Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ !!!

ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" !



https://esypatreon.blogspot.com

Άγνωστοι Έλληνες: Αραουκάνοι οι Σπαρτιάτες της Χιλής

Σε πολλά άρθρα μας έχουμε μιλήσει για τον Ελληνισμό. Έναν Ελληνισμό που δεν γνωρίζει σύνορα αλλά ως τις μέρες μας είναι διασκορπισμένος σε όλον τον κόσμο και, παρόλο που διατρανώνει την καταγωγή του, παραμένει «ανεκμετάλλευτος» από το ελληνικό κράτος.

Τα blogs και τα ΜΜΕ γράφουν για το ΥΠΟΜΝΗΜΑ του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ό,τι να’ναι…. ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!! Αποδείξεις που όπως φαίνεται δεν βλέπουν τα blogs και τα ΜΜΕ-ξαπάτησης…

Nikos Salonitis
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

Αυτό είναι ΟΡΙΣΤΙΚΌ.

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΟ…

για την φυγοποινία του πέρισυ, σε μια προσωπική υπόθεση που έχει τελεσιδικήσει εδώ και μήνες…

Διαβάζω για πόρισμα της Εισαγγελέως…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ !

Υπήρχε πόρισμα πριν την απολογία.

Μετά την απολογία κανένα πόρισμα…

ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Δ.Π. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 25.06.2018 ΤΈΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΜΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


Φωτογραφία του χρήστη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΟ...

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.
Αυτό ειναι ΟΡΙΣΤΙΚΌ.

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΟ...
για την φυγοποινία του πέρισυ, σε μια προσωπική υπόθεση που έχει τελεσιδικήσει εδώ και μήνες...
(Θα δούμε αν και κατα πόσο ειναι νόμιμο ακόμη κι αυτό...)

Διαβάζω για πόρισμα της Εισαγγελέως…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ !
Υπήρχε πόρισμα πριν την απολογία.
Μετά την απολογία κανένα πόρισμα...
ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS…

ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!


ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

 
MΕΛΕΤΩΝΤΑΣ   ΤΑ   ΠΑΡΑΚΑΤΩ   ΑΡΘΡΑ,   ΤΟΣΟΝ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ   ΟΣΟΝ   ΚΑΙ   ΕΠΙ   ΜΕΡΟΥΣ   ΝΟΜΩΝ   ΚΑΙ   ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ   ΣΧΕΤΙΚΩΝ   ΜΕ   ΤΟ   ΘΕΜΑ   ΤΗΣ   ΔΙΑΛΥΣΗΣ   ΤΗΣ   ΒΟΥΛΗΣ,   ΤΗΣ   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ   ΕΚΛΟΓΩΝ,   ΤΗΣ   ΕΚΛΟΓΗΣ   ΤΩΝ   ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ   ΚΑΙ   ΤΗΣ   ΕΝ   ΣΥΝΕΧΕΙΑ   ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ  (ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ)   ΤΗΣ   ΒΟΥΛΗΣ   ΣΕ   ΣΩΜΑ,   ΩΣΤΕ   ΝΑ   ΔΥΝΗΘΕΙ   ΝΑ   ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ   ΝΟΜΙΜΩΣ   ΤΙΣ   ΕΚ   ΤΟΥ   ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ   ΚΑΘΟΡΙΖΟΜΕΝΕΣ   ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ   ΤΗΣ,   ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ   ΜΕ   ΜΕΓΑΛΗ   ΕΚΠΛΗΞΗ,   ΤΗΝ   ΑΠΟΥΣΙΑ   ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ   Φ.Ε.Κ.,   ΜΕ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΝΑ   ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ   ΚΑΙ   ΝΑ   ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ   Η,   ΕΚ   ΤΩΝ   ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΩΝ   ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,  

Η Επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ομηρικά έπη και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα. Δηλαδή, να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις κεραίες μας ανοιχτές και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες". 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters