Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ "ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ"!

 
Το πυραυλοφόρο Καταδρομικό "Μόσχα", το επιλεγόμενο και "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων" στέλνει ο Πούτιν στην Ανατολική Μεσόγειο, σε απάντηση της μετακίνησης του Αμερικανικού
Αεροπλανοφόρου Νίμιτς προς την Ερυθρά Θάλασσα, με πρόθεση να βγει από το Σουέζ!


   Στρατηγικές κινήσεις "υψηλής ραπτικής" κάνει η Ρωσία στην περιοχή Κρίσης! Μετά την αποστολή 4 Αποβατικών με εκλεκτές Μονάδες Πεζοναυτών, στέλνει τώρα επειγόντως η Βασίλισσα των Καταδρομικών, το "Μόσχα", ένα πλοίο ειδικό για να κονιορτοποιεί τις εχθρικές δυνάμεις σε στεριά και σε θάλασσα, ατρόμητο μπροστά σε εχθρικά αεροπλανοφόρα, τα οποία μπορεί να βουλιάξει με ομοβροντία πυραύλων! Γι΄ αυτό και από το ΝΑΤΟ αποκαλείται "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων"!
   
Το "Μόσχα" είναι εξ ίσου αποτελεσματικό κατά των Υποβρυχίων και της πλήρης υποστηρίξεως και καλύψεως Απόβασης ...Πεζοναυτών, για τους οποίους δημιουργεί ομπρέλα προστασίας!
  Το Καταδρομικό, Ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, αποστέλλεται τώρα επειγόντως,  ώστε να αναλάβει Ναυαρχίδα του Ρωσικού Πολεμικού Στόλου Ανατολικής Μεσογείου, με το βλέμμα στη Συρία, υπό την Διοίκηση του Κυβερνήτη του, Αντιναύαρχου Βαλέρι Κουλικόφ!
   To Καταδρομικό, έχει λάβει μέρος στις επιχειρήσεις κατά της Γεωργίας για την υπεράσπιση της Ν. Οσετίας, ενώ πέρυσι είχε περάσει από τον Πειραιά.

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/09/blog-post_134.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters