Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Γεμίζουν την Ελλάδα με 20 νέα κέντρα κράτησης αλλοδαπών - Δείτε σε ποιες περιοχές θα ανεγερθούν οι νέες «πόλεις»

Τη δημιουργία 20 νέων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων φαίνεται να σχεδιάζει η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, θα πρόκειται για δομές «ελεγχόμενης φιλοξενίας», οι οποίες θα έχουν δυναμικότητα από 500 έως και 2.000 θέσεις η καθεμία, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η διαμονή σε αυτές ενός αριθμού προσφύγων που θα κυμαίνεται μεταξύ 20.000 και 25.000 ατόμων (υπήρχε και στην Μόρια σχεδιασμό αλλά οι 2.800 έχουν γίνει 25.000 και άνω).

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ;;;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ;;;

ΟΛΟΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 
ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ… ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ.
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΡΩΑ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ 
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ.
Η απίστευτη ιστορία ενός Βιετναμέζου αποκαλύπτεται για να μας διδάξει την αξία της ζωής και το μεγαλείο ενός ανθρώπου.

Coronavirus Contains "HIV Insertions", Stoking Fears Over Artificially Created Bioweapon


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο  HIV είναι ο ιός που προκαλεί τη νόσο AIDS. Τόσο ο ιός του AIDS  όσο και ο  Κορονοϊός δημιουργήθηκαν στο ίδιο βιολογικό και γενετικό εργαστήριο των Ατλάντων.!! Μετά διασκορπίστηκαν σε διάφορα σημεία. Αυτοί οι γενετικά τροποποιημένοι ιοί όμως δεν είναι ότι πιο θανατηφόρο έχουν δημιουργήσει. Το πιο θανατηφορό βιολογικό τους όπλο , είναι ένας ιός με το όνομα " Τρίαινα" ....έχει κατασκευαστεί ώστε να ΜΗΝ μπορεί να προσβάλλει την μοναδική γενετική διάταξη στην αλυσίδα του D.N.A των Ατλάντων , ακόμα και αν η γενετική διάταξη έχει μεταλλαχθεί.!! Αλλά για όλους τους άλλους που δεν έχουν αυτήν την γενετική διάταξη στο D.N.A τους, είναι...εκάτο τοις εκατό θανατηφόρος.!

Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση! Σάλος με πρόβλεψη του νέου Ποινικού Κώδικα

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ??? ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑ !!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός αμύθητου θησαυρού του Προέδρου Kruger


Ο αμφιλεγόμενος Paul Kruger ήταν μια κυρίαρχη πολιτική και στρατιωτική φιγούρα του 19ου αιώνα στη Νότια Αφρική, Πρόεδρος της Νοτιοαφρικανικής Ένωσης και αρχηγός των Μπόερς.


Το 1937, μια αγγλική εφημερίδα δημοσίευσε αποκαλυπτικές πληροφορίες γύρω από το μυστήριο του περίφημου θησαυρού του Kruger, που παρέμενε εξαφανισμένος.

ΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ “ΦΡΑΚΤΑΛ ΚΕΡΑΙΑ”: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ DNA ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται γιατί το ανθρώπινο σώμα είναι τόσο ευαίσθητο ακόμη και στις χαμηλότερες συχνότητες των Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων (EMF). Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό, αλλά ο πιο σημαντικός λόγος, στην πραγματικότητα, καταλήγει στη δομή του DNA σας

Μια έρευνα αποδεικνύει ότι το DNA είναι έτσι δομημένο ώστε να λαμβάνει μεγάλες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή το DNA δρα ως φράκταλ κεραία, προσελκύοντας την ακτινοβολία.

Η γενοκτονία των Ελλήνων θα διδάσκεται σε σχολεία της Αυστραλίας – Ρεπούση, Φίλη και πολλοί άλλοι ακούτε;


Τις γενοκτονίες που διαπράχθηκαν κατά χριστιανικών πληθυσμών
από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα 
θα διδάσκονται οι μαθητές της Α΄ Λυκείου, μετά από απόφαση του υπουργείου Παιδείας της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Η δυνατότητα αυτή θα απορρέει από την υποχρεωτική διδασκαλία 
(από το 2014) για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η «Σύμβαση Cooper» διάρκειας 70 χρόνων (1940-2010), η αποκάλυψή της από τον εκτελεσθέντα ως δήθεν «κατάσκοπο» Δημήτρη Μπάτση

SymvasiCooper 001Λίγο πολύ γνωρίζουν αρκετοί την σύμβαση Cooper την οποία έκανε γνωστή ο αείμνηστος και δολοφονηθείς μαζί με τον Μπελογιάννη , Δημήτρης Μπάτσης , εκδίδοντας το βιβλίο του «Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» το 1947.
Υπογράφτηκε και έγινε νόμος του κράτους με το ΦΕΚ 27/02/1940. Υπογραφές : βασιλεύς Γεώργιος και πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς.
Η προσπάθεια των μεγάλων νικηφόρων γεωπολιτικών συμφερόντων του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, να υποκλέψουν τον μοναδικό πλούτο μιας υπό κατοχή μικρής χώρας όπως η Ελλάδα, βρήκε αρωγούς, τούς «εφιάλτες» και «νενέκους», ένα πολιτικό προσωπικό το οποίο επέβαλλαν, δια διαφόρων μεθόδων, ως βασιλείς, ως δικτάτορες, ως κυβερνήσεις σε τούτη την χώρα. Η οποία δυστυχώς είχε την τύχη ή την ατυχία, να έχει στα σπλάχνα της πολύτιμο ορυκτό πλούτο, απαραίτητα για την στρατιωτική βιομηχανία παραγωγής σύγχρονων όπλων, την διαστημική τεχνολογία, της οποίας η βάση αποτελείται από υλικά παραγόμενα από τον μοναδικό ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, την φαρμακευτική βιομηχανία, την βιομηχανία μετάλλων, και βέβαια τον χρυσό, το ουράνιο U 235, όπως και τούς υδρογονάνθρακες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters