Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου κυκλοφορεί δίσκο με την σοπράνο Άντζελα Γκεοργκίου, εμπνευσμένο από την εξερεύνηση του Δία από την NASA. Ακούστε το τελευταίο του κομμάτι

του Γεωργίου Πισσαλίδη 

Kαινούργιο δίσκο θα κυκλοφορήσει ο Βαγγέλης Παπαθανασίου στις 24 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την Decca Records. Το άλμπουμ που θα λέγεται “Juno to Jupiter” θα κυκλοφορήσει σε CD και ψηφιακές μορφές ενώ θα ακολουθήσουν κυκλοφορία σε βινύλιο και περιορισμένης κυκλοφορίας κασετίνα.

Έχει ήδη παρουσιάσει σε streaming το καινούργιο του single In the Magic of Cosmos του οποίου το βίντεο  μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου

NASA: «Ντυμένο» με τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου το ταξίδι του Juno (VIDEO)

Πλησίασε τον παγωμένο Γανυμήδη στις αρχές Ιουνίου

«Ντυμένο» με τη μαγευτική μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου είναι το ταξίδι του Juno της NASA, που πλησίασε τον παγωμένο Γανυμήδη στις αρχές Ιουνίου, στο βίντεο που ανήρτησε η NASA.

Οι εντυπωσιακές εικόνες που μεταδίδει από το σύστημα του Δία

Ούτε Τούρκος πράκτωρ δεν θα κατάφερνε καλύτερα την διάλυση των ΕΔ με πρόσχημα την κορωνογρίππη.

Ο  Παναγιωτόπουλος  με τον Μητσοτάκη και μια υπάκουη ηγεσία, απειλούν με αφανισμό όχι μόνο τα στελέχη και τις οικογενειές τους, αλλά και την λειτουργικότητα των ΕΔ!!
Σε αναστολή τίθεται από αύριο το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων που δεν έχει εμβολιαστεί.
Στο εν λόγω έγγραφο του ΓΕΕΘΑ μάλιστα η αναστολή αφορά αόριστο χρόνο και όχι το τρίμηνο που εφάρμοσε το υπουργείο υγείας…MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters