Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

DONALD J. TRUMP Διακήρυξη Εθνικού Μήνα Ευαισθητοποίησης και Πρόληψης των Σεξουαλικών Παρεμβάσεων

Διακήρυξη για το Μήνα Ευαισθητοποίησης και Πρόληψης της Εθνικής Σεξουαλικής Προσβολής, 2020

Και έρχονται και εδω σύντομα. θα γίνει ολικο κλείσιμο της χωρας για 3 μερες και εδω και δεν θα βγει ουτε κουνούπι εξω...

Christine Contarini  GOOGLE TRANSLATE
Το 2016 πολλοί από εμάς βρήκαμε μια ιστοσελίδα που μας έδωσε πληροφορίες που κάποιοι ήξεραν ότι οι περισσότεροι όχι. Ήταν κομμάτια για να συνδεθούμε την αληθινή ιστορία μας. Πράγματα που δεν ξέραμε επειδή ήταν κρυμμένα. Πολλοί από εμάς περνούσαμε ώρες καθημερινά μαθαίνοντας ιστορία. Το να μην μαθαίνουμε αυτό που ήταν η αλήθεια.

Πριν από 10 λεπτά η αναπνοή μου άρχισε να κουράζεται μαζί με μια βαριά αδρεναλίνη.

Αυτό βγάζει πολύ νόημα........ Οι άνθρωποι αρχίζουν να ξυπνούν

Η Μέγκαν και ο Χάρι φεύγουν από τη βασιλική οικογένεια
Ο πρίγκιπας Andrew είναι καταδικασμένος παιδεραστής και ήταν κοντά με τον Jeffrey Epste
Έρευνα Epstein Island αν έχεις γερό στομάχι
Η Wiki διαρροές εξέθεσε την Κλίντον και διαγράφει 340,000 email.. Ο Τραμπ εκλέγεται.

ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
1) Ναι, τα λευκά καπέλα χρησιμοποιούν την πανδημία της Cabal για να επιτεθούν με πλήρη δύναμη. Οι φυλακές ήδη συμβαίνουν και θα αυξηθούν όλο και περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.
Όλοι οι μεγάλοι πληροφοριοδότες όπως ο Corey Goode, ο David Wilcock, η Cobra, ο Benjamin Fulford, όλοι έχουν την ίδια Αλλά ακόμα και αν δεν είχαμε αυτές τις πηγές, απλά κοιτάξτε τι λέει ο Τραμπ στις καθημερινές ενημερώσεις του ιού στον Λευκό Οίκο.

Οικονομική Κρίση, Κακοποιημένα Παιδιά, Φως στο Τούνελ

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Κυριότερα σημεία.
Οικονομική Ενημέρωση
  • Το Βαθύ Κράτος δεν το βάζει κάτω. Έχουν δώσει ένα σενάριο στα ΜΜΕ και θα το τραβήξουν μέχρι τέλους προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδια τους. Από την άλλη κάνουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους. Όμως ο Τραμπ και οι Πατριώτες συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να τους εκθέτουν.

Ποιος ο ρόλος των δύο νοσοκομειακών πλοίων στην Νεα Υόρκη ? Τι είναι αυτό που δεν θα σας πούνε !


Το «Mercy» και το «Comfort», δύο τεράστια υπερσύγχρονα νοσοκομειακά πλοία, που ήρθαν να βοηθήσουν και να σώσουν ζωές για ακόμα μια φορά, στα παιδιά που πέσαν θύματα κακοποίησης, από όλους αυτούς τους διεστραμμένους, που κυνηγά ο Τράμπ και οι επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών.

Τον τελευταίο καιρό, η δουλειά τους είναι αποκλειστικά για να περιθάλψουν τα κακοποιημένα παιδιά, που καθημερινά διασώζονται από την επίλεκτη στρατιωτική ομάδα.

Φρίκη στην Νέα Υόρκη. Κακοποιημένα παιδάκια, θύματα παιδεραστών. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κόρη νοσοκόμας μαρτυράει το τί αντίκρυσε η μητέρα της στην Νέα Υόρκη, όταν πήγε να βοηθήσει από την Bόρεια Καρολίνα.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο μας λέει.

Ναι η μητέρα μου είναι 69 χρονών, είναι νοσοκόμα εθελόντρια, και στάλθηκε από την Βόρεια Καρολίνα στην Νέα Υόρκη.

Ένας μηχανικός έτρεξε σκόπιμα το τρένο μεγάλη ταχύτητα κοντά στο λιμάνι του Λος Άντζελες, σε μια προσπάθεια να συντριβή στο USNS Mercy νοσοκομειακό πλοίο,


GOOGLE TRANSLATE
SAN PEDRO, LOS ANGELES
Το τρένο της γραμμής Ειρηνικό Λιμάνι εκτροχιάστηκε Τρίτη, διατρέχει το τέλος της διαδρομής και συντρίβεται μέσα από εμπόδια, τέλος, έρχονται να ξεκουραστούν περίπου 250 γιάρδες από το αγκυροβολημένο πολεμικό πλοίο.

Ομοσπονδιακή εισαγγελείς ισχυρίζονται μηχανικός τρένων Eduardo Moreno, 44, του San Pedro στόχο να χτυπήσει το πλοίο, λέγοντας ότι σκέφτηκε ότι ήταν «ύποπτη» και δεν πιστεύουν ότι «το πλοίο είναι για αυτό που λένε ."

ΚΡΟΝΙΟΙ/ΕΡΠΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΙΟΓΕΝΩΝ...... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΡΑ..... ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΙΣΙΣ....

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΔΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛ(ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ), ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.........
ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ...... ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.... ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.....
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ......
ΚΡΟΝΙΟΙ/ΕΡΠΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΔΙΟΓΕΝΩΝ......

Οι αμερικανοί κατάσκοποι ισχυρίζονται ότι ο κορωνοϊός έχει εξαπλωθεί στην Κίνα, τη Βόρεια Κορέα και τη Ρωσία

Οι οργανισμοί δεν αναζητούν απλώς ακριβείς αριθμούς, αλλά και για τυχόν ενδείξεις των πολιτικών επιπτώσεων του τρόπου αντιμετώπισης της κρίσης.

WASHINGTON (ΗΠΑ) - Καθώς οι αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας προσπαθούν να συγκεντρώσουν μια ακριβή εικόνα των επιδημιών του κορωναϊού στον κόσμο, διαπιστώνουν σοβαρά κενά στην ικανότητά τους να αξιολογούν την κατάσταση στην Κίνα, τη Ρωσία και τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με πέντε αμερικανικές κυβερνητικές πηγές εξοικειωμένες με αναφορές πληροφοριών.

Ένα ψηφιακό gοulag είναι το όραμα του μέλλοντος…. Η ψηφιακή επανάσταση θα κάνει τον κόσμο μας έναν πλανήτη κατοικημένο από 7 δις υπόπτους

500.000.000 κάμερες στον κόσμο. Η «αγορά του φόβου», εκτιμάται σε 40 δις$ ετησίως.
”Η ψηφιακή επανάσταση τείνει να μετατρέψει τον κόσμο μας σ΄έναν πλανήτη κατοικημένο από 7 δις υπόπτους” .Ένα ψηφιακό gοulag: αυτό είναι το όραμα του μέλλοντος...
Σήμερα περισσότερες από 500.000.000 κάμερες στον κόσμο προσφέρουν στις αρχές την ικανότητα να μας επιτηρούν σχεδόν παντού κι ανά πάσα στιγμή.Υπό την κάλυψη της μάχης κατά της τρομοκρατίας ή της εγκληματικότητας (σσ.και τώρα της Υγειινής έννομης Τάξης) οι μεγάλες δυνάμεις επιδόθηκαν σε μια επικίνδυνη κούρσα στις τεχνολογίες επιτήρησης.Έκτοτε, η απίστευτη βελτίωση της τεχνητής νοημοσύνης επικυρώνει την ιδέα ενός παντεπόπτη.

Οδηγός και λίστα επιβίωσης για τυχόν πτώχευση, και όχι μόνο…..


Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα άρθρο με “Οδηγίες Επιβίωσης”,γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο…..

Μην ξεχνάμε,ότι τον Ιούνιο του 2011,ο διευθυντής της ΝΑΣΑ προέτρεψε μέσω τηλεοράσεως το προσωπικό της υπηρεσίας να εκπονήσει ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης,γιά περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.Προέτρεψε μάλιστα να γίνουν και αντίστοιχες συλλογές για τα κατοικίδια τους ζώα !!!

Ο κορωνοϊός δημιουργεί τριγμούς στα θεμέλια της Ε.Ε! Με πρωτοφανή εμμονή το Βερολίνο απέρριψε οριστικά την έκδοση ευρωομολόγου, για τη στήριξη των κρατών που πλήττονται από την πανδημία: «Όποιος θέλει να δανειστεί να μπει σε Μνημόνιο!»

Για ακόμη μια φορά η Γερμανία με πρωτοφανή εμμονή απέρριψε το ενδεχόμενο έκδοσης ευρωομολόγου για τις οικονομίες της ΕΕ που πλήττονται από την οικονομική κρίση που ήδη πλήττει τις περισσότερες χώρες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος ρίχνει «ζεστό» χρήμα στην αγορά για να εκκινήσει ξανά η οικονομία των ΗΠΑ, μόλις πανδημία αρχίσει να υποχωρεί, οι Γερμανοί αρνούνται πεισματικά έως και βλακωδώς την οποιαδήποτε τέτοια κίνηση, μιλώντας μόνο για ESM.

Ο Κορωνοϊός Λύνει Το Πρόβλημα Με Τον Τρίτο Ναό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα εξελίξεις - Με τον ιό όλα πλέον λέγονται ανοιχτά

Γνωστός Ραβίνος στο Ισραήλ, αναφερόμενος στον κορωνοϊό, λέει πως η λέξη «κορώνα», η οποία σημαίνει στέμμα, μας θυμίζει πως το αληθινό στέμμα του κόσμου λείπει ακόμα.

Την είδηση μεταδίδει το Israel Today και όχι δεν είναι σατιρική αλλά σοβαρότατη, όπως θα δείτε παρακάτω.

Την ώρα που έχουν ανοίξει για τα καλά συζητήσεις για την δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης, εν αρχή πολιτικών, στον πλανήτη, στο Ισραήλ θεωρούν πως η θεραπεία στον κορωνοϊό θα έρθει από τον Τρίτο Ναό.

Tι συμβαίνει στη Μόσχα; To λογισμικό που χρησιμοποιεί το Δημαρχείο της γι’ αναγνώριση προσώπου και επιτήρηση αναπτύσσεται από εταιρεία στην Εσθονία.


Δεδομένα των κατοίκων της Μόσχας πάνε σε χώρα του ΝΑΤΟ δηλ. φτάνουν στην CIA…O ρόλος του Sobyanin……
Υπάρχει μια πολύ γνωστή τεχνική στρατηγικής.

Το ξένο μπορεί να καταστραφεί αφού πρώτα δημιουργηθεί ένα αντίγραφο του και να αντικαταστήσει το πρωτότυπο με αυτό. Μια τέτοια τεχνική περιγράφεται στο Shadow του Isaac Schwartz.
Ο Sobyanin ο πολυ-προβεβλημένος νυν Δήμαρχος είναι μια μαριονέτα ενός παρόμοιου έργου.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ?

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ.....

ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΙ, ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ......Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ......ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ=ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ........ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ... ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ..... ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..... ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?

Μεγάλη αναστάτωση και πανικός επικρατεί στην αίθουσα επιχειρήσεων στην Αθήνα,


Δημήτρης Σιδέρης
για την επιβολή της ΑΠΌΛΥΤΗΣ ΣΤΈΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ των Ελλήνων,
όπως ΔΙΑΤΆΖΟΥΝ από τα κεντρικά του Ε' ΡΆΙΧ (Παγκόσμιας Κυβέρνησης) ΑΦΟΎ τα νούμερα, ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΟΥΝ...!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ...!

Οι ΑΝΩΘΕΝ εντολές ορίζουν
ΤΗΝ: καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, μετά την δύση του ηλίου, πλην των δυνάμεων ασφαλείας και των "παρατηρητών της γειτονιάς" με κουκούλα ή με χωρίς κουκούλα...

ΤΟΥΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΟΝS.....

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΟΝS..... 
ΤΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ....... 
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ, ΤΟΥ JOE M...... EXOYN ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.... ;)

1. Οι προσδοκίες είναι σε υψηλό επίπεδο για την πολυαναμενόμενη αποκορύφωση αυτού που οι πατριώτες σε όλο τον κόσμο καλούν με αγάπη #TheStorm, τον ξεκάθαρο και πρωτοφανή καθαρισμό της παγκόσμιας διαφθοράς και την καταστολή της οργανωμένης εγκληματικότητας. Εδώ περιμένω τις επόμενες 30 ημέρες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters