεύεις επτά(7) ημέρες την εβδομάδα,9-10 ώρες ημερησίως,για όσους φυσικά βρίσκουν δουλεια,και δεν θα έχεις το δικαίωμα,όχι να απαιτήσεις από τα αφεντικά σου αυτά που δικαιούσαι,αλλά ούτε και να τους κοιτάξεις στα μάτια θα τολμάς.
Θα πεθαίνεις αβοήθητος,διότι θα έχουν κάνει την "Υγεία" προνόμιο μόνο των εχόντων,αφού εσύ δεν θάχεις χρήματα να πληρώσεις γιατρό,και θα σου κρατούν και κάθε μήνα από τον μισθό σου,για 'Υγειονομική Περίθαλψη" την οποία φυσικά μόνο στα όνειρα θα την βλέπεις.
Θα δουλεύεις για 400¤ καθαρά,και δεν θα έχεις δικαίωμα άυξησης,για τουλάχιστον δέκα πέντε χρόνια.Τα καύσιμα όμως θα ακριβαίνουν,η ΔΕΗ θα ακριβαίνει τα τρόφιμα θα ακριβαίνουν,και το νερό θα το πεις νεράκι.Θα είναι πιο ακριβό από την βενζίνη.
Δεν θέλω να σε τρομάξω πατριώτη,αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Κι αυτά που γράφω είναι μόνο ένα δείγμα,του τί πρόκειται να γίνει στην χώρα μας. ΜΗ τσιμπάς στα ύπουλα και γεμάτα "δηλητήριο" λόγια της εξουσίας,για καράβια που σώθηκαν,για την πατρίδα μας που επιτέλους γλύτωσε απ το κακό,για τους ρυθμούς ανάπτυξης,κλπ κλπ.Το μόνο νούμερο που αξίζει να παρακολουθείς είναι ο μισθός σου και η σύνταξη που θα πέφτουν,και τα ποσοστά της ανεργίας που θα ανεβαίνουν.ΜΟΝΟ αυτά τα νούμερα δείχνουν αν θα θα μπορεί κανείς να πει ότι το..."καράβι σώθηκε".
Οσο αυτά τα νούμερα ακολουθούν την πορεία που έχουν εδώ και δύο τρία χρόνια,τότε ένα είναι σίγουρο.Το.."καράβι" οδεύει ακυβέρνητο(ή μάλλον Γερμανοκυβέρνητο),προς το παγόβουνο.Στο δικό σου χέρι Ελληνικέ λαέ είναι να κουμαντάρεις το καράβι,και να στρίψεις το τιμόνι του, πριν τσακιστούμε.
πηγη
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/ellhna-pires-xampari-ti-se-perimenei.html

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Τουρκικό ελικόπτερο διείσδυσε τη νύχτα στην Κάλυμνο - Αναχαιτίστηκε από ελληνικά F-16

Επεισόδιο που κρίνεται ως "ιδιαίτερα σοβαρό" και ερευνάται από τα Επιτελεία, είχαμε χθες τη νύχτα στην περιοχή της Κάλύμνου όταν τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο επιχείρησε να διεισδύσει στο νησιωτικό σύμπλεγμα της περιοχής (Κάλυμνος, Ίμια, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Καλόλιμνος κλπ) πλησίασε πολύ κοντά στην Κάλυμνο και αναχαιτίστηκε τελικά από δύο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 από την 115 ΠΜ, τα οποία έσπευσαν άμεσα προς αναχαίτισή του.
Το ελικόπτερο έγινε αντιληπτό λίγα λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ να ίπταται έχοντας παραβιάσει των Εθνικό Εναέριο Χώρο, αλλά φαίνεται ότι πετούσε στην περιοχή κάποια ώρα πριν τον εντοπισμό του και δεν αποκλείεται να προχώρησε και σε υπέρπτηση επάνω από κάποιο από τα νησιά της περιοχής.
Είναι σαφές ότι είτε δοκίμαζε το ελληνικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, είτε είχε προχωρήσει σε διείσδυση εντός του ελληνικού εναέριυ χώρου, κοντά στις απομονωμένες φρουρές των νησιών με άγνωστες προθέσεις.
Τα ελληνικά μαχητικά έφτασαν περί τις 23.30 επάνω από την Κάλυμνο και το ένα κατευθύνθηκε ανατολικά και το δεύτερο νότια επιχειρώντας κίνηση-τανάλια κατά του τουρκικού ελικοπτέρου.
Πέταξαν τόσο χαμηλά στην προσπάθειά τους να αναχαιτίσουν το ελικόπτερο που ο βρυχυθμός των κινητήρων τους έγινε αισθητός σε ολόκληρη την Κάλυμνο.
Τα παραπάνω είναι διασταυρωμένα και επιβεβαιωμένα 100% και από τα συναρμόδια Επιτελεία που κάνουν λόγο για "εντοπισμό στόχου χαμηλής ταχύτητας ο οποίος εκτελούσε ελιγμούς απόκρυψης μέσω του εδαφικού αναγλύφου".
Τα F-16 δεν κατάφεραν, πάντως να έρθουν σε οτπική επαφή μαζί του, παρά μόνο να το εντοπίσουν στα ραντάρ τους και να το παρακολουθήσουν μέχρι την επιστροφή του στην μικρασιατική ακτή.
Στην περιοχή υπάρχει αυξημένη επιφυλακή, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που συμβαίνει τέτοιο επεισόδιο
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://www.katohika.gr/2013/02/tourkiko-elikoptero-dieisdise-stin-kalimno.html

H προφητεία του Αγίου Μαλαχία για μαύρο Πάπα

 
Μπορεί το ημερολόγιο των Μάγια να μην τα κατάφερε με την πρόβλεψή του για το τέλος του κόσμου, όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι ίσως ο Άγιος Μαλαχίας βγήκε αληθινός με τις δικές του προφητείες.

Έπειτα από την σημερινή παραίτηση-βόμβα του Πάπα Βενέδικτου, οι Ιταλοί άρχισαν να κάνουν λόγο για προφητείες, ξεκινώντας από τον σκηνοθέτη Νάνι Μορέτι και την ταινία του «Habemus Papam» που μιλούσε για παραίτηση Ποντίφικα, προχωρώντας σε όσα είχε προβλέψει ο Νοστράδαμος για ένα αναπάντεχο γεγονός που θα συνταράξει την εκκλησία και φτάνοντας ως τον Άγιο Μαλαχία ο οποίος είχε προβλέψει την παραίτηση του Πάπα αλλά και την έλευση ενός μαύρου Πάπα ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος πριν το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν μιας επίσκεψης στη Ρώμη του Αγίου Μαλαχία Αρχιεπισκόπου της Ιρλανδίας το 1139, είχε ένα όραμα όπου του αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των αρχηγών της καθολικής εκκλησίας που θα εκλέγονταν μέχρι τη συντέλεια του κόσμου, σε μια λίστα από 111 Ποντίφικες.

Τα ονόματα της λίστας αυτής φαίνεται πως αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, κάνοντας όσους πιστεύουν σε προφητείες για τη συντέλεια του κόσμου να ανησυχούν έντονα.

Και αυτό γιατί ο Άγιος Μαλαχίας είχε προβλέψει πως ο προτελευταίος Πάπας θα είναι ο Βενέδικτος, τον οποίο θα ακολουθήσει ο Πέτρους Ρομάνους κατά τη διάρκεια της θητείας του θα έρθει η καταστροφή της Ρώμης και το τέλος του κόσμου.

Μάλιστα μερικοί μελετητές δίνουν βάση και σε μια άλλη πτυχή της προφητείας η οποία αναφέρει τον ερχομό του «μαύρου Πάπα», την ώρα που από τους επικρατέστερους διαδόχους του Πάπα Βενέδικτου είναι και ο 81χρονος Νιγηριανός Φράνσις Αρίντζε αλλά και ο 63χρονος καρδινάλιος από την Γκάνα, Πίτερ Κόντβο Απία Τουρκσόν.

Βέβαια το κείμενο του Αρχιεπισκόπου της Ιρλανδίας αμφισβητείται έντονα από την Καθολική Εκκλησία, ενώ οι ερευνητές θεωρούν ότι είτε η προφητεία δεν ανήκει στον Άγιο Μαλαχία αλλά στον Νοστράδαμο, είτε ότι το κείμενο είναι πλαστό, είτε ότι προστέθηκε αργότερα και παραποιήθηκε.


http://www.protothema.gr/world/article/?aid=256616

Μια τρομακτική προφητεία, ολοκληρωμένη κατά 99%

Γεννήθηκε το 1094 μχ στο Αλμαρ. Ήταν ένας μεταρυθμιστής της καθολικής εκκλησίας. Όλα άρχισαν όταν σε μια επίσκεψη του στην Ρώμη είδε ένα όραμα..
Πέρασαν μπροστά απο τα μάτια του πολλές και διάφορες Λατινικές φράσεις, όπου ανάμεσα σ αυτές εμφανίστηκαν τα ονόματα απο 111 πάπες που θα κυβερνούσαν την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία μέχρι το τέλος του κόσμου.
Πολλές απο τις φράσεις ήταν πολύ ακριβείς όσον αφορά το αποτέλεσμα, για παράδειγμα Ο Τζον ο 23ός "ο 110ός πάπας της προφητείας" αναφέρεται ως "Pastor Et Nautam δηλαδή Παπάς και Ναυτικός". Πρίν γίνει Πάπας το 1958 ήταν ναυτικός στην Βενετία. Ο Πόλ ο 6ός αναφέρεται ως "Flos Floram το λουλούδι ανάμεσα στα λουλούδια" το σύμβολο του είναι ο κρίνος ανάμεσα σε άλλους κρινους...
Ο Τζον ο 2ός αναφέρεται "De labor e solis" που σημαίνει ο γιός της έκλειψης. Ήταν ο μόνος ποντίφικας στην λίστα που γεννήθηκε κατα την διάρκεια μιας έκλειψης ηλίου. Και ο τελευταίος πάπας Gloria Olivae απο την δόξα της ελιάς.. Ο Μαλαχίας μετά την μεγάλη λίστα των διαδόχων, είπε μια τελευταία φράση. Αυτήν την φορά όμως δεν είχε αριθμό.. "Κατά την διάρκεια της μεγάλης καταδίωξης, η θέση της ιερής ρωμαικής εκκλησίας, θα καταληφθεί απο τον Πέτρο τον Ρωμαίο που θα ταίσει τον άμβωνα με πολλά δεινά. Μετά απο αυτό η ιερή πολη της Ρώμης θα καταστραφεί και η τρομακτικη ΚΡΙΣΗ θα κρίνει τους ανθρώπους του.. ΤΟ ΤΕΛΟΣ."
Άραγε ο προφήτης Μαλαχίας περιέγραφε το τέλος της Ρώμης, το τέλος της εκκλησίας ή το τέλος του κόσμου; Θα είναι άραγε ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο τελευταίος ποντίφικας αυτός δηλαδή που θα διαδεχθεί τον υπάρχον Πάπα; Είναι πραγματικά απίστευτο που μπόρεσε και προφήτεψε όχι μόνο την σειρά με την οποία θα διαδεχόντουσαν ο ένας μετά τον άλλον, αλλά έδωσε και λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την ζωή τους, πράγμα που μας αφήνει άφωνους.
Ο Τζων ο προηγούμενος Πάπας ήταν ο 110ός της λίστας.. Μία ιστορία για γερά νεύρα.. Στην Ινδία εμφανίστηκε ένα άρθρο που έγραφε πως: Όταν οι καρδινάλιοι πήγαν στην Ρώμη για να εκλέξουν νέο Πάπα εμφανίστηκε ένας άντρας που προσέγγισε τους καρδιναλίους και τους συμβούλεψε να εκλέξουν κάποιον που θα είναι μεγάλος πνευματικός ηγέτης, κάποιον που θα προσεγγίζει τους νέους, κάποιον που θα κάνει την εκκλησία ισχυρή.. αλλά σας προειδοποιώ να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στα λόγια μου.. ΝΑ ΜΗΝ εκλέξετε κάποιον που θα έχει σχέση με την ΕΛΙΑ, γιατί το στοιχείο της προφητείας του Μαλαχία ήταν Gloria Olivae Η δόξα της ελιάς.. Όμως έγινε η εκλογή και βγήκε ο σημερινός πάπας ο καρδινάλιος Ράτσινγκερ απο την Γερμανία. Τότε αμέσως όλοι σκέφτηκαν, πως δέν πρέπει να ανησυχούν γιατί το όνομα του δεν έχει καμία σχέση με την Ελιά..
Τώρα η προσοχή όλων είχε χαλαρώσει και πλέον περίμεναν να μάθουν ποιό όνομα θα διάλεγε..Ακουγόντουσαν διάφορα ονόματα οπως ο Πάπας Τζών ο 23ος, ή Τζών Πόλ ο 2ός...κ.ο.κ
Είναι σημαντικό να διαλέξει ένα όνομα ο Πάπας που θα τον αντιπροσωπεύει. Έτσι την επόμενη ημέρα διάλεξε το όνομα που όλοι ξέρουμε Πάπας Βενέδικτος* ο 16ός.
*"Ο Βενέδικτος της Νούρσια ή Άγιος Βενέδικτος για τους καθολικούς και τους ορθόδοξους ήταν ο ιδρυτής του τάγματος των Βενεδικτίνων μοναχών και γενικότερα του δυτικού μοναχισμού. Αγιοποιήθηκε το 1220 απο την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία. (πηγή wikipedia)." Το τάγμα των Βενεδικτίνων μοναχών χρησιμοποιούσε ένα σύμβολο..Αυτό το σύμβολο δεν ήταν άλλο από το δέντρο της Ελιάς! Η προφητεία βγήκε αληθινή..
Ο Μαλαχίας προέβλεψε με τρομακτική ακρίβεια 111 Πάπες. Ο συγκεκριμένος πάπας εκλέχτηκε στην ηλικία των 75χρόνων και αυτό έγινε γιατί δεν ήθελαν πάπα που να κυβερνά τόσο πολύ όσο ο προηγούμενος. Άραγε η προφητεία θα ολοκληρωθεί; Aν ναι.. τι μας περιμένει και πότε;
aorata-gegonota
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/mia-tromaktiki-profiteia-o-papas.html

ΙΔΟΥ Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ, Ο «ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ»!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΕΛΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ? ΠΩ ΠΩ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ..OH MON DIEU!!
Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΛΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟΣ»;
Ο...διάδοχος...;
Πίσω από την είδηση της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου, ξεχωρίζουν ήδη κάποια ονόματα διαδόχων του. Σύμφωνα με όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικρατέστερος θεωρείται ο Γκανέζος Καρδινάλιος Πήτερ Τάρκσον, που πλασάρεται ήδη από τους "προοδευτικούς" κύκλους ως η...ενδεδειγμένη επιλογή επειδή είναι μαύρος!!! Αν αυτό δεν είναι η αποθέωση του ρατσισμού, τι είναι;
Ποιο είναι το αξιοπερίεργο; Πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τάρκσον, θα έχει επαληθευτεί η προφητεία του Αγίου Μαλαχία, ο οποίος έγραφε ότι ο νέος και τελευταίος Πάπας "Θα ονομάζεται Πέτρος ο Ρωμαίος και "μέσα από πολλές θλίψεις θα καθοδηγεί το ποίμνιό του. Και όταν όλα αυτά θα τελειώσουν, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει το λαό του»!!!
Το πρωτότυπο κείμενο στα Λατινικά:
In psecutione extrema S.R.E. sedebit Petrus Romanus, qui pascet oues in multis tribulationibus : quibus transactis ciuitas septicollis diruetur, & Iudex tremêdus iudicabit populum suum. Finis.
Θα αναμένουμε τις εξελίξεις. Ίσως κάποιοι...βιάζονται να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους, αφού η παραίτηση αυτή για λόγους υγείας είναι περίεργη, δεδομένου ότι όλοι οι Πάπες δεν παραιτούνταν, ακόμα κι όταν έφταναν σε βαθιά γεράματα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι μέχρι τώρα προβλέψεις του Αγίου Μαλαχία, έχουν επαληθευτεί κατά γράμμα!!!


http://www.katohika.gr/2013/02/kardinalios-petros-o-neos-papas.html

Αυτοθυσιάζεται ο Πάπας για την εκπλήρωση της Προφητείας ?


Μετά από την ανάγνωση όλων τον πληροφοριών που συνέλεξα μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο ερώτημα.
Τι είναι αυτό που πραγματικά οδήγησε τον Πάπα στην "αυτοθυσία" ? Μήπως η εκπλήρωση της προφητείας που τόσο ευλαβικά ακολουθούν από το 1139 οι Καθολικοί....?
Ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος ως ουσιαστικά εκπρόσωπος της......
Νέας Τάξης πολυ πρόσφατα στις 3 Δεκεμβρίου του 2012 σε ομιλία του "μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ" ζήτησε την "κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή", για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας».
Ως μέσο υπεράσπισης της «παγκόσμιας ειρήνης και δικαιοσύνης», το όραμα του Πάπα για την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, υποτίθεται ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνών σώμα που θα παρέχει σ 'αυτούς (τους πολιτικούς) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, τα κριτήρια για την κρίση και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές.
Ο Πάπας είπε χαρακτηριστικά: «Το προτεινόμενο σώμα (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που θα συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιο αδύνατο.
Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως μια «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την "δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της."
Τον Οκτώβριο του 2011 εξάλλου είχε ζητήσει ανοιχτά μέσο του "Υπουργείου Δικαιοσύνης" της Αγίας Έδρας, ότι "χρειάζεται μια νέα διεθνής αρχή, η οποία, κατά την κρίση που διέρχεται η διεθνής κοινότητα, να μπορεί να ρυθμίζει την ροή των χρηματιστικών συναλλαγών". Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, ζητά, επίσης, "να ξεπερασθεί το σύστημα του Bretton Woods με την συμμετοχή των αναδυόμενων και υπό ανάπτυξη χωρών, έχοντας ως προοπτική τη δημιουργία μιας γενικότερης, δημόσιας αρχής, με παγκόσμιες αρμοδιότητες".
Σήμερα δε μπορούσαν να πιστέψουν στ’ αφτιά τους τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου όταν άκουσαν τον Πάπα Βενέδικτο τον 16ο να ανακοινώνει την απόφασή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του Προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Η ανακοίνωση βόμβα έγινε στα λατινικά, κατά τη συνεδρίαση του εκκλησιαστικού συμβουλίου για την αγιοποίηση των μαρτύρων του Οτράντο. Λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι, επιβεβαίωσε την είδηση: "Ο Πάπας ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί στις 08:00 (ωρα Ιταλίας, 09:00 Ελλάδας) στις 28 Φεβρουαρίου", είπε. Ο Ποντίφηκας αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, μη ξεχνά με πως είναι 86 ετών.
Ο Πάπας Βενέδικτος εξελέγη στις 19 Απριλίου του 2005 (μόλις τρεις μέρες μετά τα 78α γενέθλιά του) διαδεχόμενος τον πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β’. Θα είναι ο πρώτος Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που υποβάλει την παραίτησή του εδώ και αιώνες.
Ο Ιρλανδός "Καθολικός" Αγίος Μαλαχίας "Saint Malachy" που έζησε τον 12ο αιώνα πρόβλεψε όλους του Πάπες και τα κρυπτογραφημένα γραπτά του, έχουν απασχολήσει εδώ και αιώνες πολλούς που έχουν μελετήσει τις προφητείες του.
Σύμφωνα με αυτές τις προφητείες θα ακολουθήσει μόνο ένας Πάπας μετά τον σημερινό και κατά τη διάρκεια της δικής του Βασιλείας θα έρθει το Τέλος του κόσμου «Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων ( Ρώμη ) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους»
Στο 1139 ο Μαλαχίας ο οποίος υπήρξε ΑρχιΕπίσκοπος του Armagh ( κάτι που αντιστοιχεί στο «πάσης της Ιρλανδίας» ) ταξίδευσε από την Ιρλανδία στην Ρώμη για να δώσει έναν απολογισμό σχετικά με τις υποθέσεις του: Εκεί είχε ένα περίεργο όραμα για το μέλλον μέσα στο οποίο του αποκαλύφθηκε το όνομα του κάθε Πάπα συνολικά 112 τον αριθμό για όλα τα χρόνια ( εννοείται από εκείνη την χρονική στιγμή ) μέχρι το τέλος του κόσμου http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican14g.htm

Σύμφωνα με το όραμα βρισκόμαστε τώρα στον προτελευταίο Πάπα Οι προβλέψεις του έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα "Το 1958 πριν το Kονκλάβιο "δηλαδή η αίθουσα που μαζεύονται οι Καρδινάλιοι για να Εκλέξουν το νέο Πάπα" εκλέξει τον Πάπα Ιωάννη ΧΧΙΙΙ ο Καρδινάλιος Spellman της Νέας Υόρκης νοίκιασε ένα σκάφος το γέμισε με πρόβατα και άρχισε να πλέει πάνω - κάτω στον ποταμό Τίβερη για να δείξει ότι ήταν αυτός ο ποιμένας «et Nautor» η συνθηματική ονομασία που δόθηκε για τον επόμενο Πάπα σύμφωνα με την προφητεία !!!
Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου
 
http://www.katohika.gr/2013/02/autothisiazete-o-papas-gia-tin-ekplirosi-tis-profitias.html

Αρτέμης Σώρρας: Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ-ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ- Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΕΝΤΟΛΗ!!!

477531-ArtemisSorrasBanner.jpg
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ- ΕΛΛΗΝΕΣ,
Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας .
Σεβάστηκα τους θεσμούς και τα πρωτόκολλα  της Δημοκρατίας.   
Ακολούθησα όλες τις νόμιμες διαδικασίες και το τυπικό για να προσφέρω αδιαμφισβήτητη λύση για την διάσωση της χώρας, και το εργαλείο για την ανάπτυξη και την ανεξαρτησία μας. 
Προσέφερα στην κυβέρνηση η οποία διατείνονταν  ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο όχι πολιτικούς σχεδιασμούς, ούτε θεωρητικά προγράμματα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. 
Κατέθεσα στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας(δηλαδή στον Ελληνικό Λαό) άμεσα ρευστοποιήσιμα tbills 600δις δολάρια US.
Έδωσα λύση ΤΩΡΑ! Ο πολιτικός κόσμος και μεγάλη μερίδα του τύπου με κατηγόρησαν χωρίς να πράξει η κυβέρνηση το αυτονόητο. Να ελέγξει και να αποδεχτεί την προσφορά μου η οποία ήταν 100χρόνια δάνειο  με επιτόκιο 0,5% λόγω αγγλικού  δικαίου και το οποίο επιτόκιο  θα το ανταπέδιδα πάλι στο λαό. Ουσιαστικά ένα  άτοκο δάνειο για να   καλύψει το εξωτερικό χρέος, βάζοντας ένα τέλος στα δανεικά και του κράτους και του λαού . 
Ένα εργαλείο για  να επανεκκινήσουμε το κράτος άμεσα και τις ζωές μας με γραμμές και πινελιές ελευθερίας.  Έθεσα όρους μόνο για  διαφάνεια και έλεγχο του κράτους για να δούμε τα λάθη του παρελθόντος να μάθουμε από αυτά και να μη βρεθούμε άλλη φορά σε καταστάσεις κατοχής και εξαθλίωσης έξω από τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. 
Επειδή δεν εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των λειτουργών του κράτους η αξιολόγηση μιας πρότασης εθνικής σωτηρίας και των όρων της αλλά είναι καθήκον εκ του θεσμικού τους ρόλου, ορκίστηκα να μην εγκαταλείψω μέχρι να πετύχω το στόχο μου (το εθνικό συμφέρον  πάνω από όλα χωρίς χρώμα, δόγματα κόμματα, διαιρέσεις Ελλάδα ενωμένη, ελεύθερη, ανεξάρτητη, ανεπτυγμένη, περήφανη, σε ένα δρόμο χαραγμένο από τον μοναδικό και αρχαιότερο πολιτισμό της  γαίας).
Οι όροι μου για διαφάνεια θα είχαν σαν αποτέλεσμα πιθανότατα την απόδειξη ενοχής μερικών, της συνεργίας κάποιων,  της αμέλειας αρκετών και ευχόμουν ακόμη και της αφέλειας ολίγων.  
Η συστηματική όμως σιωπή και άρνηση της σωτηρίας της Χώρας από σύσσωμο το κοινοβούλιο επιβάλει δικαστική αποκατάσταση της αλήθειας και δεν θα αφήσει κανέναν στο απυρόβλητο. 
Όλοι γνωρίζουν και είναι συνένοχοι!   Συνεχίζοντας  πάντα με σεβασμό προς τους νόμους και με ελπίδα για το αίσθημα Δικαίου των λειτουργών της Δικαιοσύνης ,στις  29/11 / 2012 κατέθεσα ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά
KATA
  1. Του Αντωνίου Σαμαρά υπο την ιδιότητα του ως υπουργού της Ελλάδας
  1. Του Ευάγγελου Βενιζέλου υπο την ιδιότητα του ως αρχηγού του συγκυβερνόντος κόμματος του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος
  1. Του Φωτίου Κουβέλη υπο την ιδιότητα του ως αρχηγού του συγκυβερνόντος κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς
  1. Του Ιωάννη  Στουρνάρα  υπο την ιδιότητα του ως Υπουργού Οικονομικών
  1. Του Κάρολου Παπούλια υπο την ιδιότητα του ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
  1. Απάντων των Αρχηγών των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  1. Απάντων των Ελλήνων Βουλευτών
  1. Παντός  άλλου υπευθύνου.
  • Της εσχάτης προδοσίας
  •  κατ'άρθρο 134 παρ.2 εδ. α'σε συνδυασμό με άρθρο 134 Α Π.Κ.
  • Παράβασης καθήκοντος
  •  κατ'άρθρο 259 Π.Κ.
  • Της κακουργηματικής απιστίας 
  • κατ΄αρθρο 256, εδ. γ΄ περ.2
  • ΕΝΤΥΠΟ 1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
  • ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ
Και ζήτησα την κατά νόμο άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος τους και την κατά νόμο τιμωρία τους, διότι τέλεσαν σε βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Λαού τις άδικες πράξεις για τους 4 πρώτους εκ των ως άνω  μηνυόμενων.
ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ.
ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.  ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ
Μένει στην  Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα για την διαφύλαξη και την προστασία του εθνικού συμφέροντος και όλων των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών.  
Σε αυτή τη μήνυση έχουμε όλοι οι Έλληνες έννομο συμφέρον! 
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Και ...
ΣΥΜΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ
ΓΙΑ ΈΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΡΧΕΙΑ: 

ΕΝΤΥΠΟ 1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ 1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.pdf
Λήψη

ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.pdf
Λήψη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ (απο Κ.Ε.Π.) ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΤΟ email: minisi600b@gmail.com

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ.doc
Προεπισκόπηση · Λήψη

DOWNLOADS

ΕΝΤΥΠΟ 1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ 2 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ- ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ
http://www.artemis-sorras.com/?p=437

Αρτέμης Σώρρας ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΩΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΝΕΝΟΣ

Αρτέμης Σώρρας Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ
minisi600b@gmail.com


Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters