Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

E.N.D. Αληθινή ενημέρωση από Βαλσαμάκη και Λαμπράκη στην ΕΝD Χανίων 4/9/2013



http://olixnos.blogspot.gr/2013/09/d.html

Le Monde: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο πιθανοί σε Ελλάδα, Τουρκία και Ιταλία.


«Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύει η γαλλική «Le Monde», που προχωρά σε μία σοκαριστική πρόβλεψη όσον αφορά στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με όσα τονίζονται…

στο δημοσίευμα, Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία και Ρουμανία είναι οι χώρες που διατρέχουν τον μεγαλύτερο
κίνδυνο, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με
αυτόν που σημειώθηκε στις 11 Μαρτίου του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε, με αποτέλεσμα
να χάσουν τη ζωή τους 19.000 άνθρωποι.
Στο άρθρο φιλοξενούνται οι πρώτοι χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης, όπως αυτοί δημιουργήθηκαν, στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe), από πενήντα επιστήμονες, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι σεισμολόγοι και μηχανικοί.
Trelokouneli.gr

Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά;

http://www.sporeas.gr/wp-content/uploads/2013/09/1.dendias_syiangwgi7.jpg 

ΚΟ: Βλέποντας την παραπάνω χαριτωμένη φωτογραφία του υπουργού προ-πο, έκανα κάποιες σκέψεις. Έχω παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ οι μη Εβραίοι «επίσημοι» (πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και λοιποί ‘celebrities’), που επισκέπτονται μια Συναγωγή, φοράνε το γνωστό χαρακτηριστικό μικρό εβραϊκό σκουφάκι, την «κιπά». Επίσης, την φοράνε όταν πηγαίνουν στο Τείχος των Δακρύων ή στο «Μνημείο του Ολοκαυτώματος» στην Ιερουσαλήμ, γνωστό ως «Yad Vashem», σε (μη θρησκευτικές) εκδηλώσεις που απλώς διοργανώνουν ή παρευρίσκονται Εβραίοι, ενώ κάποιοι σε εντελώς «άσχετα» μέρη. Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: πως είναι δυνατόν κάποιος που δεν πρεσβεύει την ιουδαϊκή θρησκεία, να αναγκάζεται να φοράει αυτό που φοράει ο πιστός Ιουδαίος; Που είναι η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης; Εάν είναι από απλή «ένδειξη σεβασμού», τότε θα έπρεπε, για λόφους «ισότητας» να γίνεται το αντίστοιχο σε έναν χριστιανικό ναό. Π.χ. εάν ένας Εβραίος «επίσημος» επισκεφτεί ένα ναό (τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω δει πολλούς Εβραίους «επίσημους» να επισκέπτονται ναούς και εκκλησίες, τουλάχιστον με την συχνότητα που «εθνικοί»/μη Εβραίοι «επίσημοι» επισκέπτονται συναγωγές. Γιατί άραγε;;) – θα πρέπει λοιπόν για «λόγους σεβασμού» (ο Εβραίος) να κάνει τον σταυρό του, να ανάψει κανένα κερί και τα λοιπά. Όλα αυτά βέβαια είναι λατρευτικές πράξεις, λατρευτικά σύμβολα. Η κιπά δεν είναι ένα απλό «σκουφάκι», κάποιο ενδυματολογικό αξεσουάρ, είναι σύμβολο μιας θρησκείας. Κάτι ανάλογο με την ισλαμική μαντίλα που φοράνε οι μουσουλμάνες. Ή τα τουρμπάνια που φοράνε οι Σιχ. Ως «σεβασμός», νομίζω, νοείται να εισέλθεις και να εξέλθεις με ησυχία από έναν θρησκευτικό λατρευτικό χώρο (στον οποίον δεν ανήκεις) και γενικά να είσαι κόσμιος και ενδεδυμένος «σεμνά». Τα υπόλοιπα αφορούν τους θρησκευόμενους της συγκεκριμένης θρησκείας. Εφόσον δεν ανήκεις σε αυτήν την θρησκεία, δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις το τυπικό της. Το να απαιτείς από έναν μη Εβραίο να συμπεριφέρεται στη Συναγωγή (που δεν ανήκει, ούτε πιστεύει) σαν Εβραίος, είναι κάτι παραπάνω από απαίτηση για «σεβασμό». Έχει έναν συμβολισμό. Φαίνεται σαν έμμεση (αναγκαστική) υποταγή σε μια συγκεκριμένη θρησκεία και σε ό,τι αυτή εκφράζει. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση εκφράζει το Ισραήλ. [Σύμφωνα με τον Richard Rabkin «Το να φοράει κάποιος το κιπά σημαίνει ότι
διακηρύττει "Είμαι περήφανος που είμαι Εβραίος"»]. Καμία άλλη θρησκεία δεν είναι τόσο συνδεδεμένη με έναν λαό, όσο ο Ιουδαϊσμός. Όλοι δε οι «επίσημοι» δεν διανοούνται να αρνηθούν να φορέσουν την κιπά για λόγους συνείδησης ή θρησκείας, (αλλιώς κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «αντισημιτισμό», κατηγορία ολέθρια για έναν σύγχρονο πολιτικό), αλλά απεναντίας, το φοράνε με μεγάλη άνεση και είτε χασκογελάνε με έκφραση γεμάτη ικανοποίηση (όπως ο προαναφερόμενος), είτε στέκονται «ευλαβικά», με έκφραση γεμάτη «σεβασμό».


Είπα να το ψάξω λίγο. Να σας πως τι βρήκα: Βρήκα ότι τέτοια ξεκάθαρη εντολή ΔΕΝ υπάρχει στα ιουδαϊκά κείμενα! Μάλιστα, οι διάφοροι ραβίνοι δεν έχουν μια σύμφωνη γνώμη για το αν πρέπει τελικά, οι μη Εβραίοι να φοράνε την κιπά. Η κυριότερη ένσταση είναι ότι έτσι (εάν την φοράνε) δεν θα διαφέρουν από τους Εβραίους! (Αυτό τώρα μου ακούγεται ολίγον «ρατσιστικό», αλλά θα φταίνε τα αυτιά μου). Επίσης,
στη σύντομη έρευνα δεν είδα πουθενά μουσουλμάνους «επίσημους» να φοράνε την κιπά. Δείτε πάνω π.χ. στην φωτογραφία τον Νταβούτογλου στη Συναγωγή στη Σμύρνη άνευ κιπά! Μπα; Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά; Μετά διάβασα ότι οι άθεοι Εβραίοι επίσης δεν φοράνε κιπά! Ακόμα και ο Μπεν Γκουριόν η κορυφαία μορφή του σύγχρονου Ισραήλ (ο κύριος ιδρυτής και ο πρώτος πρωθυπουργός του κράτους Ισραήλ) ΔΕΝ φορούσε κιπά γιατί ήταν άθεος... Μάλιστα, αρνιόταν να φορέσει κιπά ακόμη και σε κηδείες.
Συμπέρασμα: Ο Μπεν Γκουριόν δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, ο άθεος Εβραίος δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, ο μουσουλμάνος «επίσημος» δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, καμία γραπτή θρησκευτική εντολή δεν υπάρχει που να λέει ότι ο μη Εβραίος πρέπει να φοράει κιπά, οι ραβίνοι διαφωνούν μεταξύ τους για το αν πρέπει οι μη Εβραίοι να φορούν κιπά, αλλά ο Δένδιας (και ο κάθε Δένδιας), αλλοίμονό του αν δεν φορέσει τη κιππά του και δεν αποθανατιστεί η σκηνή.
Ίσως εάν έψαχνα περισσότερο να έβρισκα και τίποτα άλλο, αλλά από ότι κατάλαβα η κιπά είναι μία ωραία ευκαιρία οι διάφοροι Δένδιες και γενικότερα οι κρατούντες οφίτσια στη ‘δύση’ να δείχνουν (σε όλο τον κόσμο) τον «σεβασμό» τους (ή την υποταγή τους) στο Ισραήλ.
Παρακάτω κάποιες εξηγήσεις περί κιπά από εβραϊκές ιστοσελίδες για λίγο παραπάνω γνώση. Και εάν θέλει, ας μας διαφωτίσει περί του θέματος κάποιος ραβίνος. Από αυτούς που επισκέπτονται τον ΚΟ.    

Μια kippah, επίσης γνωστή ως yarmulke, που στα αραμαϊκά σημαίνει "ο φόβος του Βασιλιά", είναι το ημισφαιρικό εκείνο καπελάκι σε σχήμα πιατέλας, συνήθως από ύφασμα, που φορούν οι Εβραίοι (μόνο άνδρες) ως τήρηση μιας (μη- βιβλικής) εντολής από κάποιες ορθόδοξες ιουδαϊκές ‘halachic’ αρχές, σύμφωνα με την οποία το κεφάλι τους πρέπει να καλύπτεται ανά πάσα στιγμή.


Δεδομένου ότι η συναγωγή θεωρείται ότι είναι ένας «οίκος του Θεού», είναι συνήθως σκόπιμο οι πιστοί να φορούν ωραία ρούχα. Συνήθως οι γυναίκες φορούν φορέματα και οι άνδρες κοστούμια.


Εκτός από τις συναγωγές των Μεταρρυθμισμένων Ιουδαίων, όλοι οι άνδρες και τα αγόρια πρέπει να καλύπτουν το κεφάλι τους. Αυτό είναι συχνά προαιρετικό σε συναγωγές των Μεταρρυθμισμένων. Από σεβασμό ακόμη και οι μη-Εβραίοι επισκέπτες θα πρέπει να ακολουθήσουν το έθιμο της συναγωγής και φορέσουν ένα kippah.


Λέει στο ‘Divrei HaRav’ (του ραβίνου Hershel Schachter), ότι όταν ρώτησαν τον ραβίνο Aharon Kotler αν πρέπει ένας μη-Εβραίος (ή μη Ιουδαίος) κοσμικός καθηγητής σε σχολείο yeshiva να κληθεί να φορέσει ένα yarmulke, εκείνος είπε ότι θα πρέπει να του πουν να μην φορέσει yarmulke, γιατί αυτό είναι μια περίπτωση והבדלתם (διάκρισης) σύμφωνα με την οποία οι Εβραίοι θα πρέπει να φορούν yarmulkes ώστε να διακρίνονται από τους μη Εβραίους.


"Μη Εβραίοι και Kippah στη Συναγωγή" – του ραβίνου Jay M. Stein


Η ερώτηση που τίθεται πολύ συχνά είναι η εξής: «Σε περίπτωση που ένας μη-Εβραίος παρακολουθεί τη συναγωγή ως προσκεκλημένος ή επισκέπτης, πρέπει να φορά κάλυμμα στο κεφάλι, όπως ένα Kippah;" Ή, "Πρέπει ένας μη-Εβραίος που κάνει δουλειές ως εργάτης σε μια συναγωγή να έχει καλυμμένο το κεφάλι του, ενώ εργάζεται στο κτίριο; "Λόγω της σχετικά στενής σχέση μας με τον μη εβραϊκό κόσμο, έχουμε συχνά μη Εβραίους να έρχονται σε διάφορες θρησκευτικές τελετές που πραγματοποιούνται στις συναγωγές, όπως είναι, οι γάμοι, οι τελετές Bar/bat Mitzvah (ενηλικίωσης 13 χρονών για τα αγόρια και 12 για τα κορίτσια) και κηδείες, καθώς και διάφορα προγράμματα που προσφέρονται στις συναγωγές, όπως «διαθρησκευτικές λειτουργίες» ή και μη-θρησκευτικές εκδηλώσεις.


Το Ταλμούδ έχει μια συνοπτική δήλωση σχετικά με τον στόχο του να καλύπτει κάποιος το κεφάλι του. Ο Joshua b. Levi είπε: «Κανείς δεν μπορεί να περπατήσει τέσσερις πήχεις με υπεροπτικό ύφος, γιατί ολόκληρη η γη είναι γεμάτη από την δόξα Του». Ο R. Huna, γιος του R. Joshua, δεν μπορούσε να περπατήσει τέσσερις πήχεις ξεσκούφωτος, και έλεγε : «Η Shehinah (θεία παρουσία) είναι πάνω από το κεφάλι μου». Στους ταλμουδικούς καιρούς δεν ήταν μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική να καλύπτει κάποιος το κεφάλι του. Το να καλύπτει το κεφάλι του ήταν μια πράξη ακραίας ευσέβεια, δεν ήταν κανόνας για όλους.
Η δυσκολία που παρουσιάζεται, κατά τον ραβίνο Klein, είναι ότι, κατά τη διάρκεια της λατρείας, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να διακρίνουμε μεταξύ των Εβραίων και των μη-Εβραίων. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο να ζητάμε από έναν μη-Εβραίο να λάβει μέρος στην λειτουργία. Δεν υπάρχει εύκολη λύση για το πρόβλημα αυτό, εκτός από απλά να ρωτήσουμε τη θρησκεία ενός ατόμου. Συνηθίζεται, ως εκ τούτου, σε πολλές συναγωγές να ζητάνε από μη Εβραίους να βάλουν μια kippah αλλά όχι το Tallit, και επομένως να διακρίνουμε εύκολα τους Εβραίους άνδρες από τους μη Εβραίους.


Δεν υπάρχει καμία αναφορά στους επτά Noachide νόμους (του Νώε – αναφέρονται στο Ταλμούδ) η οποία, σύμφωνα με τους Ραβίνους, να επιβάλει σε όλους τους απογόνους του Νώε, να καλύπτουν την κεφαλή τους. Αυτό κάνει και πάλι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία νομική υποχρέωση στο εβραϊκό νόμο για έναν μη-Εβραίο να φορέσει κάλυμμα στο κεφάλι και ως εκ τούτου καμία νομική δικαιολογία δεν υπάρχει για να εξαναγκασθεί ένας μη-Εβραίος να φορέσει ένα κάλυμμα στο κεφάλι σε μια συναγωγή. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει την ενημέρωση των μη Εβραίων περί του εθίμου της συγκεκριμένης τελετής.


Δεν υπάρχει καμία αναφορά στη ‘halakhic’ βιβλιογραφία (βιβλικοί, ταλμουδικοί, ραβινικοί νόμοι) που να απαιτεί οι ‘εθνικοί’ να φορούν καλύμματα κεφαλής, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας halakhic λόγος να εξαναγκάζεται ένας μη-Εβραίος να φορέσει ένα κάλυμμα του κεφαλιού σε μια συναγωγή.
Εάν φορέσει όμως (ο μη-Εβραίος), εκφράζει  με αυτό το σεβασμό, για το έθιμο μας.  Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει νομική υποχρέωση για έναν μη-Εβραίο να φορέσει kippah, συνιστούμε από σεβασμό για το εκκλησίασμα να φορούν κάλυμμα οι μη-Εβραίοι άνδρες όταν παρευρίσκονται σε λατρεία ή τελετουργία.
Παπούλιας
Σαμαράς
ΓΑΠ
Αβραμόπουλος
Μπερλουσκόνι
Πούτιν
Ομπάμα
Μπους (ο νεότερος)
Junichiro Koizumi (πρώην πρωθυπουργός Ιαπωνίας)

Gianfranco Fini (πρώην «ακροδεξιός»)
Σόιμπλε
Μπλαίρ
Δαλάι Λάμα
Γιος της Μαντόνα
Μάικλ Τζάκσον
Tobey Maguire (“Spiderman”)
Ντέβιντ Μπέκαμ
Η γκά γκά 
                                                                                                                                
                                                                                                                                                ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ
                                                                                                                                                πηγή
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8455.html 

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ "ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ"!

 
Το πυραυλοφόρο Καταδρομικό "Μόσχα", το επιλεγόμενο και "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων" στέλνει ο Πούτιν στην Ανατολική Μεσόγειο, σε απάντηση της μετακίνησης του Αμερικανικού
Αεροπλανοφόρου Νίμιτς προς την Ερυθρά Θάλασσα, με πρόθεση να βγει από το Σουέζ!


   Στρατηγικές κινήσεις "υψηλής ραπτικής" κάνει η Ρωσία στην περιοχή Κρίσης! Μετά την αποστολή 4 Αποβατικών με εκλεκτές Μονάδες Πεζοναυτών, στέλνει τώρα επειγόντως η Βασίλισσα των Καταδρομικών, το "Μόσχα", ένα πλοίο ειδικό για να κονιορτοποιεί τις εχθρικές δυνάμεις σε στεριά και σε θάλασσα, ατρόμητο μπροστά σε εχθρικά αεροπλανοφόρα, τα οποία μπορεί να βουλιάξει με ομοβροντία πυραύλων! Γι΄ αυτό και από το ΝΑΤΟ αποκαλείται "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων"!
   
Το "Μόσχα" είναι εξ ίσου αποτελεσματικό κατά των Υποβρυχίων και της πλήρης υποστηρίξεως και καλύψεως Απόβασης ...Πεζοναυτών, για τους οποίους δημιουργεί ομπρέλα προστασίας!
  Το Καταδρομικό, Ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, αποστέλλεται τώρα επειγόντως,  ώστε να αναλάβει Ναυαρχίδα του Ρωσικού Πολεμικού Στόλου Ανατολικής Μεσογείου, με το βλέμμα στη Συρία, υπό την Διοίκηση του Κυβερνήτη του, Αντιναύαρχου Βαλέρι Κουλικόφ!
   To Καταδρομικό, έχει λάβει μέρος στις επιχειρήσεις κατά της Γεωργίας για την υπεράσπιση της Ν. Οσετίας, ενώ πέρυσι είχε περάσει από τον Πειραιά.

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_134.html

Η συνάντηση των G20 στην Αγία Πετρούπολη

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης των G20 στην Αγία Πετρούπολη, στο «παλάτι του Κωνσταντίνου», στις ρωσικές Βερσαλλίες καλύτερα, πιθανολογείται ότι, ο πρόεδρος της Ρωσίας θα συνεχίσει να παίζει όπως «η γάτα με το ποντίκι», με τον Αμερικανό ομόλογο του. Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

(α)  Η επιτροπή εξωτερικών επιθέσεων της Γερουσίας ενέκρινε την επίθεση εναντίον της Συρίας, με δέκα προς επτά ψήφους (ένα παρόν). Το Κογκρέσο αναμένεται ότι θα συμφωνήσει, ενώ η τελική απόφαση θα ληφθεί στις 9. Σεπτεμβρίου.

(β)  Ο πρόεδρος της Γαλλίας είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής υποστηρικτής των Η.Π.Α. – προφανώς λόγω των εσωτερικών προβλημάτων της χώρας του, καθώς επίσης της κατακόρυφης πτώσης της δημοτικότητας του, μετά τις εκλογές.

Η Ρωσία είναι αντίθετη, θεωρώντας πως οι αντικαθεστωτικοί στη Συρία είναι υπεύθυνοι για τη χρήση χημικών – η Κίνα επίσης. Η Βρετανία δεν θα συμμετέχει στον πόλεμο, ούτε η Γερμανία, ενώ τόσο η Ιαπωνία, όσο και η Ν. Κορέα διατηρούν μία ουδέτερη στάση.

(γ)  Η Σαουδική Αραβία (μέλος των G20) και το Κατάρ επιθυμούν όσο τίποτα άλλο την πτώση του συριακού καθεστώτος – ενώ η Τουρκία, φοβούμενη την ίδρυση κουρδικού κράτους με πρόσβαση στη θάλασσα, θα ήθελε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο, με την εισβολή στρατού.

(δ)  Ο πρόεδρος των Η.Π.Α., παρά το ότι έχει τη δυνατότητα να διεξάγει έναν πόλεμο 60 ημερών χωρίς να ρωτήσει κανέναν (σύμφωνα με την «War Power Resolution» του 1973), έχοντας ως μοναδική υποχρέωση του την ειδοποίηση του Κοινοβουλίου της χώρας του εντός 48 ωρών, αποφάσισε να μην αναλάβει μόνος του την πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είτε έχει πανικοβληθεί μετά την άρνηση της Βρετανίας να συμμετέχει, είτε δεν έχει το κουράγιο – παρά τις κόκκινες γραμμές, τις οποίες είχε θέσει στο καθεστώς της Συρίας, χωρίς αυτό να τις σεβαστεί μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζουμε ότι στη χώρα, ο πληθυσμός της οποίας είναι της τάξης των 22 εκ., έχουν σκοτωθεί μέχρι σήμερα, στα πλαίσια του εμφυλίου πολέμου, 100.000 άτομα.

(ε)  Τόσο το κύρος του προέδρου, όσο και αυτό της υπερδύναμης, η οποία ευρίσκεται σε τροχιά οικονομικής παρακμής, έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα από την αναβολή της επίθεσης στη Συρία – γεγονός που εκμεταλλεύεται όσο μπορεί η Ρωσία, η οποία κατά πολλούς συμπεριφέρεται όπως το γνωστό «τράβα με και ας κλαίω» (θα ήταν ο μοναδικός κερδισμένος από τη διεξαγωγή ενός περιορισμένου πολέμου, αφού θα πούλαγε όπλα, θα είχε μεγαλύτερα έσοδα από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου και θα έπαιρνε ανταλλάγματα από τις Η.Π.Α.).

Ουσιαστικά, η επίσημη αιτία της σύσκεψης των G20 είναι η συνεχιζόμενη αστάθεια των χρηματοπιστωτικών αγορών – καθώς επίσης η τοποθέτηση των βάσεων μίας ισορροπημένης ανάπτυξης στον πλανήτη. Εν τούτοις, η συγκεκριμένη συζήτηση έχει τοποθετηθεί στο περιθώριο – ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας, οι σχέσεις του οποίου με τον Αμερικανό ομόλογο του έχουν ψυχρανθεί (αφενός μεν από τον πόλεμο της Λιβύης, όπου η Ρωσία δεν μπόρεσε να τον εμποδίσει, αφετέρου από την παροχή ασύλου στον Snowden), η χώρα του δεν θα είχε καμία αντίρρηση στο θέμα της επίθεσης στη Συρία, εάν υπήρχε η συγκατάθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, επειδή δηλαδή η συγκατάθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας είναι αδύνατη, αφού θα «μπλοκαρισθεί» από τη Ρωσία, ο κ.Putin παίζει το παιχνίδι της «γάτας με το ποντίκι», όσον αφορά τον κ.Obama. – ενώ είτε διεξαχθεί πόλεμος, είτε όχι, θα είναι κερδισμένη (αρκεί να είναι περιορισμένης διάρκειας και χωρίς στρατεύματα ξηράς, τα οποία θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν τον 3ο παγκόσμιο Πόλεμο).

Αναμένονται λοιπόν με πολύ ενδιαφέρον τα επόμενα επεισόδια της σύγκρουσης μεταξύ των δύο ανδρών – ειδικά η συμπεριφορά του «εθνικιστή» προέδρου της Ρωσίας, ο οποίος δεν φαίνεται να συμπαθεί καθόλου, από πολλές πλευρές (φυλετικές, θρησκευτικές κλπ.), τον Αμερικανό.

analyst

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! [ΒΙΝΤΕΟ] ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 1983!!! Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΗΓΗΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!


ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983, Έψιλον και Αντίχριστος! 


Παιδιά του 1983: τα παιδιά που θα σώσουν την Ελλάδα ΜΑΣ!

Σόνια Μαυρίδου

          Όλοι το νιώθουμε και το καταλαβαίνουμε: η Ελλάδα ΜΑΣ βρίσκεται στην «κλίνη του θανάτου»!!!


Την καταδικάσανε να κείτεται εκεί πέρα ετοιμοθάνατη αυτοί που ο Ελληνικός Λαός αποκαλεί με περίσσια αγανάκτηση «Αλήτες-προδότες-πολιτικοί»!... Αυτοί, που στο όνομα της δημοκρατίας κατακρεουργήσανε το Έθνος των Ελλήνων, οδηγήσανε τους Έλληνες σε απελπισία και σε ψυχοπλάκωμα, σε αυτοκτονίες, ναρκωτικά και άλλες «πλαστικές διεξόδους»... Αυτοί, εξαιτίας των οποίων σήμερα ΔΕΝ γεννιούνται πια Ελληνόπουλα και το κλάμα που ακούγεται στα Ελληνικά βρεφοκομεία προέρχεται από Ξένα μωρά! Αυτοί, που μας κουβαλήσανε στην Πατρίδα ΜΑΣ τον κάθε τριτοκοσμικό λαθροπίθηκο, για να σκοτώνει τους γέρους παππούδες και γιαγιάδες ΜΑΣ και να βιάζει ατιμώρητα εμάς τις Ελληνίδες!... Κι όλα αυτά να γίνονται ΜΕΣΑ στα ίδια τα σπίτια ΜΑΣ!
          Θέλουνε την Ελλάδα ΜΑΣ νεκρή Σιωνιστές, Τουρανομογγόλοι, Μωχαμεντάνοι, Παπικοί, Γιαχωβάδες και ένα σωρό ακόμα βρομερά ανθελληνικά φίδια! Και, με την συνεργασία των εγχώριων προδοτών πολιτικάντηδων και άπλυτων «προοδευτικών», κάνουνε τα πάντα για να μας καταστρέψουνε και να μας εξαφανίσουνε βιολογικά!... Γιατί, ΝΑΙ, αυτός είναι ο διπλός στόχος τους: η βιολογική εξόντωση (γενοκτονία) του Ελληνικού Έθνους και η κατοίκηση της Ελλάδας από Ασιάτες υπάνθρωπους που θα μετατρέψουνε την Ελλάδα ΜΑΣ σε Νέο Πακιστάν!!! Θα τους αφήσουμε;
          ΟΧΙ, ΔΕΝ θα τους αφήσουμε ΕΜΕΙΣ οι Ελληνόψυχες και Ελληνόψυχοι! Που ήδη σηκώσαμε κεφάλι και, με τα στήθια μας να φουσκώνουνε περήφανα για την Ελλαδάρα ΜΑΣ, δίνουμε απάντηση εκεί που πρέπει και όταν πρέπει!... Κάνουμε δλδ. αυτό που πρέπει να κάνει, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ κάνει, το δήθεν «ελληνικό» κράτος «μας», που απλά παρακολουθεί, αν δεν βοηθάει κιόλας, στον αφελληνισμό της Ελλάδας... Κι αυτό το κάνουμε, γιατί πιστεύουμε σε ΕΝΑ βασικό αξίωμα, σ’ αυτό που λέει από τα βάθη του παρελθόντος η βαριά Κληρονομιά των Προγόνων ΜΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!
          Η Ελλάδα σήμερα ψάχνει, περιμένει θα ’λεγα καλύτερα, τον Ηγέτη της, που θα την οδηγήσει σε Εθνική Απελευθέρωση και, αμέσως μετά, στην πραγματοποίηση του Οράματος της Μεγάλης Ελλάδας: στην λύτρωση ΟΛΩΝ των Σκλάβων Πατρίδων του Ελληνισμού, που σήμερα στενάζουνε κάτω απ’ την μπότα βάρβαρων δυναστών και προσμένουνε ΕΜΑΣ να φέρουμε την Λευτεριά σ’ όλα αυτά τα Άγια Ελληνικά Μέρη! «Πού είσαι, Ηγέτη μας;», αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που συγκλονίζει κάθε Αληθινή Ελληνική Ψυχή, που σήμερα υποφέρει και κλαίει βουβά για την κατάντια της Ένδοξης Πατρίδας ΜΑΣ και μισεί μέχρι το μεδούλι αυτούς τους τρισκατάρατους πολιτικάντηδες, τους αντίχριστους, που οδηγήσανε το Έθνος ΜΑΣ στο χείλος της αβύσσου!... Αναζητούμε λοιπόν τον Ηγέτη ΜΑΣ, τον άνθρωπο που θα μας εμπνεύσει και θα μας οδηγήσει στην Εθνική Σωτηρία και στην Νέα Δόξα του Ελληνισμού!
          Για αυτό το θέμα έχουνε γραφτεί και έχουνε ειπωθεί πολλά, πάρα πολλά. Φυσικά, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, και πολλές σαχλαμάρες. Θέλω όμως να πιστεύω (ε, έχω και κάποιες αποδείξεις!) ότι πίσω από ιστορίες όπως αυτή της Ομάδας Έψιλον κρύβονται πολλές-πολλές αλήθειες! Ναι, το πιστεύω και το νιώθω, το αισθάνομαι σε όλο μου το Ελληνικό Είναι, ότι υπάρχουνε κάπου εκεί πίσω Έλληνες που δεν θα αφήσουνε την Πατρίδα ΜΑΣ να πέσει τελικά κάτω στον γκρεμό και δεν θα πεθάνει τελικά το Ελληνικό Έθνος! Αυτοί σίγουρα ξέρουνε ΑΡΙΣΤΑ τι κάνουνε και γι’ αυτό έχω πειστεί απόλυτα ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να ακούμε τι λένε οι από πάνω!... Πρέπει δλδ. να τους εμπιστευόμαστε και να εφαρμόζουμε αυτά που μας λένε, έστω και αν μερικές φορές μας φαίνονται περίεργα και, ίσως, δεν μας αρέσουνε κιόλας...
          Έκατσα και μελέτησα το θέμα. Από πού δλδ. θα έρθει η Σωτηρία του Ελληνισμού. Κατέληξα σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Για μένα το θέμα της Σωτηρίας μας εξαρτάται αποκλειστικά από το θέμα που έκανε θόρυβο τώρα τα τελευταία χρόνια: το θέμα των Παιδιών του 1983... Ναι, είμαι πια 100% σίγουρη πως ο Ηγέτης της Ελλάδας ΜΑΣ, που θα σώσει τους Έλληνες και θα διώξει τους Ξένους, θα προέρχεται από αυτή την γενιά!!! Θα είναι δλδ. ένας πολύ νεαρός (ή... νεαρή;;;) τώρα, που όμως την κατάλληλη και την πιο κρίσιμη στιγμή θα ξεπεταχτεί μπροστά και θα ΚΟΨΕΙ τον Γόρδιο Δεσμό που μας βασανίζει και καταστρέφει το Γένος ΜΑΣ! Αυτόν τον Ηγέτη λοιπόν προετοιμάζουνε τώρα οι Έψιλον και όλοι όσοι γνωρίζουνε και ασχολούνται με το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης; Για να δούμε...
          Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια ο αείμνηστος Έλληνας Μύστης, ο Δάσκαλος πολλών Γιάννης Φουράκης έβγαλε δύο βιβλία, στα οποία έριχνε για πρώτη φορά φως στο τεράστιο αυτό θέμα. Ήταν το βιβλίο «Πυραιθέριον Ελλήνων Όραμα» και το βιβλίο «Κύδος Ελλήνων». Τίτλοι που ηχούνε παράξενα στα αυτιά των Γραικύλων, που τρελλαίνονται για τα τουρκοσίριαλ και λικνίζονται-ηδονίζονται στους ρυθμούς των αφρικάνικων «ταμ-τουμ», ναρκωμένοι από τα χασίσια και τις κόκες της δημοκρατίας του Συστήματος... Αυτό είναι το αστικό «μας» χάλι! Όμως ο Φουράκης γνώριζε άριστα τι και πώς το έγραφε! Ειδικά μάλιστα στο δεύτερο από τα παραπάνω του βιβλία, το «Κύδος Ελλήνων», αποκαλύπτει πολλά και συγκλονιστικά πράγματα! Και δείχνει πόσο μα πόσο μπροστά ήτανε από την εποχή του, αφού αυτά από εδώ και πέρα θα αρχίσουνε να βγαίνουνε και να τα ζούμε!...
          Εδώ πέρα να κάνω μια πολύ πολύτιμη παρένθεση. Λέμε Παιδιά του 1983, αλλά αυτό είναι κατά την γνώμη μου περισσότερο συμβολικό. Δεν σημαίνει δλδ. ότι απαραίτητα ο Ηγέτης του Ελληνικού Έθνους στον 21ο αιώνα θα ’ναι γεννημένος το 1983, και μάλιστα τον Απρίλιο του 1983, όπως λέει η σχετική φήμη. Βέβαια θα ανήκει σ’ αυτήν ακριβώς την γενιά, αυτό είναι πια απολύτως σίγουρο, αλλά κάτι μου λέει (είπαμε, έχω κι εγώ τις πληροφορίες μου!) ότι ΔΕΝ γεννήθηκε ακριβώς εκείνο τον μήνα! Και να μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ ότι ο Εχθρός (ο κάθε σιωνιστής, ο κάθε μογγόλος, ο κάθε τουρκαλβανός, ο κάθε αγγλοσάξονας, ο κάθε ισλαμιστής και... δεν συμμαζεύεται!) ξέρει κι αυτός πολλές φορές πριν από εμάς για... εμάς! Και είναι πολύ καλό να φυλάγουμε τα νώτα μας... Αλλά το γεγονός πως όλοι οι παραπάνω ύπουλοι Εχθροί ΜΑΣ ασχολούνται εδώ και χρόνια με το θέμα και ψάχνουνε κι αυτοί να βρούνε ποιος θα είναι ο Ηγέτης του Ελληνισμού για να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝΕ πριν μεγαλώσει και βγει μπροστά, τι δείχνει; Δείχνει πως το θέμα με τα Παιδιά του 1983 είναι 100% Αλήθεια!
          Το πολύ περίεργο λοιπόν ερωτηματολόγιο που στείλανε στα σχολεία (στα Λύκεια) το 2001, για παιδιά γεννημένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον μήνα Απρίλιο του 1983, έγειρε πολλά ερωτηματικά. «Κάποιοι» θέλανε «κάτι» να δούνε... Και να μάθουνε! Γι’ αυτό και, ενώ πολλοί γονείς βγήκανε και καταγγείλανε το παράξενο αυτό ερωτηματολόγιο με τις τόσο παρανοϊκές ερωτήσεις (που ’χε όμως την «σφραγίδα» της Ακαδημίας Αθηνών και του Πανεπιστημίου Αθηνών...) και φυσικά πολλά παιδιά αρνηθήκανε να το συμπληρώσουνε με τις βλακείες που ’λεγε εκεί μέσα, παρ’ όλα αυτά... τους το ξαναστείλανε και πάλι!!! Εδώ βλέπετε δεν χωράνε «δημοκρατίες» και «δικαιώματα». Έπρεπε τα Ελληνόπουλά ΜΑΣ να το συμπληρώσουνε, γιατί έτσι το θέλανε οι παγκόσμιοι εξουσιαστές!...
          Εδώ κοίτα ορισμένες ερωτήσεις που βάλανε οι ψυχοπαθείς δικτατορίσκοι να απαντήσουνε τα παιδιά ΜΑΣ, λες και τα Ελληνόπουλα είναι... βόιδια!!! Ρωτήσανε λοιπόν, μεταξύ άλλων πολλών, και τα παρακάτω εντελώς τρελλά: «Νιώθεις καμιά φορά σαν να είσαι ένα άτομο με ασυνήθιστες ικανότητες, που ξεχωρίζει απ’ τους άλλους;», «Νιώθεις καμιά φορά, σαν οι άλλοι γύρω σου να επικοινωνούν με τηλεπάθεια;», «Νιώθεις καμιά φορά πως τα ηλεκτρονικά μέσα, όπως π.χ. οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σαν να μπορούν να επηρεάσουν τη σκέψη σου;», «Πιστεύεις στα μάγια;», «Νιώθεις καμιά φορά σαν να σου παίρνουν άλλοι τις σκέψεις από το μυαλό σου;», «Νιώθεις καμιά φορά πως οι σκέψεις που κάνεις με το μυαλό σου, σαν να μην είναι πραγματικά δικές σου;», «Νιώθεις καμιά φορά σαν να σε ελέγχει σε ό,τι κάνεις μια δύναμη έξω από σένα;», «Νιώθεις καμιά φορά σαν να ακούς φωνές να μιλούν μεταξύ τους κι ας μην υπάρχουν άλλοι γύρω σου;»...
          Βλέπετε τι ερωτήματα κάνανε οι μασόνοι στα παιδάκια μας; ΜΕΣΑ στην ίδια μας την Ελλάδα!!! Είναι πραγματικά απίστευτο όλο αυτό και δείχνει τι σαπίλα, τι αρρώστεια, τι τρέλλα υπάρχει ΚΑΙ στον χώρο της επιστήμης και της παιδείας μας, αφού υπάρχουνε τέτοια άτομα (ΔΕΝ γράφω άνθρωποι, γιατί ΔΕΝ είναι!) που βάζουνε στα Ελληνόπουλά ΜΑΣ να απαντάνε σε τέτοιες ερωτήσεις που το μόνο που κάνουνε είναι να: αποβλακώνουνε τελείως τα παιδιά, να τα δημιουργούνε φοβερά ψυχολογικά προβλήματα και να τα θέτουνε σε κίνδυνο ακόμα και... βιολογικής τους εξόντωσης!
          Είχε πάρα πολύ δίκιο ο αξέχαστος Μύστης και Δάσκαλος, ο ΕΛΛΗΝΑΣ με Κεφαλαία, ο Γιάννης Φουράκης, που αποκαλούσε αυτούς που θέλανε να τρελλάνουνε και να ξεκάνουνε τα παιδιά μας σαν «Νεοηρώδηδες διώκτες» των ΗΡΩΪΔΩΝ και των ΗΡΩΩΝ που γεννηθήκανε (επαναγενεθέντες, όπως έγραψε ο Φουράκης) το 1983, ή καλύτερα θα λέγαμε εκείνα τα χρόνια. Γιατί ήτανε όντως ΠΑΓΙΔΑ αυτό που πήγανε και κάνανε οι εβραιομασόνοι με το ερωτηματολόγιο του 2001! Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό ποιο είναι; Ότι είπανε ΨΕΜΜΑΤΑ πως τάχα αυτό ήτανε «κοινό ευρωπαϊκό πρόγραμμα», που γινότανε τάχα και σε άλλες χώρες... Αποδείχτηκε μετά ότι ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ δεν υπήρξε τέτοιο «πρόγραμμα» και ότι ΜΟΝΟ εδώ πέρα στην Ελλάδα βάλανε στα παιδιά αυτά τα θεότρελλα ερωτήματα!!! Αυτό από μόνο του δείχνει απίστευτο δόλο κατά της Ελλάδας ΜΑΣ!...
          Αλλά και το άλλο; Παραδεχτήκανε, πάνω στην προσπάθειά τους να δικαιολογηθούνε για το παράλογο ερωτηματολόγιο, ότι... παρακολουθούσανε αυτά τα παιδιά από την ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Δηλ. από το βρεφοκομείο κιόλας! Για να βρούνε άραγε τι; Γιατί να παρακολουθούνε μωρά παιδιά οι «Νεωηρώδηδες», τι είχανε να κερδίσουνε; Μήπως – λέω τώρα... – αναζητάγανε τον Έλληνα (ή την Ελληνίδα) Ηγέτη-Ηγέτιδα, με τον σκοπό φυσικά να τον δολοφονήσουνε πριν να ενηλικιωθεί; Αυτό, γιατί είναι σίγουρο πως ο σκοπός τους είναι να μην επιτρέψουνε σε κανέναν να βοηθήσει την Ελλάδα, αφού θέλουνε την καταστροφή της και εργάζονται αιώνες πολλούς για να το καταφέρουνε αυτό το πράγμα! Τι, θα αφήνανε τον Ηγέτη ΜΑΣ να τους χαλάσει τα σατανικά τους τα σχέδια; Όχι βέβαια!... Άρα... θέλουνε να θανατώσουνε τα παιδιά ΜΑΣ και να ξεπαστρέψουνε το Γένος ΜΑΣ! Ας το πάρουμε επιτέλους χαμπάρι, ΟΛΟΙ!...
          Θα ’τανε εδώ πέρα ασυγχώρητο λάθος μου να μην πω ότι το θέμα με τα Παιδιά του 1983 έχει πολύ σχέση με το θέμα των Παιδιών Indigo. Αυτό το θέμα το έβγαλε κάποιος Αμερικάνος για πρώτη φορά το 1994, με ένα βιβλίο του, το «Μην σκέπτεστε σαν άνθρωποι». Αυτός ο συγγραφέας λέγεται Λη Κάρολ και γράφει μερικά πολύ παράξενα επίσης πράγματα, όπως τα παρακάτω: «Ένα πολύ εξαιρετικό φαινόμενο βρίσκεται στην Γη μαζί σας αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μέσα στον Νέο Σπόρο. Υπάρχει μία ομάδα νέων ανθρώπων, τον αριθμό των οποίων δεν θα αποκαλύψω, που φέρουνε μέσα τους ένα δυναμικό φορτίο, που μπορεί ν’ αλλάξει το DNA του ανθρώπινου είδους»...
          Και ο Κάρολ γράφει στο βιβλίο του που αναφέρω παραπάνω ακόμα τα επόμενα επίσης πολύ-πολύ μυστηριώδη: «Από το 1978 μέχρι το 1982 γεννήθηκε μία ομάδα ανθρώπων, που ήταν όντως ιδιαίτεροι, γιατί έφεραν το δυναμικό φορτίο αλλαγής του ανθρώπινου DNA. Υπολογίστηκε πως η ηλικία τους θα αντιστοιχούσε με μια εξέταση που θα γινόταν το 1987 και, αν βρισκόταν πως η Γη δεν είναι έτοιμη γι’ αυτούς, τότε θα τερματιζόντουσαν. Όπως ξέρετε, αυτό δεν έγινε, οπότε παραμένουνε ανάμεσά μας. Ποιοι είναι; Οι Σαμάνοι της Γης θα τους αναγνωρίσουνε αμέσως, γιατί έχουνε τα χαρακτηριστικά αυτού του επιπέδου, είναι δλδ. ο Νέος Τύπος. Όταν λέω ότι φέρουνε το δυναμικό φορτίο της εξέλιξης εννοώ πως μόνοι τους δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα πάνω στον πλανήτη. Πρέπει να δημιουργήσουνε απογόνους. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα απελευθερωθεί ο καταλύτης που είναι εγκλωβισμένος μέσα στο δυναμικό τους. Οι απόγονοι από το ζευγάρωμά τους με κανονικούς ανθρώπους θα φέρει μία λεπτή, αλλά αδιάκριτη αλλαγή στο DNA τους. Αν τύχει και πολλαπλασιαστούνε μεταξύ τους, δεν θα συμβεί τίποτα το ασυνήθιστο, αλλά μόνο με κανονικούς ανθρώπους θα ενεργοποιηθεί αυτό το δυναμικό»...
          Τι να πω για τα παραπάνω; Είναι σίγουρα σχεδόν απίστευτα αυτά που γράφει ο Αμερικάνος αυτός! Αλλά ακόμα πιο απίστευτα, θα έλεγα ΦΟ-ΒΕ-ΡΑ, είναι όσα έγραψε σε ένα άλλο σημείο του παραπάνω βιβλίου του: «Κρύψτε αυτά τα άτομα με προσοχή! Κινδυνεύουν από αυτούς που πιστεύουνε πως απειλούν την δογματική θρησκεία της Γης. Από αυτούς που πιστεύουνε πως γνωρίζουνε την «αλήθεια» καλύτερα απ’ τους άλλους ανθρώπους και οι οποίοι – τι ειρωνεία! – είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουνε να καταστρέψουνε το πραγματικό πεπρωμένο του πλανήτη. Μην κρατήσετε αυτά τα άτομα εργένηδες! Ο ολοκληρωμένος σκοπός του Πνεύματος θα υλοποιηθεί με αναπαραγωγή. Θα είναι δελεαστικό να τους στρατολογήσετε στις προφυλαγμένες θρησκείες της Γης και να τους κρύψετε, αποκλείοντας την πραγματοποίηση του αληθινού τους σκοπού. Μην τους λατρέψετε! Όχι μόνο δεν είναι κατάλληλο, αλλά θα προκαλέσει την προσοχή στο ποιοι είναι στ’ αλήθεια και θα τους θέσει σε πραγματικό κίνδυνο»...
          Άμα αυτά που γράφει ο Κάρολ τα συνδυάσουμε με το φακέλωμα που κάνανε «κάποιοι» στα Ελληνόπουλα με το τελείως παρανοϊκό ερωτηματολόγιο, τότε καταλαβαίνουμε ότι «κάτι παίζει»! Κάτι πολύ-πολύ παράξενο και βαθύ, γιατί έχει να κάνει φυσικά με την Σωτηρία του Ελληνισμού, αλλά και με τα όσα λένε στην Θρησκεία για το Τέλος του Κόσμου, δλδ. τους Έσχατους Καιρούς κτλ. κτλ. Αξίζει να βάλω εδώ πέρα το τι έγραψε ο Φουράκης στο «Κύδος Ελλήνων» γιατί άραγε επιλέξανε οι Εχθροί τον μήνα Απρίλιο του 1983, για να «σταμπάρουνε» τα Ελληνόπουλα: «Η επιλογή του μηνός τούτου κάθε άλλο από «τυχαία» είναι. Τα οδηγήσαντα εις την επιλογήν του δεδομένα είχαν ενετοπισθεί και αξιολογηθεί εννέα μήνες πριν τον μήνα αυτόν, δήλα δη από τον Αύγουστον του 1982, ήτοι κατά την σύλληψιν αυτών των ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ. Οι εντοπίσαντες και αξιολογήσαντες αυτά Αγγλοεβραίοι σχεδίασαν, προγραμμάτησαν και οργάνωσαν αυτήν την... έρευναν εις τα πλαίσια του μονίμου και σταθερού των στόχου, ήτοι του αποβλέποντος και εις τον Βιολογικόν αφανισμόν των ΕΛΛΗΝΩΝ»!...
          Και τώρα... να προβώ σε κάποιες ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ αποκαλύψεις, έτσι όπως εγώ βλέπω τα πράγματα απ’ την μελέτη μου (που έκατσα δλδ. και διάβασα) και έτσι όπως εγώ τα άκουσα και τα έζησα, πράγματα βγαλμένα και από προσωπικές μου εμπειρίες. Να γράψω πρώτα-πρώτα πως το ζήτημα των Παιδιών του 1983 και της αναζήτησης του Έλληνα Ηγέτη του Μέλλοντος έχει να κάνει και με βαθιές Παραδόσεις του Λαού μας. Είναι συμπτωματικό που η Λαϊκή Ψυχή των Ελλήνων πάντα ζητούσε αυτόν τον Ηγέτη; Που τον ήθελε «Μαρμαρωμένο Βασιλιά», «Εξαδάκτυλο Κωνσταντίνο», «Ιωάννη Βατάτζη» κτλ. κτλ.; Σίγουρα όχι, δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός! Απλά πιστεύω πως η Ψυχή του Λαού ΜΑΣ, μέσα στο Υποσυνείδητο δλδ. του κάθε πραγματικού Έλληνα, φυλάγει σαν κόρη οφθαλμού αυτό τον Πόθο, που έχει φυσικά να κάνει και με την δημιουργία και πάλι της Ελληνικής Αυτοκρατορίας ΜΑΣ, με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη! Περιμένει, για να το πω πιο απλά, ο Έλληνας εκείνη την Μεγάλη Μορφή που θα μας απελευθερώσει από τα δεσμά που μας κρατάνε κάτω στον πάτο, σαν τα σκουλήκια, και να μας ανεβάσει και πάλι ψηλά στα ουράνια, στις παλιές λαμπρές δόξες της Ελλάδας ΜΑΣ!...
          Να τώρα αυτά που άκουσα, που διάβασα και που πιστεύω εγώ για το θέμα μας. Στην μεγάλη, την γιγάντια θα ’λεγα, σύγκρουση ανάμεσα στον Ελληνισμό και τους Εχθρούς ΜΑΣ έχει παιχτεί μπόλικο παρασκήνιο, μυστικός πόλεμος που δεν τον βάζει ο νους του ανθρώπου, απίστευτα περιστατικά άγνωστα στον πολύ κόσμο κτλ. κτλ. Αυτά δεν μπορεί παρά να είναι αλήθεια, αφού η κοινή γνώμη έτσι κι αλλιώς πολύ λίγα μαθαίνει (όταν δεν κοιμάται τελείως!)... Ε λοιπόν, ακριβώς σ’ αυτό τον σκοτεινό πόλεμο ανάμεσα σ’ Εμάς και τους Εχθρούς μας προκύπτει η Παράδοση του Ηγέτη-Σωτήρα του Γένους ΜΑΣ. Που λέει εν συντομία τα πιο κάτω.
          Ότι η Ηγέτης (ή η Ηγέτιδα;) της Ελλάδας ΜΑΣ έχει πράγματι γεννηθεί στην δεκαετία του 1980. Είναι ένα από τα πολύ χαρισματικά παιδιά, που τα αποκαλούνε Indigo (παιδιά του Γαλάζιου, που έχουνε γύρω-γύρω μπλε αύρα) και που έχει επομένως πολύ ιδιαίτερες ικανότητες και ιδιότητες, αρκετά πιο ψηλά από τον Μ.Ο. (μέσο όρο) του συνηθισμένου ανθρώπου. Αυτό το μεγάλο σίγουρα γεγονός, να γεννηθεί δλδ. ο Σωτήρας του Ελληνικού Έθνους, ήτανε κάτι που το προβλέψανε οι προφητείες κτλ. της Παράδοσής ΜΑΣ, αλλά ήτανε επίσης κάτι που το ανέμενε ο Εχθρός, και γι’ αυτό και έγινε όλη αυτή η βαβούρα τότε με το ερωτηματολόγιο κτλ. Και αυτό έγινε φανερά, φανταστείτε λοιπόν τι πράγματα «παίζονται» πίσω από τις πλάτες μας!...
          Για τον Ηγέτη/Ηγέτιδα έχουνε ακουστεί και άλλα πράγματα. Αυτά θα τα παρουσιάσω ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εδώ πέρα, γιατί αισθάνομαι πως ήρθε η ώρα κάτι τέτοιο να γίνει! Το πότε ακριβώς γεννήθηκε παραμένει ακόμα ένα πελώριο αίνιγμα. Το πού όμως γεννήθηκε και που μεγάλωσε, πού ζει κτλ. κτλ., αυτό φαίνεται πως είναι πια σε γνώση κάποιων, Φίλων και Εχθρών. Και αυτό το βγάζουμε σαν συμπέρασμα από πολλές «κινήσεις» που γίνονται υπέρ του ή εναντίον του (ή στο περιβάλλον του), αλλά και από το ότι είναι άνθρωπος που είτε ήδη έχει διακριθεί είτε πρόκειται να διακριθεί σύντομα δημόσια! Είναι με δυο λόγια ένα πολύ ταλαντούχο ανθρώπινο πλάσμα και όχι απαραίτητα μόνο σε έναν τομέα...
          Εκείνο που βασικά ανησυχεί πάρα πολύ τους άγρυπνους Φύλακες της Ελλάδας ΜΑΣ είναι το θέμα της ασφάλειάς του. Ενδιαφέρει πρώτα και πάνω από το κάθε τι άλλο η σωματική του ακεραιότητα. Οι «Νεοηρώδηδες» καραδοκούνε και έτσι είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση το ζήτημα της προστασίας του. Δεν έχουνε γίνει εξάλλου και λίγα χτυπήματα σε βάρος προσώπων που προσέγγιζαν το περιβάλλον του, όπως π.χ. κάποια «ατυχήματα» και «δυστυχήματα», που εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα σε καμμία των περιπτώσεων να τα πω «τυχαία συμβάντα». Αυτό και πάλι σημαίνει ότι υπάρχει μια πελώρια ανάγκη για περαιτέρω φύλαξή του, γιατί αυτός ο άνθρωπος (αγόρι ή κορίτσι) είναι ο Θησαυρός ο Μέγας του Ελληνισμού!
          Τώρα ένα άλλο ερώτημα είναι άμα γνωρίζουνε οι οικείοι του άνθρωποι, η οικογένειά του, οι γονείς του, τ’ αδέλφια του κτλ. Εγώ προσωπικά είμαι πια 100% σίγουρη ότι διαισθητικά τουλάχιστον μέσα στην οικογένειά του/της ΞΕΡΟΥΝΕ! Γνωρίζουνε δλδ. ότι το τέκνο τους, εκτός από πανάξιο και φοβερά υψηλής ευφυΐας, είναι κάτι το τελείως ξεχωριστό: πως έχει από την ίδια την Ιστορία την αποστολή να κάνει κάτι πολύ-πολύ Μεγάλο για την Πατρίδα ΜΑΣ, γράφοντας έναν θρύλο εφάμιλλο μ’ αυτόν του Μεγαλέξανδρου, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου κτλ. κτλ.!... Το ότι είναι σε γνώση των γονιών (τουλάχιστον), αυτό φαίνεται από ορισμένα περιστατικά, που θα μπορούσε κάποιος – αν τα δει επιφανειακά – να τα νομίζει για συνηθισμένα ή «συμπτωματικά» κι έτσι. Αλλά όμως άμα κάποιος καθίσει και τα βάλει ΟΛΑ σε μια σειρά, ε τότε θα δει πως ΤΙΠΟΤΑ τελικά δεν είναι και τόσο «τυχαίο»!
          Αυτό το ανώτερο ον ανήκει φυσικά στους Ελλάνιους (μερικοί τους λένε και Έψιλον). Το χαρακτηρίζουνε ως «Παιδί Indigo που ανήκει στην γενιά Δέλτα», με Ο,ΤΙ μπορεί να συνεπάγεται αυτό εδώ το πράγμα! Εδώ πέρα, επαναλαμβάνω, δίνω κάποια στοιχεία που ΔΕΝ είναι πουθενά προσβάσιμα και είναι λίαν δύσκολο να καταφέρει κάποιος να τα βρει και να τα μάθει, όσο και αν ψάξει... Για να το χαρακτηρίζουνε λοιπόν έτσι αυτό το Ανώτερο Ελληνικό Πλάσμα, αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι το ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ξεχωριστό, που είχαμε σαν Έλληνες να δούμε... κάτι αιώνες!!!
          Τελειώνοντας, να πω σίγουρα πως καταλαβαίνω ότι δεν είπα και πολλά πράγματα. Πρέπει όμως να φυλάγουμε και τα νώτα μας, άρα... ας με καταλάβει όποιος με διαβάζει πως αυτά αρκούνε για μια πρώτη φορά! Στο μέλλον θα έχουμε να πούμε πολλά-πολλά ακόμα! Είναι σίγουρο πως ΔΕΝ θα βαρεθούμε... Α, και κάτι τελευταίο. Στο καταπληκτικό βιβλίο του Μύστη-Δάσκαλου Γιάννη Φουράκη, το «Κύδος Ελλήνων», υπάρχει και κάποια φωτογραφία, ανάμεσα σε μερικές άλλες. Αυτές οι φωτογραφίες είναι από παιδιά Indigo, Ελληνόπουλα. Αλλά... ποια μάτια είναι αυτά που εικονίζονται; Σε μια μοναδική φωτογραφία! Και τι σχέση έχει μ’ αυτά που έγραψα πιο πάνω; Έλα μου ντε!... 
          «Γιατί όλοι του Ήλιου οι απόγονοι είναι ευδιάκριτοι από την λάμψη των ματιών τους, την οποία έστελναν μακριά όμοια με την ανταύγεια του χρυσού»!...
Απολλώνιος ο Ρόδιος, Άσμα Δ΄, στίχοι 727-729
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

 
volcanotimes

H.A.A.R.P CYPRUS -ΚΥΠΡΟΣ (Βίντεο)


Βίντεο που τράβηξα στις 10-04-2013 στις εγκαταστάσεις του H.A.A.R.P Κύπρου με κίνδυνο να συλληφθώ ή να κακοποιηθώ από τους Βρετανούς αποικιοκράτες......
Ευτυχώς που δεν έδειξα κανέναν φόβο στον Βρετανό στρατονόμο που όταν μου είπε να διαγράψω το βίντεο από την μηχανή ,του απάντησα πως αυτό θα το δεχόμουν μόνο με εντολή των Κυπριακών αρχών που σέβομαι και όχι του αποικιοκρατικού στρατεύματος που δεν του αναγνωρίζω καμιά εξουσία σε αυτά εδώ τα ιερά χώματα....Γύρισα και έφυγα και έμεινε να με κοιτάζει σαν μ@λ@κας !!!!

Πάπας: «Αφήστε το μάταιο κυνήγι στρατιωτικής λύσης στη Συρία»

Ζητά μία ειρηνική λύση από τους ξένους ηγέτες
Ο Πάπας Φραγκίσκος σε επιστολή που έστειλε στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, με σκοπό να διαβαστεί στην Σύνοδο Κορυφής της G20, κάλεσε τους ξένους ηγέτες «να αφήσουν στην άκρη την μάταιη επιδίωξη μιας στρατιωτικής λύσης» στη Συρία.
«Αντί για αυτό, ας υπάρξει μία νέα δέσμευση να αναζητηθεί, με θάρρος και αποφασιστικότητα, μια ειρηνική λύση μέσα από τον διάλογο και τις διαπραγματεύσεις των μερών, η οποία θα έχει την ομόφωνη στήριξη της διεθνούς κοινότητας» αναφέρει στην επιστολή ο Πάπας.

Οι ηγέτες των κρατών-μελών της Ομάδας των Είκοσι (G20) συναντώνται την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αγία Πετρούπολη, εν μέσω έντονων διαφωνιών σχετικά με ένα πιθανό στρατιωτικό πλήγμα στη Συρία.

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει αποφασισμένος για στρατιωτική δράση και φέρνει το ζήτημα στο Κογκρέσο, ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποιεί ότι ένα στρατιωτικό πλήγμα χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ θα αποτελέσει «επιθετική πράξη».

Το θέμα της Συρίας δεν είναι επίσημα στην ατζέντα της Συνόδου της G20, αλλά οι ηγέτες αναμένεται να το συζητήσουν στο περιθώριο της Συνόδου.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η G20 δημιουργήθηκε για να επιλύονται χρηματοπιστωτικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά πρόσθεσε πως «οποιοσδήποτε πολιτικός ηγέτης μπορεί να θέσει το ζήτημα αυτό στο τραπέζι. Είμαστε έτοιμοι για μια τέτοια συζήτηση».

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ήδη φτάσει στην Σύνοδο, το ίδιο και ο Βρετανός πρωθυπουργός,Ντέιβιντ Κάμερον και ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ.
ΒΗΜΑ
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2309.html

Αυτό είναι το πραγματικό e-mail της τρόικας

Γράφει: ο Λεωνίδας Μαρτέλος

Dear Christina
Σε ευχαριστούμε για τα ηλίθια σχέδια αναδιάρθρωσης των τριών βιομηχανιών ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ και ΕΛΒΟ. Κατά τη γνώμη μας «την παίζετε» ομαδικά εκεί στο υπουργείο που νομίζετε ότι θα σωθούν αυτές οι βιομηχανίες. Αυτό, ξέρετε το έχουμε ξεκαθαρίσει με τον παπάρα τον ....
υπουργό σας.
Dear Christina
Ανησυχούμε πολύ για τη ΛΑΡΚΟ όσο εξακολουθεί και παράγει νικέλιο, εκμεταλλευόμενη τον ορυκτό πλούτο των δανειστών σας. Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα. Ήδη έχουμε «δέσει» την υπόθεση μέσω της ευρωπαϊκής επιτροπής με τις «παράνομες κρατικές ενισχύσεις» (Αλ μούνια – Ρεν) σε συνεργασία με το υπουργείο σας , και το φιλικό σε εμάς ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να σας λύσουμε τα χέρια για την πτώχευση της βιομηχανίας, ως προαπαιτούμενο για τη λήψη της επόμενης δόσης.
Dear Christina
Τα ΕΑΣ δεν χρειάζονται. Η άμυνα της Ελλάδας εξασφαλίζεται πλέον από τους δανειστές σας, γιατί η χώρα σας ανήκει πλέον σε αυτούς. Η κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση έχει εντάξει στους σχεδιασμούς της με πιο τρόπο θα προσφέρει αυτή την ασφάλεια. Άλλωστε αυτά έχουν αποσαφηνιστεί στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχουν γίνει με την πολιτική ηγεσία σας.
Dear Christina
Δεν θα μπούμε στον κόπο να ασχοληθούμε καν με την ΕΛΒΟ, εκτός από μία λέξη μόνο: ΛΟΥΚΕΤΟ!
Dear Christina
Ελπίζουμε να έχουμε γίνει κατανοητοί με τις βιομηχανίες στην Ελλάδα, και ελπίζουμε ο πρωθυπουργός σας κύριος Σαμαράς, να μην το «παίξει πολλά-βαρύς» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, γιατί ξέρει τι τον περιμένει: ALEXIS’ COMING….
Dear Christina
Ελπίζουμε να μη σε στεναχωρήσαμε με τις απόψεις μας. Για παν ενδεχόμενο θα σας αφιερώσουμε το τραγούδι «Το Χριστινάκι» που μιλάει για 12 μαλάκες Έλληνες που χαλβαδιάζανε ένα γκομενάκι 12χρονο (οι παιδεραστές), ώσπου βούλιαξε η βάρκα και πνιγήκανε όλοι. Εκεί ο ποιητής λέει ότι δεν τον νοιάζει για τους 12 μαλάκες , αλλά για για το 12χρονο Χριστινάκι που ήτανε παρθένα….!!!!!!(??????)
Για τέτοιο βούλιαγμα είναι έτοιμη και η χώρα σας.........

Heil! Dear Christina…..




http://malakes-kouventes.blogspot.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters