Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Τζιτζιφιά το δέντρο γιατρός: Ο άγνωστος καρπός με βιταμίνες Α, Β, και C ασβέστιο και σίδηρο


Η τζιτζιφιά και οι καρποί της, τα τζίτζιφα, είναι άγνωστα στους περισσότερους από εμάς. Κι όμως αιώνες τώρα, η τζιτζιφιά θεωρείται "το δέντρο γιατρός"
Ότι, εμείς οι Δυτικοί πιστεύουμε για τα μήλα "ότι ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα", οι Ασιάτες  το αποδίδουν στα Τζίτζιφα..
Η Τζιτζιφιά -Ziziphus jujuba- θεωρείται  δέντρο με καταγωγή  την Ασία που έχει εγκλιματιστεί στην Ελλάδα και σε άλλες παραμεσόγειες χώρες, άγνωστο πότε. 

Κάποτε τις συναντούσε κανείς πολύ συχνά στο λεκανοπέδιο, όπως και τις θεόρατες πιπεριές και  τους ευκαλύπτους, και η μυρωδιά που ανέδιδαν σφράγισε την παιδική μας ηλικία.

Δύο εταιρείες συστήνουν Intrum και Πειραιώς – Τι ισχύει για τα δάνεια

Τα «κόκκινα» δάνεια που θα ανατεθούν για διαχείριση στη νέα εταιρεία δεν θα αποσπαστούν από το ενεργητικό της Πειραιώς.

Δύο χωριστές εταιρείες συστήνουν η Τράπεζα Πειραιώς και το σουηδικό fund Intrum, οι οποίες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες τουinsider.gr.

Λευκά Κράνη: Στον ΟΗΕ οι αποδείξεις για την εγκληματική δραστηριότητά τους - Απόλυτη σιωπή από τα ΜΜΕ!...

Researchers share findings into activities of the 'White Helmets' in Syria at UN HQ-
http://www.styx.gr/
Εγκλήματα πολέμου από συμμάχους των ΗΠΑ στην Συρία

Ανεξάρτητοι ερευνητές από διάφορες χώρες και αντιπρόσωποι από κοινωνικές οργανώσεις που μελέτησαν τις δραστηριότητες της οργάνωσης που αποκαλείται «Λευκά Κράνη», στη Συρία κατέθεσαν και επιθυμούν να μοιρασθούν τα ευρήματα τους με την διεθνή κοινότητα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΗΕ. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters