Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ: »ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ;;; ΩΡΑΙΑ… ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» Ο ΟΗΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ !!!

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΑΡΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΡΙΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ !!!

……………………………

ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ…

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…

ΔΗΜΑΡΧΟΙ… ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!

ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ’ ΛΥΚΟΡΝΙΑ Η Ύβρις και η Άτη ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ Νέμεσιν ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ Τίσιν…

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

…………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=20671

Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ & Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ» ΣΤΟ ASTRA TV 4/2/2900 (Bίντεο)

ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΕΝΩΣΙΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΗΓΕΣΙΑ - ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 
Η εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου στον "Κίτρινο Τύπο"
Έως και έξι φορές φθηνότερο το κόστος λειτουργίας της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου από άλλες πηγές ενέργειας
To απόλυτο επιστημονικό θαύμα
ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ) ΣΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η ΣΥΣΚΕΥΗ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΕ ΡΕΥΜΑ + ΚΑΥΣΙΜΟ + ΘΕΡΜΑΝΣΗ.
ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΠΙΤΙ "ΔΙΧΩΣ ΔΕΗ" ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 100% ΑΣΦΑΛΟΥΣ - ΚΑΘΑΡΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ) ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ / ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ & ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ "ΜΜΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ - ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ" ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ (ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΡΓΟΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ + ΖΩΓΡΑΦΟΥ), ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΡΥΠΟΓΟΝΑ "ΔΕΗ" ΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΗΠΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΩΝ KAI ΠΑΡΑΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΠΑΤΕΡΩΝ (GOLDEN BOYS, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΜΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ, Ή ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΖΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟΠΝΙΧΤΙΚΕΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ...ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ... (ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΡΗΝΉΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ή ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΙΩΔΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ  ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ..:
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ή/ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΞΑΝΑ - ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ - ΚΑΙ "ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ" (ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ) ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ 10.000 ΒΟΗΘΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ (!!!) ΤΟΥΣ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟ "ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ" ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ -ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ - (ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ) ΚΑΙ ΜΕ "ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ" 
ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ 4 ....ΚΑΙ 5 ...ΚΑΙ 6....ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ."...
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΙΔΕΟΣ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ "ΒΑΣΤΡ"!!!....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!...
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ: Si Vis Pacem, Para Bellum : "ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ - ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ) ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΝΟ-ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ...ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ" ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΥΛΙΚΑ ΟΠΛΑ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΑ ΞΙΠΟΛΙΤΟΙ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ!!! 

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.....

 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ;; ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΡΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ;; ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΝΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΕΝΩΣΙΣ

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/

kerberos-hellas

Απόπειρα συκοφάντησης των αγροτών από επαγγελματίες «αντιφασίστες»

konstantinou_antarsia622_aftodioikisi-620x320


Φαίνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατασυκοφάντησης της αγροτικής εξέγερσης από το «αριστερό» παρακράτος…
Η κυβέρνηση, ματαίως, επιχείρησε να «χρεώσει» την παλλαϊκή εξέγερση εναντίον της στη «δεξιά»(!!!) και στα κανάλια.
Το γελοίο επιχείρημα:

Ότι κατεβαίνουν στο δρόμο και δυνάμεις που παραδοσιακά ανήκουν στη συντήρηση και τη Δεξιά (!)
Η απόπειρα αυτή της βλακώδους δολιότητας δεν έπεσε απλώς στο κενό, αλλά κατέστησε την ίδια την κυβέρνηση καταγέλαστη…
Παρακλάδι αυτής της βλακώδους κυβερνητικής δολιότητας είναι η ανεύρεση κάποιου τεχνάσματος για ακροδεξιό στιγματισμό μερίδας αγροτών.
Το έργο το ανέλαβαν οι επαγγελματίες «αντιφασίστες», οι διαβόητοι Σεκίτες…
Ο γνωστός και πολλάκις κραγμένος Πέτρος Κωνσταντίνου …ανακάλυψε τους αγρότες από τη Λοκρίδα που φώναζαν υπέρ της Χρυσής Αυγής: «Τα τρακτέρ στη Εθνική, ο Κασιδιάρης στη Βουλή»!!!
Πρέπει να έχεις πάθει τέτοια επαγγελματική «αντιφασιστική» παράκρουση για να μην μπορείς να αντιληφτείς ότι ένα τέτοιο σύνθημα δεν έχει καμία λογική…
Μόνο συνειδητή, δόλια και επαγγελματική παραποίηση θα μπορούσε να δολοφονήσει το πραγματικό σύνθημα των αγροτών: «Τα τρακτέρ στην Εθνική, το στυλιάρι στη Βουλή».
Ο διαβόητος, όμως, επαγγελματίας του «αντιφασισμού», αυτό το σύνθημα των αγροτών, σύνθημα με διαλεκτική συνάφεια και πολιτικά σαφέστατο, το παραποίησε και το αντικατέστησε με ένα σύνθημα πολιτικά ασυνάρτητο, χωρίς τα μέρη να υπακούουν στο όλο,με στόχο να στιγματίσει τους αγρότες, συνακόλουθα και το κίνημά τους, σαν φασιστικό…
Τέτοια καραμπινάτη και βλακώδη προβοκάτσια του υστερικού επαγγελματία «αντιφασίστα»…
ΑΙΔΩΣ…
Ακούστε, το Γιάννη Σταμόπουλο από το μπλόκο της Δυτικής Λοκρίδας, στο βίντεο:
 


Το στυλιάρι των Λοκρών αγροτών από LAMIASTARGR


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αυτήν την προβοκατόρικη ΑΠΑΤΗ, έστω «παρεξήγηση», γιατί δεν μιλάει;;;
 


resaltomag
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_23.html

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ VLADIMIR I. KOBZAR ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ STATION …ΠΟΥΝ’ ΤΟ ΠΟΥΝ’ ΤΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ … ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.

KOSAK ARTEMHS2 SVRRAS
3 SVRRAS
   ‎Viky Charalambous ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ..
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ STATION  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ VLADIMIR I. KOBZAR, ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ, ΜΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ Ε, ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΜΗΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ;

ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;

ΈΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

ΆΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ, ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ, ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΠΛΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ..

ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!
ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ .. ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ;

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ…
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

ΌΛΑ ΛΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.
ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ

ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΩΡΑ,
ΠΟΥΝ’ ΤΟ ΠΟΥΝ’ ΤΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ … ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ..
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ:

ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 2.3 ΤΡΙΣ Ε, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟΥΣ:-

α. FEDERAL RESERVE SYSTEM
β. WORLD BANK GROUP
γ.ITC (INTERNATIONAL TREASURY CONTROL),
δ. THE BOARD OF GOVERNORS MEMBERS OF THE FEDERAL RESERVE SYSTEM,
ε. The “CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED” – FED,
στ. THE UNITED NATIONS.


ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ:

α. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΠΑ
β. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΩΣΣΙΑΣ
γ. CIA
δ. ΔΝΤ
ε. ΕΕ
στ. ΕΚΤ
ζ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


http://alfeiospotamos.gr/?p=20665

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters