Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Save Madagascar βίντεο

ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ - Δημήτρης Ποντίκας

Ο Δημήτρης Ποντίκας είναι ερευνητής & ιδιοκτήτης του εργαστήριου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA στην Αιτωλοακαρνανία.

Έχει κατασκευάσει μοριακό τεστ για τον COVID-19 και η ελληνική πολιτεία το αγνοεί.

Απόσπασμα από το βίντεο που αναρτήθηκε στο Social Media ORM Group, στις 06.02.2021.

θα πεθαίνουν απο τα εμβόλια και θα σας λένε για μεταλλάξεις και άλλες αιτίες..

Μεγάλη μερίδα των Ελλήνων εισπράττουν τον τρόμο απο τα Μέσα εξαπάτησης και δεν λειτουργεί η λογική στη σκεψη τους με αποτέλεσμα να μην βλέπουν την απάτη με την μαιμού Πανδημία.. Μια Πανδημία που ειχε προαναγγελθεί με δημοσιεύματα και στην συνάντηση event 201 στις 19/10/19 στην Νεα Υόρκη που εγινε και προσομοίωση.

ΑΜΕΡΙΚΗ 18 -10-2019 EVENT 201…. ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ”ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ” ΠΑΝΔΗΜΙΑ !!!! ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ…… JOHN HOPPKINS.

Πνευματική ανοσία

Το να είσαι κυρίαρχος πάνω στον εαυτό σου είναι να είσαι ελεύθερος από τον έλεγχο ή τον εξαναγκασμό των άλλων. Για να έχεις πραγματικά την ελευθερία να κατευθύνει τη ζωή κάποιου, απαιτείται ακριβής εκτίμηση των συνθηκών που παρέχει το δικαίωμα να εφαρμόζει τη συναίνεση μετά από ενημέρωση στη μεμονωμένη λήψη αποφάσεων. Επεκτείνουμε αυτήν την πεποίθηση για να συμπεριλάβουμε την ελευθερία της αυτοδιάθεσης προς την κατεύθυνση της συνείδησης κάποιου που συνδέεται με την ψυχή, το πνεύμα και την ανώτερη νοημοσύνη Avatar, τα πνευματικά σώματα που σχηματίζονται στις ισχυρές δυνάμεις προστασίας που σχηματίζουν το  πνευματικό ανοσοποιητικό σύστημα. Η Αυτο-Κυριαρχία είναι εγγενώς ένα ανθρώπινο δικαίωμα που δίνεται μέσω του Θεού Πηγής και των Παγκόσμιων Νόμων, που εκφράζεται μέσω του Νόμου ενός που περιγράφει αυτούς τους νόμους που

Η Αλήθεια για τις Μάσκες. Η αναποτελεσματικότητα της μάσκας και την βλάβη που προκαλεί στον άνθρωπο.

Οι Χειρουργικές Μάσκες χρησιμοποιήθηκαν ως εργαλεία βασανιστηρίων στο διαβόητο στρατόπεδο κράτησης στον Κόλπο του Γκουαντάναμο στην Κούβα.

Τελευταία ενημέρωση 14 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του The Covid Blog εδώ: https://tinyl.io/3XTG [1]
Πίνακας περιεχομένων:

Το Ελληνικό Σχολείο Πρώτο στον Κόσμο για να Στείλει Υλικό στη Σελήνη

Ένα ελληνικό σχολείο στην Αθήνα είναι το πρώτο στον κόσμο που έστειλε υλικό - συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων και προσωπικών μαρτυριών -  στο φεγγάρι, μέσω μιας επερχόμενης διαστημικής αποστολής από την εταιρεία  SpaceX .

Το Αληθινό Αμερικάνικο Σύστημα εναντίον του Βρετανικού Αγγλοσαξονικού Συστήματος. Πώς να σώσετε μια Δημοκρατία. Η ιδιοφυία του Χάμιλτον.

Ο σημερινός κόσμος καλεί απεγνωσμένα για μια συστημική αλλαγή. 

Αυτό σημαίνει όχι μόνο μια αλλαγή στην σκέψη για την διπλωματία, την ανωτερότητα της συνεργασίας με κέρδος για όλους πάνω από το “μπορεί να κάνει το σωστό”, αλλά σημαίνει επίσης μια αλλαγή στην σκέψη για την ίδια την αξία των πραγμάτων. 

Ολοι συμφωνούν ότι τα χρήματα είναι χρήσιμα και λίγοι άνθρωποι θα έλεγαν ότι δεν θέλουν περισσότερα χρήματα …

Τραπεζικά Οικονομικά Εγκλήματα

Οι παγκόσμιες τράπεζες αψηφούν τα αυστηρά μέτρα των Ηνωμένων Πολιτειών, υπηρετώντας ολιγάρχες, εγκληματίες και τρομοκράτες.

Τα μυστικά έγγραφα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών αποκαλύπτουν ότι, η JP Morgan Chase, η HSBC και άλλες μεγάλες τράπεζες έχουν αψηφήσει τα αυστηρά μέτρα για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, μεταφέροντας ιλιγγιώδη ποσά παράνομων μετρητών για ύποπτους ανθρώπους και εγκληματικά δίκτυα που

Η κριτική θεωρία των φυλών. Είναι η κριτική θεωρία των φυλών ρατσιστική;

Η κριτική θεωρία των φυλών είχε αποτελέσει το επίκεντρο από αναφορές σε ειδήσεις, σε άρθρα προσωπικών απόψεων καθώς και σε έντονους σχολιασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που η κυβέρνηση του Trump έδωσε στην δημοσιότητα ένα υπόμνημα (memo) που καταδίκαζε την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση οποιασδήποτε εκπαίδευσης βασιζόταν σ’ αυτήν.

Στην συζήτηση με τον Joe Biden, ο Donald Trump ανέφερε ότι η κριτική θεωρία των φυλών είναι ρατσιστική και διδάσκει στον λαό ότι η Αμερική είναι ένα φρικτό μέρος στο οποίο ο Biden απάντησε ανεπαρκώς ότι ο Trump είναι ο ρατσιστής.  

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters