Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 21/11/2018 !!!

Διασυρμός της χώρας: «Πέταξε» τη στολή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ- Φόρεσε κοστούμι στην επίσκεψη Ερντογάν [εικόνες]

Με πολιτική περιβολή εμφανίστηκε στο προεδρικό Μέγαρο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η εμφάνιση του με κοστούμι προκάλεσε εντύπωση καθώς δεν έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τρίτος από δεξιά δίπλα στον Νίκο Κοτζιά

Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης. Η Ζωή και το Έργο του.


Αρχή της Μεσότητας: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να θεωρήσουμε ότι τα πράγματα είναι φτιαγμένα από τη φύση τους έτσι που να καταστρέφονται από έλλειψη ή την υπερβολή, όπως βλέπουμε να συμβαίνει με τη σωματική δύναμη και τη υγεία, γιατί πρέπει κανείς να χρησιμοποιεί χειροπιαστές αποδείξεις προκειμένου να διαλευκάνει ασαφή ζητήματα». Ηθικά Νικομάχεια Β΄1104a, 13 -16


Ο Αριστοτέλης ήταν ένας από τους κορυφαίους φιλοσόφους και επιστήμονες της Κλασσικής εποχής.

Η Τέχνη της Ζωής: Ξυπνήστε στο Τώρα!


the-art-of-lifeΕμείς οι άνθρωποι φτιάξαμε έναν κόσμο με τον όποιον καταδικάσαμε τον εαυτό μας στην ουσιαστική μοναξιά και απομόνωση. Νομίζουμε ότι ακούμε, αλλά δεν ακούμε, νομίζουμε ότι βλέπουμε αλλά δεν βλέπουμε, νομίζουμε ότι αγαπάμε, αλλά δεν αγαπάμε, νομίζουμε ότι υπάρχουμε αλλά δεν υπάρχουμε. Δεν επικοινωνούμε πραγματικά με τους άλλους αλλά με τις ίδιες μας τις σκέψεις. Όταν συζητούμε συνήθως δεν ακούμε τους άλλους τι λένε αλλά σκεφτόμαστε τι θα πούμε εμείς, για να κερδίσουμε τον αγώνα του διαλόγου ή να κερδίσουμε το παιχνίδι που παίζει το Εγώ μας με το Εγώ του άλλου, του συνομιλητή.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters