Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Επικούρεια Τετραφάρμακος Συνταγή. Πολεμήθηκε Όσο Τίποτε Άλλο

Επίκουρος Όλη η φιλοσοφία σύμφωνα με τον Επίκουρο, πρέπει να υπηρετεί έναν χρήσιμο σκοπό για την ανθρώπινη ζωή, διαφορετικά αυτή δεν έχει νόημα και σημασία.
«Μάταιος (κενός) είναι ο φιλοσοφικός λόγος που δεν θεραπεύει κανένα ανθρώπινο πάθος, ακριβώς όπως η ιατρική δεν οφελεί παρά μόνο όταν θεραπεύει τις αρρώστιεςτου σώματος, έτσι και η φιλοσοφία δεν προσφέρει τίποτα, αν δεν απαλλάσσει την ψυχή από τα πάθη της.» ( Άγνωστος αρχαίος Συγγραφέας)
Η φιλοσοφία γενικά και η ηθική θεωρία ειδικότερα, στην περίπτωση του Επίκουρου, είναι αναγκαίο μέσο για την εξασφάλιση της ψυχικής υγείας, που είναι απαραίτητη για την ευδαιμονία του ατόμου.

Η Σελήνη Ετοιμάζεται να Κάνει Κάτι που Δεν Έχουμε Ξαναδεί!!!

Η Σελήνη Ετοιμάζεται να Κάνει Κάτι που Δεν Έχουμε Ξαναδεί!!!Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Στις 31 Ιανουαρίου, όταν κοιτάζετε προς τα πάνω στον ουρανό, θα παρατηρήσετε μια σελήνη εντελώς διαφορετική σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη έχετε δει ως τώρα.
Τρία ουράνια γεγονότα που έχουν να συμβούν περισσότερο από 150 χρόνια θα επηρεάσουν την εμφάνιση της επόμενης πανσελήνου. Πρόκειται για ένα γεγονός που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έκλειψη μίας μπλε… κόκκινης-σαν-αίμα σούπερ σελήνης.

Σκάνδαλο: Πληρώνουμε εκατομμύρια για δάνεια λαθρομεταναστών!

Το θέμα τον είχαν φέρει στο φως της δημοσιότητας με καταγγελία τους οι ...

Κάτοικοι και Επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και το είχαμε δημοσιεύσει εδώ..

Ένα μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο δεν έρχεται στο φως της δημοσιότητας, διότι προφανώς κάποιοι από τους πρωτεργάτες του έχουν υψηλές γνωριμίες στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις...

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Οι άνεργοι νέοι στην Ελλάδα κάθονται και χαζεύουν τους κλέφτες του ΣΥΡΙΖΑ
Στην Τεχεράνη οι άνεργοι νέοι, κάτω των 25, είναι στο 29%, και επειδή δεν γουστάρουν τη φτώχεια και την ανεργία, έπιασαν το μήνυμα του Τραμπ, και βγήκαν στους δρόμους ζητώντας δουλειά και απαιτώντας να φύγουν οι κλέφτες που κυβερνούν. 
Και για να κάνουν το αίτημα τους κατανοητό σκότωσαν καμιά 20αριά χωροφυλάκους, έκαψαν γραφεία μουλάδων, λεωφορεία και έκαναν γενικό τζέρτζελο. 

Τα μπάσταρδα του Τίτο θα συμφωνήσουν σε κόκκινη λύση

Η «Νέα Μακεδονία», (Nova Makedonija -Нова Македонија), όπως και το «Νέα Ελλάδα», ήταν το κομμουνιστικό πολιτικό Σύνθημα.
Το Κομμουνιστικό «Αντιφασιστικό Συμβούλιο Εθνικής Απελευθέρωσης της Μακεδονίας», (Антифашистичко Собрание за Народно Ослободување на Македонија), έχτιζε τη Νέα Μακεδονία  και έτσι βάφτισαν το καθημερινό πολιτικό όργανο του Κόμματος, που κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου 1944, με απόφαση του Προεδρείου του ASNOM.

Αμερικανός Ιστορικός Εξηγεί Τη Σύγκρουση Κίνας-ΗΠΑ Μέσα Από Τον Θουκυδίδη - Συναρπαστικό

Σε ένα πρόσφατο βιβλίο, μπεστ σέλερ στις ΗΠΑ, ο επίτιμος καθηγητής του Χάρβαρντ Γκράχαμ Αλισον, εξετάζει την αντιπαράθεση μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ υπό το πρίσμα του Θουκυδίδη. Και το ερώτημά του είναι: οι δύο υπερδυνάμεις μπορούν να αποφύγουν την «παγίδα του Θουκυδίδη;». «Παγίδα του Θουκιδίδη», η έκφραση προκαλεί εντύπωση και οφείλεται στον Γκράχαμ Αλισον.

Καθηγητής Ιστορίας της Οξφόρδης ξεφτιλίζει τους Έλληνες πολιτικούς: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» – Βίντεο


«Η Μακεδονία είναι Ελληνική» ξεκαθαρίζει ο καθηγής, που θεωρείται από τους επιφανέστερους μελετητές της Αρχαίας Ιστορίας της Μακεδονίας.«Η Μακεδονία είναι ένα ελληνόφωνο βασίλειο της Βορείου Ελλάδας, που κατοικείται από ανθρώπους που χρησιμοποιούν ελληνικά ονόματα, έχουν το ελληνικό ημερολόγιο τη λατρεία των αρχαίων Ελλήνων», εξηγεί ο Φοξ.

Τα Σκόπια δεν κατοικούνταν από Μακεδόνες, αλλά από εχθρούς τους

 «Πως Έλληνες είναι αυτοί οι απόγονοι του Περδίκκα, όπως λένε κι οι ίδιοι, κι εγώ προσωπικά είμαι σε θέση να το ξέρω, αλλά και στη συνέχεια της ιστορίας μου θα αποδείξω πως είναι Έλληνες· κι επιπλέον και οι οργανωτές των αγώνων των Ελλήνων που γίνονται στην Ολυμπία αυτή την απόφαση έβγαλαν.» (Ηροδότου Ιστορίαι, βιβλίο 5, 22.1)

Πράκτορες παρακολουθούν, πράκτορες. Ο ακήρυχτος κυβερνοπόλεμος των χάκερς.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3A8mpk2mWwCFvgJrRC6np1xf66QZmyFEL9PgqW5zo1OKeDZB1fFu0SxK1nMjrzfG03-zwsAK53WX1OxAOqvbJq4gOc_4CBrNDgyc3xkEmf0Wavmd3IOEv3_dcEW90gBv9ksDj25XrfqzQ/s1600/praktores.jpg

Της Νεφέλης Λυγερού

Πράκτορες παρακολουθούν, πράκτορες που με την σειρά τους παρακολουθούν πράκτορες. Θα μπορούσε να αποτελεί κατασκοπευτικό θρίλερ, τοποθετημένο στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Αποκάλυψη-«βόμβα» – Ο Τ.Σόρος θέλει άμεση λύση στο «Σκοπιανό» – Έρχεται το σχέδιο «τυφώνας» – Δείτε βίντεο


 

Τον ρόλο του Μάθιου Νίμιτς αλλά και τον σύνδεσμό του με τον Σόρος στην νέα διαπραγμάτευση για το «Σκοπιανό» αποκαλύπτει ο γεωπολιτικός αναλυτής, καθηγητής κ. Ι. Μάζης.

Ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη προτείνει το όνομα Κεντροβαλκανική Δημοκρατία για τα Σκόπια.

Οι αρχαίοι Ιρλανδοί ήταν Πόντιοι! Έρευνα υποδεικνύει τις ρίζες των Κελτών Ιρλανδών

Οι αρχαίοι Ιρλανδοί, που αποίκισαν το νησί και αποτέλεσαν τους προπάτορες του ιρλανδικού έθνους, προέρχονταν από τη Μέση Ανατολή και τον Ποντιακό Καύκασο, έχοντας φτάσει στην Ιρλανδία μετά από περιπετειώδη μετανάστευση μέσω της Νότιας Ευρώπης και της Ελλάδας, σύμφωνα με έρευνα.

Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΣ» ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD. 
ΟΙ ROTHSCHILD ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ BAUER ΣE ROTHSCHILD ΚΑΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ MAYER AMSCHEL BAUER ΠOY ΓENNHΘHKE ΣTHN ΓEΡMANIA TO 1744. 
OI OIKOΓENEIEΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ.

ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ 66: Παιδεραστία Χόλυγουντ, PizzaGate, βαμπιρισμός-κανιβαλισμός, σατανισμός BINTEO

Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη την κατάσταση στην οποία διερχόμαστε, αφού φαίνεται ότι δεν μας επηρεάζει τίποτα, ενώ οι σκοτεινές δυνάμεις που μας κυβερνούν ακολουθούν τα σχέδια τους, για να τελειώσουν με αυτόν τον πολιτισμό.


Και παρόλο που οι επικυρίαρχοι της παγκόσμιας εξουσίας θέλουν να εμφανίζονται ως μια ομάδα θετικών ανθρώπων, ευεργετικών και φιλάνθρωπων…

Πρόσκληση εκδήλωσης στο Money Show 07/01/2018



Είναι εφικτή η δημιουργία ενός Ελληνικού ηλεκτρονικού νομίσματος ανάλογου με το «BitCoin»;
Ήρθε η ώρα του «GRE–CO – GREekCOin»;

Κι αν ναι, πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος των Ελλήνων πολιτών, προάγοντας την οικονομική ευημερία και την Άμεση Δημοκρατία;

Ο Καθρέπτης και ο Νους

katrefthsΠέρα από τον νου, πέρα από τις σκέψεις μας, υπάρχει κάτι που αποκαλούμε "Φύση του Νου", την πραγματική κατάσταση του Νου, ο οποίος είναι πέρα από κάθε περιορισμό. Εάν όμως είναι πέρα από το Νου, πώς μπορούμε να πλησιάσουμε την κατανόησή του;
Ας πάρουμε το παράδειγμα ενός καθρέφτη. Όταν κοιτάζουμε μέσα σε έναν καθρέφτη βλέπουμε μέσα του τα αντανακλώμενα είδωλα των αντικειμένων που βρίσκονται μπροστά από αυτόν. Δεν βλέπουμε τη φύση του καθρέφτη. Τι εννοούμε όμως με αυτή την "φύση του καθρέφτη;"

Η Αθηνά, και η γλαύκα (ο ψίθυρος της Αθηνάς) ...

Η πλάση ολόκληρη είχε σκοτεινιάσει από την οργή του Δία. Βροντές και κεραυνοί έσκιζαν τους Ουρανούς, καθώς ο βασιλιάς των Θεών ο παντοδύναμος Δίας, υπέφερε από ανυπόφορους πονοκεφάλους. Είχε καταπιεί την θεά Μήτιδα, θεά της σοφίας, καθώς σύμφωνα με έναν χρησμό, η Μήτις θα γεννούσε πρώτα μια κόρη και έπειτα έναν γιο, που θα καταλάμβανε την εξουσία του Δία, ώστε να κυβερνά θεούς και ανθρώπους. 
Ο Δίας φοβούμενος μην του κάνουν ότι αυτός έκανε στον πατέρα του Κρόνο, κατάπιε τη Μήτιδα, ενώ αυτή κυοφορούσε την Αθηνά. Από τότε ο Δίας κατέκτησε την σοφία όλου του κόσμου, των φανερών αλλά και των «αθέατων πραγμάτων», ακόμα και για τους Θεούς...

Ποιος «βάφτισε» τα Σκόπια «Μακεδονία»; Αφυπνισθείτε!


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters