Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα Ελλάδας στα μπουκάλια Fix


 


Παράδειγμα προς μίμηση.

Με την ορμή της ομάδας των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών που τα τελευταία χρόνια ανέλαβαν το brand, η Fix γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς.

 
Μετρώντας ήδη 15 χώρες εξαγωγής, η Fix βάζει τώρα πλώρη για Κίνα και Καναδά. Το ταξίδι μακρινό, αλλά η επιτυχία μοιάζει σίγουρη, έχοντας στις αποσκευές της τα διαπιστευτήρια από τις δύσκολες αγορές της Αγγλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ιταλίας.
Ευτυχώς, η Ελληνική, μη κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα δείχνει τι σημαίνει ανάκαμψη και εθνική οικονομική πολιτική, κι αυτό είναι ένα μήνυμα που η Fix το μεταφέρει σταδιακά και στις 5 ηπείρους. Την ίδια στιγμή που κάποιοι παρουσιάζουν την κατάσχεση των ασημικών ως “αναπτυξιακή πολιτική”.
Το σημαντικότερο; Η συμβολαιακή καλλιέργεια που εξασφαλίζει στην εταιρεία πρώτη ύλη από Έλληνες παραγωγούς, όπως είχαμε γράψει εδώ: Όταν λέμε “Ελληνικά προϊόντα”, να το εννοούμε.

πηγη

Προσλήψεις και μπόνους σε προσωπικό εν μέσω κρίσης.
Κι όμως,σε μια εποχή που η χρηματοοικονομική κρίση έχει προκαλέσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στην αγορά εργασίας, με πρώτους τους εργαζόμενους να υφίστανται δυσμενείς επιπτώσεις και να οδηγούνται σε εργασιακή ανασφάλεια, υπάρχουν υγιείς ιδιωτικές επιχειρήσεις που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Κόντρα στο...


πνεύμα των καιρών, η διοίκηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, πετυχαίνοντας να αυξήσει το τζίρο της κατά 80%, μοιράζεται την επιτυχία με τους εργαζομένους της, οι οποίοι όχι μόνο δεν είχαν μειώσεις στις αποδοχές τους αλλά έλαβαν και successbonusγια τη γενική θετική επίδοση της εταιρείας.

Επιπλέον, το 2012, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημιούργησε 30 νέες θέσεις εργασίας ενώ εντός του 2013 η εταιρία σχεδιάζει να αυξήσει περαιτέρω το προσωπικό της, κατά 10%.

H FIX, μετρώντας 150 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα, συμπλήρωσε μόλις τρία χρόνια κάτω από την ομπρέλα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και επιβεβαιώνει την προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα αποσπώντας ένα μεγάλο μπράβο.

Επιτέλους μία καλή επιχειρηματική είδηση, που αφορά μάλιστα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εθνικά brands. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε. Ας ελπίσουμε το παράδειγμά της να μιμηθούν και άλλοι.
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters