Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Βαθιά υπόγειες στρατιωτικές βάσεις ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΝΤΑΙ. Τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν δώσει ποτέ ειδήσεις για αυτές τις λειτουργίες

Antonio Mjq Russo

Τα χρήματα για τη χρηματοδότηση των σηράγγων διακίνησης παιδιών προήλθαν από Αμερικανούς φορολογούμενους μέσω του συστήματος IRS / Federal Reserve που ανήκει στην Kabbalah.
Μια εσωτερική πηγή είπε:
'' Ξόδεψαν τρισεκατομμύρια δολάρια σε αυτές τις σήραγγες... εκεί κατεδάφισαν τα τρισεκατομμύρια δολάρια που έλειπαν από το κτίριο της 11ης Σεπτεμβρίου που κατέστρεψαν ".

ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (19-09-2020)


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020. Πρόκειται, για μία πρωτοβουλία προερχόμενη από την Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα και πιο συγκεκριμένα της Ανεξάρτητης Συμμαχίας των Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία στόχο έχει να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας στα ζητήματα που αφορούν την πανδημία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters