Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ Α. ΑΙΓΑΙΟ Αριθμός-ρεκόρ στις αερομαχίες σήμερα στο Αιγαίο! - Επικράτησαν σε όλες τις περιπτώσεις τα ελληνικά μαχητικά (video)

 
Σκηνικό υψηλής έντασης και σκληρών αερομαχιών σήμερα στο Α. Αιγαίο με την τουρκική Αεροπορία να προχωρά σε αριθμό ρεκόρ - για τα τελευταία χρόνια - εμπλοκών με μαχητικά της ΠΑ.
Συγκεκριμένα είχαμε τρεις σκληρές και επίμονες εεμπλοκές μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών, τις περισσότερες σε μία ημέρα μετά το 2009.
Ελάχιστες ημέρες μετά τη λήξη της άσκησης «Ηνίοχος» και την πτήση του Έλληνα και του Ισραηλινού Α/ΓΕΑ μέχρι το Καστελόριζο σε μια κίνηση που θορύβησε του Τούρκους, η Αεροπορία τους επιχείρησε σήμερα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις «θερμής» αναμέτρησης με τα μαχητικά της ΠΑ.
Ο τουρκικός σχηματισμός εισήλθε στο ελληνικό FIR μεταξύ Λήμνου και Λέσβου και αποτελείτο από 6 μαχητικά F-16 εκ των οποίων τα δύο έφεραν οπλισμό. Με την είσοδό των τουρκικών αεροσκαφών  στο FIR αμέσως δύο F-16 της ΠΑ τα οποία βρίσκονταν σε καθήκοντα ετοιμότητας στην 130ΣΜ στη Λήμνο απογειώθηκαν για να τον αναχαιτίσουν.
Η πρώτη σκληρή εμπλοκή πραγματοποιήθηκε δυτικά της Λέσβου όταν οι πιλότοι των τουρκικών αεροσκαφών αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των Ελλήνων πιλότων για αποχώρηση από το FIR και τον Εθνικό Εναέριο χώρο.
Δύο από τα τουρκικά αεροσκάφη τότε αποσπάσθηκαν από τον σχηματισμό και επιχείρησαν να δημιουργήσουν συνθήκες εικονικού εγκλωβισμού των μαχητικών της ΠΑ. Η εμπλοκή σημειώθηκε στις 15:25 και θα ήταν η πρώτη από τις τρεις συνολικά που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.
Στη συνέχεια ο τουρκικός σχηματισμός κινήθ8ηκε νότια και βόρεια βορειοδυτικά των Ψαρών πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εμπλοκή πραγματοποιήθηκε στις 15:35 με το ζεύγος των ελληνικών F-16 που είχαν απογειωθεί από τη Λήμνο να έχουν γίνει η σκιά των τουρκικών μαχητικών. Στη συνέχεια και ενόσω ο σχηματισμός άρχισε να παίρνει πορεία για αποχώρηση δύο από τα τουρκικά f-16 αποσπάσθηκαν για άλλη κα φορά από τον σχηματισμό και ενεπλάκησαν στις 15:45 με τα F-16 της ΠΑ νότια και δυτικά της Χίου.
Για ακόμη μια φορά τα δύο μαχητικά της ΠΑ επικρότησαν των τουρκικών αεροσκαφών τα οποία στη συνέχεια αποχώρησαν από το ελληνικό FIR.
Ο τουρκικός σχηματισμός συνέχισε όμ,ως να παρακολουθείται από το Εθνικό σύστημα Αεράμυνας και για αυτό το λόγο αμέσως μετά απογειώθηκε ένα νέο ζεύγος μαχητικών Mirage 2000 που ήταν σε ετοιμότητα για να αντικαταστήσει τα F-16 τα οποία έπρεπε να προσγειωθούν για ανεφοδιασμό, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς ο τουρκικός σχηματισμός δεν επιχείρησε κάποια άλλη εισβολή στον Εθνικό Εναέριο Χώρο. Επιπρόσθετα τα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν και 6 παραβιάσεις του ΕΕΧ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καλογερόπουλος-Δάρας στο ART-TV Αρτας 3-5-2015


Μία κατατοπιστικότατη εκπομπή για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το ποιες ειναι οι λύσεις για την απελευθέρωση της χώρας, απο τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Γιάννη Δάρα, στο ART-TV Αρτας, στην εκπομπή "Στιγμές". Συγχαρητήρια στο ART-TV για την προβολή του θέματος. Published on May 4, 2015
 ========================
Εφημερίδα "Ελληνων Συνελευσις - Ε.ΣΥ." - ΤΧ1
ΠΗΓΉ: https://issuu.com/…/…/___________________-_______________/1…
=========================
Artemis Sorras: ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015).!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=14143
========================
$600 ΔΙΣ 3Α+ ΟΜΟΛΟΓΑ USA, ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..!!
___ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ___ ΠΗΓΉ: http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
=======================
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΧΡΟΝΙΚΟ: https://sorrasgegonota.wordpress.com/2014/12/02/xroniko/
=======================
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΏΝ "BRETTON WOODS"
ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΗΣ "BRETTON WOODS"
(ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ....... ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟI ΛΑΟΙ [Ο ΛΑΟΣ] ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ".........!! ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=4Tjh8ti0bxw
=========================
ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS: http://alfeiospotamos.gr/…/up…/2014/05/bretton-woods-imf.pdf
=========================
ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ 65.000.000$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Παγκ.Τράπεζας ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΟ BRETTON WOODS. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ; http://alfeiospotamos.gr/?p=10373
=========================
Γιάννης Καλογερόπουλος: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ.. ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.!!!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2007 ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ.!!!! ... ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.!!!! ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΒΙΒΛΙΑ.!!!... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.!!!!!!! .... ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ Ο Λ Ο Ι..!!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΞΕΡΟΥΝ Ο Λ Ο Ι..!!!! ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ.. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ.!!!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η Β Ι S..!!!!!!!!!! . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ;;;; ..... ΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 302 ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/…/katapistefmata-logariasmo…
========================
Global Collateral Accounts 2007 - Διεθνείς Λογαριασμοί Καταπιστευμάτων 2007 - Με υπογραφή και της Ελλάδος - 135370661-Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007.pdf · έκδοση 1 ....FIND YOUR OWN ACCOUNTS HERE:
Πηγή: http://alfeiospotamos.gr/…/up…/2014/05/bretton-woods-imf.pdf
FB Πηγή: https://www.facebook.com/groups/675205339262208/743721719077236/https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1658753557681483&set=a.1613539832202856.1073741914.100006405637501&type=1

Εντοπίστηκε η χαμένη Ατλαντίδα;

Παραθέτουμε ένα άκρως ενδιαφέρον νέο το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τα όσα είχαν ανακοινωθεί στο περσινό επιστημονικό συνέδριο που έλαβε χώρα στη
Σαντορίνη και το οποίο κάλυψε αποκλειστικά για την Ελληνική Κοινότητα του... Μεταφυσικού και το περιοδικό “Φαινόμενα” το μέλος της ομάδας Gateway, Μηνάς Παπαγεωργίου.

Αρχαιολόγοι εντόπισαν τη χαμένη Ατλαντίδα

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και συνάμα συναρπαστικούς μύθους όλων των εποχών, φαίνεται πως πρόκειται να αποκαλυφθεί.

Μετά από έρευνες, Αμερικανοί επιστήμονες ισχυρίζονται πως βρήκαν την ακριβή θέση όπου βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα!

Η ομάδα χρησιμοποίησε όλες τις περιγραφές από τον Πλάτωνα, δορυφορικές φωτογραφίες, ραντάρ, ψηφιακούς χάρτες και υποβρύχιο εξοπλισμό και την εντόπισαν βόρεια του Cadiz στην Ισπανία και συγκεκριμένα θαμμένη σε βάλτο στον πυθμένα του πάρκου Dona Ana.

Ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας, αναφέρθηκε στην Ατλαντίδα πριν 2,600 χρόνια και στις περιγραφές του δήλωνε πως βρισκόταν «Πέραν από τις Στήλες του Ηρακλέους» δηλαδή από τα «στενά του Γιβραλτάρ» όπως ήταν γνωστά στα αρχαία χρόνια. Λέτε μετά από χιλιάδες χρόνια να επαληθευτεί; αρχαιολόγος Richard Freund, μαζί με την ομάδα του στο πανεπιστήμιο του Hartford, ψάχνουν εδώ και χρόνια να εντοπίσουν την πραγματική θέση της Ατλαντίδας. Υποστηρίζουν μάλιστα πως ο λόγος της εξαφάνισης της ήταν ένα τσουνάμι!

Όπως δήλωσε στο Reuters ο Richard Freund «Παρόλο που μας είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθούμε, το κύμα από ένα τσουνάμι μπορεί να φθάσει έως και τα 60 μίλια μέσα στην ενδοχώρα. Κάτι ανάλογο έγινε και εδώ.» Φαίνεται πως να είναι από τις μοναδικές φορές που οι ερευνητές βρήκαν μια τοποθεσία που να ταιριάζει περισσότερο με τις αναφορές του Πλάτωνα και με τα στοιχεία που βρήκαν, με το πιο συναρπαστικό, την χαραγμένη πάνω σε πέτρα, μορφή ενός πολεμιστή που “φυλάει” την είσοδο της πόλης! Mάλλον το μυστήριο πρόκειται να λυθεί στο άμεσο μελλον…
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/05/blog-post_679.html

ΔΙΑΤΑΓΗ ROTHSCHILD: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης
Liberation (ιδιοκτησίας E.Rothschild):
Γιατί πρέπει να νομιμοποιήσουμε τη
 μετανάστευση
Το ευρωπαϊκό και ατλαντικό establishment, ως συνήθως, κοροϊδεύει τους υπηκόους του και ταυτόχρονα εφαρμόζει τα μυστικά του σχέδια χρησιμοποιώντας κάθε μέσον. Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός ότι οι πολεμικές συρράξεις και επαναστάσεις, που οι ατλαντικές υπηρεσίες δημιουργούν στις διάφορες χώρες της ανατολής και της Αφρικής, είναι αυτές που συμβάλλουν στην δημιουργία μεταναστευτικών ρευμάτων.

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε απλώς να πούμε τα αυτονόητα (στην εποχή μας  όποιος  λέει το αυτονόητο επιτελεί… ιεραποστολή)όσον αφορά τις δικαιολογίες που το σύστημα προβάλει για το μεταναστευτικό πρόβλημα: «τι μπορούμε να κάνουμε;», «πως να τους εμποδίσουμε;», «δεν υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι», κλπ. Αμέσως μετά, αρχίζουν τα σπαρακτικά και μελοδραματικά  σόου των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Και τώρα ερχόμαστε στα μέτρα που περιλαμβάνει το σχέδιο δράσης για τη μετανάστευση, που αποφασίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση: γενικολογίες και χωρίς ουσιαστική αποτελεσματικότητα, απλώς για να καθησυχάζουν τον κόσμο και τις όποιες πολιτικές αντιδράσεις. Μάλιστα, ο Jean-Claude Juncker προσπάθησε να περάσει αυτό που συμβουλεύει  η εφημερίδα Liberation, δηλαδή την νομιμοποίηση της μετανάστευσης. Μπορεί να μην τα κατάφερε , αλλά η κίνηση του είναι ενδεικτική των πιέσεων που ασκούνται προς αυτή την κατεύθυνση.
Πρώτη ερώτηση: είναι δυνατόν η ευρωπαϊκή ένωση να μην μπορεί να επιβληθεί στην Τουρκία ή την Λιβύη και να τις αναγκάσει να ελέγχουν τα σύνορα τους; Στην Ρωσία επέβαλαν κυρώσεις και εμπάργκο, κυρώσεις που δημιούργησαν οικονομικά προβλήματα και στην ίδια την ευρωπαϊκή ένωση. Γιατί  λοιπόν δεν εφαρμόζει κυρώσεις και εμπάργκο στις χώρες που επιτρέπουν την μαζική διέλευση μεταναστών από τα σύνορα τους;
 
Δεύτερη ερώτηση: Δεν μπορούν οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις της Ευρώπης να επιβάλουν, εάν χρειαστεί, ακόμη και στρατιωτικό  ναυτικό αποκλεισμό των χωρών από τις οποίες προέρχονται τα μεταναστευτικά ρεύματα; φυσικά και έχουν αυτήν την δυνατότητα.(ένα κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ιταλία πρότεινε τον ναυτικό αποκλεισμό της Λιβύης, αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε. Σημ.: στην ΙταλίαΜαγκρεμπίνοι σφάζουν και βιάζουν.). Στην Ισπανία, όπως αναφέρει η εφημερίδα μία έκθεση των μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτει ότι στην Καταλονία, ισλαμιστές σχηματίζουν παράνομα δικαστήρια που εφαρμόζουν τον ισλαμικό νόμο για να δικάζουν τους μουσουλμάνους, και έφθασαν μάλιστα στο σημείο στην Βαρκελώνη να σχηματίσουν μονάδες θρησκευτικής αστυνομίας.
Συμπεράσματα: δεν κάνουν τίποτε για  να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση  διότι ένα  ''αόρατο κέντρο'' επιθυμεί την εφαρμογή του σχεδίου για την «μιγαδική ευρώπη» του Coudenhove-Kalergi. Το σχέδιο αυτό το πρωτοπαρουσιάσαμε στην Ελλάδα στο Θεόδοτο μερικά χρόνια πριν. Ωστόσο, αυτό το ''κέντρο'' δεν είναι τόσο αόρατο, μια που ο ίδιος ο  Coudenhove-Kalergi  φρόντισε να μας το σκιαγραφήσει  στις  ''Αναμνήσεις'' του, ας δούμε ένα απόσπασμα από αυτές:
«Στις αρχές του 1924, λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το Βαρώνο Louis de Rothschild. Ένας από τους φίλους του, ο Max Warburg από το Αμβούργο, είχε διαβάσει το βιβλιο μου και επιθυμούσε να μάθει για εμάς [το κίνημα της Πανευρώπης]. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Warburg μας πρόσφερε αμέσως 60.000 χρυσά μάρκα για να συντηρήσει και υποστηρίξει το κίνημα μας τα πρώτα τρία χρόνια... Ο Max Warburg, ο οποίος ήταν ο πιό διακεκριμένος και σοφός άνδρας με τον οποίο ήρθα ποτέ μου σε επαφή, είχε ως αρχή να χρηματοδοτεί αυτά τα κινήματα. Παρέμεινε ειλικρινώς ενδιαφερόμενος για την Πανευρώπη (Pan-Europe) σε όλη του τη ζωή. Ήταν ο Max Warburg o οποίος πραγματοποίησε το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1925 ώστε να με παρουσιάσει στον Paul Warburg και στο χρηματοδότη Bernard Baruch.»
Για τους Rothschild δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, οι αδελφοί Warburg ήταν εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτες στη Γερμανία και την Αμερική και ο Bernard Baruch ήταν ο εβραϊκής καταγωγής εκατομμυριούχος που διετέλεσε σύμβουλος των προέδρων Woodrow Wilson  και  Franklin D. Roosevelt.
Η  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ  ΜΕΘΟΔΟΣ  ΤΗΣ  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ:  
Στην Αυστραλία, έλυσαν το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης με έναν απλό  αλλά αποτελεσματικό τρόπο: Τα πλοία του πολεμικού ναυτικού ή της ακτοφυλακής αναχαιτίζουν τις βάρκες με τους μετανάστες, και μία ομάδα των ειδικών δυνάμεων ανεβαίνει πάνω σε αυτές και τις συνδέει με ένα καλώδιο με το πολεμικό πλοίο. Με αυτό τον τρόπο οι μετανάστες μεταφέρονται στα λιμάνια από τα οποία ξεκίνησαν. Σε περίπτωση που κάποιοι μετανάστες καταφέρουν να φθάσουν στο έδαφος της Αυστραλίας, συλλαμβάνονται, τους επιβιβάζουν σε μεγάλες βάρκες και τους ξαναστέλνουν πίσω. Μάλιστα αυτές οι μέθοδοι εφαρμόζονται χωρίς την άδεια της Ινδονησίας από την οποία ξεκινούν οι μετανάστες. Με άλλα λόγια, η Αυστραλία παραβιάζει τα θαλάσσια σύνορα της Ινδονησίας και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί; Φυσικά: μέχρι σήμερα κανένας μετανάστης δεν πνίγηκε και ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που φθάνουν στην Αυστραλία  μειώθηκε δραματικά: από τα 20.000 άτομα σε ένα χρόνο στα 1000. 
Ερώτηση: γιατί κανένας διεθνής οργανισμός ''δικαιωμάτων'', εκτός  της «Διεθνούς αμνηστίας» που πάντα  φωνασκεί για όλους και για όλα, δεν κάνει καμία σοβαρή καταγγελία εναντίον της Αυστραλίας; 
 
Απάντηση: διότι  οι γνωστοί ''κύκλοι'' έχουν στο μάτι την καταστροφή της Ευρώπης, για την Αυστραλία έχουν προφανώς άλλα σχέδια. Ποιά είναι αυτά; Πιθανόν την ένταξη της στη κινεζική σφαίρα επιρροής, όπως είναι εμφανώς πως έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει με τη Νέα Ζηλανδία, όπου ο πρωθυπουργός της John Key (τραπεζίτης και εβραϊκής καταγωγής) καλεί τα παιδιά της χώρας του να μάθουν κινεζικά
Το πρόγραμμα  λοιπόν  όσον αφορά  τον νέο ευρωπαϊκό ανθρωπολογικό τύπο είναι σαφές:  Μιγάς ή  πολυπολιτισμικός, ομοφυλόφιλος ή θηλυκοποιημένος, με τεχνολογικές γνώσεις αλλά χωρίς κλασική παιδεία, τυπικά θρησκευόμενος ή και δηλωμένος άθεος, αλλά ουσιαστικά πλήρως εκκοσμικευμένος, ο οποίος θα  θεωρεί  αδέλφια του τα  ζώα....Τα  Σόδομα της νέας εποχής, ή μάλλον, πολύ χειρότερα .
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/05/rothschild.html

«Εις τον αφρό, εις τον αφρό της θάλασσας» ο Πούτιν δεν κοιμάται.

στον αφρο της θαλασσας 
Στον βυθό του Φινλανδικού Κόλπου κατέβηκε τον Ιούλιο του 2013 μέσα σε ένα βαθυσκάφος ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν για να εξερευνήσει το ναυάγιο της φρεγάτας Ολεγκ.
Το τι μεσολάβησε από τότε το γνωρίζουμε όλοι μας, Σήμερα ο πρόεδρος Πούτιν είναι αναγκασμένος να ¨βουτάει¨ ουσιαστικά να διαχειρίζεται γεωπολιτικές καταστάσεις που οδηγούν την ανθρωπότητα σε βυθό με επαπειλούμενα ¨ναυάγια¨.
Έτσι είναι ¨πάντα στον αφρό της επικαιρότητας και πάντα ξύπνιος¨ σε αντίθεση με την όμορφη Κεφαλλονίτικη καντάδα που λέει
¨Εις τον αφρό εις τον αφρό της θάλασσας
η αγάπη μου, η αγάπη μου κοιμάται
παρακαλώ σας κύματα
μη μου την εξυπνάτε¨ …
Γιατί λοιπόν είναι ξύπνιος ο Πούτιν;
Α. ¨οι ΗΠΑ δεν είναι σε θέση να ξεπεράσουν το S-300 σύστημα αεράμυνας που πρόκειται να εγκατασταθεί στο Ιράν.
Ο επικεφαλής των Μεικτών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών σχολίασε την άρση της απαγόρευσης ρωσική παραδόσεις των S-300 στο Ιράν. Σύμφωνα με τον Martin Dempsey και άλλους οι νέες βόμβες διάτρησης μεγάλου πάχους θωράκισης πυρηνικών εγκαταστάσεων που αναπτύχθηκαν στις ΗΠΑ, θα έρθουν αντιμέτωπες με την αεράμυνα του Ιράν που πρόκειται να ενσωματώσει τα συστήματα των S-300 .¨ http://english.pravda.ru/ 04/28/2015
Β. ¨Η Ρωσία επιστρέφει στη σχεδιαζόμενη οικονομία υπό συγκεκριμένες συνθήκες ( planned economy) λόγω των κυρώσεων , αλλά όχι αυτή του σοβιετικού τύπου.¨ http://english.pravda.ru
04/30/2015
Γ. ¨Τούρκικο δημοσίευμα επικαλούμενο αμερικανικό περιοδικό ‘εθνικού συμφέροντος’ επισημαίνει ότι ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε την πιο ολοκληρωμένη διαδικασία εκσυγχρονισμού και επανεξοπλισμού του, στην πρόσφατη ιστορία του.
Με τίτλο «Η αρκούδα ξυπνάει από τη χειμερία νάρκη» παρομοιάζει τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη που πραγματοποιείται τελευταία στη ρωσική πολεμική μηχανή, προκειμένου να φθάσει στο στόχο που έχει θέσει: τον πιο ισχυρό στρατό στην Ευρασία.
Ξέχωρα από την απόφαση για την παραγωγή του υπερηχητικού βομβαρδιστικού Tu-160, η δημιουργία του άρματος μάχης T-4 είναι ένα σύγχρονο επίτευγμα, το οποίο θα παρουσιασθεί στην παρέλαση της 9ης Μαΐου στην επέτειο των 70 ετών από τη Νίκη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. ¨ http://www.echedoros-a.gr/Σάββατο, 2 Μαΐου 2015
Δ.¨Τα σχέδια της Ουκρανίας-ΝΑΤΟ ως αναφορά τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας εμφανίζονται σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο.
Έγγραφα σχετικά με κοινά σχέδια του Κιέβου και του ΝΑΤΟ, καθώς και των στρατιωτικών δομών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για τη διεξαγωγή ψυχολογικών επιχειρήσεων στην ανατολική Ουκρανία, το Donbass και την Ρωσία έχουν προκύψει στο Διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την Nezavisimaya Gazeta εφημερίδα, η αγγλόφωνη ιστοσελίδα drakulablog.com έχει δημοσιεύσει μια σειρά εμπιστευτικών στοιχείων για τον Έμπολα και το ισλαμικό κράτος. Ωστόσο, ο φάκελος που περιέχει έγγραφα σχετικά με την ψυχολογική πίεση στη ρωσική ηγεσία είναι πιο ενδιαφέρον.
Ο φάκελος για τη Ρωσία περιέχει υλικό σχετικά με τη συνεδρίαση της 19 Φλεβάρη του 2015 για τη στρατηγική επικοινωνία στη Ρίγα. Το αρχείο περιέχει επίσης ένα σχέδιο συμφωνίας σχετικά με την οικονομική υποστήριξη για τους ουκρανούς από μη κυβερνητικές οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου αξίας άνω των € 240.000, καθώς και σχέδια πληροφοριών-ψυχολογικού πολέμου (IPO) που ονομάζεται «Δωρεάν Donbass» (στα ουκρανικά) και «Ελεύθερη Ρωσία.¨ «http://english.pravda.ru/10/04/2015
Τα παραπάνω δείχνουν ότι ο πρόεδρος Πούτιν είναι στον ¨αφρό της επικαιρότητας και των γεγονότων που δεν μαθαίνουμε ¨ και σίγουρα ξύπνιος για παν ενδεχόμενο.
Οι δικές μας αναφορές δεν αποσκοπούν να κτίσουν το profil του Πούτιν αλλά για να αναλογιστούμε όλοι μας πως θα είμασταν μέσα στις δαγκάνες της Νέας τάξης πραγμάτων αν δεν υπήρχε το αντίπαλο δέος που λέγεται ¨ γεωπολιτική Πούτιν¨;
Ένας ηγέτης που επισκέπτεται τακτικά και προσεύχεται στο σπίτι μεγάλης Αγίας Μάρτυρος της Ρωσικής Εκκλησίας και εμφορείται από ΧΡΙΣΤΟ και Πατρίδα…δεν φαίνεται να κωλώνει σε τίποτα.
Συνιστά και ένα σημείον για εμάς ότι δίχως ¨ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα¨ ποτέ δεν θα δούμε ¨Θεϊκή Λιακάδα¨
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πώς Το Γάλα Καταστρέφει Την Υγεία Μας (Keith Nemec, M.D.)

photo 
Από τον Keith Nemec, M.D.
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα σχηματίζουν βλέννα**, που καλύπτει τις πεπτικές και αναπνευστικές οδούς. Το γάλα δε χωνεύεται εύκολα, και είναι επίσης πολύ αλλεργιογόνο.
Εδώ είναι μερικές άλλες πληροφορίες για τα γαλακτοκομικά προϊόντα
(γάλα, τυρί, βούτυρο, παγωτό, γιαούρτι κλπ.)
**Μουκοειδής πλάκα.
πηγή: ωμοφαγία raw-vegan.
Ο περισσότερος κόσμος είναι δυσανεκτικός στη λακτόζη. Οι περισσότεροι από εμάς χάνουμε τη δυνατότητα να πέπτουμε εντελώς τη λακτόζη στην ηλικία των τεσσάρων ετών. Σαν αποτέλεσμα, πολλοί που καταναλώνουν γάλα έχουν διάρροια, αέρια, στομαχικές κράμπες, εντερικές φλεγμονές και τοξικότητα.
Οι πηγές γαλακτοκομικών είναι ψηλά στη διατροφική αλυσίδα, συγκεντρώνοντας έτσι τοξίνες, φυτοφάρμακα και ορμόνες.
Περισσότερο από το 20% των αγελάδων φέρουν ιούς λευχαιμίας. Τα πρόβατα, οι κατσίκες και οι χιμπατζήδες που τρέφονται με αγελαδινό γάλα μερικές φορές αναπτύσσουν λευχαιμία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτοί οι ιοί να μεταδίδονται στους ανθρώπους επίσης.
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι δυο πιο κοινές μορφές καρκίνου είναι του στήθους και του προστάτη, και συσχετίζονται με την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων.
Έρευνες έχουν δείξει ότι η εμφάνιση νεανικού διαβήτη τύπου 1 στα παιδιά συνδέεται με την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων.
Η καζεΐνη, πρωτεΐνη του γάλακτος, μια συνήθης αιτία των τροφικών αλλεργιών. Η καζεΐνη χρειάζεται το ένζυμο ρεννίνη για να διασπαστεί, αλλά η ρεννίνη δεν υπάρχει στους ανθρώπους μετά την ηλικία των τεσσάρων. Το αγελαδινό γάλα περιέχει 300 φορές περισσότερη καζεΐνη από το ανθρώπινο μητρικό γάλα. Η καζεΐνη, που είναι πολύ κολλώδης, είναι ένα βασικό συστατικό σε πολύ γνωστή μη τοξική κόλλα. Η καζεΐνη καλύπτει το πεπτικό σύστημα, οδηγώντας σε σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου, δυσαπορρόφηση και/ή δυσκοιλιότητα. Όλα αυτά οδηγούν σε ένα ασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα  και τοξική συγκέντρωση στο αίμα σε συνδυασμό με πληθώρα άλλων προβλημάτων υγείας που προέρχονται από το σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου. Η καζεΐνη σχηματίζει πολλή βλέννα, εξαιτίας της βακτηριακής της διάσπασης (σήψη), της αλλεργικής μας ανταπόκρισης και της κολλοειδούς φύσης της.
Η παστερίωση καταστρέφει όλα τα ένζυμα, συμπεριλαμβανομένης της φωσφατάσης, που είναι απαραίτητη για την αφομοίωση του ασβεστίου, των μετάλλων και των βιταμινών. Κατά την παστερίωση, το γάλα θερμαίνεται τουλάχιστον στους 115 βαθμούς Κελσίου, κάνοντας το οργανικό ασβέστιο αδιάλυτο και ως εκ τούτου πολύ δύσκολο να χωνευτεί. Οι θερμοκρασίες  από 190 ως 230 βαθμούς Κελσίου απαιτούνται για να σκοτωθούν οι τυφοειδείς βάκιλλοι, η coli, η φυματίωση και ο κυματοειδής πυρετός, αλλά οι θερμοκρασίες παστερίωσης φτάνουν μόνο τους 145 με 170 βαθμούς. Η παστερίωση σκοτώνει μερικά ευεργετικά βακτήρια που διατηρούν τα βλαβερά βακτήρια σε έλεγχο. Μέσα σε 24 με 48 ώρες μετά την παστερίωση, η ποσότητα των βλαβερών βακτηρίων διπλασιάζεται.
Το αγελαδινό γάλα έχει διπλάσια πρωτεΐνη από το ανθρώπινο, γιατί ένα μοσχαράκι διπλασιάζει το βάρος του πολύ γρήγορα. Μωρά μοσχαράκια που ήπιαν παστεριωμένο γάλα πέθαναν μέσα σε 30 ημέρες.
Το ομογενοποιημένο αγελαδινό γάλα προλαμβάνει τη δημιουργία κρέμας στην επιφάνειά του.  Αν ωμό γάλα καταποθεί, το ένζυμο ξανθινοξειδάση χωνεύεται στο στομάχι. Αν το γάλα έχει ομογενοποιηθεί, σφαιρίδια λίπους από την κρέμα εγκλωβίζουν το ένζυμο, έτσι περνά άπεπτο στο αίμα, προσκολλάται στα αρτηριακά τοιχώματα και γίνεται τραχύ. Το σώμα αποκαθιστά αυτές τις εκδορές με χοληστερίνη. Το ένζυμο ξανθινοξειδάση είναι μια σημαντική αιτία για καρδιακά νοσήματα στις ΗΠΑ.
Η Βόεια Αυξητική Ορμόνη (BGH), που ονομάζεται και σωματοτροπίνη (BST), διεγείρει την παραγωγή γάλακτος. Η συνθετική BGH/BST έχει ως αποτέλεσμα πάνω από 25% αύξηση της παραγωγής γάλακτος.
Ο λόγος που δε θέλεις να καταναλώνεις αυξητική ορμόνη που βρίσκεται στο γάλα, το κοτόπουλο και όλα τα κρέατα είναι γιατί κάνει ακριβώς αυτό! Αυξάνει τους ιστούς, που περιλαμβάνουν καρκινικά κύτταρα που είναι κύτταρα που έχουν μεταλλαχθεί και ήδη άρχισαν να αυξάνονται σε ένα επιταχυνόμενο ρυθμό. Αυτό προκαλεί ένα τραγικό σενάριο. Ο μέσος Αμερικανός έχει ένα νωθρό, πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Το ανοσοποιητικό σύστημα (οι φυσικοί εξολοθρευτές κυττάρων και μακροφάγων) προλαμβάνει τα καρκινικά κύτταρα που σχηματίζονται φυσικά στον καθένας μας όταν ξεφεύγουν από τον έλεγχο.
Επομένως αν κάποιος έχει ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα τα καρκινικά κύτταρα πολλαπλασιάζονται σε μεγαλύτερες ποσότητες γιατί τα λευκά αιμοσφαίρια δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, να τα σκοτώσουν δηλαδή γρήγορα. Τώρα σε αυτό προσθέτουμε καθημερινά ποσότητες αυξητικών ορμονών από τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το κρέας και το κοτόπουλο, προκαλώντας τον ταχύτερο σχηματισμό αποικιών καρκινικών κυττάρων. Τις αποκαλούμε όγκους και όταν έχουν σχηματιστεί όγκοι είναι πολύ πιο δύσκολο για τα λευκά αιμοσφαίρια (φυσικούς εξολοθρευτές κυττάρων και μακροφάγων) να φτάσουν και να καταστρέψουν τον καρκίνο.  .
Βλέπεις πώς τα γαλακτοκομικά προϊόντα,
το κρέας και το κοτόπουλο μπορούν να
καταστρέψουν εντελώς την υγεία σου;
 
Οι αγελάδες στη γαλακτοπαραγωγή ζούσαν 25 χρόνια. Τώρα, ελάχιστες τα καταφέρνουν μέχρι τα 4 χρόνια λόγω της BGH που τους χορηγείται.
Ακόμα και το παστεριωμένο γάλα μπορεί να μεταδίδει θηλώματα, που μπορεί να εμπλέκονται σε έναν αριθμό ανθρώπινων καρκίνων.
Το γάλα ενδέχεται να συνδέεται με την εμφάνιση παιδικού σακχαρώδους διαβήτη.
Τα αντιβιωτικά είναι συνηθισμένα στο γάλα, εξαιτίας των μολύνσεων των μαστών των αγελάδων. Αυτά τα αντιβιωτικά μεταφέρονται στους ανθρώπους, προκαλώντας αντιδράσεις σε αυτά τα ευαίσθητα ή αλλεργιογόνα αντιβιωτικά, ή προκαλώντας την παραγωγή ανθεκτικών στα αντιβιωτικά βακτηρίων στο σώμα μας. Ένα από αυτά είναι η σουλφαμεθαζίνη, ένα ύποπτο καρκινογόνο.
Φυτοφάρμακα από τις τροφές των αγελάδων συγκεντρώνονται καθώς ανεβαίνουν μέσω της τροφικής αλυσίδας σε σένα και μένα.
Η Φινλανδία είναι στις χώρες με την υψηλότερη πρόσληψη γαλακτοκομικών του κόσμου και τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων από καρδιακά νοσήματα. Οι Φινλανδοί καταναλώνουν δύο φορές περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα από τους Αμερικανούς. Συμπτωματικά, τα ποσοστά θανάτων των Φινλανδών είναι δύο φορές υψηλότερα από αυτά των Αμερικανών. Διατροφές υψηλές σε λίπος, χοληστερίνη και υγρό κρέας (γάλα) δεν ευνοούν τη συνολική υγεία.

   
Δείτε το πινακάκι.
Το γεγονός ότι χρειαζόμαστε ασβέστιο είναι ένα φτωχός λόγος για να πούμε ότι πρέπει να πίνουμε γάλα γιατί η παστερίωση ή το ζέσταμα καθιστά το ασβέστιο πρακτικά μη αφομοιώσιμο και πολύ μικρής χρησιμότητας στο ανθρώπινο σώμα. Ο μέσος Αμερικανός λαμβάνει 807 mg ασβεστίου την ημέρα πίνοντας γάλα. Σύγκρινέ το με τη μέση καθημερινή κατανάλωση στην Ισπανία (308 mg), τη Βραζιλία (250 mg), την Ταϊβάν (13 mg) και τη Γκάνα (8 mg).  Άνθρωποι σε αυτές τις χώρες παίρνουν το ασβέστιό τους από άλλες πηγές όπως μπρόκολο, σπανάκι, φασόλια κόκκινα, φασόλια σόγιας, αμύγδαλα, ραβέντι, λάχανα, γογγύλια κλπ.
Η ποσότητα ασβεστίου που χρειαζόμαστε είναι αμφισβητίσιμη. Το Food and Nutrition Board της Nation Academy of Science συστήνει 800 mg την ημέρα για τους ενήλικες, ενώ η World Health Organization συνιστά 400 mg. Όμως ο Θεός έφτιαξε τα σώματά μας τόσο καταπληκτικά που απορροφούμε περισσότερο ασβέστιο όταν αυτό καταναλώνεται σε μικρότερες ποσότητες απ” όταν καταναλώνουμε μεγαλύτερες ποσότητες. Με άλλα λόγια, τα σώματά μας γνωρίζουν ακριβώς τι και πόσο χρειάζονται.
Ο κίνδυνος οστεοπόρωσης (λεπτά, εύθραυστα κόκκαλα)
είναι σχεδόν διπλάσιος στους ανθρώπους που
καταναλώνουν κρέας και γαλακτοκομικά από
τους αυστηρά χορτοφάγους (vegans).
Οι Αφρικανές γυναίκες στο Bantu ακολουθούν διατροφή απαλλαγμένη από γαλακτοκομικά προϊόντα, και λαμβάνουν 250 με 400 mg ασβεστίου τη μέρα, το μισό από αυτό των Δυτικών γυναικών, από φυτικές πηγές. Οι γυναίκες στο Bantu συνήθως κάνουν 10 παιδιά στη ζωή τους, και τα θηλάζουν για περίπου 10 μήνες. Ακόμα και με αυτή την τρομερή κατανάλωση ασβεστίου και τη σχετικά χαμηλή πρόσληψη ασβεστίου, η οστεοπόρωση είναι εντελώς άγνωστη σε αυτές τις γυναίκες.
Αν ακόμα πιστεύεις ότι πρέπει να πίνεις γάλα για να κάνεις γερά κόκκαλα, εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα πληροφορία:
Οι μεγαλύτερες σε κατανάλωση γαλακτοκομικών χώρες (Φινλανδία, Σουηδία, ΗΠΑ, Αγγλία και Ισραήλ) έχουν επίσης και τα πέντε υψηλότερα ποσοστά καταγμάτων ισχίου: σημάδι οστεοπόρωσης.
Εδώ είναι μια άλλη περίπτωση που δείχνει πώς αφομοιώνουμε περισσότερες τοξίνες καθώς ανεβαίνουμε στη διατροφική αλυσίδα, όταν περνάμε από τη διατροφή με φυτά στο κρέας:

Η Environmental Defense Fund μελέτησε το μητρικό γάλα 1400 γυναικών από 46 πολιτείες. Η μελέτη ανακάλυψε εκτεταμένη μόλυνση του μητρικού γάλακτος από φυτοφάρμακα. Τα επίπεδα μόλυνσης ήταν διπλάσια στις γυναίκες που κατανάλωναν κρέας και γαλακτοκομικά σε σύγκριση με τις χορτοφάγους. Επειδή τα φυτοφάρμακα είναι συγκεντρωμένα στις ζωικές τροφές, η έρευνα συμβουλεύει τις γυναίκες που σκοπεύουν να θηλάσουν να αποφεύγουν το κρέας, μερικά είδη ψαριού, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν πολύ λίπος.
Η σκλήρυνση κατά πλάκας συναντάται πιο συχνά σε περιοχές του κόσμου όπου βρέφη και παιδιά μεγαλώνουν με γαλακτοκομικά προϊόντα αντί για το μητρικό τους γάλα και φυτικές τροφές.
Κλείνοντας για τα γαλακτοκομικά προϊόντα,
σας αφήνω γονείς, με τις ακόλουθες σκέψεις
που αφορούν τα παιδιά σας.
Ο παιδίατρος Dan Baggett, συσχετίζει άμεσα το αγελαδινό γάλα με τις ακόλουθες καταστάσεις που αντιμετωπίζει στο γραφείο του:
1) έκζεμα 2) άσθμα 3) πονόλαιμος 4) ρευματοειδής αρθρίτιδα 5) αυξανόμενοι πόνοι
Όλες αυτές οι καταστάσεις άρχισαν να βελτιώνονται όταν εξαλείφθηκαν τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή.
Απόσπασμα από το βιβλίο Total Health = Wholeness: A Body, Mind and Spirit Manual του Dr. Keith και της Laurie Nemec.
Μεταφρασμένο άρθρο από All creatures.

Το ρόφημα που «δυναμιτίζει» τον εγκέφαλο!

5fdc813f15ada254d0dc531fa3066bda_L 
Είναι απολαυστικό και υγιεινό, μπορούμε να το απολαύσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και τώρα αποδεικνύεται ότι παρέχει και σημαντικά οφέλη για τον εγκέφαλό μας.
Μόλις μισή ώρα μετά την κατανάλωση αυξάνεται αισθητά η νευρολογική δραστηριότητα στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η απόδοση της μνήμης και η διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Νιούκασλ, η εγκεφαλική δραστηριότητα εντείνεται σημαντικά μισή ώρα αφού καταναλώσουμε πράσινο ή μαύρο τσάι.
Οι ερευνητές δεν διευκρινίζουν γιατί ακριβώς παρατηρούνται οι παραπάνω μεταβολές, ωστόσο τα διαθέσιμα ερευνητικά στοιχεία υποδεικνύουν ότι σημαντικό ρόλο παίζουν τα φλαβονοειδή, ένα είδος αντιοξειδωτικών ουσιών που παρέχει το τσάι.
Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει στο πλαίσιο παλαιότερων ερευνών ότι τα φλαβονοειδή βοηθούν στον αποτελεσματικότερο έλεγχο της φλεγμονής, συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και αποτρέπουν την απόφραξη των αρτηριών.
Για να καταλήξουν στα παραπάνω συμπεράσματα, οι ερευνητές εξέτασαν τα εγκεφαλικά κύματα μιας μικρής ομάδας εθελοντών. Παρατηρήθηκε βελτιωμένη εγκεφαλική λειτουργία μετά την κατανάλωση πράσινου ή μαύρου τσαγιού, βελτίωση που συνδέεται με την καλύτερη γνωστική λειτουργία. Μικρότερη αλλά σημαντική επίδραση παρατηρήθηκε στη λειτουργία της μνήμης και της συλλογιστικής διαδικασίας αλλά και στα επίπεδα εγρήγορσης.
Η νέα μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nutritional Neuroscience.
onmed.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters