Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Η μεγαλύτερη κατάσχεση ανθρώπινων οργάνων στον κόσμο στην ιστορία. Οι κινεζικές αρχές κατάσχουν 7.221 ανθρώπινα πέη σε φορτηγό πλοίο από το Λάγος

Συνολικά 7.221 πέη αφρικανικής προέλευσης έχουν κατασχεθεί από τους Κινέζους τελωνειακούς υπαλλήλους σε αυτό που έχει πλέον επισημανθεί ως η μεγαλύτερη κατάσχεση ανθρώπινων οργάνων στον κόσμο στην ιστορία.

Τα όργανα που ήταν κρυμμένα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο μεταφοράς φορτίου κατασχέθηκαν όταν το πλοίο φιλοξενούσε στο λιμάνι της Σαγκάης μετά από πληροφορίες ενός ανώνυμου πληροφοριοδότη που ειδοποίησε τις κινεζικές αρχές.

«Τώρα είναι αργά»! Ο Έλον Μασκ «μαρτυράει» την συνέχεια. Ένα άκρως σημαντικό BINTEO

Στο παρακάτω βίντεο ο γνωστός δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ, λέει τα εξής «σημαντικά»:

«Το ποσοστό νοημοσύνης που δεν είναι ανθρώπινη αυξάνεται και τελικά στο προσεχές μέλλον, θα αντιπροσωπεύουμε ένα πολύ μικρό ποσοστό νοημοσύνης.

Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να επιβραδύνουν την ανάπτυξη της ΤΝ για να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, όμως τώρα είναι αργά.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters