Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το όπλο για την υποδούλωση των λαών!


Οι Γάλλοι .. μετά την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου… πήραν φόρα και κατακτούσαν ξένες χώρες… υποδουλώνοντας ολόκληρους λαούς …στερώντας τους φυσικά από κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.

Ασύμμετρες απειλές


Ο υπόγειος παγκόσμιος πόλεμος που ξεκίνησε το 2008 εκ μέρους των Η.Π.Α., διευρυνόμενος σε πολλά επίπεδα, όπως οι χρηματοπιστωτικές/νομισματικές επιθέσεις εναντίον της Ρωσίας και οι ενεργειακές αντιπαραθέσεις στη Μέση Ανατολή που φαίνεται πως νικητές είναι η Ρωσία με την Κίνα και το Ιράν, το αντίπαλο δέος, δεν είναι απίθανο να εξελιχθεί σε πυρηνικό.

Περὶ τοῦ ἐμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς Σελήνης


mars1

 Ένα από τα όχι και τόσο γνωστά έργα του Πλουτάρχου είναι το Περὶ τοῦ ἐμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς Σελήνης, δηλ. σε ελεύθερη μετάφραση Σχετικά με το πρόσωπο που φαίνεται στην σφαίρα της Σελήνης. 

Αν και το κείμενο που είναι γραμμένο σε μορφή διαλόγου δεν σώζεται ολόκληρο σήμερα, πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα έργα που συγκεντρώνει τις ερμηνείες και τις απόψεις σχετικά με τη Σελήνη, όπως αυτές έγιναν αντιληπτές μέσω παρατηρήσεων από τους σύγχρονους ερευνητές της εποχής του Πλουτάρχου.

Προμηθεύς Δεσμώτης

§1 «Προμηθεύς Δεσμώτης» είναι το πρώτο δράμα μιας τριλογίας με τον τίτλο: Προμήθεια. Το δεύτερο δράμα ήταν ο «Προμηθεύς λυόμενος» και το τρίτο ο «Προμηθεύς Πυρφόρος». Με την τριλογία αυτή, ο Αισχύλος θέλησε μάλλον να εκφράσει ένα είδος κοσμοθεωρίας, της οποίας ηδιαλεκτική–νοητή γραμμή ξεκινούσε με τη βία και το Κράτος ως δύναμη των αντιθέσεων («Προμηθεύς Δεσμώτης») περνούσε στη συμφιλίωση («Προμηθεύς λυόμενος») για να αποκορυφωθεί στη δικαιοσύνη και την ειρηνική συμβίωση («Προμηθεύς Πυρφόρος»).

Η αλληλεπίδραση του ανθρώπινου νου με την Γη και το Όλον..


Γιατί τελικά, συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας; Πώς; Και γιατί η κάθε πράξη και σκέψη μας, μπορεί να επηρεάσει τα πάντα στο Σύμπαν, ακόμα και αν δεν το αντιλαμβανόμαστε;
Νευρωνικά Δίκτυα στο Διάστημα; Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι η «συνηθισμένη ύλη", όπως είναι σήμερα γνωστή στους φυσικούς αντιστοιχεί σε λιγότερο από το 5% του σύμπαντος.

Δραβίδες, οι Προ-Έλληνες


Mohenzo Daro

Το θέμα των Ελληνικών λαών και των προγόνων τους είχε και έχει απασχολήσει πολλούς ερευνητές, που έχουν ασχοληθεί με τους πολιτισμούς της Μεσογείου.
Η πρώιμη ανάπτυξη του Ελληνικού, αλλά και του Αιγυπτιακού πολιτισμού, μπορεί να «δικαιολογηθεί» μόνο με την ύπαρξη ενός προκατακλυσμιαίου πολιτισμού.
Υπάρχουν πολλά ευρήματα και παραδόσεις που συνάδουν στην ύπαρξη μιας κοινής κοιτίδας, από την οποία εκπορεύτηκαν τρεις πολιτισμοί, που με τη σειρά τους, επηρέασαν καθοριστικά την πνευματική κυρίως, εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ


dance-of-the-muses

Από την αρχαιότητα μέχρι και την εποχή της αναγέννησης ο Χορός ήταν βασικά ιερός, όπου κάθε κίνηση είχε ένα συμβολικό λόγο και τίποτα δεν ήταν αυθαίρετο.
Ο χορός είναι η έκφραση του ρυθμού και της αρμονίας της Φύσης και του Σύμπαντος. Σε όλους τους πολιτισμούς βρίσκουμε χορούς που με τις κινήσεις μιμούνται τη δημιουργία του κόσμου, την τροχιά των πλανητών γύρω από τον Ήλιο, τους αγωγούς της ανθρώπινης Ψυχής και τη διαδρομή της ανάμεσα στον κόσμο των σκιών, μέσα στο Λαβύρινθο.

Δηλαδή τώρα... αυτό τι είναι;;Ξέρουν οι... μετεωρολόγοι να μας πούν;


Μήπως οι μάχες δίνονται κάτω από την μύτη μας; Ανεξήγητο φαινόμενο !!


Βόμβα! Ελληνικά όπλα στον ISIS δια μέσου του “αγαπημένου” μεσάζοντα των Τσίπρα – Καμμένου;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», πολύς «καπνός» φαίνεται να βγαίνει από την Συρία  στον ορίζοντα δίνοντας άλλη τροπή στην πολιτική αντιπαράθεση για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία , διότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της, υπάρχει «φερόμενο ελληνικό στρατιωτικό υλικό» το οποίο  εξήγαγε η εταιρία του γνωστού «μεσάζοντα» κ.  Βασίλη Παπαδόπουλου και το οποίο κάποιοι φέρονται να εντόπισαν   στην πρωτεύουσα των Τζιχαντιστών  Ράκα, προκαλώντας συνειρμούς για το τι ακριβώς έχει λάβει χώρα.

Ρίξε κρόκο Κοζάνης στο γάλα και δες τι θα γίνει στον οργανισμό σου- Το καμάρι της Ελλάδας που θεωρείται Άγιο Δισκοπότηρο για την υγεία μας!

Ο Κρόκος Κοζάνης ή αλλιώς σαφράν είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά, χαρίζει ζωηρό κίτρινο χρώμα και ιδιαίτερη γεύση στις τροφές, αλλά είναι επίσης πλούσιο σε οφέλη για την υγεία.

Μπαταρία-γίγας τροφοδοτεί 30.000 σπίτια στην Αυστραλία – Φορτίζεται με αιολική και ηλιακή ενέργεια


Η πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας ανακοίνωσε χθες ότι ενεργοποίησε τη μεγαλύτερη μπαταρία παγκοσμίως. Πρόκειται για επίτευγμα το οποίο μέχρι στιγμής θεωρείται ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα μηχανολογικά επιτεύγματα του αιώνα που διανύουμε, ενώ προτείνεται ως πιθανή λύση για την επίλυση των ενεργειακών προβλημάτων της χώρας. Η μπαταρία έχει το μέγεθος ενός αμερικανικού ποδοσφαιρικού γηπέδου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρέθηκε το χαμένο χειρόγραφο του Αρχιμήδη για το άπειρο


 

Επρόκειτο για ένα μυστηριώδες χειρόγραφο του Αρχιμήδη, χαμένο για …αιώνες. Ακόμα κι όταν βρέθηκε ήταν δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί! Τώρα όμως αποκάλυψε μυστικά που…αλλάζουν την σύγχρονη ως τώρα άποψη για το βάθος της αρχαίας ελληνικής μαθηματικής σκέψης.

ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.....


Athanasios Dimitrios Ntompros
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ (ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ) ΔΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ (ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ..................
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters