Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ 25 3 2019

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 25-3-2019.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟN ATHENS FRESH RADIO 25-3-2019.
ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9 ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ 25-3-2019

«Τούρκικο είναι γ@μώ την φάρα του…» …Όταν ένα άοπλο Τ-33 κέρδισε κατά κράτος ένα Τούρκικο F-16

Αν οι «απέναντι» ψάχνουν για μια αυθεντική ιστορία ηρωισμού πάνω από το Αιγαίο, πέραν αυτών που διαδραματίζονται καθημερινά όταν οι Τούρκοι αναχαιτίζονται από τους πιλότους της Π.Α στις «εκδρομές» της ΤΗΚ πιο δυτικά απ’ ότι προβλέπεται, έχουμε εμείς μια –και δεν είναι από βιντεοπαιχνίδι.
Είναι η απίστευτη ιστορία της αναχαίτισης ενός τουρκικού F-16 C που θέλησε να «παίξει» στην… λάθος πλευρά του Αιγαίου από ένα άοπλο εκπαιδευτικό Τ-33, όπως ακριβώς μου την διηγήθηκε ο πιλότος του, ο αείμνηστος Γιάννης Κουρατζόγλου.

Πόσο έμεινε η κάθε περιοχή της Ελλάδας κάτω από τον Οθωμανικό ζυγό

ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ Η ΦΛΟΓΑ ΚΑΙΕΙ ΑΣΒΕΣΤΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


Μάια Τσεπουλίδου

<<Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ>>...( Γ. Τενεκίδης,Ιστορικός)....

Οι ήρωες του 1821 διεξήγαγαν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ κατά των τούρκων και βυζαντινοχριστιανών συνεργατών τους.....Για τους επαναστατημένους Έλληνες η οθωμανική αυτοκρατορία είναι συνέχεια του βυζαντίου...

<<Ο ΚΡΟΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΈΡΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΥΝΕΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ >> (Διακήρυξη της β’ Εθνικής Συνελεύσεως του Άστρους, 18 Απριλίου «1823»)

Εθνική επέτειος χωρίς τους... άριστους πατριώτες της ΝΔ δεν γίνεται. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Μαρία Αντωνίου (ΝΔ): «Γιορτάζουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 19...εεεεε, του 1840».

Ο αφορισμός της Επανάστασης του 1821 από την Εκκλησία


Ο απαγχονισμός του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄
Το παρακάτω κατάπτυστο κείμενο συνέταξε ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Γρηγόριος Ε’. Με το κείμενο αυτό ο Πατριάρχης Γρηγόριος αφορίζει και καταδικάζει την Επανάσταση του 1821.
Πρωτοδημοσιεύθηκε στο ελληνικό περιοδικό «Λόγιος Ερμής» που τυπώνονταν στην Βιέννη της Αυστρίας.
Το κείμενο αναφέρεται κι αργότερα στο βιβλίο Ιστορίας του Ιωάννη Φιλήμονος, του 1856. Φυσικά αυτό το κείμενο δεν διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία.
Είναι σημείο διαμάχης σήμερα, το αν ο Γρηγόριος αφόρισε την Επανάσταση κάνοντας έναν ελιγμό στην πίεση της Οθωμανικής Πύλης, ή ήταν μια ειλικρινής προσπάθεια με στόχο να περισώσει τα κεκτημένα της Εκκλησίας.

ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 25 03 2019

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ........

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ» ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΙ ΟΜΩΣ Ο «ΚΥΡΙΟΣ» ΠΑΠΠΑΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΔΩ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» Ο ΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ» ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με αφορμή την ομιλια με θέμα «Αναγεννημένη Παιδεία. – Αναγεννημένη Ελλάδα: Επένδυση στη γνώση και την καινοτομία» που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον κ. Λ Αυγενάκη στο ξενοδοχείο «Hotel ibis Style» στις 21-2-2019, όπου μας ανακοίνωσε χαρακτηριστικά πως « Υπογράφουμε τη Συμφωνία Αλήθειας για την επόμενη μέρα με τους πολίτες του Ηράκλειου, μαζί σας ».

Το σύστημα «ενδοεπικοινωνίας» που είχε αναπτύξει η Φιλική Εταιρεία για να συνεννοούνται (φωτό)


Η Φιλική Εταιρεία ήταν μια κρυφή συνωμοτική ομάδα, η οποία έπρεπε να προφυλάσσονται από τους Τούρκους που καραδοκούσαν. Οπότε θα έπρεπε να έχουν κι ένα εσωτερικό σύστημα επικοινωνίας για να μπορούν να συνεννοούνται.
Έτσι επιστρατεύτηκαν μυστικοί κώδικες προκειμένου αφενός να αναγνωρίζονται μεταξύ τους και αφετέρου να μπορούν να συνεννοούνται χωρίς να μπορεί κάνεις άλλος πέρα από τους μυημένους να αντιληφθεί το τι λένε.

25η Μαρτίου: 1821 και 2019

Λεωνίδας Κουμάκης
Εκατόν ενενήντα οκτώ χρόνια μετά τον γενικό ξεσηκωμό κατά της οθωμανικής τυραννίας, το σημερινό Ελληνικό κράτος παρουσιάζει συμπτώματα ιστορικής αμνησίας.
Από το έτος 1838, η έναρξη της Ελληνικής επανάστασης γιορτάζεται την 25η Μαρτίου κάθε χρόνου, ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, συμβολίζοντας την αναγέννηση του Ελληνικού έθνους.
Από την κατάρρευση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και την άλωση της Κωνσταντινούπολης (29 Μαΐου
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters